Backbodarna 24

Backbodarna, Gagnefs kommun Se på karta

350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
2 700 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
790 kr/år

För dig som söker lugn och ro. Välkommen till detta Faluröda torp mitt i Dalarna, i "Backbuan" Mockfjärd.

Söker du ett ostört läge i naturen och behöver ett fritidshus redan nu tills sommaren. Det enkla livet utan el men med vedspis och öppen spis samt tillgång vatten via brunn precis intill tomten. Stugan ligger fint inbäddad i skogsgläntan längs en gammal fäbodgata med de faluröda stugorna vackert uppradade. En rogivande plats att vara på under varma sommardagar och semesterperioder. Stugan har en bevarad äldre charm med renoverade ytskikt och tillbyggd köksdel, sovrum med högt i tak, har byggts till i det som varit gamla vedboden tidigare samt inglasad altan med skogsgläntan utanför. Allt i trivsamt lantlig stil med vackra mönstrade tapeter som passar fint in här. Kring stugan har man byggt en stor altan och påbörjat en byggnad som blivit extra gästrum och även förberedd för bastu och dusch. Kanske ditt sommarprojekt att slutföra, sätta in bastuaggregatet, och en sommardusch på solpaneler.

På tomten finns även utedass och en äldre förrådsbod för redskapsförvaring. Inte långt härifrån når du sjön och efter ca 3 km har du den gemensamma badplatsen i Tansen.

Ett charmigt fäbodställe, precis så som man drömmer att en faluröd stuga ska se ut i hjärtat av Dalarna. Till närmste byn Mockfjärd har man ca 10 minuter bort med ICA-butik, pizzeria , thaimat och välbesökta restaurangen Matspiran om man lessnar på att laga mat i stugan.

Anmäl er redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Karin Liss

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Karin Liss, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
+46768512040