Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Mäklarhuset Härnösand

Mäklarhuset Härnösand

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trumpetgatan 21, Gånsvik, Härnösands kommun
  • Onlinevisning ons 24 apr kl 16:00

Trumpetgatan 21

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 450 000 kr
145 m²
5 rum
322 m² tomt

Välkomna till detta hemtrevliga och rymliga kedjehus med insynsskyddad trädgård i söderläge! Perfekt boende för barnfamiljer - nära skola, förskola och i ett barnvänligt område. På Trumpetgatan 21 erbjuds nu ett kedjehus med 145 kvm boarea att inreda precis som du vill. Ett drömhem att trivas i! Här erbjuds ett entréplan med rymlig hall, kök med matplats, stort vardagsrum med kamin och utgång till altanen, matrum, ett sovrum samt tvättstuga och duschrum. På övre plan finns ett stort sovrum eller allrum samt ett rymligt sovrum som varit två sovrum tidigare och ett duschrum. På den härliga altanen utanför vardagsrummet står en utegrill redo för sommarens härliga grillmiddagar. På baksidan av garaget finns ytterligare en altan - perfekt för morgonkaffet! I den lummiga trädgården, som är perfekt för barnfamiljer som vill leka och njuta av solen, finns en friggebod och en förrådsbyggnad. Plats för bilen finns i garaget och ytterligare parkeringsmöjlighet finns utanför garaget för ytterligare två bilar. Detta kedjehus är perfekt för dig som söker ett trivsamt boende och en bekväm livsstil. Ring oss idag för att boka en visning och upptäck själv allt den här bostaden har att erbjuda!

  • Uteplats
Lasarettsgatan 37, Rotudden, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 37

Lägenhet
Rotudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
395 000 kr
72,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 344 kr/mån
5 448 kr/m²

Önskar du bo med närhet till stadens centrum och i en fin och välhållen lägenhet med radhuskänsla. Då har du hittat rätt! Men egen ingång på entréplan och ett förråd i anslutning till lägenheten. När man kliver in i lägenheten finns en mindre hall på bottenplan där man kan hänga av sig ytterkläder vidare upp för trappen möts man av en fin och ljus lägenhet med genomgående parkettgolv. Lägenheten renoverades för ca 10 år sedan men ljusa materialval. Här finns ett rymligt kök, vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, sovrum och fint duschrum med tvättmaskin. I närheten finns en matvarubutik, Gulf, förskola och grundskola. Några minuters promenad bort ligger stadens centrum och busshållsplats för enkel pendling till Sundsvall.

Kastellgatan 46, Brännan, Härnösands kommun

Kastellgatan 46

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
545 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 900 kr/mån
7 842 kr/m²

Välkomna till en renoverad och genomgående ljus lägenhet med många värdefulla egenskaper. Att den ligger på första våningen med gavelläge och generösa ytor är bara några av fördelarna! Lägenheten som uppgår till ca 70 kvm är bra fördelad över tre rum och kök och där samtliga rum har en generös takhöjd. Känslan som ges av takhöjden och gavelläget är extra rymd och luftiga ytor. Bostadens samtliga rum har renoverats över tid och framförallt kök och duschrum är moderna och i smakfull stil. Utöver duschrummet finns även ett extra wc-rum som byggts om till behändigt tvättrum. Bostaden förgylls av den fina inglasade balkongen som färdigställdes år 2020. Det blir ett form av extra "rum" att utnyttja större delen av året. Kastellgatan 46 ligger på Härnön inte långt till förskolor, grundskolor, motionsanläggningar och inte minst fina naturområden vid skog och hav. Det går med andra ord lätt att kombinera lägenhetsboendet med smidig närhet till skolor och fritidsaktiviteter om behov finns. Varmt välkomna att titta närmare på denna trivsamma bostad!

