Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Felix Sjöberg

Felix Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skandiavägen 3A, Bohusgården, Uddevalla kommun
  • Lör 11 maj kl 14:00
Skandiavägen 3A, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 2
Skandiavägen 3A, Bohusgården, Uddevalla kommun, bild 3

Skandiavägen 3A

Lägenhet
Bohusgården, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 150 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 5/8
4 901 kr/mån
17 829 kr/m²

Välkommen till populära Bohusgården där du finner denna smakfullt renoverade bostadsrätt i gott skick. Med en boyta på 64.5 kvadratmeter finns allt du kan tänkas behöva, lägenheten är från början en 3:a och går att dela av om ett extra rum önskas. Lägenheten är belägen på våning fem och erbjuder hall, helkaklat badrum, kök, sovrum, vardagsrum samt en trevlig inglasad balkong med skjutbara fönster i två väderstreck. HSB Brf Bohusgården är en välskött och lågbelånad förening med gott om faciliteter såsom, övernattningslägenhet, garage, takterass med magisk vy över uddevallabron, gym, bastu, gemensamhets lokal, cykelrum, tvättstuga m.m. - Badrum, kök och ytskikt renoverat på senare tid! - Förmånlig avgift där Fiber ingår! - Endast 3 839kr lån/ per m2 i föreningen (2022-2023) Bohusgården är känt för sin lugna och trivsamma miljö med närhet till både skog, grönområde och havet. På promenadavstånd har du även goda förbindelser med ner till centrum. Välkommen hem, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Morgonbrisvägen 2C, Centrum, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 2C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 595 000 kr
92,8 m²
4 rum
vån 3/3
5 625 kr/mån
17 188 kr/m²

Äntligen en charmig 4:a på Morgonbrisvägen till salu i utmärkt skick. Bostaden genomgick en grundlig renovering år 2017, med undantag för badrummet som fick en total-renovering år 2021. Renoveringen präglas av stilren design, släta väggar i dova färger/tapeter i kombination med ljusa enhetliga golv, diskreta infällda spotlights i hallen, ett modernt och ljust kök med utgång till den inglasade balkongen. Badrummet i en tidlös grå nyans med stora dubbelhandfat, stora lådor i kommoden, golvvärme, duschvägg i glas och takdusch, badrummet är också förberett för tvättmaskin och handdukstork. Kliv in genom entrén och möts av en generös hall med skjutdörrsgarderob för förvaring. Lägenheten rymmer tre mysiga sovrum, varav ett har direkt tillgång till en inglasad balkong där du kan njuta av frisk luft och utsikt. Balkongen ligger mot dalen där du endast hör vindens sus i trädkronorna och fågelsång. Vardagsrummet imponerar med stor yta som rymmer både matsalsbord och stor soffa för mysiga hemmakvällar, fransk balkong som släpper in både ljus och frisk luft. Köket är utrustat med dubbelkyl och dubbelfrys. Den inglasade balkongen mot dalen är en perfekt plats att koppla av på och njuta av solen från lunchtid fram tills solnedgången, utsikt över träden och delvis staden nedan. - Parkeringsplats i p-hus följer lägenheten! Endast 138 kr/mån. Dessutom har föreningen nyligen installerades ladd-platser för elbil. - Förråd och tvättstuga i markplan. - Bredband Comhem 100 mbit ingår. På Morgonbrisvägen bor du i en välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift och flera stora renoveringar genomförda! BRF Porfyren ligger med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva samt goda kommunikationer precis utanför dörren som snabbt tar dig ner till Uddevalla Centrum. Välkommen hem, vi ses på visning! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Felix Sjöberg på 070-230 15 44

Barkvägen 9, Centrum, Uddevalla kommun
  • Tis 14 maj kl 18:30
Barkvägen 9, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Barkvägen 9, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Barkvägen 9

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
895 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 459 kr/mån
18 081 kr/m²

Letar du efter en centralt belägen 2:a där det bara är att flytta in? Då har du kommit rätt. Här hittar du 49,5 kvadratmeter i mycket gott skick då lägenheten genomgick en totalrenovering under 2021. Som boende på Barkvägen 9 når du centrum och dess faciliteter med en kort promenad. Dessutomhar föreningen en härlig uteplats som får nyttjas av medlemmarna! - Parkering ingår i avgiften och önskar du en extra plats finns det möjlighet till det för 155kr/månad. - Fiber finns! - Nyrenoverat badrum! - Tvättstuga och förråd finns i källaren. HSB Brf Barken är en liten och charmig förening bestående av 6 lägenheter, föreningens ekonomi är välmående och flertalet renoveringar har gjorts på senare tid. Exempelvis så installerade föreningen för några år sedan solpaneler på taket för att hålla nere driftkostnaderna. Vi ses på visning, välkommen hem!

