Fastighetsbyrån Uddevalla

Fastighetsbyrån Uddevalla

Mäklare

Kaparegatan 1A, Söder, Uddevalla kommun

Kaparegatan 1A

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

895 000 kr

75 m²

3 rum

6 200 kr/mån

11 933 kr/m²

3:a på söder med centralt läge och nära till allt - affärer, caféer, gym, bio, kommunikationer och bad. Här erbjuds ett boende i stabil förening och välskött fastighet. Trevlig planlösning med sovrummen placerade i var sitt väderstreck, badrum med dusch och wc, gästtoalett, kök med matplats och vardagsrum. Härlig inglasad balkong med morgon- och förmiddagssol, perfekt för familjefrukosten på helgerna eller varför inte starta dagen här med en kopp kaffe? Ingen avgiftshöjning på gång. - Kök - 2018, kyl och frys - 2020 - Hiss finns - Tvättmaskin i lägenheten - Tvättstuga i källarplan - Förråd på vinden som nås med hiss - KabelTV via ComHem - P-plats 200 kr/mån (separat kö), 6 st med elstolpe. Välkommen på visning!

 • Hiss
Mjöveröd 118, Hogstorp, Uddevalla kommun

Mjöveröd 118

Villa
Hogstorp, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 495 000 kr

120 m²

5 rum

3 557 m² tomt

Här har Ni villan med lantligt läge och stor solig tomt med stora möjligheter till odling för den som önskar. Tillhörande dubbelgarage/verkstad. Fastigheten har nytt tak och bergvärme är installerad under senare år. Invändigt 3-4 sovrum, kök och vardagsrum samt tvättstuga i källaren. Välkommen på visning!

Studseröd 404, Studseröd, Uddevalla kommun

Studseröd 404

Villa
Studseröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 995 000 kr

146 m²

5 rum

1 695 m² tomt

Vill man bo nära naturen, salta bad och båtliv då är detta villan för Er! Här erbjuds en villa uppförd under 60-talet men tillbyggd och helt omgjort 2004 då övervåningen byggdes till. Här kan man sitta på verandan med en kopp kaffe och njuta av kvällsolen eller varför inte gå ner och ta ett kvällsdopp vid stranden! Välkommen in i den rymliga hallen, på entréplan har man dessutom kök, vardagsrum, sovrum, tvättstuga samt möjlighet till ett extra duschrum. Det snygga köket är insatt 2013 då är även undervåningen helrenoverad då man hade en brand. Öppen härlig lösning mellan vardagsrum och kök. Övervåningen byggdes till 2004 här har man ytterligare 3 rum och duschrum utgång ut till balkong med utsikt mot Gullmarsfjorden.

Morgonbrisvägen 1 F, null, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1 F

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

595 000 kr

28,6 m²

1 rum

2 117 kr/mån

20 804 kr/m²

Välkommen till Morgonbrisvägen 1F och denna nyrenoverade kvadratsmarta och välplanerade 1:a med köksdel. Det nya köket är i vitt med tillhörande rostfria maskiner. Det helkaklade badrummet har badkar och fönster för att kunna vädra. I vardagsrummet får man plats med både soffgrupp och sängen, utgång ut till altan. Kanske är detta den perfekta första lyan eller övernattningslägenheten. Nära både affärer, postservice, vårdcentral, frisör, pizzeria. Busshållplatsen är alldeles utanför dörren. Välkommen på visning!

 • Balkong
Måltemyrsvägen 1B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Måltemyrsvägen 1B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

750 000 kr

56 m²

2 rum

2 996 kr/mån

13 393 kr/m²

Med låg avgift och bekvämt belägen en trappa upp med inglasad balkong i söderläge kan vi nu erbjuda denna tvåa i det lugna och trevliga bostadsområdet Äsperöd. Lägenheten har samma ljusgrå laminatgolv genomgående och ett stamrenoverat badrum med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin. Trevlig vy från alla fönster mot den välskötta innergården och möjlighet till p-plats mycket nära porten. Härifrån går bussarna regelbundet mot centrum och alldeles intill finns fina promenadstråk, bl.a. Fossumrundan. Välkommen på visning!

Sjöhagevägen 58, Ljungskile, Uddevalla kommun

Sjöhagevägen 58

Tomt
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 500 000 kr

2 140 m² tomt

Vakna till havsutsikt! Unik möjlighet att förvärva en tomt med fantastiskt läge och vacker utsikt. Generös fastighet om 2140 kvm och endast ett stenkast till badplats med sandstrand. Avskilt läge med begränsad insyn näst sist på Sjöhagevägen. - Förhandsbesked om nybyggnation beviljat - Båtförening vid bryggan - Avgift VA 355,999kr inkl moms i 2023 års taxenivå betalas av köparen - Fiber är möjligt att ansluta från Uddevalla Energi Fastigheten säljs till högstbjudande genom öppen budgivning. Försäljningen kommer villkoras med Samhällsbyggnadsnämndens godkännande. Säljare är Uddevalla Kommun. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Markus Malmqvist 070-244 88 45

Mimmis väg 3, Högsäter, Färgelanda kommun

Mimmis väg 3

Villa
Högsäter, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

395 000 kr

60 m²

5 rum

2 520 m² tomt

Välkomna till Mimmis väg i centrala Högsäter! Charmig stuga om ca 60kvm som lämpar sig både som fritidshus och åretruntboende. Fint beläget med naturmark på baksidan. Invändigt ett ombonat och mysigt hem med flera äldre detaljer såsom vackert trägolv samt fungerande kakelugn och vedspis. Huset har under senare år rustats upp med ombyggd entré, badrum och viss översyn av el. - Kommunalt VA - Större förrådsbyggnad - Stor tomt om 2 520kvm Fastigheten sälj med friskrivningsklausul. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information, Markus Malmqvist 070-244 88 45

Kungsgatan, Centrum, Uddevalla kommun

Kungsgatan

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 695 000 kr

70 m²

2.5 rum

3 305 kr/mån

38 500 kr/m²

Nu är bygget i gång på Kvarteret Åberg! Kan det blir mer centralt än så här? Vi kan nu erbjuda 20 nya bostadsrätter i varierande storlek från 3 rok till 5 rok i bostadsrättsförening Åbergs Lycka 2. Genomgående för alla lägenheter är fin kvalité och hög standard med kök från Vedum, helkaklade badrum, ekparkettgolv, och vitmålade väggar. Här bor ni mitt i centrum med all tänkbar service på promenadavstånd! Välkommen att ringa Marlene Bodin Sjöberg 0703-010414 för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Kaparegatan 4 D, Centrum, Uddevalla kommun

Kaparegatan 4 D

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 350 000 kr

68 m²

3 rum

5 002 kr/mån

19 853 kr/m²

Välkomna till denna nyrenoverade 3:a där samtliga ytskick är nya såsom grått laminatgolv, vita väggar, nytt helkaklat duschrum i vitt och grått, dusch, wc, tvättställ, klinkers på golv. En välplanerad trea på våning 2. Här erbjuds ni ett rymligt vardagsrum med utgång ut till den inglasade balkongen, 2 trevliga sovrum med plats för dubbelsäng, nytt kök i vitt med modern toutch, samtliga vitvaror är också nya. På populära Kaparegatan bor ni i grönskande omgivningar där naturen är nära och gångavstånd till både affärer, vårdcentral och allt vad centrum har att erbjuda. På några minuters avstånd når man även den populära strandpromenaden. Blommande innergård med sittplatser att njuta från. Bussavgånger till Göteborg flera gånger om dagen alldeles i närheten. Hoppas vi ses på visning!

