Mäklare Peter Malm

Peter Malm

Om mig

Med största noggrannhet och ett personligt engagemang optimerar jag dina chanser till en riktigt lyckad bostadsaffär! Mina säljare, köpare och spekulanter skall känna sig trygga i hela processen genom att jag är påläst, kunnig, tillgänglig och ger hög service ända ut i fingerspetsarna. Funderar du på att sälja din bostad? Med Fastighetsbyrån i ryggen, mitt driv och personliga engagemang är jag övertygad om att jag kommer ge dig maximalt betalt för din bostad. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Helenedalsvägen 20B, Helenedal, Uddevalla kommun
 • Sön 10 dec kl 14:30
Helenedalsvägen 20B, Helenedal, Uddevalla kommun, bild 2
Helenedalsvägen 20B, Helenedal, Uddevalla kommun, bild 3

Helenedalsvägen 20B

Radhus
Helenedal, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 995 000 kr
88 + 22 m²
5 rum
143 m² tomt

Välkommen till Helenedalsvägen 20B - ett friköpt radhus i mycket gott skick! Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av stil, funktionalitet och närhet till både natur och bekvämligheter. Här bor du i en trivsam del av Uddevalla i ett radhus om 110 kvm. Trädgårdstäppa och uteplats på bostadens lugna baksida med möjlighet att grilla med familj och vänner och njuta av kvällssolen. Välplanerat boende med 3 sovrum samt helkaklat badrum på övervåningen. På entréplan hittar vi sociala utrymmen med kök och vardagsrum samt gäst-wc. Här finns möjlighet att ta ner vägg och öppna upp mellan kök och vardagsrum. I källarplan finns ett sovrum/allrum och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är besiktad, protokoll finns att ladda ner under "Dokumentation". - Fiber inkopplat - Egen p-plats för din bil samt gästparkering bredvid. - Närhet till skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer. - En kort promenad till vackra naturstråk och bjursjön. - Gemensam källare finns med cykelförråd, redskapsförråd, allmänna utrymmen/förråd och pannrum. Från Helenedalsvägen 20B har du närhet till bad och motion vid Bjursjön och kort avstånd till centrum. Perfekt för dig som söker en bekväm livsstil i ett lugnt och familjevänligt område. Välkommen att upptäcka detta underbara hem som kan bli ditt nya drömboende!

 • Premium
Föreningsgatan 3, Centrum, Uddevalla kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Föreningsgatan 3, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Föreningsgatan 3, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Föreningsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
2 532 kr/mån
21 471 kr/m²

Välkomna till Föreningsgatan 3 och denna fina 2:a på första våningen! Lägenheten rymmer 51 kvm - nytt kök med gott om förvaring och bänkytor samt matplats, sovrum och vardagsrum mot bakgården och toalett med dusch. - Inre reparationsfond 1224 kr - Bredband ingår. - Två förråd tillhör lägenheten, ett på vinden och ett i källaren. Här bor man med promenadavstånd till centrum och pendling via tågstation Östra. Ett boende i lugnt område och en välskött brf med låg månadsavgift. Välkommen på visning!

 • Premium
Gryningsvägen 34, Kurveröd, Uddevalla kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Gryningsvägen 34, Kurveröd, Uddevalla kommun, bild 2
Gryningsvägen 34, Kurveröd, Uddevalla kommun, bild 3

Gryningsvägen 34

Radhus
Kurveröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 575 000 kr
113 m²
4 rum
8 158 kr/mån
13 938 kr/m²

Välkommen till Kurveröd och Gryningsvägen - ett lungt och familjevänligt läge. Här erbjuds ett välvårdat radhus på bästa gavelläge med 4 rum och kök om 113 kvm i mycket fint skick. Två altaner varav en insynsskyddad altan vid entrén med sol hela kvällen och på husets baksida finns en altan med förmiddagssol. Uppfart med plats för två bilar och gästparkering ett stenkast bort. Isolerat garage med takskjutsport och gott om plats till förvaring och redskap. Elbilsladdare är installerad. Fräsch och ljus bostad där entréplan rymmer hall med klinkergolv och golvvärme, kök från 2018, stort vardagsrum som går att dela av till ett extra sovrum samt badrum med tvättstuga. På övre plan finns en hall med kontorsmöjligheter, två sovrum samt ett nytt badrum från 2022. - Utekök ingår - Fiber är indraget - Ny värmepanna installerad - Nytt badrum - Tvättmaskin & torktumlare - Fristående eget garage - Elbilsladdare - 2 st altaner På Gryningsvägen bor du barnvänligt, naturnära och på lugn gata med promenadavstånd till förskola. Täta bussförbindelser mot Uddevalla centrum och Torp köpcentrum. Ett härligt boende i familjevänligt område med närhet till allt. Välkommen på visning! För mer information kontakta mäklare Peter Malm, Fastighetsbyrån tfn: 0703-306953 mail: [email protected].

