Bjurfors Östersund

Bjurfors Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lillsjöhögen 243, null, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 7 aug kl 16:30

Lillsjöhögen 243

Villa
Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 400 000 kr
172 + 14 m²
8 rum
3 732 m² tomt

Boendet för den stora familjen eller livsnjutaren som söker rymd och charm! Välkommen till detta praktfulla hem i Lillsjöhögen, beläget endast en 20-minuters bilresa från Östersunds pulserande centrum. Här erbjuds ett rymligt tvåplanshus med hela sex sovrum, två generösa allrum perfekta för familjemys eller underhållning, fräscht badrum, en praktisk gäst-wc samt flertalet förrådsutrymmen. Trots sin ålder står huset stolt i välvårdat skick, med rum som bjuder på både karaktär och komfort. Den stora, grönskande tomten inbjuder till lek och avkoppling i en idyllisk miljö, där varje årstid har sin charm. Varför inte ta fram dina gröna fingrar och fortsätta odla? För den kreative finns en ladugård som öppnar upp för möjligheter, vare sig du drömmer om hobbyverkstad eller annat. Carporten skyddar dina fordon från väder och vind, medan växthuset och lusthuset ger utrymme för odling och stunder av stillhet. Detta är en möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar historisk anrikning med moderna bekvämligheter – en plats där varje dag kan kännas som en semester. Missa inte chansen att göra detta hus till ditt nya hem!

  • Plus
Peterson-Bergers väg 38, Frösön, Östersunds kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Peterson-Bergers väg 38, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Peterson-Bergers väg 38, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Peterson-Bergers väg 38

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
4 500 000 kr
71 + 25 m²
6 rum
8 687 m² tomt

På Frösön, med milsvid utsikt över skogar, Storsjön och den jämtländska fjällvärlden, ligger Peterson-Bergers väg 38. Denna väg är uppkallad efter tonsättaren, kritikern och musikskriftställaren Wilhelm Peterson-Berger. Här erbjuds en unik fastighet om 8687 härliga kvadratmeter, där ni har möjlighet att skapa ett hem i en underbar miljö. Fastigheten rymmer två bostadshus, ett härbre med boendestandard, en förrådsbod och en jordkällare. Det större bostadshuset sträcker sig över två plan och en källardel. På entréplanet finns kök, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med burspråk och öppen spis. I anslutning till bostadens entré finns en härlig yta som ger plats för matbord. I källarplanet finns pannrum samt ett angränsande förrådsrum med groventré till trädgården. Det mer privata övre planet erbjuder en möblerbar hall, ett sovrum och ett badrum med badkar. Det andra bostadshuset är också fördelat på två plan och har en garage/verkstadsdel. På entréplanet finns kök med matplats, badrum med dusch och ett vardagsrum med öppen spis. Övre planet i denna byggnad rymmer ett sovrum och ett förrådsutrymme. På tomten finns även ett uthyrningsbart härbre om två plan. I härbret finns en köksdel med öppen spis och plats för matgrupp, samt ett badrum med dusch. Det övre planet i härbret erbjuder ett charmigt sovrum med en värmande öppen spis. Dessutom finns en jordkällare och en mindre förrådsbod på tomten. Området har blandad bebyggelse och trevliga grannar. Här finns fantastiska möjligheter till trivsel i en härlig kulturhistorisk miljö. För dig som önskar något bekvämt och lantligt är detta ett litet paradis, med endast 10 minuters bilkörning till centrala Östersund. I närheten finns den omtalade vackra Frösö kyrka, golfbana, padelhall, café och området trafikeras av stadsbussar. Välkommen till en unik och naturskön miljö bland sommarblommor och blad, med en bedårande utsikt över Storsjön och Jämtlands fjällvärld

  • Premium
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Vallsundsvägen 9, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Vallsundsvägen 9

