Mäklare Fredrik Smedman

Fredrik Smedman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 12:30
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nordklint 40, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nordklint 40

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
4 795 000 kr
95 m²
5 rum
4 063 kr/mån
50 474 kr/m²

Här erbjuds en modern bostadsrätt med många kvalitéer i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Centralt läge med närhet till det mesta man behöver i vardagen så som mataffär, café, restaurang, skidbacke etc. Härifrån nås allt som Sälen har att erbjuda både sommar- och vintertid. Lägenheten har inte varit uthyrd och säljs med tillhörande inventarier. Bokade visningar enligt överenskommelse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Åjer Räkenhålsgattu 9, Åjer, Leksands kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Åjer Räkenhålsgattu 9, Åjer, Leksands kommun, bild 2
Åjer Räkenhålsgattu 9, Åjer, Leksands kommun, bild 3

Åjer Räkenhålsgattu 9

Villa
Åjer, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 895 000 kr
170 + 60 m²
5 rum
1 390 m² tomt

Välkommen till detta timmerhus i suterräng med blyinfattade fönster, tilltalande planlösning och fin utsikt. Här erbjuds du ett gediget hus med stort kök, generöst vardagsrum med öppen spis och utgång till balkongen. Vidare finns det finns 4 sovrum samt badrum och allt är beläget på övre plan. Entrevåningen har en väl tilltagen hall för ytterkläder, generös tvättstuga, badrum med bubbelbadkar, bastu och ett stort förråd. På gården finns ett stort dubbelgarage med oinredd övervåning. Vidare har garaget indraget avlopp och vattenburen golvvärme. Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt hus med stora sociala delar och bra förvaringsmöjligheter i såväl garage som förråd.

  • Premium
Nordklint 4, Stöten, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 12:30
Nordklint 4, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nordklint 4, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nordklint 4

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
6 775 000 kr
147 + 2 m²
6 rum
3 212 kr/mån
46 088 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Rotstigen 6, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 10:00
Rotstigen 6, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun, bild 2
Rotstigen 6, Gusjösätern, Malung-Sälens kommun, bild 3

Rotstigen 6

Fritidshus
Gusjösätern, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
3 575 000 kr
72 m²
3 rum
1 641 m² tomt

Här visas två mysiga timmerstugor i äldre bevarad stil med blyinfattade fönster och tilltalande planlösning. Stugorna är mycket välplanerade med kök, allrum, badrum och två sovrum (4+1 bäddar) i vardera hus. Planlösningen är öppen och luftig där kök och vardagsrum samsas. Köket är fullt utrustat med matplats för 4 personer. Båda sovrummen håller bra storlek med enkelsäng i ett av sovrummen samt två våningssängar i det andra sovrummet. På gården finns en vedeldad bastu som fyller sin funktion efter en lång dag i backarna. Vidbyggt förråd och skoterförråd vid sidan av huset. Läget är minst sagt fördelaktigt nära Östra Tandådalen (ca 700 meter) med fina längdspår och liftsystem. Via transportliftar tar du dig lätt vidare till både Tandådalen, Hundfjället och Högfjället. Skidbussarna som går mellan de olika skidanläggningarna finns på bekvämligt gångavstånd. När snösäsongen är över har Sälen mycket annat att erbjuda såsom vandring, fiske, fina cykelleder och downhill i Lindvallen. Under sommarsäsongen erbjuder även Lindvallen paddelbanor, höghöjdsbana, rodelbana och Experium med äventyrsbad samt restauranger.

