Mäklare Anna Björklund Pettersson

Anna Björklund Pettersson

Om mig

Jag har arbetat på Svensk Fastighetsförmedling sedan 2006, först som mäklarassistent, och sedan 2021 som fastighetsmäklare. Efter många år i branschen har jag skaffat mig en stadig ryggsäck av rutin och erfarenheter inom yrket och marknader i olika skeden. Min ambition är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån just din situation och din bostad och jag strävar alltid efter att ge dig som kund bra service, en trygg affär och bäst betalt. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bröttjärna 203, Bröttjärna, Gagnefs kommun
 • Borttagen före visning

Bröttjärna 203

Villa
Bröttjärna, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
995 000 kr
67 + 38 m²
3 rum
1 070 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Tegelbruksvägen 24, Gagnef, Gagnefs kommun

Tegelbruksvägen 24

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 675 000 kr
115 + 115 m²
4 rum
891 m² tomt

Nu ges möjligheten att knipa denna totalrenoverade villa mitt i Stationssamhället i centrala Gagnef! Här har du endast ett par minuters promenad både till den välsorterade matbutiken och kommunikationer via både tåg och buss, samt knappa kilometern till skola/förskola. Låter det intressant ska du fortsätta läsa! Bostaden har sedan nuvarande ägares köp (2021) genomgått en helrenovering där inte mycket lämnats orört. Man har bland annat satt in ett nytt Ballingslöv-kök, öppnat upp mellan vardagsrum och matrum och satt in en pardörr mot trädgården. Vidare har man renoverat två badrum, fräschat upp ytskikt, dränerat om och lagt nytt yttertak. Det sitter numera en ny luft-vatten värmepump, samtliga avlopp är utbytta och relining ut till gatan är fixad och man har dessutom bytt ut all el. Den som köper denna bostad behöver med andra ord inte tänka på tyngre investeringar de närmsta åren. Entrén till bostaden går via pardörrarna till den välkomnande inglasade farstukvisten med målade snickerier. Vidare in i entréplanet finns entréhall, kök, ett stort matrum/vardagsrum, samt en wc/dusch. En trappa upp finner vi ett rymligt tv-rum/allrum med en praktisk garderobsdel i passagen ut till balkongen. Vidare finns två rejäla sovrum och ett helkaklat wc/duschrum. I källarplanet hittar vi en stor svale, vin/matkällare, stor tvättstuga med duschplats, stort förrådsrum, samt pannrum med värmepumpen. Hela bostaden har en mycket hemtrevlig känsla och färg- och materialval matchar bostaden väl. På fastigheten står också ett fristående kallgarage, en redskapsbod, samt ett litet uthus med två förråd, vedbod och en hel loftvåning. Mot vägen sitter ett bullerplank som ger en privat känsla, trots det centrala läget. Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Flosjövägen 13, Dala-Floda, Gagnefs kommun

Flosjövägen 13

Villa
Dala-Floda, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 550 000 kr
120 m²
4 rum
2 105 m² tomt

Sedan många generationer tillbaka har gården, som ibland kallas för "Lilla Mårbacka", gått i släkten. Nu är det dock dags för en ny ägare att ta sig an denna oslipade pärla! Lite på höjden i vackra Syrholen, en kort promenad från den populära badplatsen, ligger denna gamla gård med sin ståtliga uppsyn. Den vita villan, eller "slottet" som säljaren själv säger, har en karaktäristisk pelarveranda och sticker ut från den annars så typiska "dalaidyllen" med röda hus och vita knutar. Här har du en bostad som faktiskt lever upp till det annars urvattnade uttrycket att ha "goda potential"! Entrén till bostaden sker idag via "köksingången" till höger och här tar du dig via en liten hall direkt vidare in i det stora köket. Därefter kommer den rymliga hallen/allrummet, som en gång fungerat som huvudentré, ett stort vardagsrum med öppen spis (ej i bruk) och ett badrum. En trappa upp finns två rymliga sovrum, varav ett med öppen spis (ej i bruk), och ett stort allrum som skulle gå att dela av för extra sovrum. Här når du också balkongen. I källarplanet finns tre rymliga rum, varav ett med värmepumpen, ett med tvättmaskin och ingång till matkällare och det tredje med groventré och vedspis (ej i bruk). Hela bostaden känns luftig och rymlig. Samtliga ytskikt är äldre och i behov av renovering/upprustning. Det gula huset på gården totalrenoverades under 70-talet och beboddes därefter av både familj och hyresgäster, men har sedan ca 15 år tillbaka stått obebott och kallställt. Denna bostad är i 1,5 plan och här finns 3-4 rok om ca 100 m2 (OBS! ytan uppskattad). Denna bostad är EJ besiktad och försäljes i befintligt skick med friskrivning. På fastigheten finns också "Verkstaden", där man under många år haft snickeriverksamhet, en stor lada med fina utrymmen, "Klädhärbret", foderhärbre och en jordkällare. Tiden har gått sedan gårdens glansdagar, men det är lätt att föreställa sig hur skuggan från trädet som står på framsidan varit det självklara valet för en paus under alla år som gått. Är det kanske du som ska sätta ut trädgårdsmöblerna nästa sommar? Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Balkong
Blyvägen 1, Insjön, Leksands kommun

Blyvägen 1

Villa
Insjön, Leksands kommun
Svensk Fastighetsförmedling Leksand
1 900 000 kr
131 m²
4 rum
833 m² tomt

På Blyvägen 1 i Insjön ligger denna hemtrevliga villa på en insynsskyddad hörntomt i familjärt område. Bostaden är välkomnande och rymlig med sina 4-5 rok, varav 3 sovrum. Här får hela familjen plats! Här finns bra sociala ytor i det rymliga vardagsrummet och sommartid öppnar du upp från köket och matplatsen kan flytta ut till verandan. På entréplanet finns entréhall, sovrum, ett stort vardagsrum i vinkel (med möjlighet att göra ett extra sovrum), kök med matplats och utgång till verandan, samt ett wc/dusch/tvättrum. På ovanvåningen finns en möblerbar hall, ytterligare två sovrum, samt wc/duschrum med bastu. Nedre Heden är ett av Insjöns trevliga bostadsområden. Här bor du med närhet till matbutik, skola, idrottsplats, busshållplats och tågstation. Är du intresserad av att odla så finns det växthus på gården och med skörden från plommonträden kan du koka din egna sylt. Huset är besiktat för försäkringen Varudeklarerat och ett besiktningsprotokoll från Anticimex kommer finnas tillgängligt på visningen. Vill du bo barnvänligt med närhet till det mesta? Välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Holgattu 2, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Holgattu 2

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 375 000 kr
130 + 15 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Äldre lantgård med centralt läge i Mockfjärd! Med ett centralt läge, mitt i Mockfjärd, ligger den så kallade "Knutesgården", en charmig äldre lantgård, i foten av byn Nordanholen. Här har man under flera generationer bedrivit lantbruk med både jordbruk och djurhållning. Hästar, kossor och höns är bara några av de djur som huserats på gården. Visst ser den omkringliggande miljön lite annorlunda ut idag. Grusvägarna har asfalterats, många av åkrarna har bebyggts och trafiken gör sig såklart påmind. Djuren har flyttat från gården, men i byggnaderna finns mycket kvar som starkt minner om tiden då verksamheten var i full gång. Boningshuset, som man tror är byggt i slutet av 1800-talet, har bevarat mycket av sin äldre charm och är inte "sönderrenoverat" som många äldre hus kan vara. Köket har gott om arbetsytor och en stor matplats, kanske samlades man här efter arbetsdagen för att summera dagen? På ovanvåningen finns ytterligare ett kök. Det har inte varit i bruk på många år, men skvallrar ändå om hur man ofta levde förr, i generationsboende. Ytskikten är äldre, men välvårdade och i bostaden finns flera eldstäder, trägolv, gamla spegeldörrar, paneler och vackra foder. Sammantaget en hemtrevlig och trivsam bostad, som faktiskt går alldeles utmärkt att "bara flytta in i", precis som den är. På gården finns utöver boningshuset en stor ekonomibyggnad med bland annat förråd, äldre stall, fejs och lada. I den andra ekonomibyggnaden hittar vi spannmålsmagasin och gårdens bagarstuga. Vidare finns också ett traktor- och redskapsgarage, samt ett stolphärbre. Här bor du centralt med närhet till det mesta! Skola och förskola ligger endast några hundratals meter bort, busshållplatsen likaså. Vill du variera den hemlagade maten finns två restauranger inom ett par kilometers avstånd, varav den ena mycket nära. ICA-affären promenerar du till på 10 minuter och badplats, utegym och ridhus når du efter samma tid på cykeln. Fastigheten är idag taxerad som villafastighet och en verkstadsdel söder om riksvägen (6:20 1) är under avstyckning och ingår inte i köpet. Tomten sträcker sig ändå en bit över riksvägen och ängen mittemot huset kommer fortsatt höra till gården. Bostaden är besiktad med försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Tillträde därefter enligt överenskommelse. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Myrholen 68, Mockfjärd, Gagnefs kommun

Myrholen 68

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 725 000 kr
94 + 65 m²
4 rum
2 260 m² tomt

På Myrholen 68 hittar vi denna charmiga och välvårdade 50-talsvilla med verkstadsgarage och stort förråd! På Myrholen råder en hemtrevlig och familjär känsla, här bor man både barnvänligt och "på landet" men ändå med närhet till det mesta man behöver. Efter den slingrande byvägen radar små villor och gårdar upp sig. Ovanifrån ser de nästan ut som ett rutigt lapptäcke av gräsmattor, åkrar och stugor. Fastighetens läge högst upp längs byvägen är lugnt och inte många bilar passerar här utan ärende. Denna villa är en bostad om 4 rok, fördelat på 1,5 plan och källare och har under nuvarande ägares tid renoverats och rustats i omgångar och är snart redo för en ny ägare att ta vid. På entréplanet finns kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum och wc/dusch, på ovanvåningen ryms ytterligare två sovrum och förråd. I källarplanet finns tvättstuga, pannrum, matkällare och flera förrådsutrymmen. På fastigheten finns också en byggnad uppförd ca 2010 som med sina ca 160 m2 huserar ett stort verkstadsgarage med hela 5.40 m i takhöjd, samt ett stort oisolerat förråd med många möjligheter. Tomten är alldeles lagom stor och passar för alltifrån trädgårdsintressen till barnens lekar, endast fantasin sätter gränsen! Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt hos mäklaren på visningen. Hör av dig till ansvarig mäklare för anmälan till visning!

Nordanbyvägen 42, Mockfjärd, Gagnefs kommun
 • Imorgon kl 16:00

Nordanbyvägen 42

Villa
Mockfjärd, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 295 000 kr
126 + 77 m²
4 rum
1 039 m² tomt

Nu erbjuds ett mycket prisvärt, välskött och inflyttningsklart villaboende med gångavstånd till affär, restaurang, skola/förskola och kommunikationer! Bostaden, som är en trivsam villa i 1,5 plan med källare, har 4 rok och lämpar sig bra för både det lilla och stora hushållet. På entréplanet finns en tillbyggd entréhall, inre hall, badrum, sovrum 1, stort vardagsrum/matrum med utgång till en veranda (här finns möjlighet att göra ett extra sovrum), samt kök med matplats. En trappa upp hittar du en hall med förråd, ytterligare två sovrum, samt wc/duschrum. I källaren finns pannrum, renoverat wc/duschrum med tvättmaskin och en trevlig bastu, gillestuga, gästrum, samt rejäla förrådsutrymmen. Ett hem som är flexibelt och inte lämnar mycket kvar att önska! Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för lek, trädgårdspyssel och utekvällar på altanen i goda vänners lag. Här finns ett fristående garage och en redskapsbod. Gräsmattan sköts bekvämt av en robotgräsklippare och sommartid kan du sköta trädgårdsbevattning genom samfällighetens egna älvvattenpump. Nordanbyn är ett lugnt och tryggt bostadsområde utan genomfartstrafik där det mesta av service finns på gångavstånd. Endast ett stenkast bort finns en restaurang och en busshållplats där alla passerande bussar stannar och den lokala ICA-affären går du till på 5-10 minuter. Mockfjärdsskolan. som ligger på andra sidan ravinen, erbjuder både förskola och grundskola åk F1-9, perfekt för dig med barn i skolåldern då barnen kan gå den korta biten via cykelvägen, från hemmets dörr, till skolans entré! På skolområdet ligger också en hockeyplan och sporthallen för den aktive, samt Familjens Hus med MVC, BVC och öppen förskola. Från fastigheten är det smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Genom att bo med detta läge kan familjen spara både tid, energi och miljö. Bostaden är besiktad med gott resultat för försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Bygdtäktsgattu, Gärde 3:16, Gagnef, Gagnefs kommun

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:16

Tomt
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
195 000 kr
1 770 m² tomt

Trevlig fritidshustomt för byggnation i Södra Tansbodarna utanför Mockfjärd, med fin utsikt ned mot sjön Tansen. Tomten har bra åtkomlighet då väg finns fram till tomtgräns (servitut kommer att upprättas). Uppskattningsvis ligger fastigheten ca 200 m från sjön. I köpet ingår medlemskap i Brygglagets Samfällighetsförening, en förening med ca 25 familjer, med tillgång till ett område nere vid vattnet med bryggor och möjlighet till båtplats. Södra Tansbodarna är ett populärt, lugnt och trivsamt fritidshusområde beläget runt sjön Tansen i Mockfjärd. Här bor du med närhet till vattnet med ädelfiske, samt bad- och båtplats. Eller varför inte utforska någon av de fina vandringsleder som finns i området? I Mockfjärd, ca 15 minuters bilresa bort, har du en bra service med mataffär, postservice och flera matställen. Med bil når du även Gagnefs golfbana där du kan njuta både av spel och vacker natur invid Västerdalälven. Känns detta intressant för dig? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:17, Gagnef, Gagnefs kommun

Bygdtäktsgattu, Gärde 3:17

Tomt
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
195 000 kr
1 971 m² tomt

Fin fritidshustomt för byggnation i Södra Tansbodarna utanför Mockfjärd, med utsikt ned mot sjön Tansen. Fastigheten har bra åtkomlighet då väg finns fram till tomtgräns (servitut kommer att upprättas). Uppskattningsvis ligger fastigheten ca 250 m från sjön. I köpet ingår medlemskap i Brygglagets Samfällighetsförening, en förening med ca 25 familjer, med tillgång till ett område nere vid vattnet med bryggor och möjlighet till båtplats. Södra Tansbodarna är ett populärt, lugnt och trivsamt fritidshusområde beläget runt sjön Tansen i Mockfjärd. Här bor du med närhet till vattnet med ädelfiske, samt bad- och båtplats. Eller varför inte utforska någon av de fina vandringsleder som finns i området? I Mockfjärd, ca 15 minuters bilresa bort, har du en bra service med mataffär, postservice och flera matställen. Med bil når du även Gagnefs golfbana där du kan njuta både av spel och vacker natur invid Västerdalälven. Känns detta intressant för dig? Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 9