Myssinge 87

Alunda, Uppsala kommun Se på karta

1 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
3 233 m²
Byggår
1957
Driftkostnad
12 665 kr/år

Varmt välkommen till detta idylliska röda hus med vita knutar!

Med lantligt och fridfullt läge i utkanten av Alunda finner du detta fina hus med en stor och tilltalande trädgårdstomt. Tomten är stor med både gräsmatta och skogsbryn där svampskogen ligger runt knuten. I området finns fina promenadstråk såsom gamla banvallen och runt om på flera grusvägar. Svamp och blåbärsskogen ligger alldeles utanför husknuten.
Här kan du njuta av naturens lugn och fröjder. Huset är fräscht och väl omhändertaget med ett vardagsrum, ett kök, två sovrum samt ett utrymme för toalett och handfat.
Tomten har stora sällskapsytor för kubbkvällar eller badminton, stor fin syrenhäck som ger insynsskydd och härliga växter som blommar olika delar på året.
Det finns även en gäststuga på tomten, här kan tonåringen husera med tillhörande mikro och kylskåp, det finns även plats för 4 gäster i exempelvis bäddsoffa och 2 extrasängar är möjligt.

Här bor ni i en härlig miljö med omväxlade öppna landskap och skog. Cykelavstånd till liten livsmedelsaffär och på behagligt avstånd ligger både Alunda samhälle med t.ex livsmedelsbutiker, förskolor, skolor och idrottshall.
Hos grannen finns det chans till klappa hönsen, köpa dagsfärska ägg till frukosten.
Cyklar ni ca 15 min bort så finns fina Västerbacken Hästkreaktion där ni kan avnjuta turridning på islandshäst, ridskola och yoga.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala

Kontakta mäklaren

Matilda Höglund

Bjurfors Uppsala
0701-400 616