 • Premium
 • Uteplats
Bön 712 - lgh 2008, Bokenäs, Uddevalla kommun

Bön 712 - lgh 2008

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 075 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 330 kr/mån
17 769 kr/m²

Välkommen till Brf Bokenäs gård! Ett fantastiskt boende för både fritids- och permanentboende. Uthyrningsmöjligheter finns. Här erbjuds 2 r.o.k. om 60,5 kvm i markplan med öppen planlösning och solig altan. Hela lägenheten är renoverad med ny appstyrd värmepump/ac, nya ytskikt, nytt badrum och nya vitvaror i köket. I brf Bokenäs Gård kan du bo året runt eller använda lägenheten som fritidsboende. I föreningen finns 19 lägenheter. Månadsavgiften är på 3330 kr och inkluderar vatten, avlopp, renhållning, förråd och p-plats. - Fiber är inkopplat - P-plats ingår - Förråd ingår - Separat gemensam tvättstuga finns Bokenäs gård ligger mitt i Bokenäs med kort avstånd till bad i Gullmarn och färjeläget i Skår med båt till Lysekil. Naturnära, havsnära och lantligt. Från Bokenäs gård är det även kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmas bilfärd till Göteborg. Från boendet är det även promenadavstånd till vackra naturreservatet Svartedalen. Varmt välkommen på visning!

Utsiktsvägen 5, Ljungskile, Uddevalla kommun
 • Imorgon kl 17:00
Utsiktsvägen 5, Ljungskile, Uddevalla kommun, bild 2
Utsiktsvägen 5, Ljungskile, Uddevalla kommun, bild 3

Utsiktsvägen 5

Villa
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 695 000 kr
129 m²
6 rum
1 107 m² tomt

Välkommen till Utsiktsvägen 5! Charmigt hus uppfört 1917 med boyta om 129 kvm fördelat på 6 rum och kök. Trädgård med mycket potential och utrymme för lekytor och parkering. Solsäkert läge och altan på övre plan med utsikt mot Ljungskileviken. Entréplan med hall, kök, vardagsrum med braskamin, badrum och sovrum På övre plan är finns ett allrum, tre sovrum, badrum och tvättstuga. - Vattenburen värme och vedkamin. - Fiber ligger vid tomtgräns Området på Utsiktsvägen tillhör Ljungskiles mest expansiva bostadskvarter. Ett populärt boende med en blandning av lägenheter, radhus och villor. Här bor man med promenadavstånd till centrum, båthamn, buss och tåg. Kärrs förskola ligger mitt i området. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Premium
Fritjof Nansens väg 26, Sommarhemmet, Uddevalla kommun
Fritjof Nansens väg 26, Sommarhemmet, Uddevalla kommun, bild 2
Fritjof Nansens väg 26, Sommarhemmet, Uddevalla kommun, bild 3

Fritjof Nansens väg 26

Lägenhet
Sommarhemmet, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 100 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 166 kr/mån
15 068 kr/m²

3 r.o.k om 71 kvm på översta våningen. Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck, rymlig hall, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum med utgång till balkongen och två sovrum. Från den inglasade balkongen har man fint solläge och vy över lekplats & natur. På föreningens nybyggda parkeringsdäck finns parkeringsplatser, ute eller under tak samt elbilsplatser att tillgå (separat kö). - Förråd och matkällare - Tvättstuga i källarplan - Fönster i två väderstreck - Helkaklat badrum med golvvärme - Inglasad balkong - Fiber är inkopplat - Stabil och välskött brf - Bredband om 250 mbit/s ingår i avgiften - Gym finns att tillgå kostnadsfritt för föreningens medlemmar Bostaden är belägen i ett tryggt och omtyckt område med närhet till fina grönområden, Emaus lantgård, Skeppsviken, strandpromenaden och Gustafsberg, allt inom kort promenadavstånd. Här finns även närhet till grundskola och fritids på Sommarhemsskolan. Stadsbuss till centrum går strax utanför lägenheten. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 43

