Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skamhed 22, Vansbro, Vansbro kommun

Skamhed 22

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 200 000 kr
96 m²
3 rum
1 261 m² tomt

Har du den långa kravlistan om du ska flytta från just din bostad?! Checka genast av punkterna här! Älvutsikt, enplansvilla, smidigt värmesystem med värmepump, braskamin, inglasad altan, garage, förråd för både fordon och maskiner samt en isolerad gäststuga. Lägg till smidigt pendlingsvänligt och cykelavstånd till byn. Läget intill älven och med de böljande åkrarna runt om är svårslaget. Här erbjuds nu ett välskött enplanshus i Skamhed. Villan har en planlösning som passar många, trivsamt kök med grovkök intill. Rejält badrum, två sovrum och ett stort vardagsrum med braskamin samt utgång till den inglasade altanen som används stora delar av året. Huset har vattenburen golvvärme med jordvärmepump och är ett energisnålt hus med 4-glasfönster och ventilationssystem med energiåtervinning. Så när du eldar i kaminen "sparar" huset värmen i flera dagar. Ett kostnadseffektivt hus. Lägg där till gäststugan på tomten som även den är isolerad och kan bli tonåringens egna krypin. Garaget rymmer både prylar och fordon och det tillbyggda förrådet har öppning från två håll så att skoter/fyrhjuling kan smidigt köras igenom och man slipper "backa ut". Här bor man bara 3 minuter från centrala Vansbro. Läget är ostört med älven som trivsam granne, och sedan E16 drogs om har man lugnt och bekvämt cykelavstånd in till Vansbro, längs den gamla landsvägen. Inte lågt från huset ligger badplatsen intill älven. Från tomten ser man även till byns hockeyrink, om du har någon i familjen som siktar på hockeykarriär är förutsättningarna goda, då du kan traska bara 50 meter i full utrustning till planen. Från tomten kan ni även vintertid sätta på er skidorna och skida bort till "Gundespåret" där fler proffs stakat många mil. Ett läge som sällan kommer ut på marknaden. Anmäl intresse redan nu, när denna pärla visas kan det gå undan!

Tegelbruksvägen 24, Gagnef, Gagnefs kommun
 • Sön 1 okt kl 10:30

Tegelbruksvägen 24

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 675 000 kr
115 + 115 m²
4 rum
891 m² tomt

Nu ges möjligheten att knipa denna totalrenoverade villa mitt i Stationssamhället i centrala Gagnef! Här har du endast ett par minuters promenad både till den välsorterade matbutiken och kommunikationer via både tåg och buss, samt knappa kilometern till skola/förskola. Låter det intressant ska du fortsätta läsa! Bostaden har sedan nuvarande ägares köp (2021) genomgått en helrenovering där inte mycket lämnats orört. Man har bland annat satt in ett nytt Ballingslöv-kök, öppnat upp mellan vardagsrum och matrum och satt in en pardörr mot trädgården. Vidare har man renoverat två badrum, fräschat upp ytskikt, dränerat om och lagt nytt yttertak. Det sitter numera en ny luft-vatten värmepump, samtliga avlopp är utbytta och relining ut till gatan är fixad och man har dessutom bytt ut all el. Den som köper denna bostad behöver med andra ord inte tänka på tyngre investeringar de närmsta åren. Entrén till bostaden går via pardörrarna till den välkomnande inglasade farstukvisten med målade snickerier. Vidare in i entréplanet finns entréhall, kök, ett stort matrum/vardagsrum, samt en wc/dusch. En trappa upp finner vi ett rymligt tv-rum/allrum med en praktisk garderobsdel i passagen ut till balkongen. Vidare finns två rejäla sovrum och ett helkaklat wc/duschrum. I källarplanet hittar vi en stor svale, vin/matkällare, stor tvättstuga med duschplats, stort förrådsrum, samt pannrum med värmepumpen. Hela bostaden har en mycket hemtrevlig känsla och färg- och materialval matchar bostaden väl. På fastigheten står också ett fristående kallgarage, en redskapsbod, samt ett litet uthus med två förråd, vedbod och en hel loftvåning. Mot vägen sitter ett bullerplank som ger en privat känsla, trots det centrala läget. Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Raskgattu 5, Dala-Floda , Gagnefs kommun

Raskgattu 5

Villa
Dala-Floda , Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
350 000 kr
106 + 64 m²
5 rum
900 m² tomt

Denna kåk har varit våran uti många herrans år Denna kåk har varit vår och det har nog satt sina spår Denna kåk, den har hängt i och den har stått i vått och torrt Men nu är det slut på det för nu ska "Raskgattu" bort … Ja, nu är det slut på gamla tider, ja nu är det färdigt inom kort Nu skall hela rasket rivas, nu skall hela rasket bort.... Skynda nu ta över en fastighet som borde ha räddats för många år sedan. Än finns chansen, och som någon brukar säga "ingenting är omöjligt"! För att rädda denna pärla krävs inte bara rejäl hantverkskunnande, här behöver du lägga in många hundra tusen och gärna ha ett riktigt pannben. Kavla upp ärmarna, ta fram snickarbyxorna och gör dig redo för en utmaning. Sen när du väl är klar, då kan du sannerligen kalla dig herre på täppan, eller av "Sjögålâ" som området i Syrholen och intill sjön kallas här. Från tomten och huset, som är beläget på höjden, ser man den populära badsjön Flosjön skymta över hustaken intill. Bara 100 m till bad och båtplats Här får du möjligheten att "dona" och renovera din blivande bostad, precis så som du vill ha den. Den gamla 30-talsvillan har sedan många år saknat delar av taket. Det har regnat in och fasad och delar av stomme har tagit stryk. Det mesta är eftersatt och i behov av renovering. Okänt skick på Vedspis/panna men självklart finns kommunalt vatten och avlopp anslutet på tomten. Dessutom ett äldre uthus/förråd på gården som behöver omhändertas även det. Fastigheten säljs med friskrivning.