 • Hiss
Klockarevägen , Herrestad, Uddevalla kommun

Klockarevägen

Lägenhet
Herrestad, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 695 000 kr

104,8 m²

5 rum

8 500 kr/mån

25 716 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där 1 lägenhet redan är såld! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, kök från Ballingslöv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart 2023/2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
Bokenäs Norra Klev 142, Bokenäs, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Bokenäs Norra Klev 142

Villa
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 295 000 kr

73 m²

6 rum

1 314 m² tomt

Vad sägs om havsutsikt, insynsskyddat läge och ca 5 minuters promenad till salta bad? På omtyckta Bokenäset med Gullmarsfjorden och Hällebäcks badplats i absolut närhet kan vi nu erbjuda denna mycket välskötta villa med smart planerade kvadratmetrar. Här finns badrum i båda planen och hela 4 sovrum vilket också gör det lämpligt att nyttja som fritidshus med plats för familj och vänner. Nyligen omlagt tak och ytskikten i större delen av huset är uppdaterat med ljus färgsättning de senaste två åren. På den plana tomten, utmärkt för spel och lek, finns också ett nybyggt soldäck där man njuter av solen från morgon till kväll med utsikt över fjorden. I anslutning till huset finns dessutom altaner i olika väderstreck med och utan tak. Vill man duscha av sig saltvattnet efter morgondoppet är trädgården utrustad med tempererad dusch! Observera att flertalet träd i dungen som skymmer en del av havsutsikten från altanen under tak kommer att tas bort enligt skriftlig överenskommelse med markägaren. I vyn från det nybyggda soldäcket finns möjlighet att ta bort ytterligare träd, granar, för att förbättra havsutsikten. På Hällebäck bor man med närhet till natur, hav, hela Bohuskusten och med ca 10 minuter i bil till Torp köpcentrum. Välkommen på visning!

Tant Gredelins väg 8, Dalaberg, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tant Gredelins väg 8

Radhus
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 395 000 kr

131 m²

6 rum

237 m² tomt

Välkommen till detta friköpta, familjära och välskötta hus i 2-plan parhus med egen trädgårdstomt och gott om uteplatser som följer solens alla strålar. Trivsamt beläget på Tant Gredelins väg 8 i Norra Uddevalla , här erbjuds en lättskött trädgård med västerläge. Interiört möts ni av ett ljust och välkomnade hem med genomtänkta materialval och välplanerade ytor. Genom den klinkrade entrén presenteras entréplanet som erbjuder ett smakfullt nyare kök med helblanka köksluckor, ett rymligt renoverat duschrum med kakel ock klinkers samt det trevliga vardagsrummet som har en öppen lösning till köket som dessutom har bardsik perfekt för frukosten. Utgång till altandäck med morgonsol. På entréplan har man idag även ett "eget gym" vilket man enkelt kan återställa så man får till ytterligare ett sovrum. Trappan upp tilll nästa våning bjuder på ytterligare ett duschrum samt bostadens alla fyra sovrum som praktiskt samlats i en mer ostörd del av villan. Från ett av sovrummen finns dessutom utgång till baksidan och ytterligare ett sovrum har balkong. raktiskt klädkammare samt lucka upp till vinden. Bilen parkerar ni enkelt i den tillhörande carporten eller parkeringen. Här bor man med gångavstånd till utmärk service på nära håll vid Dalabergs centrum. Bussen stannar smidigt vid gatan nedanför. Dalabergskyrkan knappa 200 meter från bostaden vilket förenklar vardagspusslet och ställer samtidigt inga krav på en egen bil. I området finns en gångväg som genar ner till centrum samt att Bjursjöns friluftsområde med utegym, badmöjligheter och fina löpspår nås inom behagligt motionsavstånd. Välkommen på visningen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Regementsvägen 4, Centrum, Uddevalla kommun

Regementsvägen 4

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 495 000 kr

78 m²

3 rum

4 719 kr/mån

31 987 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet i gavelläge på våning 1 i huset på Regementsvägen 4. Här erbjuds en toppmodern lägenhet med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval samt stilren färgsättning. I bästa möjliga läge ligger bostaden med en härlig balkong i sydväst läge. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av arkitekt. I vardagsrummet kan man med enkelhet avdela rummet och göra ett extra sovrum om så önskas. Förråd finns i entréplan. Parkering går att hyra. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Västra Sundskogsvägen 35 H, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
 • Sön 19 feb kl 12:00

Västra Sundskogsvägen 35 H

Lägenhet
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 995 000 kr

112 m²

5 rum

5 994 kr/mån

35 670 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga! Varmt välkomna till en fyra omgjord till femma med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt vackert parkettgolv. I det kompletta köket finns det gott om förvaring, rostfria vitvaror från Miele Öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Ett stort sovrum med panoramautsikt över fjorden. 2 något mindre sovrum samt allrum. 2 helkaklade badrum. Aircondition installerad både uppe och nere. Zipscren installerad i uterum och i vardagsrum. Stort altandäck med panoramautsikt både mot Uddevallabron och in mot Uddevalla stad. Inglasat uterum. - I avgiften ingår både värme och carport, laddstation finns. Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, . Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan. Eller varför inte åka över Uddevallabron till Torps köpcentrum tar ca 10 min. Är detta bostaden för Er ring Marlene Bodin-Sjöberg 070-3010414 så visar jag gärna!