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
5 950 000 kr
36 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Det är sällan möjligheten ges till att förvärva en fastighet precis vid vattnet i Östersunds kommun- än mindre på Frösön. Nu kan vi äntligen presentera detta magiska läge i Valla med otroligt solläge, precis vid vattnet och en slående utsikt mot Jämtlandsfjällen. Med en tomt som har en härlig utformning med olika etapper är möjligheterna oändliga. Tomten har alla förutsättningar för dig som gillar plantering och odling. Idag finns rosor, blomstrande pioner, körsbärsträd, svartvinbärsbuskar och rabarber. Allt detta skapar en trevlig och harmonisk plats att vistas på. Här kan du med andra ord skapa din egen idyll, precis som du vill ha den! På fastigheten finns idag en gäststuga som erbjuder två sovplatser. Lite längre ned på tomten ligger huvudboningshuset med en härlig inglasad veranda där du kan dricka ditt morgonkaffe och blicka ut över sjön och de skvalpande vågorna. I huset finns ett allrum med en vacker öppen spis, ett sovrum och en köksdel. Utöver detta finns också en fin isolerad sjöstuga med sovplatser som tidigare var ett båthus, ett utedass med en förrådsdel, en praktisk matkällare och en grillplats. Från bryggan har du utsikt mot Vallsundsbron och åt andra hållet utsikt mot fjällvärlden. Vintertid kan du även hoppa på skidorna eller skridskorna och ta dig via medvinden in till Östersund. Fastigheten ger en möjlighet att skapa sitt egna drömboende, vare sig det är som permanent eller som fritidsboende. Utöver det unika och lockande läget tillåter detaljplanen för området en generös byggrätt! Bostäder får byggas i två våningar, största bruttoarea (BTA) är på hela 300 kvadratmeter + 100 kvadratmeter för garage eller uthus. Minsta tillåten fastighetsstorlek 1000 kvadratmeter. Ett läge som måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar. Välkommen hem!

  • Premium
Södra Torlandsgatan 29B, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södra Torlandsgatan 29B

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 200 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/3
4 033 kr/mån
18 462 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare belägen på den populära och trivsamma Södra Torlandsgatan 29B, med ett trevligt läge endast en halv trappa upp. Lägenheten har stora fönster med generöst ljusinsläpp och ekgolv som pryder hela våningsplanet. Det rymliga och stilrena köket renoverades 2015. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med utgång till den inglasade balkongen åt sydväst som erbjuder utsikt mot innergården. Badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Här bor ni med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, fina grönområden och utmärkta kommunikationsmöjligheter precis runt hörnet. BRF Östersundshus 14 är en stabil förening med god ekonomi som erbjuder ett trevligt boende att trivas i. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Kustvägen 14, Nälden, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 15:00
Kustvägen 14, Nälden, Krokoms kommun, bild 2
Kustvägen 14, Nälden, Krokoms kommun, bild 3

Kustvägen 14

Villa
Nälden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
2 975 000 kr
176 m²
7 rum
2 696 m² tomt

Vakna med sjöutsikt I lantliga omgivningar där både vuxna och barn trivs! Längs stranden vid Kustvägen har vi nöjet att återigen erbjuda ett sjönära läge som är något utöver det vanliga, där ni bor med Alsensjön som ständigt närvarande granne. Livskvalitet är att en stillsam augustikväll paddla ut på den spegelblanka sjön med Åreskutan som en glittrande vit diamant i blickfånget och i den fiskrika sjön pröva lyckan från egen båt. Vintertid skidar ni ut över isen och även under denna årstid är möjligheterna till en god fångst med fiskespöet väldigt bra. Med byggår och anor från början av 1900-talet finns här stor potential och möjligheter för familjen att skapa sin framtida drömbostad. Bostadshuset välkomnar med en rymlig hall och på entréplanet finner ni ett lantligt kök med vedspis och eget kylskafferi. Kökets utformning öppnar i sin förlängning upp mot matsal med plats för stort matbord. Matsalen ligger i fil med vardagsrum och här kan man enkelt umgås. I vardagsrummet finns en härligt värmande braskamin. Utöver detta finner ni ett WC-rum, stor tvättstuga och bastu med dusch. Från bastu dusch erbjuds egen entré ut till altanen. Övre plan välkomnar med ett rymligt allrum med braskamin och plats för soffa som med fördel används som tv-rum. Härifrån finns åtkomst till förrådsutrymme, badrum med hörnbadkar, tre sovrum varav ett har en egen alkov som kan användas som klädkammare. På den lummiga och grönskande tomten om ca 2700M² finner gott om utrymme för den odlingsintresserade. Här finns fina rabatter, perenna växter, bärbuskar och ett orangeri med odlingsmöjligheter. På tomten finns en praktisk förrådsbyggnad med plats för redskap och ved. Fiber är indraget. Centralorten Nälden erbjuder inom bekvämt avstånd fint serviceutbud där livsmedelsbutik, restaurang, skola och förskola är ett litet urval och det finns tågstation som förenklar pendlingsmöjligheterna till både Östersund och Åre. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Äspnäs 595, Strömsund, Strömsunds kommun
Äspnäs 595, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 2
Äspnäs 595, Strömsund, Strömsunds kommun, bild 3

