PI Fastighetsförmedling

PI Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Städjanvägen 1, Grängesåsvallen/ Idre, Älvdalens kommun

Städjanvägen 1

Fritidshus
Grängesåsvallen/ Idre, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
32 m²
2 rum
2 149 m² tomt

Välkommen till Städjanvägen 1 som är ett charmigt timmerhus i Grängesåsvallen med utsikt över Städjan och Idre Fjäll. Upplev fäbodskänslan i detta charmiga timmerhus med fantastisk utsikt. Huset erbjuder kök, ett sovrum med tre bäddar och ett allrum med matplats, öppen spis och soffa. Fastigheten har direktverkande el och öppenspis & kokspis, inget avlopp men ett utedass finns på tomten och sommarvatten finns på gården. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns, som ger dig möjligheter att koppla på. Inget är betalt, eventuella kostnader står köparen för. Perfekt för dig som söker en riktig fjällupplevelse i natursköna omgivningar. Kontakta oss idag för en visning!

  • Plus
Stormyrgatan 4F, Orsa Centrum, Orsa kommun

Stormyrgatan 4F

Lägenhet
Orsa Centrum, Orsa kommun
PI Fastighetsförmedling
975 000 kr
105 m²
4 rum
vån 1/2
6 215 kr/mån
9 286 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostadsrätt i två plan, perfekt belägen nära centrum. Detta hem erbjuder en idealisk kombination av stil, komfort och funktionalitet, med jordnära färgval som skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Den rymliga bostaden omfattar tre välplanerade sovrum, perfekt för familjen eller för dig som behöver extra utrymme för gäster eller ett hemmakontor. På övre plan kan du dela av ett av sovrummen för att skapa ytterligare ett sovrum. Två moderna badrum ger extra bekvämlighet. Den sociala planlösningen gör detta hem perfekt för umgänge och familjeliv. Kök, matplats och vardagsrum i en öppen och inbjudande miljö, där du kan laga mat och umgås samtidigt. I anslutning till köket finns tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Utomhus hittar du din egen trädgård och den taktäckta uteplatsen för att njuta utomhus. Dessutom finns ett praktiskt förråd i anslutning till entrén, vilket ger extra förvaringsutrymme för cyklar, verktyg eller säsongsbetonade föremål. Denna bostadsrätt är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till centrum, vilket innebär att du har all nödvändig service och bekvämligheter inom bekvämt avstånd.

Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun
  • Budgivning pågår
Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Liftvägen 4, Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Liftvägen 4

Lägenhet
Högfjället - Sälen, Malung-Sälens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 125 000 kr
83 m²
6 rum
vån 1/3
3 191 kr/mån
37 651 kr/m²

I toppläge vid Högfjället säljs en attraktiv lägenhet med uteplats som har utsikt över backen, med hela fem sovrum och med mycket bra uthyrningsintäkter. Lägenheten har 8 bäddar fördelat på två sovrum med dubbelsängar, ett med våningssäng och två med enkelsängar, ett allrum med matplats, soffhörna och utgång till uteplats. En rymlig hall med två torkskåp och gott om plats för allas ytterkläder, fullutrustat kök, två badrum varav ett med tvättmaskin och en bastu kompletterar denna praktiska lägenhet. HC Ski Lodge ligger centralt på Högfjället med gångavstånd till liften, affärer, restauranger, nöjen, gym och spa. Nedanför området finns fina, välpreparerade längdspår som sträcker sig ända till Tandådalen. Hållplats för skid -och badbussen ligger ca 70 meter från entrén. Sälenfjällen är en mycket populär året-runt-destination med skid- och skoteråkning vintertid och cykling, vandring, höghöjdsbana etc under barmarkssäsongen. Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det ca 20 minuters bilväg. Uthyrningsavtal finns med SkiStar t.o.m. sista maj 2024. Köparen får själv bestämma om uthyrningen ska fortsätta med SkiStar eller på egen hand. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde kan ske enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Högstrand 105, Sälen/Högstrand, Malung-Sälens kommun
Högstrand 105, Sälen/Högstrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Högstrand 105, Sälen/Högstrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Högstrand 105

Villa
Sälen/Högstrand, Malung-Sälens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
100 m²
5 rum
1 690 m² tomt

