Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hudiksvägen 12, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Hudiksvägen 12

Villa
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 345 000 kr
106 + 73 m²
5 rum
936 m² tomt

Välskött 60-talshus med lummig trädgård Promenadstråk runt Lillfjädern runt hörnet Närhet till all tänkbar service Uppvärmning genom bergvärme fr -04 Huset är dränerat -03 och taket lades om -95. Totalt fyra sovrum för familjen Garage integrerat under huset. Fiber indraget för den moderna familjen

Skolvägen 12, Jättendal, Nordanstigs kommun

Skolvägen 12

Villa
Jättendal, Nordanstigs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
100 + 50 m²
3 rum
1 875 m² tomt

Varmt välkomna till Jättendals f.d. skolbyggnad med timmerstomme från 1885 som nu har fått sig en rejäl uppfräschning. Helrenoverat kök med kvalitetsvitvaror, fräscha ytskikt på hela entréplan men med mycket av den ursprungliga charmen välbevarad. Huset ligger längst in på lugn återvändsgata så här kan barnen springa fritt på gräsmattan och leka. På den takade altanen kan ni njuta av sena och ljumma sommarkvällar. Huset har två sovrum på entréplan och ett rymligt vardagsrum. Två ytterligare sovrum kan användas i källarplan och dessutom finns en stor oinredd vind där ni har möjlighet att inreda ytterligare boyta för dig som behöver mer utrymmen! Många bekvämligheter i form av bergvärme, fiber och huset har också fått energiklass B vilket ger möjlighet till så kallat Grönt Bolån hos flertal banker vilket ger ränterabatt. Välkomna att anmäla er till visningen på vår hemsida!

Hästholmen 14, Lingarö, Hudiksvalls kommun

Hästholmen 14

Tomt
Lingarö, Hudiksvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 026 m² tomt

Bygg din dröm på en tomt med ostört läge i skyddad havsvik med sluttning ner mot vattnet! Här bor ni med havsutsikt, gemensam badbrygga och båtplats. Kommunalt vatten finns och ingår. Även elanslutningsavgift ingår. Kliv ut på er alldeles egna tomt och njut av lugnet och havsbrisen, gå ner till badbryggan och ta er ett dopp eller ta en båttur och upptäck skärgårdens alla pärlor till öar och stränder mellan byggpauserna. Tomten ligger ca 12 km från Hudiksvalls centrum och 2 ½ timme från Stockholm. Servitut finns för marken mellan tomterna och vattnet som får röjas och skötas av dom boende. Fiber är på gång i området och möjlighet finns att ansluta sig. Åk gärna ut och titta på tomten och läget för att bilda er en ännu bättre uppfattning om den här fastigheten. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

Davidsvik 10, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Davidsvik 10

Tomt
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
1 681 m² tomt

Vilket läge! Längst ut på Länsmansudden i vackra Njutångersfjärden hittar ni den här hörntomten om 1681 kvm där du får chansen att bygga just ditt drömhem! Här bor ni med havet 100 m bort bara. Här bor ni med havsutsikt, gemensam badbrygga och egen båtplats. Elanslutningen är betalt och klart. Kliv ut på er alldeles egna tomt och njut av lugnet och havsbrisen, gå ner till badplatsen och ta er ett dopp eller ta en båttur och upptäck skärgårdens alla pärlor till öar och stränder mellan byggpauserna. Åk gärna ut och titta på fastigheten och läget för att bilda er en ännu bättre uppfattning om den här fastigheten. Hör av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar alla 4