Mäklare Jørgen Johansen

Jørgen Johansen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östad Hultrydet, null, Tingsryds kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 9 mar kl 10:30

Östad Hultrydet

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
675 000 kr
98 + 7 m²
4 rum
1,5 ha tomt

För dig som vill börja från scratch och sätta din egen prägel finns nu möjlighet att förvärva en 1,5 ha fastighet med en stuga på tomten. Fastigheten är en del av Östad 4:3 och en lantmäteriförrättning pågår just nu. Därför finns det möjlighet att få köpa till mer areal för den som önskar. Med sitt lite avskilda läge är detta perfekt för dig som önskar ut på landet men ändå vill ha nära till det mesta du kan tänkas behöva i vardagen. De 98 m² är fördelade på fyra rum och kök, varav upp till tre sovrum.

 • Plus
Stationsgatan 24A, null, Lessebo kommun

Stationsgatan 24A

Övrigt
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
8 500 000 kr
1 034 m²
2 090 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en hyreslägenhet i Lessebo. Fastigheten består av 18 lägenheter 2-3 rok samt en kontorslokal. Kontorslokalen är på cirka 40 kvm. Alla lägenheter renoverades 2017. Intill fastigheten finns fyra stycken garageplatser och åtta stycken parkeringsplatser. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Storgatan 42A, null, Lessebo kommun

Storgatan 42A

Övrigt
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
8 500 000 kr
2 766 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i Hovmantorp. Fastigheten består utav 10 lägenheter 1-4 rok samt en lokal som idag står tom. Alla lägenheter renoverades 2017. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun
Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun, bild 2
Villa Viken, Karön 4, null, Ronneby kommun, bild 3

Villa Viken, Karön 4

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
7 900 000 kr
157 m²
8 rum
932 m² tomt

Efter mer än 70 år i samma släkt har nu ägarna valt att sälja sitt sommarparadis, och ni får nu den unika möjligheten att förvärva denna grosshandlarvilla som byggdes åt Ronnebys vattenfabrikör J.E Pettersson år 1882. Med sin inglasade punschveranda och den för den Oscarianska eran tidstypiska gröna träpanelen erbjuds ni här ett stycke historia kombinerat med de moderniteter ni önskar för en komplett skärgårdsupplevelse från tidig vår till sen höst. Här bor ni på Karöns bästa läge, avskilt med fenomenal utsikt, och egen brygga som har plats för både större och mindre motorbåtar. Den inre farleden för fritidsbåtar ligger väst/nordväst om den lugna och skyddade viken, som är perfekt för sol, bad, vattensport och underbara kvällar vid solnedgången. Nere vid vattnet finns ett trädäck med bastu, utedusch, liten sandstrand och en trevlig grillplats. Till Karön tar ni antingen er egen båt från båtplats vid parkeringen i Ekenäs på fastlandssidan, en trevlig tur på ett par hundra meter till er brygga framför huset, eller så utnyttjar ni Ronneby Kommuns båtförbindelser ut till ön. Vid gästhamnen i Ekenäs ligger restaurang Villa Vassen där ni kan avnjuta er lunch eller middag med skärgården som utsikt. Och på Karön finns sedan öns forna glansdagar för mer än 100 år sedan ett Schweizeri med servering i fantastisk skärgårdsmiljö. Karöns gästhamn finner man snett framför Schweizeriet. Ett stenkast därifrån i söderläge mot öppet hav ligger en av Blekinges bästa badstränder med fin sandbotten, omklädningshytter och brygga med badstege. Runt ön går flera natursköna promenadstigar. Villa Vikens 157 m² är väl disponerade och fördelade på åtta rum och kök, med möjlighet till flera sovrum. Hela villan genomsyras av en tidstypisk interiör med marina inslag och bjuder in till umgänge med vänner och familj, såväl inne som ute på den fantastiska havstomten. Varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller om ni vill boka visning!

 • Premium
Sirkövägen 16, null, Tingsryds kommun

Sirkövägen 16

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
3 750 000 kr
83 + 64 m²
5 rum
4 657 m² tomt

Högt belägen fastighet om 4 657 m². Huvudbyggnad om ca 150 m². Med sina stora sällskapsytor, moderna kök och tre härliga altaner som bjuder på kvällsol över Åsnen, är detta en villa för hela familjen att trivas i. För ytterligare besökare står gästhus redo om ca 75 kvm. Det angränsande gästhuset har en egen asfalterad uppfart och fastigheterna är åtskilda av staket (skärm) och ger därför god möjlighet till uthyrning. Asfalterad uppfart för din bil samt garage. Ytterligare byggnad vilken idag används som vedbod/förråd. Här bor du nära till det mesta du behöver i vardagen och samtidigt nära till skog och natur. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller önskar boka visning!

