Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Bladh

Alexander Bladh

Om mig

En bostadsaffär är en av dom största affärerna ni gör här i livet, mitt mål är att göra den till den smidigaste affären för er! Med mer än 10 års erfarenhet av försäljning och service vet jag att personligt engagemang, tillgänglighet och hårt arbete krävs för att nå bästa möjliga resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hoforsvägen 4, null, Uddevalla kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00
Hoforsvägen 4, null, Uddevalla kommun, bild 2
Hoforsvägen 4, null, Uddevalla kommun, bild 3

Hoforsvägen 4

Villa
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
3 995 000 kr
134 + 42 m²
4 rum
1 587 m² tomt

Söker ni efter ett hus med både låga driftkostnader och minimalt underhåll? Då har ni hittat hem på Hoforsvägen 4! Då huset är uppbyggt i största delen av betong kommer man ifrån mycket underhållsarbete då tex målning ej behövs. Huset har ett effektivt värmesystem med sin vattenmantlade braskamin, vilket gör att man själv kan styra sina kostnader för uppvärmning även om elpriserna sticker iväg. Huset har en lättskött tomt som är en kombination av berg och gräsmatta, med goda möjligheter för att odla för självhushåll vare sig det är i det tillbyggda växthuset eller utomhus. Trädgården ligger väl skyddad, så även blåsiga dagar kan man med fördel sitta ute! Huset ligger i stan men ändå strax utanför så man kombinerar närheten till centrum, men lugnet finner man på hemmaplan! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun, bild 2
Prärievägen 10, Ödeborg, Färgelanda kommun, bild 3

Prärievägen 10

Villa
Ödeborg, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 350 000 kr
65 + 65 m²
5 rum
2 174 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Ödeborg! På Prärievägen 10 finner man detta rymliga hus som under åren genomgått flertalet renoveringar samt tillbyggnation. På de 130 kvm finner man tre sovrum och totalt 5st rum där vinden skulle kunna nyttjas som sovrum för den större familjen. Fritt läge med sol under stora delar av dagen och en väl tilltagen tomt som ligger fritt på baksidan av huset. För den som önskar så finns möjlighet att hyra ut nedre plan, då man har egen ingång, samt eget badrum och ett enklare trinettkök med kokplattor. Bra möjlighet till att betala av större delen av boendekostnaderna. Eller varför inte för tonåringen som är i fas med att flytta? - Fristående förrådsbyggnad där möjlighet att förvara bil finns också. - Nya luftvärmepumpar 2022 Ödeborg är ett mysigt gammalt brukssamhälle där mycket av det gamla Ödeborgs bruk är kvar i form av byggnader, disponentvilla och arbetarbostäder. Bruksskolan ligger centralt i samhället och är en grundskola med klass F-6. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Valhallavägen 13, Centrum, Uddevalla kommun
Valhallavägen 13, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Valhallavägen 13, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Valhallavägen 13

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
850 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 699 kr/mån
24 286 kr/m²

Välkomna till Valhallavägen 13 och denna charmiga etta med sin smarta planlösning! När man bor i en bostadsrätt på Valhallavägen 13 får man tillgång till den härliga trädgården med päron-, plommon- och äppleträd. Här finns växthus, redskapsbod, uteplats och gräsytor. För den som har gröna fingrar finns här också möjlighet till trädgårdsskötsel med planteringar och odlingar. Känslan av att bo på landet men mitt i stan! I månadsavgiften ingår: - VA - Värme - Löpande underhåll - Ekonomisk förvaltning - Försäkring På Valhallavägen bor man i ett lugnt stadskvarter med närhet till city och service. Området består av privata fastigheter och flerbostadshus. Till närmaste livsmedelsbutik är det endast 2 min promenad. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Ferlins väg 14, Färgelanda, Färgelanda kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30
Ferlins väg 14, Färgelanda, Färgelanda kommun, bild 2
Ferlins väg 14, Färgelanda, Färgelanda kommun, bild 3

Ferlins väg 14

Villa
Färgelanda, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 590 000 kr
201 + 37 m²
6 rum
1 315 m² tomt