  • Uteplats
Säbråvägen 31 B, Hälletorp, Härnösands kommun
  • Onlinevisning tor 25 apr kl 16:30
  • Tor 25 apr kl 17:00

Säbråvägen 31 B

Radhus
Hälletorp, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
995 000 kr
127 + 61 m²
4 rum
285 m² tomt

Vi är stolta över att få presentera detta rymliga radhus beläget på Säbråvägen 31 B, Härnösand. Här finns gott om plats för hela familjen med fyra sovrum och 127 kvm boarea. På entréplan möter du en rymlig hall, trivsamt kök och ett ljust stort vardagsrum. På övre plan finns tre sovrum och badrummet. I källaren finns ett allrum samt ytterligare ett sovrum, tvättstuga med duschplats, bastu och ett rymligt förråd. Insynsskyddad altan med söderläge och lättskött behändig trädgård. Garage med plats för en bil samt plats finns för ytterligare två bilar framför garaget. Fiber från Servanet finns indraget. Här bor du med närhet till skolor, mataffärer och till centrum är det ca 1,5 km. Tillträde kan ske efter önskemål så boka in dig på en trevlig visning redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Hammarvägen 15, Älandsbro, Härnösands kommun

Hammarvägen 15

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 295 000 kr
90 + 98 m²
5 rum
1 120 m² tomt

Välkomna till denna hemtrevliga och rymliga familjevilla med fin hörntomt i populära Älandsbro. Utrymmena upplevs mycket större i verkligheten och här finns hela tre plan att utnyttja. Entréplanet erbjuder fina sällskapsytor i det stora köket och det ljusa vardagsrummet. Intill dessa finns även en möblerbar hall med utgång till altan med mysig öppen spis. Samma våningsplan har även ett helkaklat duschrum och två rymliga sovrum med förvaringsutrymmen. En trappa upp finns ytterligare ett stort sovrum, en klädkammare samt en oinredd vind med stor potential för framtida rum! I källarplanet finns ett till sovrum eller varför inte extra allrum/tv-rum. Här finns även en stor tvättstuga, pannrum, garage samt mycket gott om förvaringsutrymmen. Innergården som framförallt har väl uppbyggda odlingsytor erbjuder även plats för barnens lekar. Intill lekstugan och hönshuset är det exempelvis plats för en stor studsmatta. De senaste åren har flertalet renoveringar genomgåtts vilket gör det smidigt för framtida ägare att bara flytta in och leva villalivet! 2022 fick huset ett helt nytt värmesystem i form av den effektiva luft/vattenvärmepumpen. Merparten av husets ytskikt har även renoverats och nästintill alla vitvaror är nya. Fiber via Servanet är installerat och även hemlarm finns. I närområdet finns både lekpark, förskolor, grundskola, livsmedelsaffär och bensinmack. Det finns även bra bussförbindelser och säkra promenadvägar till/från skolorna. Välkommen att kontakta oss för mer information eller visningsbokning!

  • Uteplats
Gådeåvägen 20, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 20

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
485 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
4 551 kr/mån
6 299 kr/m²

Trivsam och fint belägen gavellägenhet med inglasad balkong finns nu till salu på Gådeåvägen 20. Här bor man behändigt på det första våningsplanet med fint ljusinsläpp och med soligt läge på balkongen. 77 kvadratmeter fördelade över kök med matplats, vardagsrum, två rymliga sovrum, renoverat duschrum med tvättmaskin samt en hall med rymlig klädkammare. De generösa ytorna inne i lägenheten toppas av den mycket fina balkongen som erbjuder sol på både eftermiddag och kväll. Här ryms bord och stolar, det finns även installerad el och infravärmare. Inom den etablerade och välskötta bostadsrättsföreningen Trasten finns en fin tvättstuga, stor samlingslokal som kan hyras av medlemmarna för ex. kalas, festligheter eller övernattning. Inom föreningen finns fina grönytor, uteplatser och det är även nära till en lekpark i området. I bostadsområdet är det nära till bland annat Coop livsmedelsaffär, förskola/grundskola, bussförbindelser och Gulf bensinmack/bageri. Varmt välkomna att boka in er till visning av denna trivsamma gavellägenhet.

