Matsbo 14

Bruksvallarna, Härjedalens kommun Se på karta

3 875 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Tomtarea
553 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
31 878 kr/år

Charmig och mysig stuga belägen på hörntomt på höjden bakom Bruksvallslidens Fjällhotell där du får både skön utsikt och närhet till längdspåren som tar dig upp på fjället samt till skidstadion. Läget som är centralt i "Vôllan" är helt optimalt med lagomt promenadavstånd till Stigmyhrs Livs och Kerstins Brasseri. Huset ligger högt i området vilket innebär en vacker fjällutsikt över de närliggande fjällen. Närmsta alpina skidanläggning är Ramundberget som endast är en kort bilresa bort.

2019 byggdes fastigheten ut och storstugan fick ett rejält lyft med nytt kök, nya fönster, panel på väggarna och golvet slipades och behandlades med en ljus och sober lasyr. Taket är öppet upp i nock vilket skapar en härlig rymd och trivsamhet. Ljusinsläppet från den fina helglasade dubbeldörren och fönstren ger en känsla av att naturen flyttat in. När solen tittar fram njuter ni tillsammans på den stora altanen som har fin utsikt över byn.

Tomten som är en hörntomt gör att ingen granne känns nära. Här är du för dig själv och barn som vuxna kan gräva sin egna solgrop och kasta ut renskinnet för att bara vara i den vackra fjällmiljön. På tomten finns utrymme för den som önskar att bygga ett förråd, gästhus eller varför inte en bastu.

Stugan har två ljusa sovrum som med dagens möblering rymmer 5-7 personer. Önskas fler sängplatser till familj eller gäster finns det gott om utrymme i den fantastiska storstugan.

Kort sagt är det här är en äkta fjällstuga i skidmeckat Bruksvallarna. Här är det bara att flytta in och börja leva det fjälliv som passar dig.

Missa inte den filmade visningen under viktiga dokument och länkar längst ned i annonsen!

Stugan ligger ej för uthyrning nu men möjlighet finns till goda intäkter för den som väljer att hyra ut.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen