Bjurfors Östersund

Bjurfors Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Odensalagatan 65B, Marielund, Östersunds kommun

Odensalagatan 65B

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 135 kr/mån
17 273 kr/m²

Vill du bo med närhet till natur, gym, bussförbindelser med mera? Då har ni hittat rätt! Lägenheten har ett högt och ljust läge med en balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Bostaden har en praktisk planlösning med gott om plats för en matgrupp i vardagsrummet och en frukosthörna i köket. Ljus och harmoni genomsyrar hela lägenheten. Dessutom finns en tvättmaskin i badrummet för extra bekvämlighet. Här kommer ni verkligen att trivas! Lägenheten är belägen i det populära området Marielund. Storsjöbadet och travet ligger endast ett stenkast bort, och ni promenerar enkelt till centrum. Det är ett hemtrevligt och barnvänligt område som erbjuder lummiga promenadstråk och en trivsam uppväxtmiljö. I närområdet finns mataffär, café, skolor, förskolor och du når enkelt stadskärnan via fina gång- och cykelvägar. Även bra bussförbindelser till centrum! I BRF Marielund finns det mesta ni kan önska er, för både små och stora behov: pingisrum, en stor samlingslokal för sammankomster, en bakstuga, relaxavdelning med bastu samt solarium. I källarplanet finns förråd, matkällare och en fin tvättstuga. Föreningen arrangerar årligen olika aktiviteter för sina medlemmar. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Odens väg 58, Ås, Krokoms kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Odens väg 58

Villa
Ås, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
2 895 000 kr
133 m²
5 rum
295 m² tomt

Välkomna till vackra Ås och detta bekväma radhusboende där barnen snabbt finner lekkamrater på de lugna, trivsamma gårdarna och promenerar till skolan på bilfria gångvägar redan från mycket tidig ålder. Här är dessutom ett av områdets allra bästa hörnlägen med fotbollsplan bakom häcken och endast 300 meter till skola och förskola. Detta välplanerade radhus har just nu fyra sovrum som enkelt blir till fem vid behov. Och här är dessutom mycket välplanerat med badrum i båda planen som erbjuder härlig valfrihet med dusch på entréplanet och badkar på det övre planet. Med insynsskyddad tomt och underbar kvällssol på altanen på baksidan och förmiddagssol på framsidan är flexibiliteten total och ni njuter av solens varma strålar oavsett tid på dagen. I detta praktiska boende ingår det mesta i samfällighetsavgiften som även gör detta till ett mycket ekonomiskt alternativ. Ett plus i kanten är att släpvagn går att låna och kolonilotter finns att nyttja för er med odlingsintresse. Här ingår även garage i och förråd i gemensam länga och p-plats finns för er med ytterligare behov. Här bor ni med både skola F-9 och flera förskolor samt uppskattade Ås Trädgård runt knuten. Den berömda fjällutsikten som bara är en kort promenad bort är mycket uppskattad. Pendlingen till Östersund är smidig med både bil & buss och avståndet är lämpligt även för er som önskar pendla med cykel. Välkomna till Ås!

  • Plus
  • Energieffektiv
Ringvägen 23B, Odenslund, Östersunds kommun

Ringvägen 23B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
3 713 kr/mån
24 508 kr/m²

Varmt välkommen till ett hem där hemtrevnad och komfort möts i harmoni. Denna ljusa och inbjudande bostad om 61 kvm med två rum och kök har moderniserats från topp till tå där ingenting lämnats åt slumpen. Här finner du en smakfull inredning där varma färgtoner och genomgående enhetligt parkettgolv skapar en avslappnad och ombonad atmosfär. Sovrummet går i dova toner, har heltäckningsmatta och gott om förvaring. Det helkaklade badrummet är en fröjd för ögat. Här är det utrustat med wc, tvättställ, rymlig dusch och en praktisk tvättmaskin som tillsammans med golvvärme är både funktionellt och bäddar för ett bekvämt boende. Komforten fortsätter i hallen där golvvärme ger en behaglig känsla under fötterna. En pärla med bostaden är den soliga balkongen som erbjuder en privat oas för avkoppling. Läget är oslagbart; centralt nog för att ha stadens puls inom räckhåll, men ändå placerat i en lugnare del av stan där du kan njuta av en stillsam tillvaro. Detta är en bostad som inte bara är ett boende, utan ett hem att bo och trivas i. Missa inte chansen att göra det till ditt. BRF Gullvivan är en mycket välskött förening med låg belåning som erbjuder ett flertal omtyckta gemensamhetsutrymmen som övernattningsrum, bastu, träningslokal, festlokal, bakstuga och ett fint lusthus på gården. Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visningsförfrågan.

