Mäklare Rickard Rönnberg

Rickard Rönnberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stalevägen 36, null, Munkedals kommun

Stalevägen 36

Villa
Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

1 450 000 kr

76 m²

4 rum

1 231 m² tomt

Välkomna till Stalevägen 36, villan är på 1-5 plan fördelat på 76 kvm plus källare. På entréplanet finner ni hall, badrum, kök samt ett allrum fördelat i två rum som kan delas av till extra sovutrymme om så önskas. Vidare till övre plan finner ni två potentiella sovrum med möjlighet till ett tredje. Lättskött tomt med trevliga grönytor att umgås på eller för barnen att leka. Det finns även ett äldre garage som passar utmärkt till förvaring samt en mindre bod på tomten. Från Fastigheten har ni närhet till vacker natur och trevliga promenadstråk, matbutik, pizzeria, grundskola och förskola. Det finns även goda kommunikationer ned till Munkedal centrum där ni även snabbt tar er vidare med tåg/buss mot Göteborg eller norrut mot Strömstad. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Plus
Munkedalsvägen 30, null, Munkedals kommun

Munkedalsvägen 30

Villa
Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

1 395 000 kr

120 m²

4 rum

1 568 m² tomt

Varmt välkomna till Munkedalsvägen 30, här finner ni ett praktiskt hus som nyligen genomgått flera stora renoveringar vilket gör att det interiörmässigt håller en hög nivå! Entréplanet erbjuder ett modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum, här finns även eldstad samt utgång till baksidan med altan och vedeldad bastu! Det finns även ett sovrum samt ytterligare två potentiella sovrum en trappa upp samt extra toalett. På källarplan finner ni tvättstuga, torkrum, pannrum samt gott om förvaringsutrymmen som man aldrig får för mycket av. Tomten är en lättskött trädgårdstomt med trevliga grönytor, perfekt för barnen att leka på eller för er med gröna fingrar som gillar odling. Från fastigheten har ni ett stenkast från Hedekas centrum med matbutik, grundskola och förskola. Ni har även otroligt fina omgivningar med skog, strövområden och bad/fiskesjöar för er som är naturintresserade! Det finns även en högklassig restaurang vid Ulkeröds Gård som erbjuder övernattning, fantastisk mat och event som nås på ca 10min bilfärd. Centrala Munkedal och E6an för er som pendlar tar ca 15 min med bil! Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Plus
Valhallavägen 22A, null, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Valhallavägen 22A

Övrigt
Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

8 500 000 kr

370 m²

611 m² tomt

Varmt välkommen till Valhallavägen 22A. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en attraktiv hyresfastighet i Uddevalla. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till 370 kvadratmeter fördelat på tolv lägenheter. Byggnaden uppfördes 1933 där flera stora förbättringar utförts senaste åren som bl.a. takbyte, renovering av grund och tvättstuga. Det har även utförts förbättringar i vissa lägenheter med ytskikt, kök och badrum. Hyresintäkterna för 2022 uppkom till 566 700 kr, driftkostnaden 107 292 kr vilket resulterade i ett driftnetto på 459 408 kr. För 2023 är hyresintäkterna i dagsläget 649 500kr med ett driftnetto på kr 542 208kr.I dessa intäkter är inte den nyrenoverade lägenheten medräknad då den för tillfället står outhyrd, därför har man som köpare själv möjlighet att välja hyresgäst. Beräknad intäkt på denna är ca 6000kr/mån. Det finns även goda möjligheter att utöka driftnettot då elen i dagsläget är inkluderat i hyrorna. Byggnadens 12 lägenheter fördelas enligt följande: Trappuppgång A, 0901, 1 rok, 20kvm 2900kr/mån, 1 trapp ned, ej renoverad (uthyrd som förråd i dagsläget) 1101, 1 rok, 38kvm 4300kr/mån, 1 trapp upp, renoverat badrum 1102, 1+1 rok, 38+24kvm 6900kr/mån, 1 trapp upp, ej renoverad 1201, 3 rok, 77kvm, 7900kr/mån. 2 trapp upp, renoverat kök 1301, 3 rok, 55kvm, 4825kr/mån, 3 trapp upp, ej renoverad Trappuppgång B 0901, 1 rok, 20kmv, 3025kr/mån, 1 trapp ned, kokvrå renoverad 0902, 1 rok, 22kmv, 3275kr/mån, 1 trapp ned, renoverat kök 1101, 1rok, 38kvm, ej uthyrd, totalrenoverad 1102, 1 rok, 38kvm 5400kr/mån, 1 trapp upp, renoverat kök och badrum 1201, 1 rok, 38kvm, 5400kr/mån, 2 trapp upp, renoverat kök och badrum 1202, 1 rok, 38kvm, 4100kr/mån, 2 trapp upp, ej renoverad 1301, 3 rok, 55kvm, 6100kr/mån, 3 trapp upp, renoverat kök Tomtarealen för fastigheten uppgår till 611 m2 och tomten är friköpt. Huset är på 2.5 våningsplan med källare som innehåller tvättstuga, förråd samt lägenheter. Lägenheterna håller olika standard där ungefär hälften är uppdaterade och hälften håller äldre standard Fastigheten har en egen grusbelagd parkering avsedd för parkering samt en mindre lättskött trädgård med gräsmatta och häck som ramar in tomten. Det finns i dagsläget en uthyrd p-plats.