 • Energieffektiv
Storgatan 56, null, Tingsryds kommun

Storgatan 56

Övrigt
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
5 700 000 kr
1 086 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig hyresfastighet med två ljusa och fräscha kontorslokaler, en större affärslokal där det idag bedrivs zoo-butik, och en fyrarumslägenhet som med sin härliga takterass bjuder på underbar utsikt över Tiken. Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information eller om du önskar boka tid för visning.

Ronnebyvägen 19, null, Ronneby kommun

Ronnebyvägen 19

Övrigt
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
3 600 000 kr
3 575 m² tomt

Välkommen till Ronnebyvägen 19 i Hallabro och en stor och mycket välskött industrifastighet. Här finner du 1632 m² verkstadsyta och 170 m² kontors- och personalutrymmen. Här har tidigare bedrivits plastproduktion och byggnaden har därför en väldigt effektiv värme- och ventilationsanläggning (se mer info under fliken Dokument) som installerades i samband med den påkostade tillbyggnaden 1990. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Olofströmsvägen 10, null, Olofströms kommun

Olofströmsvägen 10

Villa
Olofströms kommun
Egendomsbyrån AB
575 000 kr
104 m²
5 rum
1 018 m² tomt

I centrala Kyrkhult finns nu denna trevliga fastighet från 1883 till salu. Huset har renoverats löpande både invändigt och utvändigt och då i stort sett allt lösöre ingår vid försäljningen är det bara att flytta in. De låga driftkostnaderna gör också det till ett attraktivt boende. En stor trädgård med flera fruktträd, uteplats och garage finns också. Det är gångavstånd till förskola och skola ( - åk 6) och nära till naturen. För den fiskeintresserade kan nämnas att det ingår fiskerätt i flera vatten. Kyrkhult är ett trevligt samhälle i Olofströms kommun som bjuder på härliga natur- och kulturupplevelser och det finns även flera gårdsbutiker i området. Tio minuter från Kyrkhult ligger Olofström där det finns gott om butiker, mataffärer och restauranger och andra serviceinrättningar. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill boka tid för visning!

 • Plus
Götgatan 5, null, Lessebo kommun

Götgatan 5

Villa
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
775 000 kr
103 + 78 m²
5 rum
1 547 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig 1 ½ plans villa med källare i Lessebo. På bottenvåningen finns en rymlig hall, sovrum, genomgångsrum, badrum, kök, matsal samt ett stort vardagsrum med fungerande kamin. På ovanvåningen finns en trapphall samt 2 större sovrum. I källaren finns tvättstuga samt ett rum som idag används som kontor. Är du intresserad av trädgård finns det möjlighet att skapa ditt eget trädgårdslandskap. Huset är besiktigat och protokoll finner ni under dokument. Välkommen att kontakta oss vid frågor samt bokning av visning!

 • Plus
Ringshult Nybygget, null, Tingsryds kommun

Ringshult Nybygget

Fritidshus
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
750 000 kr
88 m²
4 rum
1 241 m² tomt

Välkommen till Ringshult Nybygget och ett klassiskt fritidshus med en härlig trädgård. Här bor du i lugn och ro med en naturnära omgivning. De 88 m² är fördelade på fyra rum och kök varav upp till tre sovrum vilket ger gott om plats för flera bäddar. Den lättskötta trädgården har ett avskilt och lummigt läge och på baksidans altan med plats för utemöblemang sitter du gärna i solen med en kopp kaffe. Ett klassiskt fritidshus för dig som längtar efter avkoppling i vardagen. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Rydvägen 2, null, Olofströms kommun

Rydvägen 2

Övrigt
Olofströms kommun
Egendomsbyrån AB
2 250 000 kr
2 369 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en fastighet i Olofström innehållande fem olika affärslokaler. Fastigheten har ett bra läge strax utan för Olofströms centrum i korsningen vid Lönsbodavägen/Rydvägen (väg 15/116). Fyra av de fem affärslokalerna är idag uthyrda och det bedrivs bokhandel/antikvariat (2 butiker), livsmedelsbutik samt frisörsalong. En större affärslokal finns disponibel för köparen och det finns möjligt att dela upp denna lediga lokal till två. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka visning!