Tallvägen 18, Grönalid, Vansbro kommun

Tallvägen 18

Villa
Grönalid, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
795 000 kr
114 + 114 m²
4 rum
1 183 m² tomt

Äntligen erbjuds en praktisk familjevilla i Vansbro till salu. Söker du en välskött bostad, i lugnt villakvarter, med cykelavstånd till det mesta i byn. Huset med mexitegel på Tallvägen 18 är en välskött pärla mitt i kvarteret, men ändå avskiljt från insyn med skogsdunge och allmänning utanför tomten. Huset har en bra planlösning med bra förvaring i garderob direkt i hallen, 3 sovrum och stort badrum intill 2 av dem. Kök med matplats i öppen planlösning. Rejält vardagsrum med stora fönster ut mot trädgården. Dessutom en praktisk tvättstuga med groventré ut till trädgården. Lägg där till bra med utrymmen och förvaring i både källare och garage. En källare inrymmer mycket, hobbyrum, verkstad, pannrum och bastu. Huset värms upp med bergvärme som sköter sig själv. Dessutom finns en äldre öppen spis i källaren. Fastigheten är varudeklarerad, vilket innebär att en besiktning är redan gjord av fastigheten och protokoll kommer att finnas tillgängligt hos mäklaren på visningen. Då ingår även en försäkring upp till 10 år för köparen mot bland annat dolda fel på fastigheten. Anmäl er redan nu till första visningen för att inte missa detta hus.

Finnlindorna, Lövberget -KÄLLBÄCKEN 5:7, Gagnef, Gagnefs kommun

Finnlindorna, Lövberget -KÄLLBÄCKEN 5:7

Fritidshus
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
350 000 kr
22 m²
2 rum
1 490 m² tomt

En nybyggd stuga i den gemytliga fäboden Lövberget. Välkomna till ett fridfullt läge, belägen på höjden av Lövbergets fäbodar, närmare bestämt Finnlindorna, ca 20 minuter från Björbo. Trevligt och fridfullt belägen stuga med gäststuga och utedass på tomten som gör att fler kan komma på besök men ändå njuta på ostört läge mitt i Dalarna. I den en nybyggda stugan har utrustats med ett loft för sängplats, och modernt och stilrent kök i öppen planlösning. Lövbergets fäbodar är en fin fäbod med klassiskt dalaröda stugor på högt läge. På promenadavstånd hittar ni badplatsen och Lövbergets fäbodar där midsommarfirande sker varje år. Avskilt läge med grannar på bekvämt avstånd. Fastigheten är omgiven av vacker skog med närheten till fina vandringsleder. Ett snabbt tillträde är möjlighet och redan denna sensommar, eller inför jaktsäsongen. Nu kan det här bli ert. Anmäl er till visning redan nu.

Stora vägen 70, Dala-Floda, Gagnefs kommun

Stora vägen 70

Villa
Dala-Floda, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
395 000 kr
40 m²
1 rum
1 305 m² tomt

En av de sista fastigheterna i Dala-Floda är en rödmålad stuga i rejält timmer. Med ett lättillgängligt läge ligger fastigheten med de små stugorna på en kulle i skogsbrynet, precis i utkanten av byn och direkt läge intill riksvägen E16. På tomten finns storstugan med öppen spis och våningssäng. Storstugan har fått en rejäl altan intill entrén, här kliver rakt in i ett trivsamt, nyrenoverat kök. Stugan har ett allrum med gedigna träplank på golven och furupanel på väggarna samt öppen spis med insats. Fastigheten har indragen el vilket gjort att man i stugan har byggt ett utrymme för en Separett-toalett. På tomten finns en gäststuga, förrådsbod och snickarbod med vedbod intill. Nuvarande ägarna har gjort praktiska lösningar för att kunna nyttja fritidshuset året om, trots att det saknar brunn för vatten har man gjort smidiga lösningar för att kunna spola i kökets kran via medtaget vatten, eller regnvatten som tagits omhand. Tomten har idag en omhändertagen trädgård som lämpar sig för odling, bilen får plats på en grusad uppfart. Nu kanske detta blir ditt framtida fritidshus. Stugan är välskött, samtliga hus på tomten har el indragen, vilket förenklar om du vill nyttja detta längre tid på året. Förutom närhet till fin natur så har du en kort cykeltur på några minuter ner till byns centrum med lokala matbutiken, lunchrestaurang och fint bad vid Flosjöns badplats. I byn finns mycket att uppleva och se. Den fina promenadslingan "runt broarna" är en runda man inte tröttnar på. Eller varför inte besöka Wålstedts gårdsbutik med ekologiska produkter och servering av bondfrukost under sommarhalvåret. Lyxfika finner du hos Hjortolars kafé vid gammelgården. Populära utflyktsmål du nu kan njuta av på nära håll. Välkomna att anmäla er på visning.

 • Plus
Majors Olles gattu 8, Nordanholen, Gagnefs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Majors Olles gattu 8

Villa
Nordanholen, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 495 000 kr
160 m²
6 rum
3 095 m² tomt

Söker ni det privata läget men ändå med närhet till byn och samtidigt rejäla ytor att husera på? När man rullar upp på Nordanholen, längs den slingrande byvägen, via de trevliga husen och välskötta gårdarna så erbjuds äntligen en stor 1 och ½-plansvilla. Här slås ni direkt av det privata läget precis intill skogskanten på höjden av Majors Olles Gattu, här man har en slående utsikt över Mockfjärd och nejderna. Den blivande ägaren skulle passande kunna kalla sig "herren/damen på täppan". En välskött tomt där det prydliga, röda huset inrymmer stort renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Två badrum, ett på var plan med bastu på entréplanet, och 4 stora sovrum där 3 av dem finns en trappa upp och ett på entréplan, perfekt för den stora familjen. Eller nyttja som idag, kontor samt sociala ytor på entréplanet och familjens privata delar på övre planet . Från det ljusa köket har man utgång till den rejäla altanen där man har stora ytor att möblera och njuta av tomten och utsikten framför. Övre planets större sovrum har även det en rejäl balkong där säljarna njutit av att se hur vädret skifta över byn och älven kan dramatiskt dela upp finväder och oväder, vilket kan vara ett naturligt skådespel att njuta av under tak härifrån. Måste upplevas på plats! Huset värms upp med jordvärmepump som smidigt sköter sig själv när du behöver åka hemifrån. På tomten finns även ett garage och äldre timrat förråd samt gott om fina grönytor för spring i benen eller att odla både blommor och grönsaker om det intresset finns. Anmäl intresse snarast för att inte missa denna pärla.

 • Plus
Flosjövägen 13, Dala-Floda, Gagnefs kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00

Flosjövägen 13

Villa
Dala-Floda, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 550 000 kr
120 m²
4 rum
2 105 m² tomt

Sedan många generationer tillbaka har gården, som ibland kallas för "Lilla Mårbacka", gått i släkten. Nu är det dock dags för en ny ägare att ta sig an denna oslipade pärla! Lite på höjden i vackra Syrholen, en kort promenad från den populära badplatsen, ligger denna gamla gård med sin ståtliga uppsyn. Den vita villan, eller "slottet" som säljaren själv säger, har en karaktäristisk pelarveranda och sticker ut från den annars så typiska "dalaidyllen" med röda hus och vita knutar. Här har du en bostad som faktiskt lever upp till det annars urvattnade uttrycket att ha "goda potential"! Entrén till bostaden sker idag via "köksingången" till höger och här tar du dig via en liten hall direkt vidare in i det stora köket. Därefter kommer den rymliga hallen/allrummet, som en gång fungerat som huvudentré, ett stort vardagsrum med öppen spis (ej i bruk) och ett badrum. En trappa upp finns två rymliga sovrum, varav ett med öppen spis (ej i bruk), och ett stort allrum som skulle gå att dela av för extra sovrum. Här når du också balkongen. I källarplanet finns tre rymliga rum, varav ett med värmepumpen, ett med tvättmaskin och ingång till matkällare och det tredje med groventré och vedspis (ej i bruk). Hela bostaden känns luftig och rymlig. Samtliga ytskikt är äldre och i behov av renovering/upprustning. Det gula huset på gården totalrenoverades under 70-talet och beboddes därefter av både familj och hyresgäster, men har sedan ca 15 år tillbaka stått obebott och kallställt. Denna bostad är i 1,5 plan och här finns 3-4 rok om ca 100 m2 (OBS! ytan uppskattad). Denna bostad är EJ besiktad och försäljes i befintligt skick med friskrivning. På fastigheten finns också "Verkstaden", där man under många år haft snickeriverksamhet, en stor lada med fina utrymmen, "Klädhärbret", foderhärbre och en jordkällare. Tiden har gått sedan gårdens glansdagar, men det är lätt att föreställa sig hur skuggan från trädet som står på framsidan varit det självklara valet för en paus under alla år som gått. Är det kanske du som ska sätta ut trädgårdsmöblerna nästa sommar? Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Finnlindorna 25, Björbo, Gagnefs kommun

Finnlindorna 25

Fritidshus
Björbo, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
395 000 kr
40 m²
2 rum
1 780 m² tomt

Välkomna till ett fridfullt läge i Lövbergets fäbodar ca 20 minuter från Björbo. Trevligt och välskött mycket smakfullt och tidsenligt renoverat Här finns storstuga med vedspis som man når via en trevlig, veranda som blir din matplats intill uteköket sommartid. På tomten ligger en gäststuga, som även den har ljusa, lantliga färg och inredningsval invändigt upp till två sängplatser. På tomten finns även en bastubyggnad som smälter bra in i fäbodmiljön utvändigt med sin timrade, faluröda fasad. En mysig bastu invändigt med en möjlighet att få en varm dusch via tanken som värms upp av vedeldningen vid bastubad. På tomten finns även praktiskt matkällare som håller dryck och potatis kylda även varmaste sommardagar. På promenadavstånd hittar ni badplatsen och Lövbergets fäbodar där midsommarfirande sker varje år. Avskilt läge, men med grannar på bekvämt avstånd. Fastigheten är omgiven av vacker skog som gör det enkelt att koppla bort vardagsstressen helt och hållet. Ett snabbt tillträde är möjlighet och redan denna sensommar kan det här bli ert. Välkomna att anmäla er på visning!

Skålö 65:14 , Van, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skålö 65:14

Villa
Van, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
295 000 kr
1 980 m² tomt

"Bor tomten här?" Frågade 5-åringen hemma. Nej, men även han kanske skulle gilla en stuga som fått sitt säregna utseende på fasaden. Ett fritidshus för den händige. Här har ägaren påbörjat det rejäla bygget av fasad och en ytterligare våning på fritidshuset. Nu har nya planer dykt upp och stugan står redo för näste att ta över härifrån. Saknar du projekt och drömt om en egen stuga för att ladda batterierna vid. Intill den populära badsjön Van, belägen intill Moravägen, erbjuds en stuga med vy över sjön. Här ligger denna faluröda, stugan med äldre charm invändigt och den säregna designen av nyrenoverade fasaden utvändigt. Ett fint läge på höjden ovan vägen. En rejäl trall löper runt hela huset ger möjlighet att njuta av solen alla dygnets soltimmar. Stugan som har ett helt privat läge och nås via en stig, endast en kort promenad från Moravägen, en naturkälla på tomten och servitut för parkering. En kort promenad bort till sjön finns fina badplatser med långgrunt bad. Är du intresserad av jakt och fiske är detta ett perfekt läge nära natur och djur. Stugan står redo att ta över omgående. Anmäl ditt intresse redan nu.

Holgattu 2, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Holgattu 2

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 375 000 kr
130 + 15 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Äldre lantgård med centralt läge i Mockfjärd! Med ett centralt läge, mitt i Mockfjärd, ligger den så kallade "Knutesgården", en charmig äldre lantgård, i foten av byn Nordanholen. Här har man under flera generationer bedrivit lantbruk med både jordbruk och djurhållning. Hästar, kossor och höns är bara några av de djur som huserats på gården. Visst ser den omkringliggande miljön lite annorlunda ut idag. Grusvägarna har asfalterats, många av åkrarna har bebyggts och trafiken gör sig såklart påmind. Djuren har flyttat från gården, men i byggnaderna finns mycket kvar som starkt minner om tiden då verksamheten var i full gång. Boningshuset, som man tror är byggt i slutet av 1800-talet, har bevarat mycket av sin äldre charm och är inte "sönderrenoverat" som många äldre hus kan vara. Köket har gott om arbetsytor och en stor matplats, kanske samlades man här efter arbetsdagen för att summera dagen? På ovanvåningen finns ytterligare ett kök. Det har inte varit i bruk på många år, men skvallrar ändå om hur man ofta levde förr, i generationsboende. Ytskikten är äldre, men välvårdade och i bostaden finns flera eldstäder, trägolv, gamla spegeldörrar, paneler och vackra foder. Sammantaget en hemtrevlig och trivsam bostad, som faktiskt går alldeles utmärkt att "bara flytta in i", precis som den är. På gården finns utöver boningshuset en stor ekonomibyggnad med bland annat förråd, äldre stall, fejs och lada. I den andra ekonomibyggnaden hittar vi spannmålsmagasin och gårdens bagarstuga. Vidare finns också ett traktor- och redskapsgarage, samt ett stolphärbre. Här bor du centralt med närhet till det mesta! Skola och förskola ligger endast några hundratals meter bort, busshållplatsen likaså. Vill du variera den hemlagade maten finns två restauranger inom ett par kilometers avstånd, varav den ena mycket nära. ICA-affären promenerar du till på 10 minuter och badplats, utegym och ridhus når du efter samma tid på cykeln. Fastigheten är idag taxerad som villafastighet och en verkstadsdel söder om riksvägen (6:20 1) är under avstyckning och ingår inte i köpet. Tomten sträcker sig ändå en bit över riksvägen och ängen mittemot huset kommer fortsatt höra till gården. Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Nordanbyvägen 14, Nordanbyn, Gagnefs kommun

Nordanbyvägen 14

Villa
Nordanbyn, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 375 000 kr
101 + 151 m²
4 rum
862 m² tomt

Villa på hörntomt på ett av Nordanbyns bästa lägen till salu! Söker ni första bostaden, tröttnat på för många trappor, stora trafikerade vägar, eller bara har för stor gård att ta hand om? Då ska ni genast kika på villan i 1-plans villan med med källare och garage på Nordanbyn. Här har familjen plats för både privata sovrumsdelar på entréplanet, men också gott om förvaringsytor i både källare och garaget. Till villan, som är byggt 1973, hör en 862 kvadratmeter tomt som lämpar sig utmärkt för lek, trädgårdspyssel och utekvällar på altanen. Villan erbjuder tre sovrum, kök med altan direkt utanför och ett badrum. Några av de stora investeringarna är nyrenoverat badrum, och tre sovrummen på övre plan. Dessutom borrades bergvärme så sent som 2020. I den stora källaren hittar du tvättstuga med duschhörna, pannrum, förråd och möjlighet till hobbyrum/sovrum. Praktisk med separat ingång via garaget. Både centralt men lugnt och familjevänligt ligger denna fina längst in på gatan, bara några korta barnsteg från cykelvägen. Via den tar ni er smidigt till skolan, även om man springer hemifrån minuten innan skolan börjar. Perfekt boende för en barnfamilj där barnen kan växa upp med lek och spring på gatan. Här erbjuds ett välskött boende i en omtyckt del av Mockfjärd. Här bor du med gångavstånd till skola, förskola, Familjens hus och den lokala mataffären ICA. Aktiviteter som finns i närområdet är tex. Sporthallen med bollsporter/gymnastik, ridklubben, golf och elljusspår med utegym. En restaurang finns inom ett par minuters promenad och ytterligare kulinariska matupplevelser bara ett par kilometers avstånd, på "ar sia älva". Pendlar ni till jobbet finns det goda förbindelser två minuter bort via buss mot Djurås där fler destinationer och transportmöjligheter ges. Bostaden är varudeklarerad och besiktigad och protokollet finns på mäklarens sida. Bostaden är en kommande försäljning i väntan på säljarnas nya bostadsdröm. Välkommen att anmäla intresse!

