Långängsvägen 13

Borgarbo, Uppsala kommun Se på karta

1 775 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1996 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
35 816 kr/år
Antal besök
6 555
Dagar på Hemnet
30

Välkommen till ett mycket fint beläget hus i ett lugnt och trevligt område med tillgång till pool! Borgarbo, som till mesta del består av fritidshus har över åren blivit ett allt mer populärt område där många väljer att vistas året runt.

Bostadens planlösning erbjuder kök i öppen planlösning mot matplats och ett ljust och härligt allrum med utgång till altan och ett charmigt uterum med utemöbler. Rummet förlänger säsongen och ger skydd vid sämre väder. Köket är väl utrustat med allt som behövs och lite till, här bjuds på några goa överraskningar. Två bra sovrum varav det ena används som klädkammare idag. Hall och badrum med badkar.
Hus och tomt har genomgått stora förändringar under de nuvarande ägarnas tid då en väl tilltagen dränering har gjorts, husets grund har grävts ur och fått nytt material. Golvvärme har installerats och en kulvert leder ut värme till den nyrenoverade gäststugan med eget sovrum och badrum.

Stugan omgärdas av en härligt grönskande trädgårdstomt med avskilt läge på baksidan. På tomten finns gott om plats för förvaring, carport och fina uppställningsytor för fordon av all dess slag.

Varmt välkomna att ta er en titt på området och ring gärna med frågor och tidsbokning för visning.

BORGARBO
Aktiv tomtförening med 122 st fastigheter som bland annat äger och förvaltar en boulebana, en pool, en fotbollsplan och en anläggning för åretruntvatten till samtliga fastigheter. Tomtägareföreningen ansvarar också för grönområden, ängar och skog på samfälld mark. Den gemensamma poolen är uppvärmd med el och solvärme och öppnar i juni. Vägförening som ansvarar för vägunderhåll, sandning, saltning och snöröjning. Besök gärna föreningens hemsida för mer info och bilder: http://www.borgarbo-stugomrade.se

Närområdet: Vid Siggeforasjön (ca. 20 minuters cykelavstånd) finns ett fint bad med sandstrand och en camping. I Järlåsa finner ni förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Micaela McClafferty

Riksmäklaren
Mäklare Micaela  McClafferty, Riksmäklaren
070-218 10 47