Mäklare Karin Liss

Karin Liss

Om mig

Q1 2023 - Bäst Betyg Dalarna , (enligt kunder Reco.se) 2022 - Mest trovärdig i Gagnef/Vansbro (enligt kunders rekommendationer via Reco.se) 2022 - Nr 1, Antal sålda villor och fritidshus i Dalarna, (Hemnet.se) 2022 - Topp 10 antal sålda villor och fritidshus i Sverige, (Hemnet.se) 2022 - Flest antal sålda villor och fritidshus i Gagnefs kommun och högst försäljningsvärde, (hittamäklare.se) 2022 - Flest antal sålda villor och fritidshus i Vansbro och högst försäljningsvärde, (Hittamäklare.se)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ängsvägen 16, Storbyn, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängsvägen 16

Villa
Storbyn, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
995 000 kr
135 m²
6 rum
1 052 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem på Ängsvägen 16, centralt beläget i Storbyn, Dala-Järna. Detta praktiska 1 ½-planshus erbjuder en harmonisk boendemiljö med närhet till både naturen och bekvämligheter i byn. Med sina sex rum har huset hela 4 sovrum som ger gott om utrymme för familjen att trivas och växa, en perfekt kombination av rymlighet och hemtrevnad. De rymliga och ljusa rummen ger möjlighet till olika inredningslösningar och skapar en flexibel boendemiljö för hela familjen. Här finns utrymme för både lek och avkoppling. Huset är utrustat med luftvärmepump och en ny kamin som hjälper till att ge både mysfaktor och en bekväm inomhusmiljö under alla årstider. En altan nås via vardagsrummet, perfekt att kunna njuta av utomhus, men ändå under tak en "svensk sommardag". Tomten erbjuder ytor för spring i benen och trädgård att pyssla i för den som har gröna fingrar. På uppfarten har man plats för egen parkeringsplats och besökare, samt utrymme för både bil och prylar i ett rejält garage. Här bor man i ett lugnt och tryggt område då Storbyn och Dala-Järna är känt för sin vänliga atmosfär och gemenskap, vilket gör detta till det perfekta stället att kalla hemma. Läget är nära bekvämligheter, kort avstånd till lokala affärer, skola och byns service gör vardagen smidig och enkel. För de som är intresserade av att uppleva detta hem på nära håll, vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning. Välkommen med din intresseanmälan!

Tyna 1, Tyna, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tyna 1

Villa
Tyna, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
450 000 kr
73 + 73 m²
3 rum
2 850 m² tomt

I Nås belägen längs byvägen, på andra sidan älven, erbjuds en välskött villa i ett plan med källare i byn Tyna. Söker du en första bostad utan allt för stora bostadsytor och lättskött tomt. Samtidigt med många praktiska ytor så som en fint timrad bagarstuga, vedbod, förråd samt ett timrat gästhus. Med adressen Tyna 1 ligger det trivsamma huset privat, men ändå nära byn. Huset har en praktisk planlösning i form av 3 R.O.K med två sovrum, välskött kök och ett rejält vardagsrum samt badrum på entréplanet. Lägg där till en praktisk källare som inrymmer gott om förvaring, pannrum, tvättstuga, och verkstad/garagedel. Bostaden har kombipanna med ved/olja och har senaste tiden värmts upp med olja. Fastigheten har en välskött trädgårdstomt som inte kräver allt för mycket underhåll och samtidigt har potential om du alltid önskat en trädgård att börja plantera och odla i. Här bor du ute på landsbygden med skog, åkrar och en fin natur utanför huset. Samtidigt nära in till centrala Nås via bron över Västerdalälven där man kommer in till till byns skola, macken med tempobutiken samt busshållplatsen intill E16 om du behöver pendla kommunalt till närliggande orterna Järna, Vansbro med dess utbud av skolor, simhall och butiker eller direktbussen till Borlänge på dryga timmen. Ute på landsbygden, men ändå inte för långt från större samhällen och arbetstillfälle så finner du här ett prisvärt boende. Kommande annons i väntan på invändig fotografering. Anmäl ert intresse till mäklaren för visning!