 • Plus
Wernervägen 6, Gagnef, Gagnefs kommun

Wernervägen 6

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 495 000 kr
106 + 62 m²
5 rum
2 813 m² tomt

På välskötta Wernervägen ligger villorna prydligt uppradade. Den vita topprenoverade villan sticker ut ur mängden och känns inbjudande redan vid första anblick. Här erbjuds en topprenoverad bostad från grund till tak, belägen mitt i Gagnef med ett trevligt läge ned mot dalen. Villan byggdes i slutet av 40-talet och är en av de större större husen med den större tomten på gatan. Med sina 1 och 1/2 -plan fördelat på en boyta om 106 kvm +62 kvm källare. Nuvarande ägare har smakfullt tapetserat ytskikt i entréplanets hall och vardagsrum i varma färger, byggt en fin pergola på det stora trädäcket , samt tilläggsisolerat vinden bara senaste åren. Tidigare gjordes stora omfattande renoveringar från dränering och källare till fönster, tak, fasad och byggt om bostaden. Entréplanet utgörs idag av entréhall, ett stort och öppet rum som nu är kombinerat kök med matplats och vardagsrum, perfekt för den sociala familjen! Från matplatsen når man sommarens oas, trädäcket i flera nivåer och den stora trädgården mot dalen. På övre planet finns familjens 3 sovrum med bra förvaring samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, förråd, matkällare, pannrum och gamla garaget som idag nyttjats till förvaringsytor. På baksidan av villan kan vi husera utan insyn med en fin, ostörd utsikt. Fastigheten sluttar ned mot dalen. På trädäcket intill huset har man möjligheter till fina grillkvällar och vy över grönskan. Här kan du verkligen hitta lugnet och njuta av fåglarnas kvittrande! På Wernervägen bor du lugnt utan genomfartstrafik, men ändå med promenadavstånd till ICA-affär och kommunikationer via både tåg och buss. Kanske går barnen på förskola eller F-6 på Kyrkskolan, knappa kilometern bort, eller högstadiet inne i Djurås. Du kan med bo med smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Sparar både tid, energi och miljö! Huset är besiktat med ett gott resultat och säljs med försäkringen Varudeklarerat. Besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visning. Kontakta oss för mer information ansvarig mäklare för med information.

Ernst Hedlunds väg 23B, Stationssamhället, Gagnefs kommun

Ernst Hedlunds väg 23B

Radhus
Stationssamhället, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 875 000 kr
81 m²
3 rum
5 950 kr/mån
23 148 kr/m²

Möjlighet att förvärva en av föreningens sista bostäder. Nybyggd och lyxig bostadsrätt i radhusformat mitt i Gagnef. Lägg där till att du blir den förste innehavaren av denna bostadsrätt som stod färdigt februari 2023 Vill du bo i en lättskött lägenhet, men ändå behålla villakänslan, mitt bymiljö. Då skall du genast anmäla intresse till bostadsrätten i Brf Stationssamhället i centrala Gagnef. Här erbjuds en lyxig 3:a i markplan. Stilren köks- och badrumsinredning från Ballingslöv. Öppen planlösning, två rymliga sovrum och ett rejält badrum. Uteplats i soligt läge. Intill bostaden finns även ett kallförråd för dina prylar. Brf Stationssamhället, ett perfekt och bekvämt alternativ till villaboende: moderna, bekväma och lättskötta bostadsrättsradhus med promenadavstånd till Gagnefs Station. Ett centralt läge mitt i Dalarna. Kanske blir detta din första bostad eller tycker du att gården och villan är för mycket att ta hand om? Bostäderna passar många målgrupper! De 10 bostadsrätterna står nu färdiga mitt i ett trevligt villaområde, belägna på en tomt mellan Ernst Hedlunds väg och Mojevägen, mitt i Gagnef. Missa inte din chans till att förvärva en av de sista bostäderna.

Skogsstigen 7B, Centrala, Gagnefs kommun
 • Mån 2 okt kl 15:00

Skogsstigen 7B

Lägenhet
Centrala, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 750 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/2
5 403 kr/mån
19 444 kr/m²

Ett perfekt alternativ till villaboende: Modern och bekväm bostadsrätt med promenadavstånd till Djurås Station och centrum. På en vacker plats i direkt anslutning till skogen och naturen finns denna smakfulla bostadsrätt med stora fönsterpartier som ger ett flödande ljusinsläpp. Genomgående vattenburen golvvärme, exklusivt kök från Ballingslöv och två balkonger i olika väderstreck är bara några av de trevliga attributen som erbjuds här. Ett bekvämt eget boende utan att lägga tid och jobb på hus, trädgård, renovering eller egen byggnation med allt vad det innebär. Ett exklusivt, smidigt alternativ när du vill äga ditt eget boende. Carport med motorvärmare och varmbonat förråd ingår i avgiften! En bostad med två sovrum idag , stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum där säljaren installerat lyxig kamin, tapetserat väggar och lagt extra krut på sina materialval i personlig och påkostad stil. Både stort, lyxigt badrum med dusch och badkar, samt gäst WC. Ett av sovrummen kan bli 2 om behovet finns. Ett utmärkt boende som öppnar upp möjligheten för den äldre generationen att sälja villan som blivit för stor och flytta till ett mindre, mer bekvämt boende. Eller för barnfamiljer som får närhet till bra skolor och barnomsorg, och naturen direkt utanför dörren. Bra buss- och tågförbindelser finns i direkt närhet till området för dig som pendlar. Välkommen med din intresseanmälan! Tillträde kan ske snarast om så önskas.