Lägenhet
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 325 000 kr
58 + 14 m²
2 rum
vån 5/6
3 720 kr/mån
40 086 kr/m²

Välkommen till ett drömboende med magnifikt läge och vacker utsikt över Byfjorden! Här erbjuds husets högst belägna 2:a med uterum om 14 kvm. Lägenheten är i nyskick, byggd 2021, ljus och varm med fina materialval. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till det inglasade uterummet, helkaklat badrum, sovrum med garderober och hall med klinker och garderober. Köksinredning från Vedum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, handdukstork och vattenburen golvvärme. Uterummet har skjutpartier som går att öppna helt och hållet och på golvet ligger trägolv. - Förråd finns i gårdshuset - Fiber är inkopplat - Parkeringplats ingår, 300 kr/mån - På gården finns miljöhus med källsortering samt cykelparkering Sundstrand har ett underbart läge ovanför Byfjorden där man njuter av den storslagna utsikten över vattnet och landskapet. Området ligger strategiskt med korta avstånd till flertalet populära platser och utflyktsmål. In till Uddevalla är det endast 10 km. Du har gångavstånd till strandkanten hemifrån och kan glädja dig åt den vackra naturen runt omkring. Eller varför inte cykla bort till Sveriges äldsta bad- och kurort Gustavsberg för en god fika med sjöutsikt bland alla vackra hus? En plats att trivas på! Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Djurgårdsvägen 2, Bokenäs, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Djurgårdsvägen 2

Fritidshus
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 395 000 kr
2 rum
1 871 m² tomt

Välkommen till Södra Bokenäs! Här ges möjlighet att njuta av den Bohuslänska kusten med närhet till salta bad, båtliv och utsökt natur. Fastighet med stuga om 2 rum med pentry, badrum och glasveranda. Allrum med plats för soffgrupp och sovrum med fyra bäddar. I badrummet står en Separett Villa. I köpet ingår också en friggebod som är placerad strax utanför tomtgräns. Köparen ansvarar för att den flyttas över på fastigheten. - Vatten från djupborrad brunn. Från Dragsmarks varv kan du ta båten ut till vackra Koljöfjorden eller en tur med upplevelser på Nordströmmarna. Med bil är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Flatön, Lysekil, Fiskebäckskil och Grundsund. Det är ca 35 km till Uddevalla och ca 1 1/2 tim bilfärd till Göteborg. Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

Hafsten Resort 416, null, Uddevalla kommun
Hafsten Resort 416, null, Uddevalla kommun, bild 2
Hafsten Resort 416, null, Uddevalla kommun, bild 3

Hafsten Resort 416

Fritidshus
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
995 000 kr
50 m²
3 rum

Välkommen till Hafsten Resort 416 - ett härligt fritidsboende på lugnt läge med kort avstånd till bad! Helrenoverad och utbyggd bostad om ca 50 kvm och 3 r.o.k. Ny köksinredning med kyl, frys, micro, spis och ugn. Nya golv och innertak, spottar och taklampa. Diverse köksutrustning ingår samt bord med 4 stolar. En garderob i köket med plats för ex dammsugare etc. Sovrum 1 utbyggd med nytt golv och tak.180 cm säng och 2 garderober ingår. Sovrum 2 med platsbyggd säng. Badrum med nytt golv, tak, dusch, handfat, wc och toppmatad tvättmaskin. I Vardagsrummet finns en soffa med divan, bord, byrå, vitrinskåp och tv bänk - allt ingår i priset. Alla fönster är bytta, ny altandörr och värmepump. Bytt brädfodring. Nytt tak på utbyggnaderna. Ny altan runt hela tomten. Markis på både fram och baksida. Servicehuset ligger med kort promenad där det tillhandahålls dusch, tvätt och kök. Avgiften om 44 900 kr/år fördelas på följande sätt: Vintersäsong - avgift 16 september 2023 till 29 april 2024, 9 500 kr inkl. el 650 kWh. Sommarsäsong - avgift 30 april till 15 september 2024, 35 400 kr inkl. el 550 KWh. Köparen tecknar hyreskontrakt för campingtomt direkt med Hafsten Resort & Camping. - Vatten och avlopp året runt - KabelTV med 16 kanaler ingår - Gratis WIFI finns på området - P-plats ingår - Båtplats på Hafsten från 1800kr/år (separat köplats) - Egen P-plats intill stugan. Älskar du naturen, spännande aktiviteter, god mat, bad eller att umgås med din familj och dina vänner? Då har du kommit helt rätt. Hafstens resort håller öppet året runt. Här finns mängder med aktiviteter för både barn och vuxna b.la. poolområde med vattenrutschbana, zipline, utomhuspadel, höghöjdsbana, sandstrand med bad och båtplats, vandrings- och cykelleder, krabbfiske, barnklubb, yoga och vattengympa samt väst Sveriges största halloween parad. Restaurang och viss butiksservice finns i receptionen som tillsammans med Mini-Spa, Gym, Wellness, Havsbastu och badtunna finns tillgängligt hela året. - Tillträde enligt ÖK. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Bjällansås 320, Bokenäs, Uddevalla kommun
Bjällansås 320, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 2
Bjällansås 320, Bokenäs, Uddevalla kommun, bild 3

