Mäklarhuset Härnösand

Mäklarhuset Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Västra Ringvägen 85, Hälletorp, Härnösands kommun
 • Onlinevisning mån 18 dec kl 16:15

Västra Ringvägen 85

Radhus
Hälletorp, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
925 000 kr
86 m²
4 rum
145 m² tomt

Varmt välkommen till detta mycket trivsamma radhus med härligt solläge. Här erbjuds kök med fina arbetsytor, matrum med plats för matbord, ljust vardagsrum med utgång till altanen samt hall och wc rum på entréplan. På övre plan finns två rymliga sovrum, duschrum samt hall med klädkammare. På den härliga altanen lyser solen från lunch och hela eftermiddagen och kvällen. Den egna lilla trädgården är lättskött och består av gräsmatta och buskar. Från altanen och trädgården har man utsikt över samfällighetens lummiga innergård med gungor och lekutrustning för barnen. För bilen finns en plats i längan med kallgaraget att tillgå. I samfälligheten finns en gemensam tvättstuga och fina förvaringsutrymmen. I samfällighetsavgiften på 3 276 kr/månad ingår värme, kallvatten, kallgarage, kabel-tv och renhållning. Från Hälletorp är det nära till både handelsområdet Ankaret och till fina motionsspår i naturen. Till centrum promenerar man på cirka 20 minuter och vill man inte gå så finns buss 503 som trafikerar området med regelbundna turer. Passa på att boka in dig till visningen redan idag!

 • Uteplats
Brunnshusgatan 21 C, Centrum, Härnösands kommun
 • Onlinevisning tor 14 dec kl 16:15

Brunnshusgatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
475 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
6 223 kr/mån
6 419 kr/m²

Låt oss få presentera denna ljusa och fräscha trea på första våningen och med gavelläge. Här är ett helt nytt kök med nya vitvaror insatt. Det är både generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Öppen planlösning mot vardagsrummet där ett stort matbord och soffgruppen får plats. Köket och vardagsrummet är mycket ljust tack vare de stora fönstren i två väderstreck. Här finns två sovrum varav det ena har utgång till balkongen, samt både duschrum och ett separat wc-rum. På balkongen lyser solen från lunch och en bit inpå kvällen. Lägenheten har fräscha ytskikt och den generösa takhöjden skapar en härlig känsla av rymd och ger lägenheten karaktär. Lägenheten är på 74 kvm och månadsavgiften är på 6 223 kr. I månadsavgiften ingår både 100/100 Mbit bredband, tv och kollektivt bostadsrättstillägg. Till lägenheten finns ett större förråd på vinden och ett mindre förråd i källaren och i källaren ligger även tvättstugan. Brf Fiskalen ligger mycket centralt med bara 5 minuters promenadväg till centrum, flertalet skolor och härliga havsnära promenadstråk finns i närheten. Lägenheten kan övertas omgående om önskemål finns så boka in er på en visning redan idag!

 • Balkong
Lasarettsgatan 25, Rotudden, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 25

Lägenhet
Rotudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
350 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 779 kr/mån
5 344 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvårumslägenhet på markplan. Bostaden är belägen på markplan och erbjuder ett smidigt boende med rymliga rum, gott om förvaring och är belägen i ett lugnt bostadsområde. Lägenheten som har en egen ingång har en välkomnande hall, ett funktionellt kök med plats för matgrupp, ett rymligt vardagsrum där även en finare matgrupp kan få plats. Sovrummet har gott om plats för både säng, garderob och skrivbord. I månadsavgiften ingår bland annat 300 Mbit bredband och tv-grundutbud. I reperationsfonden som tillhör bostaden finns det även 31 032 kr att disponera. Här bor du i ett lugnt men centralt område och med närhet till bensinstation som förutom drivmedel erbjuder både god mat och fika, livsmedelsaffär, vårdcentralen Södra Sundet samt förskola och skola. Omgivningarna erbjuder fina promenadvägar både i Gådeåparken och in till centrum. Inom promenadavstånd finns även gott om bussförbindelser. Välkommen med din visningsbokning!

