Mäklarhuset Haninge

Mäklarhuset Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ringvägen 55, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 55

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 400 000 kr

30 m²

1 rum

2 197 kr/mån

46 667 kr/m²

Söker du en perfekt första bostad med låg månadskostnad och toppskick så har du kommit helt rätt. På Ringvägen 55 erbjuds du nu en stilrent renoverad bostad där du direkt kan flytta in och trivas. Lägenheten är utrustad med allt du kan tänkas behöva i det nyrenoverade köket så som spis, ugn, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Det stambytta badrummet rymmer även tvättmaskin. Lägenheten är bekvämt belägen endast en trapp upp och från både balkong och fönsterpartier skapas ett fint ljusinsläpp. I allrummet finns gott om plats för både säng, soffa, matbord och förvaring. Brf Björnringen är en mycket populär förening i Västerhaninge med låga månadsavgifter, god ekonomi och bra service för sina medlemmar. Möjlighet finns till snabb inflyttning. Vid intresse - kontakta mäklaren för visningsbokning!

Järnbärarvägen 6, Bredäng, Stockholms kommun

Järnbärarvägen 6

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Mäklarhuset Haninge

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

3 500 kr/mån

30 565 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade gavellägenhet belägen på plan fem av sju. Med generöst ljusinsläpp och fri utsikt från alla rum, finns här alla möjligheter att skapa sitt egna drömboende. Föreningen har slutfört stambyte 2023. Stor hall med gott om plats för förvaring och i anslutning till köket finns matsalsdel som har utgången till balkongen. I sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng och övrigt möblemang. Vardagsrum med ljusinsläpp i två väderstreck och helt utan insyn. Lägenhetens väggar och tak har målats om 2023 samt badrummet totalrenoverades i samband med stambytet. Köket och golven är i behov av renovering. Föreningen är mycket välskött och där både värme, vatten, bredband samt kabel-TV ingår i avgiften. Snabbt tillträde möjligt för den som önskar. Läget med kort gångavstånd till Bredäng C möjliggör en bekväm vardag. I centrum finns ett flertal matbutiker, restauranger och T-bana finns som tar dig till Stockholm C på ca 20 minuter. Dessutom finns vackra strövområden, skogsreservat och populära Mälarhöjdsbadet runt hörnet. Varmt välkomna till Järnbärarvägen 6.

 • Hiss
Järnbärarvägen 4, Bredäng, Stockholms kommun

Järnbärarvägen 4

Lägenhet
Bredäng, Stockholms kommun
Mäklarhuset Haninge

2 250 000 kr

72 m²

2 rum

3 946 kr/mån

31 250 kr/m²

Det är ingen tillfällighet att lägenheterna på Järnbärarvägen är populära. Med det lugna läget i Bredäng, den fina planlösningen, fri utsikt två väderstreck och sist men inte minst nära naturen och tunnelbanan. Föreningen är säljare av lägenheten och har utfört en totalrenovering av lägenheten, såsom ytskikt, golv, kök och badrum 2023. Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett fint ljusinsläpp och känsla av rymd. Lummig utsikt mot föreningens gröna omgivningar. Här kan du naturligt skapa ett extra rum för dig som önskar. Köket är generöst med gott om förvaring, arbetsytor och kring matbordet ryms upp till fem personer. Sovrummen är rymliga och här finns gott om plats för en dubbelsäng, möblemang och garderober. Badrummet är helkaklat med klinkergolv, badkar, handfat, wc samt förberett för tvättmaskin. Föreningen är välskött och ligger med ett lugnt läge med bara några minuters promenad till Bredängs C. Goda parkeringsmöjligheter både för bostadsrättsinnehavaren och besökande. Välkomna till Järnbärarvägen 4

 • Hiss
Huggarvägen 1, Ribby, Haninge kommun

Huggarvägen 1

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 495 000 kr

88 m²

4 rum

6 674 kr/mån

16 989 kr/m²

Optimalt boende för hela familjen med stor potential! Nu finns en av Huggarvägens fyror till salu. Lägenheten erbjuder tre stora sovrum, ett stambytt badrum med golvvärme, wc, dubbla ingångar och härliga sociala ytor. Bekvämt belägen på entréplan bor du här i ett lugnt område med fina lekplatser, förskola och närhet till barnomsorg. Bostaden har ett renoveringsbehov men stor potential att bli ett riktigt drömboende för hela familjen. I lägenheten samsas rymliga rum med goda förvaringsmöjligheter och balkong. Välkommen på visning!

Vallavägen 65, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 65

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 995 000 kr

90 m²

3 rum

6 758 kr/mån

22 167 kr/m²

MÖJLIGHET TILL OMGÅENDE INFLYTT. Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a som med enkla medel kan göras om till en 4:a. Bekvämt belägen två trappor upp med direkt närhet till ICA, utmärkta kommunikationer och förskolor samt skolor. Lägenheten bjuder på en inglasad balkong med en trevlig utsikt över vacker grönska och föreningens lekplatser. Balkongen har ett utmärkt solläge med sol hela dagen. Här finns alla möjligheter för den växande familjen att trivas i tack vare två badrum som nyligen stambytts, mycket plats för förvaring samt en flexibel planlösning. I köket finns gott om arbetsytor och plats finns för stort matbord och trevliga familjemiddagar. Lägenheten är i genomgående gott skick med smakfull färgsättning och snygga parkettgolv. Belägen i populära Brf Soluret som ligger ett par minuter ifrån Handen C:s utmärkta butiksutbud, sjukhus och flertalet caféer och restauranger. Vackra strövområden och löpspår finns runt hörnet och badplatser vid Rudan friluftsområde ligger en kort promenad bort. Kontakta mäklare vid intresse för privatvisning.

Allévägen 11 B, Tungelsta, Haninge kommun

Allévägen 11 B

Lägenhet
Tungelsta, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 095 000 kr

28 m²

1 rum

1 796 kr/mån

39 107 kr/m²

Den perfekta första bostaden endast ett stenkast från pendeltåget och med en låg månadskostnad! På Allévägen 11B bor du i den populära föreningen Brf Ankaret, en mycket omtyckt förening med ett optimalt läge och god ekonomi. Lägenheten präglas av yteffektiva förvaringslösningar, praktiskt och fräscht kök, stambytt badrum och ett fint ljusinsläpp från flertal fönster. Här bor du några få meter från pendeltågsstationen som tar dig in till centrala Stockholm på 30 minuter. Med lika kort gångavstånd hittar du restauranger och mataffär. Området kring Allévägen präglas av vacker natur, porlande bäck och grönskande omgivningar. Vill du bo billigt och med optimala kommunikationer? Välkommen med ditt intresse!

Åkervägen 7, Västerhaninge, Haninge kommun

Åkervägen 7

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 095 000 kr

55 m²

2 rum

4 445 kr/mån

19 909 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en av Brf Ribbys otroligt populära tvåor belägen på andra våningen med gavelläge. Bostaden har ett renoveringsbehov men har stor potential för att bli en perfekt tvåa med låg månadskostnad där elen ingår i månadsavgiften. Tack vare sitt gavelläge finns även möjlighet till ytterligare ett rum i vardagsrummet och badrummet får ett fint dagsljus. Lägenheten disponeras över ett rymligt kök, stort sovrum med skjutdörrsgarderober, en rymlig hall, stambytt badrum, vardagsrum med fönster i två väderstreck och balkong med perfekt söderläge. Det krävs en del arbete men utöver detta har lägenheten alla förutsättningar till det perfekta boendet. Välkommen på visning!