  • Uteplats
Allévägen 6, Centrum, Härnösands kommun

Allévägen 6

Villa
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 550 000 kr
163 + 70 m²
7 rum
1 147,9 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera Allévägen 6. Ett hus med stor karaktär! Villan har genomgått flera stora renoveringar och entréplanet erbjuder en trevlig farstu, duschrum, modernt kök, vardagsrum med fungerande kakelugn, allrum och matsalen/glasverandan. Övreplan erbjuder fyra sovrum, en hall och ett större duschrum med stort ljusinsläpp. På källarplanet finns en matkällare, tvättstuga och två förråd. Garaget byggdes år 2020 och här får två bilar plats på djupet samt en bil i carporten. Tomten har gott om utrymme och passar både för barnens lekar eller för dig med gröna fingrar. Här finns även flera uteplatser att njuta av och i det fina växthuset finns det självbevattning. Allévägen 6 är belägen på ett av de mest centrala villaområdena på Härnön på en lugn gata. Här får man närhet till skolor idrottsanläggningar, butiker och restauranger. Här kan du njuta av en livsstil av högsta kvalitet och en bekväm vardag med allt du behöver inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa, boka en visning idag!

  • Uteplats
Fagottgatan 50, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 50

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 495 000 kr
115 m²
4 rum
159 m² tomt

Varmt välkommen till Fagottgatan 50 och detta välrenoverade radhus. Radhuset är i genomgående utmärkt skick och inbjuder till ett lättsamt boende på 1,5-plan. Entréplanet erbjuder en rymligt hall med gott om förvaring i den stora garderoben. Här finns även ett nyrenoverat duschrum, ett fint kök med matplats och fina arbetsytor för matlagning. Vardagsrummet är rymligt och ljust med en tillhörande uteplats. Från passagen när man även tvättstugan. Övre plan erbjuder en hall med åtkomst till övriga rum. Tre sovrum i fint skick och ett gudomligt badrum. Här är det bara att flytta in utan att behöva tänka på renoveringar! I samfällighetsavgiften ingår bland annat garageplats i länga, parkeringsplats, snöröjning och renhållning. På Fagottgatan bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, idrottsanläggningar och Härnösands hästsportarena. Centrum och Smitingens havsbad hittar du endast några minuter bort med bilen. Välkommen på visning!

Lasarettsgatan 6, Centrum, Härnösands kommun

Lasarettsgatan 6

Villa
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 700 000 kr
260 + 50 m²
682,7 m² tomt

Varmt välkommen till Lasarettsgatan 6 och denna hyresfastighet med tre lägenheter. Huset är belägen centralt i Härnösand med närhet till det mesta som centrum kan erbjuda. Idag är alla tre lägenheter fullt uthyrda. Lägenheten på entréplanet kommer att få ett renoverat badrum nu i maj. Hyresintäkterna genererar totalt 282 480 kr/år. Det är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola/dagis, mataffär, bensinmack och apotek. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om fastigheten.

Envägen 11, Hälletorp, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Envägen 11

Villa
Hälletorp, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
750 000 kr
75 + 75 m²
4 rum
730 m² tomt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga lilla villa på lugna och fridfulla Envägen 11. Villan erbjuder ett entréplan med kök med matplats, vardagsrum, tre sovrum och duschrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum och ett rymligt garage på längden. Utanför vardagsrummet finner vi den inglasade altanen. Trädgården ligger med söderläge och här finns gräsmatta för barnens lek och bus, trädgårdsland, vinbärsbuskar och en inredd friggebod. Här finns även rabatter med fina perenna växter. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns förberett i gatan framför villan. Är du på jakt efter en villa där du själv kan renovera och fixa så finns chansen nu så boka in dig på visningen redan idag!