Guttamåla 122, null, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Guttamåla 122

Fritidshus
Karlskrona kommun
Egendomsbyrån AB
1 290 000 kr
80 m²
6 rum
4 160 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en trevlig fastighet med två bostadsbyggnader på en stor och härlig tomt, med ett underbart läge nära Lergölen. Med lite kärlek och omsorg har detta möjlighet att bli en riktig pärla med rum för både vänner och familj. Den rymliga och skogsnära tomten bjuder på gott om plats för barnens fotbollsmål, sommarens grillkvällar och fina odlingsmöjligheter för den intresserade. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Kalvsvik Rössvik 2, null, Växjö kommun

Kalvsvik Rössvik 2

Gård/Skog
Växjö kommun
Egendomsbyrån AB
8 500 000 kr
180 m²
5 rum
28 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en välskött och trevlig skogsfastighet om 26ha med vackert läge. Här bor du nära naturen bara ett stenkast från sjön Åsnen med egen badplats och brygga, och en boulebana för den spelsugna. I den egna dammen har det tidigare fiskats öring och kräftor. Det 180 m² stora boningshuset byggd 2007 är väl planerat och fördelat på fyra rum och kök, varav upp till tre sovrum. Det stora inglasade uterummet bjuder på extra plats för umgänge. Med både kök och badrum i toppskick och fräscha och ljusa rum, med sällskapsrummets öppna ytor som husets mittpunkt är detta en fastighet för dig som vill kunna flytta direkt in i en modern villa med genomgående gedigna materialval och härligt ljus. Jakt- och fiskerätt medföljer fastigheten. Besiktning är beställd och protokoll kommer finnas under fliken Dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Hensmåla 17, null, Tingsryds kommun
 • Budgivning pågår

Hensmåla 17

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
425 000 kr
105 + 45 m²
7 rum
1 080 m² tomt

Välkommen till Hensmåla 17 och en trevlig fastighet som med lite kärlek kan bli hela familjens sommarställe. Plats för flera bäddar och rymliga ytor för umgänge. Lättskött trädgård med plats för barnens fotbollsmål, utemöbler och sommarens grillfester med vänner och bekanta. Fastigheten är besiktigad och du hittar protokollet under fliken Dokument. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun
Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun, bild 2
Inre Stekön 24, null, Ronneby kommun, bild 3

Inre Stekön 24

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
1 750 000 kr
55 m²
3 rum

Nu har du en unik möjlighet att förvärva detta mysiga fritidshus på natursköna Stekön. Här kan du sitta med morgonkaffet och blicka ut över havet och endast höra fåglarnas kvitter och vågornas skvalp. Vid flytbryggan kan du lägga till med både trollingbåt och kajak. Därifrån har du nära ut till de bästa platserna för laxfiske och till fina kajakleder i den fantastiska Blekingska skärgården. Boka tid för visning så kommer vi och hämtar er med båten.

 • Premium
Lilla Silpingevägen 10, null, Ronneby kommun
 • Budgivning pågår

Lilla Silpingevägen 10

Fritidshus
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
750 000 kr
43 m²
3 rum
841 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett trevligt fritidshus utanför Ronneby. Här kan du njuta av lugnet i en grönskande omgivning. De 43 m² är fördelade på tre rum med möjlighet till två sovrum. Den öppna ytan i vardagsrummet med modern köksdel i anslutning har en trevlig vedspis i gjutjärn som förutom hög mysfaktor värmer stugan effektivt. Det finns även en luft/luftvärmepump. Den lättskötta trädgården gränsar till skogen och ger en harmonisk och rofylld känsla. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Brändetorp 4 och 6, null, Älmhults kommun

Brändetorp 4 och 6

Gård/Skog
Älmhults kommun
Egendomsbyrån AB
7 500 000 kr
200 + 46 m²
6 rum
3 ha tomt