Norra Kyrkogatan 30, Härnön, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 30

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
495 000 kr
77,6 m²
3 rum
vån 2/3
4 721 kr/mån
6 379 kr/m²

Upptäck ditt nya hem i denna fantastiska hörnlägenhet på generösa 77,6 kvadratmeter! Stig in i en ljus och inbjudande atmosfär där vardagsrummet bjuder in med sin charmiga burspråksdetalj, perfekt för mysiga stunder och socialt umgänge. Köket är designat med stora ytor som inte bara inspirerar till kulinariska äventyr utan även skapar en plats att dela glada stunder med familj och vänner. De två sovrummen är rymliga och erbjuder gott om plats för dubbelsängar, vilket gör det till en dröm för avkopplande nätter. Detta hem har en oslagbar placering med gångavstånd till centrum samt närhet till skolor och natursköna områden. Perfekt för dig som föredrar att lämna bilen hemma och njuta av en bekväm livsstil. Träd in på den rymliga balkongen och låt solens strålar omfamna dig större delen av dagen med en förtrollande havsglimt som bonus. Månadsavgiften inkluderar inte bara el utan även bostadsrättstillägg, vilket ger dig en bekymmersfri boendesituation. Förvaringsmöjligheter finns i det tillhörande vindsförrådet, och i källaren väntar föreningens tvättstuga med torkrum för din bekvämlighet. Ge dig själv möjligheten att uppleva detta unika boende genom att anmäla dig till en visning redan idag. Välkommen hem till din nya oas!

 • Plus
 • Balkong
Vangstagatan 40, Härnön, Härnösands kommun

Vangstagatan 40

Villa
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 825 000 kr
95 + 90 m²
5 rum
917 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna fastighet med ett riktigt bra läge. Att trädgården ligger i söder och att parken ligger på andra sidan staketet gör att . Barnen kan själva springa ner till lekparken genom grinden i staketet. Huset ger många möjligheter till att skapa sitt drömboende, där man kan trivas i många år framöver. På entréplanet finns tre sovrum, ett duschrum från 2014 och ett kök samt ett stort vardagsrum i vinkel med utgång till den inglasade altanen. I källarvåningen finns förråd, tvättstuga, pannrum, två rum varav ett var garage tidigare tillsammans med en nuvarande förrådsdel som nås både inifrån huset och utifrån. Garaget går att återställa om behovet finns. I området finns flera förskolor, varav två endast några minuters promenad bort. Grundskolor och gymnasium ligger också i närheten liksom Högslättens sportanläggning och matvarubutik.

Johan Nybergs Väg 2, Centrum, Härnösands kommun

Johan Nybergs Väg 2

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
155 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 697 kr/mån
5 849 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade etta. Här bor du med utmärkt läge, med närhet till gymnasiet, stadens centrum, idrottsanläggningar och havsbadet vid Sälsten. I lägenheten finns en öppen köksdel, ett rum med sovalkov, badrum och en klädkammare. Perfekt för dig som söker första bostad eller en övernattningslägenhet. Internet via Telenor 250/100 mbit ingår i månadsavgiften. Välkommen med din visningsbokning!

Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun
Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun, bild 2
Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun, bild 3

Johan Nybergs Väg 16 A

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
155 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 707 kr/mån
5 254 kr/m²

Välkommen till en behändig och kvadratsmart 1:a med ett trivsamt läge på Härnön! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med närhet till bland annat Härnösands gymnasium, Brännaskolan, Högslättens idrottsanläggningar och även Härnösands vackra natur intill hav och skog. Mycket välplanerad bostad med sina 29,5 kvm fördelade över hall med förvaring, allrum med sovalkov, kokvrå med allt du behöver och ett fräscht duschrum som renoverades år 2019. I månadsavgiften ingår bl.a. värme, vatten, kollektivt bostadsrättstillägg och ett snabbt bredband om 250 mbit. Denna lägenhet passar både dig som vill ha en trivsam övernattningslägenhet med gångavstånd till centrum eller söker en ny bostad för att exempelvis flytta hemifrån och göra det till ett lugnt område. Kontakta oss för en visningsbokning, välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Brunnshusgatan 29 A, Centrum, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 29 A

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
360 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
4 862 kr/mån
4 557 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet belägen högst upp i huset. När man stiger in i lägenheten ser man rakt genom hallen och ut mot balkongen med sina dubbeldörrar. Vidare in har man två sovrum, båda i bra storlek, från köket får man en glimt av en mycket trevlig utsikt utöver Norra inloppet. Förvaringsmöjligheterna i denna lägenhet är bra med sina garderober och förrådet som är beläget precis utanför lägenhetsdörren. Inflyttning kan ske snabbt om önskan finns. I området bor man riktigt bra, nära till Högslättens sportanläggning, många promenadstråk och endast några minuters promenad ner till stadens centrum.