Bjällansås 320

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 150 000 kr
44,7 m²
3 rum
vån 2/2
2 840 kr/mån
48 098 kr/m²

Fritidsboende för åretruntbruk när det är som bäst! Välkommen till Brf Bokenäs och ett fritidsboende i verkligt unik miljö! Här ges möjlighet att njuta av den Bohuslänska kusten med närhet till salta bad, solvarma klippor och utsökt mat. Ett åretruntboende med levande skärgård under årstidernas alla skiftningar. Brf Bokenäs är en förening med mycket stabil ekonomi. Månadsavgiften är på endast 2840 kr och inkluderar vatten, avlopp, fiber, renhållning och grundutbud av TV-kanaler. Här finns också möjlighet att få intäkter genom att hyra ut sin lägenhet via hotellet. Och möjligheter till upplevelser saknas inte. Förutom härlig natur med motionsspår, bryggor och båtliv har man även tillgång till hotellets restaurang, pool, spa, havsbastu, tennis- och fotbollsplan. Det går även att hyra kajaker, kanoter, SUP-brädor och ekor. Lägenheten är belägen med närhet till parkering, spa med reception, restaurang och bar med veranda som vetter mot havet och bastun med härliga båt- och badbryggor. Bostaden ligger på våning 2 med stor balkong i söderläge och magnifik vy över havet och obebyggda öar. På baksidan finns uteplats med bord, bänkar och gasolgrill i avskilt och lugnt läge intill bostadens entré. Bostaden är smakfullt inredd med öppen och rymlig planlösning med gott om plats för matsalsbord och soffa. Bostadens allrum har nytt golv från 2023, två sovrum och ett badrum med dusch och ny toalettstol från 2022. Tvättmaskin och torktumlare finns ett stenkast bort i gemensamhetsanläggningen för BRF. I köpet ingår sängar, husgeråd, TV, köksbord, köksstolar, två låsbara skåp samt på balkongen, soffgrupp, odlingslåda, cafebord med tillhörande stolar, två korgstolar samt gasolgrill och utemöbler på uteplatsen vid entrén. Från Bjällansås är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmas bilfärd till Göteborg. Mer info: www.brfbokenas.se Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rosenvägen 10, Ljungskile, Uddevalla kommun

Rosenvägen 10

Villa
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 995 000 kr
153 + 13 m²
6 rum
884 m² tomt

Ett perfekt boende för dig som söker ett hem med allt på ett plan, mysig trädgård och närhet för barnen till skola och kompisar. På Rosenvägen 10 kan du njuta av en lugn atmosfär samtidigt som du har närhet till allt du behöver. Skolor, bad, idrottsanläggningar och affärer finns inom bekvämt räckhåll. I husets 153 kvm ryms en välkomnande hall, matplats och kök med mysig braskamin, vardagsrum med utgång till altanen, fyra sovrum varav ett med walkin-closet, tvättstuga och TV- rum. Badrummen erbjuder både dusch och badkar. På vinden finns gott om plats för extra förvaring. Den generösa trädgården erbjuder gott om utrymme för familjen att njuta av utomhusaktiviteter, umgänge eller bara koppla av i solen. Den inbjudande uteplatsen är den perfekta platsen för grillkvällar och sommarfester. - Garage med ingång från huset. - Altan delvis under tak. - Friggebod med extra förvaringsmöjligheter. Ljungskile erbjuder fina badplatser och vackra omgivningar. Samhället har en unik karaktär med sin närhet till havet och omgivande grönska. Här finns det gott om möjligheter att njuta av naturen genom vackra promenad- och cykelvägar längs kusten och på fjället. Bygden erbjuder också en välkomnande gemenskap och ett aktivt föreningsliv. Ett smakfullt hem - bara att flytta in! Tveka inte att kontakta oss för mer information eller boka visning, mäklare Peter Malm Fastighetsbyrån tfn: 0703-306953, mail: [email protected].