I Högstrand säljs ett välunderhållet hus med fantastiska uteplatser och flera extrabyggnader som ger en fin gårdskänsla. Ett stort varmgarage på 100 kvm med luft-värmepump, ventilation och isolerad port öppnar möjligheter att driva en verksamhet på gården. Eller så får man plats med bil, släp och sina fritidsfordon som skotrar etc. - skoterleder är nära. Det fortlöpande renoverade hus har en ljus och öppen planlösning på övre plan med kök, matsal och utgång till soliga altaner på två sidor av huset. Vidare finns ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med tvättmaskin på övre plan och ytterligare ett badrum med bastu och två sovrum på nedre plan. Huset bjuder på 7 sovplatser och gäststugan har tre bäddar. Hela nedre våning i huset är försedd med ventilerat Nivellgolv och vattenburen golvvärme - här är det angenämt att vistas i det stora allrummet. Fantastiska uteplatser - soliga altaner, jakuzzin, grillkåtan blir perfekta för avkoppling och återhämtning. Huset som lämpar sig både som fritidshus och som permanentbostad ligger nära Sälen by och Sälenfjällen. Här har du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. Sälen är välkänd för sina alpina backar, mycket varierande längdspår och även elljusspår. Det finns möjlighet till bad, fiske och paddling på sommaren och på vintern är det bara några hundra meter till många mil välskötta skoterleder. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. I Sälens by finns affärer, bensinstation, restauranger, vårdcentral, skola. Huset säljs med merparten av inventarierna. Tillträdet sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
Nordomsjövägen 91 & 93, Nordomsjön, Älvdalens kommun
Nordomsjövägen 91 & 93, Nordomsjön, Älvdalens kommun, bild 2
Nordomsjövägen 91 & 93, Nordomsjön, Älvdalens kommun, bild 3

Nordomsjövägen 91 & 93

Fritidshus
Nordomsjön, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
121 m²
5 rum
2,5 ha tomt

Välskötta timmerstugor på fantastisk lugn 2,5 ha stor sjötomt i Nordomsjön till salu! Ta den sällsynta chansen att bli ägare av ett smultronställe direkt vid sjön med egen kanal och brygga i rofyllt och enskilt läge men ändå nära till samhället i Särna med alla bekvämligheter. Den gedigna timmerstugan från 1999 rymmer tre sovrum, ett allrum med bäddsoffa, kök och badrum med separat dusch. En fin takad altan ger fantastisk utsikt över sjön och den egna skogen. Alla tre tomter som ingår är sammanlagt nästan 2,5 ha stor och har direkt anslutning till skoterleden vintertid. Är ni fler som vill njuta detta fina stället gemensamt? Då finns ytterligare en fin timmerstuga från 70-talet med mysig öppen spis, köksavdelning med vedspis (VA förberett), matplats och två sängar. I uthuset var det tänkt att ha en bastu och dusch så golvbrunnen är förberedd i den gjutna plattan. Här finns även ett gästrum med isolerat golv och pentrykök (inget VA). Flera bodar för redskap och ved erbjuder plats för förvaring. Det fantastiska lugnet och läget måste upplevas på plats - välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stortjärnsringen 95, Kringelfjorden, Älvdalens kommun
Stortjärnsringen 95, Kringelfjorden, Älvdalens kommun, bild 2
Stortjärnsringen 95, Kringelfjorden, Älvdalens kommun, bild 3

Stortjärnsringen 95

Fritidshus
Kringelfjorden, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
80 m²
5 rum
1 408 m² tomt

Välkommen till vackra Kringelfjorden och detta charmiga, gedigna Björn-hus som tidigare tillverkades i Särna. Stortjärnsringen 95 erbjuder ett öppet allrum mot matplats och kök, samt ett badrum med bastu och hela fyra mysiga sovrum, totalt 7 bäddar plus bäddsoffa! Från allrummet med båda energieffektiv luft-värmepump och mysig braskamin går du direkt ut på den fina stora altanen som ligger mot det lugna grönområde och vidare ut till den lättskötta stora tomten. Denna idylliska plats är perfekt för avkoppling och passar lika bra som permanentbostad som fritidshus. Tomten har ett uthus från 2001 och en vedbod byggd 2012, med båtplats - ekan ingår! Här är du omgiven av härlig natur och skog. Populära Kringelfjorden har ett stort utbud av friluftsliv och utomhusaktiviteter. Det finns skidspår, skoterleder, fiskevatten, bärmarker och mycket mer. Endast 30 min med bil till de alpina anläggningarna Idre fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. I Kringelfjorden finns en samfällighetsförening med egen hemsida som är värd ett besök: http://kringelfjordens-stugby.se Ett unikt tillfälle att äga en bit av svensk hantverkstradition i en naturskön miljö. Välkommen att boka din visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lemån 112, Lemån/Särna, Älvdalens kommun

Lemån 112

Fritidshus
Lemån/Särna, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
325 000 kr
25 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus med fina hundgårdar och direkt anslutning till skoterleder strax utanför Särna, beläget i ett lugnt område omgiven av natur, fågelkvitter och porlande vatten. Fastigheten omfattar 937 kvm lättskött naturtomt med blåbärsris. Huset på cirka 25 kvm erbjuder ett kök, allrum med kamin och matplats, ett duschrum och ett sovrum med TV. Vatten och avlopp saknas, men el finns, och huset värms upp med element och kamin. På tomten finns även ett gästhus, förråd/skotergarage, fina hundgårdar med 7 avdelningar och hundkojor under tak, utedass och ytterligare ett litet förråd. Detta är den perfekta platsen för återhämtning och avkoppling i naturen. Välkommen att boka din visning!

  • Plus
Polarisvägen 21, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Polarisvägen 21

Tomt
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
1 677 m² tomt

Välkomna till Polarisvägen 21 i Idre Himmelfjälls mest exklusiva område "Polaris". Här ges chansen att köpa en tomt med underbar utsikt som ligger direkt intill pisten och Polarisliften och med anslutning till skoterled! Tomten är på hela 1 677 kvm och har en mycket generös byggrätt som ger upp mot 300 kvm byggnadsarea. Tomten har ett fantastiskt läge: det är en hörntömt i lugnt läge i en återvändsgränd med grönområde och pisten intill. Det här området har inte något krav från Himmelfjäll på uthyrning efter klar byggnation - fritt att välja. Himmelfjäll erbjuder skidåkning för hela familjen, fantastiska längdspår, skoteråkning, snöskovandring och afterski på den nya Restaurangen Renen och Älgen. Även mycket omväxlande barmarksaktiviteter är många i nejden: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana". Välkomna att upptäcka ett härligt fjäll som expanderar hela tiden. Tomten är du välkommen att besöka när det passar dig. Vi finns här om du har frågor! Kontakt till kontoret Särna-Idre: 0253-31000 | [email protected]

Burvägen 18, Stackmora, Orsa kommun

Burvägen 18

Villa
Stackmora, Orsa kommun
PI Fastighetsförmedling
3 400 000 kr
144 + 6 m²
5 rum
4 476 m² tomt

Välkomna till Stackmora och Burvägen 18, här finner ni detta charmiga hus som nyligen genomgått omfattande renoveringar. Här möts gammaldags charm och moderna bekvämligheter i en perfekt harmoni, vilket skapar ett hem som är både stilrent och hemtrevligt. Läget på fastigheten är avskilt och känns privat med milsvid utsikt mot bergen! När du kliver in i huset möts du av nyrenoverad hall med garderober, sovrum/kontor, helt nytt badrum i modern och lyxig design med badkar och dusch, vardagsrum med kamin och utgång till inglasat uterum. Vidare till husets lantliga kök, som också är nyrenoverat, erbjuder en ljus och öppen yta – perfekt för matlagning och umgänge. På bottenvåningen finner du nya, stilrena golv som harmoniserar med husets ursprungliga karaktär och bidrar till en inbjudande atmosfär. En trappa upp bevaras husets historiska charm genom de vackra trägolven och den fina kakelugnen i sovrummet. Dessa tidstypiska detaljer ger varje rum en unik karaktär och gör detta hus till något alldeles extra. På övre plan återfinns tre sovrum. En villa för hela familjen! Den stora tomten är en oas för naturälskare och trädgårdsentusiaster. Här finns bärbuskar och äppelträd som förser dig med färska bär och frukt under säsongen. Tomten erbjuder dessutom en fantastisk utsikt och gott om utrymme för både avkoppling och utomhusaktiviteter. Gott om plats för att utöka trädgården men till exempel ett växthus. På tomten finns också en praktisk förvaringsbyggnad som inrymmer en bastu och dusch. Denna byggnad ger dessutom extra förvaringsutrymme. Rymlig gäststuga i gott skick som lämpar sig perfekt för dina gäster året om! Kontakta oss idag för att boka en visning – vi ser fram emot att välkomna dig hem till Stackmora! Ett gård du inte får missa! Kontakta oss: 0250-34 000 | [email protected]

