Mäklare Fredrik Berglund

Fredrik Berglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Tångeråsen 280, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Tångeråsen 280

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
1 250 000 kr
175 + 175 m²
1,2 ha tomt

Med vildmarken runt knuten, i vacker Offerdalsbygd har jag nu nöjet att erbjuda denna möjligheternas fastighet med tomt på över 12.000 kvadratmeter. Här är ryms den stora familjen med många bäddar för antingen fritids- eller permanentboende. Uthyrningsmöjligheterna med två separat lägenheter är goda och kan bidra till ett ekonomiskt boende. Vattenburen värme med bergvärmepump ger möjlighet till låga driftskostnader. På den rymliga tomten finner ni dessutom väl tilltaget dubbelgarage, skotergarage, vedbod och förråd samt ett äldre bostadshus i sämre skick. På vintern tar ni skoter eller skidor ut i den omgivande vildmarken och på sommaren tar ni ett bad vid en av Jämtlands finaste badplatser vid Gärdessjön. Vid Gärdessjön är de historiska vingslagen alltid när, där ni finner en ristning av en älg i naturlig storlek som är den största funna hällristningen i Sverige. Välkomna till Tångeråsen, välkomna till paradiset!

 • Premium
Storsjöstråket 12, Centralt, Östersunds kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30
Storsjöstråket 12, Centralt, Östersunds kommun, bild 2
Storsjöstråket 12, Centralt, Östersunds kommun, bild 3

Storsjöstråket 12

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
3 950 000 kr
91 m²
3.5 rum
vån 2/3
4 584 kr/mån
43 407 kr/m²

Våningen med två sovrum, ett kontor, dubbla badrum och hela tre balkonger är uppförd av Genova Properties och stod inflyttningsklar så sent som 2018. Föga förvånande med Genovas erfarenhet och kvalitet i åtanke, erbjuds ett boende med stilsäkerhet och genomtänkta detaljer rakt igenom. Ett hem där ingenting har lämnats åt slumpen. Glaspartierna har placerats minutiöst för att maximera såväl ljusflöde som utsikt. Material och färgval utstrålar enhetlighet och harmoni. Samtliga golvytor pryds av en noga utvald enstavsparkett medan väggarnas kulör liksom köket går i stilrent vitt. Med ljus och öppen planlösning och två större sovrum där det ena har direkt access till den generösa inglasade balkongen och båda sovrummen har badrum intill. I denna välplanerade lägenhet finner ni dessutom ett mindre rum som nyttjas som ett perfekt kontor eller mindre gästrum. De väl tilltagna sällskapsytorna och det smart planerade köket från Ballingslöv inbjuder verkligen både till matlagning och till att avnjuta långa middagar i goda vänners lag, där ni sedan flyttar ut umgänget på den underbara inglasade balkongen. Kontakten med Storsjön och den härliga utsikten över densamma får ni från den större balkongen som även den är inglasad. Det större badrummet är högklassigt med tvättstugedel som på bästa sätt avrundar denna underbara bostad som måste ses och upplevas på plats. På Storsjöstråket, vid kajkanten och granne med badhusparken infrias den sällsynta kombinationen av storstadspuls och Storsjöns växlande fem årstider. Här i utkanten av Badhusparken som under årets kyliga årstid så passande byter skepnad och namn till Vinterparken kliver ni på skidspår och skridskobanan medvinden i princip utanför er egna tröskel eller njuter av promenader och löprundor med Storsjön och fjällen som vacker fond. Här bor ni bekvämt i ett område och en mötesplats som växer sig starkare i Östersundsbornas sinne och imponerade gästers minne, dag för dag och år för år. Och nu när vi ser fram emot att återigen få mötas på krogstråket vid Storsjöyran finns ingen bättre plats att bosätta sig än på Östersunds framsida Storsjöstråket! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eriksbergsvägen 43, Karlslund, Östersunds kommun
 • Ons 13 dec kl 17:00
Eriksbergsvägen 43, Karlslund, Östersunds kommun, bild 2
Eriksbergsvägen 43, Karlslund, Östersunds kommun, bild 3

Eriksbergsvägen 43

Villa
Karlslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
5 600 000 kr
139 + 68 m²
7 rum
848 m² tomt

Här på Eriksbergsvägen väntar ert framtida drömboende med det perfekta läget. Här trivs den moderna aktiva familjen som vill bo bekvämt med citypuls, skolor och förskolor runt knuten. Här bor ni i lugnt område med skidspåren runt Östersunds skidstadon och nationalarenan för skidskytte praktiskt taget runt knuten. Här får ni helt enkelt det bästa av två världar och att njuta av ett långt bad eller en bastu efter en tur i skidspåret är verklig vardagslyx. Här får ni inte bara ett hem, utan en livsstil där det genomgående ljusinsläppet är magiskt. Planlösningen är både praktisk och social med tre sovrum på entréplanet och ytterligare möjlighet till sovrum i souterrängplanet samt ett fantastiskt hobbyrum perfekt för barnen att sysselsätta sig i efter middagen när de äldre i familjen njuter en lugn stund i det härliga sällskapsrummet uppe. Att när vårsolens strålar börjar värma kunna välja mellan balkong, soldäck och inglasad altan är verklig vardagslyx när det är som allra bäst. När gräset börjar grönska och blommorna börjar kika fram så inbjuder den solsäkra tomten till både studsmattehoppande och odling. Den angränsande skogsridån inbjuder till både lek och lugna promenader. Här är många tunga, bra investeringar gjorda genom åren. För att nämna några så är taket och fönster bytta, fjärrvärme indraget, el omdragen, badrum och kök renoverade och sist men inte minst så är de fantastiska uteplatserna byggda under senare år. Välkomna till ett välskött livsstilsboende av absolut högsta klass!