 • Uteplats
Ridhusgatan 20, Centrum, Uddevalla kommun
Ridhusgatan 20, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Ridhusgatan 20, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Ridhusgatan 20

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 895 000 kr
111 m²
5 rum
vån 2/4
7 182 kr/mån
17 072 kr/m²

Välkommen till 5 r.o.k. med hörnläge och attraktivt läge på söder! Här bor du ostört från trafik och väldigt smidigt med hiss och loftgång. Välplanerad, ljus och fräsch lägenhet med fönster i två väderstreck och härlig balkong med dag- och kvällssol. Lugn innergård med vacker omgivning. Bostaden har fyra sovrum, kök och ett badrum. - P-plats ingår i varmgarage, 400kr/mån. - Tvättmaskin 2021 - Stort förråd och tvättstuga i markplan. - Fiber är inkopplat och ingår i avgiften. - Välskött solid brf. HSB Brf Femkanten är en välskött förening med god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, garage och en trevlig och välskött innergård. Här bor man bekvämt med korta promenadavstånd till allt vad stan kan erbjuda. Runt hörnet ligger Ryttarens café och aktivitetscenter och här finns även 1 tim parkering, perfekt för gäster. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Premium
 • Hiss
Bön 712 - lgh 2015, Bokenäs, Uddevalla kommun

Bön 712 - lgh 2015

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 695 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1
5 002 kr/mån
16 456 kr/m²

Spektakulär nyrenoverad lägenhet med stora fönsterpartier, öppna ytor och upp till ca 5 m i takhöjd. Denna unika bostad är nu till salu med inflyttning omgående. Här erbjuds 4 r.o.k. om 103 kvm i markplan med stort altandäck på innergården. Lägenheten har entré direkt från utsidan och eget förråd i anslutning till entrén. Invändigt möts vi av en hall med hela åtta garderober, badrum med dusch, separat tvättstuga med toalett, fullutrustat kök med vinkyl och tre sovrum. Månadsavgiften är på 5002kr och inkluderar vatten, avlopp, renhållning, förråd och p-plats. Lägenheten är en del av Brf Bokenäs Gård. Här kan du bo året runt eller använda lägenheten som fritidsboende. Möjlighet finns att hyra ut. - Fiber är inkopplat - P-plats ingår - Förråd ingår - Uppvärmning/kyla med egen appstyrd värmepump/ac - 5 års garantier finns på vitvaror - Egen uteplats mot innergård Brf Bokenäs gård ligger mitt i Bokenäs - naturnära, havsnära och lantligt. Flertalet attraktiva kustsamhällen ligger inom kort räckhåll - Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmas bilfärd till Göteborg. Från boendet är det även promenadavstånd till vackra naturreservatet Svartedalen och kort avstånd till bad i Gullmarn och färjeläget i Skår med båt till Lysekil. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 Eriksberg 213, Bokenäs, Uddevalla kommun

Eriksberg 213

Lägenhet
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 495 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
1 900 kr/mån
33 267 kr/m²

Vill du bo vid havet i Bohuslän med skärgårdsliv, salta bad och rogivande omgivning har du hittat rätt! Högst upp i huset med optimal havsutsikt och egen balkong välkomnas ni här till denna fina fyra precis vid strandkanten i vackra Eriksberg! I nybildade Brf Hjältösund bor du i vid en av Bohusläns vackra kustpärlor, ett stenkast från salta bad och med naturen alldeles runt husknuten. Området Eriksberg som är en del av idylliska Bokenäset erbjuder vackra vandringsleder, härliga badplatser, den välsorterade matbutiken Rotan, inredningsbutiken Två Fröknar och den omtalade restaurangen Stallgården med fantastisk mat. Kort och gott en bostad mitt i hjärtat av Bohuslän! Här erbjuds tillfället att förvärva en stor och rymlig fyra, högst upp i huset med 75 generösa kvadratmeter. Bostaden har försetts med tidlösa materialval och har tillgång till vedkamin och två soliga balkonger. Till lägenheten hör ett förråd i entréplan. I Brf Hjältösund kan du bo året runt eller använda lägenheten som fritidsboende. OBS! Föreningen är obelånad! - P-plats går att hyra för 150 kr/mån till varje bostadsrätt. - El, varm- och kallvatten ingår i hyran. - Egen uteplats I närområdet finns både för- och grundskola där skolbussen praktiskt stannar strax utanför fastigheten. Kring Rotviksbro finns vårdomsorg, matbutik, pizzeria samt goda kommunikationer via buss både norr- och söderut. Vidare bor man här med bekväma avstånd till många attraktiva kustsamhällen så som Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Med ca tre mil till Uddevalla och dryga timmens bilfärd till Göteborg är detta även ett utmärkt boende för pendlaren. Varmt välkomna på visning!

