Mäklare Kristin Jauch

Kristin Jauch

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dähliehöjden Fjällripan 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
 • Fre 6 okt

Dähliehöjden Fjällripan 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
97 m²
4 rum
vån 1/2
4 516 kr/mån
33 505 kr/m²

Mysig lägenhet i fantastiskt läge på höjden i Dähliebyn med stor altan och underbar fri utsikt. Lägenheten ligger i markplan och har hela 10 bäddar fördelat på två sovrum med vardera 2 våningssängar samt ett rum med dubbelsäng. Öppen planlösning i allrummet med matplats, braskamin, TV - hörna med plats för alla och utgång till den stora altanen. Välutrustat kök med spis, diskmaskin, micro, kyl och frys. Mycket praktiskt med två WC och duschar, även bastu, torkskåp, förråd för skidor och utemöbler och gemensam vallabod finns - vad mer kan man önska! Huset Fjällripan ligger i närheten till pisten Stugbybacken och Dalarnas längsta, milsvida längdspår, MTB-leder och vandringsleder. Idre Fjäll är en av Sveriges bästa året-runt-destinationer och erbjuder något för alla! Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Centrumanläggningen på promenadavstånd från stugan har affärer, restauranger, simhall, bowling och gym. www.idrefjall.se. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter - de sista åren låg intäkten kring ca 200 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 • Plus
 • Balkong
Nedre Hjelmbackevägen 19, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Hjelmbackevägen 19

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
1 033 m² tomt

Nu säljs en fantastisk tomt precis intill pisten i Idre Fjälls nya område Hjelmbacken - en tomt med utsikt över fjällvärlden. Tomten har dessutom bästa ski in - ski out läge med backen ”Dalarnas Längsta” och längdspåret, "Fjället runt" precis bredvid tomten. Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället. Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns. Tillträde enligt överenskommelse. Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

 • Plus
Sjukstugevägen 9, Särna centralt, Älvdalens kommun
 • Budgivning pågår

Sjukstugevägen 9

Villa
Särna centralt, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
595 000 kr
93 m²
3 rum
830 m² tomt

I lugnt läge men ändå mycket centralt i Särna säljs en villa med takad veranda och ett uthus med gästrum, verkstad och garage. Huset har en tilltalande planlösning med ett stort, mysigt allrum med öppen spis och insats, kök med matplats och lucka till matkällare och nyrenoverat badrum på nedre plan och två sovrum med plats för dubbelsäng på övre plan. Bra med förvaring i kattvindar och i skrubb under trappan. I uthuset är el indragen och två rum lämpar sig som gästrum, utöver det finns garage och förråd. Huset ligger centralt - gångavstånd till skola, affärer, vårdcentral och till Särnasjön med fin strandpromenad. Tillträde kan ske enligt överenskommelse. I Särna finns affärer, bensinstation, restauranger, vårdcentral, skola. Här hittar du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. Det är bara ett stenkast till skidstadion Mickeltemplet där man hittar både elljusspår, olika längdslingor och en liten alpinbacke. Det finns möjlighet till bad, fiske och paddling på Särnasjön på sommaren och på vintern är det bara några hundra meter till SONDs ca 180 mil välskötta skoterleder. På hösten är vandring, cykling, bär- och svampplockning populärt. Från Särna tar man sig enkelt med bilen till olika stora alpinanläggningar i närheten: Fjätervålen, Idrefjäll, Sälenfjällen.

 • Plus
Nedre Hjelmbackevägen 9, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Hjelmbackevägen 9

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
1 057 m² tomt

Nu säljs premiumtomten i Idre Fjälls nya område Hjelmbacken - en tomt med bästa utsikt över fjällvärlden. Tomten har dessutom bästa ski in - ski out läge med backen ”Dalarnas Längsta” och längdspåret, "Fjället runt" precis nedanför tomten. Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället. Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns. Tillträde enligt överenskommelse. Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Framgårdsvägen 9, Idre by, Älvdalens kommun

Framgårdsvägen 9

Villa
Idre by, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
180 m²
7 rum
2 328 m² tomt

