Mörtsjön 114

Hassela, Nordanstig Se på karta

350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
2 235 m²
Driftkostnad
3 941 kr/år
Antal besök
9 152
Dagar på Hemnet
5

Vakna till fågelkvitter och blicka ut över sjön. Känn stillheten och lugnet i naturen här. En morgonkaffe på altanen kanske? Eller en tur med båten för att pröva fiskelyckan? Längtar du efter det enkla livet nära natur och vatten så är detta platsen för dig.

Här bor du billigt i en härligt välbevarad timmerstuga, flyttad hit på 70-talet men med anor från svunna tider. Otroligt mycket charm och patina på liten yta, med vackra spegeldörrar, plankgolv, vedspis. Lägg till en liten dos av 70-talets färgpalett och du är hemma!

Utsikten är vacker och sjön precis nära. Servitut finns på brygga allldeles nedanför stugan. Stora plana ytor med gräsmatta för lek och aktiviteter i soligt söderläge. Stor utvecklingspotential för den som vill ta tillvara på denna lilla pärla med utsökt, nästan lite hemligt, läge.

Du tar dig med enkelhet in till Hassela och bara 10 km bort lockar Hassela Ski Resort som erbjuder utförsåkning med totalt 20 nedfarter och 8 liftar. Säkra semesterplanerna framöver och spendera sommaren (och vintern!) i underbara Hälsingland!

Missa inte möjligheten att gå runt i detta hem i 3D på vår hemsida via tjänsten Hoome View!

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Kajsa Barkholt Nord

Hoome Mäkleri
Mäklare Kajsa Barkholt Nord, Hoome Mäkleri
0764926952

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.