Foskvallen, Foskvallen, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Foskvallen

Gård/Skog
Foskvallen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
700 000 kr
7,3 ha tomt

Heden 63:1 är en skogsfastighet om 7,4 ha som ligger i direkt anslutning till vackra Foskvallen. Här kan du sitta på den egna stranden och fiska öring i Foskån. Skogen har enligt skogsbruksplanen en produktiv areal på 2,4 ha med ett virkesförråd om ca 455 m³sk. Fastigheten har del i Särna-Idre Besparingsskog S:1 som som ger rätt till jakt på besparingens marker om ca 43 000 ha. Det innebär även att man kan få bidrag för markberedning, plantering, röjning och vägar. Info: www.besparingsskogen.se/sarna-idre. Fastigheten har även jakträtt i Särna viltvårdsområde om ca 27 000 ha som ingår i Särna-Idre älgskötselområde. Kontaktperson för VVO: Weine Daniels, [email protected]. Fastigheten är taxerad som lantbruksenhet, förvärvstillstånd kan krävas - vi hjälper köparen med ansökan. Länsstyrelsens avgift på 4600 kr betalas av köparen i samband med ansökan Tillträdet kan ske enligt överenskommelse, dock tidigast när förvärvstillstånd erhållits. Välkommen att besöka fastigheten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Saxevägen 26, Centralt, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Saxevägen 26

Villa
Centralt, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
760 000 kr
41 m²
2 rum
1 216 m² tomt

Välkomna till Saxevägen 26 i Särna. Här finner ni ett mindre hus som har ett fint renoverat kök med plats för matgrupp, badrum med dusch, sovrum samt en värmande kamin som är centrerad i huset. På gården finns en härlig gräsmatta och ett skotergarage med plats för skoter och tillbehör. Slogbod med grill möjligheter och mysiga sommar och vinter dagar! Här på Saxevägen bor ni nära skogen med gott om bär och svamp, vandrings möjligheter och skoterleden går i närheten av fastigheten. Inte långt till Särnas centrum med butiker. Välkomna att boka in er på någon av de visningstider som finns - ingen visning utöver dessa tider kommer att ske. Vänligen respektera hyresgästen som bor i huset. Ni kan gå på digital visning redan idag via länken som finns under "dokument".

Pernillas väg 10, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Pernillas väg 10

Fritidshus
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
40 m²
3 rum
500 m² tomt

Attraktiv ski-in-ski-out timmerstuga i populära Gammelbyn nära restaurang och aktivitetscenter. Gammelbyn ligger både nära pisten "Pernillabacken" och närmast av alla områden till aktivitetscentrum och centrumanläggningen och är mycket efterfrågad i uthyrningen! Stugan kommer att få en tomt som tillåter en större solig altan i sydläge. Stugan har en öppen planlösning med köksavdelning, matplats och TV – hörna. Tänd en skön brasa i den öppna spisen efter dagens aktiviteter. 6 bäddar är fördelade på två sovrum med fönster: sovrum 1 har två enkelsängar och två nedfällbara väggsängar, sovrum 2 har en familjesäng. Köksavdelningen är utrustad med spis, micro och kylskåp med frysfack. På utsidan hittar du motorvärmaruttag och låsbar skidförvaring. Stor potential att skapa din egen drömbostad: tomten kommer att få ca 100 kvm byggrätt, dvs man kunde bygga ut och bygga till och även möjlighet till Attefallshus kan finnas! Gångavstånd till centrumanläggningen med affärer, restauranger, elbilsladdning, simhall och gym. I direkt närhet finns lek- och grillplats, vallabod och tvättstuga. Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året runt aktiviteter i hela Sverige. www.idrefjall.se. Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Det föreligger uthyrningsavtal med Idre Fjäll i 24 månader som övertas och det finns redan bokade veckor för vintersäsongen, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Stugan är populär året runt och har genererat ca 150-160 000 kr bruttointäkter per år de senaste åren. För aktuell översikt av beläggning, hyresintäkter och frågor om hyresavtal hänvisas till Idre Fjäll. Tillträde sker på hösten 2024 när avstyckningen har vunnit laga kraft. Varmt välkommen med din visningsbokning!

Sundvägen 5, Särna by, Älvdalens kommun

Sundvägen 5

Tomt
Särna by, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
150 000 kr
2 196 m² tomt

Välkommen till denna centralt belägna och lättbyggda tomt på 2 196 kvm i hjärtat av Särna,. Med närhet till butik, skola, förskola och övriga bekvämligheter är detta den perfekta platsen att skapa ditt drömhem för familjen eller ett mysigt fritidshus. För den aktiva naturälskaren erbjuder området fantastiska möjligheter till friluftsliv och äventyr året om. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt och bygga ditt framtida hem i en fantastisk miljö! Information om byggnation: Detaljplan för området är 20-SÄA-1206 med laga kraft i april månad 1956. 1. För aktuell fastighet förskrivs bland annat om : 2. Bostadsändamål, 3. fristående bebyggelse i maximalt 2 våningar, 4. minsta fastighetsarea får vara 800 kvm, 5. endast en huvudbyggnad per tomtplats jämte erforderliga gårdsbyggnader får finnas, 6. byggnadshöjd får maximalt vara 7,2 meter, 7. taklutning högst 30 gr, Välkommen att besöka tomten när det passar er. Kontakta oss för era frågor.

  • Plus
Gamla Näsvägen 29, Centralt, Älvdalens kommun
  • Fre 2 aug kl 16:00

Gamla Näsvägen 29

Villa
Centralt, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
108 + 119 m²
7 rum
1 389 m² tomt

Välkomna till Gamla Näsvägen 29 i Centrala Älvdalen! Här bor ni i ett gediget hus med bra planlösning. Ni bor en kort promenad från förskolan Tallkotten. Ni välkomnas in i en ljus och trevlig hall. Huset har fem sovrum varav ena i källarplan, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong och nyrenoverat badrum med golvvärme. I källarplan återfinns en stor tvättstuga med en extra dusch, goda förvaringsytor, gillestuga med kamin, wc och pannrum. Effektiv uppvärmning via bergvärme, ny pump installerad. Bra med parkering på gården samt två garage. Ny installerade eldrivna portar till garaget som har plats för tre bilar och två förvaringsrum. Elbilsladdare finns installerad. Ett garage under huset med mer plats. Huset och garaget är nymålat samt ny inglasad altan på framsidan. På tomten finns en slogbod med grill för mysiga stunder både vinter och sommar. För att sköta gräsmattan går en robotgräsklippare. Huset erbjuder möjlighet för uthyrning av källarplan. Välkomna på visning!

  • Plus
Västomviken 11, Nornäs, Älvdalens kommun

Västomviken 11

Fritidshus
Nornäs, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
595 000 kr
160 m²
6 rum
1 660 m² tomt

Charmigt sekelskifteshus med herrgårdskänsla, högt i tak, balkong med snickarglädje, pampiga kakelugnar och sjöutsikt i populära Nornäs till salu! Välkommen till Västomviken 11 - ett stort hus på 160 kvm med mycket charme och fantastiska möjligheter att skapa ditt drömhem. Här kan du sätta ditt eget prägel när du renoverar! Huset har kök, allrum och sovrum på båda plan, badrum och toa i hallen och kan nyttjas som två enheter eller för den stora familjen. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp och fiber finns i området. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Om du älskar natur och ett aktivt friluftsliv har du allt som behövs i närheten. Det finns möjlighet till bad, fiske och paddling på sommaren och närhet till skoterleder och längdspår vintertid. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. Till Sälenfjällen är det 3,5 mil och till Lanthandeln i Sörsjön ca 1 mil. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Virgovägen 4, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun
Virgovägen 4, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 2
Virgovägen 4, Idre  Himmelfjäll, Älvdalens kommun, bild 3