Välkomna till Framgårdsvägen 9 som är ett hemtrevligt hus med många möjligheter! Här kan du hyra ut rum på övervåningen och ha en egen bodel på entréplan eller för den stora familjen så finns det här gott om utrymme för alla. Huset har ett unikt läge med fantastisk utsikt över Idresjön. Området och huset ger känslan av rekreation, lugn och adrenalin, många aktiviteter i närområdet för familjen eller för dina gäster. En fantastisk fin utemiljö: inglasat uterum med utgång till trädgården och altan kring den vedeldade badtunnan och bastun och en slogbod, allt med utsikt över vattnet. På nedre plan finns badrum, kök med lucka till matkällare, sovrum, allrum och ett rum som användes som kontor och reception då detta rum har en dörr till andra hallen och entrén. Här har gästerna som hyr ett av de fyra rummen på övre plan en separat entré och en egen takad altan. På övre plan finns utöver sovrummen som alla har handfat, badrum med dusch och toalett och extra toalett även ett utrymme med plats för kyl och micro. Rumsuthyrning har genererat fina intäkter med många återkommande gäster. Ett stort garage erbjuder plats för det mesta - husbil, skotrar, verkstad, förvaring. Bostaden ligger mycket centrat i aktiva Idre nära affärer, restauranger, skola, fritids och simhall. Från tomten är det bara ett stenkast till bad, fiske och paddling på sommaren och till skoterleder och längdskidsturer på vintern. Från Idre by tar man sig enkelt till olika stora alpinanläggningar i närheten: Idrefjäll, Idre Himmelfjäll, Fjätervålen. Ett hus som måste upplevas på plats - välkommen på visning!

Sågbäcken 76, Sågbäcken/Grövelsjöfjällen, Älvdalens kommun
 • Budgivning pågår

Sågbäcken 76

Fritidshus
Sågbäcken/Grövelsjöfjällen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 990 000 kr
60 m²
3 rum
1 065 m² tomt

BUDGIVNINGEN avslutas på måndag 9/10 kl 14:00! * Äntligen finns det en möjlighet att köpa en mysig stuga i populära Sågbäcken/Grövelsjöfjällen nära båda längd- och skoterspår. Man kan även ta ett uppfriskande dopp i närheten! Stugan har ett inbjudande allrum med vedkamin och utgång till en fin, stor takad veranda i soligt sydvästläge. Allrummet är öppet mot köket som är utrustat med spis, kyl/frys och diskmaskin. Två sovrum med våningssängar erbjuder 9 bäddar. I anslutningen till badrummet ligger bastun. Sågbäcken är en liten lugn fjällby, med 84 stugor, alldeles invid Lövåsens spårstation (700 m) med välpreparerade längdspår nära kalfjället. Skidbackar: Lövåsen 1 km, Grövelfjäll 12 km, Idrefjäll 35 km. Bra uthyrningsintäkter möjliga - området är mycket populärt hela året runt. Huset är besiktat- besiktningsprotokoll ligger under dokument. Merparten av inventarierna ingår. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Cygnusvägen 6, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Cygnusvägen 6

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
4 700 000 kr
100 m²
5 rum
654 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett mysigt hus med fantastisk fjällkänsla i ski-in-ski-out läge på Himmelfjäll. Det gedigna Skidstahuset har fint ljusinsläpp, braskamin och ett häftigt badrum utöver det vanliga med rimlig bastu. En fjällstuga med generös loftvåning, fyra sovrum, smakfullt kök med köksö, två badrum, bastu, tvättmaskin och ett stort allrum som har fullhöjd i nock, stora fönsterpartier och en stor takad altan med utsikt över fjällvärlden. Stugan har gott om parkeringsplats och skidorna förvarar du smidigt i två separata skidförråd. Stugan ligger i Himmelfjälls populäre Mercurius område i direkt närhet till pisten, till längd- och skoterspår. Tillträde kan ske enligt överenskommelse. Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Det föreligger uthyrningsavtal med Himmelfjäll som övertas och det finns redan några bokade veckor, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Stugan har totalt genererat ca 165 000 kr nettointäkter (dvs. efter provision). För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tjärnvallen 311, Tjärnvallen/Fulufjället, Älvdalens kommun