Äspnäs 595

Gård/Skog
Strömsund, Strömsunds kommun
Bjurfors Östersund
1 750 000 kr
80 + 20 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till denna förtrollande oas vid i trivsamma byn Äspnäs invid Vattudalens strand, där lugnet genomsyrar varje vrå. Med en ca 3Ha tomt egen strandlinje och flertal byggnader ges här möjligheter till avkoppling, och goda utrymmen för praktisk förvaring, får ni här en drömliknande kombination av bekvämlighet och skönhet. Den charmiga villan erbjuder tre rogivande sovrum, där ni kan sova gott och vakna upp till naturens vackra sång. Den stora altanen bjuder på en spektakulär sjöutsikt i lantlig miljö, där ni kan njuta av naturen oavsett väder. Ekonomisk uppvärmning via jordvärme. Den grönskande och välskötta trädgården omfamnar er när ni kliver in på tomten och härbret, växthuset och ladan ger er gott om utrymmen för era fritidsaktiviteter. En välkomnande entré bjuder in till en hall där känslan av trivsel möter upp. En central plats på entréplanet är det fullutrustade och lantliga köket som med sin charmiga vedspis och åtkomst till matplatsen inbjuder till umgänge med både vänner och familj. På våningsplanet finns även ett WC-rum och ett smakfullt inrett vardagsrum med en öppen spis där man gärna njuter under de kallare månaderna. På det övre mer privata boende planet finner ni ett renoverat badrum, tre sovrum och ett kontor. Här finns också utrymmen till förvaring. Med ingång från bostadens ena kortsida kommer ni åt källaren som erbjuder teknikrum och matkällare. På tomten finns ett växthus där den odlingsintresserade kan skapa sin grönskande värld och njuta av att odla sina egna grönsaker, örter eller kanske till och med exotiska blommor. För att tillgodose dina lagringsbehov finns en lada och en förrådsbyggnad samt ett härbre på tomten. Här har du gott om plats att organisera och förvara alla dina trädgårdsredskap, ved, utemöbler och andra tillbehör på ett smidigt sätt. Nere vid Ströms Vattudal finns båthus som tillhör denna fastighet. Båthuset står på arrenderad mark. Invid båthuset finns en trevlig badplats man gärna utnyttjar. Hundhus med hundgård ingår vid köp. När det är dags att koppla av och njuta av en härlig stund för dig själv eller tillsammans med vänner och familj, erbjuder denna egendom ett förtjusande sjöläge som ni med fördel utnyttjar både sommar och vinter.. Med naturen som din granne kan du verkligen dra nytta av allt det vackra och avkopplande som detta paradis har att erbjuda. Välkommen med din intresseanmälan

  • Premium
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Norra strandvägen 6A, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Norra strandvägen 6A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 550 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
5 086 kr/mån
24 219 kr/m²

På Frösön precis intill Storsjön och Frösö båthamn kan vi nu presentera denna trevliga och renoverade tvåa. Här finns möjlighet att bo på högsta våningen med en härlig utsikt från balkongen. Dessutom finns det hiss i huset, vilket gör detta till ett praktiskt och bekvämt boende! Denna rymliga och hemtrevliga lägenhet erbjuder ett renoverat kök med fönster med utsikt mot innegården. På innegården finns även möjlighet till att odla i pallkrage samt grilla på föreningens gemensamma ytor. Helkaklat badrum med el golvvärme och förberett för tvättmaskin. Vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge och här finns även utgången till balkongen med den härliga utsikten mot ÖSK och Storsjön. I lägenheten har man också valt att lägga in ett slitstarkt parkettgolv i ek från Kährs. Fördelaktigt om man har barn eller djur. Brf Domaren är en ordningsam och familjär förening med trevliga sociala ytor som medlemmarna kan nyttja samt möjlighet till parkeringsplats i carport. Perfekt under vinterhalvåret! Då det finns hiss i huset kan du åka hela vägen från lägenheten ner till tvättstugan och förrådet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Handog 120, Lit, Östersunds kommun

Handog 120

Gård/Skog
Lit, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
5 250 000 kr
197 + 16 m²
6 rum
3,2 ha tomt

Drömmen om en egen gård som det bara är att flytta in i är nu äntligen här! Varmt välkomna till en fantastisk oas där endast fantasin sätter gränser. Det helrenoverade boningshuset på ca 198 kvm fördelat över två plan är ombonat och känns väl genomtänkt. Den lantliga stilen genomsyrar varje hörn och du kommer älska den genuina atmosfären. Här finns också ett inglasat uterum och altaner i etage som tillsammans med en fristående bastu bjuder in till socialt umgänge. Gårdsbilden som erbjuder allt från stora ladugårdar till ett fantastiskt orangeri breder ut sig över lägdan och inger en känsla som endast ett hem kan göra - Här vill man bo. Gården ligger i en fridfull miljö med närhet till vacker natur. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha bekvämt avstånd till stadspulsen i Östersund. Här finns också servitut på båtplats vid Indalsälven! Detta är en unik möjlighet att förvärva en väl underhållen gård med alla möjligheter framför dig. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Energieffektiv
Stuguvägen 24, Centralt, Östersunds kommun

Stuguvägen 24

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 050 000 kr
45 m²
2 rum
vån -1/3
2 899 kr/mån
23 333 kr/m²

Letar du en studentlägenhet eller en mindre lägenhet med citynära läge? Då kan vi presentera denna tvårummare om 45 kvm belägen på populära Stuguvägen endast en kort promenad till Mittuniversitetet och stadskärnan! Lägenheten helrenoverades under 2019 så här finns alla möjligheter att skapa ditt nya hem. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, allrum och kök med allt man behöver, stort badrum med dusch och el-golvvärme. Perfekt under det kallare vinterhalvåret. Från köket finns också ett fönster mot föreningens trevliga innergård med parkering och gemensam grillplats. På Stuguvägen har du Mittuniversitet på bekvämt avstånd. Det är också en kort promenad till Östersunds stadskärna med restauranger, bio och butiker. Bra bussförbindelser med härliga grönområden och promenadstråk utanför lägenheten. Då ingen i dagsläget bor i lägenheten finns möjlighet till mycket flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller visningsförfrågan.

Fältjägargränd 16A, Centralt, Östersunds kommun

Fältjägargränd 16A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 450 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/3
4 512 kr/mån
28 488 kr/m²

Centralt belägen 3:a med tilltagen takhöjd och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har renoverats med stil och finess och här har man anpassat boendets karaktär med moderna färgval, materialval för att därigenom skapat en social oas där man gärna bjuder in vänner och familj för härligt umgänge. Med en välkomnande hall med plats för avhängning öppnar lägenheten upp sig mot det sociala och kombinerade kök/vardagsrum och matplats. Här erbjudes ett fantastiskt ljusinsläpp via de härliga fönstersättningarna som verkligen ger rummet karaktär. Köket är modernt och fullutrustat med goda arbetsytor där man gärna tillreder härliga måltider till sina inbjudna gäster. Lägenhetens badrum är mycket välplanerat och erbjuder dusch och WC. De två sovrummen är mycket rogivande och erbjuder bra förvaring i varsin skjutdörrsgarderob. Det större sovrummet är stilrent avdelat med glasad industrivägg för att skapa rum i rummet och erbjuda plats för kontorshörna. Härifrån finns också utgången till den inbjudande balkongen som med sitt trivsamma läge mot föreningens innergård blir det lilla extra. Från balkongen erbjuds trappa ner till innergården där man gärna socialiserar med de trevliga grannarna. Föreningen är mycket omtyckt och väl underhållen, och du kommer att ha tillgång till bekvämligheter som gästlägenhet och en avkopplande relaxavdelning i källaren. Dessutom har du allt inom gångavstånd tack vare den centrala belägenheten i Östersund. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en pärla av en lägenhet i ett attraktivt område. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem på nära håll. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor.

  • Plus
  • Balkong
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Ladvägen 5

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
3 850 000 kr
140 m²
6 rum
1 088 m² tomt

Med vidunderlig utsikt över Hällsjön och vackra Kaxåsbygden samt såklart med Åreskutan i blickfånget i fjärran! Nöjet är helt på min sida när jag nu kan erbjuda ett av Ekobyn Ladrikets allra bästa lägen, längst upp i området som såklart var en av de första hus som såldes när projektet släpptes. Vem vill inte bo i den region som WHO, 2018 rankat som det allra renaste ur luftkvalitésynpunkt? Här bor barnfamiljen riktigt bra med gott om lekkamrater för barnen i så gott som varje hus och det arkitektritade huset på 140 m2 är både välisolerat och välplanerat, i två våningar med allrum på varje våning, fyra sovrum och balkong samt altan med optimalt solläge och magnifik utsikt mot sydväst. Vedkaminen på entréplanet värmer och bidrar tillsammans med FTX-ventilationen ytterligare till låga driftskostnader och fiber är indraget för den hemmaarbetande föräldern. Golvvärmen under de vackra enstavsekgolven värmer gott under frusna fötter på båda våningsplanen. Helkaklade badrum av hög klass på båda planen med dusch på entréplanet och badkar på det övre planet. Mycket praktiskt med groventré och tvättstuga i kombination. Här är även snyggt och smart påkostat med LED-spotlights i husets fönstersmygar. Ekobyn Ladriket är ett väldigt lyckat koncept som skapat en attraktiv by för unga familjer med kombinationen av ett ekologiskt naturnära boende som lyckats med att i husens utformning knyta an till det kulturhistoriska kring Ladriket i Kaxås. Här får ni dessutom ett delägande i samfälligheter för vägar och befintliga samt planerade fritidsanläggningar och grönområden. Här är padelbanan, utegymmet och grillplatsen redan på plats, skidspår och skoterleder finner ni praktiskt taget runt knuten. Dessutom planeras för vallabod, bakstuga och bryggeri. Här har skolan fått ett tillskott på över 60 nya barn där projekt Kaxås bidragit till stor del. Vid skolan finner ni vintertid dessutom en skridskobana. Här bor ni med milsvida skogar, rena sjöar och älvar samt vackra fjällområden som växlar i upplevelse med årstiderna. Här erbjuds ett skafferi med fin fjällfisk, vilt, fågel, bär och svamp praktiskt taget runt knuten. I Kaxås bor ni med fin service i byn där skola, förskola och livsmedelsbutik erbjuds inom bekvämt gångavstånd och dessutom finns goda möjligheter att kunna köpa närproducerade livsmedel från gårdarna i området. Välkomna till lugn och livskvalitet, välkomna till Kaxås i vackra Jämtland!

  • Premium
  • Energieffektiv
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Tångeråsen 280

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
995 000 kr
175 + 175 m²
1,2 ha tomt

Med vildmarken runt knuten, i vacker Offerdalsbygd har jag nu nöjet att erbjuda denna möjligheternas fastighet med tomt på över 12.000 kvadratmeter. Här är ryms den stora familjen med många bäddar för antingen fritids- eller permanentboende. Uthyrningsmöjligheterna med två separat lägenheter är goda och kan bidra till ett ekonomiskt boende. Vattenburen värme med bergvärmepump ger möjlighet till låga driftskostnader. På den rymliga tomten finner ni dessutom väl tilltaget dubbelgarage, skotergarage, vedbod och förråd samt ett äldre bostadshus i sämre skick. På vintern tar ni skoter eller skidor ut i den omgivande vildmarken och på sommaren tar ni ett bad vid en av Jämtlands finaste badplatser vid Gärdessjön. Vid Gärdessjön är de historiska vingslagen alltid när, där ni finner en ristning av en älg i naturlig storlek som är den största funna hällristningen i Sverige. Välkomna till Tångeråsen, välkomna till paradiset!

  • Premium
Vickervägen 121, Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vickervägen 121

Lägenhet
Odensala, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
2 300 000 kr
101 m²
5 rum
vån 2/2
5 231 kr/mån
22 772 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem! Här finner du en fantastisk bostad som är perfekt för familjer som värdesätter bekvämlighet, trivsel och trygghet i ett och samma paket. Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av generösa utrymmen och ett utmärkt läge där ni kan njuta av både förmiddags- och eftermiddagssol. Här bor ni med närhet till skolor, förskolor, lekparker, grönområden och allt annat ni kan önska er. Gott om möjligheter till härliga promenader och löprundor i det vackra strövområdet precis runt hörnet. Lillsjön, med sina badplatser och grillplatser, är ett populärt utflyktsmål som ligger nära till hands. Dessutom har ni bekvämt gångavstånd till Lillänge köpcenter, där ni enkelt kan hitta allt ni behöver för er vardag. Tack vare de utmärkta kommunikationerna är det smidigt att ta sig både till jobbet och in till city. Denna bostad är verkligen anpassad för familjelivet. Med fyra sovrum och ett förråd finns det gott om utrymme för alla era behov. Ett rymligt kök med generöst ljusinsläpp, ett vardagsrum som inbjuder till gemenskap med utgång till den stora balkongen där ni kan njuta av tillsammans. Badrummet är utrustat med tvättmaskin för att underlätta er vardag och ge er en bekväm tillvaro. Här finns tillräckligt med utrymme för hela familjen att trivas i."

  • Plus
  • Balkong
Grytan 716, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 716

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
750 000 kr
2 332 m² tomt

Tillsammans med Bra Hus har vi äntligen möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan. Tomten ligger i populära och lantliga omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Till denna tomt är det Bra Hus som uppför huset där du som köpare bestämmer hur huset skall utformas. Bra Hus har flera bra förslag att presentera. Exempelrenderingen som presenteras är ett enplanshus "Smultronstället 135" som erbjuder 135 kvm boarea och 4 rum och kök. Tomt om härliga 2200 kvm med stora möjligheter belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

  • Plus
Krondikesvägen 92E, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 206 kr/mån
25 364 kr/m²

