Mäklare Alexander Bladh

Alexander Bladh

Om mig

En bostadsaffär är en av dom största affärerna ni gör här i livet, mitt mål är att göra den till den smidigaste affären för er! Med mer än 10 års erfarenhet av försäljning och service vet jag att personligt engagemang, tillgänglighet och hårt arbete krävs för att nå bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun, bild 2
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun, bild 3

Prärievägen 10

Villa
Ödeborg, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 350 000 kr
65 + 65 m²
5 rum
2 174 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Ödeborg! På Prärievägen 10 finner man detta hus som under åren genomgått flertalet renoveringar samt tillbyggnation. Fritt läge med sol under stora delar av dagen och en väl tilltagen tomt som ligger fritt på baksidan av huset. För den som önskar så finns möjlighet att hyra ut nedre plan, då man har egen ingång, samt eget badrum och ett enklare trinettkök med kokplattor. Bra möjlighet till att betala av större delen av boendekostnaderna. Eller varför inte för tonåringen som är i fas med att flytta? - Fristående förrådsbyggnad där möjlighet att förvara bil finns också. - Nya luftvärmepumpar 2022 Ödeborg är ett mysigt gammalt brukssamhälle där mycket av det gamla Ödeborgs bruk är kvar i form av byggnader, disponentvilla och arbetarbostäder. Bruksskolan ligger centralt i samhället och är en grundskola med klass F-6.

 • Premium
Skandiavägen 2A, Bohusgården, Uddevalla kommun

Skandiavägen 2A

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
4 074 kr/mån
18 718 kr/m²

Välkomna till Bohusgården och denna trevliga tvåa! Ljus och fräsch tvåa med inglasad balkong i dubbla väderstreck där man fångar upp majoriteten av dagens soltimmar. Lägenheten har genomgått renoveringar under de senaste åren, samt köket helrenoverades 2014. Lägenheten på fjärde våningen har insynsskyddad balkong, samt utsikt över hamninloppet från flera av rummen! - Månadsavgift 4 074kr inklusive värme, va & fiber Här bor man med gångavstånd till centrum och med närhet till naturen. Vill du ta en promenad når du strandpromenaden på 5 min. Det är nära till flera fina badplatser, såsom exempelvis Gustafsberg. Bra bussförbindelser till centrum finns strax utanför huset. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kålgårdsbergsgatan 11a, Centrum, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Kålgårdsbergsgatan 11a, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Kålgårdsbergsgatan 11a, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Kålgårdsbergsgatan 11a

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
3 717 kr/mån
19 938 kr/m²

Varmt välkomna till Kålgårdbergsgatan 11 och denna trevliga trea från 1920-talet! Här bor man med närheten till allt som Uddevalla har att erbjuda. Med sitt centrala läge så tar man sig till fots överallt, men skall man åka längre ligger busstationen mindre än 5 minuters promenad bort! Att bo i centrum innebär att ha nära till all form av shopping och restauranger på bekvämt promenadavstånd samt möjligheten till att springa ner på närmsta bageri och hämta hem nybakt bröd till frukosten! Huset är uppfört på 1920-talet och har nyligen genomfört renoveringar i form av takbyte på gårdshuset samt renovering av trapphuset. Lägenheten har genomgående renoverats där man satte in det helkaklade badrummet 2019. Man valde även att renovera köket under 2020 samt ytskikt i hela lägenheten! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun
 • Lör 9 dec kl 14:00
Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 2
Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 3

Lövängsvägen 2

Villa
Sunningen, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
4 790 000 kr
177 m²
6 rum
1 687 m² tomt