 • Plus
Sommarängsvägen 16, Smedseröd, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sommarängsvägen 16

Villa
Smedseröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 995 000 kr

129 m²

4 rum

883 m² tomt

Välkommen till Villa Linnéa, Linnéa är det perfekta enplanshuset för såväl mindre som större familjer då det är tre sovrum i dagsläget men det går enkelt att göra ytterligare ett sovrum som en del av vardagsrummet. Här bor man bekvämt på 129 kvm allt på ett plan. Vill man bygga till garage finns det gott om plats. Invändigt ljust och luftigt, vardagsrummet är öppet mot köket. Med 2 wc slipper familjen trängas! Praktisk groventré med tvättstuga och värmepump. På Smedseröd bor du i ett etablerat men också ständigt expanderande bostadsområde nära till allt vad Uddevalla har att erbjuda. Ni bor med utmärkt pendlingsläge, och med promenadavstånd till Torp Köpcentrum som erbjuder allt inom fack- och dagligvaruhandel. På 5 min avstånd har man LIDL. Området är naturskönt och mycket barnvänligt som verkligen passar familjelivet. Skola för både de små och lite större familjemedlemmarna nås också inom bekvämt avstånd i Herrestad. Hoppas vi ses på visningen!

 • Plus
Kungsgatan, Centrum, Uddevalla kommun

Kungsgatan

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 350 000 kr

85 m²

3.5 rum

3 885 kr/mån

39 412 kr/m²

Kan det blir mer centralt än så här? Vi kan nu endast 7 av dessa centrala lägenheter kvar i varierande storlek från 3 rok till 5 rok i bostadsrättsförening Åbergs Lycka 2. Genomgående för alla lägenheter är fin kvalité och hög standard med kök från Vedum, helkaklade badrum, ekparkettgolv, och vitmålade väggar. Här bor ni mitt i centrum med all tänkbar service på promenadavstånd! Inflytt December 2023. Välkommen att ringa Marlene Bodin Sjöberg 0703-010414 för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Tråddragarevägen 20, Färgelanda, Färgelanda kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tråddragarevägen 20

Villa
Färgelanda, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 595 000 kr

117 m²

4 rum

798 m² tomt

Bekvämt och lättskött boende! Välkomna till Tråddragarevägen 20, lugnt beläget på återvändsgata med närhet till lekplats, skola och natur. Fastigheten ligger med fria vyer över ängarna i väst/nordväst vilket bäst åtnjuts från det isolerade uterummet. Invändigt har huset under de senaste 10 åren genomgått flera större renoveringar och är idag i bra skick. - Fastigheten är besiktigad - Fristående garage - Robotgräsklippare ingår - Uterum åretrunt - Tillträde från juli Ödeborg är ett mysigt gammalt brukssamhälle där mycket av det gamla Ödeborgs bruk är kvar i form av byggnader, disponentvilla och arbetarbostäder. Bruksskolan ligger centralt i samhället och är en grundskola med klass F-6 och förskola. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Markus Malmqvist 070-244 88 45

Stenshult 170, STENSHULT, Uddevalla kommun

Stenshult 170

Tomt
STENSHULT, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

395 000 kr

1 296 m² tomt

Vad sägs om att bygga ditt drömhem på en plats som bara ligger 10 minuter från allt vad Uddevalla centrum har att erbjuda? Denna obebyggda fastighet ligger på en lugn och naturskön tomt, och erbjuder all den plats du behöver för att skapa det perfekta forever home. Tänk dig att vakna upp till fågelkvitter varje morgon.Ta chansen att förvandla dina drömmar till verklighet och boka en visning med oss idag!" Finns 2 intilliggane tomter som också är tillsalu.

Östra Sundskogsvägen 71, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00

Östra Sundskogsvägen 71

Villa
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

5 750 000 kr

152 m²

6 rum

825 m² tomt

Högst upp på toppen av omtalade Sundsstrand väntar ett magiskt läge med vackra vyer, kvällssol och ett nybyggt villakvarter. Här bor ni ostört i lugna omgivningar där ni antingen väljer att bada i sundet nedanför eller i någon av de intilligande badplatserna. Uteplatser i flera väderstreck låter er lapa sol i stort sett hela dagen, och mot horisonten stoltserar Uddevallabron och Byfjorden som om det vore en tavla! Den inhägnade baksidan bjuder på en underbar insynsskyddad altan med solnedgången framför era ögon och passar utmärkt för flera härliga grillkvällar. Med sina 152 kvadratmeter erbjuder er nya adress ett praktiskt 2-planshus från LB-hus byggt 2019 med smakfulla materialval. Här disponerar ni över ett påkostat kök från Ballingslöv, groventré med optimala tvättmöjligheter, helkaklade badrum, fantastiska sällskapsytor samt fyra fina sovrum varav ena är masterbedroom med egen en suite! Ett mycket välplanerat hus med ett läge som behöver ses och upplevas på plats. Sundsstrand är ett ständigt expanderande område med flera nybyggda småhus i familjevänliga kvarter. Här bor du nära havet och naturen. Under de varma sommarmånaderna finns det gott om trevliga badvikar och stränder där ni kan ta er ett svalkande dopp. Goda pendlingsmöjligheter finns på denna ort och du tar dig snabbt både norr och söderut via väg E6. Förskola och dygnetrunt butik finns på gångavstånd och skola inom bilavstånd. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en visning!

 • Plus
Svedjestråket 1, Dalaberg, Uddevalla kommun

Svedjestråket 1

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

495 000 kr

74 m²

3 rum

4 005 kr/mån

6 689 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med låg avgift! Inglasad balkong med fritt läge som vetter mot söder och ett stort kök med plats för många. Gott om förvaring då hallen rymmer både klädkammare och garderober. Badrum med badkar, fönster och tvättmaskin. Förrådet, ca 12 kvm och med fönster, är praktiskt beläget på samma våningsplan som lägenheten. P-plats följer lägenheten! På Svedjestråket har ni gångavstånd till Dalabergs centrum med matbutik, post, bibliotek, vårdcentral, folktandvård, apotek, frisör, pizzerior, gatukök m.m. Gångavstånd till låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor. Bra kollektivtrafik med gångavstånd till busshållplatser på både Myråsvägen och Dalabergsleden, ca 15 min med buss till centrum. På cykelavstånd finns Fridhem med ishall och fotbollsplaner och Bjursjön med bad, elljusspår och utegym.

 • Balkong
Strömstadsvägen 10 C , Centrum, Uddevalla kommun
 • Ons 8 feb kl 17:30

Strömstadsvägen 10 C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 295 000 kr

47 m²

2 rum

3 036 kr/mån

27 553 kr/m²

Välkommen till Strömstadsvägen 10C och denna trevliga lägenhet! Bostaden erbjuder två rymliga rum och ett välutrustat kök från 2017. Med sitt centrala läge är detta en lägenhet du inte vill missa! Här bor du nära allt du behöver, med affärer, restauranger och goda kommunikationer runt hörnet. Lägenheten ligger på tredje våningen i en välskött och lågt belånad bostadsrättsförening, vilket ger dig en trygg och lugn boendemiljö. - P-plats finns!! - Kök och badrum renoverat 2017. - Stort vindsförråd och matkällarförråd. - Tvättstuga i källarplan. - I den låga avgiften ingår förutom värme & vatten även fiber från Telia. Vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
Tant Gröns väg 6, Dalaberg, Uddevalla kommun

Tant Gröns väg 6

Radhus
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 250 000 kr

104 m²

3 rum

334 m² tomt

Välkommen till detta friköpta, familjära och välskötta parhus i dagsläget är det 3 rum och kök men går enkelt att dela av till ytterligare 1 sovrum. Lättskött trädgårdstomt och gott om uteplatser som följer solens alla strålar. Trivsamt beläget på Tant Gröns Väg i Norra Uddevalla erbjuds en lättskött trädgård som omsorgsfullt omringats av en insynsskyddad häck där både studsmatta, grill och blomlådor har möjlighet att samsas om så önskas. Fasaden är nyligen ommålad och tak samt fönster är bytta vilket lämnar ett fräscht och välvårdat helhetsintryck av er nya bostad. Interiört möts ni av ett ljust och välkomnade hem med genomtänkta materialval och välplanerade ytor. Genom den klinkrade entrén presenteras entréplanet som erbjuder ett fullutrustat kök med luckor av ljus björk, ett rymligt renoverat badrum samt det gemytliga vardagsrummet försett med parkettgolv och utgång till balkong i söderläge. På entréplan har man idag öppnat upp och tagit bort en vägg, vilket är lätt att återställa, så man kan få till ytterligare ett sovrum. Trappan ner till nästa våning bjuder på ett helkaklat badrum, tvättstuga med fjärrvärmepump samt bostadens alla sovrum som praktiskt samlats i en mer ostörd del av villan. Från ett av sovrummen finns dessutom utgång till baksidan och ytterligare en uteplats som delvis skyddas av tak från övervåningens balkong. Bilen parkerar ni enkelt i den tillhörande carporten belägen intill den asfalterade uppfarten i anslutning till entrén. Här finns också ett förråd perfekt för cyklar, däck och verktyg. Här bor man med gångavstånd till utmärk service på nära håll vid Dalabergs centrum. Bussen stannar smidigt vid gatan nedanför. Dalabergskyrkan knappa 200 meter från bostaden vilket förenklar vardagspusslet och ställer samtidigt inga krav på en egen bil. I området finns en gångväg som genar ner till centrum samt att Bjursjöns friluftsområde med utegym, badmöjligheter och fina löpspår nås inom behagligt motionsavstånd. Välkommen på visningen!

Morgonbrisvägen 1E, Unneröd, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1E

Lägenhet
Unneröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

775 000 kr

57,8 m²

2 rum

3 756 kr/mån

13 408 kr/m²

I lugnt område med balkong som vetter mot vacker natur kan vi nu erbjuda denna tvåa med låg avgift. Trevlig planlösning där man har kontakt med både vardagsrum och kök när man kliver in i hallen. Köket är stort med gott om förvaring, generösa bänkytor och möjlighet att duka upp matbordet för många gäster. Dessutom är balkongen praktiskt belägen med utgång från köket. Badrummet är kaklat och här är det förberett och utrymme finns för tvättmaskin. Föredrar man att tvätta i den gemensamma tvättstugan finns den på entréplan där även förrådet är beläget. Välkommen!

 • Balkong
Packhusgatan 18 lgh 5642, Söder, Uddevalla kommun

Packhusgatan 18 lgh 5642

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 925 000 kr

59 m²

2 rum

4 570 kr/mån

32 627 kr/m²

Avskilt läge! Avskild tvåa ca 59 kvm med inglasad balkong i sydost på våning 4. Välkomnande hall med avhängning och ingång till klädkammare. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett för social samvaro, utgång till inglasad balkong. Plats för rymlig matplats. Sovrum på ca 13 kvm ger gott om plats för en dubbelsäng, utgång till inglasad balkong, integrerade skjutdörrsgarderob för smart förvaring. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Se bilaga nedan på gjorda inredningsval av färgsättning m.m.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Packhusgatan 16 lgh 5721, Söder, Uddevalla kommun

Packhusgatan 16 lgh 5721

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 225 000 kr

91 m²

4 rum

6 480 kr/mån

35 440 kr/m²

Bra planerad fyra! Mycket bra planerad fyra på ca 91 kvm på våning 2 med inglasad balkong i västerläge. Hall med klinkersyta. Kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, plats för rymlig matplatsgrupp. Generöst sovrum 1 ca 14 kvm med skjutdörrsgarderober och utgång till inglasad balkong. Sovrum 2 och sovrum 3 med skjutdörrsgarderob, utgång till balkong från sovrum 2 i österläge. Helkaklat badrum med handdukstork, komfortvärmegolv, tvättmaskin, torktumlare. och tvättho, Gästtoalett. Se bilaga nedan på gjorda inredningsval av färgsättning m.m.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Studievägen 13 lgh 5511, Söder, Uddevalla kommun

Studievägen 13 lgh 5511

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 425 000 kr

70 m²

3 rum

5 225 kr/mån

34 643 kr/m²

Gavelläge! Mycket bra planerad gaveltrea på ca 70 kvm på våning 1 med inglasad balkong i sydvästläge utgång från vardagsrum. Entréhall med skjutdörrsgarderob för bra förvaring. Kök med plats för matplats med utgång till balkong i sydost. Helkaklat badrum med komfortvärmegolv, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Generöst sovrum om ca 13 kvm med ingång till stor klädkammare. Sovrum 2 med skjutdörrsgarderob. Se bilaga nedan på gjorda inredningsval av färgsättning m.m. Observera att då tapet i sovrum utgått är den ersatt av vitmålade väggar.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Västra Sundskogsvägen 39, Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun

Västra Sundskogsvägen 39

Lägenhet
Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 495 000 kr

77 m²

3 rum

4 626 kr/mån

32 403 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en av de nyproducerade treorna i höghusen på fantastiska Sundstrand! Här bor man med ständig havsbris, trivsam hörnplacering i byggnaden samt med en stor och öppen balkong i soligt västerläge med underbar solnedgången mellan husen. Föreningen har placerat solceller på taket för optimal låg energiförbrukning. Ta hissen upp till andra våningen där vi har nöjet att presentera ett boende i absolut toppklass. Här möts man av genomgående stilrena och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt. Vidare är bostaden försedd med ljusa och generösa sociala ytor - perfekt för festligheter med både familj och vänner. Kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning där stora fönsterpartier bjuder in behagligt dagsljus och värme. Från vardagsrummet öppnar ni även upp mot balkongen i optimalt soligt läge med plats för både grill och loungegrupp. Vidare interiört tillkommer två fina sovrum samt ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme som försetts med både tvätt- och torktumlare för att underlätta vardagspusslet. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt med högt till tak och tilltalande färgval som gör det enkelt att möblera efter egen smak. Dessutom har ni förrådet praktiskt inuti lägenheten - alltid nära till hands! Föreningen tillhandahåller 51 p-platser, varav 14 är carport-platser och 6 av platserna är försedda med laddstolpe. Kostnad för dessa hamnar mellan 300-750 kr i månaden där kösystem tillämpas. Vid uppförande av husen har entreprenören byggnadstekniskt maximerat fastigheterna till att klassas som mycket energieffektiva. Då man valt att utrusta fastigheterna med solceller på taken bidrar detta både till ett miljömässigt men också ekonomiskt boende. Sunds Terrasser har ett perfekt läge för dig som önskar bo nära naturen och samtidigt bo med kort pendlingsavstånd in till stan. Inom dryga 10 minuter nås Uddevalla centrum samtidigt som 5 minuter åt andra håller tar dig till E6:an med Oslo i norr och Göteborg i söder. Sommartid kan man dessutom ta skärgårdsbåtarna från Sunds ångbåtsbrygga till centrum. Här kommer man trivas, vi ses på visningen!

 • Hiss
Klockarevägen , null, Uddevalla kommun

Klockarevägen

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 295 000 kr

65,1 m²

3 rum

5 800 kr/mån

35 253 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, kök från Ballingslöv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
Klockarevägen , null, Uddevalla kommun

Klockarevägen

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 695 000 kr

76,3 m²

3 rum

6 000 kr/mån

35 321 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, kök från Ballingslöv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
Klockarevägen , null, Uddevalla kommun

Klockarevägen

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 795 000 kr

112 m²

4 rum

8 000 kr/mån

24 955 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, kök från Ballingslöv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
Klockarevägen 5, null, Uddevalla kommun

Klockarevägen 5

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 795 000 kr

89,8 m²

4 rum

7 000 kr/mån

31 125 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, hög kvalitativa kök i vitt och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Klockarevägen , null, Uddevalla kommun

Klockarevägen

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 695 000 kr

144,9 m²

6 rum

9 100 kr/mån

18 599 kr/m²

Välkommen till Brf Klockarevägen, där kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, kök från Ballingslöv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa för mer information! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nyproduktion
Brf Klockarevägen, Herrestad, Uddevalla kommun

Brf Klockarevägen

Lägenhet
Herrestad, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 295 000 kr

144,9 m²

6 rum

5 800 kr/mån

Välkommen till Brf Klockarevägen, och dessa prisvärda bostadsrätter, nu kan vi nu erbjuda 11 bostadsrättslägenheter till försäljning i populära Herrestad! I detta lugna och barnvänliga bostadsområde kommer det nu uppföras 11 bostadsrätter om 3 till 6 rum och kök. Genomgående smakfulla färgval, tidsenliga kök och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Planerad byggstart våren 2024 med inflytt vintern 2024/2025. Välkommen att ringa! Lägenheterna erbjuder: - Moderna kök - Vitmålade väggar och ekparkettgolv - Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare - Parkering ingår till varje lägenhet - Tillhörande förråd kommer finnas - I månadsavgiften ingår värme, VA och renhållning - Fiber kommer finnas indraget, abonnemang får man bekosta själv - Balkong eller uteplats kommer finnas till varje lägenhet - Förberett för laddstolpe Här bor man med närhet till Torp Köpcentrum, där allt man behöver för en bekväm vardag erbjuds. I närområdet finns också fina motions- och promenadstråk, cykelavstånd till Unda badplats för salta bad i havet och flera bra förskolor samt skolor! Är det någonstans man ska bo så är det i Herrestad, där allt man behöver finns på nära avstånd! Välkommen att kontakta mäklare Marlene Bodin Sjöberg på Fastighetsbyrån 0703-30 01 04 för mer information!

 • Nybyggnadsprojekt
Sommarängsvägen 9, Smedseröd, Uddevalla kommun

Sommarängsvägen 9

Villa
Smedseröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

4 995 000 kr

118 m²

4 rum

810 m² tomt

Längtar du efter en ljus och nyproducerad bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då har vi nöjet att presentera Sommarängsvägen 9 på populära Smedseröd! Här väntar ett vackert arkitektritat 1-planhus med vinkeldel och plats för många. För er som önskar bo i ett modernt och luftigt hem presenteras här en hög materiell standard och generös takhöjd. Med en trivsam planlösning disponerar ni över 4 rum och kök där samtliga 118 kvadratmeter praktiskt samlats på ett plan. Hallen bjuder in generösa mängder ljusinsläpp till er nya bostad, som dessutom inrymmer en ''öppen'' arbetshörna. Den stora, centrala umgängesdelen öppnar upp och breder ut sig från entrén och hela vägen ner till de vackra dubbeldörrarna som vetter ut mot baksidans utsikt mot grönskande natur. Det smakfullt utvalda köket med lantliga skåpsluckor i vitt, rostfria vitvaror och köksö samsas med vardagsrummet i vinkel som har direktaccess till den tillhörande altanen på baksidan. Vidare disponerar ni över två helkaklade badrum varav ena med dusch och extra stor kommod med dubbelhandfat. Tvättstugan, där även denna helkaklats, hittar ni i anslutning till den rymliga hallen som installerats med fräscha vitvaror i form av både tvättmaskin och torktumlare för att optimera vardagsbestyren. Avslutningsvis förfogar ni över tre ljusa och rymliga sovrum som alla är lätta att möblera. Utvändigt har ni en grön och lättskött trädgård med tillhörande carport och förråd. På Smedseröd bor du i ett etablerat men också ständigt expanderande bostadsområde nära till allt vad Uddevalla har att erbjuda. Ni bor med utmärkt pendlingsläge, och med promenadavstånd till Torp Köpcentrum som erbjuder allt inom fack- och dagligvaruhandel. Området är naturskönt och mycket barnvänligt som verkligen passar familjelivet. Skola för både de små och lite större familjemedlemmarna nås också inom bekvämt avstånd i Herrestad. Hoppas vi ses på visningen!

