Mäklare Maria Sondell

Maria Sondell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sersån 122, Björnrike, Härjedalens kommun
 • Ons 29 mar kl 17:00

Sersån 122

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 100 000 kr

136 m²

4 rum

4 285 m² tomt

Mellan Björnrikes förstklassiga skidanläggning och ån Veman ligger den här fastigheten som en lugn fristad. Här är du härligt inbäddad i naturen och allt den har att erbjuda. Från huset har du ca 3 minuters bilfärd till pisten, ca 5 minuters promenad till ån och skoterled i närheten. Du får drygt 4000 kvm tomt, boningshus om 136 kvm, stort kallgarage, en timmerlada som sett bättre dagar men som kan få nytt liv för den som är praktiskt lagd och lite kreativ samt tillgång till en damm som ligger i anslutning till tomten. Boningshuset flyttades till denna fastighet 1975 och har sedan byggts på i två omgångar. Idag finns här två sovrum, kontor, klädkammare, stort allrum med matplats och umgängesytor, kök, ett badrum med dusch och bastu, ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare, en groventré/förråd samt en hall med god plats att hänga av sig. I det mysiga allrummet tror vi att man kommer att tillbringa den största delen av tiden. En gigantisk öppen spis, murad i natursten, tronar på ena sidan och en gjutjärnskamin finns i andra änden av rummet. Här kommer brasor knastra och spraka, god mat serveras, brädspel ska spelas och det blir garanterat mycket mys i soffan på ledig tid. Från allrummet har man utgång till altan i soligt läge. Du kan flytta in och starta livet i huset omgående men vi tror att en ny ägare kommer att vilja sätta sin egen prägel på boendet och lägga ned lite tid och pengar för att anpassa det efter eget tycke och smak. Det finns också punkter i besiktningsprotokollet som bör åtgärdas av en ny ägare. Besiktningsprotokoll och andra dokument finns under rubriken "viktiga dokument" tillsammans med en filmad visning. Boka din visning på plats direkt med oss! Huset har använts som permanent bostad men fungerar sedan ett drygt år tillbaka som fritidshus.

 • Plus
Storkroksvägen 14, Funäsdalen by, Härjedalens kommun

Storkroksvägen 14

Fritidshus
Funäsdalen by, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

6 400 000 kr

150 m²

6 rum

2 053 m² tomt

Flytta in i ett helt nybyggt hus i härlig lodgestil belägen vid Mysk Fjällby! Huset är på rymliga 150 kvm med 4-5 sovrum och en imponerande storstuga med högt i tak och snygga, robusta timmerstockar som löper längs hela innertaket. Här får du en stor terrass med magisk utsikt över Funäsdalsberget och sjön. Huset ligger vackert på områdets övre kant med egen infartsväg som enbart delas med ett fåtal grannar. Direkt utanför dörren finns den härliga fjällvärden och det är bara att hoppa på skidorna eller ta skotern så är du ute på fina leder och spår. Runt om dig finns Skandinaviens största skidområde för alpint och toppturer. Sommartid är det i princip bara att välja riktning för att nå fantastiska vandringsleder. Storstugan, med kök och allrum i öppen planlösning, är utformad för att ge bästa komfort. De genomtänkta ytorna ger varje möbel en given plats. Matgruppen placeras med fantastisk utsikt över kalfjäll och soffgruppen står bäst med braskaminen i centrum. Den helglasade dubbeldörren ut till terrassen gör den härliga fjälluften lättillgänglig under varma vår- och sommardagar. Vidare bjuder planlösningen på 4-5 sovrum beroende på hur du vill ha det, ett av rummen går bra att inreda som ett extra sällskapsrum om så önskas. Rymlig tvättstuga och två badrum varav ett med bastu, separat wc och helglasad altandörr. Huset har gott om umgängesytor och pricken över i:et måste ändå vara "whiskey-balkongen" uppe på loftet med utsikt ner över storstugan. Huset har indragen fiber. På tomten finns även ett garage om ca 30 kvm med gott om plats för förvaring. Missa inte mäklarpresentationen och ytterligare information som finns på mäklarens hemsida. Vi gillar när vi får svara på alla möjliga frågor om boendet och såklart vill vi gärna visa er, på plats eller digitalt! Hjärtligt välkomna att kontakta oss på HusmanHagberg i Härjedalen.

Lingonstigen 20, Sveg - Lingonstigen, Härjedalens kommun
 • Imorgon kl 13:30

Lingonstigen 20

Villa
Sveg - Lingonstigen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 200 000 kr

98 m²

3 rum

664 m² tomt

Välkommen till Lingonstigen 20 i Sveg och en härlig villa med rejält garage och skoterspåret direkt utanför tomten! Väldigt sällan är hus till salu där köket, badrummet och tvättstugan redan renoverats. Här är det påkostade materialval och smakfulla färger som skapar en helhet i huset. Visst är det härligt att bara kunna flytta in och njuta av att en renovering som redan är gjord. Altanen har nyligen fått en inglasning och även här finns fina detaljer och gott om plats för trädgårdsmöbler. På husets kortsida har nyligen ett skotergarage byggts för att enkelt ta sig ut på leden. Detta hör till ett av Lingonstigens bästa lägen med skogen och skoterspår som närmsta granne. Härjedalens skidanläggningar är endast 40-60 minuter bort med fantastisk alpin åkning. Vill du åka på längden så finns mycket fina längdspår vid Svegs skidcentral. På mäklarens hemsida finns besiktningsprotokoll samt flygfilm Välkommen att boka visning hos oss på HusmanHagberg!

