Mäklare Matilda Höglund

Matilda Höglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegnérgatan 5B, Luthagen, Uppsala kommun

Tegnérgatan 5B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 395 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 1
4 620 kr/mån
35 746 kr/m²

Mycket välplanerad lägenhet med en fungerande öppen spis och balkong i trevligt solläge. En mycket trivsam lägenhet om 67 kvm med ljusa ytskikt, ekparkett och kalkstensgolv. Här på Tegnérgatan 5B bor du i hjärtat av populära Luthagen som är ett av Uppsalas attraktivaste områden. På adressen bor du med promenadavstånd till centrala Uppsala, Fyrisån, nationsliv, matbutiker, restauranger, shopping och flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med kalkstensgolv och gott om plats för avhängning. I anslutning till hallen nås bostadens stora sovrum med flera garderober. Vidare in i lägenheten når man vardagsrummet, ett ljust rum med en fungerande öppen spis och utgång till balkongen som ligger i ett härligt solläge. Lägenhetens kök har gott om arbetsytor samt förvaring i både över och underskåp. Intill köket ligger en stor matplats med förvaringsmöjligheter i tre inbyggda garderober. Vidare erbjuds ett badrum samt en stor klädkammare. Till lägenheten hör även två rymliga förråd.

  • Balkong
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Vattholmavägen 8B, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Vattholmavägen 8B

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/7
6 969 kr/mån
38 413 kr/m²

Välkomna till Vattholmavägen 8 B och denna ljusa 4:a med två balkonger varav en stor balkong mot innergården med härlig kvällssol. Lägenhetens 104 kvadratmeter erbjuder en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftigt känsla och öppnar upp för sociala tillställningar. Köket är komplett utrustat, har mycket skåpsförvaring och bra arbetsytor. En mycket trevlig detalj i köket är bänkskivan i kvartskomposit. Härifrån har ni också utgång till den andra balkongen med frukost och lunch sol. Bostaden har en genomgående ljus och lyxig känsla och erbjuder även tre bra sovrum, två badrum, den ena med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och badkar och de andra badrummet som har dusch. Lägenheten håller hög standard med många fina tillval som ger den extra lyxiga känslan till lägenheten. Utöver detta tillkommer även ett förråd som tillhör lägenheten. Här bor ni med hiss finns från markplan och i föreningen har ni även goda möjligheter till garage och det finns även bilpool via Ourgreencar. I föreningen finns även en gemensam takterrass och övernattningslägenhet samt en bastu med relaxavdelning. Lägenheten finns i det populära och växande området Kapellgärdet, beläget strax intill innerstadskvarteren. Här bor du inte långt från stadens centrum, med endast en cykeltur på 5 minuter når du stadens stora utbud med shopping, restauranger, parker och resecentrum. I närområdet hittar du utöver den fina innergården, cykelväg, busshållplats, gym och en fantastiskt lekplats för barn endast ett stenkast bort. Välkommen att höra av er!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Portalgatan 60, Kapellgärdet, Uppsala kommun

Portalgatan 60

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 750 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2
6 668 kr/mån
34 091 kr/m²

Här finner ni ett modernt boende med stora öppna sällskapsytor mellan köket i stilren design och det ljusa vardagsrummet. Ett rymligt badrum med tvättmöjligheter samt ett stort duschrum. Bostaden har också fyra rymliga sovrum. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. BRF Gröna Huset är en bra förening som erbjuder garage samt ett bra cykelförråd. Föreningens trivsamma innergård har grillmöjligheter, flera sittgrupper samt en mycket fin och välordnad lekplats. Här bor du bekvämt med ett mycket bra läge, gångavstånd till allt vad staden har att erbjuda och endast fem minuter på cykel till resecentrum. Möjligheter till garage och p-plats. I närområdet finns grönytor med stor lekplats, affärer, bensinstation och även fina rekreationsområden som motionsspåret i Röbo. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Torkelsgatan 8C, Fålhagen, Uppsala kommun

Torkelsgatan 8C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 895 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 579 kr/mån
42 111 kr/m²

Kvadratsmart, karaktärsfullt och centralt! Välkommen till populära Fålhagen och denna ljusa och renoverade 1,5:a med både balkong och sovalkov, belägen på bekvämt avstånd till service, stadspuls och goda kommunikationer. Den välplanerade bostaden inrymmer ett stort separat kök med matplats, ett ljust vardagsrum med utgång till en solig balkong, ett sovrum med klädförvaring, samt ett fräscht och helkaklat badrum. Förvaringsmöjligheter erbjuds tre externa förråd som bostadsrättsinnehavaren disponerar över. Som boende i Fålhagen har du närhet till det mesta. På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek, Systembolag samt ett flertal caféer och restauranger. Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter. På gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
S:t Olofsgatan 28B, Centrum Uppsala, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 28B

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 550 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1
5 233 kr/mån
37 778 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i central 2:a mitt i stan med Fyrisån runt knuten. Bostadens andas rymd och sociala ytor. Den har en öppen planlösning som inrymmer kök, matplats och vardagsrum. Här finns plats för ett rejält matbord. Härifrån nås även den trevliga uteplatsen i bästa solläget. Den trivsamma uteplatsen ger lägenheten ett rum till under sommarmånaderna. Det är ett lugnt läge och här finns gott om plats för stor matplats, loungemöbler och varför inte ett par odlingslådor. Lägenhetens rymliga sovrum ligger skyddat och lugnt och badrummet är fräscht. Här bor ni i centrala Uppsala med allt ni kan önska runt husknuten. Här bor ni med närhet till stadens caféer, restauranger och endast 10 minuter bort ligger Resecentrum för pendlaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5