Sågstuvägen 42, Visättra, Huddinge kommun

Sågstuvägen 42

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 950 000 kr

64 m²

2 rum

3 875 kr/mån

30 469 kr/m²

Tycker du om att ströva i naturen men ändå ha nära till affärer och kommunikationer? Välkommen till en mycket fin och välskött lägenhet med bra läge i området. Kliv in i hallen och känslan av ljus och rymd kommer direkt. Lägenheten totalrenoverades 2015 från golv till tak i ljus färger och väl valda detaljer i såväl kök som badrum. Balkongen som du når från vardagsrummet är svår att lämna sommartid då solen kommer fram vid lunch och lämnar balkongen på kvällen. Tycker du om att odla? då har du din egna lilla täppa här. Förutom bekvämligheter som hiss och balkong finns det "extra allt" för medlemmarna, såsom gym, bastu, gäst lägenhet, hobbyrum och kompost m.m. Föreningen är välskött och har en låg belåning per kvadratmeter. För den som önskar kan ett snabbt tillträde ordnas men inget krav. Välkomna.

 • Hiss
Skogshemsvägen 11, Snättringe, Huddinge kommun
 • Idag kl 14:45

Skogshemsvägen 11

Villa
Snättringe, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge

6 490 000 kr

141 m²

6 rum

655 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga villa belägen i Snättringe på gränsen mot Fullersta. I de populära lugna villakvarteren finns här ett hem som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter som vardagen och fritiden fylls av. Villan är uppförd 1979 och är disponerad på två plan i soutteräng om hela 186 kvm. Huset har renoverats av nuvarande ägare de senaste åren inklusive badrum, kök och ytskikt. Den generösa hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter som en separat klädkammare, platsbyggda garderober samt ett förrådsutrymme. På entréplan finner vi tre generösa sovrum varav ett lite mindre, ett gästrum samt ett helkaklat badrum. Allrummet är perfekt för tonåringarna som vill disponera sin del av huset. På övre planet möts du av ljus och rymd och med fönster i två väderstreck. Det moderna köket med köksö bjuder in till matlagning och har gott om förvaring. Braskaminens centrala placering gör att du kan njuta av skenet både från vardagsrummet och matsalsdelen. På detta plan finns även en tvättstuga, ytterligare ett badrum samt ett sovrum. Härifrån nås både balkongen och huset generösa terrass. Trädgården erbjuder både plana och lätt kuperade gräsytor. Sommartid när syrénen slår ut, bildar den en riktigt oas på husets baksida. Här kan både stora som små familjemedlemmar njuta och naturligtvis finns plats för en studsmatta här. Snättringe är ett äldre inbott villaområde där de första villorna byggdes i början av 1900 talet. Gångavstånd till busshållplats, natur och strövområden inpå knuten är ofta ett av alla kriterier som en barnfamilj vill ha uppfyllda och allt finns i Snättringe. Skogshemsvägen gränsar mot Fullersta som erbjuder en av Huddinges bästa grundskolor ( Källbrinksskolan). Populärt område är kring naturreservat med sjön Gömmaren. I området finns även Källbrinks IP där många friidrottstävlingar avgjorts. Kring området finns tennisbanor och fotbollsplaner. Även ett elljusspår finns här. Området har flera förskolor, grundskolor och närhet till tre gymnasieskolor.​ Välkomna till Skogshemsvägen

 • Plus
Tuvvägen 13, Centrala Handen - Slätmossen, Haninge kommun

Tuvvägen 13

Lägenhet
Centrala Handen - Slätmossen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 395 000 kr

42,5 m²

1 rum

3 667 kr/mån

32 824 kr/m²

Kontakta mäklare för visning - Välplanerad etta, möjlig minitvåa - se alternativ planlösning. Lägenheten är renoverad och belägen på fjärde våningen i hus med hiss. Här erbjuds du en härlig utsikt mot grönområde och den härliga balkongen rymmer loungegrupp där du kan koppla av i morgon- och kvällssol. Lägenheten har även fönster i två väderstreck som gör det möjligt att sätta upp en vägg i vardagsrummet för att få ett separat sovrum. Denna bostad har en optimal planlösning med välplanerade kvadratmetrar som rymmer allt du kan tänkas behöva. Ett stilrent och fullutrustat kök, praktisk förvaring i klädkammare, renoverat och rymligt badrum samt härliga och öppna sällskapsytor med fint ljusinsläpp. På Tuvvägen 13 bor du centralt med promenadavstånd till allt du behöver. Haninge centrum erbjuder allt från affärer till restauranger, serviceutbud och utmärkta kommunikationer via både pendeltåg och buss. Så om du söker efter en modern och bekväm bostad i ett centralt läge, då är Tuvvägen 13 det självklara valet! Varmt välkommen med ditt intresse.