 • Plus
Skarvrusätern Sätervägen 2, Tänndalen - Skarvrusäterns stugområde, Härjedalens kommun
 • Borttagen före visning

Skarvrusätern Sätervägen 2

Fritidshus
Tänndalen - Skarvrusäterns stugområde, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

4 200 000 kr

129 m²

5 rum

955 m² tomt

Skarvrusätern är något alldeles speciellt, ett genuint uppbyggt fjällområde med härlig natur och utsikt. Nu finns ett timmerhus med praktiskt varmgarage och fjällutsikt till salu på Sätervägen. I nära anslutning till tomten finns Funäsfjällens omtalade längdspår som ger dig 30 härliga mil på skidor om du vill och orkar. Förutom detta finns dessutom 450 km rösade leder att välja mellan. Huset är besiktigat och protokollet finns att ta del av under viktiga dokument. Besiktningsmannen har skrivit timmerpanel men enligt bygglov och säljare är det timmer. Fiber är installerat. Huset har en genomtänkt och praktisk planlösning där många får plats utan att det känns trångt, framförallt i det mycket luftiga och stora allrummet som kombinerats med kök och matplats. Här kan du sprida ut dig och möblera med stor matgrupp till julbordet och nyårssupén, det finns också plats för barn och lek eller mysiga filmkvällar i brasans sken. Från allrummet finns utgången till den solvarma balkongen med söderläge och utsikt över fjällen, här kan du njuta av alla årstider. Entrén är i suterrängplan och här finns mycket plats för förvaring. Vidare på samma plan finns badrum med bastu och separat wc samt tre av sovrummen. Det fjärde sovrummet ligger på övre plan i anslutning till allrummet. Här finns ytterligare ett badrum med dusch, wc, torkskåp, tvättmaskin och avlastningsbänk och förvaringsskåp. Skarvrusätern är en del av Funäsfjällen i västra Härjedalen. Området är beläget 8 km väster om Funäsdalen vid väg 84 mot Norge och ligger i sydsluttning upp mot fjällen Stor- och Lillskarven med härligt solläge och vacker utsikt över Vätta- och Rödfjället. Vill du bo naturnära, strax under trädgränsen och med bara en kvarts promenad till kalfjället så har du hamnat rätt här! Vill du vill åka utför så kan du hoppa på skidbussen som tar dig till de olika skidbackarna men också så klart andra delar av skidspåret. Är det skotern som lockar så finns det en intern skoterled som tar dig ut på den stora leden med 45 mil härlig skoteråkning. Glöm inte att kolla under viktiga dokument på mäklarens hemsida. Där hittar du en flygfilm av huset och området, en filmad rundvandring samt annan viktig information att ta del av. Varmt välkommen på visning, vi kan visa både på plats och digitalt. Hör av dig till oss på HusmanHagberg i Härjedalen vid intresse!

 • Plus
Höglandet Gösvägen 18, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
 • Mån 27 mar kl 14:00
Höglandet Gösvägen 18, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 2
Höglandet Gösvägen 18, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun, bild 3

Höglandet Gösvägen 18

Fritidshus
Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

7 200 000 kr

150 m²

6 rum

1 067 m² tomt

Vårvintern närmar sig Lofsdalen och vad passar inte bättre än ett imponerande fritidshus i bästa solläge med en stor altan och så klart ski in/ski out på vackra Höglandet i Lofsdalen. Med det höga läget blir utsikten bedårande över kalfjäll och Lofssjön. Huset är beläget i bästa söderläge med sol hela dagen. Glidavstånd för den som vill till skidbacken via Höglandets skidtransport. Närhet till Lofsdalens finaste spårcentral vid Panorama. Härifrån åker du längdskidor, vandrar eller varför inte cykla. Skoterled i direkt närhet. Huset är beläget vid en vändplan så i stort sett ingen trafik passerar på vägen nedanför mer än de få bilar som hör till grannarna. Huset erbjuder hela 150 kvm och har en imponerande storstuga med en takhöjd på nästan 7 m där den vackra skifferklädda kaminen får stoltsera i centrum. Takhöjden tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna gör att det blir en stor och härlig rymd. Från storstugan nås den fina altanen som har sol hela dagen. Njut av härlig afterski hemma, det är lyx! Här kan ni med lätthet få plats 14 personer. Tre sovrum på entréplanet och två till på loftet. Två rymliga och fina badrum varav det ena med bastu. Mycket fina materialval med b.la genomgående klinkergolv på entréplanet med golvvärme. Fjällkänslan blir optimal med den grova timmerpanelen på väggarna. För dig som önskar finansiera ditt boende genom uthyrning så finns alla möjligheter till fina intäkter. Fiber indraget Missa inte mäklarpresentationen och den filmade rundvandring som finns under länkar, där får du se huset i sin helhet invändigt. Huset är besiktigat och protokoll finns under viktiga dokument och länkar Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor.

 • Premium
Uppvallen Renen 10, Lofsdalen - Uppvallen, Härjedalens kommun

Uppvallen Renen 10

Fritidshus
Lofsdalen - Uppvallen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 850 000 kr

92 m²

4 rum

957 m² tomt

En alpinspirerad fjällstuga belägen i det lugna, natursköna området Uppvallen i Lofsdalen. Stugan är ett suterränghus med en rejäl timmerstomme som ger både insidan och utsidan en charmig karaktär. Taket med synliga timmerstockar bidrar till den härliga känslan. Från stugans balkong som är i söderläge har du vacker utsikt över kalfjäll. Läget är perfekt för dig som gillar längdåkning då spåret endast är en kort promenad bort (ca 100 m). Först skidar du på områdets egna transportled för skoter i ungefär 200 m innan du kliver på 122 km välpreparerade längdspår. Skotern tar du enkelt från stugan och på några minuters åkning befinner du dig på kalfjället. Till liften är det endast en bilresa på 5 minuter. I den här fjällstugan är det bara att flytta in. För den som vill sätta sin egen prägel, finns oändliga möjligheter att utforma stugan precis efter eget smak och tycke. Stugans suterrängdel är inredd med en väl tilltagen entré, rymligt sovrum, fräscht badrum med bastu samt ett förråd med vallaställ (tidigare sovrum). På övre plan finns en rejäl storstuga med utgång till altanen i söderläge, kök och ett sovrum. Stugans alla rum ger en luftig och ljus känsla och det märks att alla fönster är placerade för att ge maximal effekt. Här får du bo vid sidan av bruset men samtidigt endast en kort bilresa till alla de aktiviteter som den populära fjälldestinationen har att erbjuda. Stugan är belägen längst in på gatan vilket innebär att ingen trafik passerar samt att grannarna inte kommer för nära inpå. Missa inte flygfilmen, den filmade visningen och ytterligare information som finns på mäklarens hemsida. Vi gillar när vi får svara på alla möjliga frågor om boendet och såklart vill vi gärna visa er! Kontakta oss på HusmanHagberg i Härjedalen.

 • Plus
Tjädervägen 34, null, Härjedalens kommun

Tjädervägen 34

Tomt
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 250 000 kr

1 643 m² tomt

Välkommen till Tjädervägen 34 och en tomt med närhet till allt. Skidbacke, cykelpark, aktivitetshus, restauranger, badstrand och matbutik nås enkelt via belyst gångväg som passerar tomten. Längdspåret som är belyst löper runt området. Ett perfekt läge för dig som uppskattar enkelhet när du är i fjällen. Från tomten har du utsikt över de vackra fjälltopparna på andra sidan Lofssjön. Här är det en generös byggnadsarea på hela 240 kvm. Byggnader får uppföras med högst 2 våningar. Vid anordnande av tvåvåningshus får vinds- eller sluttningsvåning ej anordnas därutöver. Maximalt 4 lägenheter per tomt. Mer information om tomten finns att läsa under fakta och under viktiga dokument. Tomten besöker du precis när du vill och det är fritt fram att gå på den. Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg i Lofsdalen!

 • Plus
Höglandet Harrvägen 22, Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun

Höglandet Harrvägen 22

Fritidshus
Lofsdalen - Höglandet, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 990 000 kr

70 m²

1 131 m² tomt

Äntligen har du möjlighet att bli ägare till en mysig fjällstuga på exklusiva Höglandet i Lofsdalen som är beläget ca 800 m.ö.h. Här uppe maximeras soltimmarna på altanen med panoramautsikt mot söder över både sjö och fjäll. Med direkt anslutning till skidåkning, skoter, vandring och MTB erbjuder stugan en fantastisk möjlighet till ett skönt fjälliv. Utsikten är svår att beskriva! Den behöver upplevas. Transportled till pisten finns på 200 meter stakavstånd och skotern tar du direkt från stugan. Till byns finaste spårcentral tar du dig enklast med bilen, men för den som vill går det lika bra att promenera 15 minuter. Här finns helt magiska längdskidspår, vandringsleder och cykelleder som löper över kalfjäll. Lederna är anpassade för stora som små och har många fina rastplatser att ta sikte på. Förbi stugområdet löper en naturstig som sträcker sig mellan Hovärkens topp och bykärnan. Sommartid tar det en lugn 25 minuters promenad via naturstigen att gå från stugan till byns butiker och restauranger. En promenad förbi skön natur och porlande fjällbäckar. Stugan på 70 kvm + loft är belägen uppe på en höjd, vilket avlägsnar grannar och ger huset en fri känsla i den storslagna naturen. Stugan är väl planerad. I den nordliga delen av stugan finns de två sovrummen med fint ljusinsläpp och ett badrum med bastu. I husets södra del finns den luftiga storstugan med ryggåstak och synliga limträbalkar. Rummet rymmer både kök och allrum i öppen planlösning och här finns plats att samla hela familjen framför den sprakande brasan. Utgången till altanen i söderläge förlänger rummet varma vår- och sommardagar. Från storstugan finns en trappstege som leder upp till det ca 30 kvm stora och luftiga loftet. Loftet går bra att inreda efter behov och det finns gott om plats för ytterligare sängplatser eller umgängesytor. På fastigheten står ett förråd med dubbeldörr, här finns plats för att tex. köra in skotern och förvara skidorna. Missa inte flygfilmen, den filmade visningen och ytterligare information som finns på mäklarens hemsida. Vi gillar när vi får svara på alla möjliga frågor om boendet och såklart vill vi gärna visa er! Kontakta oss på HusmanHagberg i Härjedalen.

 • Plus
Blästervallsvägen 40K, Björnrike, Härjedalens kommun
Blästervallsvägen 40K, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 2
Blästervallsvägen 40K, Björnrike, Härjedalens kommun, bild 3

Blästervallsvägen 40K

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 190 000 kr

70 m²

4 rum

3 897 kr/mån

45 571 kr/m²

En mycket fin och nästintill nybyggd bostadsrätt i omedelbar närhet till skidbackarna i Björnvallen väntar på en ny ägare. Här erbjuds en ljus och luftig lägenhet med fondväggar i klassiska, grå träpaneler. 70 kvm fördelade på 3 sovrum, badrum med bastu, wc-rum och ett allrum och kök med kamin och utsikt över Sonfjället. Då lägenheten ligger på översta våningen har man också en kamin i allrummet vilket kan vara att betrakta som en extra bonus i en bostadsrätt. Här saknas alltså inget för att uppleva riktigt sköna, behagliga och bekväma vistelser! Fiber finns indraget vilket gör det enklare att tillbringa längre tid här där jobb och ledighet lätt kan kombineras. Läget i Björnrike ger dig omedelbarnärhet till skidbackarna, men även till ett el-belyst längdspår som går strax nedanför. Fina och mycket omtyckta längdspår finns även vid spårcentralen längst upp i Björnrike. Där satsar Skistar nu med belysning på 3 km-slingan. Spåren blir betalspår. På kort promenadavstånd hittar du både skidhyra och sportbutik samt restaurangen Björns Brasseri som har kvällsservering. För lunch svänger du lätt in på Sportköket i Björnvallen om du inte vill äta hemma i det mysiga köket. Gällande el-priser så hör Härjedalen till zon 2 vilket för tillfället är Sveriges billigaste zon. Söker du ett komplett boende med toppenläge och hög standard i Björnrike ska du boka en visning på denna! Se visningstider här i annonsen eller kontakta oss för en egen tid. Glöm inte vår filmade visning under viktiga dokument och länkar längst ned i annonsen!

