Mäklare Felix Sjöberg

Felix Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 2
Västra Sundskogsvägen 43, Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun, bild 3

Västra Sundskogsvägen 43

Lägenhet
Sund/Sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/6
4 556 kr/mån
38 896 kr/m²

Vill du bo med milsvid havsutsikt på populära Sundsstrand? Då är du varmt välkommen till Sundsstrand och denna påkostade bostadsrätt om 77kvm. Här bor du i ett av föreningens bästa gavelläge med utsikt över både Uddevallabron och hamninloppet. Ta hissen upp till våning 4, direkt när du kliver in i bostaden möts du av den fängslande utsikten från lägenhetens alla fönster. Lägenheten är nyproducerad år 2021 och erbjuder en öppen planlösning med sociala ytor mellan vardagsrum och kök, här finner du även ett helkaklat badrum, 2 sovrum, klädkammare och den 15 kvm stora inglasade balkongen med panoramautsikt över Byfjorden. - Fiber finns. - Parkering finns. Sundsstrand är ett av Uddevallas mest eftertraktade och expansiva område. Du når Uddevalla centrum på ca 10 min, Torp Köpcentrum på ca 10 min, och Göteborg på ca 50 minuter. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Mosstigen 9C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 295 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 765 kr/mån
24 160 kr/m²

Välkommen till Mosstigen 9C! På våning 2 finns nu denna trevliga bostadsrätt med Inglasad balkong rakt i söder till salu. Här bor du i en gedigen och välskött förening med låg månadsavgift. I hyran på 3 095:- ingår både parkering och internet. Ljust och trevligt inrett med nytt kök från epoq kök insatt 2017 med nya maskiner. Helkaklat duschrum med klinkers på golv, stambytt 2003-2005 Nya enhetliga golv i hela lägenheten. Föreningen har nyligen installerat laddstolpar och hjärtstartare. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ryttargången 2, Centrum, Uddevalla kommun

Ryttargången 2

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 715 kr/mån
16 702 kr/m²

Välkommen till Ryttargången 2 och denna trevliga 4:a om 95 kvm. Högst upp i huset erbjuds en trevlig lägenhet med utsikt och balkong ut mot Packhusgatan. Smart planlösning med 3 sovrum, helkaklat duschrum, vardagsrum, kök samt gäst wc! Lägenheten håller god standard då både badrum och kök renoverats på senare tid. - Garage med laddstolpar finns, separat kö. - Fiber ingår. - Förråd finns. I BRF ridhuset bor du i en lågt belånad förening i hjärtat av söder med närhet till det mesta! Välkommen hem! Kontakta ansvarig mäklare Felix Sjöberg för mer information: 070 230 1544

  • Hiss
Furuhallsvägen 26 , Furuhall, Uddevalla kommun

Furuhallsvägen 26

Lägenhet
Furuhall, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 885 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 544 kr/mån
31 681 kr/m²

Äntligen en 2,5-rummare med uteplats till salu på populära Furuhall! Här bor du i en varm och ljus lägenhet med välplanerad planlösning och moderna inredningsval av hög standard, som Marbodalkök, vitpigmenterad ekparkett, helkaklat badrum och golvvärme i hela lägenheten. Via köket når du den rymliga uteplatsen som erbjuder plats för både trädgård och utemöbler. - Varmförråd till varje lägenhet. - Fiber tv och telefoni ingår i avgiften. - Parkeringsplats med laddstolpe ingår. - Närhet till havet. I BRF Hills Lanesund bor du i en familjär utomhusmiljö med lugn innergård och gemensamma grönytor och lekplats. Kort avstånd till fritidsaktiviteter, service och kommunikation: Promenadavstånd till bad i Havstensfjorden och Svältekile, Stallgårdens handelsområde med café, restaurang, shopping och gårdshandel och Rotviksbro handelsområde, samt pizzeria. I närområdet finns även förskola och äldreboende och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer till exempel direktbuss till Göteborg, Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till bland annat Trollhättan. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 4