Saltvik 333

Saltvik, Härnösands kommun Se på karta

1 395 000 kr

1 495 000 kr -7 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
2 338 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
18 828 kr/år

Nu har vi glädjen att få presentera denna sommarpärla i Saltvik! Med underbart havsnära läge ligger denna fastighet med huvudstugan och inte mindre än tre sovstugor med fyra sovrum och totalt 10 sovplatser! Här får hela den stora familjen plats utan att trängas! Utsikten över havet är svårslagen och på de stora och generösa altanerna fångas solens strålar från alla väderstreck medan måltiderna med fördel tillagas i uteköket.

Huvudstugan erbjuder allrum, kök och matplats med härligt öppen planlösning och ryggåstak samt en fantastisk utsikt från de stora nya fönstren. Här finns ett sovrum och duschrum med förbränningstoalett. I den nybyggda stugan, från 2020, finns ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Här finns förstås även en redskapsbod och ett utedass med separett.

Den plana trädgården är barnvänlig och vid stranden ligger en liten roddbåt som medföljer vid köpet. Vid köpet medföljer även möbler såsom sängar, soffa och köksbord! Tillträde kan fås lagom till midsommar så boka in dig till visningen redan i dag!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Helena Zetterberg

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Helena Zetterberg, Mäklarhuset Härnösand
0703488543
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Här kommer budgivning med BankID att erbjudas