 • Plus
Morn 205, Dala-Järna, Vansbro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Morn 205

Villa
Dala-Järna, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 200 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
2 062 m² tomt

Söker du den där perfekta villan med alla boytor i entréplanet? Lägg där till lantligt läge med åkrarna precis utanför, en praktisk jordkällare, renoverat uthus med rejäl carport och friggebod på tomten. Läget i byn Morn i Järna med närheten till älven och de böljande åkrarna med hästhagarna precis utanför är svårslaget. Här erbjuds nu ett välskött hus med oisolerad källare som nås från utsidan. Villan har en planlösning som passar många, trivsamt och renoverat kök med utgång till altan i privat och soligt läge in mot tomten. Matplatsen med vy mot åkrarna i öppen planlösning mot vardagsrummet har stor braskamin. Rejält badrum och gästwc är renoverade, tre sovrum varav master bedroom har platsbyggda garderober och utgång till altanen. Huset har vattenburen värme via bergvärmepump och är ett energisnålt hus med 3-glasfönster. Lägg där till friggeboden på tomten som även den är isolerad och kan bli gäststuga eller tonåringens egna krypin. Uthuset (den timrade gamla ladugården) rymmer många prylar och den tillbyggda carporten har plats för 2 bilar. Här bor man bara några minuter på cykel från centrala Järna och inte lång tur med bil till Vansbro. Läget är ostört med åkrar och skogen som trivsam granne. Inte lågt från huset ligger badplatsen intill älven. Från tomten har man nära till fina vandringsleder i området. Ett läge som sällan kommer ut på marknaden. Anmäl ditt intresse !

 • Plus
Hagvägen 13, Storbyn, Vansbro kommun
 • Budgivning pågår

Hagvägen 13

Villa
Storbyn, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
995 000 kr
84 + 98 m²
1 070 m² tomt

Storbyn, Dala-Järna erbjuds snart ett välskött enplanshus med källare. Här bor du på en familjär och lugn gata, i ett välplanerat hus med tre sovrum och rejält badrum och kök med matplats intill. Från vardagsrummet har man en utgång till den inglasade altanen som förlänger sommaren. En välskött bostad där många stora investeringar är gjorda på senare år så som bergvärmepump, tak, och fönster. Dessutom har man bevarat vedpannan i källaren och kan hålla ner sin elförbrukning om även den nyttjas. Här har man rejäla ytor i källaren och garaget. Huset passar både den stora familjen eller paret som vill ha stora ytor att husera på. Utvändigt har man möjligheter till odling och fixande i trädgård och fler förvaringssätt ryms i förråd och garage. Här bor ni tryggt och bekvämt med promenadavstånd till det mesta- matbutik, skolan, lekparker och grönområden. Kommande försäljning i väntan på besiktning! Anmäl ditt intresse redan nu!

Aspvägen 1B, Grönalid, Vansbro kommun

Aspvägen 1B

Lägenhet
Grönalid, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
325 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 1/2
5 080 kr/mån
5 354 kr/m²

Nu erbjuds en rymlig tvåa i markplan redo att flytta in i. Mitt i bostadshuset, belägen på lugnt läge på Grönalid bor man här nära byn, men samtidigt med skogen som granne. Lägenheten, som ligger på entréplanet, har stilrena, ljusa toner på väggar och fina slitstarka golv. Från köksfönstret kan man hålla koll på gården. Ett charmigt bevarat kök med bra arbetsytor, förvaring i köksskåp och utrymme för matplats. Från vardagsrummet har man utgång till uteplatsen som har en grönskande gräsmatta och skogsdungen precis utanför. Här har föreningen nyligen stamrenoverat fastigheten och samtidigt renoverat badrummet med ny matta och våtrumstapet, rymlig duschhörna, wc, handfat och plats för tvättmaskin. Söker du en välskött botad utan trappor och redo att flytta rakt in i. Anmäl genast intresse för mer information! Välkomna att anmäla er på visning för att uppleva denna pärla på plats.

 • Plus
Skålö 108, Skålö, Vansbro kommun

Skålö 108

Fritidshus
Skålö, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
400 000 kr
45 m²
2 rum
1 994 m² tomt

In längs grusvägen som slingrar sig över åkrarna i Skålö, med endast en granne innanför, erbjuds nu ett fritidshus där du kan ta över och göra detta till din pärla. Här bor man ostört, med skogsbrynet precis intill skogsknuten och skoterleden passerar bokstavligen runt knuten och erbjuder fina leder sommar, som vinter. Utifrån ser stugan ut som den kanske gjorde när den timrades upp på platsen. En faluröd stuga med sitt fina timmer och rödfärgad panel och vita foder. Port och fönsterluckor i tjärad svart passar fasaden. Inne står stugan redo att färdigställas, efter den stora påbörjade renoveringen. Här är det lika bra du tar fram skruvdragaren och snickarbyxorna. Här har projektet påbörjats med möjlighet för er att ta över, bygga upp den roliga delen av renoveringen och fixa till er pärla. Nuvarande ägare har senaste året borrat en brunn, förberett ett badrum med dusch och elanslutning ger möjlighet till förbränningstoalett. I stugans större rum har man förberett för ett kök i öppen planlösning och nyttjat den rejäla takhöjden och byggt ett loft för extra sovplats. Välkommen med din visningsanmälan!

Bäsnavägen 65, Bäsna, Gagnefs kommun

Bäsnavägen 65

Villa
Bäsna, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
995 000 kr
140 + 55 m²
6 rum
1 039 m² tomt

Söker ni den stora villan med möjligheter och ni är inte är rädd för att ta på snickarbältet för arbete? Huset har optimal planlösning för barnfamiljen med sina två sovrum uppe som kan bli två extra om så behövs, samt ett sovrum nere tillsammans med sociala ytor som badrum, kök och vardagsrum på entréplanet. Här erbjuds är en rymlig villa i två plan med källare. Källaren har gott om förvaringsytor, pannrum, tvättstuga med dusch och garage för den som vill skruva med sina motorer och prylar under tak. Idag finns vedpanna som håller driftkostnader nere om du är beredd att elda. Luft/luft-värmepump är ytterligare värmekälla som sköter sig själv. Köket, Badrum/wc har äldre ytskikt och inredning i behov att uppdateras till dagens standard eller efter ert tycke och smak. Att bo i Bäsna ger en gemytlig bymiljö på gång och cykelavstånd. Närheten till älven, sköna skogspromenader efter vandringsleder eller kanske en cykeltur till badet vid Hemtjärn. Längs Bäsnavägen en når ni via en kort tur Bäsna Handel & Krog, ett liten närlivs med restaurang som serverar dig mat när du lessnat på renovering och behöver "bygglunchen". Här har man trevliga utflyktsmål så som "Bäsna Trädgård" där ni kan hitta allt man kan behöva när det är dags att anlägga trädgården eller bara njuta i vacker trädgårdsmiljö och samla inspiration. Här bor man på pendlingsvänligt läge för jobb och skola både inom och utanför kommunen. Ni når bland annat centrala Borlänge på under 20 minuter och samtidigt hör du till populära Gagnefs kommun med trygg förskola och grundskolan (F-2) på cykelavstånd i byn och från villan har vi ca 8 km till Djurås centrum med mataffär och annan service som apotek, vårdcentral och Djuråsskolan (F-9). Välkomna att anmäla er på visning.

