Egendomsbyrån AB

Egendomsbyrån AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ronnebyvägen 19, null, Ronneby kommun

Ronnebyvägen 19

Övrigt
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
3 600 000 kr
3 575 m² tomt

Välkommen till Ronnebyvägen 19 i Hallabro och en stor och mycket välskött industrifastighet. Här finner du 1632 m² verkstadsyta och 170 m² kontors- och personalutrymmen. Här har tidigare bedrivits plastproduktion och byggnaden har därför en väldigt effektiv värme- och ventilationsanläggning (se mer info under fliken Dokument) som installerades i samband med den påkostade tillbyggnaden 1990. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Ronnebyvägen 32, null, Tingsryds kommun
 • Mån 18 dec kl 15:00

Ronnebyvägen 32

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
595 000 kr
134 + 77 m²
7 rum
1 495 m² tomt

Välkommen till Ronnebyvägen 32 och en rymlig villa med många trevliga detaljer såsom dubbeldörrar, vackra trägolv, och ett stort uterum. Här bor du bekvämt med gott om plats för hela familjen. De 134 m² är fördelade på sju rum och kök varav upp till fyra sovrum. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

 • Plus
Olofströmsvägen 10, null, Olofströms kommun

Olofströmsvägen 10

Villa
Olofströms kommun
Egendomsbyrån AB
575 000 kr
104 m²
5 rum
1 018 m² tomt

I centrala Kyrkhult finns nu denna trevliga fastighet från 1883 till salu. Huset har renoverats löpande både invändigt och utvändigt och då i stort sett allt lösöre ingår vid försäljningen är det bara att flytta in. De låga driftkostnaderna gör också det till ett attraktivt boende. En stor trädgård med flera fruktträd, uteplats och garage finns också. Det är gångavstånd till förskola och skola ( - åk 6) och nära till naturen. För den fiskeintresserade kan nämnas att det ingår fiskerätt i flera vatten. Kyrkhult är ett trevligt samhälle i Olofströms kommun som bjuder på härliga natur- och kulturupplevelser och det finns även flera gårdsbutiker i området. Tio minuter från Kyrkhult ligger Olofström där det finns gott om butiker, mataffärer och restauranger och andra serviceinrättningar. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka tid för visning!

 • Plus
Lönsbodavägen 470, null, Olofströms kommun
 • Budgivning pågår

Lönsbodavägen 470

Villa
Olofströms kommun
Egendomsbyrån AB
950 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
8 958 m² tomt

Söker ni ett fritidshus eller en liten hästgård på landet? Mellan Vilshult och Olofström finns nu en fastighet om 8.958 kvm till salu. På fastigheten finns ett bostadshus om ca 60 kvm, stort djurstall om 193 kvm, garage samt vedbod/snickarbod. Större delen av fastigheten omgärdas av stengärdesgårdar och bakom huset finns ängsmark/betesmark. Det finns också flera fruktträd på tomten. Vilshultsån rinner på andra sidan landsvägen. Huset består av 3 rum och kök, samtliga rum är ljusa och har ett bra ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en braskamin, i köket en vedspis och i förrådet finns gott om ved! Båda eldstäderna är godkända. Fina gamla trädörrar finns bevarade. Skulle man önska större boyta så är vinden inredningsbar. Fiber är indraget och det finns en nyare avloppsanläggning från 2018. Här bor du mitt i naturen och har endast fem minuters bilfärd till Olofström centrum där du finner butiker, mataffärer, restauranger och andra serviceinrättningar. Området runt Olofström är känt för sin vackra natur och för den naturintresserade är det ett fantastiskt område att bo i. Det finns många sjöar i närheten för den som är intresserad av att fiska eller paddla. Här finns också naturreservat, vandrings- och cykelleder. Huset kan vara lika intressant som fritidshus som permanentboende. Fastigheten har nyligen avstyckats och taxeringskod/taxeringsvärde har ännu inte åsatts. Taxeringsvärdet på den avstyckade delen var tidigare 664.000 kr, fördelat på bostadsbyggnad 428.000 kr, tomtmark 197.000 kr samt ekonomibyggnad 39.000 kr (avsåg 2023). Fastigheten är förbesiktigad och säljaren kommer vid försäljningen teckna dolda fel-försäkring. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka tid för visning!