Virgovägen 4

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
98 m²
4 rum

Välkomna till Virgovägen 4 på Idre Himmelfjäll. I ett kanonläge med direkt närhet till skidbacken FJÄLLJÄTTEN, ca 80 meter från stugan. Du tar dig enkelt vidare till hela skidanläggningen. Du välkomnas in av ett fantastisk ljus från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet som sträcker sig från golv till tak. Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Fjällstugans 98 kvm i boarea erbjuder 3 sovrum varav två med våningssäng vilket möjliggör plats för minst 8 bäddar och fler om önskas. Vidare i stugan återfinns ett badrum med egen tvättmaskin - perfekt för längre vistelser. Självklart finns bastu! Sovloft med plats för möblemang. Inventarier i huset inkl husgeråd kommer att ingå i överlåtelsen. Huset är ett "Jularbostugan" hus med den klassiska fjällkänslan! Stor tomt på 1357 kvm! Detaljplanen lämnar möjligheter för avstyckning av tomten och/eller bygga en till stuga - läs mer i bifoga detaljplan. Skoterleden i närheten av tomten. Pågående uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll finns - Man kan säga upp avtalet senast 30/8 innevarande år och då upphör det att gälla 30/4 året därpå. Ingen kostnad är förenat med uppsägningen. De veckor som är bokade måste hyras ut. Nuvarande ägare har netto intäkter på 130.000kr, de har valt att nyttja stuga själva flertalet veckor per år. Det finns möjligheter för fler uthyrningsveckor. Välkomna till din nästa fjälldröm!

  • Premium
Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår
Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun, bild 2
Hjelmbackevägen 23, Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun, bild 3

Hjelmbackevägen 23

Tomt
Idre Fjäll - Hjelmbacken, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 047 m² tomt

På "Gräddhyllan" Hjelmbacken som det mest exklusiva området heter på Idre Fjälls sydvästra sluttning finns nu chans att köpa en tomt om 1047 kvm som sluttar mot utsikten. Området ligger ca 750 meter över havet och har en svårslagen utsikt! Ski-in-Ski-out läge med längdspåren som går runt området och som tar dig smidigt till de alpina nedfarter ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken”. Tomten erbjuder ett fantastiskt läge med skogen på baksidan och tomten sluttar mot utsikten. Här kan du förverkliga ditt drömboende! Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske , milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Premium
Heavägen 18, Särnaheden, Älvdalens kommun
Heavägen 18, Särnaheden, Älvdalens kommun, bild 2
Heavägen 18, Särnaheden, Älvdalens kommun, bild 3

Heavägen 18

Fritidshus
Särnaheden, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
895 000 kr
55 m²
3 rum
6 515 m² tomt

På en stor strandtomt säljs en gedigen timmerstuga med mysig öppen spis i storstugan. Vidare hittar du ett sovrum med våningssäng och en sovalkov med enkelsäng och ett kök med kokspis och praktiskt gasolspis och -kyl. Vatten och avlopp finns inte men ett utedass står på tomten och anslutningsavgiften för kommunalt vatten är redan betald! På den fina öppna gårdsplanen finns även en oinredd timmerstomme och en bod för vedförvaring. Spatserar ner till sjön och tar ett dopp och sätter dig sedan med din kaffekopp på den soliga altanen - livsglädje kan vara så enkelt! Här har du nära till båda sjö och skoterled och du tar dig enkelt med bilen till olika stora alpinanläggningar i närheten: Fjätervålen, Idrefjäll, Himmelfjäll, även Sälenfjällen. Särnaheden ligger mitt emellan Särna och Idre och i båda orter finns affärer, bensinstation, restauranger, vårdcentral/tandläkare, skola. I Särnaheden finns ett prisbelönad restaurang, Knappgården, en riktigt pärla för trevliga middagar. Missa inte denna unika möjlighet, boka din visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Bergslagsvägen 11, Särna by, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Bergslagsvägen 11