Varmt välkomna till Lövängsvägen 2! Ett perfekt boende för den som söker ett familjevänligt hem i en trygg och härlig miljö. Här erbjuds en 1&1/2-plansvilla med låga driftskostnader via uppvärmning genom frånluftsvärmepump. Ett underbart hus med flertalet sociala ytor både inomhus och utomhus på den stora altanen på 120kvm, stor enskild tomt med härlig utsikt med sitt högt belägna läge. Här får man verkligen känslan av att befinna sig på landet, trots sitt relativt centrala läge. Tomten ligger insynsskyddad och har potential för den som vill bygga till attefallshus eller garage. I direkt anslutning till tomten finner man gott om skogsstigar samt både bär- och svampställen. Husets fasad är underhållsfri med aluminiumkarmar och betsad i järnvitirol. Man har även en fristående förrådsbyggnad med plats för förvaring. Invändigt ryms en välkomnande hall, stort vardagsrum som smälter ihop med det härliga köket som med sin höga takhöjd ger en underbar känsla! Vidare finns fyra sovrum samt dubbla helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. Man finner Sunningens förskola bara några minuter bort och för den som spelar fotboll finner man Undavallen knappa 5 minuter med cykel bort. Sunningen erbjuder fina badplatser och vackra omgivningar. Endast några minuter till havet där det finns strand, vollybollnät och bryggor. I området bor det både yngre och äldre vilket är det perfekta mixen. Det finns lekplats, busshållplats där skol- och stadsbussarna vänder och Skärgårdsbåtarna stannar vid bryggan. Bra pendlingsläge med mindre än 10 minuter till E6 och Torp köpcentrum. Inom bekvämt avstånd nås dessutom Trollhättan, Vänersborg, Stenungssund och Göteborg. Ett smakfullt hem - bara att flytta in!

 • Premium
Skolgatan 8, null, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skolgatan 8

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 250 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 752 kr/mån
25 714 kr/m²

Välkommen till Kråkslottet som är beläget i ett av Uddevallas charmigaste områden! Nu finns äntligen en lägenhet i ett av Uddevallas charmigaste hus på marknaden. Lägenheten är belägen högst upp i huset som kallas Kråkslottet och bär på mycket historia då huset funnits här i över 100år. Sekelskiftesstilen lyser igenom med den väl tilltagna takhöjden och rymden i alla rum. Till detta är mycket utav orginaldetaljerna kvar som fönsterna med spröjs, stuckatur i taket samt höga fotlister! Fönsterna är väl tilltagna och ger ett gott ljusinsläpp i alla rummen, där hörnfönstret i sovrummet är något utöver det vanliga! För att toppa upp det ytterligare har man även en härlig balkong som man når både från det stora sovrummet samt köket! Området där lägenheten ligger är nära centrum med alla dess bekvämligheter och aktiviteter, men trots närheten till centrum så finner man lugnet här på hemmaplan i gamla kvarteret Kråkhagen! - Vindsförråd, ca 6 kvm. - Tvättstuga i källarplan. - Tele2-anslutet och fiber. Basutbud av tv ingår i avgiften. - Utanför huset är det fri parkering 1 tim mellan kl. 9-19 vardagar och kl. 9-13 helger, högre upp på gatan finns fri parkering utan tidsbegränsningar. - Gemensam uteplats med grill finns på gården. - Cykelrum finns Varmt välkommen på visning, då detta är en lägenhet som verkligen gör sig bäst på plats!

 • Balkong
Vindfällegatan 28, null, Uddevalla kommun

Vindfällegatan 28

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
995 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 2/2
6 994 kr/mån
8 541 kr/m²

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva 5 r.o.k i fint skick på Vindfället! Bostaden är smakligt renoverad i ljusa färger och moderna materialval. Lägenheten är i två plan, trivsamt belägen med balkong i sydligt läge där solen kikar in större delen av dagen. Egen entré via loftgång. Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjlighet under trappan, fullutrustat kök med stor matplats, sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen och badrum med tvättmaskin/torktumlare på entréplan. På övre plan finns tre sovrum och badrum med dusch. - Nya fönster och altandörr. - Fiber finns. - Förråd finns samt tvättstuga. - Spolplatta med varmt/kallt vatten och högtryckstvätt samt plats för att meka med bilen finns i garaget. - Föreningens lokaler erbjuder följande gemensamhetsutrymmen; gym, bastu, bordtennisrum, motionslokal och snickeri. Här finns massor av möjligheter för en aktiv fritid. Förutom närhet till rundslingor, motionsspår och till vackra Bjursjön, finns även motionshall och bastu i föreningen. Här bor du i ett lugnt område med mycket barnfamiljer, stor lekplats på innergården och kort gångväg till stadsbuss med täta avgångar till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Tellusvägen 7, Högsäter, Färgelanda kommun

Tellusvägen 7

Lägenhet
Högsäter, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
450 000 kr
123 m²
4 rum
5 323 kr/mån
3 659 kr/m²

Varmt välkomna till Tellusvägen och detta välskötta boende! Bostaden ägs i bostadsrättsform vilket ger ett bekymmersfritt ägande då föreningen står för allt yttre underhåll. Här bor man i lugnt och barnvänligt område! Lättskött trädgård med altan på husets baksida där man möter de flesta av solens timmar i och med sitt sydvästliga läge. Gräsytor runt huset och mysig altan under tak med privat läge på baksidan. På utsidan finner man även ett förråd bredvid altanen, man har även tillgång till sitt eget garage med extra förråd längst in! Fastigheten angränsar till allmänning. Bostaden är i två plan och ger gott om plats för flerbarnsfamiljen. Man har även dubbla badrum så det slipper bli kö till duschen! Här bor du centralt i Högsäter med promenadavstånd till Högsäters skola, Månvägens förskola och samhällets butiker. Avstånd till Färgelanda ca 15 min, Uddevalla 40 min och Vänersborg 44 min. Välkommen på visning!

Fritjof Nansens Väg 12, Bohusgården, Uddevalla kommun

Fritjof Nansens Väg 12

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 145 kr/mån
14 722 kr/m²

Välkommen till Fritjof Nansens väg 12! Här kommer en tvåa som vårdats med omsorg under åren. Helkaklat och stambytt badrum från 2011 med golvvärme och tvättmaskin. För er som önskar mervärden i tillvaron bor man här med gångavstånd till centrum och har nära till bra badplatser så som exempelvis Gustafsberg som är en av Sveriges äldsta badorter med restaurang, café och det stora varmbadhuset. Naturen är ständigt närvarande på denna plats oavsett om du promenerar längs strandpromenaden och avslutar med fika på café Snäckan eller om du tar dig till Emaus lantgård med anor från förr där man kan leka, promenera, hälsa på djuren eller delta i olika aktiviteter. Inte långt i från bostadsområdet finner ni även den populära minigolfsbanan vid Skeppsviken, som är ett favoritställe för både barn och vuxna. Bra busskommunikationer till centrum finns precis utanför huset. - Bredband om 250 mbit/s ingår i avgiften - Förråd & tvättstuga i källaren. - Parkering ca 200kr/mån Välkommen till en bra och engagerad bostadsrättsförening! Vi ses på visning!

 • Balkong
Brudvalsvägen 5, Hovhult, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 10 dec kl 10:00

Brudvalsvägen 5

Villa
Hovhult, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 195 000 kr
117 + 35 m²
5 rum
416 m² tomt

Välkommen till Brudvalsvägen 5! Här erbjuds en fastighet i gott skick på barnvänlig gata. Härlig trädgård med fina gräsytor och stor altan där solen ligger på hela dagen. På altanen finner man även det härliga uteköket. På uppfarten finns plats för två bilar. Garage med gott om plats för både bil och förvaring. Inne i huset hittar vi fyra sovrum, badrum, toalett, tvättstuga, vardagsrum och kök som byggts ihop med matplatsen. Med en öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum får man en härlig rymd i husets mittpunkt! Man når även direkt ut till garaget via tvättstugan som kan användas som groventré. - Uppvärmning med fjärrvärme - Fiber är inkopplat Brudvalsvägen ligger ett stenkast ifrån skogen och lika lätt som det är att gå ut på en underbar slinga i skogen så är det cykelavstånd ner till stan och bad i Bjursjön. För den som vill åka kommunalt så går bussen utanför gatan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Tant Bruns Väg 31, Dalaberg, Uddevalla kommun

Tant Bruns Väg 31

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 390 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
6 834 kr/mån
13 365 kr/m²