Rättargränd 1, null, Munkedals kommun

Rättargränd 1

Villa
Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

2 250 000 kr

120 m²

5 rum

1,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en unik fastighet på Rättargränd i centrala Dingle. Fastigheten är en av de första gårdarna som fanns i området vilket gör att ni bor i Dingles kärna men även får en generös tomt med tillhörande komplementbyggnad, perfekt för er som är i behov av goda förvaringsmöjligheter eller för diverse verksamhet. Huset har löpande renoverats senast åren och håller en genomgående god standard- Det är på sina 120+117 kvm ett väl tilltaget hus och passar således både för större och mindre familjer med potential att ändra om i planlösningen utifrån behov. Via entrén möts ni av en ljus trevlig hall med anslutande kontor/sovrum och trapp till övre plan och källare. Vidare finner ni ett rymligt kök med anslutande matsalsdel som sedan tar er vidare mot vardagsrummet. Här har ni direkt utgång till uterummet där ni troligtvis kommer tillbringa många sena sommarkvällar med nära och kära! En trappa upp finns i dagsläget två sovrum, badrum och ett mindre allutrymme, här finns möjlighet att skapa extra sovutrymme om så behövs. På källarplan har ni tvättstuga, pannrum, bra förvaringsutrymmen och ytterligare ett potentiellt sovrum. Här finns även potential att skapa extra WC utrymme vilket är påbörjat men ej färdigställt. Det finns även tillhörande garage i anslutning till huset med direkt nedgång till källaren/groventrén. Från fastigheten har ni gångavstånd till allt centrala Dingle erbjuder i form av grundskola, förskola, matbutik, pizzerior och allmän service. Goda pendlingsmöjligheter där E6:an nås på bara ett par minuters bilfärd. Varmt välkomna att anmäla intresse!

Flintvägen 10, Möe, Munkedals kommun

Flintvägen 10

Villa
Möe, Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

3 695 000 kr

107 m²

4 rum

1 204 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva ett prisvärt och praktiskt boende från Älvsbyhus. I skrivande stund uppförs en enplansvilla med tillhörande dubbelgarage på Flintvägen 10, ett nytt och populärt område som vuxit fram på senare år vid Möe. Här bor ni i centrala delarna av Munkedal i barnvänligt område med närhet till skolor, goda kommunikationer, allmän service och fin natur! Huset är på sina 107 kvm fördelat på 4 rok. Via en rymlig hall har ni ingång till vardagsrum i öppen planlösning med kök, tre sovrum, badrum, gästtoalett samt groventré med tvättstuga. Mer specifikationer finns under dokument i bifogad pdf. Från fastigheten har ni gångväg till Stale med skola, förskola, livsmedelsbutik och motionsspår. För barnen finns lekplats strax nedanför huset och endast några minuter promenad till fotbollsplanerna. Omgivet av vacker natur med fina promenadstråk har ni bl.a. smultronställen som Örekilsälven och Brålandsfallet ett stenkast bort. Det finns nu utbyggda cykelvägar från området vilket gör att ni och barnen smidigt kan ta er runt centrala delarna av Munkedal. E6:an och dess pendlingsmöjligheter når ni med ca 5 minuters bilfärd som snabbt tar er vidare till Torp köpcentrum/Uddevalla eller norröver mot Strömstad/Oslo. Huset beräknas stå klart första kvartalet 2023. Men tveka inte att höra av er vid intresse redan nu!