Högt och soligt läge på en av Färgelandas bästa gator! Nu finns chansen att förvärva ett fint och välvårdat suterränghus med riktigt bra läge, då det ligger högt upp så får man en fri och härlig känsla! Tomten på framsidan fångar upp hela dagssolen med sitt sydliga läge, medans baksidan fångar upp eftermiddags- och kvällssolen. Garage för bilen samt extra förvaring! Huset är uppdelat på tre plan där entréplan och övervåningen går i etage med bara en mindre trappa upp, här finns plats för den stora familjen, eller för den som gillar möjligheterna till flertalet hobbyrum! Huset har vårdats väl under åren och har både dränerats och bytt tak under 90-talet. Bergvärme installerades 2004 och där har man bytt kompressor/cirkulationspump under 2013. På utsidan finner man en stor tomt med möjligheter att använda som lekplats för barnen eller för odling för den som gillar det! Från huset är det en kortare promenad till både skola och mataffärer. Pendlingsmöjligheterna genom kollektivtrafiken är goda och busshållplats ligger bara ett stenkast från huset! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Herrestads Ekholma 133, Lanesund, Uddevalla kommun

Herrestads Ekholma 133

Tomt
Lanesund, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 200 000 kr
2 690 m² tomt

Välkommen till Ekholma och denna fantastiska tomt med hänförande havsutsikt! Här ges möjligheten att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Beläget vid Herrestads Ekholma, mellan Lanesund och Utby erbjuder denna tomt en fridfull och naturskön miljö att njuta av. Att vakna upp varje morgon till havsutsikten och lugnet blir en daglig lyx, den generösa tomtytan ger utrymme för kreativitet och trädgårdsprojekt för den som önskar det. Med närhet till naturen finns det gott om möjligheter till utomhusaktiviteter och avkoppling, så som sköna promenadstråk i vacker miljö blir detta en fristad för avkoppling och återhämtning. För den som vill bygga och skapa sitt eget paradis har man alla möjligheter här då tomten ligger utanför detaljplan. -Kommunalt V/A framdraget till tomtgräns (köpare bekostar anslutning) -Fiber vid tomtgräns (köpare bekostar anslutning) -El vid tomtgräns (köpare bekostar anslutning) Torp köpcentrum med dess stora serviceutbud ligger knappa 5 minuter bort och i anslutning till Torp finner man påfarten till E6 där man snabbt tar sig både norröver till Oslo och söderöver till Göteborg (ca 50 minuter). Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

  • Plus
Lycke 123, Bokenäs, Uddevalla kommun
  • Lör 27 apr kl 14:30

Lycke 123

Villa
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 690 000 kr
142 m²
6 rum
1 588 m² tomt

Välkomna till natursköna Lycke på Bokenäset! Här bor man på landet med närheten till både skola och förskola, knappa 2 minuter med bilen bort. För den som känner för att ta sig ett salt bad nere vid Rörbäck når man hit på knappa 10 minuter med cykeln. På Bokenäset är natur och hav alltid nära till hands! Kommunikationer går regelbundet från Bokenäs skola, med direktlinje till Göteborg och Uddevalla samt Lysekil och Grundsund. Känner man för att ta en middag vid havet så har man Bokenäs Spa knappa 5 minuter med bilen bort! Huset är en enplansvilla byggd 1991 som har renoverats löpande under åren. Man finner fyra stycken sovrum och större sociala ytor i form av allrum och vardagsrum. Med sin rymliga tomt har man gott om plats för både socialt umgänge och lek i trädgården. Med sitt sydvästliga läge fångar man solen hela dagen! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Fredagsvägen 51, Kurveröd, Uddevalla kommun

Fredagsvägen 51

Lägenhet
Kurveröd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 290 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
6 495 kr/mån
21 009 kr/m²

Välkommen till denna fina och rymliga bostadsrätt i Uddevalla, belägen på populära Kurveröd! Med en boyta på 109 kvadratmeter och fem rum finns det gott om plats för hela familjen. Det kanske bästa med denna lägenhet är att det är en gavellägenhet med dubbla uteplatser, perfekt för både soliga frukostar och mysiga kvällar! Området präglas av en barnvänlig atmosfär, perfekt för familjer. Närområdet erbjuder fina lekplatser och grönområden där barnen kan leka och växa upp i en trygg miljö. Med närhet till skolor, matbutiker och kommunikationer är detta ett idealiskt läge för familjen. Boendet har en smart planlösning, där de sociala ytorna finns på entréplan och sovrummen ligger på ovanvåningen. Lägenheten har under de senaste åren renoverats med alla ytskikt samt nytt kök, JKE, från 2022. Även utsidan har fått sig en rejäl uppfräschning med nya staket och vindskydd kring uteplatsen. Separat kö till garage i länga 300 kr/mån och p-plats 150 kr/mån. Om man som ägare har 2 bilar finns möjlighet till 2 platser. För den som har laddbehov så har föreningen laddstolpar! Föreningen har gruppavtal med Tele2, grundutbud av tv samt bredband (100 mbit) ingår i avgiften. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Annerödsvägen 16, Lane, Uddevalla kommun

Annerödsvägen 16

Radhus
Lane, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 995 000 kr
106 m²
4 rum
520 m² tomt

Varmt välkomna till Annerödsvägen! På denna lugna och barnvänlig gata mitt i Lane välkomnas ni till detta välvårdade parhus med egen tomt och närhet till grönskande omgivningar. Interiört väntar tre sovrum, hemtrevligt kök, badrum, separat tvättstuga samt ett rymligt vardagsrum med utgång till altan. Via det största sovrummet kommer man ut till det härliga inglasade uterummet där man möter kvällssolen! Husets kvadratmeter är bekvämt fördelade på ett plan och har genomgående fräsch standard. Exteriört erbjuds en fin och lättskött tomt med gott om uteplatser i tre väderstreck för att enkelt följa solens timmar. Baksidan är för er som värdesätter att kunna gå ut i lugn och ro för att avnjuta områdets grönskande omgivningar helt fritt från insyn. Önskar ni istället ta en kopp kaffe och hälsa på grannarna har ni ytterligare altan och uteplats på framsidan. Bilen parkerar ni i det tillhörande garaget som dessutom har ett separat förrådsrum perfekt för grillen, cyklarna och utemöblerna. Här är det bara att flytta rakt in! - Solceller - Elbilsladdare - Fiber - Carport I Lane bor man med bra pendlingsavstånd och dryga 15 minuter till Uddevalla centrum som erbjuder allt ifrån skola, butiker, restauranger, vårdcentraler, biograf och goda kommunikationer via buss och tåg. Här finns även en 24/7 butik! För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

Lagerbergsgatan 3, Centrum, Uddevalla kommun

Lagerbergsgatan 3

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 490 000 kr
98 m²
4 rum
vån 4/6
5 622 kr/mån
25 408 kr/m²

Välkommen till Uddevallas mest centrala boende fylld av bekvämligheter och med närhet till allt. I attraktiva Brf Valencia erbjuds denna 4:a om 98 kvm där garageplats i uppvärmt garage i markplan är garanterad! Med en tilltalande takhöjd om 2,7 meter och välplanerad planlösning känns rummen stora och luftiga. Från den inglasade balkongen i västerläge kan man njuta av sol och värme redan under tidig vår. Smarta förvaringslösningar med stora skjutdörrsgarderober i sovrum och en generös walk-in-closet gör det enkelt att hålla ordning och reda. Genomgående bra materialval med kök från Vedum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, öppen planlösning och 3 sovrum. - Inglasad balkong - Garage i markplan 750 kr/mån - Fiber är inkopplat - Tv/bredband via Comhem - Våning 4 av 6 - Loftgång och innergård - Förråd finns att hyra enl. kösystem Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åsen 617, Bokenäs, Uddevalla kommun

Åsen 617

Tomt
Bokenäs, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
350 000 kr
1 395 m² tomt

På Åsen har vi nu möjligheten att presentera denna villatomt med ett härligt läge! Ett ypperligt tillfälle för den som vill bygga hus på landet då bygglov redan är beviljat! Åsen bjuder på både lugn och ro med sitt lantliga och havsnära läge, men samtidigt närhet till bekvämligheter som Rotan, där man hittar allt från mat till fiskeutrustning. I närheten finner man även förskola som bara ligger några minuter bort och om man inte orkar laga mat ligger pizzeria och thaimat 5 minuter bort. I närheten av Rotan finner man även Stallgården som både har handelsträdgård och en trevlig restaurang. Känner man för att shoppa i ett ännu större utbud så ligger Torp Köpcentrum med hela sitt utbud bara 10 minuter österut! Vill man åka västerut så har man färjan över till Lysekil på knappa 10 minuters bilfärd, samt söderöver finner man Orust och Henån på knappa 10 minuter! - Bygglov beviljat (se mer under Dokument) Varmt välkomna att höra av er vid frågor!

Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 2
Lövängsvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun, bild 3

Lövängsvägen 2

Villa
Sunningen, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
4 495 000 kr
177 m²
6 rum
1 687 m² tomt

Varmt välkomna till Lövängsvägen 2! Ett perfekt boende för den som söker ett familjevänligt hem i en trygg och härlig miljö. Här erbjuds en 1&1/2-plansvilla med låga driftskostnader via uppvärmning genom frånluftsvärmepump. Ett underbart hus med flertalet sociala ytor både inomhus och utomhus på den stora altanen på 120kvm, stor enskild tomt med härlig utsikt med sitt högt belägna läge. Här får man verkligen känslan av att befinna sig på landet, trots sitt relativt centrala läge. Tomten ligger insynsskyddad och har potential för den som vill bygga till attefallshus eller garage. I direkt anslutning till tomten finner man gott om skogsstigar samt både bär- och svampställen. Husets fasad är underhållsfri med aluminiumkarmar och betsad i järnvitirol. Man har även en fristående förrådsbyggnad med plats för förvaring. Invändigt ryms en välkomnande hall, stort vardagsrum som smälter ihop med det härliga köket som med sin höga takhöjd ger en underbar känsla! Vidare finns fyra sovrum samt dubbla helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. Man finner Sunningens förskola bara några minuter bort och för den som spelar fotboll finner man Undavallen knappa 5 minuter med cykel bort. Sunningen erbjuder fina badplatser och vackra omgivningar. Endast några minuter till havet där det finns strand, vollybollnät och bryggor. I området bor det både yngre och äldre vilket är det perfekta mixen. Det finns lekplats, busshållplats där skol- och stadsbussarna vänder och Skärgårdsbåtarna stannar vid bryggan. Bra pendlingsläge med mindre än 10 minuter till E6 och Torp köpcentrum. Inom bekvämt avstånd nås dessutom Trollhättan, Vänersborg, Stenungssund och Göteborg. Ett smakfullt hem - bara att flytta in!

  • Premium
  • Energieffektiv
Femöringsgränd 26, Helenedal, Uddevalla kommun

Femöringsgränd 26

Villa
Helenedal, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 590 000 kr
129 + 17 m²
5 rum
359 m² tomt

Välkommen till Femöringsgränd! Smakfullt inredd bostad om 129 + 17 kvm med 3-5 sovrum, beroende på behov. Moderna neutrala färgval och entréplan med ljus öppen planlösning där matsalen smälter samman med köket. Stilrent kök i ljusa färger både på luckor och väggar samt stor köksö. Vardagsrum med plats för långbord och soffhörna och utgång till härlig balkong i söderläge. Övervåning med tre sovrum och ett allrum som skapar en avskild yta för barnens lek och bus, alternativt extra tv-rum. På ovanvåningen finner man även ett badrum med badkar, från ena sovrummet har man utgång till altanen och trädgården. På bottenplan ligger ytterligare ett rum som i dagsläget används som sovrum, men funkar lika bra som förvaring eller kontor. Här finns också en separat tvättstuga som renoverades under 2023 samt husets andra badrum! Garage med bakomliggande förråd för ex redskap och cyklar. Entrésida med asfalterad uppfart och plats för två bilar. Mysig trädgård på husets baksida med både gräs och odlingsytor. Skyddad altan med plats för hela familjen. - Tvättstuga renoverad 2023 - Ftx-system bytt 2021 - Fiber Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Måltemyrsvägen 13A, Äsperöd, Uddevalla kommun

Måltemyrsvägen 13A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 095 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 985 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till Äsperöd och denna trerummare på Måltemyrsvägen! Här kan vi nu erbjuda en mycket trevlig trerumslägenhet på första plan med möjlighet att sätta sin egen prägel! Lägenheten har en smart planlösning där man direkt från vardagsrummet når den ljusa inglasade balkongen, som med sitt söderläge fångar majoriteten av dagens soltimmar. Sovrummen ligger i andra änden av lägenheten, så man får de mer sociala ytorna på ena sidan och sovrummen på andra sidan! Äsperöd ger dig en perfekt mix av närhet till grönskande naturreservat, vackra motionsspår och 15 minuters promenad till Uddevalla centrum och restauranger. Goda förbindelser med stadsbuss finns runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Brudvalsvägen 5, Hovhult, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Brudvalsvägen 5

