Mäklare Helena Ekström

Helena Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Storgatan 57 D, Torshälla, Eskilstuna kommun

Storgatan 57 D

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren

950 000 kr

53,5 m²

2 rum

3 339 kr/mån

17 757 kr/m²

Välkommen till en välplanerad tvåa med påkostad renovering och stor inglasad balkong i populära brf Nyby i Torshälla. Bostaden är ljus och fint planerad och har under senaste åren renoverats med fina materialval i en maritim stil. I hallen möts du av ett klinkergolv med kompassros. Sovrummet har en träpanel på väggen och båtgolv som ger en varm och ombonad känsla. Lägenheten utstrålar en känsla av lugn och harmoni med en enhetlig färgskala. Köket är stilfullt med grå skåpinredning och nya vitvaror. Den inglasade balkongen med effektiv infravärme erbjuder ett extra rum under en lång säsong. Tvättmaskin finns och i huset finns även tvättstuga och bastu med relax. I huset intill ligger föreningens gymlokal. Det finns god tillgång till parkeringsplatser att hyra för den som önskar. Här intill Torshällaån med båtplatser och skogsparti runt huset är det lätt att trivas. Med en kort promenad nås Torshälla centrum och rakt över ån ligger omtyckta Krusgårdsparken. Välkommen till denna fantastiska tvåa – snart redo för inflytt!

  • Plus
Bjurvallavägen 4, Borsökna, Eskilstuna kommun

Bjurvallavägen 4

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren

3 895 000 kr

159 m²

6 rum

1 237 m² tomt

Rymlig villa med många rum och underbart inglasat rum med naturen som fondvägg. Här möts du av en hemtrevlig villa med fin planlösning med flera sovrum och sällskapsrum. Huset har ett fritt och högt läge mot det skogsparti som tomterna på Bjurvallavägen gränsar mot. Det tillbyggda inglasade rummet från 2012 ligger i anslutning till vardagsrummet och har blivit husets hjärta med ljuset som flödar in. Utsikten mot tallarna är rogivande och det är ingen direkt insyn. I uterummet finns plats för hela familjen med vänner och en mysig braskamin sprider extra värme. Från uterummet går det att nå köket via ett av rummen intill. Köket är hemtrevligt med skåpinredning i originalskick från 80-talet. I köket finns en öppen eldstad med murstock kvar från det äldre fritidshus som tidigare fanns på fastigheten. På entréplan finns flera sovrum, vardagsrum samt ett badrum med renoveringsbehov. På suterrängplan finns ett större rum som idag används som sovrum och mysigt badrum/relax med bastu. Garage med plats för bil på garageuppfart och laddbox. Förråd finns på tomten. Bostaden är besiktigad – se protokoll under dokument. Tomten har fina gräsytor med plats för barnens lekar och sköna uteplatser för livet ute. Utanför det inglasade rummet ligger en härlig altan med kvällssol. Här är det inte långt ifrån naturen och badplatsen vid Borsöknasjön nås med bara några minuters promenad för ett dopp. I populära Borsökna är det lätt att trivas för hela familjen. Borsökna uppskattas för sitt fina naturnära läge och att det ändå är nära till centrala Eskilstuna med dess utbud. I Borsökna/Mesta finns förskolor och grundskola. Välkommen HEM!

  • Balkong
  • Uteplats
Söderängsgatan 10, Söder, Eskilstuna kommun

Söderängsgatan 10

Villa
Söder, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren

4 650 000 kr

208 m²

8 rum

579 m² tomt

Stor och pampig villa på söderns höjder med en hänförande utsikt över Eskilstuna innerstad. I den ombonade och soliga trädgården med fruktträd, bärbuskar och planteringar finner du friden och lugnet. Från husets stora fönster och de fina takkuporna på övre våningen blickar du ut över takåsarna mot Kloster kyrka och kan känna stadens närhet. Här på 1,5 plan och sutterängvåning - 8-9 rum varav 5 sovrum och stora sociala ytor- och en inbjudande trädgård finns plats att umgås med familj och vänner både ute och inne. Trädgården är spännande med avsatser och terrasser som med fina planteringar skapar en medelhavskänsla. Det är bara att gå ut och sätta sig på någon av de olika sittplatserna och njuta. Och även ett växthus finns att odla i eller kanske bara ta med sig kaffekoppen till. Ett perfekt läge på en lugn gata med en fastighet som erbjuder många möjligheter. Här finns fantastiska sällskapsrum i fil med stort matrum, 5 sovrum och ytterligare rum på sutterängvåningen som även kan nås via en egen entré. Bostaden är gedigen och präglas på entréplan av fiskbensparkett och ståtliga fönsterbänkar i marmor. De stora fönstren i vardagsrummet ger en hänförande utsikt och ljuset flödar in i bostaden. En större balkong nås från vardagsrummet och erbjuder en skyddad plats ute. Det stora sovrummet på övre plan har fransk balkong. I denna rymliga villa finns gott om plats med utrymme för din hobby och även garage och gott om förrådsutrymmen. Byggnaden är besiktigad och renoveringar utförda löpande, bland annat lagt om tak och takkupor 2015, stambyte VA och översyn av el. Besiktningsprotokoll och renoveringar finns under dokument på mäklarens hemsida. Bostaden har ett attraktivt läge med närhet till såväl natur som stadens utbud. Kvarteren på söder bjuder på fina promenadstråk mot Vilsta friluftsområde och Odlaren. Längs Eskilstunaån finns sittplatser och utegym och populära lekplatser finns i området för de små. Restauranger och affärer ligger på bekvämt promenadavstånd och stadens centrum med centralstation är inte långt bort. Även bra läge i förhållande till E20 för dig som pendlar med bil. Välkommen HEM till en pampig villa på söderns höjder!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Gillberga Stenby, null, Eskilstuna kommun

Gillberga Stenby

Tomt
Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren

950 000 kr

1 562 m² tomt

Vill du bygga nytt i Bullerbymiljö cirka 15 min från Eskilstuna centrum? Nu ges möjlighet att förvärva den tredje tomten i den lilla nyetablerade byn i Gillberga-Stenby. Här erbjuds ett rogivande och naturskönt läge för ditt nya boende med åkrar, ängar och skog mitt i den gemytliga sörmländska landsbygden. Samtidigt är det endast en kvarts bilresa in till Eskilstuna centrum och busskommunikationer finns från länsväg 230. I Gillberga erbjuds förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Här i det grönskande området med hästhagar och gårdar kan du även känna historiens vingslag med Gillberga kyrka från 1100-talet. Hjälmaren finns i närområdet och Gillberganäs badplats är en kommunal badplats vid Hjälmaren med sandstrand och badbrygga. Positivt förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus finns. Bygglov krävs men förhandsbeskedet är bindande vid en prövning av ansökan om bygglov inom två år från beslutet (se mer under dokument). Du är fri att välja valfri husleverantör. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Tomten är väl förberedd och planerad inför byggnation. Väg finns klart och med anslutning till allmän väg (länsväg 725). Här är det mesta väl förberett. Borrad brunn finns på fastigheten klar att ansluta till ditt nya hus. Det finns en gemensam enskild avloppsanläggning för de tre fastigheterna som är färdig att ansluta till. Tillkommande kostnader är nyanslutning av eldistribution (offert finns från Vattenfall) och fiberanslutning (offert finns från Eskilstuna Energi & Miljö). Det är inte någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus vilket bidrar till lägre boendekostnader för dig som bygger nytt. Kontakta mäklaren för mer information och boka visning!

Visar alla 4