På populära Krondikesvägen kan vi äntligen presentera denna moderna och ombonade lägenhet med egen balkong mot innergården och hiss huset! På våning två, längst in på loftgången, finner du denna trevliga lägenhet. Här bor du med ett enskilt och lugnt läge då detta är en av gavellägenheterna. Bostaden har en social och genomtänkt planlösning med en välkomnande hall med ett stort förråd som erbjuder väldigt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder även ett rymligt och trivsamt sovrum, balkong i sydväst-läge med sol från lunch och framåt samt ett stort badrum med praktisk tvättbänk och tvättmaskin. I lägenheten är det ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket skapar en ljus och härlig känsla i bostaden. För dig som söker ett lättskött och praktiskt boende med ett bra läge är detta det perfekta hemmet för dig. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till Storsjöbadet, travet och CirkleK. Du bor också med närhet till bussar, skola och fina grönområden. Föreningen har en trevlig innegård med lekplats, sandlåda, sittgrupper, grill och en trevlig pergola. Utanför huset finns det också ett utvändigt förråd som hör till lägenheten samt möjlighet till en parkeringsplats med motorvärmare. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor eller funderingar.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Krondikesvägen 22, Blomängen, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Krondikesvägen 22

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/7
4 620 kr/mån
19 933 kr/m²

Välkommen till denna renoverade trea med moderna och stilrena ytskikt. Här bor ni med öppen planlösning i en välplanerad bostad med en härlig balkong i soligt söderläge. Det stilrena och praktiska köket samt det rymliga vardagsrummet som sträcker sig ut mot balkongen gör det möjligt att njuta av solen under stora delar av dagen. Bostaden har ett helkaklat badrum och två rofyllda sovrum. Den stora hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Krondikesvägen 22 är en trivsam bostad med generöst ljusinsläpp, genomgående golv och högt i tak som skapar en känsla av harmoni, rymd och öppenhet. Lägenheten är belägen i en välskött och omtyckt bostadsrättsförening med fina innergårdar. Väljer ni att bo här, finns det bra service i närområdet med gym, mataffär, restaurang och café. Det finns fina gång- och cykelvägar samt goda bussförbindelser till Östersunds centrum och Mittuniversitetet. Här har du möjlighet att bo i en lugn och fridfull omgivning med en trevlig förening. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Måläng 106, Annersia, Östersunds kommun

Måläng 106

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
7 640 m² tomt

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en trivsam och väl tilltagen villatomt i Måläng. Tomten ligger i populära och lantliga omgivningar där grannsämjan är något alldeles extra. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget, till förverkligandet av er lantliga villaoas. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 25 minuter från stadskärnan så bättre än så här kan det nog inte bli! Stor tomt om härliga 7640 kvadratmeter med fina möjligheter belägen på rogivande södersluttning. Vid förvärv av tomten ges möjlighet att arrendera en bit åkermark för bete för hästar/får. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Anslutning till fiber via IP-only finns i tomtens direkta närhet. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 25 min bilkörning till Östersund. Måläng ligger 22 km söder om Östersund, vackert beläget i område med fin utsikt över den Jämtländska fjällvärlden. Närmaste affär finns i Fåker, 6 km bort eller i Orrviken. De flesta barnen i området går i skola/förskola i Orrviken. I området finns gott om utrymmen för rekreation och skoterleder som lätt tar dig ut i naturen. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

  • Plus
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun, bild 2
Sommarslingan 22, Frösön, Östersunds kommun, bild 3

Sommarslingan 22

Villa
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
8 250 000 kr
185 + 15 m²
6 rum
1 313 m² tomt

Välkomna till Jämtlands vackraste utsikt! Här har jag nu det stora nöjet att presentera ett läge som sällan saluförs och som i kombination med framtidssäkrade energilösningar gör detta till ett tillfälle som ni inte får missa. Detta är verkligen unikt där driftskostnaderna är så låga att det är lätt att tappa hakan. Här är optimerat in i minsta detalj med batterilager på 23 kWh som möjliggör för elprisarbitrage, solceller som producerar egen el och något så unikt som eget jordtag vilket gör att fastigheten klarar ödrift utanför elnätet vid strömavbrott. Under sommarhalvåret klarar ni er alltså länge på egenproducerad el som laddar batterierna. Systemet är självklart anpassat och noga upplagt för att sköta kostnadsoptimeringen på egen hand. Önskar ni använda balanstjänster via t.ex. checkwatt kan kalkylen till och med bli ännu bättre. Självklart har bilen sin givna plats i garaget där portarna är fjärrstyrda och elbilsladdare installerad. Den underbara villan passar perfekt även för den stora familjen med sina fyra sovrum fördelade på de två våningsplanen och härliga sällskapsutrymmen på övre plan där utsikten är magisk och ljuset formligen flödar in. Här bjuder ni in familj och gäster och placerar dem vid bordet i matsalen, mot utsikten som är lätt att förälska sig i. Kaminer som värmer gott finner ni i båda planen. Köket är renoverat och självklart är här genomtänkt med påkostade och energisnåla vitvaror och bänkskivor i exklusiv sten. Badrummen är samtliga renoverade och här finner ni dessutom bastu i souterrängplanet. Tomten är även den noga planerad av trädgårdsarkitekt och här njuter ni av fina odlingsmöjligheter och både gäststuga, lusthus samt lekstuga. Att i princip bo granne med Frösö golfbana är ytterligare fördelar med detta läge och till stadspulsen i Östersund är avståndet mycket bekvämt. Välkomna till Frösöns framsida!

  • Premium
  • Energieffektiv
Fjällgatan 20A, Frösön, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 16:30

Fjällgatan 20A

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
3 772 kr/mån
19 938 kr/m²

På Fjällgatan 20B har vi nu nöjet att presentera en trivsam och välplanerad lägenhet med så många rätt. På dessa 80 kvadratmeter saknar du inget! Det ljusa vardagsrummet flödar av naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket skapar en härlig atmosfär. Med sina generösa sociala ytor blir det en perfekt plats för umgänge. Här finns gott om utrymme för att sätta sin egen prägel. Från vardagsrummet når ni ut till balkongen, perfekt belägen för att fånga eftermiddagssolen. Två rymliga sovrum med fönster mot en lugn innergård. Ett inbjudande kök med moderna vitvaror och matplats vid fönstret där spotlights lyser upp rummet extra mycket. Ett stilrent och helkaklat badrum med badkar samt integrerade spotlights i taket fulländar bilden av denna underbara bostad. Dessutom finns det gott om praktisk förvaring för att hålla ordning och reda! Här bor du i en stabil förening där både tv, bredband och den fasta kostnaden för el ingår i avgiften. Gemensam tvättstuga med torkrum och cykelrum i källarplanet, övernattningslägenhet och bra med förrådsutrymmen. Närhet till matbutik, café och restauranger. Bra bussförbindelser och fina gång-och cykelvägar in till Östersunds centrum. Välkommen Hem!

  • Plus
  • Balkong
Grytan 715, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 715

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
650 000 kr
2 131 m² tomt

Tillsammans med Bra Hus har vi äntligen möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan. Tomten ligger i populära och lantliga omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Till denna tomt är det Bra Hus som uppför huset där du som köpare bestämmer hur huset skall utformas. Bra Hus har flera bra förslag att presentera. Exempelrenderingen som presenteras är ett enplanshus "Smultronstället 135" som erbjuder 135 kvm boarea och 4 rum och kök. Tomt om härliga 2200 kvm med stora möjligheter belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Rådhusgatan 80A, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 80A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 100 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/3
3 130 kr/mån
44 000 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade och kvadratsmarta enrummare med lugnt läge och promenadavstånd till citypulsen. Lägenheten är välplanerad med generös takhöjd där spotlights lyser upp rummet. Här finns bra med förvaringsutrymme och plats för en säng, soffgrupp eller matbord. Det stilrena badrummet är utrustat med tvättmaskin för att underlätta din vardag. Välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet och stil möts! Perfekt boende för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett rejält vindsförråd samt ett källarförråd. I föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal. Här bor du ett stenkast från stadskärnan, centralstationen, butiker och gym. Fina gång-och cykelvägar till skolor och Mittuniversitetet.

  • Plus
  • Balkong
Måläng 107, Annersia, Östersunds kommun

Måläng 107

Tomt
Annersia, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
895 000 kr
5 120 m² tomt

Här erbjuds en trivsam och stor villatomt om 5120m2 i den omtyckta byn Måläng. Tomten ligger i lantliga omgivningar med möjligheter att skapa din drömbostad från första spadtaget. Ta chansen till ett härligt liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 25 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Tomtens härliga 5120 kvadratmeter ger er stora möjligheter och är belägen på rogivande södersluttning. Förvärvar ni denna tomt ges möjlighet att arrendera en bit åkermark för bete för hästar/får. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Anslutning till fiber via IP-only finns i tomtens direkta närhet. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 25 min bilkörning till Östersund. Måläng ligger 22 km söder om Östersund, vackert beläget i område med fin utsikt över den Jämtländska fjällvärlden. Närmaste affär finns i Fåker, 6 km bort eller i Orrviken. De flesta barnen i området går i skola/förskola i Orrviken. I området finns gott om utrymmen för rekreation och skoterleder som lätt tar dig ut i naturen. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Norra strandvägen 10, Frösön, Östersunds kommun

Norra strandvägen 10

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 763 kr/mån
31 000 kr/m²

Upptäck den ultimata vindsvåningen som erbjuder det där extra som just du letar efter. Här bor du i en bostad som är mer än bara är bra, den är toppen både med läge och stil och här får du en plats som bjuder på en upplevelse utöver det vanliga. Med en stilren design från golv till tak och en totalrenovering där man inte lämnat något åt slumpen, är detta en chans du inte vill missa. Redan när du kliver in genom tröskeln slås du av detaljer såsom det stilrena genomgående parkettgolvet och att det är öppet upp mot nock. Invid entrén finner du en bra förvaringsyta med goda utrymmen för kläder. Badrummet som är helkaklat erbjuder duschplats och för smidighetens skull egen tvättmaskin. Lägenhetens kök och vardagsrum öppnar upp i en social öppen planlösning med plats för soffgrupp och matplats. Här finn synliga takbjälkar och ett härligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat och med goda förvaringsytor. Lägenhetens sovrum är rogivande och rymmer plats för härlig dubbelsäng. Denna unika vindsvåning sticker verkligen ut med sitt högklassiga utseende och moderna finish. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och härlig atmosfär. Med fönster som ramar in en trivsam sjöutsikt blir vardagen en ständig njutning. Läget på Frösön är helt enkelt oslagbart. Du får inte bara en fantastisk bostad, utan även en livsstil. Med sjölivet som din granne och en strandpromenad som leder direkt in till stadens puls på bara några minuter, får du det bästa av två världar. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha stadens energi och bekvämligheter inom räckhåll. Så om du är ute efter något unikt, stilfullt och perfekt beläget, är denna vindsvåning svaret. Missa inte chansen att äga en bostad som verkligen sticker ut och låter dig leva livet med det där lilla extra.

Rådhusgatan 61E, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 61E

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 245 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 683 kr/mån
24 508 kr/m²

I en populär och stabil bostadsrättsförening finner ni denna härliga, välplanerade och renoverade tvåa. Här möts ni av högt i tak och stilfulla materialval som skapar en behaglig atmosfär. Lägenheten har generöst tilltagna fönster som släpper in rikligt med ljus, vilket ger en extra luftig känsla. I det rymliga köket finns gott om plats för matbord och stolar, och sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Både hallen och vardagsrummet har blivit förenade med ett nytt, harmoniskt och enhetligt golv. Detta skapar en sammanhållen och snygg yta som binder ihop de två rummen på ett fantastiskt sätt. Under varmare vår och sommardagar finns här en balkong med sydöstligt läge där ni kan njuta av solen och ta en kopp kaffe. Som granne har ni dessutom Edenbos konditori där ni kan njuta av en god frukost, lunch eller ta en fika. Dessutom finner ni goda bussförbindelser utmed Radhusgatan, där bussen stannar strax utanför huset. I bostadsrättsföreningen finns tvättstugor i varje hus och även gemensamhetslokaler, inklusive bastu med relaxavdelning och ett hobbyrum. Med bara några minuters promenad kan du nå Östersunds centrum med allt det har att erbjuda. Inom gångavstånd finns även skolor, universitetet. Ta chansen att bli ägare till en mycket trevlig och stilfullt renoverad lägenhet med närhet till, gym, matvarubutiker och centrum.

  • Plus
  • Balkong
Grytan 278, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 278

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
1 753 m² tomt

Välkommen till den perfekta möjligheten att förverkliga ditt drömboende i Grytan! Vi är glada att kunna erbjuda en lättbyggd tomt som är belägen på en förtrollande södersluttning med utsikt över den vackra Storsjön. Här i dessa lantliga omgivningar finns det ingen gräns för vad du kan skapa från första spadtaget. Vattenanslutning finns vid tomtgräns. Här ges du möjlighet att bygga ditt drömboende precis som du vill ha det, med alla dina personliga touch och unika visioner. Det är dags att ta kontroll över din framtid och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Det bästa av allt är att du inte behöver ge upp bekvämligheten och bekvämligheterna i stadslivet. Med endast 15 minuters bilavstånd från stadskärnan i centrala Östersund och bara 5 minuter till Brunflo har du alla nödvändiga bekvämligheter och faciliteter inom räckhåll. Här kan du njuta av det bästa av två världar - ett lugnt och fridfullt läge i harmoni med naturen samtidigt som du har allt du behöver inom bekvämt avstånd. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt i ett levande område med närhet till natur och vatten. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 25