Mäklare Micaela McClafferty

Micaela McClafferty

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kiselvägen 14, Herrhagen, Uppsala kommun
Kiselvägen 14, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 2
Kiselvägen 14, Herrhagen, Uppsala kommun, bild 3

Kiselvägen 14

Radhus
Herrhagen, Uppsala kommun
Riksmäklaren

4 495 000 kr

104 m²

4 rum

381 m² tomt

Stilrent parhus i ett av områdets absolut bästa lägen för dig som önskar mer utrymme i trädgården. Den stora insynsskyddade hörntomt samt uteplatsen intill entrén ger umgängesytor i två väderstreck. Huset är ett väldisponerat parhus i barnvänliga och populära Herrhagen med skola och förskola på gångavstånd samt goda kommunikationer med stadsbuss. Huset erbjuder i entréplan en välkomnande entréhall, stilrent kök med matplats intill fönstret med sikt ut mot entrén. Ett helkaklat badrum med tillhörande förråd samt ett större vardagsrum med utgång till den stora altanen. Uteplatsen är fri från insyn och privat med goda utrymmen för lek och umgänge. Övervåningen ger plats åt en hall med en stor klädkammare samt tre sovrum och ett helkaklat badrum med ett fristående badkar och tvättmöjligheter. Intill huset står en carport med tillhörande förråd i bakkant samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Fiber är beställt och kommer installeras under våren. I Herrhagen har du nära till alla bekvämligheter som köpcentrum med stora matvarubutiker, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, bibliotek mm. Till Centrum tar man sig med bussen på under 15 min. Det finns även gång/cykelvägar in till stan. I närområdet finns elljusspår, fotbollsplan och lekplatser. Varmt välkomna till detta populära område med många barnfamiljer!

  • Premium
Hammartorp 130, Lagga, Knivsta kommun

Hammartorp 130

Villa
Lagga, Knivsta kommun
Riksmäklaren

6 850 000 kr

212 m²

8 rum

2 274 m² tomt

Påkostad nybyggd villa med genomgående golvvärme och gott om utrymme! Planlösning passar dig som har en stor familj och kräver mycket plats men även den mindre familjen där ni har möjlighet att jobba ur hemmet. Planlösningen på dess 212 kvm är fördelade på 8 rum och kök i två plan med en sammanhängande känsla, inbyggda spotlights med Plejd installerat, ComfortZone, minireningsverk och genomgående golvvärme på båda planen. Det sammanbyggda garaget med elport ligger i direkt anslutning till groventrén och intill ligger en separat tvättstuga inredd för ordningens skull. Två rum som passar utmärkt som kontor och gästrum ligger intill ett rymligt badrum med dusch på entréplanet. Den spatiösa hallen med platsbyggd trappa som leder till övervåningen ansluter till ett privat allrum med utgång till terrassen på övre plan. Gemensamhetsytorna i öppen planlösning intill stora fönsterpartier i tre väderstreck. Dessa ger ett otroligt ljusinsläpp och bjuder in utemiljön genom altandörrar som ger access till altan och trädgård. En trappa upp på övervåningen med full takhöjd, finner ni tre stora sovrum med ett badrum gemensamt och en master suite med eget badrum samt klädkammare. Här finns även ett lite mer privat allrum utan insyn och utgång till en mycket trevlig terrass med morgon-och kvällssol. Båda planen har sammanhängande stil med vita väggar, högt i tak och ljust parkettgolv, under parketten i alla rum ligger golvvärmen likväl som i alla hygienutrymmen. Detta gör att ingen vägg tas upp av element och har öppnat upp för flertalet fönster från golv till tak. Ett fulländat hus för dig som inte vill vänta på att bygga ett eget hus utan flytta in direkt! Visning - Boka gärna in en visning med mig som mäklare när det passar er eller boka in er på en utannonserad visning via mäklarens hemsidan. Varmt välkomna!