Villa
Särna by, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
860 000 kr
130 + 138 m²
6 rum
2 250 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i Särna, som erbjuder en generös boarea på 130 kvm och en biarea på 138 kvm, fördelat på entréplan, övre plan och källarplan. Huset värms upp med energieffektiv bergvärme. Taket byttes och tilläggsisolerades för cirka 10 år sedan, vilket ger ett extra skydd och god isolering. På entréplan möts du av tre rymliga sovrum, ett kök och ett stort allrum med öppen spis samt en imponerande takhöjd. Övre plan erbjuder ett sovrum, en WC och praktiska förvaringsutrymmen. Källarplanet har ytterligare ett sovrum, en tvättstuga, förråd, matkällare, bastu och direkt utgång till garage. Den stora tomten ger en avskild känsla trots sitt centrala läge, och här finns både vedbod och lekstuga. Den gula villan är perfekt för den stora familjen som söker ett rymligt och bekvämt hem i centrala Särna. Kontakta oss för att boka din visning idag!

  • Uteplats
Välkomna till Brf Dähliedrömmar - Boendet som har allt och lite till!, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
  • 11 lediga bostäder

Välkomna till Brf Dähliedrömmar - Boendet som har allt och lite till!

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
fr. 3 795 000 kr
71-95 m²
3-4 rum
3 751 kr/mån

Boendet som har allt och lite till - Välkomna till Brf Dähliedrömmar! Nu uppförs femton exklusiva fjällägenheter på Idre Fjäll i ett högt och privilegierat läge som erbjuder en enastående möjlighet till unik boendeupplevelse. Ski In & Ski Out precis intill Västbacken, Pernillabacken och Stugbybacken, nya gondolen som svävar över tomtgränsen och ett stenkast till fantastiska längdspår och cykelleder. I treplanshuset Dähliedrömmar blir det fem ytsmarta och välplanerade lägenheter per plan med hög standard rakt igenom. Här hittar du allt du drömmar om - socialt umgänge, 6-8 bäddar, kamin, bastu, skidförråd, parkeringsplats och lite till som t.ex. vinkyl och möjlighet för elbilsladdning. Alla lägenheter är möblerade och utrustade redo för inflyttning och befintligt lösöre ingår i upplåtelsen av bostadsrätt. Varje lägenhet har stor uteplats eller balkong med milsvid storslagen utsikt på en av de högst belägna tomterna på fjället. Bli inspirerad av videon som visar upp det unika läget! Detta fantastiska hus byggs av det omtyckta, seriösa och mycket erfarna lokala företaget Norrdala Bygg AB. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Säljstart på våren 2024, vi kommer att komplettera med mer information löpande - anmäl ditt intresse redan idag!

  • Nybyggnadsprojekt
Hjelmbackevägen 34, null, Älvdalens kommun

Hjelmbackevägen 34

Tomt
Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
1 022 m² tomt

Välkomna till ett toppläge på Idre Fjäll! Nu saluförs en tomt om 1022 kvm med godkänt bygglov. Tomten ger fin utsikt mot bergen och i anslutning till tomten går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten. Här finns det en möjlighet att bygga ett hus om 193, 2 kvm och ett tillhörande förråd om ca 30 kvm med godkänt bygglov. Ritningar och mer information finns under dokument. Du kan även välja ett annat hus om du önskar det! Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Idre Fjäll är mer än bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla till Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, Fjätervålen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Välkommen att besöka tomten när det passar dig! kontakta oss för mer information: 0253-310000.

  • Plus
Synnanåtvägen 14, Idre by, Älvdalens kommun

Synnanåtvägen 14

Villa
Idre by, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
795 000 kr
39 m²
1 rum
6 772 m² tomt

Välkommen till ett charmigt torp på stor tomt med jakträtt och naturen precis utanför dörren! Här får du chansen att sätta din egen prägel, då huset har stort behov av renovering. Sommarvatten är indraget och el finns installerad. Avlopp saknas. Fastigheten består av en stor tomt på hela 6 772 kvm, fördelad på tre fastigheter. En av fastigheterna har andel i Särna-Idre Besparingsskog som ger rätt till jakt på besparingens marker om ca 43 000 ha. Info: www.besparingsskogen.se/sarna-idre. Från tomten har du en vacker utsikt över fjällen, Idresjön och även mysiga skogspromenader precis bakom knuten. Här bor du i ett tyst och fridfullt läge, bara några minuter från Idre by, där du hittar matbutiker, restauranger, skolor och mycket mer. Dessutom har du gångavstånd till Idresjön. För skidälskare nås de populära alpina anläggningarna Idre Fjäll och Himmelfjäll på endast 10-15 minuter med bil. Ta chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem i en fantastisk miljö! Kontakta oss för att boka din visning!

Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 2
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 3

Ljungstigen 120

Tomt
Fjätervålen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
1 433 m² tomt

Mitt i Fjätervålen säljs nu en stor, fantastisk tomt på lugnt återvändsgränd nära backen och längdspår! Mycket generöst byggrätt på totalt 172 kvm där huvudbyggnaden ska vara ett fristående fritidshus på max 160 kvm i en våning med inredd vind alternativt souterrängvåning plus förråd/garage. En fin, lätt sluttande fjälltomt med utsikt över fjället mitt i skidåkningsparadiset. I Fjätervålen hittar ni skidåkning för alla: 18 fina pister och 48 km längdspår, allt välpreparerat för alla typer av skidåkare. Fjätervålen har en vision: Nordens mest hållbara fjälldestination - man arbetar just nu för fullt med detaljplanen för en ny, modern och hållbar fjälldestination. Läs mer på www.fjatervalen.se Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skidåkning anslutning till SONDS 180 mil fantastiska skoterleder. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång! Men även i den snöfria tiden har Fjätervålen mycket att bjuda på: bad, paddling och fiske i närliggande Lill- och Stor-Fjätan, fina vandringsleder, bär- och svampplockning. Närmaste affär finns i Fjätervålen under säsongen och året runt på Idre Fjäll (2,5 mil), Idre by (3 mil) och i Särna (4 mil). Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

  • Premium
Pelles väg 5, Särna by, Älvdalens kommun

Pelles väg 5

Villa
Särna by, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
797 000 kr
108 m²
4 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till Pelles Väg 5 - Upptäck denna charmiga villa i centrala Särna, med en boyta på 108 kvm fördelat på två plan. Perfekt som familjevilla eller möjlighet att använda som två separata lägenheter, vilket ger möjlighet att bo på ett plan och hyra ut det andra. På entréplan finns ett nyrenoverat kök, medan övre plan erbjuder ett äldre kök, vilket öppnar för flexibilitet och olika användningsområden. Taket inklusive tätskikt och skorsten är nytt 2020 och ny insats i den öppna spisen och två nya balkonger tillkom 2023. Här sitter du på dem fina stora balkongerna i soligt syd-sydvästläge! Tomten på 1 029 kvm har en härlig gräsmatta, gott om parkeringsplats och ett praktiskt förråd med vedbod och skotergarage. Huset är besiktat och dolda fel försäkring kommer tecknas. Tillträdet enligt överenskommelse. Denna villa är full av möjligheter och väntar på att bli ditt nästa hem eller investeringsobjekt. Välkommen på visning!

  • Balkong
Heavägen 16, Särnaheden, Älvdalens kommun

Heavägen 16

Villa
Särnaheden, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
91 + 11 m²
3 rum
7 429 m² tomt

Välkommen till detta charmiga timmerhus på stor tomt med en fantastisk sjöutsikt över Särnasjön! Denna pärla erbjuder en unik möjlighet att bo i en idyllisk miljö där naturen och lugnet står i fokus. Huset erbjuder ett kök, allrum med kamin, vardagsrum och sovrum med utgång till en balkong med utsikt mot sjön. Det finns även ett badrum och ett separat duschrum med tvättmaskin och torkskåp. På den stora tomten på 7 429 kvm kan du ta eget ved. Det finns en förrådsbyggnad med vedbod samt ett uthus med garage, förråd och gästrum. Här har du nära till båda sjö och skoterled och du tar dig enkelt med bilen till olika stora alpinanläggningar i närheten: Fjätervålen, Idrefjäll, Himmelfjäll, även Sälenfjällen. Särnaheden ligger mitt emellan Särna och Idre och i båda orter finns affärer, bensinstation, restauranger, vårdcentral/tandläkare, skola. I Särnaheden finns ett prisbelönad restaurang, Knappgården, en riktigt pärla för trevliga middagar. Missa inte denna unika möjlighet, boka din visning redan idag!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 61