 • Plus
Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun
Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun, bild 2
Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun, bild 3

Villa Viken, Karön 4

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
7 900 000 kr
157 m²
8 rum
932 m² tomt

Efter mer än 70 år i samma släkt har nu ägarna valt att sälja detta sommarparadis, och ni får nu den unika möjligheten att förvärva denna grosshandlarvilla som byggdes åt Ronnebys vattenfabrikör J.E Pettersson år 1882. Med sin inglasade punschveranda och den för den viktorianska eran tidstypiska gröna träpanelen erbjuds ni här ett stycke historia kombinerat med de moderniteter ni önskar för en komplett skärgårdsupplevelse från tidig vår till sen höst. Här bor ni på Karöns bästa läge, avskilt med fenomenal utsikt, och egen brygga som har plats för både större och mindre motorbåtar. Den inre farleden för fritidsbåtar ligger väst/nordväst om den lugna och skyddade viken, som är perfekt för sol, bad, vattensport och underbara kvällar vid solnedgången. Nere vid vattnet finns ett trädäck med bastu, utedusch, liten sandstrand och en trevlig grillplats. Till Karön tar ni antingen er egen båt från båtplats vid parkeringen i Ekenäs på fastlandssidan, en trevlig tur på ett par hundra meter till er brygga framför huset, eller så utnyttjar ni Ronneby Kommuns båtförbindelser ut till ön. Vid gästhamnen i Ekenäs ligger restaurang Villa Vassen där ni kan avnjuta er lunch eller middag med skärgården som utsikt. Och på Karön finns sedan öns forna glansdagar för mer än 100 år sedan ett Schweizeri med servering i fantastisk skärgårdsmiljö. Karöns gästhamn finner man snett framför Schweizeriet. Ett stenkast därifrån i söderläge mot öppet hav ligger en av Blekinges bästa badstränder med fin sandbotten, omklädningshytter och brygga med badstege. Runt ön går flera natursköna promenadstigar. Villa Vikens 157 m² är väl disponerade och fördelade på åtta rum och kök, med möjlighet till flera sovrum. Hela villan genomsyras av en tidstypisk interiör med marina inslag och bjuder in till umgänge med vänner och familj, såväl inne som ute på den fantastiska havstomten. Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller om ni vill boka visning!

 • Premium
Villavägen 12, Fridafors, Fridafors, Tingsryds kommun
Villavägen 12, Fridafors, Fridafors, Tingsryds kommun, bild 2
Villavägen 12, Fridafors, Fridafors, Tingsryds kommun, bild 3

Villavägen 12, Fridafors

Villa
Fridafors, Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
695 000 kr
97 + 45 m²
4 rum
1 050 m² tomt

I ett av Fridafors villakvarter finner du detta trivsamma hus med lummig trädgård runt omkring. Tomten om 1050 kvm inramas av en hel del träd och buskar vilket ger en enskild känsla trots närheten till grannar. På tomten finns ett nyrenoverat garage samt förråd och hundgård. Det finns flera fundament där det kan vara möjligt att bygga växthus, pergola eller varför inte ha en badtunna eller spabad. Här finns har stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. När du kommer in genom husets entrédörr möts du av en rymlig hall och ett kök som inger en robust och industriell känsla med sina synliga takbalkar och träluckor med svarta gångjärn. I köket finns två fönster med bra ljusinsläpp och en mindre matplats. I det stora och ljusa vardagsrummet finns en fin kamin och här har du stort utrymme för matgrupp och soffgrupp. En våning upp finns en möblerbar hall, två sovrum samt toalett. I den inredda källaren, som har egen ingång, finns gästrum/hobbyrum och bra förvaringsmöjligheter samt tvättstuga. Fridafors är ett trivsamt samhälle och du har närhet till fantastisk natur både i form av skog och vatten. Både Mörrumsån och cykelleder finns alldeles i närheten. Både Tingsryds och Olofströms kommuner är kända för sin vackra natur, loppisar och många gårds- och hantverksbutiker. Kulturrundor av olika slag anordnas vid flera tillfällen varje år. I Ryd och Olofström finner du serviceinrättningar, affärer och skolor. Huset kan vara lika intressant som fritidshus som permanentboende. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Premium
Kongavägen 76, null, Ronneby kommun
 • Budgivning pågår