Södertullsgatan 11A, Centrum, Uddevalla kommun

Södertullsgatan 11A

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 174 kr/mån
26 583 kr/m²

Mycket trevlig gavellägenhet i välhållet skick mitt i centrum! Ett smidigt boende med närhet till allt vad centrum har att erbjuda. Här finns också möjlighet till p-plats i föreningens varmgarage som nås med hiss. I avgiften ingår b.la. fiber och ett paket med tv-kanaler med Telia Lagom. Bostaden inhyser allrum, sovrum, klädkammare, badrum med tvättstuga, kök med matplats och inglasad balkong i sydvästläge. Gott om förvaring med flera garderober och klädkammare. Som extra bonus finns en gästlägenhet att hyra i huset, perfekt för övernattande gäster. Hiss till källarplan med garage, tvättstuga och förråd. - Garage p-plats 700 kr/mån, med el 850 kr/mån. Parkeringsplats finns ledig. - Cykelparkering i garaget. - Soprum med återvinning finns i markplan. - Förråd med galler finns i källaren. - Fullutrustad tvättstuga i källarplan i 11 B. - Fullutrustad gästlägenhet finns att hyra för 300 kr/dygn. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skolgatan 8, Centrum, Uddevalla kommun

Skolgatan 8

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 250 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 459 kr/mån
27 439 kr/m²

Välkommen till Kråkslottet i gamla Skolgatebacken! Unikt tillfälle att förvärva en lägenhet på översta våningen i Uddevallas ståtligaste sekelskifteshus. Här finner vi denna voluminösa 3:a med med atmosfären från det tidiga 1900-talet kvar. Bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar, spröjsade fönster, stuckatur och höga fotlister ger en vacker inramning. Takhöjden är generös och ljuset strömmar in genom stora fönster i djupa nischer. Kök & vardagsrum delar plats i öppen planlösning som bjuder in till trevligt umgänge. Med fönster mot de lugna innergårdarna, finns det plats för att duka upp till trevliga middagar med många gäster. Innanför hallen ligger en kammare som passar perfekt som hemmakontor eller gästrum. Köket och badrummet har renoverats med påkostade materialval 2013. Tvättmaskin och torktumlare nya från 2022. - Vindsförråd, ca 6 kvm. - Tvättstuga i källarplan. - Comhem-anslutet och fiber. Basutbud av tv ingår i avgiften. - Utanför huset är det fri parkering 1 tim mellan kl. 9-19 vardagar och kl. 9-13 helger, högre upp gatan fri parkering utan tidsbegränsningar. - Gemensam uteplats med grill finns på gården. - Cykelrum finns Läget är mycket angenämt. Samtidigt som lugnet råder här i mysiga kvarteret Kråkhagen har man Uddevallacentrums sjudande kaféer och shopping på kort promenadavstånd. Varmt välkommen på visning! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

Ulvövägen 50, Ulvön, Uddevalla kommun
Ulvövägen 50, Ulvön, Uddevalla kommun, bild 2
Ulvövägen 50, Ulvön, Uddevalla kommun, bild 3

Ulvövägen 50

Lägenhet
Ulvön, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 995 000 kr
43 m²
3 rum
vån 1/1
2 622 kr/mån
46 395 kr/m²

