Mäklare Helena Ekström

Helena Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövstavret 30, Lövstavret-Solvik, Eskilstuna kommun
  • Tis 25 jun
Lövstavret 30, Lövstavret-Solvik, Eskilstuna kommun, bild 2
Lövstavret 30, Lövstavret-Solvik, Eskilstuna kommun, bild 3

Lövstavret 30

Fritidshus
Lövstavret-Solvik, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
1 695 000 kr
63 m²
3 rum
2 442 m² tomt

Välkommen till en fastighet med många möjligheter! Här i Lövstavret finner du en stor tomt om drygt 2 400 kvm med härligt fritt läge gränsande mot ängsmark. Tomten ligger mer avskilt och känns spännande med naturpartier och hela den fantastiska ängsmarken intill i blickfånget. Idag finns ett drygt 60 kvm stort enplanshus från 1955 med en tillbyggnad från slutet av 1970-talet. Därutöver finns flera mindre byggnader som används som förråd och snickarbod. Det ena huset har förmodligen potential att bli ett fungerande gästhus. Det finns kommunalt vatten och avlopp i området och en anslutningsavgift anges betald. Huset är idag inte anslutet utan har enskilt vatten och avlopp. Från den mysiga verandan är det rofyllt med utsikt över ängsmarken intill. I huset återspeglas känslan av att vara nära naturen genom utsikten från fönstren. Planlösningen är praktisk med ett kök med liten matplats och två sovrum samt allrum. Kök och våtrum samt ytskikt har äldre standard och renoveringsbehov föreligger. Området är lantligt med naturen inpå knuten och Mälaren intill. Fritiden berikas med närhet till skog och sjö för friluftsliv. Men det är ändå nära att ta sig till Torshälla eller Eskilstuna för handel och all service. Lövstavret har sedan 1940-talet bebyggts med fritidshus och efter att Lövstavret blev planlagt pågår nu en utveckling av området med allt fler permanenta boende. Huset är byggt som fritidshus men har tidigare använts året runt som en bostad. Drömmer du om vidareutveckling av fastigheten anger detaljplanen för Lövstavret 2:1 att huvudbyggnaden får uppgå till 120 kvm samt komplementbyggnad till 30 kvm. Lövstavret 30 är fastighetens adress - utredning pågår av adressen 28 som även anges i fastighetsregistret. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Premium
Snopptorpsgatan 13B, Snopptorp, Eskilstuna kommun
  • Tis 25 jun
Snopptorpsgatan 13B, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 2
Snopptorpsgatan 13B, Snopptorp, Eskilstuna kommun, bild 3

Snopptorpsgatan 13B

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
1 795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 7/7
3 062 kr/mån
29 187 kr/m²

Nyrenoverad Top floor lägenhet - belägen högst upp med fantastisk utsikt. Här blickar du ut mot grönskan, Eskilstunaån och en vid vy över Eskilstuna. Bostaden har allt du kan önska och har 2022 fått en genomgripande renovering med bland annat nytt, stort och lyxigt kök. Här har man öppnat upp köket mot hallen för att få ett fint ljusinsläpp. Du möts av en inbjudande känsla med den modernt inredda hallen med ny takbelysning och garderobsförvaring. Köket är stilrent med grå skåpluckor mot bänkskivor i svart granit och ek. Det finns otroligt gott om arbetsbänkar och skåpförvaring i detta påkostade kök. Nya vitvaror från Samsung/Siemens/Miele. I samband med renoveringen drogs elen om med ny smart belysning - Plejd. Även sovrum är helt renoverat med trägolv och garderober. Duschrum/wc med kakel/klinker har uppgraderats med ny inredning och nedsänkt tak med spotlights. Tvättmaskin finns. Vardagsrummet är rymligt öppnar upp mot den inglasade balkongen som erbjuder ett extra rum under säsong. Här kan du äta middag och fika ute med en vidunderlig utsikt. Bostaden passar väl för alla åldrar genom god tillgänglighet och hiss. Det ordnas aktiviteter i olika grupper för dig som vill umgås med andra i föreningen. Gården med trädgård erbjuder en trivsam plats för att tillbringa dagar utomhus. Här finns en skyddande paviljong och odlingslådor samt bärbuskar som du som får tillgång till när du bor i föreningen. HSB Hantverkaren är en stabil och omtyckt förening som har investerat i bland annat solceller. Bredband och TV erbjuds via gemensamt avtal och ingår i avgiften. I huset finns både bastu och träningslokal samt den så kallade Herrgårdslokalen som kan bokas av medlemmar. De vackra omgivningarna utmed ån erbjuder promenadavstånd till Vilsta friluftsområde och naturreservat. Vilsta är ett populärt utflyktsmål året om för alla åldrar och erbjuder såväl motionsspår, Sörmlandsleden som slalombacke och bad. Det är även nära till Eskilstuna centrum, MDU och centralstation för dig som pendlar med tåg. Välkommen att lämna din intresseanmälan för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vintertorpsvägen 3, Skogsängen/Vilsta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vintertorpsvägen 3, Skogsängen/Vilsta, Eskilstuna kommun, bild 2
Vintertorpsvägen 3, Skogsängen/Vilsta, Eskilstuna kommun, bild 3

