Göksnåre 226

Göksnåre, Tierp Se på karta

749 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
6 400 m²
Byggår
1860
Driftkostnad
20 026 kr/år
Antal besök
10 586
Dagar på Hemnet
6

Naturnära fastighet om 6400 kvm med både gammalt stall/lada och boningshus. Huset med en uppskattad boarea om 50 kvm består av ett plan samt ett nyligen inrett sovloft med flera sovplatser. Gedigen originalbyggnad av breda timmerstockar. Byggnaderna har varsamt renoverats och dess charm har noggrant bevarats. Fastigheten behöver renovering med varsam hand och passar därmed den byggvårdsintresserade.

Den stora och vackra tomten består till stor del av skog samt några stora gräsytor. Fastigheten som ligger vid en vändplan, nås via en grusväg längs en kohage. Här bor du lugnt och fint med naturnära läge omgärdat av skog. I Skärplinge, ca 15 km härifrån, finns livsmedelsaffär. Ängskär med dess naturreservat, camping och havsbad ligger ca 7 km bort.

Tillträde enligt önskemål!

Välkomna att boka in er på visning, anmälan till visning görs på vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 7
  mar
  Sön 7 mar kl. 12:00–13:00
  Bokad visning. Vill vädja om att hålla avstånd för att visningen ska kännas säker ur pandemisynpunkt. Ni kan initialt ta del av virtuell visning som ni når genom annonsen. Välkomna till mitt fina torp som nu ska få en ny ägare!
 • 7
  mar
  Sön 7 mar kl. 13:00–14:30
  Pga många bokningar och rådande pandemi, bjuder jag in till en till visning i anslutning till den första. Ta gärna med munskydd till visningen. Jag kommer att be er vistas i utrymmena en och en familjevis. Vi hjälps åt att hålla avstånd. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.