Smedmans Fastighetsbyrå AB

Smedmans Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ösängesvägen 27, Linghed, Falu kommun

Ösängesvägen 27

Villa
Linghed, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
104 + 104 m²
5 rum
818 m² tomt

I Linghed ca 1 mil från Svärdsjö ligger detta välplanerade mexitegelhus i lugnt villaområde. Entrévåning med vardagsrum kök, tre sovrum samt badrum. Källarvåningen har stor gillestuga med öppen spis, tvättstuga, förrådsutrymmen och wc. Vidbyggt garage. Linghedsskolan F-6 ett stenkast från huset.

Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun
Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun, bild 2
Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun, bild 3

Myntgatan 11B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 175 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 324 kr/mån
30 128 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gavel 2:a om ca 39 kvm i centrala Falun. Här har du nära till allt. På gångavstånd finns både vårdcentral, järnvägsstation samt buss kommunikationer. Från balkongen har du fin utsikt över sjön Tisken. Runt sjön finns fina promenad- och löparstråk. Fastigheten har en mysig innergård som är uppskattad under de varma sommarmånaderna.

 • Premium
 • Balkong
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nordklint 40

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
4 975 000 kr
95 m²
5 rum
4 063 kr/mån
52 368 kr/m²

Här erbjuds en modern bostadsrätt med många kvalitéer i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Centralt läge med närhet till det mesta man behöver i vardagen så som mataffär, café, restaurang, skidbacke etc. Härifrån nås allt som Sälen har att erbjuda både sommar- och vintertid. Lägenheten har inte varit uthyrd och säljs med tillhörande inventarier. Bokade visningar enligt överenskommelse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Västannor Skolhusvägen 21, Västannor, Leksands kommun

Västannor Skolhusvägen 21

Villa
Västannor, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 975 000 kr
136 m²
5 rum
1 374 m² tomt

Välkomna till ett renoverat hus i modern stil med fina ytskikt och ljusa färgsättningar. Huset är beläget i en vacker bymiljö med skyddat läge. Planlösningen är funktionell med kök, vardagsrum, tvättstuga och sovrum i entréplan. Övervåningen har 3 sovrum som samtliga håller bra storlek och ett badrum. Stor trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och växthus. Vidbyggt garage. Attraktivt läge ca 10 minuter in till centrala Leksand.

 • Plus
Bokbindarevägen 2, Hälsingberg, Falu kommun

Bokbindarevägen 2

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 795 000 kr
108 + 4 m²
4 rum
671 m² tomt

Med ett attraktivt gavelläge längst in på lugn återvändsgata ligger detta välplanerade och genomrenoverade radhus med garage. Vardagsrum, kök, wc samt tvättstuga i markplan. Övervåning med tre stora sovrum, badrum samt klädkammare. Barnvänligt område med närhet till Hälsingbergsskolan F-6. Från huset är det ca 5 minuters bilfärd till Lugnets idrottsområde samt handelsplats med mataffär och butiker av alla de slag.

 • Plus
Tjäderåsvägen 13A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 13A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 975 000 kr
62 m²
3 rum
2 155 kr/mån
47 984 kr/m²

Med ett centralt och trevligt läge visas denna välplanerade lägenhet med omedelbar närhet till backarna. Bostaden presenterar vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum och två badrum varav ett med bastu. Lindvallen är ett trevligt område där det mesta finns att tillgå. Här Kan du uppleva fjällen sommar som vinter. Sommartid kan du njuta av föreningens pool, vandra eller ta en cykeltur på en av de många cykelstigar som finns tillsammans med familjen och njuta av den vackra naturen. Med Ski-in/Ski-out transportlift åker du upp till Söderåstorget, där du får tillgång till hela Lindvallens liftsystem. Vill du göra något annat än att åka skidor finns Experium med restauranger, shopping, SPA, bowling och äventyrsbad. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder året-om-boende i anslutning till Experium, endast 500 meter bort. Goda uthyrningsmöjligheter via Ski-Star med intäkter om ca 110 000 kr/netto per år. Lägenheten säljs med tillhörande inventarier. Bostadsrättsförening med god ekonomi.