Villa
Hovhult, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 195 000 kr
117 + 35 m²
5 rum
416 m² tomt

Välkommen till Brudvalsvägen 5! Här erbjuds en fastighet i gott skick på barnvänlig gata. Härlig trädgård med fina gräsytor och stor altan där solen ligger på hela dagen. På altanen finner man även det härliga uteköket. På uppfarten finns plats för två bilar. Garage med gott om plats för både bil och förvaring. Inne i huset hittar vi fyra sovrum, badrum, toalett, tvättstuga, vardagsrum och kök som byggts ihop med matplatsen. Med en öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum får man en härlig rymd i husets mittpunkt! Man når även direkt ut till garaget via tvättstugan som kan användas som groventré. - Uppvärmning med fjärrvärme - Fiber är inkopplat Brudvalsvägen ligger ett stenkast ifrån skogen och lika lätt som det är att gå ut på en underbar slinga i skogen så är det cykelavstånd ner till stan och bad i Bjursjön. För den som vill åka kommunalt så går bussen utanför gatan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Barrstigen 4, Bleket, Uddevalla kommun

Barrstigen 4

Radhus
Bleket, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 250 000 kr
89 + 19 m²
4 rum
176 m² tomt

Välkomna till detta fräscha radhus! Radhuset har renoverats under de senaste åren, där man bland annat öppnat upp så att det blivit en öppen planlösning på hela entréplanet. Där köket/matsalen och vardagsrummet flyter ihop på ett smakfullt sätt, men där köket blir lite avskärmat från tv-delen i vardagsrummet. Nytt helkaklat wc i smakfulla färger. På ovanplan finner vi dubbla sovrum samt badrummet och på källarplan ligger ytterligare ett sovrum eller det perfekta hemmakontoret för den som önskar! På baksidan finner vi den härliga uteplatsen med den nybyggda altanen där man fångar större delen av solens gång! Detta kompletteras med den mindre uteplatsen på framsidan där man möter morgonsolen med en kaffe i handen! - Garageplats i länga - Fiber Samfällighetskostnad 4000 per månad. Då ingår vatten, avlopp, sopor, värme och underhåll utvändigt. Varmt välkomna på visning!

Vindfällegatan 28, null, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vindfällegatan 28

Lägenhet
Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
995 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 2/2
6 994 kr/mån
8 541 kr/m²

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva 5 r.o.k i fint skick på Vindfället! Bostaden är smakligt renoverad i ljusa färger och moderna materialval. Lägenheten är i två plan, trivsamt belägen med balkong i sydligt läge där solen kikar in större delen av dagen. Egen entré via loftgång. Bostaden erbjuder en rymlig hall med förvaringsmöjlighet under trappan, fullutrustat kök med stor matplats, sovrum, vardagsrum med utgång till balkongen och badrum med tvättmaskin/torktumlare på entréplan. På övre plan finns tre sovrum och badrum med dusch. - Nya fönster och altandörr. - Fiber finns. - Förråd finns samt tvättstuga. - Spolplatta med varmt/kallt vatten och högtryckstvätt samt plats för att meka med bilen finns i garaget. - Föreningens lokaler erbjuder följande gemensamhetsutrymmen; gym, bastu, bordtennisrum, motionslokal och snickeri. Här finns massor av möjligheter för en aktiv fritid. Förutom närhet till rundslingor, motionsspår och till vackra Bjursjön, finns även motionshall och bastu i föreningen. Här bor du i ett lugnt område med mycket barnfamiljer, stor lekplats på innergården och kort gångväg till stadsbuss med täta avgångar till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tant Bruns Väg 31, Dalaberg, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tant Bruns Väg 31

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 345 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/1
6 834 kr/mån
12 933 kr/m²