Kongavägen 76

Villa
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
600 000 kr
134 m²
5 rum
2 390 m² tomt

Välkommen till Kongavägen 76 i Hallabro och en trevlig fastighet med goda möjligheter att med lite kärlek bli en riktig pärla. De 134 m² är fördelade på fem rum och kök varav upp till tre sovrum som tillsammans med en delvis inredd övervåning ger gott om plats. Den rymliga tomten är perfekt för dig med odlingsintresse, här börjar du från scratch. Anlägg en köksträdgård, vackra blomsterrabatter eller varför inte ett växthus. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Götgatan 5, null, Lessebo kommun

Götgatan 5

Villa
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
775 000 kr
103 + 78 m²
5 rum
1 547 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig 1 ½ plans villa med källare i Lessebo. På bottenvåningen finns en rymlig hall, sovrum, genomgångsrum, badrum, kök, matsal samt ett stort vardagsrum med fungerande kamin. På ovanvåningen finns en trapphall samt 2 större sovrum. I källaren finns tvättstuga samt ett rum som idag används som kontor. Är du intresserad av trädgård finns det möjlighet att skapa ditt eget trädgårdslandskap. Huset är besiktigat och protokoll finner ni under dokument. Välkommen att kontakta oss vid frågor samt bokning av visning!

 • Plus
Ringshult Nybygget, null, Tingsryds kommun

Ringshult Nybygget

Fritidshus
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
750 000 kr
88 m²
4 rum
1 241 m² tomt

Välkommen till Ringshult Nybygget och ett klassiskt fritidshus med en härlig trädgård. Här bor du i lugn och ro med en naturnära omgivning. De 88 m² är fördelade på fyra rum och kök varav upp till tre sovrum vilket ger gott om plats för flera bäddar. Den lättskötta trädgården har ett avskilt och lummigt läge och på baksidans altan med plats för utemöblemang sitter du gärna i solen med en kopp kaffe. Ett klassiskt fritidshus för dig som längtar efter avkoppling i vardagen. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Bastanäs Södergård 3, null, Tingsryds kommun

Bastanäs Södergård 3

Fritidshus
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
650 000 kr
125 m²
4 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till Bastanäs Södergård 3 och en klassisk röd villa med vita knutar där hela familjen får plats. Fastigheten är med sina kök och badrum på båda plan även lämplig som flerfamiljsboende. Samla vänner och familj och njut av den svenska sommaren i härliga omgivningar. På den stora tomten finns även en stuga med extra sovplatser samt en mindre ekonomibyggnad med plats för både verktyg, gräsklippare och förvaring. Här har den intresserade gott om plats för odling och kanske ett växthus? Närheten till både skog och sjö ger ett härligt och lite avskilt läge och bjuder på många fina kvällspromenader. Varmt välkomna att höra av er dig om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Rydvägen 2, null, Olofströms kommun

Rydvägen 2

Övrigt
Olofströms kommun
Egendomsbyrån AB
2 250 000 kr
2 369 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en fastighet i Olofström innehållande fem olika affärslokaler. Fastigheten har ett bra läge strax utan för Olofströms centrum i korsningen vid Lönsbodavägen/Rydvägen (väg 15/116). Fyra av de fem affärslokalerna är idag uthyrda och det bedrivs bokhandel/antikvariat (2 butiker), livsmedelsbutik samt frisörsalong. En större affärslokal finns disponibel för köparen och det finns möjligt att dela upp denna lediga lokal till två. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka visning!

