Lillgatan 14

Våmhus, Mora Se på karta

1 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 323 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
25 880 kr/år
Antal besök
8 875
Dagar på Hemnet
16

Ett stenkast från Orsasjön längst ned på Lillgatan bländar Lillgatan 14 in med sitt timrade hus och uthus i liknande kulör. Gärdsgården som vackert omringar tomten och ger en fin karaktär till fastigheten. Det sjönära läget är unikt! Denna bostad lämpar sig som både fritidsboende och även för permanentboende. Huset är i timmer och välkomnar dig in i en hall med el golvvärme och skjutdörrsgarderober. Allrummet har ett stort fönster mot Orsasjön och insatskamin. Vidare i bostaden finns köket från Haiders snickeri i Orsa, sovrum med plats för dubbelsäng och badrummet har bekvämlighet med el golvvärme, dusch och wc. Inglasad veranda vid entrén av bostaden med delvis infravärme som gör att du kan nyttja det fler månader om året. Den perfekta platsen för att umgås och samla energi.

Fastigheten erbjuder även en gäststuga om ca 20 kvm med el. Perfekt för gäster året om! Relax med vedeldad bastu och dusch samt tvättstuga.

På sommaren kan du bada vid Orsasjön som har sandbotten och grillplats finns. Eller ta båten ut på sjön för en spännande utflykt till de olika öarna runt om, kanske en heldagstur till Orsa? Snöra på dig skridskorna på vintern och ut på sjön eller åk en tur till Orsa Grönklitt för slalom och längdåkning för att sedan avsluta dagen i din vedeldade bastu.

Kumbelnäsbåthamn finns i området och utvecklar sin båtklubb med bla utbyggnation av befintlig brygga för att möjliggöra fler båtplatser. Orsasjön har fina fiskevatten och i Orsa Grönklitt finns inplanterad fisk.

Här finns det aktiviteter hela året om!

Säljs besiktigad och protokollet finns att ta del av under dokument.

Ett hus och läge som måste upplevas på plats! Välkommen med din visningsanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling