Mäklare Ester Sundin Hemström

Ester Sundin Hemström

Om mig

Jag är VD på Mäklarhuset i Härnösand och mitt kontor blev vinnare av Årets Mäklarkontor Guldhemmet 2021. Något jag är mycket stolta över! Mina främsta egenskaper är att jag har ett stort personligt engagemang. En driven mäklare som är rak, tydlig, snabb och med en grym känsla för vad situationen kräver. Med andra ord en mäklare med förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Min drivkraft är glada människor, nya utmaningar och framgång!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 2
Franzéngatan 14, Centrum, Härnösands kommun, bild 3

Franzéngatan 14

Övrigt
Centrum, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
5 750 000 kr
1 103 m² tomt

Är det äntligen dags att ta tag i drömmen? Eller är företagandet nästa steg för dig att utvecklas och kunna leva på din näringsverksamhet? Har du letat länge efter rätt lokaler? Fastigheten överlåtes som friköpt och inga kontrakt kommer finnas för nya ägaren, utan man får fritt förfoga över hela fastigheten själv. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Premium
Sundsgatan 8 A, B, C, D, null, Härnösands kommun

Sundsgatan 8 A, B, C, D

Övrigt
Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
4 000 000 kr
732 m² tomt

Fin fastighet med 4 lägenheter med närhet till allt! Hyresintäkter uppgår idag till 260 000 kr men en hyreshöjning är på gång med ökade intäkter som kommer. En lättskött fastighet med vattenburet system och låga driftkostnader. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Saltviksvägen 12, Saltvik, Härnösands kommun

Saltviksvägen 12

Övrigt
Saltvik, Härnösands kommun
Mäklarhuset Härnösand
3 300 000 kr
1 996 m² tomt

Nu kan du få möjligheten att etablera din verksamhet i ett industriområde med befintlig infrastruktur och sedan länge etablerade företag som grannar. Det är en perfekt logistik fastighet med nära (inom synhåll) access till E4:an. Denna industrifastighet inrymmer idag ett kontor, lager, uppställnings yta, stort garage, garage med lyftkran samt ett flertal förråd. Saltviks industriområde erbjuder en bra industrimiljö av olika slag. I närområdet finns flera etablerade verksamheter och väg-, VA- el samt fibernätet är redan på plats.

Visar alla 3