 • Premium
 • Balkong
Björkvägen 1B, Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun

Björkvägen 1B

Lägenhet
Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

5 650 000 kr

90,6 m²

6 rum

3 782 kr/mån

62 362 kr/m²

I projektet Fjällstigen finns denna exklusiva bostadsrätt som spelar i en helt egen liga. Läget erbjuder en sagolik utsikt över flera kilometer sjö och fjäll. Det här vill du uppleva på plats för ord räcker inte till! Husen är redan under uppförande och inflytt beräknas att ske augusti-september när allt är färdigställt och klart. Det här passar dig som ställer höga krav på stil, komfort och funktion. Det är ett vackert och högkvalitativt boende med en total yta på ca 113 kvm där materialvalen andas exklusivitet, med det bästa av fjällvärlden alldeles runt knuten. Vackra naturmaterial och genomtänkta detaljer genomsyrar interiören; de generösa, sociala ytorna och den väl genomtänkta planlösningen i etage. Träpaneler på väggarna skapar en ombonad känsla och det gedigna klinkergolvet med inbyggd golvvärme blir bara vackrare med åren. Kök från Marbodal och inbyggda garderober bidrar ytterligare till bostädernas unicitet. En samtida tolkning av den klassiska fjällstugan, belägen högt upp med spektakulär utsikt över både Tänndalssjön och fjället. Här kan både terrass och altan avnjutas i solen som följer med detta läge både eftermiddag och kväll. Här karaktäriseras fasaden av branta gavlar, terrasser och panoramafönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På fjällkanten ligger ett pärlband av skidbackar i toppklass som tar dig ända bort till centrumanläggningen Hamra som erbjuder god mat, matbutik och café samt roliga aktiviteter för barn och vuxna året om. Totalt i Funäsfjällen hittar du hela 53 nedfarter fördelade på 6 skidområden. Tänndalen, Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet ingår alla samma liftkort. Till närmaste lift har du ca 5 km och bara en kort bit från boendet slingrar sig de välpreparerade längdspåren som ingår i Funäsfjällens spårsystem om 300 km dragna spår. Det här är ett riktigt stort och komplett fjällboende, med hög standard och en alltid närvarande bonus i den mäktiga fjällmiljön, något du kommer att omge dig med oavsett du är aktiv ute i naturen eller vilar i ditt fina hus. Varje dag. Missa inte mäklarens presentation och länk till projektets hemsida längst ned under viktiga dokument och länkar. Så här går köpprocessen till: 1. Förhandsavtal Förhandsavtal upprättas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal är juridiskt bindande. Som grund till förhandsavtalet ligger intygsgiven kostnadskalkyl. Förhandsavtalet undertecknas med BankID. Enligt lag gäller sju dagars ångerätt vid tecknande av förhandsavtal 2. Upplåtelseavtal Upplåtelseavtal kommer att tecknas i en före eller i anlustning till tillträdet. Detta är det slutliga avtalet avseende ditt köp av aktuell bostadsrätt. Upplåtelseavtalet undertecknas med BankID 3. Handpenning Handpenning om 10% av köpeskillingen ska erläggas enligt anvisning från Bostadsrättsföreningen i samband med tecknade av upplåtelseavtalet 4. Tillträde I god tid innan tillträdet får du slutligt besked från bostadsrättsföreningen om tillträdesdag. Slutlikvid om resterande 90% av köpeskillingen ska vara erlagd på tillträdesdagen. På tillträdesdagen erbjuds du att hämta ut din nyckel på plats

 • Nyproduktion
 • Balkong
Björkvägen 3G, Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun

Björkvägen 3G

Lägenhet
Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

6 995 000 kr

110,2 m²

7 rum

4 739 kr/mån

63 475 kr/m²

I projektet Fjällstigen finns denna exklusiva bostadsrätt som spelar i en helt egen liga. Läget erbjuder en sagolik utsikt över flera kilometer sjö och fjäll. Det här vill du uppleva på plats för ord räcker inte till! Husen är redan under uppförande och inflytt beräknas att ske augusti-september när allt är färdigställt och klart. Det här passar dig som ställer höga krav på stil, komfort och funktion. Det är ett vackert och högkvalitativt boende med en total yta på ca 142 kvm där materialvalen andas exklusivitet, med det bästa av fjällvärlden alldeles runt knuten. Vackra naturmaterial och genomtänkta detaljer genomsyrar interiören; de generösa, sociala ytorna och den väl genomtänkta planlösningen i etage. Träpaneler på väggarna skapar en ombonad känsla och det gedigna klinkergolvet med inbyggd golvvärme blir bara vackrare med åren. Kök från Marbodal och inbyggda garderober bidrar ytterligare till bostädernas unicitet. En samtida tolkning av den klassiska fjällstugan, belägen högt upp med spektakulär utsikt över både Tänndalssjön och fjället. Här kan både terrass och altan avnjutas i solen som följer med detta läge både eftermiddag och kväll. Här karaktäriseras fasaden av branta gavlar, terrasser och panoramafönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På fjällkanten ligger ett pärlband av skidbackar i toppklass som tar dig ända bort till centrumanläggningen Hamra som erbjuder god mat, matbutik och café samt roliga aktiviteter för barn och vuxna året om. Totalt i Funäsfjällen hittar du hela 53 nedfarter fördelade på 6 skidområden. Tänndalen, Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet ingår alla samma liftkort. Till närmaste lift har du ca 5 km och bara en kort bit från boendet slingrar sig de välpreparerade längdspåren som ingår i Funäsfjällens spårsystem om 300 km dragna spår. Det här är ett riktigt stort och komplett fjällboende, med hög standard och en alltid närvarande bonus i den mäktiga fjällmiljön, något du kommer att omge dig med oavsett du är aktiv ute i naturen eller vilar i ditt fina hus. Varje dag. Missa inte mäklarens presentation och länk till projektets hemsida längst ned under viktiga dokument och länkar. Så här går köpprocessen till: 1. Förhandsavtal Förhandsavtal upprättas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal är juridiskt bindande. Som grund till förhandsavtalet ligger intygsgiven kostnadskalkyl. Förhandsavtalet undertecknas med BankID. Enligt lag gäller sju dagars ångerätt vid tecknande av förhandsavtal 2. Upplåtelseavtal Upplåtelseavtal kommer att tecknas i en före eller i anlustning till tillträdet. Detta är det slutliga avtalet avseende ditt köp av aktuell bostadsrätt. Upplåtelseavtalet undertecknas med BankID 3. Handpenning Handpenning om 10% av köpeskillingen ska erläggas enligt anvisning från Bostadsrättsföreningen i samband med tecknade av upplåtelseavtalet 4. Tillträde I god tid innan tillträdet får du slutligt besked från bostadsrättsföreningen om tillträdesdag. Slutlikvid om resterande 90% av köpeskillingen ska vara erlagd på tillträdesdagen. På tillträdesdagen erbjuds du att hämta ut din nyckel på plats

