Fogdö Norra Björka 3

Fogdö, Strängnäs Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Tomtarea
1 971 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
17 700 kr/år

Drömmen om ett gediget timrat fritidshus med vedeldad bastu intill skogens tysta vrå kan nu bli sann! I det vackra kulturlandskapet på Fogdön ligger detta fint timrade fritidshus med två rum och kök på en större tomt med naturen inpå knuten. Här finns en rofylld helhet med det som behövs för att njuta av ledigheten med ett enkelt och praktiskt fritidsboende.

Utmed huset är en takad altan och uteplats där morgonkaffet med fördel kan intas och grill för sköna långa grillkvällar. Den fina naturtomten har gräsmatta och rhododendronbuskage och här finns flera byggnader som den vedeldade bastun med ett trivsamt gästrum intill. Två rejäla förråd för kanske snickarbod och förvaring och en liten lekstuga för barnen.

Fogdön som ligger nära Strängnäs tätort erbjuder en historiskt intressant kulturmiljö med fornminnen, kyrka och små gårdar. Här finns en framtidsinriktad bygd med klassisk vacker sörmlandsnatur med åkrar, skog och Mälaren runt om. Perfekt läge för sommarens cykelutflykter och vandringar med många smultronställen för picknick och alltid nära till ett bad i Mälarens vatten!

Läs mer hos mäklaren