Oxelvägen 6, Stale, Munkedals kommun

Oxelvägen 6

Villa
Stale, Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

1 495 000 kr

101 m²

4 rum

1 072 m² tomt

Nu erbjuds en trevlig 1.5-plansvilla på populära Stale. Här bor ni trivsamt med stor gräsmatta för barnen att leka på, pool och altandäck. Gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, grundskola, förskola och fina promenadstråk längst elljusspåret. Huset är på sina 101+79 kvm i två plan samt källare. På entréplanet finner ni hall, rymligt ljust och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Här har ni stora sociala ytor som passar för både större soffgrupp som matsalsdel. Det finns även direkt utgång till inglasad altan i söderläge. Ni finner även en mindre toalett samt trapp till de andra våningsplanen. Övre plan erbjuder ett stort helkaklat badrum samt tre rymliga sovrum varav ett har utgång till balkong. I källaren har ni sedan gott om plats för förvaring samt en fint renoverad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Till huset finns även tillhörande enkelgarage med sep. ingång. Tomten på sina 1072 kvm är lätt skött med stora grönytor och infart som rymmer flertalet p-platser. Från Stale har ni bara ett par minuters bilfärd ned till centrala Munkedal där ni finner allmän service, goda kommunikationer, gym, högstadieskola, padelhall m.m. Ni når även E6:an och dess goda pendlingsmöjligheter som tar er vidare mot Torp köpcentrum och Uddevalla på ca 10 min. Välkomna att anmäla intresse!

Myrbottenvägen 17, null, Munkedals kommun

Myrbottenvägen 17

Villa
Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

1 695 000 kr

102 m²

5 rum

946 m² tomt

På Myrbottenvägen erbjuds nu denna 1.5-plansvilla med källare fördelat på 102+60 kvm, perfekt för barnfamiljen eller för er som behöver extra utrymme! Via entrén och hallen har ni en halvtrappa upp till entréplanet, här finner ni ett modernt ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder stora sociala ytor med utgång till altanen vilket naturligt blir husets samlingspunkt när ni har vänner och familj på besök. Vidare finner ni ett sovrum samt resterande tre sovrum en trappa upp och en extra toalett. På källarplan finns ett nyrenoverat och helkaklat badrum, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen! Myrbotten är en populär del av Stale, lugn och barnvänligt med gångavstånd till förskola, grundskola, pizzeria, mataffär och vacker natur med elljusspår. Fina promenadstråk längst bl.a. Stale tjärn med grillplats och möjlighet att åka skridskor på vintern! Ni har även cykelavstånd till Kaserna där det finns möjlighet att paddla kanot med familjen i fina miljöer. Munkedal centrum nås på endast ett par minuters bilfärd, även E6an och dessa goda pendlingsmöjligheter mot Norge och Göteborg. Varmt välkomna att anmäla intresse!

Sörensens väg 5, null, Munkedals kommun

Sörensens väg 5

Radhus
Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

3 395 000 kr

90 m²

4 rum

496 m² tomt

Modernt och smart planerat hus på Sörensens väg i Torreby, passar utmärkt både som permanent och fritidshusboende. Entréplanet erbjuder hall, sovrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum samt ljust kök i öppen planlösning med allrum, här har ni högt i tak med rikligt ljusinsläpp vilket skapar en härlig rymd i rummet. Där har ni utgång till den stora altanen i västerläge där ni kan njuta av sol från tidigt på dagen till sen kväll. Vidare till övre plan finner ni ytterligare ett mindre allrum samt två sovrum. Torreby slottsrestaurang och golfbana ligger precis runt hörnet omgivet av vacker natur med fina promenadstråk, gångavstånd till småbåtshamn och salta bad där en av Munkedals populäraste badplats Apelviken finns. Centrala Munkedal nås på ca 7-8min bilfärd där ni finner matbutiker, pizzerior, gym, skolor och allmän service! Bra pendlingsmöjligheter via E6an som ni når på bara några minuter!

Visar alla 8