Tjärnvallen 311

Villa
Tjärnvallen/Fulufjället, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
995 000 kr
102 m²
4 rum
876 m² tomt

Vid foten av Fulufjället nära skoterled i trevliga Tjärnvallen har du chansen att köpa ett fint hus med fyra rum på två plan. Tjärnvallen har ett fantastiskt gemenskap - här använder man "Glada Ladan" med festlokal, en bastu och badtunna och fiskedammar gemensamt! Huset har kök, kontor/sovrum, allrum, badrum och extra toalett på nedre plan och två stora sovrum och en sovalkov i kattvinden på övre plan. I Tjärnvallen tar du dig ut på milsvida skoterleder, det finns längdspår och fina utflyktsmål som t.ex. "Forsarna" och "Njupeskär" (Sveriges högsta vattenfall) nära. Huset vid foten av Fulufjället kan vara utgångspunkt för fina vandringsturer, eller så plockar man bär och svamp i närområdet. Huset säljs med de flesta möbler. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Välkommen att boka din visning!

 • Plus
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 2
Ljungstigen 120, Fjätervålen, Älvdalens kommun, bild 3

Ljungstigen 120

Tomt
Fjätervålen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
1 433 m² tomt

Mitt i Fjätervålen säljs nu en stor, fantastisk tomt på lugnt återvändsgränd nära backen och längdspår! Mycket generöst byggrätt på totalt 172 kvm där huvudbyggnaden ska vara ett fristående fritidshus på max 160 kvm i en våning med inredd vind alternativt souterrängvåning plus förråd/garage. En fin, lätt sluttande fjälltomt med utsikt över fjället mitt i skidåkningsparadiset. I Fjätervålen hittar ni skidåkning för alla: 18 fina pister och 48 km längdspår, allt välpreparerat för alla typer av skidåkare. Fjätervålen har en vision: Nordens mest hållbara fjälldestination - man arbetar just nu för fullt med detaljplanen för en ny, modern och hållbar fjälldestination. Läs mer på www.fjatervalen.se Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skidåkning anslutning till SONDS 180 mil fantastiska skoterleder. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång! Men även i den snöfria tiden har Fjätervålen mycket att bjuda på: bad, paddling och fiske i närliggande Lill- och Stor-Fjätan, fina vandringsleder, bär- och svampplockning. Närmaste affär finns i Fjätervålen under säsongen och året runt på Idre Fjäll (2,5 mil), Idre by (3 mil) och i Särna (4 mil). Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

 • Premium
Västvägen 111, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Västvägen 111

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 475 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 1/1
2 110 kr/mån
49 167 kr/m²

Fräsch, praktisk lägenhet i fantastiskt centralt ski-in-ski-out läge i Idre Fjälls populära Västbyn. Från lägenheten är det ett stenkast till Västbacken, längdspåren och till centrumanläggningen med affärer, restauranger, simhall och gym. Elbilsparkering i direkt närhet. Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året runt aktiviteter i hela Sverige. www.idrefjall.se. Den praktiska lägenheten med en öppen planlösning, allt i ett - allrum med köksavdelning, soffa, TV och matplats erbjuder plats för upp till 4 personer. Det finns sovalkov med en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng och en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng i allrummet. Köksavdelningen är utrustad med spis, micro, kyl och liten frys. Badrummet har WC och dusch. Framför huset är det parkering med motorvärmaruttag. Lägenheten ingår i en bostadsrättsförening med totalt 20 mindre lägenheter i flerbostadshus (101-120) och 15 timrade småstugor (121-135). I den förmånliga månadsavgiften på 2110kr ingår allt: 1935 kr för vatten, avlopp, avfall, vägunderhåll, snöröjning, fastighetsel, försäkring för föreningens byggnader och 175 kr i hushållsel/uppvärmning som betalas till brf. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Det föreligger uthyrningsavtal med Idre Fjäll som övertas och det finns redan bokade veckor för vintersäsongen, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Lägenheten är mycket populär året runt och har genererat ca 120- 150 000 kr bruttointäkter per år de senaste åren. För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Då lägenheten är uthyrd kan visningar bara ske på bytesdagen (lördag) - varmt välkommen med din visningsbokning!

Glitterstigen 10B, Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun

Glitterstigen 10B

Radhus
Fjällfoten/Idre, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
75 m²
5 rum
4 602 kr/mån
35 933 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad bostadsrätt i Idre, en parhushälft med kamin, bastu, uteplats, skidbod. Här erbjuds 75 kvm och totalt 8 bäddar som fördelar sig över två plan. Bostaden är mysig och har en varm och härlig känsla. Tillsammans med vänner och familj kan ni njuta av trevliga middagar efter en hel dag med aktiviteter i det välkomnande köket med matplats och soffgrupp framför mysig kamin i anslutning. Härifrån nås även den egna uteplatsen. Vidare på entréplan återfinns ett sovrum med dubbelsäng och ett med våningssäng, badrum som är helkaklat, en värmande bastu och praktisk tvättmaskin! På övre plan finns ett "familjerum" med dubbelsäng och våningssäng, ett allrum och ytterligare ett badrum. Bostaden har flertalet fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Idre utvecklas och expanderar hela tiden! Nytt för i år är den nya skidbussen som stannar precis utanför området och tar dig till alla skidanläggningar, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Om du en dag känner för att åka på ett nytt äventyr så kan du ta bussen till fantastiska Grövelsjön! Du har egen parkering vid bostaden så nu kan du lämna bilen hemma. Läs mer om avgångar här: https://www.skidbussen.se/. Glitterstigen ligger på höger sida när du åker från Idre by upp mot fjällanläggningarna. Ett område som expanderar och här växer nya bostadsrätter fram. Området är naturnära och du kan ta dig till SONDS 180 milslånga skoterleder från huset. På sommaren förvandlas det naturen till fina cykel och vandringsleder. Du får fullt med aktiviteter i närområdet både sommar och vinter. Sedan är Idre Fjäll en stor anläggning vinter som sommar. En utvändig skidbod ger utrymme för dina friluftsartiklar. Vissa möbler kan följa med vid köpet. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Det föreligger inget uthyrningsavtal så man kan disponera lägenheten helt fritt. Upplev denna bostad på plats med oss! Vi bokar en tid med dig för visning. Tills dess kan du ta del av den digitala visningen i annonsen!

 • Uteplats
Hjelmbackevägen 25, Hjelmbacken/Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Hjelmbackevägen 25

Tomt
Hjelmbacken/Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
1 037 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en attraktiv tomt på Hjelmbacken till ett accepterat pris av 3 150 000 milj - en tomt på hela 1037 kvm högt upp med skogen som granne och med svårslagen utsikt. Om man vill komma igång med en husbyggnationen direkt så finns denna möjlighet här: bygglov och startbesked från kommunen finns om man önskar bygga parhuset från Jörnträhus som säljaren har planerad. Byggsatsen kunde köpas till mycket förmånligt pris. Välkommen till nya området Hjelmbacken och dess magiska placering på fjället! Hjelmbacken ligger ca 750 meter över havet och på solsidan av fjället. I anslutning till tomtområdet går backarna ”Dalarnas Längsta” och ”Stugbybacken” som du enkelt tar dig till. Även längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns. Tillträde enligt överenskommelse. Markarbetet är redan klart så att huset kunde resas till sommaren. Säljaren har erlagt 350 tkr för markarbetet som man vid köpet av tomten betalar utöver tomtpriset. Säljaren har bekostat 150 tkr för pantbrev som följer med fastigheten utan att man betalar något extra för det! Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 200 kvm med en till två lägenheter. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