  • Plus
  • Uteplats
Norra Kyrkogatan 27 A, Härnön, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 27 A

Lägenhet
Härnön, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
895 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/4
4 425 kr/mån
9 728 kr/m²

Varmt välkomna till en pampig och ljus lägenhet som erbjuder en härlig rymd och stor frihetskänsla. Här i Brf Utkiken med det fina läget finner ni denna generösa bostad om hela 92 kvm fördelat om 4 rum och kök. Föreningens namn vittnar om dess fina placering på Härnön. Gavelläget från den tredje våningen ger er ljusinsläpp från lika många väderstreck och en magnifik utsikt över hamnen, havsinloppet och vackra solnedgångar. För er som uppskattar matlagning och vill kunna bjuda hem släkt och vänner kommer det stora köket och matplatsen passa utmärkt. Här går det att skapa ett modernt kök med öppen och social planlösning. Reparationsfond finns om ca 15 000 kr. I vardagsrummet intill finns ytterligare gott om plats för både soffgrupp, fåtöljer och många gäster. Rummet förlängs och hela bostaden förgylls av den fantastiskt fina balkongen med inglasning och havsutsikt. Dess öppna placering framförallt mot väster ger er värdefull kvällssol, något som här verkligen kommer till sin rätt. Lägenhetens två sovrum är båda rymliga och har flera garderober. Det finns utöver ett helrenoverat duschrum även en extra gästtoalett, smidigt både i vardagen och vid besök. Inom bostadsrättsföreningen finns övernattningsrum, modern tvättstuga, bastu med relax och ett behändigt träningsrum. Nyligen har föreningen installerat laddstolpar för elbilar. Ett stenkast bort finns stadskärnan och fina promenadstråk utmed Skeppsbron/Långgatans idylliska bebyggelse samt lite längre bort havsnära Sälstens badplats. Välkomna att kontakta oss för visningsbokning!

  • Balkong
Fagottgatan 36, Gånsvik, Härnösands kommun

Fagottgatan 36

Radhus
Gånsvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 185 000 kr
115 m²
4 rum
159 m² tomt

Varmt välkommen till Fagottgatan 36. På entrésidan möts man av ett fristående förråd samt ett altandäck i söderläge. Vid entrén i hallen möts man av både ingången till köket samt trappan till övre plan. Köket är i bra skick och här finns en tydlig plats för matgruppen. Innanför köket finns en passage där även tvättstugan finns. Vardagsrummet har gott om plats för både soffan och en extra matplats om man önskar. Duschrummet är renoverat och fint. På övre plan finns tre sovrum, ett rymligt badrum samt en klädkammare. Garageplats ingår för varje husägare. På Fagottgatan bor man med närhet till både grundskola, flera förskolor, livsmedelsaffär, idrottsanläggningar och Härnösands hästsportarena. Här bor man endast några minuters bilväg ifrån centrum eller till havsbadet vid Smitingen. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Sjöviken 155 & Sjöviken 157, Sjöviken, Härnösands kommun

Sjöviken 155 & Sjöviken 157

Villa
Sjöviken, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 750 000 kr
120 + 25 m²
6 rum
2 861 m² tomt

Varmt välkommen till en riktigt fin havsnära villa från 2017. Här får man en havsnära och barnvänlig tomt på 1 419 kvm + 1 442 kvm som erbjuder sol över hela dagen, ett förråd, ett gårdshus samt den fina villan om två plan. Genom de stora fönsterpartierna får man ett fint ljusinsläpp, en modern planlösning med stora sällskapsytor och en låg driftskostnad. Förläng utomhussäsongen med de 25 kvm stora inglasade uterummet med skjutbara fönsterpartier åt alla håll. I det fina gårdshuset finns ytterligare sovrum, köks del, duschrum och förråd som kan bli en utmärkt tvättstuga. Här bor man i ett energisnålt hus! I Sjöviken finns en fin barnvänlig sandstrand och fina klippor att sola på. Vill man utforska naturen så finns fina klapperstensfält med grillplats i närheten. Här kan man njuta av den vackra naturen vid skog & hav med ca 300 meter till sandstranden. Här bor man vid havet och endast 15 minuter från centrala Härnösand. Visas endast på begäran!

