Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rickard Rönnberg

Rickard Rönnberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hogstorp 135, Hogstorp, Uddevalla kommun
Hogstorp 135, Hogstorp, Uddevalla kommun, bild 2
Hogstorp 135, Hogstorp, Uddevalla kommun, bild 3

Hogstorp 135

Villa
Hogstorp, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
4 195 000 kr
129 m²
4 rum
1 050 m² tomt

Drömmer ni om ett modernt, billigt och bekvämt hem i en idyllisk lantlig miljö? Då är detta nybyggda Älvsbyhus det perfekta valet för dig! Huset säljs med garanti från hustillverkaren, låga driftkostnader samt pantbrev uttagna på 3,9 miljoner kronor, vilket innebär att ni slipper dyra extrakostnader. Huset är även fritt från fastighetsskatt de närmsta 15 åren. Dessutom kan ni dra fördel av att teckna ett förmånligt bolån tack vare husets energiklassning. Denna villa färdigställdes 2024 och sträcker sig över generösa 129 välplanerade kvadratmeter i smakfulla materialval! Huset präglas av väl tilltagna rum där det erbjuds stora sociala ytor och en strategiskt placerad sovrumsdel. Huset inrymmer hela fyra rum och kök varav tre sovrum med potential att även skapa ett fjärde. Utöver detta finner ni ett större badrum, toalett, groventré med tvättstuga samt ett väl tilltaget vardagsrum med matplats i öppen planlösning med köket, en naturlig samlingspunkt för hel familjen! Beläget i ett fridfullt och avskilt område, erbjuder detta hem en oas av lugn och ro samtidigt som det är bekvämt beläget för en modern livsstil. Med dubbelgarage på 38 kvadratmeter får du gott om plats för både bilar och förvaring, vilket ger dig extra utrymme att njuta av din fritid utan bekymmer. Det lantliga läget erbjuder inte bara vacker natur och frisk luft, utan ger dig också närhet till Torp Köpcentrum och centrala Uddevalla, som endast är en kort bilresa bort. På bara 5-10 minuter kan du nå både shopping och nöjen, samtidigt som du återvänder till din fridfulla tillflyktsort efter en hektisk dag. Tomten är i dagsläget grovplanerad vilket gör att ni har möjlighet att forma trädgården utifrån tycke och smak. Med möjlighet till både grönytor, planteringar och altan i härligt söderläge finns alla möjligheter att skapa en lantlig idyll. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Regementsvägen 4, Centrum, Uddevalla kommun

Regementsvägen 4

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 450 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 660 kr/mån
32 955 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva en modern och välplanerad 1.5 rummare ett stenkast från kärnan av Uddevalla med möjlighet att överta bohaget utan kostnad! Denna bostad uppförd 2020 erbjuder på sina 44 kvm ett bekvämt boende på tredje våningen med balkong i härligt söderläge. Lägenheter passar perfekt som övernattningsbostad, till studenten eller helt enkelt för dig som vill ha ett nytt, praktiskt och billigt boende! När ni kommer in genom entrén möts ni av en ljus hall med parkettgolv, direkt till vänster finner ni ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Rakt fram når ni ett ljust HTH kök med matplats som är i öppen planlösning med allrummet. Från allrummet har ni utgång till balkongen och kan smidigt avskärma sov delen för en mer privat känsla. Föreningen BRF Kaptensbryggan är en mycket god förening med stabil ekonomi. Det finns inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har bundit sina lån med fördelaktiga räntor och är amorteringsfria. Det innebär att medlemmarna kan känna sig trygga med sina månatliga kostnader och kan fokusera på att njuta av sitt boende utan att behöva oroa sig för höga belåningskostnader. P-plats finns att hyra genom sep. kö! Varmt välkommen att anmäla intresse för bokning av förhandsvisning!

  • Hiss
Färlevfjordsvägen 18, Torreby, Munkedals kommun

Färlevfjordsvägen 18

Radhus
Torreby, Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 250 000 kr
88 m²
3 rum
633 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett av Torrebys få parhus, perfekt för er som vill bo med naturen in på knuten i ett lättskött och prisvärt boende. Huset är på sina 88 kvm helrenoverat invändigt och fördelas på 3 rok. Här inryms hall, tvättstuga, badrum, kök med stor matplats, vardagsrum, två sovrum samt altan med kvällssol. Vid entrén finns en insynsskyddad plats för frukost eller förmiddagsfika. På baksidan av huset finns berg och naturtomt med möjlighet till uteplats med havsutsikt. På framsidan ser man havet från altanen och här finns också gräsmatta. Till huset finns tillhörande förråd samt bilparkering för två bilar. Huset är ett åretruntboende och passar även perfekt för er som vill använda det som fritidsboende och njuta på Torreby under ledigheter året runt. Torreby har länge varit och fortsätter vara ett attraktivt område då det geografiskt ligger bra och även erbjuder otroligt mycket! För den golfintresserade är det endast ett par minuter till Torreby golfbana. Här finns 18-hålsbana samt Torreby slottsrestaurang. Ni når även en av Munkedals populäraste badplatser Apelviken för salta bad på sommaren, från båtplatsen tar man sig med båt till Vann restaurang och spa på 2 minuter. Med bilen når ni även Gårvik och dess barnvänliga badplats med endast ett par minuter med bil. Även under vintertid är det många som badar då Apelviken erbjuder möjlighet att hyra bastu för uppfriskande vinterdopp. Torreby har även en fantastisk natur med bokskogar och flera fina promenadområden. Kustens pärlor, såsom Smögen, Hunnebostrand, Fjällbacka och Lysekil på 30 minuter med bil. Behöver ni åka in på snabba ärenden når ni centrala Munkedal på endast 6-7 minuter. Varmt välkomna att anmäla intresse!

