Mäklare Markus Bylund

Markus Bylund

Om mig

Härnösand är staden där jag vuxit upp och det är en ynnest att få uppleva alla fina lägen som vår vackra natur bidrar med. Jag började arbeta på Mäklarhuset 2013 och förmedlar bland annat villor, fritidshus och lägenheter. Mig finner du både i stan och ute på landet, jag säljer alla lägen. Det absolut roligaste i mitt arbete är återkommande kunder. Som person och fastighetsmäklare är jag noggrann, engagerad och framförallt intresserad av att hjälpa mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun
Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun, bild 2
Johan Nybergs Väg 16 A, Centrum, Härnösands kommun, bild 3

Johan Nybergs Väg 16 A

Lägenhet
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
155 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 707 kr/mån
5 254 kr/m²

Välkommen till en behändig och kvadratsmart 1:a med ett trivsamt läge på Härnön! Här bor du i ett lugnt bostadsområde med närhet till bland annat Härnösands gymnasium, Brännaskolan, Högslättens idrottsanläggningar och även Härnösands vackra natur intill hav och skog. Mycket välplanerad bostad med sina 29,5 kvm fördelade över hall med förvaring, allrum med sovalkov, kokvrå med allt du behöver och ett fräscht duschrum som renoverades år 2019. I månadsavgiften ingår bl.a. värme, vatten, kollektivt bostadsrättstillägg och ett snabbt bredband om 250 mbit. Denna lägenhet passar både dig som vill ha en trivsam övernattningslägenhet med gångavstånd till centrum eller söker en ny bostad för att exempelvis flytta hemifrån och göra det till ett lugnt område. Kontakta oss för en visningsbokning, välkomna!

 • Premium
 • Uteplats
Näs 360, Näs, Härnösands kommun

Näs 360

Gård/Skog
Näs, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 685 000 kr
245 + 86 m²
9 rum

Vackert belägen gård med anrik trädgårdshistoria finns nu till salu i omtyckta och lantliga Näs, inte långt från centrala Härnösand. Gårdens totala areal uppgår till knappt 30 ha och ger en blandning av skogsmark, åker/betesmark, flertalet värdefulla byggnader och inte minst tomt ända ner till Nässjön. Inom den stora gårdsplanen mellan de två bostadshusen finns stor potential för er som vill förverkliga både husdrömmar och företagande. Gården som länge utgjorde trädgårdshandel har en ladugårdsbyggnad i två plan, en lagerlokal med goda förvaringsutrymmen, växthus med bevattningssystem och gott om utrymme för att utveckla både boende och verksamhet. Vid ovansidan av ladugårdsbyggnaden finns det större bostadshuset (Röda villan) som har stora sällskapsytor, flera rum och dessutom en mycket fin vy över närliggande betesmark och dalgång. Det andra bostadshuset (Gula villan) är vackert placerad med utsikt mot sjön och närliggande grönytor. Försäljningen avser fastigheterna Säbrå-Näs 2:11 med adress Näs 360 samt Säbrå-Näs 2:94 med adress Näs 356. Säbrå-Näs 2:11 har en areal om ca 25 ha och Säbrå-Näs 2:94 en areal om ca 2,4 ha. Mer information om arealer och fastigheternas sträckning i bifogade kartor. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning av gården!

 • Uteplats
Stafettvägen 20, Änget, Härnösands kommun

Stafettvägen 20

Villa
Änget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 775 000 kr
97 + 123 m²
5 rum
749 m² tomt

Mysig och välskött villa på barnvänliga Änget finns nu till salu. Här på Stafettvägen 20 är det gångavstånd till förskolor, grundskolor och inte minst naturen och närliggande idrottsanläggningar. Huset som erbjuder fina ytor i två plan om totalt 97 + 123 kvm fördelat över 5 rum och kök ger utrymme för hela familjen. I entréplanet som även har två ingångar finns hall med förvaringsutrymmen, ett renoverat och trivsamt kök, tre sovrum och ett fint vardagsrum med utgång till altan och trädgård. I samma våningsplan även även renoverat dusch/badrum och wc-rum. En trappa ner finns ett stort allrum/sovrum, tvättstuga, hobbyrum samt extra utrymme för både förvaring eller varför inte hemmagym eller stort lekrum. De senaste åren har huset försetts med solpaneler vilket genererar ca 8000 kWh per år, det har även installerats en modern elbilsladdare. I huset finns redan smidig fjärrvärme och fiber via Servanet. I garaget finns plats för en större bil och vid uppfarten ytterligare två bilar. På baksidan av huset finns bland annat vinbärsbuskar, rabarber och stora ytor för lekar och även studsmatta. Varmt välkomna med er visningsbokning!

