Blomstergången B3

Odensala, Östersunds kommun Se på karta

695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
20 m²
Biarea
10 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
11 271 kr/år

Längtar du efter att fly stadens puls och till din egna trädgård där du kan se dina odlingar gro och växa? Grattis! Nu har du möjligheten att bli ägare till en trevlig kolonilott i ett riktigt sommarparadis.

Här har du en gedigen och välbyggd Sonfjällsstuga, även kallad Storstugan, med ryggåstak och kamin som värmer gott under kalla dagar.

I storstugan finns ett kök med smart förvaring och platsbyggda skåp. Köket är utrustad med spis, fläkt, fläkt, mikro kyl & frys. Ett kvadratsmart boende för både små som stora middagsbjudningar. I den inglasade verandan vid entrén finns fällbara sittplatser, soffa och bord. På baksidan av stugan finns ett praktiskt förråd med plats för allt som kan tänkas behövas för att kunna påta på i trädgården.
I den friliggande sovstugan finns plats för god nattsömn. Stugan har med varsam hand renoverats. Det gedigna trätaket har målats vitt och väggarna har fått ny panel med en vacker mönstrad tapet ovanför. Via separat ingång från entrén finns toalettrum med wc, tvättställ och spegel.

Den uppvuxna trädgården bjuder på mycket. Här finner du stenlagda gångar i skiffer, Jämtgärsgård, flaggstång, en dekorativ men även fungerande vattenpump och en liten damm med fontän som porlar rofyllt. Här växer både iögonfallande och ovanliga träd som Hänggran, Dvärggran, Koreansk Berberis och Åkerlinda, som vackert slingrar sig kring gärdssgården.

I nedre Odensala ligger denna trivsamma koloniförening med 32 stycken kolonilotter där det från tidig vår till sena höst råder full aktivitet. Under sommarens varma dagar är detta en plats att njuta på, både av lugnet, utsikten men även gemenskapen bland grannarna i kolonin.
Föreningen äger tomtmarken i området och fastighetsskatten betalas av föreningen, som ingår i årsavgiften. Inom föreningen tillhandahåller man möjligheten till dusch och snickarbod i servicehuset i området.
Koloniföreningen stänger ner sent på hösten, men som stugägare får du såklart självklart vistas här även vintertid. Föreningens servicehus är öppen året runt.

Varmt välkommen till Blomstergången B3!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Linda Nilsson

Bjurfors Östersund
Mäklare Linda Nilsson, Bjurfors Östersund
072 – 539 93 01