 • Plus
Wernervägen 6, Gagnef, Gagnefs kommun

Wernervägen 6

Villa
Gagnef, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 495 000 kr
106 + 62 m²
5 rum
2 813 m² tomt

På välskötta Wernervägen ligger villorna prydligt uppradade. Den vita topprenoverade villan sticker ut ur mängden och känns inbjudande redan vid första anblick. Här erbjuds en topprenoverad bostad från grund till tak, belägen mitt i Gagnef med ett trevligt läge ned mot dalen. Villan byggdes i slutet av 40-talet och är en av de större större husen med den större tomten på gatan. Med sina 1 och 1/2 -plan fördelat på en boyta om 106 kvm +62 kvm källare. Nuvarande ägare har smakfullt tapetserat ytskikt i entréplanets hall och vardagsrum i varma färger, byggt en fin pergola på det stora trädäcket , samt tilläggsisolerat vinden bara senaste åren. Tidigare gjordes stora omfattande renoveringar från dränering och källare till fönster, tak, fasad och byggt om bostaden. Entréplanet utgörs idag av entréhall, ett stort och öppet rum som nu är kombinerat kök med matplats och vardagsrum, perfekt för den sociala familjen! Från matplatsen når man sommarens oas, trädäcket i flera nivåer och den stora trädgården mot dalen. På övre planet finns familjens 3 sovrum med bra förvaring samt wc. I källaren hittar du tvättstuga, förråd, matkällare, pannrum och gamla garaget som idag nyttjats till förvaringsytor. På baksidan av villan kan vi husera utan insyn med en fin, ostörd utsikt. Fastigheten sluttar ned mot dalen. På trädäcket intill huset har man möjligheter till fina grillkvällar och vy över grönskan. Här kan du verkligen hitta lugnet och njuta av fåglarnas kvittrande! På Wernervägen bor du lugnt utan genomfartstrafik, men ändå med promenadavstånd till ICA-affär och kommunikationer via både tåg och buss. Kanske går barnen på förskola eller F-6 på Kyrkskolan, knappa kilometern bort, eller högstadiet inne i Djurås. Du kan med bo med smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Sparar både tid, energi och miljö! Huset är besiktat med ett gott resultat och säljs med försäkringen Varudeklarerat. Besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visning. Kontakta oss för mer information ansvarig mäklare för med information.

Hanses gattu 3, Svedjan, Gagnefs kommun

Hanses gattu 3

Villa
Svedjan, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
4 100 000 kr
250 m²
7 rum
1 720 m² tomt

Med privat läge i idyllisk bymiljö i Svedjan finns denna fantastiska dalagård med anor från 1600-1700-talet. Är du på jakt efter en Dalagård med det där extra allt. Söker ni ett generationsboende eller letat efter den där topprenoverade gården med möjlighet att ha din verksamhet på hemmaplan, bo och hyra ut samtidigt. Då ska ni genast sluta leta och anmäla ert intresse för denna unika pärla. Gården har tre boningsdelar där samtliga genomgått en genuin och rejäl renovering från grund till tak i samtliga hus och den gamla ladan de senaste 15 åren. Här har man genom årens lopp renoverat med en känsla för byggnadsvård och tidsenlig bevarat gamla gården både interiört och exteriört. Samtidigt erbjuder gården en lyxig pool och poolområde, diskret belägen som inte stör gårdens stil eller utformning. Alla bostäder värms upp smidigt med vattenburen värme via bergvärmepump. -Gamla timmerstugan är ett charmigt och mysigt boningshus med nyrenoverat, kök i mycket smakfull stil, vardagsrum med den gamla kaminen och bakugn, gästwc i entréplan samt sovrum och badrum en trappa upp. -Mittenhuset är smakfullt och ljust renoverat. Stor hall, tvättstuga, badrum och pentry i relaxrum/sovrum med glasdörrar ut till altan mot poolområdet. Övre plan har två bra sovrum och fina detaljer som synliga takbjälkar och fin vy över gården. -En del av gårdens väl tilltagna lada har blivit inredd invändigt med häftig studio på gamla höskullen och det gamla stallet kan bli din egen pub eller extra vardagsrum. Till detta har ladan kvar logdelen som fortfarande fungerar som uthus med förvaring. Här finns oändliga möjligheter; för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga, för dig med stor familj där de äldre barnen vill ha egna krypin, generationsboendet där alla kan bo på samma gård, eller för dig som vill bo här under vissa delar av året, hyra ut en del eller ha din verksamhet hemma på gården Svedjan är en underbart pittoresk by med bara några minuters bilfärd till Djurås centrum där det finns matbutiker, apotek, systembolag och tågstationen som tar dig till Stockholm på under 3 timmar, 25 minuter till Leksand och 20 minuter till Borlänge. Det här är en gård med stil och karaktär som gör intryck på alla som besöker den!

 • Plus
Tallvägen 4, Djurmo, Gagnefs kommun

Tallvägen 4

Villa
Djurmo, Gagnefs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
2 950 000 kr
214 + 130 m²
8 rum
922 m² tomt

Det här är villan för dig som vill ha gott om svängrum och för er stora familj eller kanske är det dags att dela en villa i generationer eller två familjer. Här bor man på mycket stora ytor och samtidigt med låga driftkostnader för sin storlek. Nuvarande ägare har kostat på tyngre renoveringar så som målning av fasad, en helt ny luft/vatten-värmepump, solpaneler på taket och vedpanna. Pannan har stora ackumulatortankar vilka är helautomatiska mot värmepumpen som smidigt slår av vid eldning och sparar energi. Huset har tidigare varit uppdelad i två bostäder men idag en rejäl bostad med många möjligheter. Villan i två plan med källare erbjuder rymliga sociala ytor på alla planen. Bostadshuset inrymmer hela 5 sovrum, stort vardagsrum, allrum uppe, som kan bli fler sovrum om ni blir många fler. Dessutom rejäla ytor för både prylar och tonårings krypin med egen ingång i källaren. Ett badrum finns på varje plan, så man slipper vänta på familjemedlemmar som tar för mycket tid på sig. Lägg där till bastu med dusch och relax i källaren samt alla praktiska utrymmen med förvaring. I källarplanet får, förutom värmesystemet, även fordon och prylar plats i garaget under huset och även det större garaget på framsidan. Från köket nås en altan med inbyggda högtalare som höjer stämningen. Utanför altanen ett stort trädäck i olika nivåer med både jacuzzi och en nedsänkt pool. En oas att ta över. Uteplatsen mot baksidan har ett insynsskyddat läge och här har familjen njutit av att samlats för ostört umgänge i form av grillkvällar och mysiga spabad. Tomten har ett trevligt läge och är lättskött intill skogsbrynet Från förstukvisten ser man grundskolans entré som bara ligger ett stenkast bort. Fastigheten är belägen i ett omtyckt område en kort promenad från den populära Djurmoskolan med förskola och F-6 och har ett bra pendlingsavstånd till Falun, Borlänge och Leksand. Bra service med bland annat mataffärer, bensinstation, tågstation och apotek finns i Djurås, endast några kilometer bort.

NÄRSEN, Vansbro, Vansbro kommun

NÄRSEN

Tomt
Vansbro, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
95 000 kr
1 362 m² tomt

Nu erbjuds en byggbar tomt belägen i området Lindan, inte långt från sjön Närsens fina sandstrand i Nås Finnmark. Till stranden promenerar du fyrhjulingsvägen på bara några minuter. Med endast en handfull fastigheter runt din, kan detta bli en plats för att bygga ditt fritidshus, hämta andan från vardagen utan att blir störd av för många. Bilväg hela vägen fram (bom). Sommarvatten tas via naturkälla i området till grannfastigheter. I området finns el anslutet. Kontakta ellevio för anslutningskostnader. För nybyggnation krävs bygglov från Vansbro Kommun. En kommande försäljning då vägen ej plogas hela vägen fram och framkomligheten svårare vintertid. Kontakta mäklaren för mer info. Välkomna med er anmälan via hemsidan.