  • Uteplats
Gådeåvägen 8, Gådeåstaden, Härnösands kommun

Gådeåvägen 8

Lägenhet
Gådeåstaden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
475 000 kr
77 m²
3 rum
vån 4/4
5 565 kr/mån
6 169 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på Gådeåvägen 8. Lägenheten har det man vill ha såsom en inglasad balkong med härligt solläge och en klädkammare i hallen som ger lite extra förvaringsmöjligheter samt rymliga rum och ett stamrenoverat duschrum med tvättmaskin. I föreningen finns ett centralgarage med kort kö. Lägenheten ligger belägen med närhet till stadens centrum, pendlingsmöjligheter och matvarubutik. Detta boende passar perfekt för den som vill bo i en trivsam lägenhet med närhet till allt Härnösand har att erbjuda. Ett utmärkt tillfälle för en singel, ett par eller en liten familj att skapa en trygg plats att kalla hem. Välkommen på visning!

  • Balkong
Finsviksstrand 141, Finsviksstrand, Härnösands kommun

Finsviksstrand 141

Villa
Finsviksstrand, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 890 000 kr
128 m²
5 rum
6 386 m² tomt

Varmt välkommen till denna havsnära villa i natursköna Finsviksstrand. Entréplanet erbjuder en rymlig hall med klädavhängning och ett intilliggande duschrum. Efter hallen når man en öppen och socialt tillgänglig yta där vardagsrummet, det lantliga köket och matsalsplatsen smälter ihop till ett. Husets naturliga hjärta. Havsutsikten innifrån huset är iögonfallande vacker! På övre plan finns ett wc rum och tre sovrum i varierande storlek med ytor för både skrivbord och klädförvaring. Tomten är belägen på båda sidorna om vägen där den nedre delen sträcker sig nästa hela vägen ner till havskanten. Från vägkanten finns en stig ner till ett äldre båthus och sen ut till udden där man kan njuta av pickning och allt övrigt som havet kan erbjuda. Den övre delen av tomten har flertalet byggnader, här finns bostadsvillan (huvudhuset) med en tillhörande pool & trädäck, ett enkelgarage, två logbyggnader där den stora logen har både en verkstad och ateljé på markplan samt en stor öppen logdel på övre plan som passar ypperligt till midsommarfesten eller varför inte en bröllopsfest. Bussen går precis utanför tomten och endast en kort promenad ifrån huset finns populära Härnösands Golfklubb med sin fina golfbana och den trevliga restaurangen som välkomnar alla under hela sommaren. Fastigheten säljs med trygghetstjänsten Skyddat köp. För mer information,ta kontakt med ansvarig mäklare.

  • Uteplats
Gådeåvägen 3 B, Centrum, Härnösands kommun

Gådeåvägen 3 B

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
195 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
2 149 kr/mån
6 724 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta etta på Gådeåvägen 3. Bostaden är belägen endast en halv trappa upp från entrén. Allrummet har plats för både säng, soffa och matbord. Köksdelen i modern tappning erbjuder spis, diskho och en kombinerad kyl & frys. Här finns stora fönsterpartier för gott ljusinsläpp. Lägenheten står idag tom och erbjuder ett snabbt tillträde om så önskas. Här på Gådeåvägen 3B bor man centralt och nära till allt som centrum kan erbjuda. Perfekt boende för dig som behöver en övenattningslägenhet eller för dig som studerar. Föreningen tillåter juridisk person(företag) som köpare. Varmt välkommen med din visningsbokning.

Norra Kyrkogatan 21 C, Centrum, Härnösands kommun

Norra Kyrkogatan 21 C

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
320 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 3/4
2 394 kr/mån
10 356 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga etta med inglasad balkong. Denna luftiga bostadsrätt, med 30.9 kvadratmeter erbjuder ett rymligt allrum med gott om plats för både soffa och en dubbelsäng. Här finns även en kokvrå med tillhörande plats för matbord och stolar, en luftig hall med inbyggda garderober samt plats för ytterkläder. Lägenheten ligger på tredje våningen och månadsavgiften är 2 394 kr. Med sitt centrala läge har du nära till det mesta - restauranger, shopping och resecentrum. Härnösands gymnasium finner du endast en gata upp. Ett perfekt läge för den som söker en övernattningslägenhet eller är studerande. Välkommen på visning!