 • Uteplats
Sehlstedtsvägen 33, Murberget, Härnösands kommun

Sehlstedtsvägen 33

Lägenhet
Murberget, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
225 000 kr
38,5 m²
1 rum
2 479 kr/mån
5 844 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad 1:a i genomgående fräscht skick med stilfulla detaljer. Lägenheten som är placerad i markplan med behändigt läge erbjuder 38,5 kvm med ljusa och trivsamma ytor. Planlösningen medför möjlighet till olika sorters möblemang. I det stora allrummet finns plats för både sovalkov och soffgrupp medan det i det öppna rummet intill går utmärkt att få plats med ett matbord och flera middagsgäster. Intill kök och matplats finns även utgång till uteplatsen som medföljer bostaden. Stenläggningen kan även efter behov utökas med altandäck eller dylikt. I månadsavgiften ingår i princip allt, däribland värme, vatten, tv/bredband och hushållsel efter förväntad förbrukning/storlek. I dagsläget finns det lediga p-platser för uthyrning! Från bostaden är det närhet till bland annat Murbergets friluftsmuseum och vackra naturnära promenadstråk. Några få minuters promenad nås även Handelsområdet Ankaret, resecentrum samt Härnösands folkhögskola. Välkomna att boka in er till en visning!

Smultronvägen 7, Eriksdal, Härnösands kommun

Smultronvägen 7

Villa
Eriksdal, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
2 195 000 kr
95 + 95 m²
5 rum
1 058 m² tomt

Välkomna till familjevänliga Smultronvägen 7 med ett toppenläge på Härnön, här erbjuds ett fint hem med flertalet faktorer för ett trivsamt villaliv! Med den fina placeringen erbjuds sol hela dagen, en stor trädgård, flera uteplatser och ett tacksamt gångavstånd till både skolor, idrottsanläggningar och i synnerhet Härnöns vackra natur. Huset har två rymliga plan och en total yta om nästan 200 kvm. 5 rum och kök varav 4 sovrum, perfekt för både stor och liten familj. Entréplanet har mycket fina sällskapsytor där kök och vardagsrum utgör husets hjärta. Här finns en värmande öppen spis med insats som förgyller villalivet. I entréplanet finns även två rymliga sovrum, ett duschrum samt åtkomst till altandäck och två inglasade uteplatser. I källarplanet finns ytterligare två sovrum, duschrum, pannrum, garage, hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen. Löpande genom åren har bland annat taket bytts ut, moderna 3-glasfönster installerats, värmesystemet uppgraderats till bergvärme samt inkoppling av Servanets fiber. Fastigheten har råkat ut för fuktskador i källarplanet som härleds till en defekt dräneringsledning mellan garagenedfarten och tomtgräns. För köparen finns utöver renovering av källarplanet åtgärdsförslag rekommenderat av fackman att gräva och byta ut dräneringsledning vid ovan nämnda sträcka. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om detta. Varmt välkomna till ett trivsamt hus med stor potential att uppfylla era husdrömmar!

 • Uteplats
Högberg 108, Ramvik, Härnösands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Högberg 108

Gård/Skog
Ramvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
525 000 kr
70 + 10 m²
3 rum
6 ha tomt

Nu finns denna vackert belägna gård till salu i Högberg - Ramvik, ett fint tillfälle för er som är på jakt efter en lantbruksfastighet med mark för odling eller framtida djurhållning. Fastän det finns renoverings- och investeringsbehov så är potentialen stor tack vare ytorna och läget. Areal om ca 6ha sammanhängande i ett skifte, varav 4 ha utgör åkermark med ett märkt solläge. Bostadsbyggnaden har anor från mitten av 1800-talet och med mycket historia att förvalta. På gården finns utöver det charmiga torpet även en rymlig ladugårdsbyggnad, ett timrat härbre, en sommarbostad samt en jordkällare. Välkomna att kontakta oss för mer information och visningsbokning!