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Fjällstigen Tänndalen, null, Härjedalens kommun
 • 10 lediga bostäder
Fjällstigen Tänndalen, null, Härjedalens kommun, bild 2
Fjällstigen Tänndalen, null, Härjedalens kommun, bild 3

Fjällstigen Tänndalen

Lägenhet
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

5 650 000 kr

110,2 m²

7 rum

3 782 kr/mån

Hör du till dem som ställer höga krav på stil, komfort och funktion? Då kan vi nu stolt presentera dessa exklusiva bostadsrätter som spelar i en helt egen division. Läget erbjuder en sagolik utsikt över flera kilometer sjö och fjäll. Det här vill du uppleva på plats för ord räcker inte till! Bygget av de 10 bostadsrätterna mellan ca 113- 141 kvm (inkl. biytor) är i full gång och inflytt beräknas ske redan i augusti. Missa inte mäklarens filmade presentation här i annonsen och gå gärna in på projektets egen hemsida och läs deras presentation: https://www.fjallstigen.se/ Här får du ett vackert och högkvalitativt boende där materialvalen andas exklusivitet, med det bästa av fjällvärlden alldeles runt knuten. Vackra naturmaterial och genomtänkta detaljer genomsyrar interiören; de generösa, sociala ytorna och den väl genomtänkta planlösningen i etage. Träpaneler på väggarna skapar en ombonad känsla och det gedigna klinkergolvet med inbyggd golvvärme blir bara vackrare med åren. Kök från Marbodal och inbyggda garderober bidrar ytterligare till bostädernas unicitet. En samtida tolkning av den klassiska fjällstugan, belägen högt upp med spektakulär utsikt över både Tänndalssjön och fjället. Här karaktäriseras fasaderna av branta gavlar, terrasser och panoramafönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På fjällkanten ligger ett pärlband av skidbackar i toppklass som tar dig ända bort till centrumanläggningen Hamra som erbjuder god mat, matbutik och café samt roliga aktiviteter för barn och vuxna året om. Totalt i Funäsfjällen hittar du hela 53 nedfarter fördelade på 6 skidområden. Tänndalen, Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket och Kappruet ingår alla samma liftkort. En kort bit från boendet hittar du de välpreparerade längdspåren som ingår i Funäsfjällens spårsystem om 300 km dragna spår. Till närmaste lift har du ca 5 km och längdspåren ligger bara ned för backen. Det här är ett komplett fjällboende, med hög standard och en alltid närvarande bonus i den mäktiga fjällmiljön, något du kommer att omge dig med oavsett du är aktiv ute i naturen eller vilar i ditt fina hus. Varje dag. Så här går köpprocessen till: 1. Förhandsavtal Förhandsavtal upprättas mellan köpare och bostadsrättsföreningen. Detta avtal är juridiskt bindande. Som grund till förhandsavtalet ligger intygsgiven kostnadskalkyl. Förhandsavtalet undertecknas med BankID. Enligt lag gäller sju dagars ångerrätt vid tecknande av förhandsavtal 2. Upplåtelseavtal Upplåtelseavtal kommer att tecknas före, eller i anslutning till tillträdet. Detta är det slutliga avtalet avseende ditt köp av aktuell bostadsrätt. Upplåtelseavtalet undertecknas med BankID 3. Handpenning Handpenning om 10% av köpeskillingen ska erläggas enligt anvisning från Bostadsrättsföreningen i samband med tecknade av upplåtelseavtalet 4. Tillträde I god tid innan tillträdet får du slutligt besked från bostadsrättsföreningen om tillträdesdag. Slutlikvid om resterande 90% av köpeskillingen ska vara erlagd på tillträdesdagen. På tillträdesdagen erbjuds du att hämta ut din nyckel på plats

 • Premium
 • Nybyggnadsprojekt
Högbäcksvägen 55 B, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Högbäcksvägen 55 B

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 950 000 kr

80 m²

5 rum

3 542 kr/mån

36 875 kr/m²

Fjällterrassen 3 består av 16 lägenheter som ska ombildas till bostadsrätter under 2023. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som Lofsdalen har att erbjuda. Läget kan knappast bli bättre för här erbjuds utmärkt solläge och väldisponerad planlösning. Fantastiska pister ligger runt husknuten, längdspåren en kort promenad bort och restauranger/aktivitetshus på glidavstånd. Vill du ta dig till Lofsdalens mysiga bykärna så är det en promenad på ca 10 minuter. Där finns butiker, restauranger och ett nyöppnat bageri. Det här är ett av få ställen där du faktiskt kan lämna bilen hemma på parkeringen hela veckan om du vill! Bostäderna säljs till ett fast pris och det är först att välja och teckna avtal som gäller. I bildflödet syns inom kort vilka som är sålda och lediga. Med smart planering har man här ordnat så att de fyra sovrummen med totalt 8-10 sängplatser delats upp och ligger som par i var sin ände av bostaden. I anslutning till varje sovrumspar ligger ett badrum med dusch, det ena har så klart den obligatoriska bastun. Mitt i lägenheten är det stora allrummet placerat som är kombinerat kök och vardagsrum. Här får alla gott om utrymme både vid middagsbordet och i soffhörnan. För dig som önskar arbeta på distans eller bara njuta av en streamad film så finns fiber indraget. Alla möjliga funktioner och bekvämligheter finns här. Från området avnjuts vacker utsikt över skidanläggningen och fjäll. Varför inte ta en paus från skidorna, sätta sig på en värmande renfäll på balkongen eller uteplatsen och njuta av ett härligt och bekymmersfritt fjälliv! Bostäderna säljs fullt möblerade och med tillhörande inventarier. Foton är tagna i en av lägenheterna som ställts i ordning inför fotografering med bla annat textilier och och andra inredningsdetaljer (dessa ingår ej). Möblemang samt inventarier kan skilja mellan de olika lägenheterna. Avtal för uthyrning löper fram till tillträdet. Goda uthyrningsmöjligheter finns genom Destination Lofsdalen och Lofsdalen Home som erbjuder olika upplägg. En ny ägare kan välja att fortsätta uthyrning och teckna eget uthyrningsavtal med den uthyrare man själv väljer eller att inte hyra ut över huvud taget. Kontakta respektive uthyrare för mer information. Just den här bostadsrätten ligger på övre plan och har en egen balkong. Tillträde beräknas ske hösten 2023. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information samt för att se den filmade rundvandringen som finns under viktiga dokument och länkar. På hemsidan finns även en mäklarpresentation med flygfilm så att ni ser hela området. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning på plats eller kanske en digital visning om det passar bättre!

 • Plus
 • Balkong
Risåsen 131, Tännäs - Risåsen, Härjedalens kommun

Risåsen 131

Tomt
Tännäs - Risåsen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

490 000 kr

1 989 m² tomt

Känslan av att vara ett med naturen infinner sig med lätthet efter vägen till Risåsens stugby i Tännäs. Vägen är densamma som för dig till Rogens naturreservat som ligger ca 6 km bort. För dig som gillar fjällnatur, jakt, fiske, skoter och tystnad är detta det bästa tänkbara läget. Sjöarna Valmen och Fröstsjön är bara två exempel på fina fiskesjöar som ligger i närheten av området (fiskekort behövs). Samfällighetsföreningen har en egen skoterled som leder ut till stora leden Funäsdalens skoterled till Grövelsjön, Rogen, Funäsdalen, och Lofsdalen. Känner du hellre för en tur i pisten eller på längden så ligger populära Tännäskröket bara 10 min bort med bil. Här kan hela familjen ha skoj med backar i olika svårighetsgrader och längdspår på 1,5 km, 2,5 km samt 5 km. I Tännäskröket är även Restaurang Arran med varierad meny belägen. Tomten är väl tilltagen på hela 1989 kvm och har en fin sluttning som lämpar sig mycket bra för att byggnation. Tomten är ansluten samfällighetsföreningens gemensamma lösning för vatten och avlopp. Även el-anslutningen är betald och el-central finns vid tomten. Detta innebär att det bara är att ansöka om bygglov och börja bygga. Under viktiga dokument finns byggnadsplan samt plankarta för området. I byggnadsplanen uppges att den totala byggnadsytan ej får överstiga 100 kvm. Kontakta kommunens byggavdelning vid frågor om hur stor bostadsdelen får vara. I byggnadsplanen är det angivet 60 kvm, men det finns befintliga fastigheter som har större bostadsyta i området. Tomten besöker du precis när du vill. Tveka inte att ringa oss vid frågor!

Libacken 206, Bruksvallarna, Härjedalens kommun

Libacken 206

Lägenhet
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 190 000 kr

58 m²

3 rum

2 557 kr/mån

55 000 kr/m²

Vi har nu nöjet att erbjuda en utbyggd och renoverad bostadsrätt i anrika och klassiska Brf Bruksvallarnas Stugby i Bruksvallarna. Med uteplats i solen, enastående fjällutsikt och en utbyggnad som verkligen tillför huset bra funktioner och utrymme, är det här en supermöjlighet för dig! Läget som är centralt i "Vôllan" är helt optimalt precis vid Bruksvallarnas Ski Arena och med lagom promenadavstånd till Stigmyhrs Livs och Kerstins Brasseri. Huset ligger högt i området vilket innebär en vidunderlig fjällutsikt mot Skarvarna och Kariknallen i sydväst. Som många hus i föreningen har detta två sovrum, allrum och kök och ett badrum med dusch. I tillägg har just detta hus en utbyggnad som gör hallen större och utökar ytorna med en liten relax, ett duschrum som också rymmer tvättmaskin och sist men inte minst, fjällens kanske lyxigaste bastu. En stor bastu med värmebehandlad asp på både bänk och vägg, med kurviga sitsar, stilrent aggregat från Iki, fiberbelysning och fönster med makalös utsikt att njuta av när man rundat av dagen. Under huset, i krypgrunden, finns ett praktiskt förrådsutrymme som nuvarande ägare haft mycket nytta av. Föreningen har fina, gemensamma utrymmen i separat byggnad som tex tvättstuga, vallabod, bastu och träningslokal samt allrum/aktivitetsrum. För dig som gärna hyr ut så finns möjlighet till fina intäkter. Bruksvallarna är känt för sina fina och välpreparerade längdspår och redan i oktober är det oftast skidpremiär. Spåren från stadion länkas ihop med Funäsfjällens spårsystem som är 300 km långt. Vill du istället åka utför så ligger Ramundbergets alpina anläggning endast ca 10 km bort. Självklart finns även skoter, vandring och fina cykelleder. Läs mer om föreningen under viktiga dokument och länkar där länk till föreningens egen hemsida finns. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida. Där finns även en filmad rundvandring. Välkomna att kontakta oss för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Smebackenslingan 55H, Funäsdalen by, Härjedalens kommun

Smebackenslingan 55H

Lägenhet
Funäsdalen by, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 350 000 kr

70 m²

4 rum

3 958 kr/mån

47 857 kr/m²

Erbjudande! 45 000kr under inköpspris. De stilfulla möblerna ingår. Detta är en insynsskyddad hörnlägenhet på övre plan, som är så gott som ny och med ett riktigt superläge i föreningen Brf Funäs Fjällby i Kåvan. Tack vare den fina placeringen har du fönster i tre väderstreck med morgonsol i köket, lunchsol vid matplatsen och em/kvällssol på den rymliga balkongen, något som skapar en både ljus och trevlig lägenhet. Lägenheten har ett av Funäsdalens bästa lägen, mitt i backen, nära längdspår i världsklass och samtidigt mitt mellan de olika skidsystemen i området. I Kåvan hittar du högklassig skidåkning och här har många talanger både tränat och tävlat. Nuvarande ägare tillträdde lägenheten i november -22 och den är mycket lite använd och du får föreningens kanske bästa läge till ett lägre pris om 45 000 kr än när nuvarande ägare köpte den. På 72,5 kvm har man fördelalat fyra rum, stort varmförråd, plus en stor balkong och terrass vid entrén. Här finns 6 fasta bäddar och 3 extra då man har bred underslaf i ett av rummen samt en 140 cm sovplats i bäddsoffa. Från allrummet har du utsikt mot skidbacken och liften, här får du den härliga nu-är-vi-på-skidsemester-känslan redan vid frukostbordet. Stora och små tar sig lätt till och från backen och parken. Skidåkarlivet kan inte vara lättare! Låsbart rymligt varmförråd om 2,5 m2 i direkt anslutning till entrén med klinker och högt i tak. Här ryms både skidor, ved, och cyklar. Missa inte vår filmade visning under viktiga dokument där du också hittar ekonomisk plan och stadgar för föreningen. Tveka inte att kontakta oss på HusmanHagberg i Funäsdalen, vi hjälper gärna till!

 • Balkong
Kåvantorget 102 D, Funäsdalen - Kåvan
Funäsdalen, Härjedalens kommun

Kåvantorget 102 D

Lägenhet
Funäsdalen - Kåvan Funäsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

4 790 000 kr

101 m²

5 rum

4 761 kr/mån

47 426 kr/m²

Brinner du för skidåkning, skön manchester och uppskattar boende med stil och profil, då är du hemma här i Kåvan och i snygga Townhouse! En stoppsladd i nedre delarna av skidbacken sprätter bokstavligen upp snön på fasaden till din lägenhet, det kan omöjligt bli mer fjäll och skidåkarkänsla än den som erbjuds här. Här pratar vi skidåkarlyx! Du behöver inte söka information om väder, före i pisten, formen på manchester och du behöver inte sätta dig i bilen en halvtimme innan liften öppnar för att vara först i backen en perfekt skidåkarmorgon. Du ser allt från ditt fönster och går ut till liften någon minut innan öppning. När det svider i låren eller när barnen blivit kalla sladdar du rakt in till ditt arkitektritade boende där inredningen är vald med omsorg för att skapa en harmonisk och exklusiv känsla och man har verkligen lyckats. Lugna kulörer skänker en modern känsla med hemtrevlig twist och du välkomnas med varm bastu och knastrande brasa. Byggnaden har en tilltalande design som sticker ut i området och väl inomhus hittar du en lägenhet i tre plan om totalt 118 kvm inkl. souterräng och vind. Här finns hela 4 sovrum, 2 badrum med dusch varav ett med bastu och ett helt eget våningsplan med kök och allrum. Med andra ord gott om plats att samla vänner och familj på. Är du en hängiven längdåkare kan du kliva på Funäsfjällens 300 km långa längdspår alldeles i närheten, liksom cykelled på sommaren. Boendet hyrs ut säsongen 22/23 och en ny ägare förbinder sig att fullfölja avtalet innan man kan ta andra beslut. Bilderna är tagna i annan bostadsrätt som är spegelvänd mot denna. Under viktiga dokument och länkar på mäklarens hemsida finns både viktigt och nyttig information att ta del av.

 • Plus
 • Balkong
Hamrafjällsvägen 7D (lgh A11), Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun

Hamrafjällsvägen 7D (lgh A11)

Lägenhet
Tänndalen - Funäsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 450 000 kr

52 m²

3 rum

2 410 kr/mån

47 115 kr/m²

Nu finns chansen att bli ägare till den här suveräna lägenheten på markplan i eftertraktade Rosa Byn i Tänndalen. Mycket smakfullt renoverad och med bästa tänkbara läge med kort avstånd till Hamra Express och Tänndalens Alpinområde. Härlig utsikt över Tännån och närliggande fjäll. Uteplats med eftermiddagssol. På kort gångavstånd ligger Ski lodge Tänndalen med sportshop, skidskola och skiduthyrning samt restaurang. Strax intill finns 300 km preparerade längdspår och 610 km preparerade skoterleder. På sommaren kan du njuta av fiske i fina Tännån som endast ligger ca 100 m från fastigheten. Lägenheten som är på 52 kvm är till stora delar renoverad 2018-2021 och har en uppdaterad och modern känsla. Man har med en bra planlösning delat upp boendet i 2 sovrum, badrum och gemensamt allrum och kök. Perfekt för en normalstor familj. Den som önskar kan finansiera lägenheten genom uthyrning. Detta görs enkelt via Hamra Lift AB. Mycket fina hyresintäkter är möjligt då läget är mitt i Tänndalens vinter- och sommaraktiviteter. Frågor gällande uthyrning tas direkt med Hamra Lift AB (se länk under viktiga dokument) Brf Hamrafjället är en obelånad förening med mycket god ekonomi. Föreningen har ett servicehus som innehåller vallabod, tvättstuga, dam- respektive herrbastu samt ett större allrum med pingisbord och kök. I servicehuset finns även låsbart skidförråd. Bostadsrätten ligger för uthyrning och en ny ägare förbinder sig att fullfölja avtalet som går ut 1/5 2023. Missa inte filmerna som finns på mäklarens hemsida under fliken viktiga dokument. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Snösvängen 1, Ramundberget, Härjedalens kommun

Snösvängen 1

Lägenhet
Ramundberget, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 950 000 kr

45 m²

3 rum

2 046 kr/mån

65 556 kr/m²

Äntligen till salu i Ramundberget med toppenläge! Här finns nu möjligheten att bli ägare till ett mycket kvadratsmart boende centralt i populära skidparadiset Ramundberget. Du bor mitt i allt som området har att erbjuda, bara att välja riktning så når du skidbackar, längdspår och restauranger på endast någon minut. Skida in- Skida ut kan vi verkligen säga när det gäller längdskidorna. Spåren går i alldeles närhet till föreningen och på mindre än en minut är du i sittliften. Lyxigt helt enkelt! Planlösningen är väl avvägd för att rymma 4, till kanske 6 personer, både i sovrum och sällskapsytor. Ytan är fördelad på 2 sovrum med en våningssäng i varje, familjebädd i ett av dem, dusch och bastu, separat wc-rum och ett trivsamt allrum och kök. Boendet är uppdaterat med nya vitvaror, delvis nytt golv, målade väggar samt en fondvägg med den stilfulla borstade norrlandspanelen som ger den där äkta fjällkänslan. Här kan du verkligen mysa efter en dag ute på fjället. Parkera bilen när du kommer och låt den vara hela din vistelse om du önskar det. Allt finns inom kort promenad eller skidavstånd. Ramundberget är eftertraktat bland skidåkare och går för att vara genuint och ha en alpin skidåkning av rang, men även längdåkningen är riktigt bra och mycket uppskattad. Om du gillar, eller vill prova aktiviteter som paddling, hästridning till fjälls, vandring, cykling och golf så finns även det i området. Ett fritidsboende för alla årstider med andra ord! Gå vidare och läs mer på mäklarens hemsida. Där finns en mäklarpresentation med fina flygvyer samt en årsredovisning. Vi gillar när vi får svara på alla möjliga frågor om boendet. Såklart vill vi gärna visa er! Kontakta oss på HusmanHagberg i Härjedalen.