 • Plus
 • Balkong
Lövuddsvägen 2, Lövudden, Härnösands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lövuddsvägen 2

Villa
Lövudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
795 000 kr
94 + 49 m²
3 rum
1 660 m² tomt

Välkommen till denna charmiga lilla villa i sin under somrarna lummiga trädgård. Huset har idag bara ett sovrum men allrummet på övervåningen går att dela av till ett eller två sovrum. När man stiger in i hallen på nedervåningen välkomnas man av en inblick i både köket och vardagsrummet. På övervåningen finns ett sovrum, allrum och ett duschrum samt en underbar utsikt mot Vårdkasen. Utanför entrédörren finns en uteplats vilken är både skyddad mot ljud och vind. Området är trevligt med alla sina olika promenadstråk och grillplatser för en enkla utflykter. Då E4:an sträcker sig över de båda fastigheterna betyder det att kommunikationsmöjligheterna är många och enkla: det är nära till utfarten till E4:an och busshållplats.

 • Plus
Fagottgatan 8, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 8

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 550 000 kr
143 + 14 m²
8 rum
535 m² tomt

Varmt välkommen till detta välskötta kedjehus i Gånsvik. Här bor man med i ett barnvänligt område med närhet till både förskolor och grundskola utan att barnen behöver korsa stora vägen. Huset är rymligt med sex sovrum över två plan och på entréplan erbjuds ett badrum, tvättstuga, två sovrum, kök med matplats samt ett vardagsrum med ett intilliggande inglasat uterum. På övre plan finns ett duschrum, tre sovrum samt ett rymligt klädförråd. Här på Fagottgatan 8 bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, flera idrottsplatser och Härnösands hästsportarena. För information om visning, kontakta ansvarig mäklare.

 • Uteplats
Näs 360, Näs, Härnösands kommun

Näs 360

Gård/Skog
Näs, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 685 000 kr
245 + 86 m²
9 rum

Vackert belägen gård med anrik trädgårdshistoria finns nu till salu i omtyckta och lantliga Näs, inte långt från centrala Härnösand. Gårdens totala areal uppgår till knappt 30 ha och ger en blandning av skogsmark, åker/betesmark, flertalet värdefulla byggnader och inte minst tomt ända ner till Nässjön. Inom den stora gårdsplanen mellan de två bostadshusen finns stor potential för er som vill förverkliga både husdrömmar och företagande. Gården som länge utgjorde trädgårdshandel har en ladugårdsbyggnad i två plan, en lagerlokal med goda förvaringsutrymmen, växthus med bevattningssystem och gott om utrym da villan) som har stora sällskapsytor, flera rum och dessutom en mycket fin vy över närliggande betesmark och dalgång. Det andra bostadshuset (Gula villan) är vackert placerad med utsikt mot sjön och närliggande grönytor. Försäljningen avser fastigheterna Säbrå-Näs 2:11 med adress Näs 360 samt Säbrå-Näs 2:94 med adress Näs 356. Säbrå-Näs 2:11 har en areal om ca 25 ha och Säbrå-Näs 2:94 en areal om ca 2,4 ha. Mer information om arealer och fastigheternas sträckning i bifogade kartor. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning av gården!

 • Uteplats
Västra Ringvägen 64, Hälletorp, Härnösands kommun

Västra Ringvägen 64

Lägenhet
Hälletorp, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
350 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/2
5 775 kr/mån
4 795 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa trea om 73 kvm på första våningen i Brf Syrenen. Trivsamt kök med matplats, ljust vardagsrum med utgång till balkongen, två fina sovrum samt ett duschrum med duschplats, tvättställ, toalett och en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Rymlig balkong där solen lyser större delen av eftermiddagen. Den gemensamma tvättstugan och lägenhetens förråd ligger i källaren i samma hus som lägenheten. Lägenheten är på 73 kvm och månadsavgiften är 5 775 kr. På den gemensamma innergården finns en stor fin gräsmatta, trädgårdsmöbler samt en bod med utemöbler där man kan sitta om det är dåligt väder. Här finns även möjligheter att odla i en pallkrage om man är trädgårdsintresserad. Bor man på Västra Ringvägen 64 har man nära till handelsområdet Ankaret och centrum. Buss 503 har en hållplats alldeles i närheten av lägenheten. Det är även nära till naturen, Bondsjöns badplats och tennisplan. Lägenheten är idag tom och tillträde kan ske omgående om önskemål finns!