  • Balkong
Grytan 715, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 715

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
650 000 kr
2 131 m² tomt

Tillsammans med Bra Hus har vi äntligen möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan. Tomten ligger i populära och lantliga omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Till denna tomt är det Bra Hus som uppför huset där du som köpare bestämmer hur huset skall utformas. Bra Hus har flera bra förslag att presentera. Exempelrenderingen som presenteras är ett enplanshus "Smultronstället 135" som erbjuder 135 kvm boarea och 4 rum och kök. Tomt om härliga 2200 kvm med stora möjligheter belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Lungre 155, Bringåsen, Östersunds kommun
  • Imorgon kl 17:15
Lungre 155, Bringåsen, Östersunds kommun, bild 2
Lungre 155, Bringåsen, Östersunds kommun, bild 3

Lungre 155

Villa
Bringåsen, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 900 000 kr
124 m²
5 rum
1 992 m² tomt

Välkommen till en idyllisk villa som äntligen är tillgänglig för er i det eftertraktade och natursköna Bringåsen/Lungre. Här omfamnas ni av en enplansvilla omgiven av grönskande utomhusmiljö, komplett med garage, carport och ett charmigt härbre i två våningar där era gäster gärna stannar över natten. Stig in genom entrén och möts av en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Huset öppnar upp sig mot fyra mysiga sovrum, ett inbjudande vardagsrum med en sprakande braskamin och ett praktiskt kök med generöst med plats för matbord. Dessutom erbjuder bostaden en groventré med tvättstuga samt två badrum, varav det ena är utrustat med badkar och det andra med dusch. Vardagsrummet strålar av trivsel och öppnar upp mot en härlig altan där ni kan njuta av soliga dagar och sena kvällar. Av de fyra sovrummen är två extra rymliga och rymmer bekvämt dubbelsängar om så önskas. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Groventrén med tvättstuga är praktiskt placerat invid köket för att underlätta i en stressig vardag. I garaget finns ett praktiskt varmförråd och vidbyggt finns carport. Härbret är om två plan och här finns el indraget, på härbrets baksida finns förråd för redskap eller ved. Här bor ni i en fridfull och familjevänlig by med närhet till det mesta. Östersund ligger endast en mil bort och regelbunden busstrafik via Länstrafiken gör pendlingen smidig både på vardagar och helger. Barnen har nära till Bringåsens skola, förskoleklass till årskurs 6 och området erbjuder lekplatser, pulkabackar, hockeyplan och grillplatser för hela familjen att njuta av. Dessutom finns det skidspår inom 100m, skoterleder finns närområdet för er som gillar vintersport. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem i Bringåsen/Lungre – varmt välkomna på visning!

  • Premium
Daltorpsvägen 5, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Daltorpsvägen 5, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Daltorpsvägen 5, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Daltorpsvägen 5

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
3 250 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
2 072 m² tomt

Välkomna till Daltorpsvägen och denna villa med stor potential, där tillfälle nu ges för er som önskar att sätta sin egen prägel. Här bor ni i två plan med attraktivt läge intill skogen. Här ryms även den stora familjen med 100 kvadratmeter i varje plan och en tomt med stor potential. Här är taket bytt till plåttak. Med badrum på båda planen där badrummet på övre planet renoverat bor ni här både bekvämt och rymligt. Ljusinsläppet i sällskapsrummet är vackert och här värmer kaminen gott och uppvärmningen är även kompletterad med en luft/luftvärmepump. Bilen har även sin givna plats i garaget med modern fjärrstyrd port. På den väl tilltagna tomten finns gott om utrymme för den obligatoriska studsmattan och barn med spring i benen. För odlingsintresserade familjemedlemmar. Här ser ni rådjuren från köksfönstret som spatserar omkring i skogsbrynet och den intilliggande skogen passar även perfekt för kojbyggen och små äventyr. Elljusspår för skidåkning vintertid finner ni på Frösöberget som är ett mycket populärt fritidsområde. Storsjön når ni dessutom ett stenkast bort för bad, fiske och båtliv. Citypulsen och det goda serviceutbudet i centrala Östersund har ni på bekvämt cykelavstånd eller enkelt och bekvämt med goda bussförbindelser från Frösön. Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Krutvaktargränd 9, Körfältet, Östersunds kommun

