Båthusön

Vällan, Falu kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
35 m²
Tomtarea
1 014 m²
Byggår
1995

VAD SÄGS OM ATT HA EN ALLDELES EGEN Ö? Kanske låter det lockande att kunna stänga av bruset och tillbringa kvalitetstid i avskildhet med bad utan grannar inpå knuten? I så fall ligger paradiset i Vällan, där möjlighet nu finns att köpa Båthusön. Den lite avlånga ön med fin naturtomt ligger ett femtiotal meter - eller en alldeles lagom roddtur - från fastlandet. På ön finns 3 bostadsbyggnader i genomgående bra skick samt fiskebod och en förrådsbygggnad.

Huvudhuset är trevligt med pentry, sovrum och vardagsrum med kamin. Invid vardagsrummet ligger en stor inglasad altan.

Gästhuset mitt på ön har ett stort rum med plats för 3 till 4 sängar. I hörnet på stugan står en vedeldad spis.förrådsbyggnad.

Det andra gästhuset ligger längst bort på udden. Här finns en takad altan, stort kök med pentry och ett sovum med öppen spis.

Förrådet används som snickarverkstad och är avdelat. Den andra delen av förrådet är ett utedass. Vidare finns en charmig fiskebod som är belägen vid den stora bryggan.


ÖVRIGT
Runt om på tomten växer vitaminstinna blåbär att förgylla frukostfilen med, eller att koka sylt på. Allt toppat med vackra vyer och magiska solnedgångar!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330