 • Premium
Förlandsgränd 4B, Centralt, Östersunds kommun
 • Tis 12 dec kl 16:30

Förlandsgränd 4B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 350 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 486 kr/mån
25 472 kr/m²

När ni kliver över tröskeln till denna bostad sprider sig snabbt en känsla av ljus och trivsel från den generösa takhöjden, det genomgående ljusinsläppet och de ljusa väggarna. Här bor ni mycket bekvämt, endast en halv trappa upp i välskött förening där bredband och gemensamhetsel ingår i avgiften. Med inglasad balkong i sydväst har ni här härlig eftermiddags- och kvällssol samt en underbar utsikt över fjäll och sjö. Med citypulsen i stadskärnan, Storsjöns strand, centralstationen, gym och restauranger endast ett stenkast bort passar denna lägenhet perfekt för er som vill bo riktigt bra. Detta är verkligen en lägenhet att trivas i, med ett kök som renoverats med fingertoppskänsla i modernt lantlig stil med tidlös & klassiskt varmgrå kulör samt genomgående, snygga och slittåliga pergogolv samt ljusa väggar i hela lägenheten. Badrummet går i ljusa toner och i det rofyllda sovrummet mot den lugna gården finner ni praktiskt inbyggda garderober. BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd och i föreningen finns ett nytt uthyrningsrum, tvättstuga smidigt belägen i källaren i detta hus, cykelförråd och samlingslokal. Efter endast en kort promenad från bostaden är ni nere vid Storsjön för härliga promenader, löprundor eller bara för att sitta ner, andas och höra vågorna skvalpa. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 2
Ladvägen 5, Kaxåsbygden, Krokoms kommun, bild 3

Ladvägen 5

Villa
Kaxåsbygden, Krokoms kommun
Bjurfors Östersund
3 850 000 kr
140 m²
6 rum
1 088 m² tomt

Med vidunderlig utsikt över Hällsjön och vackra Kaxåsbygden samt såklart med Åreskutan i blickfånget i fjärran! Nöjet är helt på min sida när jag nu kan erbjuda ett av Ekobyn Ladrikets allra bästa lägen, längst upp i området som såklart var en av de första hus som såldes när projektet släpptes. Vem vill inte bo i den region som WHO, 2018 rankat som det allra renaste ur luftkvalitésynpunkt? Här bor barnfamiljen riktigt bra med gott om lekkamrater för barnen i så gott som varje hus och det arkitektritade huset på 140 m2 är både välisolerat och välplanerat, i två våningar med allrum på varje våning, fyra sovrum och balkong samt altan med optimalt solläge och magnifik utsikt mot sydväst. Vedkaminen på entréplanet värmer och bidrar tillsammans med FTX-ventilationen ytterligare till låga driftskostnader och fiber är indraget för den hemmaarbetande föräldern. Golvvärmen under de vackra enstavsekgolven värmer gott under frusna fötter på båda våningsplanen. Helkaklade badrum av hög klass på båda planen med dusch på entréplanet och badkar på det övre planet. Mycket praktiskt med groventré och tvättstuga i kombination. Här är även snyggt och smart påkostat med LED-spotlights i husets fönstersmygar. Ekobyn Ladriket är ett väldigt lyckat koncept som skapat en attraktiv by för unga familjer med kombinationen av ett ekologiskt naturnära boende som lyckats med att i husens utformning knyta an till det kulturhistoriska kring Ladriket i Kaxås. Här får ni dessutom ett delägande i samfälligheter för vägar och befintliga samt planerade fritidsanläggningar och grönområden. Här är padelbanan, utegymmet och grillplatsen redan på plats, skidspår och skoterleder finner ni praktiskt taget runt knuten och det planeras för att längre fram finnas möjlighet för de ridintresserade att till självkostnadspris få tillgång till stall, paddock och hagar. Dessutom planeras för vallabod, bakstuga och bryggeri. Här har skolan fått ett tillskott på över 60 nya barn där projekt Kaxås bidragit till stor del. Vid skolan finner ni vintertid dessutom en skridskobana. Här bor ni med milsvida skogar, rena sjöar och älvar samt vackra fjällområden som växlar i upplevelse med årstiderna. Här erbjuds ett skafferi med fin fjällfisk, vilt, fågel, bär och svamp praktiskt taget runt knuten. I Kaxås bor ni med fin service i byn där skola, förskola och livsmedelsbutik erbjuds inom bekvämt gångavstånd och dessutom finns goda möjligheter att kunna köpa närproducerade livsmedel från gårdarna i området. Välkomna till lugn och livskvalitet, välkomna till Kaxås i vackra Jämtland!

 • Premium

Visar alla 5