Tällbergsvägen 20, Tällberg, Leksands kommun

Tällbergsvägen 20

Villa
Tällberg, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
6 950 000 kr
165 + 112 m²
5 rum
1 718 m² tomt

Med ett attraktivt läge i Tällberg ligger detta trevliga och genomrenoverade hus från tidigt 1900-tal. Huset har bevarade tidstypiska detaljer och ett enastående läge med fin utsikt över Siljan.

 • Plus
Nordklint 50, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 50

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 795 000 kr
55 m²
3 rum
2 352 kr/mån
50 818 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga.

 • Plus
 • Uteplats
Nordklint 4, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 4

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
6 775 000 kr
147 + 2 m²
6 rum
3 212 kr/mån
46 088 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Björkstigen 6B, Grycksbo, Falu kommun

Björkstigen 6B

Lägenhet
Grycksbo, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
395 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/2
2 971 kr/mån
9 875 kr/m²

Fin lägenhet med tilltalande planlösning. Rymligt kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med sovalkov och badrum med dusch. Fördelaktiga kommunikationsmöjligheter med buss till Falun. I området finns mataffär, vårdcentral, apotek, restaurang och pizzeria, badplats och skid-/löparspår.

 • Plus
Pistvägen 558A, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 558A

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 495 000 kr
79 m²
3 rum
4 000 kr/mån
31 582 kr/m²

Renoverat parhus med genomgående fina ytskikt, trevlig planlösning och attraktivt läge alldeles intill liften. Entréplan med två badrum, två sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Kläppen är en privatägd anläggning med ett brett utbud av backar med varierad svårighetsgrad, allt i från nybörjarbackar till pister för dom som vill ha en utmaning med mer avancerad åkning. Det finns även fantastisk snowpark med ett stort antal hopp. För dig som uppskattar längdåkning så finns det en variation av spår. Älvspåret är ett av dessa spår som sträcker sig från området vid campingen vid foten av skidbacken med en sträcka om ca 5 km. Skidanläggningen Kläppen Ski Resort i sälen har ett bra skidsystem kring berget med flera nedfarter i olika väderstreck. En trevlig gondol, som anläggningen investerat mycket i vilken tar dig hela vägen upp till toppstugan med restaurang. Det finns en skidshop vid Tranantorget bredvid restaurang Kurbits. Förra säsongen öppnades en ICA-butik längst ner i byn bredvid gondolen. Från Kläppen är det ca 10 minuter in till sälens by med bil.

 • Plus
 • Uteplats
Olarsängen 133, Sälenstugan, Malung-Sälens kommun

Olarsängen 133

Lägenhet
Sälenstugan, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
3 100 000 kr
52,3 m²
3 rum
2 179 kr/mån
59 273 kr/m²

Yteffektiv parhuslägenhet med högkvalitativa materialval och attraktivt läge nära Sälfjällstorget. Här får du en modern och exklusiv lägenhet med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Generös takhöjd med öppet upp till nock som ger en känsla av rymd. 6 bäddar och 2 sovloft.

Tallmyrslingan 9B, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Tallmyrslingan 9B

Fritidshus
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
3 975 000 kr
87 + 13,8 m²
4 rum
vån 1/1
4 037 kr/mån

Välkommen till detta välplanerade parhus i timmer ett stenkast från Högfjället med förbindelselift till populära Lindvallen. Entrévåningen presenterar vardagsrum, kök, två sovrum, badrum med bastu och separat wc. Loftvåning med masterbedroom samt möjlighet för två extra sovplatser utanför sovrummet på loftet. Huset har genomgående fina ytskikt, påkostade materialval, synliga takbjälkar och en fin timmerkänsla då väggarna är omålade. Läget är oslagbart med närhet till fina vandrings- och cykelleder med anslutning till Södra Kungsleden, längdskidsspår, skoterleder och skidbackar med förbindelselift mellan Högis och Lindvallen.

 • Uteplats
Snövägen 50B, Stöten, Malung-Sälens kommun

Snövägen 50B

Villa
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 750 000 kr
55 m²
3 rum
563 m² tomt

Detta mysiga hus ligger i Kronoparken med riktig fjällkänsla och fin vy över Stötens backar. Huset om 3 rum ock kök har totalt 7 bäddar, öppen planlösning, och generös altan i tre väderstreck. Med Kronliften direkt till vänster om huset har du perfekt ski-in/ski-out läge som tar dig vidare till Soltorget och Stötens hela utbud av backar för både nybörjare och den mer erfarne åkaren. Gillar du att åka längdskidor finns här även fina spår princip utanför dörren.

 • Plus
Pionjärvägen 1B, Hälsinggården, Falu kommun

Pionjärvägen 1B

Lägenhet
Hälsinggården, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 050 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/2
3 269 kr/mån
26 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och moderna mini 2:a på Pionjärvägen i Hälsinggården. Med sina 40 kvadratmeter på våning två erbjuder denna lägenhet den perfekta kombinationen av komfort och praktiskt boende. Den öppna planlösningen ger ett tilltalande intryck. Rymligt sovrum för plats för dubbelsäng samt garderob. Kaklat badrum med golvvärme, badkar, wc, handfat samt spegel. Fullt utrustat kök med kyl/frys, ugn, spishäll och mikrovågsugn. Stor balkong med med gott om plats för möblemang. Sammanfattningsvis är detta boende praktiskt och i genomgående fint skick. Här kan du flytta in direkt och börja njuta av din nya tillvaro. Med 5 minuters cykel- eller promenad avstånd finner du det mesta du behöver i din vardag så som matbutiken (Willys), vårdcentral, apotek, bensinstation, pizzeria, förskola, skola (F-9) samt gymnasium. De vackra badplatsen Roxnäs udde och Hälsinggårdsbryggan ligger endast ett par hundra meter bort. Sommaren erbjuder bad och vintern skridskor- och längdåkning. Nära till Rottnebyskogen där det finns fina motionspår för den som gillar att promenera. Med 5 minuters bilfärd tar du dig till Regementens handelsplats där du hittar ICA Maxi, Intersport, Mediamark, Plantagen, Rusta, Jysk, Elgiganten, ÖoB. Precis utanför bostaden finner du även busshållplatsen som tar dig till stadskärnan på några minuter. Gillar du att cykla eller promenera så finns det både cykel- och gångvägar som tar dig hela vägen in till stan. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu! För mer information eller bokning av en privatvisning är ni varmt välkomna att göra en intresseanmälan direkt hos den ansvariga mäklaren Dion Isufi på 070 478 76 96 eller via e-mail [email protected]

 • Plus
 • Balkong
Ranchen 143, Stöten, Malung-Sälens kommun

Ranchen 143

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 795 000 kr
34 m²
3 rum
1 950 kr/mån
52 794 kr/m²

Här presenteras ett bostadsrättsparhus med ski-in/ski-out läge. Ranchliften ligger runt husknuten och tar dig upp till Stötentorget där du har flera liftar och ett brett utbud av backar att välja på. Intäkter från uthyrning om ca 118 000 kr år.

 • Plus
Ekbacksvägen 6, Venjan, Mora kommun

Ekbacksvägen 6

Villa
Venjan, Mora kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
750 000 kr
85 + 8 m²
4 rum
9 555 m² tomt

Med ett lugnt läge i trevlig bymiljö ligger detta välplanerade hus om 4 rum och kök. Husets samtliga 85 kvm används på ett yteffektivt sätt där vardagsrum, sovrum och kök samsas på entréplan. Övervåningen har en möblerbar hall samt två sovrum varav ett med balkong. Stor lada invid huset samt ett härbre på gården. Generös tomt om ca 9500 kvm. Venjan är en levande och charmig glesbygdsby med skola F-6, affär, bibliotek, bowlinghall och fina möjligheter till aktiviteter året runt. I omgivningarna finns många tjärnar som lämpar sig för fiske, skidstadion med elljusspår och fina löpterränger och leder för MTB. Från Venjan är det ca 30 minuter till Sälen och 45 minuter till Mora.

Nordklint 28, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 28

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
5 095 000 kr
95 m²
5 rum
3 871 kr/mån
53 632 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Stafettvägen 12D, Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Stafettvägen 12D

Lägenhet
Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 895 000 kr
65 m²
4 rum
3 745 kr/mån
44 538 kr/m²

Här erbjuds du ett välplanerat och fräscht boende beläget i ett lugnt och populärt naturskönt område nära Hundfjällets skidanläggning. Anläggningen erbjuder fina nerfarter för hela familjen, restauranger, butiker och bad med mera. Gillar du att åka skoter finns här även trevliga skoterleder. Eller varför inte ta en tur i de fina längdskidspåren. SkiStars anläggningar ligger på bekvämt avstånd med skid- & badbussen som stannar ca 150 meter utanför lägenhetsområdet. Du kan även promenera via gångbro till Hundfjällets Lavenlift som ligger ca 400 meter bort.