Gavelradhus med välkomnande uteplats vid entrén och härlig balkong på övre plan. Altan och trädgårdstäppa på baksidan. Ett barnvänligt och trivsamt boende i gemytlig miljö och nära till lekplats! Bostaden är i tvåplan och erbjuder möjlighet till fyra sovrum. Här finns två helkaklade badrum renoverat 2021, varav det ena har slagits ihop med den gamla tvättstugan och därmed även rymmer tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns badrum, vardagsrum, kök och sovrum. På nedre plan badrum/tvättstuga, två sovrum, stort förråd och klädkammare. Mycket välskött förening där man det senaste bytt ytterdörr samt samtliga fönster 2021. - P-plats nr 149 följer lägenheten. - Avgiftsbelagda gästparkeringar finns på området - Kabel-tv och bredband via Tele2 - Fjärrvärme - Förvaringsutrymme på vinden - Föreningslokal finns att låna fritt Namnet på gatan Tant Bruns väg kommer från figuren Tant Brun i sagoböckerna av Elsa Beskow, som publicerades under perioden 1918 till 1947. Förutom tanterna fanns också hunden Prick med i sagoböckerna. Därav namnet på föreningen, Pricken. Området består av bostadsrättslägenheter fördelat på 17 radhus och 12 flerbostadshus i 2 våningar. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ferlins väg 6, Färgelanda, Färgelanda kommun

Ferlins väg 6

Tomt
Färgelanda, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
150 000 kr
1 776 m² tomt

Nu ges möjligheten att bygga ditt eget hus på en av Färgelandas populäraste gator, Ferlins väg! Rejäl tomt på över 1700kvm som ligger i söderläge med sol hela dagen. Marken är obearbetad, så du ges fria händer att välja vilken hustyp som du vill uppföra! Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns och möjlighet att koppla på sig finns. Från tomten är det en kortare promenad till både skola och mataffärer. Pendlingsmöjligheterna genom kollektivtrafiken är goda och busshållplats ligger bara ett stenkast från tomten! Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare med frågor och funderingar!

  • Plus
Morgonbrisvägen 2C, Centrum, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 2C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
92,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 625 kr/mån
17 188 kr/m²

På Morgonbrisvägen erbjuds denna 4:a i mycket fint skick. Bostaden är totalrenoverad 2017 förutom badrummet som gjordes 2021. Renoveringen är smakfullt utförd med enhetliga golv, släta vita väggar, infällda spottar, modernt ljust kök och badrum i dov nyans som håller över tid. Bostaden erbjuder hall med skjutdörrsgarderob, tre sovrum där det ena har utgång till balkongen, helkaklat badrum med golvvärme, vardagsrum med fransk balkong, kök med dubbelkyl och dubbelfrys och en inglasad balkong mot innergården där kvällssolen tittar in. - Parkeringsplats i p-hus följer lägenheten, 138 kr/mån - Portkod till huvudentrén. - Förråd och tvättstuga i markplan. - Till bostaden hör ett förråd och en matkällare belägna på entréplan - Bredband Comhem 100 mbit ingår På Morgonbrisvägen bor du i en välskött förening med låg månadsavgift! Bostaden ligger med gångavstånd till centrum och ca 1 min till livsmedelsbutik. Varmt välkommen på visning!

Skällebred 1:17, Ljungskile, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skällebred 1:17

Tomt
Ljungskile, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
350 000 kr
1 594 m² tomt

På Skällebred har vi nu möjlighet att presentera denna villatomt med ett härligt lantligt läge! Ett ypperligt tillfälle för den som vill bygga sitt drömhus och ha promenadavstånd till Grinnerödssjön ligger knappa 10 minuters promenad bort med härliga badmöjligheter vid stranden. Skällebred bjuder på både lugn och ro med sitt lantliga och sjönära läge, men samtidigt närhet till alla bekvämligheter som finns i Ljungskile som ligger mindre än 10 minuter med bilen bort. Från Ljungskile har man direktbuss både till Göteborg och Uddevalla. Till Göteborg tar det ca 50 minuter och till Uddevalla 25 minuter. Perfekt för den som jobbar i närheten av dessa städer men som vill komma hem till landet efter arbetsdagen! På tomten finns idag en grävd brunn som går att nyttja! Varmt välkomna att höra av er vid frågor till ansvarig mäklare!

  • Plus

Visar alla 20