Brovägen 1, Vansbro, Vansbro kommun

Brovägen 1

Villa
Vansbro, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
495 000 kr
104 + 96 m²
4 rum
1 185 m² tomt

Söker du ett insynsskyddat läge men ändå gång och cykelavstånd till det mesta i Vansbro. Se genast hit. Här finns en villa med potential. Huset är byggt i 1 och ½- plan med källare där man får plats med kök, ett rymligt vardagsrum med kamin, wc och 3 sovrum, varav 2 på övre planet. Källaren inrymmer förvaring, pannrum, matkällare och badrum med relax som ägaren påbörjat en renovering av. Här står nu ett rejält hus för dig att ta över som ditt kommande projekt och göra i ordning enligt kontens alla regler, dagens branschregler och ditt tycke och smak. På tomten finns äldre förråd och enklare stuga i behov av omvårdnad och kärlek. Med skogen som närmaste granne och ytor att odla på blir detta ett perfekt första hus att ta hand om, utan att få lappsjuka. Välkommen att anmäla ert intresse redan nu.

 • Plus
Skansbacken 216, 218 och 220, Nås, Vansbro kommun

Skansbacken 216, 218 och 220

Gård/Skog
Nås, Vansbro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
1 895 000 kr
290 + 115 m²
14 rum
3,1 ha tomt

Det är inte ofta som möjligheten finns att förvärva ett gammalt, välkänt objekt så som Skansbackens pensionat i Nås. Här har det förr under många år och generationer bedrivits pensionat. Förr i form av mat och logi tillsammans med många evenemang i pensionatets olika byggnader, inte minst på gårdens loge sommartid. Nuvarande ägare har nyttjat fastigheten och husen som bostad/övernattning för sina anställda. Nu finns möjlighet för näste ägare att ta vid och förverkliga er dröm, bostad i flera generationer, pensionat eller uthyrning av boende under dalarnas alla evenemang under året. Välkomna hit att sätta dina planer i verket. Rulla in genom byn och mot entrén längs den lilla grusvägen, så välkomnas ni av en stor gårdsplan som ramas in av rejäla uthuslängor där både loge, hönshus, gamla stallet och garage rymmer gott om förvaring. Mitt på gårdsplanen ligger huvudbyggnaden med pensionatets serveringslokaler direkt intill det gamla restaurangköket i huset, som nu behöver moderniseras och uppdateras för att hålla dagens restaurangstandard. Här i huvudbyggnaden finns dessutom 10 bäddar fördelade i 6 rum på övre plan. Invändigt har husets charm bevarats med knarrande trägolv, målad bröstpanel och den tidstypiska gästgivarstapeten som ger ett gemytligt första intryck. Totalt har pensionatet tidigare haft 33 sängplatser för uthyrning som använts både vinter och sommartid av förbiresande gäster på väg till fjällen eller evenemang så som Vansbrosimningen, dansbandsvecka och Vasaloppet. Gården behöver en ny ägare som omsorgsfullt gör detta till sitt nya projekt, möjligheterna är många. Förutom huvudbyggnaden på tomten finns ett gammalt härbre och bagarstuga med sängplatser för sommarhalvåret. Annexet är ett eget hus, även det har 4 sovrum med egna badrum och upp till 11 sängplatser. Till detta finns även enplanshuset med källare, ett Faluhus som nyttjats till privatbostad och ligger på en egen tomt sedan det uppfördes 1979. Huset är i original och behöver en rejäl upprustning av källaren samt ytskikt. Detta ligger på en egen fastighet precis intill pensionatet vilket blir praktiskt med verksamheten runt knuten. Möjlighet till Jakträtt. Välkommen att anmäla intresse för mer information!

 • Plus

Visar alla 13