Saltkällan 15

Munkedals kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Tomtarea
1 450 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
18 005 kr/år
Antal besök
4 681
Dagar på Hemnet
7

Har ni likt många andra sökt med ljus och lycka efter ett bra fritidshus nära havet sista tiden? då har vi äran att presentera Saltkällan 15, ett lagom stort hus i god standard ett stenkast från vattnet.
Här kan ni njuta av solen från tidig morgon till sen kväll och se ut över vattnet var ni än befinner er på fastigheten. Vill ni ta ett svalkande dopp är det endast någon minuts promenad bort samt att ni har närhet till en av Munkedals bättre badplatser med badbrygga, kiosk och sandstrand! Vill man ta härliga promenader längst vattnet finns även Maltes stig runt saltkällan som är ett populärt promenadstråk. Även Saltkällans småbåtshamn för er som är intresserade av båtlivet.

Huset erbjuder hall med direkt anslutning till uterum i västerläge, rymligt vardagsrum, sovrum, badrum samt kök med anslutande matplats. Är ni en större familj eller har sällskap på besök finns även en rymlig gäststuga med flera sovplatser. Garaget har gott om förvaring med anslutande förråd och passar om ni har en mindre bil att parker i.

Lättskött tomt med stora grönytor som passar utmärkt för lek och umgänge! Från fastigheten har ni bara ett par minuters bilfärd till E6:an vilket gör att ni snabbt tar er vidare mot Göteborg och Oslo!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Kontakta mäklaren

Rickard Rönnberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Mäklare Rickard Rönnberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
0723-11 19 62

Visningstider

  • 25
    sep
    Lör 25 sep kl. 11:00–12:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.