Mäklare Matilda Höglund

Matilda Höglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sankt Olofsgatan 52A, Höganäs, Uppsala kommun

Sankt Olofsgatan 52A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 416 kr/mån
49 875 kr/m²

Fräsch och trivsam mini 2:a om ca 40 välplanerade kvadratmeter i attraktiva Höganäs! En mycket trivsam lägenhet där modernt möter gammalt och ger lägenheten dess speciella charm. Här möts du av genomgående ljusa fina ytskikt och djupa fönsternischer i en ekonomiskt stabil förening med fantastisk trädgård om sommaren. Gott om förvaringsplats i så väl lägenheten som i tillhörande förråd. Lägenhetens planlösning erbjuder dig en hall, badrum, kök, ett generöst vardagsrum samt en bra sovalkov. På S:t Olofsgatan 52 A bor du i ett mycket centralt kvarter med utmärkt pendlarläge. Ett centralt men ändå lugnt och tryggt boende med hela Uppsalas centrala utbud med affärer och nöjesliv runt knuten. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Salagatan 39 B, Fålhagen, Uppsala kommun

Salagatan 39 B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
4 373 kr/mån
47 500 kr/m²

Välkommen till en ypperligt planerad 1:a med ett av Uppsalas absolut bästa lägen. Här bor du högst upp i huset med vackra trägolv, högt i tak och djupa fönsternischer. I detta anrika 20-talshus möts du av genomgående ljusa fina ytskikt, högt i tak och djupa fönsternischer i ekonomiskt stabil förening med fantastisk trädgård om sommaren. Gott om förvaringsplats i så väl lägenheten som separata förråd.

Citrinvägen 24, Herrhagen, Uppsala kommun
Citrinvägen 24, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 2
Citrinvägen 24, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 3

Citrinvägen 24

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 150 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 455 kr/mån
26 543 kr/m²

Välkommen till en ljus och inbjudande lägenhet med optimal planlösning i ett naturnära område där all tänkbar service finns runt hörnet. Lägenheten består av ett ljust och fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som ger lättmöblerade ytor och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Tre bra sovrum, ett helkaklat badrum med kombinerad tork-och tvättmaskin. Här bor ni i en ljus och rymlig lägenhet med egen ingång och parkering utanför huset som förstärker känslan av att bo i ett radhus. I Herrhagen bor man i ett trivsamt och modernt område. Perfekt boende för den som vill ha nära till grönområden och trevliga promenadstråk men samtidigt ha nära till service. Ett stenkast bort ligger Ica Maxi stormarknad, systembolaget, gym, Rusta, Jysk, apotek, Willys och bensinstation. På endast 15 minuters bussresa når du stadskärnan med allt vad den har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 3