Mäklarhuset Haninge

Mäklarhuset Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åbylundsvägen 95, Åbylund, Haninge kommun
  • Mån 29 jul kl 17:15

Åbylundsvägen 95

Lägenhet
Åbylund, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 175 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 821 kr/mån
19 583 kr/m²

På natursköna Åbylundsvägen finns en optimalt planerade 2:a med härlig radhuskänsla. Här erbjuds ett svårslaget läge, balkong med gott om plats för utemöbler samt en liten gräsplätt nedanför. Väl inne i bostaden nyttjas varje kvadratmeter på ett smart sätt vilket ger en härlig känsla av rymd och ger plats för allt som behövs i ett hem. Utöver detta ges även goda förvaringsmöjligheter både i form utav klädkammare och garderober. Vardagsrummet är vältilltaget och här finns gott om plats för större möblemang och även ett kök med gott om arbetsyta och förvaring. Detta är ett bekvämt och trevligt boende i lugnt område. - Härlig radhuskänsla med balkong och en egen liten gräsyta - Välplanerat där varje kvadratmeter nyttjas på ett smart och effektivt sätt. - Rymlig sovrum med plats för en större säng samt klädkammare - Mysigt kök med plats för fyra till sex personer. - Populär förening och tryggt område nära pendeltåg och livsmedelsbutik. Varmt välkomna till Åbylundsvägen 95

  • Plus
  • Balkong
Huggarvägen 20, Ribby, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Huggarvägen 20

Lägenhet
Ribby, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 195 000 kr
34 m²
1.5 rum
3 065 kr/mån
35 147 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade gavel-lägenhet som enkelt kan göras om till en tvåa, med balkong och ett stambytt badrum med badkar. Denna bostad är den perfekta första bostaden där du bara kan flytta in och börja trivas. Lägenheten håller en genomgående hög standard med stilrena och moderna materialval. De välplanerade kvadratmetrarna erbjuder allt du kan önska i ett boende. Den rymliga balkongen blir under sommarmånaderna en förlängning av bostaden, perfekt för avkoppling i solen eller trevliga grillmiddagar med vänner och bekanta. Lägenheten disponeras över en välplanerad kök, ett rymligt allrum med plats för både soffgrupp och matplats, samt en avskild sovalkov. Här finns också gott om förvaring med i flertalet garderober. Brf Berget är en populär och trivsam förening i ett lugnt område med närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Här har du både promenadavstånd och bussförbindelser till pendeltåget och Västerhaninge centrum. I närområdet finns trevliga grönskande omgivningar, promenadstråk, mataffär och restaurang.

  • Balkong
Ringvägen 118, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 118

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 719 kr/mån
24 474 kr/m²

***Kontakta mäklare för privatvisning*** På Ringvägen 118 hittar du denna stora 2:a till salu som erbjuder en praktisk planlösning belägen högst upp i huset. Bostaden disponeras över en välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Välplanerat kök med bra arbetsytor, plats för matbord samt utgång till balkongen och den ostörda utsikten över föreningens grönskande innergård. Badrummet är stambytt och här finner du handfat, WC och tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet går både att dela av eller använda som det är idag och här finner du gott om plats för både stora soffgrupper, tv-möbler och annat möblemang. I sovrummet finns platsbyggda garderober och gott om plats finns för dubbelsäng Ringvägen 118 ligger i idylliskt område i välskött förening. Utanför porten finns de nyligen upprustade innergårdarna och ett stenkast bort finns vackra strövområden. En kort promenad från bostaden finns Västerhaninge C:s goda butiksutbud samt utmärkta kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Gränsvägen 11, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gränsvägen 11

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 300 000 kr
62 m²
2 rum
5 201 kr/mån
20 968 kr/m²

Sällan till salu! I populära Brf Ängen finns nu denna välplanerade 2:a med uteplats. Här kliver man ut till den fantastiska innergården som har ett underbart solläge. Lägenheten är belägen en halv trappa ned och passar perfekt för singelhushållet, ett par eller den lilla familjen . Här finns ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stora möblemang, generös hall med separat klädkammare och stambytt badrum. Köket har goda arbetsytor, plats för matbord samt trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från sovrummet med plats för dubbelsäng och förvaring, finns utgången till uteplatsen som har ett soligt söderläge. Belägen i lugnt och populärt område med direkt närhet till vacker natur, bussförbindelser, skola och förskola samt affär. Västerhaninge C med pendeltåg, butiksutbud och flertalet busslinjer ligger endast ett kort promenadavstånd bort. Varmt välkomna till hem att trivas i!