  • Premium
Loftvägen 30, Herrestad, Uddevalla kommun
  • Mån 6 maj kl 16:00
Loftvägen 30, Herrestad, Uddevalla kommun, bild 2
Loftvägen 30, Herrestad, Uddevalla kommun, bild 3

Loftvägen 30

Lägenhet
Herrestad, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 550 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 550 kr/mån
20 694 kr/m²

Varmt välkommen till Loftvägen och HSB Brf Loftstugan, här erbjuds en rymlig 3:a om 75 kvm. En trappa upp finner du denna välplanerade lägenhet med hall, kök, tvättstuga, 2 sovrum, badrum samt ett trevligt vardagsrum med balkong i västerläge. - Garage ingår. - Förråd ingår. - Lågt belånad förening. Området är lugnt, barnvänligt och med närhet till allt man kan tänkas behöva såsom bad, affärer, restauranger, shopping, skola och vårdcentral. Föreningen har även gransskapsstuga att hyra för fest eller övernattning. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kämpegatan 37, Centrum, Uddevalla kommun
Kämpegatan 37, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Kämpegatan 37, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Kämpegatan 37

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
950 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/9
2 804 kr/mån
21 591 kr/m²

Välkommen till Kämpegatan 37! Här erbjuds en trivsam bostadsrätt om 44 generösa kvadratmeter där ytan är effektivt planerad. Lägenheten är i genomgående gott skick och har ett rymligt separat kök med plats för matgrupp. Rymligt vardagsrum med inglasad balkong i västerläge och en praktisk avskild sovalkov och klädkammare. Med gångavstånd till gymnasieskolor och centrum är detta ett läge du inte vill missa! - Kök renoverat 2014 - Möjlighet till P-plats finns! - Stamrenoverat 2010. - Fiber är installerat. - Tvättstuga & förråd i källarplan. Lägenheten är belägen en trappa upp vilket ger dig en trygg och smidig boendemiljö. I BRF Stickan flyttar du in i en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Från Kämpegatan är det gångavstånd till centrum och vill man pendla till Göteborg kan det inte bli bättre då man har Östra station alldeles utanför dörren. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vindfällegatan 28, Dalaberg, Uddevalla kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Vindfällegatan 28, Dalaberg, Uddevalla kommun, bild 2
Vindfällegatan 28, Dalaberg, Uddevalla kommun, bild 3

Vindfällegatan 28

Lägenhet
Dalaberg, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
620 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 698 kr/mån
8 435 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostadsrätt belägen i ett lugn område. Här erbjuds en trea med bra läge och närhet till det mesta. Lägenheten ligger i Riksbyggens Brf Uddevallahus Nr 15, en välskött förening från 1981. - Föreningen har nyligen bytt fönster och dörrar. - Parkering finns att hyra. På Vindfället bor man lugnt och tryggt med kort promenad till butiker, apotek, vårdcentral, pizzeria m.m.. Du kan även ta härliga promenader eller cykelturer i de omgivande grönområdena, samtidigt har du också enkel tillgång till stadens puls med shopping och restauranger bara en kort bil- eller kollektivtrafikresa bort. I föreningen finns garageplatser & p-platser, föredrar man buss finns hållplats på kort avstånd. Som boende i föreningen har man också tillgång till biltvätt, motionsrum m.m. Kontakta ansvarig mäklare Felix Sjöberg för att boka en visning.

  • Premium
  • Uteplats
Rösäter 5, Högsäter, Färgelanda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rösäter 5

Villa
Högsäter, Färgelanda kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
600 000 kr
98 m²
3 rum
2 035 m² tomt

Strax norr om Färgelanda hittar du denna lantliga fastighet med stor potential. På fastigheten står idag en huvudbyggnad på ca 98kvm, ett garage samt en rymlig förrådsbyggnad. Huset består utav vardagsrum, kök, 2 sovrum, badrum samt uterum. Med en generös tomtyta på ca 2035 kvadratmeter finns det gott om plats för lugn och ro i en naturskön miljö, tomten är en blandning av både växtlighet och berg vilket bidrar till stora möjligheter för en fin trädgård. Stugan byggdes troligtvis om på 80-90 talet och anpassades till ett mer året runt boende. I samband med detta drogs det mesta av el och vattenledningar om. Taket byttes även under samma period. I närheten finns den trevliga ragnerudssjön där du kan ta ett dopp under varma sommardagar. På ca 10 minuter når du Färgelanda Centrum och dess utbud, ca 8 minuter till Högsäter & 30 minuter till Uddevalla. Obs, fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul! Välkommen med er förfrågan.

  • Uteplats
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun, bild 2
Mosstigen 9C, Centrum, Uddevalla kommun, bild 3

Mosstigen 9C

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 220 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 2/3
2 765 kr/mån
22 761 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen i populära Brf Kastanjen. Med en boyta på 53.6 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet 2 rum och kök på våning 2. Den inglasade balkongen i söderläge ger möjlighet till härliga stunder med fin utsikt mot Uddevalla centrum och en glimt av havet. Här är det bara att flytta in! Epoq köket installerades 2017, badrummet är stambytt av föreningen 2003-2005 . Parkering ingår i månadsavgiften vilket gör vardagen smidig för dig som bilägare. - Stort förråd finns på vinden! - Föreningen har nyligen installerat laddstolpar. - Takbyte och solpaneler är på gång under våren. Området kring Mosstigen erbjuder närhet till allt du kan tänkas behöva - shopping, restauranger och kommunikationer finns bara en kort promenad bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Äsperödsvägen 6B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Äsperödsvägen 6B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
495 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 009 kr/mån
16 780 kr/m²

Letar du efter en charmig lägenhet med låg boendekostnad? Då har du hittat rätt, för här finns nu 29,5 välplanerade kvadratmeter till salu! Perfekt förstalägenhet eller kanske övernattningsbostad? - Stamrenoverat badrum. - Låg avgift. - Fina ytskikt. Lägenheten är belägen tre trappor upp i ett lugnt och trivsamt område med alla generationer representerade och med närhet till både skog och centrum då det finns täta bussförbindelser precis utanför dörren. I brf Iden bor du i en välskött och mycket lågt belånad förening vilket bidrar till en förmånlig månadsavgift på endast 2009kr. Välkommen på visning!

Boxhultsvägen 15, Boxhult, Uddevalla kommun

Boxhultsvägen 15

Övrigt
Boxhult, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
2 395 000 kr
179 m²
6 rum
812 m² tomt

Hyresfastighet med stor potential! Välkommen till Boxhultsvägen 15, här finner du en centralt belägen hyresfastighet som i dagsläget består utav av 3 lägenheter, en stor källare samt förrådsbyggnad. I huskroppen finns även ett rymligt garage med uteplats ovanpå. Lägenheterna är i varierande skick och har en yta om ca 50-65 kvm (ej uppmätt) - Just nu står huset tomt vilket möjliggör en smidig renovering. - Luft/vatten värmepump ca 3-4 år. Renoveringsbehov föreligger men potentialen är stor! Obs fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul! Välkommen med er förfrågan.

  • Balkong
  • Uteplats
Västra Sundskogsvägen 39, Sund/sundsstrand, Uddevalla kommun

Västra Sundskogsvägen 39

Lägenhet
Sund/sundsstrand, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 675 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/6
4 234 kr/mån
37 222 kr/m²

Välkommen till denna moderna 2 rum och kök belägen i attraktiva Sund/Sundsstrand i Uddevalla. Föreningen bildades 2021 vilket innebär att du får ett nyproducerat boende med fräscha ytskikt och senaste standard. Lägenheten erbjuder 45 välplanerade kvadratmeter med hall, helkaklat badrum, sovrum och öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Dessutom finns en stor uteplats där du kan njuta av härliga sommardagar och vacker omgivning året om. - Magisk uteplats. - Fiber finns. - Parkeringsmöjligheter finns. Närområdet erbjuder fina grönområden och närhet till service såsom affärer och restauranger. För den som gillar vackra solnedgångar och närheten till vattnet är detta ett perfekt läge. Sundsstrand är ett av Uddevallas mest eftertraktade och expansiva område. Du når Uddevalla centrum på ca 10 min, Torp Köpcentrum på ca 10 min, och Göteborg på ca 50 minuter. Välkommen med din förfrågan!