  • Premium
Fulunäs Elins väg 4, Gräshedens Vildmarksby, Malung-Sälens kommun
Fulunäs Elins väg 4, Gräshedens Vildmarksby, Malung-Sälens kommun, bild 2
Fulunäs Elins väg 4, Gräshedens Vildmarksby, Malung-Sälens kommun, bild 3

Fulunäs Elins väg 4

Tomt
Gräshedens Vildmarksby, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
695 000 kr
1 230 m² tomt

Välkommen till Gräshedens Vildmarksby som ligger i dalgången mellan Granfjället i söder och Näsfjället/Fulufjället i norr, ca 3 mil från Sälens by. Här har du en storslagen/magnifik/hänförande utsikt mot både Granfjället och Stöten. Stöten som är den närmaste skidanläggningen erbjuder den bästa och längsta skidåkningen i Sälen. Vill du ha skidåkning i världsklass, ligger Trysil en kort biltur bort. Runt fjällen ligger den orörda vildmarken och denna vackra natur skänker både lugn och äventyrslust. Sälens egna flygplats, Scandinavian Mountain Airport ligger ca 30 minuter bort med bil och skapar utmärkta förutsättningar för smidiga och enkla resor från både Stockholm, Göteborg och Malmö eller annan plats i Sverige.

  • Premium
Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun, bild 2
Myntgatan 11B, Centralt, Falu kommun, bild 3

Myntgatan 11B

Lägenhet
Centralt, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 175 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
3 324 kr/mån
30 128 kr/m²

Välkommen till denna trevliga gavel 2:a om ca 39 kvm i centrala Falun. Här har du nära till allt. På gångavstånd finns både vårdcentral, järnvägsstation samt buss kommunikationer. Från balkongen har du fin utsikt över sjön Tisken. Runt sjön finns fina promenad- och löparstråk. Fastigheten har en mysig innergård som är uppskattad under de varma sommarmånaderna.

  • Premium
  • Balkong
Lövnäsvägen 44, Lövnäs, Älvdalens kommun
  • Imorgon kl 14:30
Lövnäsvägen 44, Lövnäs, Älvdalens kommun, bild 2
Lövnäsvägen 44, Lövnäs, Älvdalens kommun, bild 3

Lövnäsvägen 44

Fritidshus
Lövnäs, Älvdalens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
48 m²
3 rum
2 050 m² tomt

Här presenteras en helrenoverad fjällstuga med vackert läge mellan sjön Van och Rotsjön. En perfekt plats för naturälskaren och den aktiva familjen både sommar och vinter. Storstugan rymmer 3 rum och kök med dusch/tvätt. Stor altan med utgång från allrummet. Vidare finns det en grillstuga, bastustuga och två förråd på tomten. Från Lövnäs har man nära till naturen och vildmarken med dess fiskevatten samt tillgång till bär och svampplockning. På sommaren går man bara över vägen så är man nere vid sjön som ligger mitt i byn, där man kan sola och bada. Vintertid är det nära till Sälen ca 3 mil, Fjätervålen och Idre fjäll om man vill utforska den alpina värden med skidåkning. Det finns milsvida skoterleder runt husknuten och möjlighet att åka längdskidor på sjön i Lövnäs. Mataffär i Sörjön ca 20 minuter bort Bygglov om utbyggnad finns, se under dokument Baracken kommer att tas bort innan försäljning.

  • Premium
Tallmyrslingan 9B, Högfjället, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 15:30
Tallmyrslingan 9B, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 2
Tallmyrslingan 9B, Högfjället, Malung-Sälens kommun, bild 3

Tallmyrslingan 9B

Fritidshus
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
3 975 000 kr
87 + 13,8 m²
4 rum
vån 1/1
4 037 kr/mån

Välkommen till detta välplanerade parhus i timmer ett stenkast från Högfjället med förbindelselift till populära Lindvallen. Entrévåningen presenterar vardagsrum, kök, två sovrum, badrum med bastu och separat wc. Loftvåning med masterbedroom samt möjlighet för två extra sovplatser utanför sovrummet på loftet. Huset har genomgående fina ytskikt, påkostade materialval, synliga takbjälkar och en fin timmerkänsla då väggarna är omålade. Läget är oslagbart med närhet till fina vandrings- och cykelleder med anslutning till Södra Kungsleden, längdskidsspår, skoterleder och skidbackar med förbindelselift mellan Högis och Lindvallen.