 • Plus
Kastetvägen 31, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun

Kastetvägen 31

Villa
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

4 995 000 kr

136 m²

5 rum

379 m² tomt

Drömboende med panoramautsikt över Byfjorden! På Kastetvägen 31 erbjuds ett strandnära boende med svårslagen utsikt, stensatt uppfart, extrautbyggnad och insynsskyddat trädgård. Villan är en välplanerad tvåplansvilla om 134 kvm med nybyggnadsstandard då den uppfördes 2015 med ett trivsamt hörnläge i området. Övre plan är ljust och luftigt med stora fönster från golv till tak. Den öppna planlösningen väver samman hall, kök och vardagsrum. Köket är av stilfulla materialval och innehåller de bekvämligheter som behövs i ett modernt hem. Vardagsrummet har utnyttjats optimalt med plats för både mat- och soffgrupp. Utanför ligger terrassen med havsutsikt i västerläge. Huset har alla sovrum samlade på nedre plan tillsammans med ett allrum. Totalt finns två badrum, ett på vardera plan där båda har duschmöjligheter. Tvättstugan med klinkergolv och målade väggar har gott om plats för både klädvård och förvaring. Utöver huvudbyggnaden ingår dessutom ett sammankopplat varmgarage, även detta med fönster och utsikt! Sundsstrand är ett populärt område i Uddevalla som passar livets alla stadier. De vuxna plockar bär och svamp precis runt hörnet och de mer aktiva hittar lätt både trevliga promenadstråk och omväxlande löprundor. För de yngsta finns flera lekplatser att välja bland utöver den klättervänliga naturen samt en spontant uppkommen liten cykelpark för både små och stora. De lite äldre barnen har en multisportbana att tillgå med sportutrustning att låna på plats. En servicebutik har nyligen öppnats i området och för den som vill äta en bit mat, fika eller ta en öl i solnedgången ligger Villa Lindesnäs och Café Snäckan en trivsam promenad ett par, tre km bort. Med bil tar det tio-tolv minuter till såväl Ljungskile, Uddevalla stad och till Torp köpcentrum. Buss/tåg mellan Ljungskile och Göteborg C tar från 50 minuter. Tåg mellan Uddevalla och Göteborg C tar drygt en timme. Varmt välkomna att höra av er till mäklaren vid intresse! Marlene Bodin Sjöberg 070-301 04 14, [email protected]

 • Plus
Runningebacken 29, Resteröd/Restenäs, Uddevalla kommun

Runningebacken 29

Villa
Resteröd/Restenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

5 850 000 kr

122 m²

5 rum

942 m² tomt

Välkommen till Lärkhöjden och denna trevliga enplansvilla, Villa Fredriksdal från Smålandsvillan. Här får du ett hus på 122 kvm om 5 rum och kök, varav 3 sovrum, vardagsrum med utgång till den härliga altanen med havsutsikt, allrum samt 2 badrum och tvättavdelning. Köket med bardisk mot vardagsrum kommer från Vedum och är välutrustat. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker, medan det mindre badrummet har våtrumsmatta. Det räcker också att titta ut igenom några av fönstren för att uppleva den fina utsikten mot havet. Det fina området Lärkhöjden är bekvämt beläget mellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du på en höjd längs den vackra kustvägen. I direkt anslutning till området finns fina promenadstråk och härlig natur, där det endast är en kort promenad till Saxenhov för fina bad i havet. Från området har du goda kommunikationsmöjligheter både till Ljungskile och Uddevalla. Till Torp köpcentrum tar det ca 10 minuter med bil och till Uddevalla centrum tar du dig på bara 20 minuter.

Runningebacken 16, Resteröd/Restenäs, Uddevalla kommun

Runningebacken 16

Villa
Resteröd/Restenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

6 850 000 kr

158 m²

6 rum

1 317 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en härlig sluttningsvilla från Myresjöhus om 158 kvm. Denna villa erbjuder en planlösning med entrén på nedre våningsplanet, 2 av husets totalt 4 sovrum samt ett trevligt allrum. På detta plan hittar man också en rymlig tvättstuga, klädkammare, ett mindre badrum samt bastu. Badrummet på detta plan är inrett med kakel och klinker, dusch samt kommod. På övre plan hittar man sällskapsutrymmen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2 sovrum och ett helkaklat badrum. Fräscht vitt kök från HTH med köksö och i vardagsrummet finns utgång till den stora balkongen med vy mot havet och en braskamin för mysiga kvällar framför elden. Villan är belägen i det nya bostadsområdet Lärkhöjden, som är bekvämt beläget mellan Uddevalla och Ljungskile. Här bor du på en höjd längs den vackra kustvägen. I direkt anslutning till området finns fina promenadstråk och härlig natur, där det endast är en kort promenad till Saxenhov för fina bad i havet. Från området har du goda kommunikationsmöjligheter både till Ljungskile och Uddevalla. Till Torp köpcentrum tar det ca 10 minuter med bil och till Uddevalla centrum tar du dig på bara 20 minuter. Välkommen på visning av denna moderna och stilrena villa med havsutsikt!

Berghällevägen 2B, Sunningen, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Berghällevägen 2B

Villa
Sunningen, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 995 000 kr

122 m²

4 rum

605 m² tomt

Välkommen till Villa Fredriksdal och dess 122 välplanerade kvadratmeter som innefattar egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, tre sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum.. Visst låter det som en dröm!? Lägg till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött och med havsutsikt! Stort härligt altandäck med sydvästläge. Välkommen på visning!

Helenedalsvägen 38, Vännerberg, Uddevalla kommun

Helenedalsvägen 38

Villa
Vännerberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 795 000 kr

179 m²

8 rum

737 m² tomt

Med nylagt tak och bergvärme installerad kan vi nu erbjuda denna rymliga sluttningsvilla. Här är de sociala utrymmena med öppen planlösning mycket generösa, som gjorda för stora fester! Badrum finns på båda planen och dessutom ett gästwc. Interiört har man nyligen gått över färgsättningen och huset präglas nu av vita toner. Dubbelgarage med vackra gedigna portar, isolerade och med plats för både verkstad och förvaring. Stor härlig altan med nylagt trädäck som nås från köket och en lättskött tomt med plats för 3-4 bilar. På Vännerberg bor man med absolut närhet till natur och den trevliga badsjön Bjursjön. Buss till de centrala delarna av stan finns också på kort promenadavstånd.

 • Plus
Bön 712, Bokenäs, Uddevalla kommun

Bön 712

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 495 000 kr

107 m²

4 rum

3 848 kr/mån

23 318 kr/m²

Spektakulär nyrenoverad lägenhet med stora fönsterpartier, öppna ytor och upp till ca 5 m i takhöjd. Denna unika bostad är nu till salu med inflyttning omgående. Här erbjuds 4 r.o.k. om kvm 107 kvm i markplan med stort altandäck på innergården och stenlagd uteplats vid entrén. Lägenheten har egen ingång och eget förråd i anslutning till entrén. Invändigt möts vi av en hall med hela åtta garderober, badrum med dusch, separat tvättstuga med toalett, fullutrustat kök med vinkyl och tre sovrum. Månadsavgiften är på endast 3848 kr och inkluderar vatten, avlopp, renhållning, förråd och p-plats. Lägenheten är en del av Brf Bokenäs Gård. Här kan du bo året runt eller använda lägenheten som fritidsboende. Möjlighet finns att hyra ut. - Fiber är inkopplat - P-plats ingår - Förråd ingår - Uppvärmning/kyla med egen appstyrd värmepump/ac - 5 års garantier finns på vitvaror Brf Bokenäs gård ligger mitt i Bokenäs - naturnära, havsnära och lantligt. Flertalet attraktiva kustsamhällen ligger inom kort räckhåll - Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmas bilfärd till Göteborg. Från boendet är det även promenadavstånd till vackra naturreservatet Svartedalen och kort avstånd till bad i Gullmarn och färjeläget i Skår med båt till Lysekil. Varmt välkommen på visning!