Dähliehöjden 2 - Bergänget 1A, Idre Fjäll, Älvdalens kommun
 • Fre 6 okt

Dähliehöjden 2 - Bergänget 1A

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
3 900 000 kr
84 m²
5 rum
vån 1/3
4 094 kr/mån
46 429 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en renoverad lägenhet på markplan med 8 bäddar som har fyra sovrum, varav två med dubbelsängar, allrum med matplats, TV och soffa, ett välutrustat kök, två badrum och en bastu. Från allrummet har man utgång till en uteplats med underbar utsikt. Skidförråd och parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår. Laddstation för elbilar finns på Idre Fjäll men det finns även en möjlighet att installera en laddstolpe. Lägenheten är mycket efterfrågad i uthyrningen och generar höga uthyrningsintäkter -det sista året var intäkten 230 000:- brutto (innan Idre Fjälls provision). Uthyrningsavtal med Idre Fjäll ska övertas och bokningar för säsongen finns, alltså fina intäkter direkt från början! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrningen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Får en känsla för läget i toppklass med vår inspirationsvideo. <a class="text-link" href="https://www.youtube.com/watch?v=7RQoL2Fg9LQ" target="_blank" rel="noopener noreferrer">https://www.youtube.com/watch?v=7RQoL2Fg9LQ/</a> Huset Bergänget är beläget på höjden i Dähliebyn på Idre Fjälls Sydvästra sluttning. Läget är fantastiskt och ger utsikt mot svenska- och Norska fjällen och är i direkt anslutning till Idre Fjälls Stugbybacken och Dalarnas längsta, längdspår och MTB-leder. Idre Fjäll är en året-runt-destination och erbjuder något för alla. De milslånga längdspåren, flera alpina nedfarter i olika nivåer som under sommaren förvandlas till ett paradis för cykelentusiaster och vandringsleder. Stora naturområden i omgivningarna med orörd natur, fiskevatten, skoterleder och vildmarksliv. Idre Fjäll expanderar och har storslagna planer på utbyggnation av hela destinationen med nya nedfarter, liftar, restauranger och mycket mer.

 • Plus
 • Uteplats
Västvägen 119, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Västvägen 119

Lägenhet
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 1/2
2 110 kr/mån
49 833 kr/m²

Fräsch, praktisk lägenhet i fantastiskt centralt ski-in-ski-out läge i Idre Fjälls populära Västbyn. Från lägenheten är det ett stenkast till Västbacken, längdspåren och till centrumanläggningen med affärer, restauranger, simhall och gym. Elbilsparkering i direkt närhet. Idre Fjäll är en välkänd och omtyckt destination med ett av de bästa utbuden av året runt aktiviteter i hela Sverige. www.idrefjall.se. Den praktiska lägenheten med en öppen planlösning, allt i ett - allrum med köksavdelning, soffa, TV och matplats erbjuder plats för upp till 4 personer. Det finns sovalkov med en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng och en enkelsäng och en nedfällbar väggsäng i allrummet. Köksavdelningen är utrustad med spis, micro, kyl och liten frys. Badrummet har WC och dusch. Framför huset är det parkering med motorvärmaruttag. Lägenheten ingår i en bostadsrättsförening med totalt 20 mindre lägenheter i flerbostadshus (101-120) och 15 timrade småstugor (121-135). I den förmånliga månadsavgiften på 2110kr ingår allt: 1935 kr för vatten, avlopp, avfall, vägunderhåll, snöröjning, fastighetsel, försäkring för föreningens byggnader och 175 kr i hushållsel/uppvärmning som betalas till brf. Lägenheten säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde sker enligt överenskommelse. Det föreligger uthyrningsavtal med Idre Fjäll som övertas och det finns redan bokade veckor för vintersäsongen, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Lägenheten är mycket populär året runt och har genererat ca 120- 150 000 kr bruttointäkter per år de senaste åren. För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Idre Fjäll. Då lägenheten är uthyrd kan visningar bara ske på bytesdagen (lördag) - varmt välkommen med din visningsbokning!