  • Premium
  • Uteplats
Sjurbergsvägen 28, Sjurberg, Rättviks kommun
Sjurbergsvägen 28, Sjurberg, Rättviks kommun, bild 2
Sjurbergsvägen 28, Sjurberg, Rättviks kommun, bild 3

Sjurbergsvägen 28

Villa
Sjurberg, Rättviks kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
4 595 000 kr
87 + 93 m²
4 rum
5 000 m² tomt

Välkommen till Rättvik och denna fantastiska dalagård med totalt 7 byggnader på fastigheterna. Boningshus med totalyta om 170 kvm med tre eldstäder, farstukvist och uteplats på framsidan med hänförande utsikt över Siljan . Vidare presenterar gården, två härbren, två gästhus, äldre bevarad lada, grillstuga, garage, carport samt vedförråd. Sjurbergsvägen 28 säljs tillsammans med 7:37 och 7:40 som ligger i direkt anslutning till huvudfastigheten. Den totala tomtytan för samtliga 3 fastigheter är ca 5 000 kvm. Fördelaktiga uthyrningsmöjligheter. Synnerliga goda uthyrningsmöjligheter i gäststugan om ca 150 000 kronor/år.

  • Premium
Pistvägen 558A, Kläppen, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 15:30
Pistvägen 558A, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Pistvägen 558A, Kläppen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Pistvägen 558A

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 395 000 kr
79 m²
3 rum
4 000 kr/mån
30 316 kr/m²

Renoverat parhus med genomgående fina ytskikt, trevlig planlösning och attraktivt läge alldeles intill liften. Entréplan med två badrum, två sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Kläppen är en privatägd anläggning med ett brett utbud av backar med varierad svårighetsgrad, allt i från nybörjarbackar till pister för dom som vill ha en utmaning med mer avancerad åkning. Det finns även fantastisk snowpark med ett stort antal hopp. För dig som uppskattar längdåkning så finns det en variation av spår. Älvspåret är ett av dessa spår som sträcker sig från området vid campingen vid foten av skidbacken med en sträcka om ca 5 km. Skidanläggningen Kläppen Ski Resort i sälen har ett bra skidsystem kring berget med flera nedfarter i olika väderstreck. En trevlig gondol, som anläggningen investerat mycket i vilken tar dig hela vägen upp till toppstugan med restaurang. Det finns en skidshop vid Tranantorget bredvid restaurang Kurbits. Förra säsongen öppnades en ICA-butik längst ner i byn bredvid gondolen. Från Kläppen är det ca 10 minuter in till sälens by med bil.

  • Premium
  • Uteplats
Olarsängen 133, Sälenstugan, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 15:30
Olarsängen 133, Sälenstugan, Malung-Sälens kommun, bild 2
Olarsängen 133, Sälenstugan, Malung-Sälens kommun, bild 3

Olarsängen 133

Lägenhet
Sälenstugan, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 850 000 kr
52,3 m²
3 rum
3 866 kr/mån
54 493 kr/m²

Yteffektiv parhuslägenhet med högkvalitativa materialval och attraktivt läge nära Sälfjällstorget. Här får du en modern och exklusiv lägenhet med öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Generös takhöjd med öppet upp till nock som ger en känsla av rymd. 6 bäddar och 2 sovloft.

  • Premium
Röen 348, Sälens By, Malung-Sälens kommun
  • Idag kl 17:00
Röen 348, Sälens By, Malung-Sälens kommun, bild 2
Röen 348, Sälens By, Malung-Sälens kommun, bild 3

Röen 348

Villa
Sälens By, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
6 750 000 kr
167 m²
6 rum
1 754 m² tomt