Krutvaktargränd 9

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
3 618 kr/mån
14 851 kr/m²

På Krutvaktargränd 9 erbjuds en härlig bostad bekvämt belägen endast en halv trappa upp. Väldisponerad med generösa ytor och bra förvaring. Lägenheten är ljus och rymlig med härliga fönstersättningar och utgång till mysig balkong med bra läge. Välkomnande hall med gott om förvaring i rymlig garderob och på hatthylla. Helkaklat badrum med dusch, ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsförvaring i fyra garderober. Kök med gott om utrymmen på arbetsbänkar och bra förvaring i skåp och lådor, här ryms plats för matbord invid fönster. Vardagsrummet är stort, ljust och rymligt med gott om plats för både soff- och matgrupp om man så vill.Utgång till den härliga balkongen. I avgiften ingår bredband. Körfältet ligger nära med det mesta och har ett bekvämt gång- och cykelavstånd till Östersunds stadskärna. Det ligger nära grönområden med motions-/skidspår och universitet. Vid Körfältets centrum finns pizzeria, trafikskola, gym och en bensinmack med närbutik. Köpcentret Lillänge finns inom gång- och cykelavstånd. Inom föreningen finns bl.a. tillgång till tvättstuga, ett övernattningsrum, vallabod, hobbyrum, och cykelrum. På innergårdarna finns det lek- och ute-/ grillplatser. Välkommen på visning

  • Plus
  • Balkong
Brunflovägen 74, Odenslund, Östersunds kommun

Brunflovägen 74

Övrigt
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
7 500 000 kr
650 m²
1 240 m² tomt

På Brunflovägen 74 förmedlar vi nu en hyresfastighet med bostadsyta på 653 m² med sammanlagt 8 lägenheter. Fastigheten har bra läge i Odenslund/söder, är välskött och flera stora renoveringar är utförda . Fastighetens 8 st bostadslägenheter fördelas på 2 st lägenheter om 4 rok, 2 lägenheter om 3 rok, 1 lägenhet om 5 rok och 3 st lägenheter på 1 rok. Två av enrumslägenheterna är väl tilltagna med öppen planlösning där den ena är en takvåning. Fastigheten är fullt uthyrd och inbringar goda hyresintäkter. Tillhörande fastigheten finns bra med utrymmen till parkering och på fastighetens gård ges möjligheter till odling i land eller via odlingslådor och här finns utrymme till umgänge för hyresgästerna både för att placera utemöbler och lekytor för barn. I källarplanet erbjuds lägenhetsförråd, tvättstuga, vaktmästarutrymme och teknikrum. Utvändigt finns cykelförråd/redskapsbod. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastigheten ligger med endast en kort promenad till närmaste mataffär och med dess närhet till Östersunds centrum som erbjuder ett stort urval av restauranger, butiker, matvaruaffärer mm. Låter detta intressant? Missa då inte denna möjlighet att äga en välskött hyresfastighet med goda hyresintäkter. För mer information gällande denna hyresfastighet och bokning av visning, kontakta fastighetsmäklaren!

Centrumvägen 6, Brunflo, Östersunds kommun
Centrumvägen 6, Brunflo, Östersunds kommun, bild 2
Centrumvägen 6, Brunflo, Östersunds kommun, bild 3

Centrumvägen 6

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 375 000 kr
105 + 75 m²
4 rum
1 748 m² tomt

Välkommen till Centrumvägen 6 i Brunflo, här erbjuds ni ett charmigt hus med stor potential och ekonomisk uppvärmning via bergvärme. Entréplanet är välkomnande med lantligt kök, vardagsrum med plats för stor soffa och tv, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och på detta plan finns en praktisk placerad gäst-WC. Det lantliga köket blir en central plats i bostaden, där kommer ni med glädje bjuda vänner på middagar och umgås. Bostadens övre plan innehåller ett större badrum med dusch och WC, på detta plan finns ett äldre kök som idag används som kontor/hobbyrum. Vidare på våningsplanet finns ett allrum/sovrum med utgång till balkongen, en sovalkov och två vindsutrymmen till förvaring. Suterrängvåningen har goda förvaringsutrymmen och här finns tvättstuga, teknikrum med bergvärmeanläggning och groventré, matkällare och ett äldre badrum. På den lummiga tomten finns fina odlingsmöjligheter och här leker barnen i lugn och ro i delvis insynsskyddad miljö. På Tomten finns förrådsbod/vedbod, lillstuga och en redskapsbod. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Sommarslingan 22

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
8 250 000 kr
185 + 15 m²
6 rum
1 313 m² tomt