Nu säljes denna gård i natursköna Småland. Fastigheten är högt belägen intill sjön Skäravattnet med 900m lång strandtomt. Gården består av två bostadsbyggnader samt ett flertal ekonomibyggnader med 3,7 ha betesmark och skog. 400m ner finns badplats, möjlighet för övernattning med sovplats, mulltoa och ny brygga med badstege samt ett båthus. Med maskinhall och äldre stall kan fastigheten nyttjas som hästgård. Gården har en naturskön tomt med trädgård och växthus med taköppnare, vilket ger en härlig möjlighet för den med gröna fingrar. Eller varför inte njuta av ett varmt bad i den vedeldade badtunnan tillsammans en sommarkväll? Under sommaren genomförs den berömda konstrundan i bygden, en chans att få lära känna sina grannar och få ett smakprov på hur vackert det är i Småland. Fastigheten ligger lugnt beläget med inga nära grannhus och endast femton minuter ner till affär för att handla livsmedel/proviant. Fastigheten består av två skiften, Brändetorp 4 (200 m² bostad) med 3,7 ha mark och Brändetorp 6 (262 m² bostad). Båda bostadsbyggnaderna är till stor del renoverade och det finns en inomhus-pool med bastu, flera uteplatser och badplats omgiven av vacker natur. Fastigheten med tillhörande pool lämpar sig fint till uthyrning, antingen året om eller som semesterboende. Tillsammans med båt som kan hyras till lockar du många turister som vill njuta av den svenska sommaren med fiske, bad och avkoppling. Jakt- och fiskerätt ingår. Tillträde och lösöre enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Plus
Rössviksvägen 9, null, Tingsryds kommun

Rössviksvägen 9

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
875 000 kr
113 + 45 m²
6 rum
1 042 m² tomt

Gedigen enplansvilla för hela familjen i Urshult. Här bor du i ett omtyckt och familjevänligt område i en tegelvilla från 1976 med en lummig och lättskött trädgård med prunkande rosenbuskar. De 113 m² är fördelade på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Fastigheten är förbesiktigad och du hittar protokollet under fliken Dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun
Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun, bild 2
Norra Rovasuanto 128, Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun, bild 3

Norra Rovasuanto 128

Fritidshus
Närmaste tätort är Vittangi., Kiruna kommun
Egendomsbyrån AB
550 000 kr
30 m²
1 rum
2 410 m² tomt

För den natur- och sportfiskeintresserade finns nu möjlighet att förvärva en charmig stuga vid Torne älv. Området är att betrakta som ett av de bästa ställena i Europa inom sportfiske och det finns 6 vilda älvar inom en radie om 10 mil där man bl a kan fiska lax, harr och sik. Fastigheten ligger ca 6 mil från Kiruna, ca 4 mil från det världsberömda ishotellet "Icehotel" och närmsta samhälle är Vittangi dit det är ca 2 mil. Flera av Sveriges mest kända nationalparker såsom Sarek, Abisko och Muddos är belägna i denna del av landet. Oavsett om man är intresserad av fiske, vandring, bärplockning eller fågelskådning - alla blir tillfredsställda. För den som inte känner till området finns goda möjligheter till guidade turer. I den fina fullisolerade åttakantiga stugan, helt byggd i trä och med shingel på taket, lever du i ett med naturen. Här kan du koppla av och finna tjusning i det enkla och primitiva. Du kan njuta av morgonkaffet tillsammans med varma frukostbullar från vedspisens ugn...njuta av att sitta och grilla på kvällen efter en dag ute i naturen. Vill du ha lite mer lyx kan man färdigställa den planerade bastun (en del material finns redan) och komplettera med en vedeldad badtunna. Kan livet bli mer avstressande? Det finns också utedass, ved- och virkesskjul samt ett nybyggt förråd om ca 7 kvm (2023). Vill ni veta mer om fastigheten och boka tid för en visning, välkommen att kontakta oss!

 • Premium
Göljahultsvägen 127, null, Ronneby kommun

Göljahultsvägen 127

Villa
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
350 000 kr
80 m²
4 rum
1 582 m² tomt

Välkommen till Göljahultsvägen 127 och ett klassiskt småländskt rött litet torp med vita knutar, byggt senare halvan av 1800-talet och tillbyggt på 1950-talet. Här lever du enkelt och harmoniskt nära naturen, perfekt för dig som önskar fly en stund från vardagens stress. Fastigheten säljes med lösöre. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Stora vägen 115, null, Lessebo kommun