 • Plus
 • Balkong
Stafettvägen 20, Änget, Härnösands kommun

Stafettvägen 20

Villa
Änget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 775 000 kr
97 + 123 m²
5 rum
749 m² tomt

Mysig och välskött villa på barnvänliga Änget finns nu till salu. Här på Stafettvägen 20 är det gångavstånd till förskolor, grundskolor och inte minst naturen och närliggande idrottsanläggningar. Huset som erbjuder fina ytor i två plan om totalt 97 + 123 kvm fördelat över 5 rum och kök ger utrymme för hela familjen. I entréplanet som även har två ingångar finns hall med förvaringsutrymmen, ett renoverat och trivsamt kök, tre sovrum och ett fint vardagsrum med utgång till altan och trädgård. I samma våningsplan även även renoverat dusch/badrum och wc-rum. En trappa ner finns ett stort allrum/sovrum, tvättstuga, hobbyrum samt extra utrymme för både förvaring eller varför inte hemmagym eller stort lekrum. De senaste åren har huset försetts med solpaneler vilket genererar ca 8000 kWh per år, det har även installerats en modern elbilsladdare. I huset finns redan smidig fjärrvärme och fiber via Servanet. I garaget finns plats för en större bil och vid uppfarten ytterligare två bilar. På baksidan av huset finns bland annat vinbärsbuskar, rabarber och stora ytor för lekar och även studsmatta. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Uteplats
Sehlstedtsvägen 33, Murberget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 33

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
225 000 kr
38,5 m²
1 rum
2 479 kr/mån
5 844 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1:a i genomgående fräscht skick med stilfulla detaljer. Lägenheten som är placerad i markplan med behändigt läge erbjuder 38,5 kvm med ljusa och trivsamma ytor. Planlösningen medför möjlighet till olika sorters möblemang. I det stora allrummet finns plats för både sovalkov och soffgrupp medan det i det öppna rummet intill går utmärkt att få plats med ett matbord och flera middagsgäster. Intill kök och matplats finns även utgång till uteplatsen som medföljer bostaden. Stenläggningen kan även efter behov utökas med altandäck eller dylikt. I månadsavgiften ingår i princip allt, däribland värme, vatten, tv/bredband och hushållsel efter förväntad förbrukning/storlek. I dagsläget finns det lediga p-platser för uthyrning! Från bostaden är det närhet till bland annat Murbergets friluftsmuseum och vackra naturnära promenadstråk. Några få minuters promenad nås även Handelsområdet Ankaret, resecentrum samt Härnösands folkhögskola. Välkomna att boka in er till en visning!

Törestigen 6, Gådeåberget, Härnösands kommun

Törestigen 6

Villa
Gådeåberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 200 000 kr
120 + 110 m²
5 rum
743 m² tomt

Vi har nu glädjen att få presentera denna rymliga och fräscha familjevilla i ett lugnt och trivsamt område. På entréplan möts man av en rymlig hall med öppen planlösning till det härliga stora köket. Köket är nyrenoverat och här finns fina arbetsytor, den trivsamma köksön och gott om plats för matbordet. Från vardagsrummet når man det fina inglasade uterummet och trädgården. På entréplan finns även tre sovrum och ett fräscht duschrum. Nedre plan erbjuder allrum med braskamin, ytterligare två till tre sovrum samt relaxrum med bastu, dusch och wc-rum samt tvättstuga. I det inglasade uterummet kan man njuta från tidig vår till sen höst. I anslutning till uterummet finns en altan med plats för loungemöbler. För bilen finns ett garage och på uppfarten finns parkering för ytterligare tre till fyra bilar. På Törestigen bor man i ett lugnt och barnvänligt område och villan ligger sist efter en återvändsgata. Villan ligger med högt läge och härifrån skymtas både Norra hamninloppet och Vårdkasberget. Det är nära till skogen som erbjuder både lingon, blåbär och kantareller. Detta är verkligen en villa där hela familjen får gott om plats så anmäl dig till visningen redan i dag!

 • Uteplats
Tulegatan 3, Fastlandet, Härnösands kommun

Tulegatan 3

Villa
Fastlandet, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 995 000 kr
8 rum

Varmt välkommen till denna fastighet med stora utvecklingsmöjligheter. Denna fastighet passar utmärkt till ett vårdhem, stödboende, ungdomsverksamhet, pensionärsboende, kontorslandskap eller som en privatbostad för er som söker många rum. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är handikappanpassad med bland annat en installerad hiss. Varmt välkommen att boka en vising.

Bryggvägen 1 A, Centrum, Härnösands kommun

Bryggvägen 1 A

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 400 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/5
4 839 kr/mån
31 579 kr/m²

Välkommen till denna moderna och fina lägenhet i den attraktiva föreningen Bryggaren Strand 2. Lägenheten som är belägen på tredje våningen nås enklast via hiss där den ljusa och smakfulla bostaden erbjuder med sina 76 kvm en öppen och sociala planlösning där kök med tillhörande köksö och vardagsrum går samman i ett - ett perfekt ställe för att samla familj och vänner. Bostaden erbjuder även två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en rymlig klädkammare och ett helkaklat duschrum med tillhörande tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till bostaden finns en rymlig uteplats under tak där solens strålar lyser från tidiga eftermiddagen till sena kvällen. Strax nedanför entrén finns parkeringsplats för bilen och det finns även möjlighet att hyra garageplats i huset. Välkommen till en bostad med närhet till bland annat småbåtshamnen, simhall, fina parkmiljöer och promenadstråk samt stadskärnan!

 • Balkong
 • Hiss
Ådalsvägen 21 A, Bondjöstaden, Härnösands kommun

Ådalsvägen 21 A

Lägenhet
Bondjöstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
250 000 kr
77,7 m²
3 rum
vån 1/2
5 516 kr/mån
3 218 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna lägenhet om tre rum och kök. Lägenheten ligger på fösta våningen med endast några trappsteg upp. När man stiger in i lägenheten möts man av en hall med mycket förvaringsmöjligheter, vidare in finns två sovrum i bra storlek. Det finns även ett kök med plats för ett matbord samt ett rymligt vardagsrum och ett ljust duschrum med tvättmaskin. I närområdet finns elljusspår och handelsområdet Ankaret. Föreningen har en trevlig gård med gemensam uteplats och lite odlingar.

 • Balkong
Ramsåsvägen 27 B, Älandsbro, Härnösands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ramsåsvägen 27 B

Lägenhet
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
340 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
7 497 kr/mån
2 906 kr/m²

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda en rymlig femrumslägenhet om hela 117 kvm. Här bor man i en radhusliknande bostad med två våningsplan. Bostaden i omtyckta BRF Brolyckan ligger fint till i området och har en utmärkt planlösning. Entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett fint kök med matplats och utgången till uteplatsen. Här finns ett duschrum och ett större sovrum. Från hallen nås även övre plan som erbjuder tre sovrum, en hall, wc rum med tvättmaskin samt en rymlig balkong. Bostaden är belägen i Älandsbro med promenadavstånd till både förskola/grundskola, livsmedelsaffär, bensinmack och bussförbindelser. Ett stenkast bort ligger även fina promenadstråk i lantlig miljö. Välkomna till ett trivsamt boende i Älandsbro!

 • Balkong
 • Uteplats
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 2
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 3

Franzéngatan 14

Övrigt
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
5 750 000 kr
1 103 m² tomt

Är det äntligen dags att ta tag i drömmen? Eller är företagandet nästa steg för dig att utvecklas och kunna leva på din näringsverksamhet? Har du letat länge efter rätt lokaler? Fastigheten överlåtes som friköpt och inga kontrakt kommer finnas för nya ägaren, utan man får fritt förfoga över hela fastigheten själv. Välkommen att kontakta oss för mer information.

 • Premium
Krokvägen 8, Brännan, Härnösands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krokvägen 8

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
315 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 978 kr/mån
8 077 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina etta om 39 kvm på Krokvägen 8 på första våningen. Lägenheten erbjuder fint kök med utgång till balkong, rymligt allrum med plats för både soffan och matrumsmöbeln, rymlig sovalkov där dubbelsängen får plats samt duschrum och hall. I allrummet finns fem rymliga garderober. Den härliga balkongen erbjuder fin utsikt och sol hela eftermiddagen och kvällen. Till lägenheten medföljer både källarförråd och matkällarförråd och tillträde kan ske efter önskemål. Bostaden ligger på Brännan med närhet till Willys livsmedelsaffär, frisör, gym, blomsterbutik och restaurang samt Högslättens motionsanläggning. I närheten finns även busshållplats och till centrum promenerar man på tio minuter. Välkommen på visning!