Välkommen till Brf Ulvön Strand och ett fritidsboende i verkligt unik miljö! Här bor du på bilfri ö med havet som närmaste granne. Ön erbjuder både lugn och avslappnad tillvaro med sol och bad från klippor, sandstränder och bryggor och aktiviteter som båtturer, fiske, promenader och tennis. I föreningen finns 10 stugor och sex lägenheter. I avgiften ingår parkeringsplats på fastlandet, elabonnemangsavgift och kommunalt vatten och avlopp. Föreningen förfogar över en fyrhjuling som används för att transportera varor mm från parkeringen till boendet. Gemensam tvättstuga och redskapsförråd finns. Alla medlemmar har möjlighet till båtplats vid bryggan. Att ta båten ut i fjorden till någon av de närliggande holmarna rekommenderas; Ekholmen, Oxholmen, Lindholmen, Björkholmen, Flatholmen och Kullholmarna ligger alla på bekvämt avstånd. Stanna till vid Ljungskiles vackra innerskärgård på vägen ut och avnjut en god middag vid Musselbaren eller ta ett dopp i Kungsparken. - Sopstation finns på föreningens parkeringsplats. - Fordon som behövs för transporter till ön som släpkärra, fyrhjuling och dragkärra tillhandahålls. - Postlådor till varje adress finns vid föreningens p-plats. - Båtplats för mindre båtar finns på insidan av betongbryggan, 2750 kr/år, första året är avgiftsfritt om man ordnar egen boj. - Gemensam tvättstuga finns i lägenhetsbyggnad. - Kommunalt vatten och avlopp ingår. - Avgift för elabonnemang ingår (elförbrukning ingår ej). - Tennisbanan tillhör markägaren, föreningen får låna banan. - Ansvar för gräsklippning 1 v per säsong och medlem. - Vedeldad bastu och ved finns för föreningens medlemmar. - Uthyrning accepteras till släkt och vänner om max 2 veckor/gång. - Det finns även en uthyrningsstuga med 3 st sängplatser för gäster. Från Ulvön tar det ca 5 min till Ljungskile med bil. Ljungskile, tätort i Uddevalla kommun, har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Här har man alltid naturen och havet nära inpå. Idag är Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Vindfällegatan 45, null, Uddevalla kommun

Vindfällegatan 45

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
695 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 556 kr/mån
8 035 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva 3 r.o.k på Vindfället i mycket fint skick! Lägenheten ligger trivsamt belägen med altan i västläge där solen kikar in större delen av eftermiddagen. Bostaden erbjuder hall, kök med matplats, vardagsrum med utgång till altanen, två sovrum, toalett, skrubb med tvättmaskin och badrum med dusch. Vid behov går det att skapa 4 r.o.k. genom att dela av det stora sovrummet. - Fiber finns. - Eget förråd i källaren - Plats i varmgarage finns, 300 kr/mån - Spolplatta med varmt/kallt vatten och högtryckstvätt samt plats för att meka med bilen finns i garaget. - Föreningens lokaler erbjuder följande gemensamhetsutrymmen; gym, bastu, bordtennisrum, motionslokal och snickeri. Här finns massor av möjligheter för en aktiv fritid. Förutom närhet till rundslingor, motionsspår och till vackra Bjursjön, finns även motionshall och bastu i föreningen. Här bor du i ett lugnt område med mycket barnfamiljer, stor lekplats på innergården och kort gångväg till stadsbuss med täta avgångar till centrum. Varmt välkommen på visning!

Hälle Lider 14, Ljungskile, Uddevalla kommun

Hälle Lider 14

Lägenhet
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 725 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
5 145 kr/mån
32 440 kr/m²

Välkommen till Brf Hälle Lider i Ljungskile! Här erbjuds 3 rum och kök på första våningen med fantastisk inglasad balkong med utsikt över grönskande natur. Ljus och modern bostad med hög standard med fina material- och färgval. Ekparkett i samtliga rum, målade väggar och fönsterbänkar i grå natursten skapar en trivsam helhet. Två sovrum där det större sovrummet har klädkammare. I badrummet finns grå klinkers, hörndusch och badrumsmöbler från Vedum kombinerat med tvättavdelning där både tvättmaskin och torktumlare finns. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn, samtliga vitvaror är från Siemens. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den inglasade balkongen. Balkongen ligger i härligt västerläge i lugn miljö med utsikt över grönområde. - Parkeringsplatser finns i garage med hiss eller ute med elstolpe - Förråd i markplan - Ingen hiss behövs, lägenheten ligger i markplan - Fiber ingår Centralt boende med gångavstånd till allt vad Ljungskile kan erbjuda. Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953.