 • Plus
Hanses gattu 3, Svedjan, Gagnefs kommun

Hanses gattu 3

Villa
Svedjan, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
4 100 000 kr
250 m²
7 rum
1 720 m² tomt

Med privat läge i idyllisk bymiljö i Svedjan finns denna fantastiska dalagård med anor från 1600-1700-talet. Är du på jakt efter en Dalagård med det där extra allt. Söker ni ett generationsboende eller letat efter den där topprenoverade gården med möjlighet att ha din verksamhet på hemmaplan, bo och hyra ut samtidigt. Då ska ni genast sluta leta och anmäla ert intresse för denna unika pärla. Gården har tre boningsdelar där samtliga genomgått en genuin och rejäl renovering från grund till tak i samtliga hus och den gamla ladan de senaste 15 åren. Här har man genom årens lopp renoverat med en känsla för byggnadsvård och tidsenlig bevarat gamla gården både interiört och exteriört. Samtidigt erbjuder gården en lyxig pool och poolområde, diskret belägen som inte stör gårdens stil eller utformning. Alla bostäder värms upp smidigt med vattenburen värme via bergvärmepump. -Gamla timmerstugan är ett charmigt och mysigt boningshus med nyrenoverat, kök i mycket smakfull stil, vardagsrum med den gamla kaminen och bakugn, gästwc i entréplan samt sovrum och badrum en trappa upp. -Mittenhuset är smakfullt och ljust renoverat. Stor hall, tvättstuga, badrum och pentry i relaxrum/sovrum med glasdörrar ut till altan mot poolområdet. Övre plan har två bra sovrum och fina detaljer som synliga takbjälkar och fin vy över gården. -En del av gårdens väl tilltagna lada har blivit inredd invändigt med häftig studio på gamla höskullen och det gamla stallet kan bli din egen pub eller extra vardagsrum. Till detta har ladan kvar logdelen som fortfarande fungerar som uthus med förvaring. Här finns oändliga möjligheter; för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga, för dig med stor familj där de äldre barnen vill ha egna krypin, generationsboendet där alla kan bo på samma gård, eller för dig som vill bo här under vissa delar av året, hyra ut en del eller ha din verksamhet hemma på gården Svedjan är en underbart pittoresk by med bara några minuters bilfärd till Djurås centrum där det finns matbutiker, apotek, systembolag och tågstationen som tar dig till Stockholm på under 3 timmar, 25 minuter till Leksand och 20 minuter till Borlänge. Det här är en gård med stil och karaktär som gör intryck på alla som besöker den!

 • Plus
Tallvägen 4, Djurmo, Gagnefs kommun

Tallvägen 4

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 995 000 kr
214 + 130 m²
8 rum
922 m² tomt

Det här är villan för dig som vill ha gott om svängrum och för er stora familj eller kanske är det dags att dela en villa i generationer eller två familjer. Här bor man på mycket stora ytor och samtidigt med låga driftkostnader för sin storlek. Nuvarande ägare har kostat på tyngre renoveringar så som målning av fasad, en helt ny luft/vatten-värmepump, solpaneler på taket och vedpanna. Pannan har stora ackumulatortankar vilka är helautomatiska mot värmepumpen som smidigt slår av vid eldning och sparar energi. Huset har tidigare varit uppdelad i två bostäder men idag en rejäl bostad med många möjligheter. Villan i två plan med källare erbjuder rymliga sociala ytor på alla planen. Bostadshuset inrymmer hela 5 sovrum, stort vardagsrum, allrum uppe, som kan bli fler sovrum om ni blir många fler. Dessutom rejäla ytor för både prylar och tonårings krypin med egen ingång i källaren. Ett badrum finns på varje plan, så man slipper vänta på familjemedlemmar som tar för mycket tid på sig. Lägg där till bastu med dusch och relax i källaren samt alla praktiska utrymmen med förvaring. I källarplanet får, förutom värmesystemet, även fordon och prylar plats i garaget under huset och även det större garaget på framsidan. Från köket nås en altan med inbyggda högtalare som höjer stämningen. Utanför altanen ett stort trädäck i olika nivåer med både jacuzzi och en nedsänkt pool. En oas att ta över. Uteplatsen mot baksidan har ett insynsskyddat läge och här har familjen njutit av att samlats för ostört umgänge i form av grillkvällar och mysiga spabad. Tomten har ett trevligt läge och är lättskött intill skogsbrynet Från förstukvisten ser man grundskolans entré som bara ligger ett stenkast bort. Fastigheten är belägen i ett omtyckt område en kort promenad från den populära Djurmoskolan med förskola och F-6 och har ett bra pendlingsavstånd till Falun, Borlänge och Leksand. Bra service med bland annat mataffärer, bensinstation, tågstation och apotek finns i Djurås, endast några kilometer bort.

NÄRSEN, Vansbro, Vansbro kommun

NÄRSEN

Tomt
Vansbro, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
95 000 kr
1 362 m² tomt

Nu erbjuds en byggbar tomt belägen i området Lindan, inte långt från sjön Närsens fina sandstrand i Nås Finnmark. Till stranden promenerar du fyrhjulingsvägen på bara några minuter. Med endast en handfull fastigheter runt din, kan detta bli en plats för att bygga ditt fritidshus, hämta andan från vardagen utan att blir störd av för många. Bilväg hela vägen fram (bom). Sommarvatten tas via naturkälla i området till grannfastigheter. I området finns el anslutet. Kontakta ellevio för anslutningskostnader. För nybyggnation krävs bygglov från Vansbro Kommun. En kommande försäljning då vägen ej plogas hela vägen fram och framkomligheten svårare vintertid. Kontakta mäklaren för mer info. Välkomna med er anmälan via hemsidan.