Guttamåla 122, null, Karlskrona kommun

Guttamåla 122

Fritidshus
Karlskrona kommun
Egendomsbyrån AB
1 290 000 kr
80 m²
6 rum
4 160 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig fastighet med två bostadsbyggnader på en stor och härlig tomt, med ett underbart läge nära Lergölen. Med lite kärlek och omsorg har detta möjlighet att bli en riktig pärla med rum för både vänner och familj. Den rymliga och skogsnära tomten bjuder på gott om plats för barnens fotbollsmål, sommarens grillkvällar och fina odlingsmöjligheter för den intresserade. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Utnäs 6, null, Tingsryds kommun
 • Budgivning pågår

Utnäs 6

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
1 650 000 kr
69 m²
2 rum
1,8 ha tomt

Trevlig fastighet i naturskönt område nära sjön Åsnen. Stor och härlig tomt med gott om plats för lek och umgänge, och goda möjligheter för den odlingsintresserade. För den som önskar finns även möjlighet till djurhållning. De 69 m² är fördelade på två rum och kök varav ett sovrum. Genomgående ljus och vilsam interiör med detaljer såsom vackra trägolv, gedigna materialval och ett härligt ljusinsläpp. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Bastanäs 1, null, Tingsryds kommun

Bastanäs 1

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
875 000 kr
130 + 25 m²
4 rum
2 762 m² tomt

Välkommen till Bastanäs 1 och en klassisk villa med flera spännande detaljer. Här hittar du ett välskött och väldisponerat hus på 130 m² fördelat på fyra rum och kök, varav tre sovrum. Husets rymliga tomt med fruktträd, välskött gräsmatta, och en vacker häck som skyddar mot insyn bjuder på gott om plats för både barnens fotbollsmål, utemöbler samt möjligheter till ytterligare odling av blommor och grönsaker. Badtunnan i trädgårdens mitt ger det där lilla extra. Naturskönt område med Korrö och Ronnebyån en kort promenad bort.

Kalvsvik Rössvik 2, null, Växjö kommun

Kalvsvik Rössvik 2

Gård/Skog
Växjö kommun
Egendomsbyrån AB
8 500 000 kr
180 m²
5 rum
28 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en välskött och trevlig skogsfastighet om 26ha med vackert läge. Här bor du nära naturen bara ett stenkast från sjön Åsnen med egen badplats och brygga, och en boulebana för den spelsugna. I den egna dammen har det tidigare fiskats öring och kräftor. Det 180 m² stora boningshuset byggd 2007 är väl planerat och fördelat på fyra rum och kök, varav upp till tre sovrum. Det stora inglasade uterummet bjuder på extra plats för umgänge. Med både kök och badrum i toppskick och fräscha och ljusa rum, med sällskapsrummets öppna ytor som husets mittpunkt är detta en fastighet för dig som vill kunna flytta direkt in i en modern villa med genomgående gedigna materialval och härligt ljus. Jakt- och fiskerätt medföljer fastigheten. Besiktning är beställd och protokoll kommer finnas under fliken Dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Hensmåla 17, null, Tingsryds kommun
 • Budgivning pågår

Hensmåla 17

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
475 000 kr
105 + 45 m²
7 rum
1 080 m² tomt

Välkommen till Hensmåla 17 och en trevlig fastighet som med lite kärlek kan bli hela familjens sommarställe. Plats för flera bäddar och rymliga ytor för umgänge. Lättskött trädgård med plats för barnens fotbollsmål, utemöbler och sommarens grillfester med vänner och bekanta. Fastigheten är besiktigad och du hittar protokollet under fliken Dokument. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun
Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun, bild 2
Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun, bild 3

Inre Stekön 24

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
1 750 000 kr
55 m²
3 rum

Nu har du en unik möjlighet att förvärva detta mysiga fritidshus på natursköna Stekön. Här kan du sitta med morgonkaffet och blicka ut över havet och endast höra fåglarnas kvitter och vågornas skvalp. Vid flytbryggan kan du lägga till med både trollingbåt och kajak. Därifrån har du nära ut till de bästa platserna för laxfiske och till fina kajakleder i den fantastiska Blekingska skärgården. Boka tid för visning så kommer vi och hämtar er med båten.