Ledsundet 143, null, Östhammars kommun

Ledsundet 143

Tomt
Östhammars kommun
Riksmäklaren

1 500 000 kr

2 049 m² tomt

Tomt till salu i storslagen miljö med utsikt över vattenyta som sträcker sig hel vägen till Gräsö. Ett läge för dig som vill ha möjlighet till bad och båtliv men också önskar gångavstånd till kommunala kommunikationer. Området intill har tidigare varit en plats för timmerflottning där den gamla kajen står troget kvar och erbjuder en plats för båtar och umgänge. Intill finns även en gemytlig badplats med brygga, badstege och klippor. Ett sällsynt tillfälle ett förvärva en riktig skärgårdsfastighet som nås via hav och land. Ledsundet 143 är en lättillgänglig tomt med tillgång till vatten från en borrad brunn som delas med grannfastigheten (servitut skall upprättas). En fin grusväg leder längst tomtgränsen och vidare in till grannfastigheten och ner till båt och bad, här finns ett skriftligt avtal med grannfastigheten mot vattnet med rätt att röja för att behålla sjöutsikten. Ledsundet erbjuder klippor i mångfald, glittrande blått hav och ett skyddat läge med direkt närhet till öppet vatten. Unikt avskilt läge i Sveriges vackra skärgård där Du kan njuta av hav och skog där den är som bäst. Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och huvuddelen av bebyggelsen är från 1700- och 1800-talet. På sommaren mångdubblas Öregrunds befolkning och här kan sommargästerna njuta av ett myllrande skärgårdsliv med välbesökta restauranger och butiker, välkända klippor för sol- och bad och på kvällarna kan du njuta av storslagna solnedgångar. På sommaren ordnas tennisvecka, badortsdagar och båtvecka där Öregrund är bland annat är värd för det välkända Roslagsloppet. I Öregrund finns även apotek, vårdcentral, matbutiker, systembolag och gym. Östhammar erbjuder skola, vård, barnomsorg, butiker, restauranger, populära caféer och goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Gävle och framförallt Uppsala dit man tar sig på under en timme. Östhammar är ett samhälle som lever året om och erbjuder ett rikt utbud av samhällsservice så som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. Med naturen runt knuten har området många sidor att visa upp under årets olika årstider. Ett område som uppmuntrar en aktiv livsstil för hela familjen med vandring, golf, cykel, båt och mycket mer.

Skattmansö Tomt 2 - Reserverad, Vittinge, Heby kommun

Skattmansö Tomt 2 - Reserverad

Tomt
Vittinge, Heby kommun
Riksmäklaren

400 000 kr

4 000 m² tomt

Varmt välkomna till det natursköna området Skattmansöådalen, ett område som är rik på historia, friluftsliv och vackra gårdar! Tomt till salu, intill en slingrande landsväg som tar dig mellan vackra gårdar och en härlig natur. Den lilla landsvägen ringlar sig fram mellan vackra gårdar omgiven av milsvida ängar och åkrar. Här i en högt belägen skogsdunge finns nu möjligheten att köpa tomt där ni kan påverka storleken på fastigheten då planer för avstyckningen just påbörjats. Intill finns eventuell möjlighet till arrende på intilliggande mark där det tidigare gått hästar betandes. Här planeras idag tre tomter i olika storlekar, prisförslag finns nedan, detta kan komma att ändras då storleken på tomten kan komma att utökas efter önskemål. Tomt 1 Storlek: ca 1700 kvm Pris:200 000kr Tomt 2 Storlek: ca 4000 kvm Pris:400 000kr Tomt 3 - Reserverad Storlek: ca 4000 kvm Pris:400 000kr Vittinge som ligger ca 7 km bort erbjuder förskola och skola från F till åk 3. Här finns möjligheten att hoppa på buss 848 med täta bussförbindelser till båda Sala och Uppsala. Att åka bil till centrala Uppsala tar ca 40 minuter och Sala ligger närmare än så. Morgongåva som ligger ca 10 km bort erbjuder en populär matbutik, restauranger och kaffe, veterinär och mycket annat. Från Morgongåva åker ni enkelt tåg mot Uppsala och Sala. SKATTMANSÖÅDALEN I naturreservatet Skattmansöådalen kan du sysselsätta dig året om. Genom ådalen finner ni flertalet vandringsstigar och natursköna områden att besöka, vintertid kan ni åka skidor vid den närliggande skidbacken med liftar, spår för längdskidåkning och pulkabacke. Intill backen hittar du värmestuga, ett vindskydd och grillplatser I dalen flyter Skattmansöån genom den vackra naturen, den har slingrat sig fram genom landskapet i tusentals år och på så vis skurit sig ner tills den delvis flyter fram på botten av en vacker ravin.

Svartbäcksgatan 99A, SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun

Svartbäcksgatan 99A

Lägenhet
SVARTBÄCKEN, Uppsala kommun
Riksmäklaren

3 695 000 kr

121 m²

4 rum

7 043 kr/mån

30 537 kr/m²

Högst upp i huset med två entréer och två balkonger i en förening med god ekonomi! Välkommen till denna unika bostad i härliga Svartbäcken! Här bor du högst upp i huset i en ljus och trivsam lägenhet med två balkong i bästa solläge och eldstad. Planlösning erbjuder två entréer till bostaden vilket gör det möjligt att själv skapa möjligheter till generationsboende eller uthyrningsdel. Intill bostadens båda entréer ligger varsitt badrum. Planlösningen erbjuder ett stort kök med vitmålade trätak där golvet visar spår på vart väggen till pigkammaren tidigare delade av det idag rymliga köket. Nyare köksinredning och delvis nya vitvaror står på plats. Den stora matsalen kan delas upp till två rum då det finns två ingångar till rummet och ljusinsläpp från två väderstreck. Det stora vardagsrummet ligger med öppen planlösning mot matsalen, de båda rummen har genomgående parkettgolv och stora fönster som ger fint ljusinsläpp och i vardagsrummet står en fin öppen spis som går att nyttja. Två stora sovrum varav det ena har inbyggda garderober och det andra en balkong. Intill köket ligger ett badrum som idag används som tvättstuga med wc samt ett badrum med dusch finns i andra sidan av bostaden intill sovrummen. Avgiften kan anses relativt hög men bostaden är ovanligt stor då den först planerats att rymma 2 rok samt 3 rok, de båda bostäderna köptes i ett tidigt skede vid byggnationen av sin första ägare som då tog chansen att skapa denna drömbostad. Lånen i föreningen uppgår till endast 3 milj med 2.062 kr lån/kvm. Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd t ill city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren ligger påfarten till E4:an i närheten.

  • Balkong
Lösholmen Tomt nr 4, Tögen/Lösholmen, Östhammars kommun

Lösholmen Tomt nr 4

Tomt
Tögen/Lösholmen, Östhammars kommun
Riksmäklaren

530 000 kr

2 110 m² tomt

I Lösholmen, ett idylliskt område längs vackra Roslagskusten, finns nu 1 av 5 obebyggda tomter att förvärva! Här finns storslagen natur med rikt växt-, djur- samt fågelliv och endast ca 300 m till vattnet. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus på Söderön, tillgängligt från fastlandet belägen vid Långalmsfjärden. Känn att den höga pulsen från stora bilvägar lugnas ner när du passerar Husbackasundet vid Östhammar och åker förbi idylliska vyer som ger harmonisk och lugn känsla innan du är framme vid tomterna - Här kan du äntligen koppla av och njuta! TOMT NR 4 Den här tomten är mer kvadratiskt utformad och ligger på höger sidan om återvändsvägen. En fin tomt med varierad marknivå om 6-9 m. Tomten omges av fin orörd allmänning med skog. Tomten är inte bunden till någon husleverantör, se byggrätten längre ned. Med tomten ingår: - En båtplats vid brygga i Långalmsfjärden BYGGRÄTTEN En ny detaljplan för del av Lösholmen är att inom gällande detaljplan för fritidsbyggelse möjliggöra bildandet av 7 nya tomter för bostadsändamål. Endast 5 obebyggda tomter kvar. Möjliggör för året-runt-boende standard. Med den nya detaljplanen medföljer en större byggrätt för att tillgodose den önskemål som finns och för att flera generationer numera vill utnyttja husen. Enligt gällande plan får de nya tomterna bebyggas med 120 kvm för huvudbyggnad och sammanlagt 60 kvm för uthus. Nockhöjd får vara högst 7 meter, räknat från markens medelnivå invid byggnaderna. Nockhöjden för uthus får vara högst 4,5 meter. Husen får ha högst en våning. TOMTER TILL SALU Tomt 1 - Långalma 12:35 – 2 336 kvm: Tomtpris: 800 000 kr, Tomt 2 - Långalma 12:34 – 2 843 kvm: Tomtpris: 1 050 000 kr, Tomt 3 - Långalma 12:36 – 2 203 kvm: Tomtpris: 680 000 kr, Tomt 4 - Långalma 12:37 – 2 110 kvm: Tomtpris: 530 000 kr, Tomt 5 - Långalma 12:38 – 2 082 kvm: Tomtpris: 450 000 kr, ____________________________________________________ Plankarta och beskrivning finns under "Dokument". Kontakta mäklare Micaela McClafferty för mer information, 070-218 10 47. ____________________________________________________ BIL OCH BÅT Ta dig enkelt med bil till Östhammar (ca 13 km) eller Öregrund på knappt 20 min. Med båt tar det ca 10 minuter till Öregrund, tack vare den nya kanalen som gjorts mellan Fetskär och Tögen samt ca 20 minuters båtfärd till Grisslehamn. FRILUFTSLIV, BAD OCH AKTIVITETER I Långalma by finner du både fin natur och rörligt friluftsliv. Med en blandning av byns fina växter, träd och omgivning tillsammans med Långalmastigen, som är 5-6 km lång, ger det en händelserik och underbar promenad. Återvändsvägen, där tomterna ligger belägna, är en del av Långalmastigen. Det finns en kortare stigslinga om 2 km runt Lösholmen med rastplatser varav ena är belägen vid våtmarken, med rikt djur- och fågelliv, som återfinns i slutet av samma återvändsväg. Under sommarens promenader kan man även skåda de betande fåren i hagen. Längs med Långalmastigen finns en Gistvall där man kan rensa och torka sitt fiskenät. Under vinterhalvåret spåras även Evertsspåret upp, ett skidspår på 2,5 km. Utöver båtplatserna i Långalmsfjärden finns även möjlighet till fiske och aktiviteter såsom att paddla kajak för den som gillar friluftslivet. Fjärden är som djupast 6-7 m vilket gör det utmärkt att ta sig ett dopp vid bryggan. Öregrunds Golfklubb är belägen 9 minuters bilresa från tomterna eller varför inte ta cykeln dit på 18 minuter. Golfklubben har bland annat väldigt