Saturnusvägen 3 - C6, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Saturnusvägen 3 - C6

Lägenhet
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
71 + 20 m²
5 rum
5 596 kr/mån
37 324 kr/m²

Smakfullt fullmöblerad bostad till fantastiskt pris i en fjällsaga i magisk natur i Idre Himmelfjäll, ett stenkast från pistar och MTB leder. Hit kommer du för att njuta av Idres alla aktiviteter som finns året om, lika så rekreation. Lägenheten är på 71 kvm boarea och 20 kvm biarea, biarea nyttjas som boarea, alla sovrum har fönster. Lägenheten är utrustad med två badrum varav ena med värmande bastu med mysiga LED-spots, 4 sovrum, ljust kök från Marbodal med inbyggd vinkyl och en egen uteplats om 30 kvm. Hit kan vänner och familj följa med, med sin goda plats för hela sällskapet. Tillhörande förråd finns för skidor och cyklar, egen parkeringsplats precis utanför och parkering med möjlighet att ladda elbil och generöst med gästparkering, 13 st. Mer information om kalkyl för uthyrning, frågor och svar m.m finns under dokument. För acceptpriset får man lägenheten fullmöblerad! Tillträdet kan ske enligt överenskommelse. Du är välkommen att boka din visning!

 • Plus
 • Uteplats
Ursa Minorvägen 4, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Ursa Minorvägen 4

Tomt
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
1 260 m² tomt

På Himmelfjäll har du chansen att köpa en fin, stor, lättbebyggd tomt med grönområdet som granne och som ligger direkt intill Sagaliften och nedfarten Trolltrillet. Ursa Majorvägen 4 ligger i Mercurius område, nära till allt - du ser liften och längdspåret från fönstret och har gångavstånd till restaurangen Renen & Älgen. Här behöver du inte bilen för att tar dig runt. Med de stora tomterna i området och grönområdet nedanför är det mycket plats mellan husen och du har fin utsikt över Norska fjällen. Ett 3-årigt uthyrningsavtal med Idre Himmelfjäll ingår. Fastighetsägaren har betalt del av VA avgiften och har redan bekostat en nybyggnadskarta. Tomten är redo för bebyggelse: VA, el och fiber är framdragen till tomtgräns (anslutningsavgifter tillkommer). Detaljplanen tillåter en generös byggyta på 250 kvm med en byggnadshöjd upp till 6m. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Bo i Sveriges nyaste skidanläggning - Idre Himmelfjäll med 22 nedfarter och åtta liftar och en topp 872 meter över havet. Området är anpassat för våra mindre åkare och även för de äldre. Idre Himmelfjäll har nyligen öppnat fyra nya nedfarter och fortsätter att växa som alpinanläggning. Det fantastiska fjället ligger i trolsk dalaskog med vackra vyer och slingriga nedfarter. Mer nytt för i år är den nya restaurangen Älgen och Renen som har à la carte och barnvänliga måltider. Utveckling sker hela tiden! Idre bjuder på Sveriges största åretruntanläggning och är välkänt för såväl alla sorters vinteraktiviteter: utförs- och längdskidåkning, skoter, snöskovandring, hundspannsturer som möjlighet till mycket omväxlande barmarksaktiviteter: fjällvandring, bär- och svampplockning, kanot, fiske (även flugfiske!), jakt, ridning, cykling, padel och golf på "Sveriges vackraste golfbana". Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

 • Plus
Piscesvägen 11, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Piscesvägen 11