Vintertorpsvägen 3

Radhus
Skogsängen/Vilsta, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
2 895 000 kr
122 + 12 m²
5 rum
502 m² tomt

Nu har du chansen att bli ägare till ett av de populära kedjehusen med grönskande läge i vänliga kvarter i Skogsängen. Ett mycket funktionellt och praktiskt hem i ett plan med 4 rejäla sovrum, generöst vardagsrum med vackra fönsterpartier och rymligt kök med matplats intill. Här finns alla praktiska ytor en familj kan önska med separat större förråd och garage intill huset. Tomten är alldeles lagom stor om cirka 500 kvm och rymmer en insynsskyddad uteplats med bästa solläge, träd, bärbuskar och plats för trädgårdsland för den odlingsintresserade. Här finns perenna rabatter, prydnadsbuskar och gräsmatta för barnens lekar. Groventrén intill köket med duschutrymme är praktiskt att använda för leriga barn eller efter träningsrundan. Huset är mycket väl omhändertaget under åren och erbjuder ett energieffektivt boende med bergvärme och nya fönster. Tilläggsisoleringen bidrar till den låga energiförbrukningen. Huset är besiktigat - se protokoll. Här bor du granne med Vilsta friluftsområde och naturreservat. Vilsta som är ett populärt utflyktsmål året om för alla åldrar erbjuder såväl motionsspår, Sörmlandsleden som slalombacke och bad. Det är nära till Eskilstuna centrum, MDU och centralstation för dig som pendlar med tåg. Ett perfekt grönskande läge med närhet till såväl natur som stadsliv och en bostad som passar väl för alla åldrar i livet! Välkommen med din intresseanmälan för detta HEM!

  • Premium
Ängsholmsvägen 30, Torshälla Huvud, Mälby och Ängsholmen, Eskilstuna kommun
Ängsholmsvägen 30, Torshälla Huvud, Mälby och Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 2
Ängsholmsvägen 30, Torshälla Huvud, Mälby och Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 3

Ängsholmsvägen 30

Fritidshus
Torshälla Huvud, Mälby och Ängsholmen, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
750 000 kr
35 m²
3 rum
420 m² tomt

VISNING enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid! Vill du ta chansen att finna din perfekta pärla i sommaridyllen vid Ängsholmens fritidsområde! Här glimtar Mälaren i fönstren från den lilla charmiga stugan som förmodligen är uppförd på 1940-talet då Ängsholmen utvecklades till fritidsområde för stadens invånare. En praktisk och lättskött trädgårdstomt som ger möjlighet till egna odlingar och mysiga uteplatser. Här kan du koppla av och ha tid för dina favoritaktiviteter med Mälaren ett stenkast bort. På tomten finns förutom fritidshuset även ett litet gästhus, ett förråd och ett utedass. Stugan är fint renoverad och rymmer två sovrum och allrum med köksdel. I köket finns bra med förvaring och spis/ugn samt kyl/frys för att göra matlagningen enkel. Diskmöjlighet finns (sommarvatten) i ett mysigt utomhuskök. Huset är väl renoverat under senare år såväl utvändigt som invändigt av tidigare och nuvarande ägare. Fasaden är bytt liksom de flesta fönster. Fasaden har målats och invändigt är rummen ljust målade mot fina trämönstrade golv. Altandäcket som löper utmed huset skapar en mysig rumskänsla med plats att sola och äta middagar ute. Dubbeldörrarna in i stugan suddar ut gränsen mellan ute och inne. Gäststugan erbjuder extra utrymme för besökande vänner eller familjemedlemmar. Det finns flera uteplatser där du kan koppla av ostört och njuta av rogivande omgivningar. Den takade uteplatsen är perfekt för utomhusmiddagar oavsett väder och vind. Arrendeavtalet fortlöper på 5 år (från 1 april 1994) och tomten arrenderas av kommunen. Men i och med en nyligen antagen detaljplan har arbete påbörjats med att stycka av tomter till egna fastigheter i området. Det kommer innebära möjlighet till friköp av tomten för den som önskar. Det finns även en VA-plan som innebär att området kommer anslutas till kommunalt vatten och avlopp. Läs gärna mer om Ängsholmens friluftsområde och den utvecklingsplan som finns för området (se länkar i bostadsannonsen på mäklarens hemsida). Ängsholmen ger möjlighet till naturupplevelser med Mälaren i fokus. Kollektivtrafik finns till Mälby och med cykel tar du dig lätt in till Torshälla. I närområdet finns populära utflyktsmål med mysiga fik och restauranger och för den golfintresserade finns Torshälla och Mälarbadens golfklubbar. Torshälla erbjuder förutom affärer och service även en rik historia och kulturarv. Ängsholmen erbjuder helt enkelt något för alla!