Exklusivt fjällboende med högt, soligt och fritt läge i utkanten av Sälens by. Smakfulla materialval, tilltalande planlösning och generösa fönsterpartier med milsvid utsikt över fjället. Vidare presenterar huset stora sociala sällskapsytor tillsammans med 4 sovrum och två badrum. Attraktivt läge med omedelbar närhet till hela Sälenfjällens skidanläggningar, butiker och nöjesutbud. Välkommen till detta exklusiva fjällboende om ca 167 kvm med attraktivt läge och enastående utsikt över backarna i Lindvallen. Vidare ger detta arkitektritade hus en harmonisk balans mellan gedigna materialval och funktion. Smakfulla och stilrena färgsättningar präglar inredningen rakt igenom hela bostaden och skapar en ombonad känsla. Fria siktlinjer mellan våningsplanen tillsammans med de stora fönsterpartierna ger en känsla av rymd och närhet till naturen. Entréplanet erbjuder stora sällskapsytor med panoramavy genom de generösa fönsterpartierna som når från golv till tak i vardagsrummet. Köket är modernt med väl tilltagna arbetsytor, matplats för 10-12 personer och snickerier från Marbodal. På samma våningsplan samsas den privata delen med två sovrum som båda håller bra storlek. Badrum invid sovrummen i dova kulörer med anslutning direkt in till bastun. Funktionell groventré intill huvudentrén med stort klädvårds- och wc-utrymme. En trappa upp presenterar huset ännu en sällskapsdel som har fria siktlinjer ner mot entrévåningen. Lägg därtill två rymliga sovrum med snedtak och fönster från golv till tak mot entrésidan. Sälen har något för alla. Här erbjuds ett varierande utbud av backar i totalt 6 skidanläggningar. För den som önskar ännu mer skidåkning så ligger Trysil ca 45 minuter bort. Det finns även skoterleder och längdspår för den som föredrar det. Sälens by har skola F-6 (högstadium 7-9 i Lima), mataffärer, systembolag, apotek, restauranger och butiker av alla de slag. Vandringsleder ovanför Sälens by och Sälens Golfbana ca 3 km bort. Scandinavian Mountains Airport, fjällvärldens egen flygplats, ligger ca 20 minuter från Sälens by. Detta skapar bra förutsättningar för smidiga och enkla resor.

  • Premium
Vallbyn 32, Enviken, Falu kommun
  • Sön 28 apr kl 16:30
Vallbyn 32, Enviken, Falu kommun, bild 2
Vallbyn 32, Enviken, Falu kommun, bild 3

Vallbyn 32

Villa
Enviken, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 195 000 kr
80 m²
3 rum
1 405 m² tomt

Charmigt hus om ca 80 kvm med naturskönt läge cirka 25 minuter från Falun. Huset har en tilltalande planlösning och består av tre rum och kök. Väggar är beklädda med pärlspånt samt spånt i taket. Vardagsrummet är ljust inrett med braskamin som höjer mysfaktorn rejält. Här finner du även dubbeldörrar ut till altanen på husets gavelsida. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet. Två sovrum som båda håller bra storlek. Separat och varmbonad gäststuga på gården. Från huset är det ett stenkast ner till sjön Björkan.

  • Premium
Västannor Skolhusvägen 21, Västannor, Leksands kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Västannor Skolhusvägen 21

Villa
Västannor, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 795 000 kr
136 m²
5 rum
1 374 m² tomt

Välkomna till ett renoverat hus i modern stil med fina ytskikt och ljusa färgsättningar. Huset är beläget i en vacker bymiljö med skyddat läge. Planlösningen är funktionell med kök, vardagsrum, tvättstuga och sovrum i entréplan. Övervåningen har 3 sovrum som samtliga håller bra storlek och ett badrum. Stor trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och växthus. Vidbyggt garage. Attraktivt läge ca 10 minuter in till centrala Leksand.

  • Plus
Bokbindarevägen 2, Hälsingberg, Falu kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Bokbindarevägen 2

Villa
Hälsingberg, Falu kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 795 000 kr
108 + 4 m²
4 rum
671 m² tomt

Med ett attraktivt gavelläge längst in på lugn återvändsgata ligger detta välplanerade och genomrenoverade radhus med garage. Vardagsrum, kök, wc samt tvättstuga i markplan. Övervåning med tre stora sovrum, badrum samt klädkammare. Barnvänligt område med närhet till Hälsingbergsskolan F-6. Från huset är det ca 5 minuters bilfärd till Lugnets idrottsområde samt handelsplats med mataffär och butiker av alla de slag.

