Väländarundan 5B

Tungelsta-Väländan, Haninge kommun Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
2 504 m²
Driftkostnad
11 756 kr/år
Antal besök
6 342
Dagar på Hemnet
17

I populära Väländan finns nu ett mysigt och spartanskt fritidshus till försäljning! Fastigheten med en tomtarea om 2500kvm har stor potential och ligger dold i de grönskande omgivningarna med vacker växtlighet som under sommarmånaderna blir en riktig oas. Här blandar sig lugnet med de grönskande omgivningarna. Endast 800m från fastigheten så finner du även Vedasjön där den populära Sörmlandsleden passerar!

Fastigheten har främst brukats under sommarmånaderna för fritidsändamål och erbjuder lummiga uteplatser, vacker växtlighet och en harmonisk plats att koppla av på. På fastigheten finns en kran för sommarvatten från den gemensamma brunnen i området.

Huvudbyggnaden rymmer en enklare kökdsdel med spis, kyl/frys och bänkytor. Här finns även gott om plats för ett större matbord vid sociala tillställningar. Innanför köket finner ni den tillbyggda sovrumsdelen som fungerar både som sovrum och allrum. Här finns gott om plats för säng och ytterligare möblemang. Separat entré finns till sovrumsdelen.

Det lilla gästhuset byggdes till 2008 och är perfekt när vännerna vill hälsa på. Även här finns plats för såväl säng som ytterligare möblemang. På gästhusets baksida finns ett hygienutrymme med en separett samt handfat som kopplas till sommarvattnet. Utanför finner du uteduschen som avnjuts under bar himmel.

Letar du också efter ett mysigt och spartanskt sommarställe? Eller ser du potentialen i 2 500kvm tomt i grönskande och populärt område? Varmt välkommen med ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Haninge

Kontakta mäklaren

Emma Byström

Mäklarhuset Haninge
Mäklare Emma Byström, Mäklarhuset Haninge
0720707037