 • Uteplats
Billsta 186, Billsta, Härnösands kommun

Billsta 186

Fritidshus
Billsta, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
485 000 kr
70 + 30 m²
4 rum
1 280 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma och naturnära sommartorp i Billsta! Med den grönskande tomten och skyddade läget finns gott om utrymme för hela familjen och alla intressen. Oavsett om ni vill odla, vila i hängmattan eller ta bärkorgen för en tur ut i skogen så finns det massvis med möjligheter till återhämtning. I huset som erbjuder flera rum finns bland annat kök med vedspis, vardagsrum som har öppen spis med insats och en fin farstu med inglasning. Antalet bäddplatser går att få för både familjen och besökande gäster. På tomten finns flera uteplatser, ett stort uthus med bland annat dusch och inte minst den vackra färgpalett som den stora trädgården erbjuder. Varmt välkomna att kontakta oss för visningsbokning!

 • Uteplats
Vike 417, Öje, Härnösands kommun

Vike 417

Villa
Öje, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
4 200 000 kr
220 m²
7 rum
2 193 m² tomt

Varmt välkomna till Vike och denna oerhört vackra fastighet som erbjuder något utöver det vanliga. En chans som mest troligt aldrig kommer åter för er som vill förverkliga gårdsdrömmen på landet. I perfekt harmoni finner ni här ett magnifikt sjönära läge vid stora Öjesjön i kombination med ett gediget och mycket genomtänkt byggnadshantverk. Den arkitektritade villan är uppförd i timmer och består av hela 7 rum och kök varav 5 sovrum. Vidbyggt huset finns ett stort dubbelgarage med gott om utrymme. I husets två boplan med boyta om 220 kvm erbjuds fina sällskapsytor för hela familjen, samtliga med vacker utsikt mot trädgården och stora fönsterpartier mot sjön. Det sitter i detaljerna och här finns det många. Utöver en för hela fastigheten mycket effektivt bergvärmeanläggning finns en pampig täljstenskamin i husets mitt, som även har separat pizza/bakugn. Köket har både vedspis, gasspis, platsbyggt skafferi och en helt egen vinkällare. Det finns dusch/badrum i varje våningsplan och dessutom en praktisk tvättstuga samt rikligt med förvaringsutrymmen. De 5 sovrummen har samtliga fin utsikt och är av bra storlek. På gården uppfördes år 1996 ett helt nytt stall med flera boxar, vattenspilta och sadelkammare. Denna byggnad används idag som garage och verkstad men går med små medel att återställa för den som vill bedriva hästhållning. Intill denna byggnad finns en del av en paddock och en stor carport och ytterligare förrådsutrymme. Gårdens fina placering med närhet till skogsmark, ängar och inte minst Öjesjön skapar stor livskvalitet och det är lätt att följa årstidernas växlingar, oavsett om det sker från husets alla rum eller från ett värmande bastubad eller varför inte ett dopp i den vedeldade badtunnan. Från bryggan, båtplatsen och tack vare närheten till sjön ges utrymme för bad, fiske, båtliv och inte minst vinterskidåkning och långfärdsskridskor. Detta endast ett stenkast från hemmet. Fastigheten säljes som ett Skyddat köp, Överlåtelsebesiktning med protokoll finns. Vi hälsar er varmt välkomna till en mycket trevlig visning!

 • Plus
 • Uteplats
Granudden 25, Granudden, Härnösands kommun

Granudden 25

Radhus
Granudden, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
1 385 000 kr
126 m²
4 rum
173 m² tomt

Välkomna till havsnära och trivsamma Granudden 25, ett fint och välskött radhus i ett attraktivt område. Här finner ni den perfekta mixen av radhusets praktiska fördelar i kombination med det vackra läget och närheten till hav och natur. Från flera av bostadens rum ges en vacker vy mot Södra Sundet och samfällighetens gemensamma utemiljöer. 126 kvm fördelat över 4 rum och kök. Entréplanet erbjuder kök och vardagsrum med bra planlösning, dessutom gott om förvaringsytor och ett duschrum. En trappa upp finns två sovrum och ett allrum som med små medel blir ett till sovrum. På samma våning finns även badrum och en stor klädkammare. Inom samfälligheten finns en mycket fin grillplats, lekplats, strand och stor potential för er som är båtintresserad. För varje hushåll ingår en garageplats och det finns även vanliga p-platser intill garagen. Fiber från Servanet är indraget. Välkomna att boka in er till visning!

 • Uteplats

Visar alla 9