Stora vägen 115

Villa
Lessebo kommun
Egendomsbyrån AB
675 000 kr
110 + 60 m²
5 rum
1 501 m² tomt

I hjärtat av Småland och glasriket ligger Kosta samhälle. En byggd som befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede. Här finner du skola, affärer, bad, idrott, entreprenörsanda och ett rikt föreningsliv. Just här finns denna charmiga 1 ½ plans villa med välplanerade 5 rok till försäljning. Fastigheten ligger i de norra delarna av samhället och gränsar endast till ett fåtal grannar. Den lummiga tomten bjuder på mycket grönska, träd och utrymme för samvaro och lek. Har du ett intresse för självhushållning och odling erbjuds du en tomtyta på hela 1500m2. Egen brunn avsedd för bevattning underlättar för varma sommardagar. Är du djurägare kan det omkringbyggda staketet hjälpa dig att tryggt släppa ut ditt husdjur. Omgivningarna bjuder på milslånga promenadstråk, vatten, naturreservat och landsbygd. På entréplanet möts du av en rymlig hall med wc och öppen spis, kök i nord/östlig riktning, vardagsrum samt ett allrum/sovrum. Här finns också trappan ned till den stora källaren. På andra våningen, hallen som vetter ut mot balkongen, flera sovrum/kontor och ett nyrenoverat badrum. Rymliga garderober under snedtak blir utmärkta förvaringsutrymmen. Varmt välkommen att boka tid för visning.

Potatisgatan 1, null, Emmaboda kommun
 • Budgivning pågår

Potatisgatan 1

Villa
Emmaboda kommun
Egendomsbyrån AB
1 275 000 kr
150 + 45 m²
5 rum
1 755 m² tomt

Välkommen till Potatisgatan 1, Eriksmåla. Här bor du i en gammal bruksort, uppbyggd kring Åfors glasbruk. Fastigheten var tidigare två lägenheter, tänkt för anställda på glasbruket, numera är de 150 m² fördelade på fem rum, två kök samt två badrum. Charmig fastighet med många trevliga detaljer såsom vackra trägolv, rejäla eldstäder och en härlig altan. Interiören är genomgående öppen och ljus och präglas av enkelhet och harmoni där du lätt sätter din egna prägel. Den lummiga trädgården ramar fint in och här finns förutom redan etablerade växter goda möjligheter för den som vill odla, både blommor och grönsaker. Närheten till naturen och Lyckebyån ett stenkast bort ger ett härligt läge och med altaner med plats för utemöblemang både på fram- och baksida kan du njuta av solen stora dela av dagen. Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning!

 • Plus
Näckrosvägen 7, null, Tingsryds kommun

Näckrosvägen 7

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
1 800 000 kr
122 + 46 m²
6 rum
797 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en intressant -70talsvilla med underbart läge. Gedigna materialval och tidstypiska detaljer ihop med en välplanerad planlösning och en härlig trädgård ger ett boende för dig som letar efter något extra där hela familjen får plats. Det underbara inglasade uterummet ger ytterligare plats för umgänge med vänner och familj. Här kan du tända en brasa och njuta över utsikten över sjön, och den stenbelagda terassen är som gjord för sommarens alla grillkvällar. Trädgårdens välskötta rabatter på framsidan ger ett välkomnande intryck och baksidans gräsmatta leder dig ner till vattnet och härliga björkdungar. En fastighet du inte vill missa! Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller önskar boka tid för visning.

Gamla Kongavägen 6, null, Ronneby kommun

Gamla Kongavägen 6

Villa
Ronneby kommun
Egendomsbyrån AB
550 000 kr
187 m²
6 rum
1 264 m² tomt

Rymlig villa på hörntomt med flera uteplatser för grillning och umgänge. Här har du möjligheten att skapa ett boende med din egen personliga prägel. För den som vill, finns här en ypperlig möjlighet att finansiera sitt boende genom att använda huset som två separata lägenheter. Till fastigheten hör också en stor byggnad i 2 plan med öppna lokalytor, perfekt för förvaring, affärs- eller hobbyverksamhet.

Västerbotorp Hagalund, null, Tingsryds kommun

Västerbotorp Hagalund

Villa
Tingsryds kommun
Egendomsbyrån AB
1 500 000 kr
75 + 45 m²
5 rum
2,5 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna gård om 2,47 ha samt en mindre angränsande tomt om ca 300 kvm i Vemboö, nära sjön Åsnen i det vackra Äppelriket. Drömmer du om en mindre gård som du kan göra till fin liten hästgård är detta stället! Ta vid där nuvarande ägare påbörjat renovering och skapa ditt eget smultronställe bland björkarna. Tomten består av lite skog och betesmark, och trädgården är lättskött och erbjuder stora möjligheter för den intresserade. Fastigheten är belägen där förvärvstillstånd krävs enligt Jordförvärvslagen. Välkommen att kontakta oss för frågor eller om du önskar boka visning.

 • Plus

Visar 1 - 25 av 43