Brovägen 1, Vansbro, Vansbro kommun

Brovägen 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
495 000 kr
104 + 96 m²
4 rum
1 185 m² tomt

Söker du ett insynsskyddat läge men ändå gång och cykelavstånd till det mesta i Vansbro. Se genast hit. Här kommer en villa med potential att visas inom kort. Huset är byggt i 1 och ½- plan med källare där man får plats med kök, ett rymligt vardagsrum med kamin, wc och 3 sovrum, varav 2 på övre planet. Källaren inrymmer förvaring, pannrum, matkällare och badrum med relax som ägaren påbörjat en renovering av. Här står nu ett rejält hus för dig att ta över som ditt kommande projekt och göra i ordning enligt kontens alla regler, dagens branschregler och ditt tycke och smak. På tomten finns äldre förråd och enklare stuga i behov av omvårdnad och kärlek. Med skogen som närmaste granne och ytor att odla på blir detta ett perfekt första hus att ta hand om, utan att få lappsjuka. Välkommen att anmäla ert intresse redan nu.

 • Plus
Myrholen 68, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Myrholen 68

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 725 000 kr
94 + 65 m²
4 rum
2 260 m² tomt

På Myrholen 68 hittar vi denna charmiga och välvårdade 50-talsvilla med verkstadsgarage och stort förråd! På Myrholen råder en hemtrevlig och familjär känsla, här bor man både barnvänligt och "på landet" men ändå med närhet till det mesta man behöver. Efter den slingrande byvägen radar små villor och gårdar upp sig. Ovanifrån ser de nästan ut som ett rutigt lapptäcke av gräsmattor, åkrar och stugor. Fastighetens läge högst upp längs byvägen är lugnt och inte många bilar passerar här utan ärende. Denna villa är en bostad om 4 rok, fördelat på 1,5 plan och källare och har under nuvarande ägares tid renoverats och rustats i omgångar och är snart redo för en ny ägare att ta vid. På entréplanet finns kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum och wc/dusch, på ovanvåningen ryms ytterligare två sovrum och förråd. I källarplanet finns tvättstuga, pannrum, matkällare och flera förrådsutrymmen. På fastigheten finns också en byggnad uppförd ca 2010 som med sina ca 160 m2 huserar ett stort verkstadsgarage med hela 5.40 m i takhöjd, samt ett stort oisolerat förråd med många möjligheter. Tomten är alldeles lagom stor och passar för alltifrån trädgårdsintressen till barnens lekar, endast fantasin sätter gränsen! Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt hos mäklaren på visningen. Hör av dig till ansvarig mäklare för anmälan till visning!

Nordanbyvägen 42, Mockfjärd, Gagnefs kommun
 • Ons 4 okt kl 16:00

Nordanbyvägen 42

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 295 000 kr
126 + 77 m²
4 rum
1 039 m² tomt

Nu erbjuds ett mycket prisvärt, välskött och inflyttningsklart villaboende med gångavstånd till affär, restaurang, skola/förskola och kommunikationer! Bostaden, som är en trivsam villa i 1,5 plan med källare, har 4 rok och lämpar sig bra för både det lilla och stora hushållet. På entréplanet finns en tillbyggd entréhall, inre hall, badrum, sovrum 1, stort vardagsrum/matrum med utgång till en veranda (här finns möjlighet att göra ett extra sovrum), samt kök med matplats. En trappa upp hittar du en hall med förråd, ytterligare två sovrum, samt wc/duschrum. I källaren finns pannrum, renoverat wc/duschrum med tvättmaskin och en trevlig bastu, gillestuga, gästrum, samt rejäla förrådsutrymmen. Ett hem som är flexibelt och inte lämnar mycket kvar att önska! Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för lek, trädgårdspyssel och utekvällar på altanen i goda vänners lag. Här finns ett fristående garage och en redskapsbod. Gräsmattan sköts bekvämt av en robotgräsklippare och sommartid kan du sköta trädgårdsbevattning genom samfällighetens egna älvvattenpump. Nordanbyn är ett lugnt och tryggt bostadsområde utan genomfartstrafik där det mesta av service finns på gångavstånd. Endast ett stenkast bort finns en restaurang och en busshållplats där alla passerande bussar stannar och den lokala ICA-affären går du till på 5-10 minuter. Mockfjärdsskolan. som ligger på andra sidan ravinen, erbjuder både förskola och grundskola åk F1-9, perfekt för dig med barn i skolåldern då barnen kan gå den korta biten via cykelvägen, från hemmets dörr, till skolans entré! På skolområdet ligger också en hockeyplan och sporthallen för den aktive, samt Familjens Hus med MVC, BVC och öppen förskola. Från fastigheten är det smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Genom att bo med detta läge kan familjen spara både tid, energi och miljö. Bostaden är besiktad med gott resultat för försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Skansbacken 216, 218 och 220, Nås, Vansbro kommun

Skansbacken 216, 218 och 220

Gård/Skog
Nås, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 895 000 kr
290 + 115 m²
14 rum
3,1 ha tomt