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
133,5 m²
6 rum

Välkomna till Idre Himmelfjäll och en toppmodern nyproducerad fjällstuga med fin utsikt. Här på Piscesvägen möter du en fjälldröm med stora härliga spröjsade fönster, träfasad, altan och en entre belagd med gatsten. När du kliver in i huset får du direkt en känsla av fjällen och att här vill jag spendera mina lediga dagar. Planlösningen är genomtänkt med klinker på golv i hallen och ett fönster för ljusinsläpp, tre sovrum på entréplan, badrum med bastu och dusch. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch, tvättpelare, torkskåp och bergvärmepump. Det magiska med huset är dess allrum med ljusinsläpp från stora fönster ända upp till tak och värmande kamin som är centrerad i rummet. Planlösningen är öppen mot köket som är välutrustad. Du får plats med en stor matgrupp upp till 14 personer. Huset har även en övervåning med två sovrum och toalett. Dessutom finns ett allrum som är perfekt som tv-rum eller kontor. Smarta val av material med kök från IKEA som erbjuder lång garanti, det är perfekt vid uthyrning. Ta chansen att förvärva en toppmodern nyproducerad fjällstuga i sagolika Himmelfjäll! Himmefjäll expanderar hela tiden och utvecklar sina aktiviteter med nya liftar och nedfarter, restauranger m.m. Om du önskar kan du köpa till möbelpaket som även inkluderar uppsättning i rummen. Då kommer du till en färdig och möblerad stuga! Även ett skotergarage kan gå att få som tillval. Ett skidförråd ingår och finns i huset. Bilderna är inspirationsbilder från visningshuset som står på Colestiumvägen 2. Visningshuset på Colestiumvägen genererade mycket fina uthyrningsintäkter: från påsk 2022-påsk 2023 intäkter efter provision på ca 240 000 kr. På Piscesvägen 11 väljer ni själva om ni vill hyra ut, inget krav föreligger. Tillträde vår 2024. För bokning av visning i Colestium 2 - kontakta oss. Välkomna att besöka tomten Piscesvägen 11 när det passar dig. Kontaktuppgifter till oss på Särna-Idre kontoret: 0253-31 000 | [email protected].

 • Plus
 • Uteplats
Nedre Parkbyvägen 8, Idre Fjäll, Älvdalens kommun

Nedre Parkbyvägen 8

Tomt
Idre Fjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
1 103 m² tomt

Välkommen till nya området Nedre Parkbyvägen på Idre Fjäll med fina tomter som är utspridda och har naturen som granne! Det är unikt på Idre Fjäll att det är så stort avstånd mellan tomterna. Nedre Parkbyvägen 8 är en hörntomt om 1103 kvm med generös byggrätt - här får man bygga fristående hus med byggnadsarea på 150 kvm och en byggnadshöjd på 5,5m, även sutteränghus är möjligt. Som tomtägare är du fri att välja leverantör av hus alternativt bygga på egen hand. Denna tomt är en av bara väldigt få på Idre Fjäll där du får åka skoter direkt från tomten ut till närliggande skoterspår. Nedre Parkbyvägen ligger som första område nedanför infarten till Idre Fjälls centrum - under vägen kommer det byggas en skidtunnel för lätt framkomlighet till skidstadion. I anslutning till tomtområdet går "Snowparken" som du enkelt tar dig till. Även fantastiska längdspåret "Fjället runt" finns nära tomten. Idre Fjäll är inte bara ett vinterparadis med många aktiviteter när minusgraderna är många. Här satsas det mycket på sommarsäsong med MTB leder, vandring, höghöjdsbana m.m. Vid centrum på Idre Fjäll finns matbutik, sport shop och flertalet restauranger. Vill du ha fler äventyr och känner en dag för att lämna cykel eller skidorna vid stugan har Idre mycket fin natur i området. Fiskevatten för ädelfiske eller pimpelfiske, milslånga skoterleder som tar dig till bla Himmelfjäll, Grövelsjöfjällen, vandring med svampplockning eller att umgås i aktivitetscenter på Idre med bad, bowling m.m. Välkommen till Idre Fjäll - Låt äventyret börja. www.idrefjall.se V/A, el och fiber finns redan framdraget till tomtgräns! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att besöka tomten när det passar er - kontakta oss för era frågor.