 • Premium
Ängsvägen 65, null, Tingsryds kommun

Ängsvägen 65

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
1 975 000 kr
143 + 94 m²
8 rum
1 103 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en välskött villa i ett familjevänligt och omtyckt område i Tingsryd. En trevlig 1 1/2plansvilla med härligt solläge med både trädäck och inglasad altan, med en mysig pool på baksidan som pricken över i:et. De 143 m² är väl planerade och fördelade på 8 rum och kök, varav upp till 4 sovrum. Den inredda källaren erbjuder rymlig lekyta för barnen och här nere hittar ni även en härlig bastu samt en praktiskt tvättstuga. Här bor du i ett lugnt villaområde med nära till skogen och bara fem minuter till allt du behöver i vardagen. Fastigheten kommer att besiktigas och du hittar protokollet under fliken Dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

 • Plus
Lilla Silpingevägen 10, null, Ronneby kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Silpingevägen 10

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
750 000 kr
43 m²
3 rum
841 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett trevligt fritidshus utanför Ronneby. Här kan du njuta av lugnet i en grönskande omgivning. De 43 m² är fördelade på tre rum med möjlighet till två sovrum. Den öppna ytan i vardagsrummet med modern köksdel i anslutning har en trevlig vedspis i gjutjärn som förutom hög mysfaktor värmer stugan effektivt. Det finns även en luft/luftvärmepump. Den lättskötta trädgården gränsar till skogen och ger en harmonisk och rofylld känsla. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Brändetorp 4 och 6, null, Älmhults kommun

Brändetorp 4 och 6

Gård/Skog
Älmhults kommun
Egendomsbyrån AB
7 500 000 kr
200 + 46 m²
6 rum
3 ha tomt

Nu säljes denna gård i natursköna Småland. Fastigheten är högt belägen intill sjön Skäravattnet med 900m lång strandtomt. Gården består av två bostadsbyggnader samt ett flertal ekonomibyggnader med 3,7 ha betesmark och skog. 400m ner finns badplats, möjlighet för övernattning med sovplats, mulltoa och ny brygga med badstege samt ett båthus. Med maskinhall och äldre stall kan fastigheten nyttjas som hästgård. Gården har en naturskön tomt med trädgård och växthus med taköppnare, vilket ger en härlig möjlighet för den med gröna fingrar. Eller varför inte njuta av ett varmt bad i den vedeldade badtunnan tillsammans en sommarkväll? Under sommaren genomförs den berömda konstrundan i bygden, en chans att få lära känna sina grannar och få ett smakprov på hur vackert det är i Småland. Fastigheten ligger lugnt beläget med inga nära grannhus och endast femton minuter ner till affär för att handla livsmedel/proviant. Fastigheten består av två skiften, Brändetorp 4 (200 m² bostad) med 3,7 ha mark och Brändetorp 6 (262 m² bostad). Båda bostadsbyggnaderna är till stor del renoverade och det finns en inomhus-pool med bastu, flera uteplatser och badplats omgiven av vacker natur. Fastigheten med tillhörande pool lämpar sig fint till uthyrning, antingen året om eller som semesterboende. Tillsammans med båt som kan hyras till lockar du många turister som vill njuta av den svenska sommaren med fiske, bad och avkoppling. Jakt- och fiskerätt ingår. Tillträde och lösöre enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Plus
Rössviksvägen 9, null, Tingsryds kommun

Rössviksvägen 9

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
950 000 kr
113 + 45 m²
6 rum
1 042 m² tomt