Lösholmen Tomt nr 2, Tögen/Lösholmen, Östhammars kommun

Lösholmen Tomt nr 2

Tomt
Tögen/Lösholmen, Östhammars kommun
Riksmäklaren

1 050 000 kr

2 843 m² tomt

I Lösholmen, ett idylliskt område längs vackra Roslagskusten, finns nu 1 av 5 obebyggda tomter att förvärva! Här finns storslagen natur med rikt växt-, djur- samt fågelliv och endast ca 300 m till vattnet. Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus på Söderön, tillgängligt från fastlandet belägen vid Långalmsfjärden. Känn att den höga pulsen från stora bilvägar lugnas ner när du passerar Husbackasundet vid Östhammar och åker förbi idylliska vyer som ger harmonisk och lugn känsla innan du är framme vid tomterna - Här kan du äntligen koppla av och njuta! TOMT NR 2 Det här är den största tomten av alla fem tomter, på 2 843 kvm. En bra gaveltomt med hög marknivå och har sin högst punkt på 9 m. Tomten omges av fin orörd allmänning med skog och fin gärdesgård utanför tomtgräns. Varierad markhöjd mellan 6-9 m. Tomten är inte bunden till någon husleverantör, se byggrätten längre ned. Med tomten ingår: - En båtplats vid brygga i Långalmsfjärden BYGGRÄTTEN En ny detaljplan för del av Lösholmen är att inom gällande detaljplan för fritidsbyggelse möjliggöra bildandet av 7 nya tomter för bostadsändamål. Endast 5 obebyggda tomter kvar. Möjliggör för året-runt-boende standard. Med den nya detaljplanen medföljer en större byggrätt för att tillgodose den önskemål som finns och för att flera generationer numera vill utnyttja husen. Enligt gällande plan får de nya tomterna bebyggas med 120 kvm för huvudbyggnad och sammanlagt 60 kvm för uthus. Nockhöjd får vara högst 7 meter, räknat från markens medelnivå invid byggnaderna. Nockhöjden för uthus får vara högst 4,5 meter. Husen får ha högst en våning. TOMTER TILL SALU Tomt 1 - Långalma 12:35 – 2 336 kvm: Tomtpris: 800 000 kr, Tomt 2 - Långalma 12:34 – 2 843 kvm: Tomtpris: 1 050 000 kr, Tomt 3 - Långalma 12:36 – 2 203 kvm: Tomtpris: 680 000 kr, Tomt 4 - Långalma 12:37 – 2 110 kvm: Tomtpris: 530 000 kr, Tomt 5 - Långalma 12:38 – 2 082 kvm: Tomtpris: 450 000 kr, ____________________________________________________ Plankarta och beskrivning finns under "Dokument". Kontakta mäklare Micaela McClafferty för mer information, 070-218 10 47. ____________________________________________________ BIL OCH BÅT Ta dig enkelt med bil till Östhammar (ca 13 km) eller Öregrund på knappt 20 min. Med båt tar det ca 10 minuter till Öregrund, tack vare den nya kanalen som gjorts mellan Fetskär och Tögen samt ca 20 minuters båtfärd till Grisslehamn. FRILUFTSLIV, BAD OCH AKTIVITETER I Långalma by finner du både fin natur och rörligt friluftsliv. Med en blandning av byns fina växter, träd och omgivning tillsammans med Långalmastigen, som är 5-6 km lång, ger det en händelserik och underbar promenad. Återvändsvägen, där tomterna ligger belägna, är en del av Långalmastigen. Det finns en kortare stigslinga om 2 km runt Lösholmen med rastplatser varav ena är belägen vid våtmarken, med rikt djur- och fågelliv, som återfinns i slutet av samma återvändsväg. Under sommarens promenader kan man även skåda de betande fåren i hagen. Längs med Långalmastigen finns en Gistvall där man kan rensa och torka sitt fiskenät. Under vinterhalvåret spåras även Evertsspåret upp, ett skidspår på 2,5 km. Utöver båtplatserna i Långalmsfjärden finns även möjlighet till fiske och aktiviteter såsom att paddla kajak för den som gillar friluftslivet. Fjärden är som djupast 6-7 m vilket gör det utmärkt att ta sig ett dopp vid bryggan. Öregrunds Golfklubb är belägen 9 minuters bilresa från tomterna eller varför int

Visar alla 7