Ringvägen 100, Västerhaninge, Haninge kommun

Ringvägen 100

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 668 kr/mån
23 312 kr/m²

Stilrent renoverad trea, gavelläge, en trapp och låg avgift! Här hittar du den perfekta trean belägen på 1 trapp med fönster i tre väderstreck som ger möjlighet till ytterligare ett sovrum samt en av områdets lägsta avgifter. På Ringvägen 100 hittar du nu en mycket modernt och stilrent renoverad trea om 77 kvadratmeter med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Köket erbjuder goda arbetsytor, gott om förvaringsmöjligheter, fullstor kyl och frys, ugn och mikro i pelare, diskmaskin och även en tvättmaskin. Invid fönsterparti finns gott om utrymme för en matplats för 4-6 personer. Här erbjuds du även stora sociala ytor i vardagsrum som tack vare sitt gavelläge går att dela av till ytterligare ett sovrum. De två befintliga sovrummen är båda i bra storlek och rymmer såväl dubbelsäng som förvaring. Från det ena sovrummet har du även balkong med bra solläge. Varmt välkommen med ditt intresse!

Ekstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun

Ekstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 350 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
5 444 kr/mån
23 684 kr/m²

Kontakta mäklare för visningstid - Områdets charmigaste tvåa på en halv trapp och med ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck! Perfekt solläge, gavelläge, optimal planlösning, vackra parkettgolv och välbevarade originaldetaljer kännetecknar denna härliga bostad. På Ekstigen 4 kan du verkligen bara flytta in och trivas i en bostad som omsorgsfullt renoverats. Här finner du charmiga och välbevarade originaldetaljer men med alla bekvämligheter som du kan tänkas behöva och med ett oslagbart läge i området. Tack vare sin bekväma placering på en halv trapp och med gavelläge så erbjuder denna tvåa både mer förvaringslösningar, bättre ljusinsläpp och ett optimalt solläge. På balkongen kan du njuta från morgon till kväll med utsikt mot föreningens grönskande och lummiga innergård. I huset finns praktiskt nog både källarförråd och tvättstuga men det är även förberett för tvättmaskin i badrummet för den som önskar installera en egen. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Nynäsvägen 98, Centrala Handen, Haninge kommun

Nynäsvägen 98

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 950 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/6
2 454 kr/mån
48 750 kr/m²

Vid intresse, kontakta mäklare på 072-0707037! Välplanerad minitvåa med absolut toppskick, ett oslagbart läge med kommunikationer och ett brett serviceutbud direkt utanför dörren. Den moderna och stilrena lägenheten erbjuder både praktiska förvaringslösningar, stilrena och moderna materialval och en stor balkong i bästa solläge. Här hittar du en smart planerad lägenhet med kvadratmetrarna på rätt ställe. Brf Framsidan bildades 2016 och husen stod inflyttningsklara 2020. Detta är en del av den växande Haningeterrassen som kommer präglas av bostäder, restauranger, butiker, kommunikationer och puls. Ett stenkast från Haningeterrassen ligger Haninge centrum, med all tänkbar service. Det är aldrig långt till ett aktivt liv. För dig som gillar natur så är Sjön Rudan med sina kringliggande friluftsområden belägen alldeles intill området och det är inte långt till skolor, sportcentrum och skärgården. Möjlighet till snabb inflyttning och möjlighet att överta vissa möbler för den som önskar! Välkommen till ett optimalt boende mitt i centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Lillgårdsvägen 14, Tungelsta-Lillgården, Haninge kommun

Lillgårdsvägen 14

Lägenhet
Tungelsta-Lillgården, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 1/3
5 813 kr/mån
21 685 kr/m²

Välkomna till en trivsam lägenhet med förskola/skola runt hörnet, lågt belånad förening och goda kommunikationer. Lägenheten har en härlig balkong i bästa eftermiddagssolsläge och en praktisk uthyrningsdel/separat del med egen ingång, toalett, klädkammare och sovrum. Bostaden har gott om förvaring i platsbyggda fullhöjdsgarderober, ett nyrenoverat och fullutrustat kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum, ett duschrum och en separat wc. Varmt välkomna på visning!

Vallavägen 105, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 105

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Mäklarhuset Haninge
2 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
6 758 kr/mån
25 500 kr/m²

***** ACCEPTERAT PRIS ***** Varmt välkomna till denna välplanerade 4:a med ett av områdets bästa lägen! Belägen i lugnt kvarter i populär förening med gångavstånd till utmärkta kommunikationer, affär och alla bekvämligheter som man kan behöva. Lägenheten har en utmärkt planlösning med två nya badrum från stambytet, stor hall och tre sovrum som med enkla medel kan göras om till två. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och här finns dessutom den stora balkongen med trevlig utsikt över föreningen välskötta innergård. Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med stor plats för matbord, stilrena vitvaror och modern inredning. Ett kort gångavstånd från lägenheten finns Handen C, pendeltåg som tar dig till T-centralen på 25 minuter samt vackra strövområden runt sjön Rudans friluftsområde. Ett par hundra meter bort finns dessutom ett flertal bussar och ICA nära. Det finns ett flertal förskolor samt skolor att välja på i närområdet och Handen sjukhus och vårdcentral finns i närheten. Varmt välkomna till ett bekvämt boende och ett hem att verkligen trivas i!

Visar alla 9