 • Balkong
 • Hiss
Morgonbrisvägen 1 C, Centrum, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1 C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
695 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 756 kr/mån
12 024 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a med både fransk och traditionell balkong! Genomgående ljus och fräsch bostad med fönster i två väderstreck. Stora öppningar mellan kök och vardagsrum ger mycket ljusgenomsläpp. Den inglasade balkongen ligger i härligt söderläge, lugnt och insynsskyddat. - Badrummet är renoverat & stamrenoverat 2005 - Till bostaden hör ett förråd och en matkällare belägna på entréplan - P-plats i parkeringshus ingår (nr 28) - Gruppavtal från Comhem med upp till 600 mbit finns - Inglasad balkong i söder På Morgonbrisvägen bor du i en välskött förening med låg månadsavgift! Bostaden ligger med gångavstånd till centrum och ca 1 min till livsmedelsbutik. Välkommen på visning!

 • Balkong
Ulvesundsvägen 55, null, Uddevalla kommun
Ulvesundsvägen 55, null, Uddevalla kommun, bild 2
Ulvesundsvägen 55, null, Uddevalla kommun, bild 3

Ulvesundsvägen 55

Tomt
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 195 000 kr
925 m² tomt

Vakna till havsutsikt varje morgon! Unikt tillfälle att förvärva tomt på Ulvesund med havsutsikt. I blickfånget ligger havsbandet in till Ljungskile och i bakgrunden Lyckorna. Närmaste granne är Ulvesunds handelsträdgård och avståndet ner till bad- och båtliv är endast några minuter bort. Ca 3 km från Ljungskile centrum. - Tomt om 925 kvm. - Positivt förhandsbesked finns för nybyggnad av enbostadshus. - Kommunalt VA och fiber vid Ulvesundsvägen. Anläggningssavgift ca 285 000 kr. - Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område. - Gångavstånd till busshållplats med förbindelser till både Uddevalla och Ljungskile. Att ta båten ut i fjorden till någon av de närliggande holmarna rekommenderas; Ekholmen, Oxholmen, Lindholmen, Björkholmen, Flatholmen och Kullholmarna ligger alla på bekvämt avstånd. Stanna till vid Ljungskiles vackra innerskärgård på vägen ut och avnjut en god middag vid Musselbaren eller ta ett dopp i Kungsparken. Ljungskile har en historia som anrik och välkänd bad och kurort sedan slutet av 1800-talet. Här har man alltid naturen och havet nära inpå. Ljungskile en expansiv ort med turism, näringsliv och handel. Kort pendlingsavstånd via E6:an till Göteborg, ca 45 min och närheten till den Bohuslänska kusten lockar många. Här finns också en av Sveriges vackraste Golfbanor, Lyckorna Golfklubb. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info, Peter Malm Fastighetsbyrån 0703-306953

 • Premium
Hälle Lider 14, Ljungskile, Uddevalla kommun

Hälle Lider 14

Lägenhet
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
6 000 kr/mån
30 561 kr/m²

Välkommen till Brf Hälle Lider i Ljungskile! Fantastisk lägenhet med fönster i tre väderstreck. Gavelläget ger bostaden ett ljus som sprider sig genom alla rum. En modern bostad med hög standard med fina material- och färgval. Ekparkett i samtliga rum, tapetserade väggar och fönsterbänkar i grå natursten skapar en trivsam helhet. Tre sovrum där det större sovrummet har klädkammare. I badrummen finns tidlösa grå klinkers, smidig hörndusch och badrumsmöbler från Vedum. Ett av badrummen kombineras med tvättavdelning där både tvättmaskin och torktumlare finns. Köket är modernt utrustat med dämpade fullutdragslådor, glaskeramikhäll och varmluftsugn, samtliga vitvaror är från Siemens. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till den inglasade balkongen. Balkongen ligger i härligt västerläge i lugn miljö med utsikt över grönområde. - Parkeringsplatser finns i garage med hiss eller ute med elstolpe - Förråd i markplan - Ingen hiss behövs, lägenheten ligger i markplan - Fiber ingår - Plissegardiner i alla rum Ljungskile erbjuder ett levande centrum med butiker, service och kommunikationer, fina badplatser och vackra omgivningar. Bra pendlingsläge med ca 15 minuter till Uddevalla och Torp köpcentrum. Inom bekvämt avstånd nås dessutom Trollhättan, Vänersborg, Stenungssund och Göteborg. Välkommen att kontakta mäklare Peter Malm Fastighetsbyrån för mer info eller boka dig för visning, 0703-306953.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 22