Exercisvägen 1B, Centrum, Uddevalla kommun

Exercisvägen 1B

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 325 000 kr

68,5 m²

2 rum

4 262 kr/mån

19 343 kr/m²

Här erbjuds en fantastisk bostad på andra våningen i det gamla officerarbostadshuset anno 1913. Bostaden präglas av äldre charm som djupa fönsternischer, vackra trägolv och generös takhöjd. Stora fönsterpartier skänker vackert ljus över hela bostaden och ger en känsla av extra rymd. Lägenheten renoverades 2018 med nytt kök och badrum, nya ytskikt och slipade golv. Stamrenoveringen i fastigheten utfördes 1998-2001. Här bor du med närhet till centrum med restauranger, service, gym och bra urval av kommunikationer. En kort bit från bostaden ligger vackra regementsparken med möjlighet till fina promenader. - Nära kommunikationer - Nyrenoverat kök & badrum - Insynsskyddat läge - Populär adress - Bra planlösning - Fiber är installerat - Tvättstuga i källaren - Förråd på vinden - Parkeringsplats ingår - P-plats med laddare finns Kontakta ansvarig mäklare Peter Malm 0703-306953 på Fastighetsbyrån för mer information!

Västra Sundskogsvägen 41, null, Uddevalla kommun

Västra Sundskogsvägen 41

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 850 000 kr

77 m²

3 rum

4 339 kr/mån

37 013 kr/m²

Välplanerad 3:a med stor härlig balkong på 16 kvm mot väster och solnedgången! Rymlig hall med plats för avhägning. Helkaklat rymligt duschrum med dusch, wc, tvättställ, kakel på vägg och klinkers på golv med golvvärme. Handdukstork som standard, tvättmaskin och torktumlare ingår. Ljust trevligt kök i vitt från Vedum med öppen härlig lösning till vardagsrum.

 • Hiss
Kungsgatan, Centrum, Uddevalla kommun

Kungsgatan

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 595 000 kr

71 m²

2.5 rum

3 344 kr/mån

36 549 kr/m²

Vem vill inte bo bekvämt mitt i Centrum. Kan det blir mer centralt än så här? Vi kan nu erbjuda nybyggda bostadsrätter i varierande storlek från 3 rok till 5 rok i bostadsrättsförening Åbergs Lycka 2., inflytt Augusti 2023.Genomgående för alla lägenheter är fin kvalité och hög standard med kök från Vedum, helkaklade badrum, ekparkettgolv, och vitmålade väggar. Här bor ni mitt i centrum med all tänkbar service på promenadavstånd! Välkommen att ringa Marlene Bodin Sjöberg 0703-010414 för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Österled 13 B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Österled 13 B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 095 000 kr

56 m²

2 rum

3 314 kr/mån

19 554 kr/m²

På omtyckta Äsperöd är vi stolta att få presentera denna totalrenoverade tvårummare där 56 väldisponerade kvadratmeter utnyttjas till sin fulla potential. Lägenheten har smakfullt renoverats under året och lämnas nu över till nästa ägare i toppskick. Samtliga ytskikt har rustats upp, badrummet är helkaklat, sovrummet nymålat samt att köket fått ett helt nytt utseende med eleganta vitvaror och köksluckor i estetiskt tilltalande valnöt. I lägenheten har man fönster åt 3 håll vilket ger ett härligt ljus. Till er nya bostad har ni dessutom en tillhörande balkong med kvällsolsläge här på husets andra våning som ger en jovalisk utsikt mot föreningens gröna innergårdar. Kort förklarat utlovas ett mycket attraktivt boende där man bara kan flytta rakt in. Resten bör upplevas på plats! På Äsperöd bor du lugnt och naturskönt med grill-, lekplats och fina promenadstråk som närmsta granne. I området finns även förskola och skola. Området är eftertraktat att bo i för både den yngre och äldre generationen då här är bekvämt avstånd till kommunikationer samt Uddevalla centrum som erbjuder allt från diverse butiker, restauranger, caféer, gym och barer. Bussen stannar praktiskt på flera hållplatser i området som gör att man slipper vara beroende av bil. Välkommen att boka in dig på visningen!

Forshälla Berg 263, Råssbyn, Uddevalla kommun

Forshälla Berg 263

Tomt
Råssbyn, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 100 000 kr

948 m² tomt

Välkommen till Forshälla Berg och detta lilla fritidshus som går att riva och bygga nytt. Tomten ligger i skogsgläntan men ca 2 km till härliga bad och båtliv. I priset ingår kommunalt vatten och avlopp till tomtgräns. Området ligger nära både Uddevalla och Ljungskile och med det perfekta pendlingsavståndet för den som jobbar i Göteborg. Detaljplan saknas i området. Tomten är bunden till Myresjöhus och Smålandsvillan! Välkommen att ringa Fastighetsmäklare Marlene Bodin-Sjöberg 070-3010414 för fler frågor!

Kristevik 621, Högås, Uddevalla kommun
Kristevik 621, Högås, Uddevalla kommun, bild 2
Kristevik 621, Högås, Uddevalla kommun, bild 3