Sörensens väg 13, Torreby, Munkedals kommun

Sörensens väg 13

Radhus
Torreby, Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
3 800 000 kr
86 m²
4 rum
297 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva ett av områdets bästa läge längst fram med fri utsikt! huset är modernt och smart planerat hus på Sörensens väg i Torreby, passar utmärkt både som permanent och fritidshusboende. Entréplanet erbjuder hall, sovrum med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum samt ljust kök i öppen planlösning med allrum, här har ni högt i tak med rikligt ljusinsläpp vilket skapar en härlig rymd i rummet. Där har ni utgång till den stora altanen i västerläge där ni kan njuta av sol från tidigt på dagen till sen kväll. Vidare till övre plan finner ni ytterligare ett mindre allrum samt två sovrum. Torreby slottsrestaurang och golfbana ligger precis runt hörnet omgivet av vacker natur med fina promenadstråk, gångavstånd till småbåtshamn och salta bad där en av Munkedals populäraste badplats Apelviken finns. Centrala Munkedal nås på ca 7-8min bilfärd där ni finner matbutiker, pizzerior, gym, skolor och allmän service! Bra pendlingsmöjligheter via E6an som ni når på bara några minuter!

  • Plus
Bergsätersvägen 2, Bergsäter, Munkedals kommun

Bergsätersvägen 2

Tomt
Bergsäter, Munkedals kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
300 000 kr
1 549 m² tomt

Nu har ni en unik möjlighet att förverkliga er husdröm med Mariedalshus.se i ett nyexploaterat område i södra delen av Munkedal där 22 tomter är planerade. Tillsammans med Mariedalshus ges ny chansen att bygga i ett av områdets bästa läge (hörnläge) där Mariedalshus hjälper er att ta fram ett kvalitativt hus efter era önskemål. Tomten är på generösa 1 549kvm och tillåter byggnadsarea på hela 200 kvm + 60 kvm i biarea vilket skapar utrymme för att förverkliga just erat hus! Bergsäter ligger beläget i ett naturskönt och servicenära läge där ni har gångavstånd till Munkedal centrum med affärer, apotek, pizzerior, skolor, allmän service och bra kommunikationer. Med bil nås E6:an på bara ett par minuter vilket gör det väldigt smidigt att ta sig norr och söderut för er som pendlar. I den norra delen av området kommer det att anläggas en ny gångväg som kommer att anslutas till den befintliga gångvägen från Brudåsområdet till centrum. Från centrum kan man sedan på ett trafiksäkert sätt ta sig vidare till vårdcentralen, kyrkan och sedan skolan. Detaljplan och plankarta finns under dokument. Mer info om området finns på Munkedal kommuns hemsida. Vill ni få kontakt med Mariedalshus för att bolla idéer kan ni kontakta fastighetsmäklare eller besöka Mariedalshus hemsida och få kontaktuppgifterna där. Varmt välkomna att anmäla intresse!

  • Plus
Barkvägen 9, Centralt, Uddevalla kommun

Barkvägen 9

Lägenhet
Centralt, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
795 000 kr
41,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 819 kr/mån
19 157 kr/m²

Välkomna till Barkvägen 9! Här erbjuds en mysig tvårummare i hög standard med gångavstånd till centrum och dess utbud. Lägenheten är smart planerad med modernt kök och ytskikt i varje rum. Hall med skjutdörrsgarderob, uppdaterat porslin och tvättmaskin i badrum samt ett mysigt sovrum. Föreningen tillhandahåller ett trevligt altandäck intill berget som kan nyttjas av boende i föreningen, perfekt när du och dina vänner vill njuta av sommarkvällarna över en bit god mat och dryck. P-plats med el-uttag finns på skyddad innergård. Låg månadsavgift där värme och vatten ingår! Varmt välkomna att anmäla intresse!

Råsseröd 207, null, Uddevalla kommun

Råsseröd 207

Tomt
Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
3 669 000 kr
1 195 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en fin och lättbebyggd tomt på Råssbyn 207. Fastigheten är på 1 195 kvm och säljs med option på att bygga via populära Älvsbyhus! Vidare i prospektet presenteras produktionskostandskalkyl och ritningar på husmodell Linnea som är ett av deras bästsäljande enplanshus. Huset är på 129 kvadratmeter fördelat på 4-5 rok med tvättstuga samt en låg energiförbrukning om ca 8500kWh/år. Vill man titta på andra husmodeller, planlösningar, materialval m.m. får ni enkelt kontakt för att skräddarsy en så bra lösning som möjligt för er! Råsseröd ligger med cirka 10 minuters bilfärd ifrån centrala Uddevalla. Här har ni vacker natur, närheten till svamp och bärstråk. Strax utanför fastigheten når ni även närmsta busshållplats där skolbussarna går till närmsta skola som ligger på Äsperöd. Från Rosseröd till Torp Köpcentrum tar det ca 15 minuter, till Överby Köpcentrum tar det ca 20 minuter och till Göteborg tar det ca 50 minuter. Produktionskostandskalkyl för detta husexempel är ca 3 669 000 kr och innefattar totalkostnad för tomt, hus, grovplanering tomt, anslutningsavgifter till gemensamt avlopp, djupborrad brunn, el & fiber mm, bygglovskostnader och lagfart (ej pantbrev). Köpare kommer att köpa tomt separat med villkor om att ett Älvsbyhus skall uppföras på tomten enligt gällande detaljplan. Köpare kommer också att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjats men först när bygglov erhålls. Priset för tomten är 575 000kr och säljs till ett fast pris. Värt att veta när man köper nyproduktion är att man får låga driftkostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15år. För mer information om olika hustyper, byggnation och visningar, kontakta Kenan Devic 0706-88 70 99 [email protected]

Visar alla 7