  • Plus
Tjäderåsvägen 13A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Tjäderåsvägen 13A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 975 000 kr
62 m²
3 rum
2 155 kr/mån
47 984 kr/m²

Med ett centralt och trevligt läge visas denna välplanerade lägenhet med omedelbar närhet till backarna. Bostaden presenterar vardagsrum och kök med öppen planlösning, två sovrum och två badrum varav ett med bastu. Lindvallen är ett trevligt område där det mesta finns att tillgå. Här Kan du uppleva fjällen sommar som vinter. Sommartid kan du njuta av föreningens pool, vandra eller ta en cykeltur på en av de många cykelstigar som finns tillsammans med familjen och njuta av den vackra naturen. Med Ski-in/Ski-out transportlift åker du upp till Söderåstorget, där du får tillgång till hela Lindvallens liftsystem. Vill du göra något annat än att åka skidor finns Experium med restauranger, shopping, SPA, bowling och äventyrsbad. Hills Ski & Pool Lodge 365 erbjuder året-om-boende i anslutning till Experium, endast 500 meter bort. Goda uthyrningsmöjligheter via Ski-Star med intäkter om ca 110 000 kr/netto per år. Lägenheten säljs med tillhörande inventarier. Bostadsrättsförening med god ekonomi.

Tällbergsvägen 20, Tällberg, Leksands kommun

Tällbergsvägen 20

Villa
Tällberg, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
6 950 000 kr
165 + 112 m²
5 rum
1 718 m² tomt

Med ett attraktivt läge i Tällberg ligger detta trevliga och genomrenoverade hus från tidigt 1900-tal. Huset har bevarade tidstypiska detaljer och ett enastående läge med fin utsikt över Siljan.

Ranchen 143, Stöten, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 12:30

Ranchen 143

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 695 000 kr
34 m²
3 rum
1 950 kr/mån
49 853 kr/m²

Här presenteras ett bostadsrättsparhus med ski-in/ski-out läge. Ranchliften ligger runt husknuten och tar dig upp till Stötentorget där du har flera liftar och ett brett utbud av backar att välja på. Intäkter från uthyrning om ca 118 000 kr år.

  • Plus
Nordklint 28, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 28

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
5 095 000 kr
95 m²
5 rum
3 871 kr/mån
53 632 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Stafettvägen 12D, Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun
  • Imorgon kl 15:30

Stafettvägen 12D

Lägenhet
Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 895 000 kr
65 m²
4 rum
4 120 kr/mån
44 538 kr/m²

Här erbjuds du ett välplanerat och fräscht boende beläget i ett lugnt och populärt naturskönt område nära Hundfjällets skidanläggning. Anläggningen erbjuder fina nerfarter för hela familjen, restauranger, butiker och bad med mera. Gillar du att åka skoter finns här även trevliga skoterleder. Eller varför inte ta en tur i de fina längdskidspåren. SkiStars anläggningar ligger på bekvämt avstånd med skid- & badbussen som stannar ca 150 meter utanför lägenhetsområdet. Du kan även promenera via gångbro till Hundfjällets Lavenlift som ligger ca 400 meter bort.

  • Plus
Fulufjällsbyn 6A, Fulufjället, Älvdalens kommun

Fulufjällsbyn 6A

Fritidshus
Fulufjället, Älvdalens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
1 975 000 kr
63 + 2 m²
4 rum
591 m² tomt

Attraktivt parhus med naturskönt läge och hänförande utsikt över Fulufjället. Huset håller hög standard och är i välhållet skick. Funktionell planlösning med stora sociala ytor och sovrum som håller bra storlek. Badrum med plats för tvätt och torkdel. Från huset är det ca 5 km till Naturrummet med vandringsled mot Njupeskär. I Fulufjällsbyn finner du fina längdspår, ca 3-5 km långt, som sköts ideellt av de boende. Skoterleder i direkt anslutning till huset.