  • Balkong
Vike 417, Öje, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vike 417

Villa
Öje, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 995 000 kr
220 m²
7 rum
2 193 m² tomt

Varmt välkomna till Vike och denna oerhört vackra fastighet som erbjuder något utöver det vanliga. En chans som mest troligt aldrig kommer åter för er som vill förverkliga gårdsdrömmen på landet. I perfekt harmoni finner ni här ett magnifikt sjönära läge vid stora Öjesjön i kombination med ett gediget och mycket genomtänkt byggnadshantverk. Den arkitektritade villan är uppförd i timmer och består av hela 7 rum och kök varav 5 sovrum. Vidbyggt huset finns ett stort dubbelgarage med gott om utrymme. I husets två boplan med boyta om 220 kvm erbjuds fina sällskapsytor för hela familjen, samtliga med vacker utsikt mot trädgården och stora fönsterpartier mot sjön. Det sitter i detaljerna och här finns det många. Utöver en för hela fastigheten mycket effektivt bergvärmeanläggning finns en pampig täljstenskamin i husets mitt, som även har separat pizza/bakugn. Köket har både vedspis, gasspis, platsbyggt skafferi och en helt egen vinkällare. Det finns dusch/badrum i varje våningsplan och dessutom en praktisk tvättstuga samt rikligt med förvaringsutrymmen. De 5 sovrummen har samtliga fin utsikt och är av bra storlek. På gården uppfördes år 1996 ett helt nytt stall med flera boxar, vattenspilta och sadelkammare. Denna byggnad används idag som garage och verkstad men går med små medel att återställa för den som vill bedriva hästhållning. Intill denna byggnad finns en del av en paddock. Gårdens fina placering med närhet till skogsmark, ängar och inte minst Öjesjön skapar stor livskvalitet och det är lätt att följa årstidernas växlingar, oavsett om det sker från husets alla rum eller från ett värmande bastubad eller varför inte ett dopp i den vedeldade badtunnan. Från bryggan, båtplatsen och tack vare närheten till sjön ges utrymme för bad, fiske, båtliv och inte minst vinterskidåkning och långfärdsskridskor. Detta endast ett stenkast från hemmet. Fastigheten säljes som ett Skyddat köp, Överlåtelsebesiktning med protokoll finns. Vi hälsar er varmt välkomna till en mycket trevlig fastighet!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ulvviksstrand 345, Älandsbro, Härnösands kommun

Ulvviksstrand 345

Villa
Älandsbro, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 995 000 kr
110 m²
6 rum
1 270 m² tomt

Välkomna till havet och naturen som i kombination med detta välskötta och moderna hem kan förverkliga era villadrömmar! Äkta havstomt i söderläge som sträcker sig hela vägen ned till Älandsfjärden vilket ger er värdefull och enkel åtkomst till bad, fiske och båtliv. Härnösand som utgör porten till Höga kusten erbjuder med denna pärla direkt närhet till friheten som den vackra naturen ger. Villan är uppförd i slutet av 1990-talet och erbjuder en annorlunda planlösning med många häftiga inslag. Ryggåstak, modern öppen planlösning, glastak med naturligt ljusinsläpp, braskamin och inredd vind/loft. Både tomten och byggnaderna är ställda i ett soligt söderläge med generös öppning mot både öster och väster. Med läget fångar ni solen nästintill hela dagen och kan avnjuta spegelblankt vatten från både uteplatser och sällskapsytorna inomhus. Nybyggt år 2023 är den stora carporten med isolerat förråd/arbetsrum med en byggyta om drygt 40 kvm. Här ryms både fordon och fritidsutrustning. Till fastigheten är det gemensamt underhållen väg och delad djupborrad brunn med flera fastigheter. Det är enskilt avlopp - trekammarbrunn. Fiber via Servanet finns i området tillgängligt att ansluta sig till. Från huset är det mycket nära till Härnösands Golfklubb och Vägnöns vackra 18-hålsbana. Strax ovanför bostadsområdet är det även enkelt att ta sig ut i skogen för svamp- och bärplockning. Med bil och/eller båt tar det ca 15 minuter in till centrala Härnösand. Varmt välkomna att kontakta oss med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Krokvägen 9 A, Brännan, Härnösands kommun