 • Balkong
Brunnshusgatan 21 B, Centrum, Härnösands kommun

Brunnshusgatan 21 B

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 753 kr/mån
4 545 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga tvårumslägenhet. Belägen på första våningen och ett centralt läge. Bostade erbjuder ett rymligt kök med egen matplats framför fönstret. Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med ett trevligt burspråk intill balkongdörren. Balkongen har ett fint soligt läge. Sovrummet rymmer både den stora dubbelsängen och garderobsförvaring. Duschrummet är centralt placerat i bostaden. Lägenheten är på 55 kvm och månadsavgiften är på 4753 kr. I månadsavgiften ingår både Digital-tv grundutbud och 100/100 Mbit/s internet. Brunnshusgatan 21 B har både ett centralt och attraktivt läge med trivsamma promenadstråk en bit bort längs med havet och flertalet av stadens restauranger alldeles runt hörnet. Ett perfekt boende för dig som vill har nära till det mesta! Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Krok 266, Krok, Härnösands kommun

Krok 266

Fritidshus
Krok, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
575 000 kr
50 m²
4 rum
1 099 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga med högt naturnära läge i Krok utanför Älandsbro! Stugan erbjuder kök med plats för matbord, vardagsrum med härlig kamin, tre små sovrum och hygienrum med förbränningstoalett. I den ena förrådsboden finns en duschkabin med varmvattenberedare installerad. Den härliga trädgården erbjuder gott om blommor, buskar, perenna växter, plommonträd, rabarber, jordgubbar och växthus. På den rymliga altanen fångar man solstrålarna från tidig morgon till sen kväll alltmedan man blickar ut över Uvbergets branta stup! Det senaste åren har stugan fått nytt tak, grunden har stabiliserats och stugan har rätats upp, elen är omdragen och radiatorerna är nya. Ny är även altandörren, kyl/frysen och spisen. Hör av dig om du är intresserad av en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Gådeåvägen 12, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 12

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
165 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 027 kr/mån
7 333 kr/m²

Låt mig få presentera denna trivsamma lilla etta om 22,5 kvm. Lägenheten ligger på fjärde våningen och erbjuder fin utsikt över föreningens innergård och över hustaken har man utsikt mot havet. Lägenheter erbjuder ett allrum med fräsch köksdel. I köksdelen består den maskinella utrustningen av spishäll med två plattor, ugn, mikro samt kombinerad kyl/frys. I allrummet får man plats med säng, litet bord och en fåtölj. Det stora fönstret och den franska balkongen släpper in härligt med ljus. Duschrum med kaklade väggar och klinkergolv. Månadsavgiften är på 2 027 kr och då ingår bland annat 100 Mbit bredband. Till lägenheten finns källarförråd och föreningens gemensamma tvättstuga är praktiskt belägen i källaren. Vill man renovera i lägenheten finns 3 309 kr i inre reparationsfonden. Tillträde kan ske omgående om önskemål finns. Anmäl er till visningen redan i dag!

 • Uteplats
Smultronvägen 7, Eriksdal, Härnösands kommun

Smultronvägen 7

Villa
Eriksdal, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 195 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Smultronvägen 7 med ett toppenläge på Härnön, här erbjuds ett fint hem med flertalet faktorer för ett trivsamt villaliv! Med den fina placeringen erbjuds sol hela dagen, en stor trädgård, flera uteplatser och ett tacksamt gångavstånd till både skolor, idrottsanläggningar och i synnerhet Härnöns vackra natur. Huset har två rymliga plan och en total yta om nästan 200 kvm. 5 rum och kök varav 4 sovrum, perfekt för både stor och liten familj. Entréplanet har mycket fina sällskapsytor där kök och vardagsrum utgör husets hjärta. Här finns en värmande öppen spis med insats som förgyller villalivet. I entréplanet finns även två rymliga sovrum, ett duschrum samt åtkomst till altandäck och två inglasade uteplatser. I källarplanet finns ytterligare två sovrum, duschrum, pannrum, garage, hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen. Löpande genom åren har bland annat taket bytts ut, moderna 3-glasfönster installerats, värmesystemet uppgraderats till bergvärme samt inkoppling av Servanets fiber. Fastigheten har råkat ut för fuktskador i källarplanet som härleds till en defekt dräneringsledning mellan garagenedfarten och tomtgräns. För köparen finns utöver renovering av källarplanet åtgärdsförslag rekommenderat av fackman att gräva och byta ut dräneringsledning vid ovan nämnda sträcka. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om detta. Varmt välkomna till ett trivsamt hus med stor potential att uppfylla era husdrömmar!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 39