Gedigen enplansvilla för hela familjen i Urshult. Här bor du i ett omtyckt och familjevänligt område i en tegelvilla från 1976 med en lummig och lättskött trädgård med prunkande rosenbuskar. De 113 m² är fördelade på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Fastigheten är förbesiktigad och du hittar protokollet under fliken Dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun
Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun, bild 2
Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun, bild 3

Norra Rovasuanto 128

Fritidshus
Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun
Egendomsbyrån AB
550 000 kr
30 m²
1 rum
2 410 m² tomt

För den natur- och sportfiskeintresserade finns nu möjlighet att förvärva en charmig stuga vid Torne älv. Området är att betrakta som ett av de bästa ställena i Europa inom sportfiske och det finns 6 vilda älvar inom en radie om 10 mil där man bl a kan fiska lax, harr och sik. Fastigheten ligger ca 6 mil från Kiruna, ca 4 mil från det världsberömda ishotellet "Icehotel" och närmsta samhälle är Vittangi dit det är ca 2 mil. Flera av Sveriges mest kända nationalparker såsom Sarek, Abisko och Muddos är belägna i denna del av landet. Oavsett om man är intresserad av fiske, vandring, bärplockning eller fågelskådning - alla blir tillfredsställda. För den som inte känner till området finns goda möjligheter till guidade turer. I den fina fullisolerade åttakantiga stugan, helt byggd i trä och med shingel på taket, lever du i ett med naturen. Här kan du koppla av och finna tjusning i det enkla och primitiva. Du kan njuta av morgonkaffet tillsammans med varma frukostbullar från vedspisens ugn...njuta av att sitta och grilla på kvällen efter en dag ute i naturen. Vill du ha lite mer lyx kan man färdigställa den planerade bastun (en del material finns redan) och komplettera med en vedeldad badtunna. Kan livet bli mer avstressande? Det finns också utedass, ved- och virkesskjul samt ett nybyggt förråd om ca 7 kvm (2023). Vill ni veta mer om fastigheten och boka tid för en visning, välkommen att kontakta oss!

 • Premium
Östra Västerbotorp Bosgård, null, Tingsryds kommun

Östra Västerbotorp Bosgård

Fritidshus
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
1 975 000 kr
88 m²
4 rum
3,4 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig fastighet utanför Urshult, lämplig både som fritidshus och året runt-boende. Här bor du på 88 m² som är väl planerade och fördelade på 4 rum och kök varav 2 sovrum. Genomgående ljusa och fräscha rum, med gott om plats för flera bäddar. Kök i originalutförande, nytt badrum, eldstad i vardagsrummet och solcellspaneler på taket sätter pricken över i:et på denna välskötta fastighet. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Göljahultsvägen 127, null, Ronneby kommun
 • Budgivning pågår

Göljahultsvägen 127

Villa
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
350 000 kr
80 m²
4 rum
1 582 m² tomt

Välkommen till Göljahultsvägen 127 och ett klassiskt småländskt rött litet torp med vita knutar, byggt senare halvan av 1800-talet och tillbyggt på 1950-talet. Här lever du enkelt och harmoniskt nära naturen, perfekt för dig som önskar fly en stund från vardagens stress. Fastigheten säljes med lösöre. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Stora vägen 115, null, Lessebo kommun

Stora vägen 115

Villa
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
675 000 kr
110 + 60 m²
5 rum
1 501 m² tomt

Just nu finner ni denna trevliga villa till salu i Kosta. De välplanerade 110 m ² är fördelade på 5 rok och var tidigare uppdelat på 2 lägenheter men har sedan länge använts som en enfamiljsvilla. Badrummet på övervåningen kommer att få helt ny inredning samt våtrumsmatta på väggar och golv. Den lummiga tomten bjuder på mycket grönska och växtlighet. För dig som vill odla finns både plats samt en egen brunn att tillgå för bevattning av växtligheter. Här bor du nära både djur, natur och samhällsservice.

Visar 1 - 25 av 51