 • Plus
Topphedenbacken 18, Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun

Topphedenbacken 18

Fritidshus
Idre Himmelfjäll, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
143 m²
6 rum
1 931 m² tomt

Med glädje presenterar vi nu ett gediget timmerhus med härligt fjällkänsla högt upp på Topphedenbacken. Ett hus i modern tappning där snickarglädjen lyser igenom i hela stugan. Här kan du skapa nya fina minnen i ett hus byggt 2017 med hela 5 sovrum, 2 badrum, stort kök med god yta för umgänge och likaså vardagsrum med braskamin. Här kan hela familjen och vänner trivas tillsammans då huset erbjuder hela 143 kvm. Vidare finns en rymlig altan med vedeldad badtunna och god plats för lounge grupp. Från altanen har du fin utsikt mot Himmelfjälls skidbackar. Effektiv uppvärmning med vattenburen golvvärme i betongplattan med bergvärmepump. Stugan är har en genomtänkt planlösning och utemiljö för att trivas årets alla årstider! Ett stenkast från stugan går skidbackarna och längdspår - nästa säsong även med nytt spår "Fjället runt"! Med enkla medel tar du dig till skoterspåret. Idre Himmelfjäll växer och fler nedfarter och liftar planeras. Nyligen har en ny restaurang öppnat på fjället, Renen & Älgen som även har en mindre affär. Idre är en storsatsande destination på året runt aktiviteter - förutom Himmelfjälls 23 nedfarter och längdspår finns det full med aktiviteter på sommarhalvåret. På sommaren förvandlas vinterparadiset till en sommardestination med MTB leder, fjällvandring och klätterbana m.m. Stugan säljs möblerad och med husgeråd, redo för uthyrning. Tillträde kan ske enligt överenskommelse (tidigast i slut av januari 2023). Det föreligger uthyrningsavtal med Himmelfjäll som övertas och det finns redan några bokade veckor, alltså fina intäkter direkt fr.o.m. tillträdesdagen. Det är enbart vecka 9 som inte genererar intäkter men är bokat av ägaren. År 2021 har stugan genererat ca 280 000 kr nettointäkter (dvs. efter provision)! För aktuell översikt av beläggning och hyresintäkter hänvisas till Himmelfjäll.

 • Plus
 • Uteplats
ÄLVDALEN GÖRDALEN 1:18, 1:19, 1:20, 1:21, Gördalen, Älvdalens kommun

ÄLVDALEN GÖRDALEN 1:18, 1:19, 1:20, 1:21

Tomt
Gördalen, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
285 000 kr
1 496 m² tomt

I populära Gördalen saluförs nu 4 stycken tomter. Gördalen är känt för sitt fantastiska läge i Norra Dalarna -hit åker många för att åker skoter. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint i både Idre, Fjätervålen och Sälen. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Gördalen mycket att bjuda på: fina Görälven med bra fiske, närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Gördalen är en liten by med stort engagemang för folket och turismen. Byn har en bystuga som är aktiv och erbjuder mat, dryck och event. Gördalen har en egen hemsida som beskriver flertalet aktiviteter, skoterkarta och mycket mer - ta gärna del av informationen https://www.gordalen.nu// Ta chansen att bli ägare av en tomt för att förverkliga din fjälldröm! Du kan köpa enbart en tomt för 285 000 kr men säljaren ser även gärna om du är intresserad i hela området med alla 4 tomter - då är säljaren öppen för en diskussion om förmånliga priser för helheten. Du är välkommen att besöka tomten när det passar dig - kontakta oss för era frågor.

 • Plus
Bygdegårdsvägen 2, Idre by centralt, Älvdalens kommun

Bygdegårdsvägen 2

Villa
Idre by centralt, Älvdalens kommun
PI Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
52 + 2 m²
2 rum
677 m² tomt

Centralt i Idre by, mittemot affären och nära till sjön finns denna mysiga lilla villa till salu. Bo i ditt eget två-rums-hus på en lättskött trädgårdtomt. Här finns stort kök med matplats och luft-luft-värmepump, renoverat badrum med tvättmaskin, sovrum med dubbelsäng och garderober och ett sovrum/allrum med bäddsoffa och garderob med skjutdörrar och belysning. På den takade farstun har du plats för utemöbler. Här bor du med gångavstånd till allt: skola, dagis, affärer, restauranger, systembolag och även till sjön. Elljusspår och skoterleder är nära och till de alpina anläggningar Idre Fjäll och Himmelfjäll är det endast 10 minuters bilväg.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 21