Gavelradhus med välkomnande uteplats vid entrén och härlig balkong på övre plan. Altan och trädgårdstäppa på baksidan. Ett barnvänligt och trivsamt boende i gemytlig miljö och nära till lekplats! Bostaden är i tvåplan och erbjuder möjlighet till fyra sovrum. Här finns två helkaklade badrum renoverat 2021, varav det ena har slagits ihop med den gamla tvättstugan och därmed även rymmer tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns badrum, vardagsrum, kök och sovrum. På nedre plan badrum/tvättstuga, två sovrum, stort förråd och klädkammare. Mycket välskött förening där man det senaste bytt ytterdörr samt samtliga fönster 2021. - P-plats nr 149 följer lägenheten. - Avgiftsbelagda gästparkeringar finns på området - Kabel-tv och bredband via Tele2 - Fjärrvärme - Förvaringsutrymme på vinden - Föreningslokal finns att låna fritt Namnet på gatan Tant Bruns väg kommer från figuren Tant Brun i sagoböckerna av Elsa Beskow, som publicerades under perioden 1918 till 1947. Förutom tanterna fanns också hunden Prick med i sagoböckerna. Därav namnet på föreningen, Pricken. Området består av bostadsrättslägenheter fördelat på 17 radhus och 12 flerbostadshus i 2 våningar. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Ferlins väg 6, Färgelanda, Färgelanda kommun

Ferlins väg 6

Tomt
Färgelanda, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
150 000 kr
1 776 m² tomt

Nu ges möjligheten att bygga ditt eget hus på en av Färgelandas populäraste gator, Ferlins väg! Rejäl tomt på över 1700kvm som ligger i söderläge med sol hela dagen. Marken är obearbetad, så du ges fria händer att välja vilken hustyp som du vill uppföra! Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns och möjlighet att koppla på sig finns. Från tomten är det en kortare promenad till både skola och mataffärer. Pendlingsmöjligheterna genom kollektivtrafiken är goda och busshållplats ligger bara ett stenkast från tomten! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare med frågor och funderingar!

 • Plus
Morgonbrisvägen 2C, Centrum, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 2C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
92,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 625 kr/mån
17 188 kr/m²

På Morgonbrisvägen erbjuds denna 4:a i mycket fint skick. Bostaden är totalrenoverad 2017 förutom badrummet som gjordes 2021. Renoveringen är smakfullt utförd med enhetliga golv, släta vita väggar, infällda spottar, modernt ljust kök och badrum i dov nyans som håller över tid. Bostaden erbjuder hall med skjutdörrsgarderob, tre sovrum där det ena har utgång till balkongen, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum med fransk balkong, kök med dubbelkyl och dubbelfrys och en inglasad balkong mot innergården där kvällssolen tittar in. - Parkeringsplats i p-hus följer lägenheten, 138 kr/mån - Portkod till huvudentrén. - Förråd och tvättstuga i markplan. - Till bostaden hör ett förråd och en matkällare belägna på entréplan - Bredband Comhem 100 mbit ingår På Morgonbrisvägen bor du i en välskött förening med låg månadsavgift! Bostaden ligger med gångavstånd till centrum och ca 1 min till livsmedelsbutik. Varmt välkommen på visning!

Kongressgatan 5, Söder, Uddevalla kommun

Kongressgatan 5

Lägenhet
Söder, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 790 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/7
2 923 kr/mån
27 121 kr/m²

Välkomna till Kongressgatan och denna moderna tvårummare där känslan av nybyggt finns kvar i kombination med en hög standard på materialvalen! Här bor man centralt med närheten till allt som Uddevalla har att erbjuda! Mindre än 5 minuter till matbutik, restaurang, biograf samt kollektivtrafiken. Eller varför inte ta en lite längre promenad och komma ner till den fina strandpromenaden? Ta hissen upp till sjätte våningen och kliv in i denna välplanerade tvåa av gemytlig storlek. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fin fönstersättning och helglasad altandörr som skapar ett härligt ljus och optimerar varje kvadratmeter. Ljusa och fräscha materialval i såväl kök som badrum. Det helkaklade badrummet erbjuder optimala tvättmöjligheter med tvätt- och torktumlare, något som verkligen underlättar för att få ihop vardagspusslet. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen med bästa läge för morgonsolen och fram till 14-tiden. Detta blir det självklara valet att tillbringa åtskilliga timmar tillsammans med vänner och familj. Tack vare den snygga inglasningen och balkongens fantastiska storlek - blir detta som ett extra rum att vistas i och som garanterat kommer att förlänga sommaren. Avslutningsvis presenteras det mysiga sovrummet med plats för dubbelsäng och som försetts med en helvägg av skjutdörrsgarderober för utmärkt förvaring. Till lägenheten hör även ett förråd som finns att tillgå på entréplanet. Telia fiber, telefoni & tv (basutbud) ingår i månadsavgiften. Kall-, varmvatten och hushållsel tillkommer. - Förråd, cykelrum samt rum för rollatorer finns i entréplan. Dörrar öppnas enkelt med den "tagg" som följer nycklarna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skällebred 1:17, Ljungskile, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skällebred 1:17