Det är inte ofta som möjligheten finns att förvärva ett gammalt, välkänt objekt så som Skansbackens pensionat i Nås. Här har det förr under många år och generationer bedrivits pensionat. Förr i form av mat och logi tillsammans med många evenemang i pensionatets olika byggnader, inte minst på gårdens loge sommartid. Nuvarande ägare har nyttjat fastigheten och husen som bostad/övernattning för sina anställda. Nu finns möjlighet för näste ägare att ta vid och förverkliga er dröm, bostad i flera generationer, pensionat eller uthyrning av boende under dalarnas alla evenemang under året. Välkomna hit att sätta dina planer i verket. Rulla in genom byn och mot entrén längs den lilla grusvägen, så välkomnas ni av en stor gårdsplan som ramas in av rejäla uthuslängor där både loge, hönshus, gamla stallet och garage rymmer gott om förvaring. Mitt på gårdsplanen ligger huvudbyggnaden med pensionatets serveringslokaler direkt intill det gamla restaurangköket i huset, som nu behöver moderniseras och uppdateras för att hålla dagens restaurangstandard. Här i huvudbyggnaden finns dessutom 10 bäddar fördelade i 6 rum på övre plan. Invändigt har husets charm bevarats med knarrande trägolv, målad bröstpanel och den tidstypiska gästgivarstapeten som ger ett gemytligt första intryck. Totalt har pensionatet tidigare haft 33 sängplatser för uthyrning som använts både vinter och sommartid av förbiresande gäster på väg till fjällen eller evenemang så som Vansbrosimningen, dansbandsvecka och Vasaloppet. Gården behöver en ny ägare som omsorgsfullt gör detta till sitt nya projekt, möjligheterna är många. Förutom huvudbyggnaden på tomten finns ett gammalt härbre och bagarstuga med sängplatser för sommarhalvåret. Annexet är ett eget hus, även det har 4 sovrum med egna badrum och upp till 11 sängplatser. Till detta finns även enplanshuset med källare, ett Faluhus som nyttjats till privatbostad och ligger på en egen tomt sedan det uppfördes 1979. Huset är i original och behöver en rejäl upprustning av källaren samt ytskikt. Detta ligger på en egen fastighet precis intill pensionatet vilket blir praktiskt med verksamheten runt knuten. Möjlighet till Jakträtt. Välkommen att anmäla intresse för mer information!

 • Plus
Färmsnäs 43, Färmsnäs, Gagnefs kommun

Färmsnäs 43

Villa
Färmsnäs, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 350 000 kr
113 + 117 m²
4 rum
1 338 m² tomt

En topprenoverad faluröd villa mitt i Dalarna. I den mysiga byn färmsnäs ligger gårdarna uppradade längs den slingrande byvägen där de faluröda husen påminner om Bullerbyn. Här bor man precis utanför Mockfjärd, i typisk dalamiljö och bara ett stenkast från populära badplatsen vid Nässidammen. Har du tröttnat på renoveringar och vill bara flytta in och bo, men inte nöjer dig med vad som helst. Kika genast närmare på denna villa. Här erbjuds en lyxig 1 och 1/2-plansvilla med källare där allt invändigt och utvändigt är renoverat. De senaste året har huset genomgått en exklusiv förvandling med en renoveringar där man inte sparat på krutet. Direkt när man kliver innanför dörren så upplevs bostaden som en lyxig hotellsvit i en storstad. Stenmaterial, badrum med både dusch och jacuzzi. Sovrum med en walk in closet som många bara har på önskelistan. Stilrent och påkostat kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Här når man också glasverandan och trädäcket. Övre planet har två stora öppna ytor, här Kan man dela upp och få sovrum idag. Källaren rymmer familjens alla prylar och sådant du vill gömma. Tvättstuga, pannrum med dubbla värmepumpar, garage och wc med dusch. En villa redo att flytta rakt in i. Bostaden är varudeklarerad med ett gott resultat. Protokoll finns att ta del av hos mäklaren på visningen. Anmäl ditt intresse redan nu. Detta vill du inte missa.

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:16, Gagnef, Gagnefs kommun

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:16

Tomt
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
195 000 kr
1 770 m² tomt

Trevlig fritidshustomt för byggnation i Södra Tansbodarna utanför Mockfjärd, med fin utsikt ned mot sjön Tansen. Tomten har bra åtkomlighet då väg finns fram till tomtgräns (servitut kommer att upprättas). Uppskattningsvis ligger fastigheten ca 200 m från sjön. I köpet ingår medlemskap i Brygglagets Samfällighetsförening, en förening med ca 25 familjer, med tillgång till ett område nere vid vattnet med bryggor och möjlighet till båtplats. Södra Tansbodarna är ett populärt, lugnt och trivsamt fritidshusområde beläget runt sjön Tansen i Mockfjärd. Här bor du med närhet till vattnet med ädelfiske, samt bad- och båtplats. Eller varför inte utforska någon av de fina vandringsleder som finns i området? I Mockfjärd, ca 15 minuters bilresa bort, har du en bra service med mataffär, postservice och flera matställen. Med bil når du även Gagnefs golfbana där du kan njuta både av spel och vacker natur invid Västerdalälven. Känns detta intressant för dig? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:17, Gagnef, Gagnefs kommun

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:17

Tomt
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
195 000 kr
1 971 m² tomt

Fin fritidshustomt för byggnation i Södra Tansbodarna utanför Mockfjärd, med utsikt ned mot sjön Tansen. Fastigheten har bra åtkomlighet då väg finns fram till tomtgräns (servitut kommer att upprättas). Uppskattningsvis ligger fastigheten ca 250 m från sjön. I köpet ingår medlemskap i Brygglagets Samfällighetsförening, en förening med ca 25 familjer, med tillgång till ett område nere vid vattnet med bryggor och möjlighet till båtplats. Södra Tansbodarna är ett populärt, lugnt och trivsamt fritidshusområde beläget runt sjön Tansen i Mockfjärd. Här bor du med närhet till vattnet med ädelfiske, samt bad- och båtplats. Eller varför inte utforska någon av de fina vandringsleder som finns i området? I Mockfjärd, ca 15 minuters bilresa bort, har du en bra service med mataffär, postservice och flera matställen. Med bil når du även Gagnefs golfbana där du kan njuta både av spel och vacker natur invid Västerdalälven. Känns detta intressant för dig? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 25