  • Premium
Thermaeniusgatan 37A, Torshälla, Eskilstuna kommun

Thermaeniusgatan 37A

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 562 kr/mån
20 449 kr/m²

VISNING enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid! Ljus trea med öppen planlösning och fint läge i omtyckta brf Mörbylund i Torshälla. Här erbjuds en modernt renoverad lägenhet med mörka trämönstrade golv mot ljusa väggar och spotlights i taket. Ett modernt vitt kök mot mörkt kakel och bänkskiva samt en fondvägg vid matplatsen skapar karaktär. Det är en luftig och rymlig känsla med den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har bra ljusinsläpp från fin fönstersättning. Alla fönster är bytta i lägenheten vilket förutom att ge en bra ljudmiljö bidrar till det moderna intrycket i bostaden. Ett helt nyrenoverat badrum med kakel/klinker och modern inredning då föreningen under 2022/2023 har stamrenoverat alla fastigheter. I badrummet finns egen tvättmaskin och torktumlare och det finns även en välutrustad gemensam tvättstuga i bostadsområdet. Två sovrum varav ett större med modern skjutdörrsgarderob. Det finns även en klädkammare i hallen. Ytterligare förvaringsmöjligheter ges i ett kallförråd som ligger i anslutning till garaget. Med egen entré via loftgång som sträcker sig utmed bostaden erbjuds en avskild plats för balkong. Balkongen är inglasad vilket förlänger säsongen ute. Föreningen erbjuder ett bekvämt boende med tillgång till egen garageplats i länga och fria parkeringsplatser utanför. Läs mer om föreningen på hemsidan. Bostadshusen ligger fint belägna i lugna kvarter med blandad bebyggelse. Här bor du lugnt och tryggt med fina promenadstråk och grönområden runt omkring i omgivningarna. Det är nära till det mesta som behövs såsom matvaruaffärer, apotek, skola, vårdcentral och idrottsplats. Bussförbindelserna till Eskilstuna från Torshälla är goda. Välkommen HEM!

  • Balkong
Gillberga - Stenby, null, Eskilstuna kommun

Gillberga - Stenby

Tomt
Eskilstuna kommun
HEM & Fritidsmäklaren
875 000 kr
1 562 m² tomt

Vill du bygga nytt i Bullerbymiljö cirka 15 min från Eskilstuna centrum? Nu ges möjlighet att förvärva den tredje tomten i den lilla nyetablerade byn i Gillberga-Stenby. Här erbjuds ett rogivande och naturskönt läge för ditt nya boende med åkrar, ängar och skog mitt i den gemytliga sörmländska landsbygden. Samtidigt är det endast en kvarts bilresa in till Eskilstuna centrum och busskommunikationer finns från länsväg 230. I Gillberga erbjuds förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och förhandsbesked finns för nybyggnad av enbostadshus (gäller t o m 2023-04-16). Du kan fritt välja husleverantör för att bygga ditt nya drömhus och byggnadens utformning beslutas i samband med bygglovsprövningen. Här är det mesta väl förberett inför byggnation. Väg finns klart med anslutning till allmän väg (länsväg 725). Borrad brunn finns på fastigheten klar att ansluta till ditt nya hus. Det finns en gemensam enskild avloppsanläggning för de tre fastigheterna som är färdig att ansluta till. Anslutningsavgifter för el och fiber tillkommer. Med ett nybyggt hus kan du få bra boendeekonomi med lägre driftskostnader för uppvärmning. Nybyggda småhus är även undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren. I närområdet finns hästhagar och gårdar och du kan känna historiens vingslag med Gillberga kyrka från 1100-talet. Hjälmaren ligger intill med Gillberganäs badplats som är en kommunal badplats med sandstrand och badbrygga. Välkommen att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida eller kontakta mäklaren direkt!

Visar alla 6