Välkomna till Jämtlands vackraste utsikt! Här har jag nu det stora nöjet att presentera ett läge som sällan saluförs och som i kombination med framtidssäkrade energilösningar gör detta till ett tillfälle som ni inte får missa. Detta är verkligen unikt där driftskostnaderna är så låga att det är lätt att tappa hakan. Här är optimerat in i minsta detalj med batterilager på 23 kWh som möjliggör för elprisarbitrage, solceller som producerar egen el och något så unikt som eget jordtag vilket gör att fastigheten klarar ödrift utanför elnätet vid strömavbrott. Under sommarhalvåret klarar ni er alltså länge på egenproducerad el som laddar batterierna. Systemet är självklart anpassat och noga upplagt för att sköta kostnadsoptimeringen på egen hand. Önskar ni använda balanstjänster via t.ex. checkwatt kan kalkylen till och med bli ännu bättre. Självklart har bilen sin givna plats i garaget där portarna är fjärrstyrda och elbilsladdare installerad. Den underbara villan passar perfekt även för den stora familjen med sina fyra sovrum fördelade på de två våningsplanen och härliga sällskapsutrymmen på övre plan där utsikten är magisk och ljuset formligen flödar in. Här bjuder ni in familj och gäster och placerar dem vid bordet i matsalen, mot utsikten som är lätt att förälska sig i. Kaminer som värmer gott finner ni i båda planen. Köket är renoverat och självklart är här genomtänkt med påkostade och energisnåla vitvaror och bänkskivor i exklusiv sten. Badrummen är samtliga renoverade och här finner ni dessutom bastu i souterrängplanet. Tomten är även den noga planerad av trädgårdsarkitekt och här njuter ni av fina odlingsmöjligheter och både gäststuga, lusthus samt lekstuga. Att i princip bo granne med Frösö golfbana är ytterligare fördelar med detta läge och till stadspulsen i Östersund är avståndet mycket bekvämt. Välkomna till Frösöns framsida!

  • Premium
  • Energieffektiv
Litsvägen 2D, Centralt, Östersunds kommun
Litsvägen 2D, Centralt, Östersunds kommun, bild 2
Litsvägen 2D, Centralt, Östersunds kommun, bild 3

Litsvägen 2D

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 875 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/5
4 346 kr/mån
32 895 kr/m²

Välkommen till Litsvägen 2D, en ny och fräsch tvårummare om 57 välplanerade kvadratmeter där det fortsatt är en nyproduktionskänsla. Lägenheten är i toppskick med två balkonger och stilrena ytskikt! Bostaden har tilltalande öppen planlösning, balkong mot sydväst, stilfullt kök och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hiss i huset! Väljer ni att bo här bor ni med sobra, trivsamma kulörer, genomgående behaglig ekparkett och ett kök som är en stilren kombination av Marbodal och moderna vitvaror från Electrolux. Kök, matplats och vardagsrum ligger i delvis öppen planlösning och blir en central plats för umgänge. Från vardagsrummet når ni den ena av lägenhetens två balkonger. Lägenheten har även ett rymligt sovrum med bra förvaring och härifrån når ni den andra balkongen. Badrummet är mycket stilfullt med kakel och klinkers samt tvättmaskin och torktumlare. I Brf Skidskytten blir det lätt att ha en aktiv och fartfylld fritid då du har gångavstånd till Östersunds skidstadion med milsvida, preparerade skidspår under vintern och trevliga promenadstråk i rogivande miljö. I bostadens direkta närområdet finns bl.a en välsorterad mataffär, snabbmatsrestaurang och både fotbollsarenan och Östersund arena. Östersunds Centrum ligger endast en kort promenad bort. Välkommen på visning

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mjölnargränd 1, Lugnvik, Östersunds kommun

Mjölnargränd 1

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
825 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/8
4 122 kr/mån
13 525 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med en inglasad balkong och fantastisk sjöutsikt. Lägenheten, som är belägen på fjärde våningen, erbjuder ljusa ytskikt, rymliga rum och generöst ljusinsläpp från stora fönster i alla rum. Det rymliga, ljusa och inbjudande köket har gott om arbetsyta samt förvaringsmöjligheter för att tillgodose alla dina köksbehov. I det luftiga sovrummet finns flera garderober för ordnad förvaring. Vardagsrummet är rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger möjlighet att möblera efter dina önskemål. Det nyrenoverade badrummet går i fina gråa nyanser och är utrustat med tvättmaskin för bekvämlighet. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är den stora inglasade balkongen som erbjuder en underbar utsikt mot Frösöberget och Storsjön. Lägenheten har också gott om förvaringsutrymme i garderober och förråd för att möta dina behov BRF Östersundshus 22 är en välskött förening med stabil ekonomi. Här har du närhet till Storsjöns strand och belysta motionsspår, perfekt för avkoppling och fysisk aktivitet. En kort promenad tar dig till matbutiker och restauranger, medan bussar och den välutbyggda expresscykelvägen tar dig smidigt till stadens puls. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Travarvägen 4D, Odenslund, Östersunds kommun
Travarvägen 4D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 2
Travarvägen 4D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 3