  • Plus
Ålvägen 46, Insjön, Leksands kommun

Ålvägen 46

Villa
Insjön, Leksands kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 695 000 kr
129 + 36 m²
5 rum
6 225 m² tomt

Här presenteras en fin gård med centralt läge i Insjön. Huvudbyggnad i två plan med källare. Två rum och kök på respektive våningsplan vilket möjliggör uthyrning. Stor ekonomibyggnad med kontor och förråd om ca 350 kvm. Fastigheten säljs tillsammans med en obebyggd tomt om ca 3388kvm. Närhet till Hjultorget med butiker av alla de slag samt tågstationen.

  • Plus
Ljungstigen 3-15, Rörbäcksnäs, Malung-Sälens kommun

Ljungstigen 3-15

Tomt
Rörbäcksnäs, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
800 000 kr

Attraktiva tomter med naturskönt läge endast 5 minuter från Hundfjällets skidbackar, 20 minuter till Sälens By och 45 minuter till Trysilfjällen. Njut av cykel- och vandringleder, fiske på sommaren, utförsåkning och längdåkning under vintersäsongen. Här finns aktiviteter för alla. Omedelbar närhet till fina vandrings- och cykelleder samt längdspår i Rörbäcksnäs och flygplatsen endast några minuter från fastigheten. Generös byggrätt upp till max 300 kvm boyta. Högsta tillåtna byggnadshöjd för huvudbyggnad är 5,8 meter. Komplementbyggnader får inte ha högre byggnadshöjd än 3,5 meter. Högsta tillåtna taklutning är 35 grader. Högst 2 byggnader får uppföras på fastigheten. Anslutningsavgift för vatten och avlopp tillkommer med ca 208 000 kronor och kostnaden för elanslutningen är 44 375 kronor för år 2023. Området har totalt 13 tomter varav 10 av tomterna är prissatta till 800 000 kronor och tre tomter (tomt 3, 11 och 12) till ett pris om 950 000 kronor. Bra kommunikationer då den nya flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger ett stenkast från Rörbäcksnäs, vilket gör resorna enkla och smidiga från både Stockholm, Göteborg och Malmö eller annan plats i Sverige. För mer information kring cykling, längdåkning och andra aktiviteter besök www.rorbacksnas.se Sälda/reserverade tomter: Tomt nr 4 år såld. Tomt nr 3 är såld.

Nordklint 46, Stöten, Malung-Sälens kommun

Nordklint 46

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
2 975 000 kr
55 m²
3 rum
2 320 kr/mån
54 091 kr/m²

Fjällbyn Nordklint ligger i hjärtat av nordligaste Dalarna, på gränsen mellan Sverige och Norge. Med ski in- ski out läge i levande vildmarksmiljö, ligger detta skräddarsydda boende med sina anspråksfulla huskroppar. Vackert harmoniserande med sin omgivning. Tanken med husens utformning är att varje hörn ska nyttjas, där de olika rumsligheterna flyter ihop till en helhet med många funktioner. Samtliga inventarier ingår. Detta är ett boende utöver det vanliga.

  • Plus
  • Uteplats
Näsfjället 18, Näsfjället, Malung-Sälens kommun

Näsfjället 18

Tomt
Näsfjället, Malung-Sälens kommun
Smedmans Fastighetsbyrå AB
545 000 kr
226 m² tomt

Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar lugn och ro, natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint på Näsfjället. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Näsfjället mycket att bjuda på. Närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, cykling, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Kungsleden passerar Näsfjället. Närmaste affär, bensinstation, restaurang och spa finns i Sörsjön ca 1 mil bort. Till Stötens skidläggning och den nya flygplatsen är det bara 4-5 mil. Till Tandådalen samt Hundfjället är det ca 6 mil och 45 minuter till Trysil. Svea skog har 30 000 hektar skog med möjlighet att lösa tillfälliga jaktkort för småvilt.

Visar 1 - 25 av 28