Kristevik 621

Villa
Högås, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

4 750 000 kr

4 rum

1 672 m² tomt

Var med och påverka byggnationen av ditt nya drömboende! Med en naturskön tomt om generösa 1 672 kvm byggs en nyproducerad enplansvilla i ett högt och fint läge med utsikt mot hav och fjordliv. Villan är speciellt framtagen och anpassad för tomten med dess unika läge - där man verkligen tänk på allt in i minsta detalj! Exteriört väntar genomgående stilfulla material- och färgval för att framhäva en välbalanserad helhet och för att bostaden ska bli ett med omgivningen. Vid första anblick möts man av villans vidsträckta fönsterpartier som pryder hela den sydvästliga fasadsidan, och som skapar ett magiskt ljusinsläpp till hemmet. Vidare erbjuds här anslutningen till altanen som även denna sträcker sig längs hela fasaden för att fånga ovärderliga soltimmar och insupa den vackra utsikten. Interiört välkomnas ni till en volymskapande planlösning där 4 rum och kök disponeras över 136 välplanerade kvadratmeter. Här kan ni som köpare vara med och påverka utformningen med stor flexibilitet för att uppnå era önskemål och förväntningar! Enligt ritning föreslås rumsfördelningen enligt följande: Kök med gedigen matplats som möter luftigt vardagsrum och braskamin i en gemensam öppen yta och generöst tilltagen takhöjd. Vidare erbjuds två helkaklade badrum där båda förses med dusch-/ eller badmöjligheter. Fortsättningsvis tillkommer en rymlig klädkammare som praktiskt placeras intill hallen samt att klädvård och groventré med optimala tvättmöjligheter nås från köket. Med sina tre sovrum presenteras ett masterbedroom med egen walk-in-closet och utgång till den vidsträckta altanen med sol hela dagen. Utöver detta tillkommer ett källarplan som består av ett inbyggt varmgarage med eget förråd för utmärkt förvaring av exempelvis däck, verktyg och utemöbler. För en effektiv och miljövänlig uppvärmning kommer huset att installeras med bergvärme. Villan är utformad och ritad för att följa tillgänglighetskrav enligt svensk byggnadsstandard. Ni som köpare väljer bara färg och design, resten löser vi.​ Er nya adress ger det bästa av två världar med närhet till grönskande natur endast ett stenkast från salta bad. Ni tar er snabbt ut på trafikleden där varuhuset Rotan nås inom minuters resväg med matbutik, diversehandel, café, pizzeria och bensinstation. Närliggande finner ni även den omtalade restaurangen Stallgården med inredningsbutiken Tvåfröknar, samt att förskola och äldrevård också finns att tillgå. Ni bor här med ett utmärkt pendlingsläge oavsett om man reser mot Lysekil, Torp Köpcentrum/Uddevalla eller via öarna Orust och Tjörn. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information om detta unika projekt och tillfälle! Marlene Bodin Sjöberg, 070-301 04 14 [email protected]

 • Premium
Vällebergsvägen 11D, Ljungskile, Uddevalla kommun

Vällebergsvägen 11D

Lägenhet
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

3 200 000 kr

94 m²

3 rum

1 500 kr/mån

34 043 kr/m²

Välkommen till 3 r.o.k om 94 kvm mitt i Ljungskile! För dig som vill ha ett praktiskt och lättillgängligt boende kan detta inte bli bättre. Du bor centralt med all service runt omkring dig i hjärtat av Ljungskile. Och endast 1500 kr i månadsavgift! Välplanerad lägenhet med hög standard som innehåller allt man behöver, ett större sovrum, ett gästrum/arbetsrum, stort badrum, wc samt tvättstuga. Från köket/vardagsrummet har man fin utsikt mot Ljungskileviken. Bostaden har en inglasad balkong i västerläge med härlig kvällssol. För en stund i morgonsolen finns en mindre uteplats vid entrén. Till varje lägenhet tillhör ett stort varmförråd i källarplanet. Här finns också gemensamt apparatrum/förråd med förvaring av trädgårdsredskap mm. - Elförbrukning helår endast 6279 kWh - Varmförråd om 10,6 kvm i källarplan - Egen frånluftsvärmepanna, NY 2022 - Fiber är installerat Från Vällebergsvägen är det kort promenadväg till Lyckorna med fina promenadstråk, salta bad och flera kända restauranger såsom Villa Sjötorp, Musselbaren och Lyckorna Brygga. Ett bekvämt boende med möjlighet att ha bilen utanför dörren. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Balkong
 • Uteplats
 • Äganderätt
Allhemsvägen 16, Färgelanda, Färgelanda kommun
 • Budgivning pågår

Allhemsvägen 16

Villa
Färgelanda, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 595 000 kr

108 m²

7 rum

1 845 m² tomt

Rymligt hus i bra skick! Välkomna till Allhemsvägen en kort promenad från Färgelanda centrum. Huset har under de senare åren fått en stor uppgradering med bergvärme, nyare kök, delvis bytta fönster och nymålad fasad. Här finns plats för en stor familj då hela 5 sovrum är inredda. Plan fastighet om 1845kvm med ytor för egen odling och trädgårdslekar som angränsar mot kommunens grönområde. Härlig altan under tak och uteplats med utekök dit solen når stora delar av dagen. Bred och lång grusad uppfart med plats för större fordon. - Bergvärme 2020 - Fiber - Isolerad förrådsbod - Elbilsladdare - Utekök med vatten Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Markus Malmqvist 070-244 88 45

Västra Sundskogsvägen 39, Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun
 • Sön 19 feb kl 14:30
Västra Sundskogsvägen 39, Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 39, Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 39

Lägenhet
Sund/Sundstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

2 345 000 kr

77 m²

3 rum

4 463 kr/mån

30 455 kr/m²

Passa på att bo utan hyra i 12 månader! På härliga Sundsstrand! Välplanerad 3:a med stor härlig balkong mot väster och solnedgången. Rymlig hall med plats för avhägning Helkaklat rymligt duschrum med dusch, wc, tvättställ, kakel på vägg och klinkers på golv med golvvärme. Handdukstork som standard. Tvättmaskin, torktumlare. Ljust trevligt kök i vitt från Vedum Maja vitmålade skåpsluckor med dämpning. Handtag metall. Bänkskiva laminat Chromix silver. Inbyggnadugn vit och spishäll induktion. Fläktskåpa rostfri. Diskmaskin vit. Kyl/frys vit. Diskbänk rostfri. Stänkskydd av vitt kakel. 2 sovrum varav det ena med skjutdörrsgarderob Vardagsrum med parkettgolv

 • Premium
 • Hiss
Västra Sundskogsvägen 37, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
 • Sön 19 feb kl 14:00
Västra Sundskogsvägen 37, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 37, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 37

Lägenhet
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla

1 795 000 kr

58 m²

2 rum

3 513 kr/mån

30 948 kr/m²

Välkommen in i den här välplanerade 2:an med stor härlig balkong på 15 kvm som ligger med västerläge och är inglasad. Hallen är möblerbar och har plats för klädavhägning. Till höger i lägenheten har man ljust trevligt helkaklat duschrum med dusch, wc, tvättställ, vitt kakel på vägg och grå klinkers på golv med golvvärme. Handdukstork som standard, tvättmaskin, torktumlare. Det snygga köket i vitt är från Vedum, skåpsluckorna har dämpning, den snygga matchande bänkskivan är i laminat. Ugn i arbetshöjd, induktionshäll samt rostfri fläktkåpa. Övriga maskiner såsom kyl/frys, diskmaskin är i rostfritt. Rostfri diskbänk, ovanför har man stänkskydd av vitt kakel här har man en öppen härlig lösning till vardagsrummet som har utgång ut till balkongen som ligger med västerläge. Det rymliga sovrummet med ekparkettgolv har även garderober

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 89