Krokvägen 9 A

Lägenhet
Brännan, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
660 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
5 064 kr/mån
9 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostadsrätt på Krokvägen 9 A. Denna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern renovering och en härlig atmosfär. Med sina tre rum och 72 kvadratmeter finns det gott om plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkongen i ett soligt söderläge. Köket är modernt och stilfullt med stora arbetsytor och alla de vitvaror man vill ha i ett kök. Båda sovrummen är generösa i sin storlek och möjliggör både säng, garderob och skrivbord. I det renoverade duschrummet finns allt du behöver. Vardagsrummet är stort och erbjuder plats för både den större matgruppen och en soffgrupp. Här på södra brännan bor man endast en kort från både livsmedelsbutik, frisör, idrottsanläggning, förskolor, grundskolor och högstadieskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hjortronstigen 23, Eriksdal, Härnösands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hjortronstigen 23

Villa
Eriksdal, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 975 000 kr
151 m²
6 rum
556 m² tomt

Ett fint tillfälle för er som söker efter ett rymligt, välplanerat och framförallt barnvänligt boende! Här på omtyckta Eriksdal med sitt naturnära och lugna läge finns ett fint renoverat hem med utrymme för hela familjen. Sex rum och kök varav fyra sovrum fördelade om två plan med många praktiska lösningar. Entréplanet har en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme, både duschrum och tvättstuga finns även. Den stora samlingsplatsen i hemmet är husets kök med den rymliga matplatsen. Att det är öppen planlösning mellan kök, matplats och intilliggande vardagsrum ger både sociala och luftiga ytor. Huset förlängs av en inglasad altan med plats för många middagsgäster. På övervåningen finns ett flexibelt allrum som kan fungera som ett extra vardagsrum, kanske ett spel/lekrum för familjens yngre medlemmar? I samma våningsplan finns även hela fyra sovrum och ett smakfullt badrum med bubbelbadkar. Utanför huset finns en smidig takad entré mellan husets yttervägg och garaget. I garaget (som erbjuder plats för en bil) finns även ett separat förråd och ute på tomten finns ett fristående förråd för ex. trädgårdsredskap. Över tid har huset genomgått flertalet stora renoveringar vilket gör det fortsatt lättskött för framtida ägare. Området erbjuder närhet till flertalet av Härnöns idrottsanläggningar, däribland Myrans fotbollsplaner och Högslättens mångfacetterade idrotts- och motionsutbud. Inom gångavstånd finns även flertalet förskolor och grundskolor. Sammantaget med det naturnära läget får ni här en placering som förgyller och samtidigt förenklar vardagen. Villaområdet är mycket barnrikt och att huset är placerat på en återvändsgata skapar förutsättningar för en lugn och trygg utemiljö. Låter detta som ett boende för er? Välkomna att boka in er till visning!

  • Uteplats
Tullportsgatan 9, Centrum, Härnösands kommun

Tullportsgatan 9

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
365 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
6 636 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt på Tullportsgatan 9 i Härnösand. Med sina 55 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet ett bekvämt och funktionellt boende. Hallen imponerar med inte mindre än två klädkammare, perfekt för att hålla ordning på kläder och skor. Det stora köket rymmer en matplats och ger dig gott om utrymme för matlagning och umgänge. Sovrummet är utrustat med en generös garderob som tillfredsställer dina förvaringsbehov. Den stora balkongen erbjuder många soltimmar. I närområdet finns en matbutik bara några minuters promenad bort, vilket underlättar vardagen. Stadens centrum ligger även det bara några minuter bort och skulle pendling till Sundsvall vara aktuellt ligger busshållplatsen ett stenkast bort. Ta chansen att förvärva denna bostadsrätt och njut av bekvämt boende i Härnösand. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Hellzéngatan 23, Geresta, Härnösands kommun

Hellzéngatan 23

Radhus
Geresta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 725 000 kr
100 + 33 m²
6 rum
509 m² tomt

Välkomna till Hellzéngatan 23, ett ljust och rymligt gavelradhus i funkisstil, högt till tak och generösa sällskapsytor. Detta hem passar perfekt för den aktiva barnfamiljen då det ligger vid foten av Geresta och har närhet till både skolor och idrottsanläggningar. Ytan om 100 + 33 kvm fördelade om 6 rum och kök varav 4 sovrum ger gott om utrymme och stor valfrihet. Planlösningen är mycket uppskattad på dessa radhus då den ger tre våningar, sovrum i olika storlekar och rikligt med ljusinsläpp via de många fönsterpartierna. Något som vi tror att ni kommer uppskatta extra mycket är den mysiga täljstenskaminen i köket och den rymliga altanen som gränsar mot trädgården. Fina utrymmen för att samla familj och vänner. I huset finns indraget fjärrvärme, fiber och elbilsladdare vilket bidrar till ett smidigt och uppkopplat boende. I stort sett är alla vitvaror utbytta och i bra skick vilket gör det smidigt att flytta in och bo. Utvändigt så lades taket om för ca 8 år sedan och större delen av fasaden är ommålad och i bra skick. Med den fina planlösningen och läget får ni här ett trivsamt hem med närhet till det mesta. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller visningsbokning!

  • Uteplats
Rosenbäcksallén 35, Geresta, Härnösands kommun

Rosenbäcksallén 35

Villa
Geresta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 600 000 kr
168 m²
8 rum
1 246 m² tomt

Nu har jag glädjen att presentera en riktigt fin familjevilla på omtyckta Geresta. Tomten har ett utmärkt och soligt läge högt upp i området. Här finns även ett garage, en hundgård, ett växthus och ett förråd. På två sidor om huset finns det en rymlig och härlig altan som garanterat blir sommarens samlingsplats. Tack vare den fullvuxna häcken och tomtens läge gör det att man känner sig ostörd runt om på tomten. Entréplanet erbjuder en hall, wc rum, två sovrum, ett kontor med ett intilliggande tv rum. Här finns även husets hjärta i det moderna köket med sin öppna planlösning in mot matsalen. Det är husets naturliga mötesplats med sin sociala utformning. Vidare på entréplan finns den nyaste delen av huset där man byggt en tvättstuga och ett duschrum med dubbla duschar och en groventré. Övre planet har tre sovrum, ett förråd, plats för skrivbord och ett badrum av äldre karaktär. Här på Geresta bor man med närhet till det mesta. Förskola, grundskola och Gerestavallen når man endast 150 meter bort. Hästsportarenan finns en bit längre bort och åt andra hållet finns både livsmedelsbutik, tankstation och restaurang. För mer information om huset och förfrågan om förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare.

Näs 518, Ramvik, Härnösands kommun

Näs 518

Villa
Ramvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
695 000 kr
87 + 9 m²
4 rum
3 255 m² tomt

Varmt välkommen till denna hemtrevliga villa med högt soligt läge och naturnära läge. Villan erbjuder ett entréplan med kök med matplats, rymligt ljust vardagsrum och duschrum. På övre plan finns tre fina sovrum. På gården finns en förrådsbyggnad med två rum och vedbod samt carport med förråd. I trädgården finns en gäststuga. Uppvuxen trädgårdstomt med mycket buskar och träd. Här finns gott om plats för att sitta och njuta av solen eller koppla av i skuggan på. Villan säljs med de inventarier som finns i bostaden idag så det är nästan bara att flytta in!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 48