 • Plus
Renvägen 30B, Färdkällan, Malung-Sälens kommun

Renvägen 30B

Lägenhet
Färdkällan, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 695 000 kr
70 m²
4 rum
2 184 kr/mån
38 500 kr/m²

Med ett oslagbart läge i Västra Färdkällan med närhet till Högfjället, Tandådalen och Lindvallen ligger denna välplanerade parhuslägenhet om 70 kvm. Lägenheten håller bra standard och har en tilltalande planlösning. De sociala delarna finns på entrévåningen med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Den privata delen är i källarplanet med tre sovrum, badrum och bastu. Möjlighet att köpa lägenheten intill som har spegelvänd planlösning med samma ytskikt och standard. Från lägenheten är det bara att sätta på sig längdskidorna (spåren är 50 meter från huset), det finns även vandringsleder till bland annat Östfjällstugan och mountainbike led på vägen precis utanför stugan.

 • Plus
 • Balkong
Hagavägen 15, Hagalund, Borlänge kommun

Hagavägen 15

Lägenhet
Hagalund, Borlänge kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
660 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 547 kr/mån
19 701 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en ljus och trevlig 1:a med bra läge i populära Hagalund. Perfekt för dig som studerar, då högskolan ligger på behörigt avstånd eller som första bostad. Här får den en trivsam lägenhet högst upp med modern köksdel och stort allrum med plats för matplats samt sovalkov. Du har omedelbar närhet till centrum med mataffärer, restauranger samt kommunikationer med buss och tåg.

 • Plus
Vallbyn 32, Enviken, Falu kommun

Vallbyn 32

Villa
Enviken, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 250 000 kr
80 m²
3 rum
1 405 m² tomt

Charmigt hus om ca 80 kvm med naturskönt läge cirka 25 minuter från Falun. Huset har en tilltalande planlösning och består av tre rum och kök. Väggar är beklädda med pärlspånt samt spånt i taket. Vardagsrummet är ljust inrett med braskamin som höjer mysfaktorn rejält. Här finner du även dubbeldörrar ut till altanen på husets gavelsida. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet. Två sovrum som båda håller bra storlek. Separat och varmbonad gäststuga på gården. Från huset är det ett stenkast ner till sjön Björkan.

 • Plus
Fulufjällsbyn 6A, Fulufjället, Älvdalens kommun

Fulufjällsbyn 6A

Fritidshus
Fulufjället, Älvdalens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 975 000 kr
63 + 2 m²
4 rum
591 m² tomt

Attraktivt parhus med naturskönt läge och hänförande utsikt över Fulufjället. Huset håller hög standard och är i välhållet skick. Funktionell planlösning med stora sociala ytor och sovrum som håller bra storlek. Badrum med plats för tvätt och torkdel. Från huset är det ca 5 km till Naturrummet med vandringsled mot Njupeskär. I Fulufjällsbyn finner du fina längdspår, ca 3-5 km långt, som sköts ideellt av de boende. Skoterleder i direkt anslutning till huset.

 • Plus
Ålvägen 46, Insjön, Leksands kommun

Ålvägen 46

Villa
Insjön, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 695 000 kr
129 + 36 m²
5 rum
6 225 m² tomt

Här presenteras en fin gård med centralt läge i Insjön. Huvudbyggnad i två plan med källare. Två rum och kök på respektive våningsplan vilket möjliggör uthyrning. Stor ekonomibyggnad med kontor och förråd om ca 350 kvm. Fastigheten säljs tillsammans med en obebyggd tomt om ca 3388kvm. Närhet till Hjultorget med butiker av alla de slag samt tågstationen.

 • Plus
Ranchen 35, Stöten, Malung-Sälens kommun

Ranchen 35

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
26 m²
3 rum
1 747 kr/mån
49 808 kr/m²

Här presenteras en lägenhet med fina ytskikt och attraktivt läge alldeles intill Ranchenliften. Tilltalande planlösning med två funktionella sovrum, renoverat badrum, gemensamt kök och allrum. Sammanfattningsvis är detta ett praktiskt fjällboende med närhet till Stötens utbud av backar och service.

Visar 1 - 25 av 32