 • Balkong
 • Hiss
Åkervägen 13, Västerhaninge, Haninge kommun

Åkervägen 13

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 650 000 kr

64 m²

3 rum

5 222 kr/mån

25 781 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS *** Här finns möjligheten att förvärva en optimalt planerad, modern och ljus lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna trerummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av högsta klass med flertalet fönster, inglasad balkong och ett härligt vardagsrum. Bostaden präglas av en genomgående hög standard med optimal planlösning, renoverat kök, stambytt badrum samt härliga kulörer på väggarna. Brf Linden är en mycket populär bostadsrättsförening i Ribby där bostäderna sällan är till salu. Här bor du på Åkervägen med såväl grönskande natur som mataffär och kommunikationer bredvid bostaden samt ett bekvämt promenadavstånd till Västerhaninge centrum. Här finns även matbutiker, restauranger och kommunikationer vilket gör livet enklare för hela familjen. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Ribby Allé 22, Ribby, Haninge kommun
 • Idag kl 13:00

Ribby Allé 22

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 895 000 kr

67,5 m²

3 rum

6 943 kr/mån

28 074 kr/m²

Visas söndag 21/5 - Mysig och välplanerad trea på omtyckta Ribby allé. Här finner du ett hemtrevligt boende med genomgående hög standard och ett optimalt läge i Västerhaninge. En kort promenad från bostaden finner du både Västerhaninge centrum, pendeltågsstation och flertal förskolor och skolor. Lägenheten präglas av genomgående stilrena materialval, fint ljusinsläpp, mysig balkong och ett stort badrum med golvvärme som rymmer både tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår vatten, värme, internet och tv. Föreningen erbjuder även möjlighet till privat parkeringsplats med motorvärmare och laddstolpe! De välplanerade kvadratmetrarna rymmer såväl goda förvaringslösningar, trevliga sociala ytor och ett boende att trivas i. Till lägenheten finns även ett tillhörande förråd i länga. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Plus
 • Balkong
Österängsvägen 23A, Gladö kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen 23A

Radhus
Gladö kvarn, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge

5 895 000 kr

140 m²

6 rum

5 495 kr/mån

42 107 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS ** Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsparhus beläget i det vackra och lugna området Gladö Kvarn. Inflyttning nu i juli 2023! Detta nybyggda hem erbjuder 161 kvadratmeter lyxigt boende över tre plan, vilket ger dig och din familj gott om utrymme att sprida ut er på. Husets interiör är modern och stilren, med gott om ljusinsläpp som skapar en ljus och öppen atmosfär. De stora sociala ytorna ger möjlighet till gemensamma aktiviteter och samvaro, samtidigt som de tre separata badrummen garanterar en bekväm vardag för hela familjen. Parhuset har även hela fem sovrummen som är perfekt för den större familjen samt gott om plats för besök. Här bor du även i närhet till en vacker sjö, vilket ger dig möjlighet till rofyllda promenader och avkopplande bad under varma sommardagar. Sammanfattningsvis är detta bostadsrättsparhus en fantastisk möjlighet att bo i ett lugnt och naturskönt område med närhet till både sjö och stad. Med en modern interiör, gott om utrymme och bekvämligheter för hela familjen är detta huset en investering som kommer att ge dig många års trivsel och glädje. Anmäl intresse redan idag för ert framtida drömboende!