  • Uteplats
  • Hiss
Österled 9B, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österled 9B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
3 985 kr/mån
17 740 kr/m²

Varmt välkommen till en rymlig 3:a i lågt belånade BRF Äsperöd, där det bara är att flytta in! Här erbjuds 73 välplanerade kvadratmeter med fina ytskikt och en solig balkong i söderläge. - Inglasad balkong. - Källarförråd. - Parkeringsplats finns att hyra för 194kr/mån. Separat kö. Lägenheten är belägen en trappa upp i ett lugnt och trivsamt område med alla generationer representerade och med närhet till både skog och centrum då det finns täta bussförbindelser precis utanför dörren. I brf Äsperöd bor du i en välskött och mycket lågt belånad förening vilket bidrar till en förmånlig månadsavgift på endast 3 985kr. Välkommen på visning!

  • Balkong
Västgötavägen 29, Centrum, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västgötavägen 29

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
850 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 4/4
899 kr/mån
29 825 kr/m²

Letar du efter ett billigt boende? Då har du hittat rätt! Välkommen in till BRF Humlan som är en skuldfri förening och som tillhandahåller kanske Uddevallas lägsta månadsavgifter! Perfekt första bostad eller övernattningslägenhet. Lägenheten erbjuder 28,5kvm med renoverat kök, fräscha ytskikt och en underbar balkong med förmiddagssol! - Avgift på endast 899kr! Till lägenheten hör förråd. Parkeringsplats finns att hyra (separat kö). Nära både Östra station med bra tågförbindelser samt centrums alla bekvämligheter och Uddevallas gymnasieskolor på bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Strömstadsvägen 2 A, Centrum, Uddevalla kommun
  • Tis 7 maj kl 18:30

Strömstadsvägen 2 A

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 350 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
4 144 kr/mån
20 769 kr/m²

Här har ni en stilfull lägenhet mitt i centrum med inglasad balkong. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ett välutrustat kök, helkaklat badrum och vardagsrum. Med sitt centrala läge är detta en lägenhet du inte vill missa! Här bor du nära allt du behöver, med affärer, restauranger och goda kommunikationer runt hörnet. Lägenheten ligger på tredje våningen i en välskött och lågt belånad bostadsrättsförening, vilket ger dig en trygg och lugn boendemiljö. -Fräsch 3:a med hörnläge! -Inglasad balkong! -Parkeringsplats finns att hyra! -Förråd på vinden & matkällare. -Endast 990kr i lån per m2! Som boende på Strömstadsvägen har du möjligheten att på kort promenadavstånd ta del av allt som centrala Uddevalla erbjuder. I BRF Ryd bor du i en lågt belånad förening! Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Furuhallsvägen 26 , Furuhall, Uddevalla kommun

Furuhallsvägen 26

Lägenhet
Furuhall, Uddevalla kommun
Fastighetsbyrån Uddevalla
1 885 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 544 kr/mån
31 681 kr/m²

Äntligen en 2,5-rummare med uteplats till salu på populära Furuhall! Här bor du i en varm och ljus lägenhet med välplanerad planlösning och moderna inredningsval av hög standard, som Marbodalkök, vitpigmenterad ekparkett, helkaklat badrum och golvvärme i hela lägenheten. Via köket når du den rymliga uteplatsen som erbjuder plats för både trädgård och utemöbler. - Varmförråd till varje lägenhet. - Fiber tv och telefoni ingår i avgiften. - Parkeringsplats med laddstolpe ingår. - Närhet till havet. I BRF Hills Lanesund bor du i en familjär utomhusmiljö med lugn innergård och gemensamma grönytor och lekplats. Kort avstånd till fritidsaktiviteter, service och kommunikation: Promenadavstånd till bad i Havstensfjorden och Svältekile, Stallgårdens handelsområde med café, restaurang, shopping och gårdshandel och Rotviksbro handelsområde, samt pizzeria. I närområdet finns även förskola och äldreboende och goda kommunikationer både norrut och söderut med busslinjer till exempel direktbuss till Göteborg, Orust express, Lysekil - och Uddevalla/Torpbussarna där anslutning från Torp resecentrum erbjuder direktbussar till bland annat Trollhättan. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 15