Travarvägen 4D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 975 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 748 kr/mån
27 431 kr/m²

Med högt läge i nytt bostadsområde finner ni en fantastisk trerummare med en stor balkong som lockar till umgänge, framförallt sommartid. Lägenheten har härliga fönstersättningar, öppen planlösning och sobra färgval som ger lägenheten ett mycket ljust och luftigt intryck. Boendet är utmärkt oavsett ålder, livssituation eller familjesammansättning. Den har en rymlig entré, klädkammare med bra utrymmen till förvaring, stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt, vitt IKEA kök som erbjuder plats för matbord och det är är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. Smart placerade sovrum där det större sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och ett mindre sovrum för barn, gäster eller alternativt som hemmakontor. Utemiljö med härlig trivsel där byggnadernas placering är optimal efter solens strålar och tomtens förutsättningar. Trädgård med lekplats, utegrill och bord med sittbänkar. Även om husen har flera våningar så känns entréerna ändå privata, tack vare loftgången. I området finns tennisbanor, isrink och goda kommunikationer. Inom gångavstånd finns bland annat Storsjöbadet, mataffärer, Östersunds camping och Östersundstravet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Tångeråsen 280

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
995 000 kr
175 + 175 m²
1,2 ha tomt

Med vildmarken runt knuten, i vacker Offerdalsbygd har jag nu nöjet att erbjuda denna möjligheternas fastighet med tomt på över 12.000 kvadratmeter. Här är ryms den stora familjen med många bäddar för antingen fritids- eller permanentboende. Uthyrningsmöjligheterna med två separat lägenheter är goda och kan bidra till ett ekonomiskt boende. Vattenburen värme med bergvärmepump ger möjlighet till låga driftskostnader. På den rymliga tomten finner ni dessutom väl tilltaget dubbelgarage, skotergarage, vedbod och förråd samt ett äldre bostadshus i sämre skick. På vintern tar ni skoter eller skidor ut i den omgivande vildmarken och på sommaren tar ni ett bad vid en av Jämtlands finaste badplatser vid Gärdessjön. Vid Gärdessjön är de historiska vingslagen alltid när, där ni finner en ristning av en älg i naturlig storlek som är den största funna hällristningen i Sverige. Välkomna till Tångeråsen, välkomna till paradiset!

  • Premium
Köpmangatan 59A, Centralt, Östersunds kommun

Köpmangatan 59A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 775 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
3 557 kr/mån
30 085 kr/m²

Välkommen till Köpmangatan 59A, där vi stolt presenterar denna fantastiska tvåa. Med ett centralt läge i stadens utkant erbjuder denna representativa bostad en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet. Bostaden, som sträcker sig över generösa 58 kvadratmeter, imponerar med sin härliga takhöjd, trägolv och stora fönsterpartier som fyller varje rum med naturligt ljus. Varje detalj har omsorgsfullt renoverats från golv till tak, vilket skapar en trivsam atmosfär och en modern bostad att stolt kalla sitt hem. Genom den rymliga hallen, välkomnas du med gott om plats för avhängning. Det moderniserade köket erbjuder inte bara gott om skåputrymme utan även en härlig matplats med utsikt mot föreningens charmiga innergård. Vardagsrummet strålar av inbjudande ljus från de stora fönsterpartierna och erbjuder en flexibel yta för att skapa din egen perfekta vardagsmiljö. Det rogivande sovrummet, nås genom fina dubbeldörrar från vardagsrummet, är rymligt nog för en dubbelsäng och erbjuder en fridfull reträtt. Det stilrent renoverade badrummet från 2020 är en fröjd för ögat med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme, och moderna detaljer såsom en snygg duschvägg, handdukstork och en praktisk handfatsmöbel med handfat i trä. För den ordningsamma finns en välorganiserad klädkammare från hallen, perfekt för att hålla kläder och skor prydligt ordnade. Dessutom medföljer en generös vindsförvaring, vilket ger extra utrymme för säker förvaring. Denna bostad erbjuder inte bara en trivsam atmosfär, utan också ett bekvämt boende med kort promenadavstånd till alla bekvämligheter som Östersunds centrum har att erbjuda. Med utmärkta kommunikationer via buss, tåg och cykelvägar, samt närheten till Storsjöns vatten, är du nära stadens puls och natursköna omgivningar. Missa inte chansen att äga denna unika och välplanerade bostad där varje detalj har omsorgsfullt utvalts för att skapa ett harmoniskt hem. Kontakta oss idag för att boka din visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda! Välkommen på visning!