Tomt
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
350 000 kr
1 594 m² tomt

På Skällebred har vi nu möjlighet att presentera denna villatomt med ett härligt lantligt läge! Ett ypperligt tillfälle för den som vill bygga sitt drömhus och ha promenadavstånd till Grinnerödssjön ligger knappa 10 minuters promenad bort med härliga badmöjligheter vid stranden. Skällebred bjuder på både lugn och ro med sitt lantliga och sjönära läge, men samtidigt närhet till alla bekvämligheter som finns i Ljungskile som ligger mindre än 10 minuter med bilen bort. Från Ljungskile har man direktbuss både till Göteborg och Uddevalla. Till Göteborg tar det ca 50 minuter och till Uddevalla 25 minuter. Perfekt för den som jobbar i närheten av dessa städer men som vill komma hem till landet efter arbetsdagen! På tomten finns idag en grävd brunn som går att nyttja! Varmt välkomna att höra av er vid frågor till ansvarig mäklare!

 • Plus
Ekelidsvägen 29, Ljungskile, Uddevalla kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ekelidsvägen 29

Villa
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
1 371 m² tomt

Välkomna till Ekelidsvägen 29 och denna egna lilla oas! Här finner man en perfekt kombination av lugnet i sin egna lilla oas där man är omgiven av skogen, men samtidigt har man knappa 10 minuter med cykel ner till centrala Ljungskile. Huset ligger som i en glänta med skogen som omger en och skapar en skyddande plats både för insyn och vind, även blåsiga dagar finner man lä här! På tomten finner man dels bostadshuset, men även gästhuset som fungerar perfekt som boende för långväga gäster eller för tonåringen som vill ha sitt egna. Växthus samt redskapsbodar finner man här också, så man kan förvara alla trädgårdsredskap som behövs för att underhålla sitt självhushåll. Ljungskile erbjuder allt från salta bad till shopping och caféer till skogspromenader, golf på Lyckorna och skidåkning på fjället. Knappa 15 minuter till Uddevalla och Torp Köpcentrum samt 45 minuter till Göteborg. I Ljungskile finns det mesta man kan önska sig! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Styvergränd 10, Helenedal, Uddevalla kommun
 • Budgivning pågår

Styvergränd 10

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 390 000 kr
143 + 27 m²
6 rum
678 m² tomt

Välhållen tegelvilla med balkong, terrass och trädgård! Varmt välkomna till denna välskötta och rymliga souterrängvilla med enkelgarage längst in på gatan i lugna Helenedal! Fastigheten bjuder med sina två plan på härliga sociala ytor i form av dubbla vardagsrum/gillestuga. Samt både terrass och balkong med generösa ytor för större sällskap. Trevlig trädgårdstomt som har ett soligt läge i sydostlig riktning där även terras samt balkong har samma läge. Tomten omgärdas av vacker grönska i form av rosbuskar, bärbuskar samt slänt mot gångvägen. Från huset är det bara en kortare promenad till områdets lekplats vilken man har delvis uppsikt över från balkongen sommartid men desto mer under vintertid. Huset rymmer hela 4st sovrum så här finns plats för den större familjen! - Fiber - Takbyte 2012 - Luftvärmepump (2021) - Nya persienner i hela huset (2021) - Genomgående nya element i hela huset. - Ytterdörr samt ljusparti bytt 2021. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 16