Trudavägen 154-94

Bromölla Se på karta

1 375 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Tomtarea
1 667 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
10 521 kr/år

Nu finns det ett tillfälle att förvärva en fastighet precis intill den lilla sjön Enegylet i Bromölla kommun. Ni kan njuta av lugnet som den lilla sjön delar med sig av både inomhus och utomhus. Vare sig om man sitter i vardagsrummet, med det stora fönsterpartiet mot sjön eller ute på terrassen eller bryggan sprider sig en skön känsla av harmoni. Känslan av avskildhet, men också trygghet, infinner sig då det finns några grannar vid sjön. Här njuter man av vad naturen har att erbjuda alla årstider. Det finns bad från egen brygga och tillgång till roddbåt för att utforska sjön, då man med en granne delar på en roddbåt. Stugan är u-formad vilket gör att man på framsidan kan sitta i lä och njuta av sjön och dess omgivningar. Välkommen att boka tid för visning!

Om området:
Området kring Näsum och Ivö-sjön är fantastiskt vackert och en dröm för naturälskande människor. Vackra sluttningar runt sjön med äppelodlingar. Det finns massa möjligheter till bad, fiske och vandringar i omgivningarna. Närmsta matbutik har man i Näsum. Det är ca 15 km till Bromölla och ca 19 km till Olofström där alla tänkbara bekvämligheter finns. Från Bromölla tar man också tåget snabbt och enkelt till Malmö/Köpenhamn. Både Köpenhamn och Helsingör når man på ca 2 timmar med bil.

Vägbeskrivning:
Kommer man väster ifrån svänger man av i Bromölla mot Olofström, kör på väg 116 till Näsum där man svänger höger mot Kylinge, efter 4 km tar ni höger in på Trudavägen. Kommer man från öst, från Karlskrona/Kalmar tar man av från E-22, svänger man vänster vid Kylinge och snabbt höger mot Näsum. Efter tio minuter svänger ni in på Trudavägen. Kör på Trudavägen till du kommer fram till en grind, öppna grinden kör igenom gården, fortsätt sedan till du har en sjö på höger hand. Välkomna, ni är framme!

Läs mer hos mäklaren