Samuel permans gata 33A, Karlslund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår
Samuel permans gata 33A, Karlslund, Östersunds kommun, bild 2
Samuel permans gata 33A, Karlslund, Östersunds kommun, bild 3

Samuel permans gata 33A

Lägenhet
Karlslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 050 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/3
4 387 kr/mån
28 873 kr/m²

En härlig pärla utöver det vanliga. Lägenheten är modern och har stilrena materialval som i kombination med planlösningen och den solsäkra balkongen skapar en miljö att trivas i. Lägenheten genomgick en stor renovering för några år sedan då man samtidigt byggde om den från en 3:a till en 2:a där man öppnat upp och skapat ett stort socialt kök med plats för stort matbord och härliga utrymmen för matlagning. Hall med golvvärme för komfort och utrymme för klädavhängning välkomnar er in i bostaden. Här erbjuds ni bra förvaring i garderober och det finns åtkomst till klädkammare med bra förvaring. Det fullutrustade och moderna köket med köks-ö har härliga fönstersättningar med en social planlösning där den matlagningsintresserade trivs samtidigt som man kan bjuda in ett flertal middagsgäster runt den härliga matplatsen. Badrummet som är helkaklat erbjuder även det golvvärme och har detaljer såsom spotlight i tak och duschväggar i glas för en enklare vardag. Sovrummet är mycket rogivande, här ryms plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring finns i garderob. Lägenhetens vardagsrum rymmer plats för soffa och matsalsmöbel. Här finns utgång till den solsäkra balkongen som erbjuder tak. Lägenheten erbjuder elementskydd och spotlights i samtliga rum. Väljer ni att bo i denna lägenhet kommer ni att bo ståndsmässigt på första parkett med ett härligt ljusinsläpp, moderna färgsättningar och bra materialval. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och det är gångavstånd till allt som Östersund har att erbjuda. Välkommen med er intresseanmälan.

  • Premium
  • Balkong
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Ladvägen 5

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
3 850 000 kr
140 m²
6 rum
1 088 m² tomt

Med vidunderlig utsikt över Hällsjön och vackra Kaxåsbygden samt såklart med Åreskutan i blickfånget i fjärran! Nöjet är helt på min sida när jag nu kan erbjuda ett av Ekobyn Ladrikets allra bästa lägen, längst upp i området som såklart var en av de första hus som såldes när projektet släpptes. Vem vill inte bo i den region som WHO, 2018 rankat som det allra renaste ur luftkvalitésynpunkt? Här bor barnfamiljen riktigt bra med gott om lekkamrater för barnen i så gott som varje hus och det arkitektritade huset på 140 m2 är både välisolerat och välplanerat, i två våningar med allrum på varje våning, fyra sovrum och balkong samt altan med optimalt solläge och magnifik utsikt mot sydväst. Vedkaminen på entréplanet värmer och bidrar tillsammans med FTX-ventilationen ytterligare till låga driftskostnader och fiber är indraget för den hemmaarbetande föräldern. Golvvärmen under de vackra enstavsekgolven värmer gott under frusna fötter på båda våningsplanen. Helkaklade badrum av hög klass på båda planen med dusch på entréplanet och badkar på det övre planet. Mycket praktiskt med groventré och tvättstuga i kombination. Här är även snyggt och smart påkostat med LED-spotlights i husets fönstersmygar. Ekobyn Ladriket är ett väldigt lyckat koncept som skapat en attraktiv by för unga familjer med kombinationen av ett ekologiskt naturnära boende som lyckats med att i husens utformning knyta an till det kulturhistoriska kring Ladriket i Kaxås. Här får ni dessutom ett delägande i samfälligheter för vägar och befintliga samt planerade fritidsanläggningar och grönområden. Här är padelbanan, utegymmet och grillplatsen redan på plats, skidspår och skoterleder finner ni praktiskt taget runt knuten. Dessutom planeras för vallabod, bakstuga och bryggeri. Här har skolan fått ett tillskott på över 60 nya barn där projekt Kaxås bidragit till stor del. Vid skolan finner ni vintertid dessutom en skridskobana. Här bor ni med milsvida skogar, rena sjöar och älvar samt vackra fjällområden som växlar i upplevelse med årstiderna. Här erbjuds ett skafferi med fin fjällfisk, vilt, fågel, bär och svamp praktiskt taget runt knuten. I Kaxås bor ni med fin service i byn där skola, förskola och livsmedelsbutik erbjuds inom bekvämt gångavstånd och dessutom finns goda möjligheter att kunna köpa närproducerade livsmedel från gårdarna i området. Välkomna till lugn och livskvalitet, välkomna till Kaxås i vackra Jämtland!