 • Uteplats
Vikingavägen 21, Centrala Handen, Haninge kommun

Vikingavägen 21

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

2 300 000 kr

77,2 m²

3 rum

4 907 kr/mån

29 793 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade 3:a med generöst ljusinsläpp! Belägen i hjärtat av Handen med närhet till absolut allt; utmärkta kommunikationer, Handens C:s generösa butiksutbud och inte minst den vackra naturen med milslånga vandringsleder, badplatser och lummiga skogar. Lägenheten är genomgående i gott skick med stambytt badrum, inglasad balkong och ytskikt i moderna, ljusa kulörer. Köket har en fantastisk utsikt över innergårdens höga tallar och inbjuder till matlagning, bakning och trevliga familjemiddagar. Med tve sovrum, stort vardagsrum och generösa förvaringsutrymmen finns här plats för hela familjen. Belägen i stabil och välskött förening som ligger ett stenkast från Handen C. Varmt välkomna till ett hem att verkligen trivas i!

Huggarvägen 9, Västerhaninge, Haninge kommun

Huggarvägen 9

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge

1 795 000 kr

94 m²

4 rum

7 207 kr/mån

19 096 kr/m²

Belägen höst upp i huset med stor balkong är denna 4:a med separat uthyrningsdel snart till salu! Lägenheten erbjuder även balkong, två stambytta badrum och utöver de tre befintliga sovrummen har ett ytterligare rum inretts i vardagsrummet. Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och i köket finns förutom stor plats för matplats även ett eget skafferi. Här finns möjligheten till ett billigt boende tack vare den helt separerade uthyrningsdelen alternativt ett perfekt generationsboende. På Huggarvägen bor du i ett lugnt område med lika nära till natur som till kommunikationer och serviceutbud. Här finns även en förskola och för de större barnen finns skolor inom gångavstånd. Välkommen med ditt intresse!

Mellanvägen 1A, Fullersta, Huddinge kommun

Mellanvägen 1A

Tomt
Fullersta, Huddinge kommun
Mäklarhuset Haninge

3 500 000 kr

687 m² tomt

Drömmer du om att bygga nytt? Här finns möjligheten att förvärva en obebyggd tomt i populära och barnvänliga Fullersta. En kuperad och högt belägen hörntomt om 687 kvadratmeter med stor potential. Detaljplanen Minsta tomtstorlek är 600 kvm. Högst en femtedel (1/5) av tomten får bebyggas där en huvudbyggnad samt ett garage får uppföras. Byggnaden får högst konstrueras med två våningar där maxhöjden är 7,6 meter. El Anslutning till elnät kostar ca 40 000 kr. För exakt uppgift kontakta Vattenfall. Bygglov Huddinge kommun kan svara på frågor kring bygglov 08-535 30 000. På tomten finns en liten förvaringsbyggnad med tak. Inom gångavstånd finns både förskolor, skolor, naturområden och en busshållplats. Fina asfalterade cykel- och gångvägar till Huddinge C. Till Huddinge C tar det ca 15 minuter att promenera och med buss 5 minuter.

Sickla Strand 33, Sickla Strand, Nacka kommun

Sickla Strand 33

Lägenhet
Sickla Strand, Nacka kommun
Mäklarhuset Haninge

2 250 000 kr

25 m²

1 rum

1 251 kr/mån

90 000 kr/m²

Ett stenkast från badplatser, smidiga kommunikationer och Sickla köpkvarter finner ni denna yteffektiva 1:a med sängloft i en förening med låga avgifter, låg skuldsättning och de stora investeringarna bakom sig. Den optimala planlösningen gör att köksdelen har relativt stora arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och plats för ett matbord för upp till 6 personer. Allrummet inrymmer en smart lösning med sängloft som gör att det finns gott om plats för 3-sits soffa och soffbord. I direkt anslutning till allrummet ligger en stor klädkammare. Badrummet är från stambytet 2012 och lägenheten har säkerhetsdörr. Till lägenheten hör ett förråd om 5,7 kvm som ligger bredvid lägenheten.

Visar alla 17