  • Premium
  • Energieffektiv
Rådhusgatan 80A, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 80A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/3
3 130 kr/mån
39 000 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade och kvadratsmarta enrummare med lugnt läge och promenadavstånd till citypulsen. Lägenheten är välplanerad med generös takhöjd där spotlights lyser upp rummet. Här finns bra med förvaringsutrymme och plats för en säng, soffgrupp eller matbord. Det stilrena badrummet är utrustat med tvättmaskin för att underlätta din vardag. Välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet och stil möts! Perfekt boende för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett rejält vindsförråd samt ett källarförråd. I föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal. Här bor du ett stenkast från stadskärnan, centralstationen, butiker och gym. Fina gång-och cykelvägar till skolor och Mittuniversitetet.

  • Plus
  • Balkong
Förlandsgränd 4B, Centralt, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Förlandsgränd 4B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 813 kr/mån
25 472 kr/m²

När ni kliver över tröskeln till denna bostad sprider sig snabbt en känsla av ljus och trivsel från den generösa takhöjden, det genomgående ljusinsläppet och de ljusa väggarna. Här bor ni mycket bekvämt, endast en halv trappa upp i välskött förening där bredband och gemensamhetsel ingår i avgiften. Med inglasad balkong i sydväst har ni här härlig eftermiddags- och kvällssol samt en underbar utsikt över fjäll och sjö. Med citypulsen i stadskärnan, Storsjöns strand, centralstationen, gym och restauranger endast ett stenkast bort passar denna lägenhet perfekt för er som vill bo riktigt bra. Detta är verkligen en lägenhet att trivas i, med ett kök som renoverats med fingertoppskänsla i modernt lantlig stil med tidlös & klassiskt varmgrå kulör samt genomgående, snygga och slittåliga pergogolv samt ljusa väggar i hela lägenheten. Badrummet går i ljusa toner och i det rofyllda sovrummet mot den lugna gården finner ni praktiskt inbyggda garderober. BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd och i föreningen finns ett nytt uthyrningsrum, tvättstuga smidigt belägen i källaren i detta hus, cykelförråd och samlingslokal. Efter endast en kort promenad från bostaden är ni nere vid Storsjön för härliga promenader, löprundor eller bara för att sitta ner, andas och höra vågorna skvalpa. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Måläng 107, Annersia, Östersunds kommun

Måläng 107

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
895 000 kr
5 120 m² tomt

Här erbjuds en trivsam och stor villatomt om 5120m2 i den omtyckta byn Måläng. Tomten ligger i lantliga omgivningar med möjligheter att skapa din drömbostad från första spadtaget. Ta chansen till ett härligt liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 25 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Tomtens härliga 5120 kvadratmeter ger er stora möjligheter och är belägen på rogivande södersluttning. Förvärvar ni denna tomt ges möjlighet att arrendera en bit åkermark för bete för hästar/får. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Anslutning till fiber via IP-only finns i tomtens direkta närhet. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 25 min bilkörning till Östersund. Måläng ligger 22 km söder om Östersund, vackert beläget i område med fin utsikt över den Jämtländska fjällvärlden. Närmaste affär finns i Fåker, 6 km bort eller i Orrviken. De flesta barnen i området går i skola/förskola i Orrviken. I området finns gott om utrymmen för rekreation och skoterleder som lätt tar dig ut i naturen. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Norra strandvägen 10, Frösön, Östersunds kommun

Norra strandvägen 10

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 763 kr/mån
31 000 kr/m²

Upptäck den ultimata vindsvåningen som erbjuder det där extra som just du letar efter. Här bor du i en bostad som är mer än bara är bra, den är toppen både med läge och stil och här får du en plats som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. Med en stilren design från golv till tak och en totalrenovering där man inte lämnat något åt slumpen, är detta en chans du inte vill missa. Redan när du kliver in genom tröskeln slås du av detaljer såsom det stilrena genomgående parkettgolvet och att det är öppet upp mot nock. Invid entrén finner du en bra förvaringsyta med goda utrymmen för kläder. Badrummet som är helkaklat erbjuder duschplats och för smidighetens skull egen tvättmaskin. Lägenhetens kök och vardagsrum öppnar upp i en social öppen planlösning med plats för soffgrupp och matplats. Här finn synliga takbjälkar och ett härligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat och med goda förvaringsytor. Lägenhetens sovrum är rogivande och rymmer plats för härlig dubbelsäng. Denna unika vindsvåning sticker verkligen ut med sitt högklassiga utseende och moderna finish. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och härlig atmosfär. Med fönster som ramar in en trivsam sjöutsikt blir vardagen en ständig njutning. Läget på Frösön är helt enkelt oslagbart. Du får inte bara en fantastisk bostad, utan även en livsstil. Med sjölivet som din granne och en strandpromenad som leder direkt in till stadens puls på bara några minuter, får du det bästa av två världar. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha stadens energi och bekvämligheter inom räckhåll. Så om du är ute efter något unikt, stilfullt och perfekt beläget, är denna vindsvåning svaret. Missa inte chansen att äga en bostad som verkligen sticker ut och låter dig leva livet med det där lilla extra.

Rådhusgatan 61E, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 61E

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 245 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 683 kr/mån
24 508 kr/m²

I en populär och stabil bostadsrättsförening finner ni denna härliga, välplanerade och renoverade tvåa. Här möts ni av högt i tak och stilfulla materialval som skapar en behaglig atmosfär. Lägenheten har generöst tilltagna fönster som släpper in rikligt med ljus, vilket ger en extra luftig känsla. I det rymliga köket finns gott om plats för matbord och stolar, och sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Både hallen och vardagsrummet har blivit förenade med ett nytt, harmoniskt och enhetligt golv. Detta skapar en sammanhållen och snygg yta som binder ihop de två rummen på ett fantastiskt sätt. Under varmare vår och sommardagar finns här en balkong med sydöstligt läge där ni kan njuta av solen och ta en kopp kaffe. Som granne har ni dessutom Edenbos konditori där ni kan njuta av en god frukost, lunch eller ta en fika. Dessutom finner ni goda bussförbindelser utmed Radhusgatan, där bussen stannar strax utanför huset. I bostadsrättsföreningen finns tvättstugor i varje hus och även gemensamhetslokaler, inklusive bastu med relaxavdelning och ett hobbyrum. Med bara några minuters promenad kan du nå Östersunds centrum med allt det har att erbjuda. Inom gångavstånd finns även skolor, universitetet. Ta chansen att bli ägare till en mycket trevlig och stilfullt renoverad lägenhet med närhet till, gym, matvarubutiker och centrum.

  • Plus
  • Balkong
Grytan 278, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 278

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
1 753 m² tomt

Välkommen till den perfekta möjligheten att förverkliga ditt drömboende i Grytan! Vi är glada att kunna erbjuda en lättbyggd tomt som är belägen på en förtrollande södersluttning med utsikt över den vackra Storsjön. Här i dessa lantliga omgivningar finns det ingen gräns för vad du kan skapa från första spadtaget. Vattenanslutning finns vid tomtgräns. Här ges du möjlighet att bygga ditt drömboende precis som du vill ha det, med alla dina personliga touch och unika visioner. Det är dags att ta kontroll över din framtid och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Det bästa av allt är att du inte behöver ge upp bekvämligheten och bekvämligheterna i stadslivet. Med endast 15 minuters bilavstånd från stadskärnan i centrala Östersund och bara 5 minuter till Brunflo har du alla nödvändiga bekvämligheter och faciliteter inom räckhåll. Här kan du njuta av det bästa av två världar - ett lugnt och fridfullt läge i harmoni med naturen samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt avstånd. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt i ett levande område med närhet till natur och vatten. Välkommen med din intresseanmälan!

Måläng 106, Annersia, Östersunds kommun

Måläng 106

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
7 640 m² tomt

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en trivsam och väl tilltagen villatomt i Måläng. Tomten ligger i populära och lantliga omgivningar där grannsämjan är något alldeles extra. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget, till förverkligandet av er lantliga villaoas. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 25 minuter från stadskärnan så bättre än så här kan det nog inte bli! Stor tomt om härliga 7640 kvadratmeter med fina möjligheter belägen på rogivande södersluttning. Vid förvärv av tomten ges möjlighet att arrendera en bit åkermark för bete för hästar/får. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Anslutning till fiber via IP-only finns i tomtens direkta närhet. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 25 min bilkörning till Östersund. Måläng ligger 22 km söder om Östersund, vackert beläget i område med fin utsikt över den Jämtländska fjällvärlden. Närmaste affär finns i Fåker, 6 km bort eller i Orrviken. De flesta barnen i området går i skola/förskola i Orrviken. I området finns gott om utrymmen för rekreation och skoterleder som lätt tar dig ut i naturen. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

  • Plus

Visar alla 24