 • Plus
Kåvan 85A, null, Härjedalens kommun

Kåvan 85A

Fritidshus
Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 500 000 kr

32 m²

2 rum

1 000 m² tomt

Charmigt, rustikt och smart planerat rundtimmerhus om 2 rum och kök + loft i Kåvan, Funäsdalen. Känslan att kliva in ett riktigt timmerhus är svår att beskriva. Naturen och fjället har helt enkelt flyttat in. Huset är snyggt och rejält, byggt i rundtimmer och passar utmärkt för en familj på 4 personer som uppskattar att umgås och bo nära varandra. Sovrummet har plats för både säng och förvaring, komplett badrum med duschkabin, kommod och wc samt en mysig storstuga innehållande kök, sittgrupp och matplats för 4 personer. En vindslucka med stege går lätt att fälla ned och öppnar upp nya utrymmen att vistas i. En rymlig vind med stor golvyta och möjlighet att möblera med sittgrupp, tv och sovmadrasser. En riktig tillgång i det här boendet! Läget här i Kåvan ger dig närhet till längdspår och ca 1 km bort ligger Kåvans 6-stolslift, pister och centrum som är under utveckling. Sommartid når du mountainbikeled och Ljusnan Varmt välkommen att kontakta oss!

Högbäcksvägen 53 B, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Högbäcksvägen 53 B

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 950 000 kr

80 m²

5 rum

3 542 kr/mån

36 875 kr/m²

Fjällterrassen 3 består av 16 lägenheter som ska ombildas till bostadsrätter under 2023. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som Lofsdalen har att erbjuda. Läget kan knappast bli bättre för här erbjuds utmärkt solläge och väldisponerad planlösning. Fantastiska pister ligger runt husknuten, längdspåren en kort promenad bort och restauranger/aktivitetshus på glidavstånd. Vill du ta dig till Lofsdalens mysiga bykärna så är det en promenad på ca 10 minuter. Där finns butiker, restauranger och ett nyöppnat bageri. Det här är ett av få ställen där du faktiskt kan lämna bilen hemma på parkeringen hela veckan om du vill! Bostäderna säljs till ett fast pris och det är först att välja och teckna avtal som gäller. I bildflödet syns inom kort vilka som är sålda och lediga. Med smart planering har man här ordnat så att de fyra sovrummen med totalt 8-10 sängplatser delats upp och ligger som par i var sin ände av bostaden. I anslutning till varje sovrumspar ligger ett badrum med dusch, det ena har så klart den obligatoriska bastun. Mitt i lägenheten är det stora allrummet placerat som är kombinerat kök och vardagsrum. Här får alla gott om utrymme både vid middagsbordet och i soffhörnan. För dig som önskar arbeta på distans eller bara njuta av en streamad film så finns fiber indraget. Alla möjliga funktioner och bekvämligheter finns här. Från området avnjuts vacker utsikt över skidanläggningen och fjäll. Varför inte ta en paus från skidorna, sätta sig på en värmande renfäll på balkongen eller uteplatsen och njuta av ett härligt och bekymmersfritt fjälliv! Bostäderna säljs fullt möblerade och med tillhörande inventarier. Foton är tagna i en av lägenheterna som ställts i ordning inför fotografering med bla annat textilier och och andra inredningsdetaljer (dessa ingår ej). Möblemang samt inventarier kan skilja mellan de olika lägenheterna. Avtal för uthyrning löper fram till tillträdet. Goda uthyrningsmöjligheter finns genom Destination Lofsdalen och Lofsdalen Home som erbjuder olika upplägg. En ny ägare kan välja att fortsätta uthyrning och teckna eget uthyrningsavtal med den uthyrare man själv väljer eller att inte hyra ut över huvud taget. Kontakta respektive uthyrare för mer information. Just den här bostadsrätten ligger på övre plan och har en rymlig balkong. Tillträde beräknas ske hösten 2023. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen. Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information samt för att se den filmade rundvandringen som finns under viktiga dokument och länkar. På hemsidan finns även en mäklarpresentation med flygfilm så att ni ser hela området. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning på plats eller kanske en digital visning om det passar bättre!

 • Plus
 • Balkong
Högbäcksvägen 53 C, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Högbäcksvägen 53 C

Lägenhet
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 950 000 kr

80 m²

5 rum

3 542 kr/mån

36 875 kr/m²

Fjällterrassen 3 består av 16 lägenheter som ska ombildas till bostadsrätter under 2023. Här är det bara att flytta in och njuta av allt som Lofsdalen har att erbjuda. Läget kan knappast bli bättre för här erbjuds utmärkt solläge och väldisponerad planlösning. Fantastiska pister ligger runt husknuten, längdspåren en kort promenad bort och restauranger/aktivitetshus på glidavstånd. Vill du ta dig till Lofsdalens mysiga bykärna så är det en promenad på ca 10 minuter. Där finns butiker, restauranger och ett nyöppnat bageri. Det här är ett av få ställen där du faktiskt kan lämna bilen hemma på parkeringen hela veckan om du vill! Bostäderna säljs till ett fast pris och det är först att välja och teckna avtal som gäller. I bildflödet syns inom kort vilka som är sålda och lediga. Med smart planering har man här ordnat så att de fyra sovrummen med totalt 8-10 sängplatser delats upp och ligger som par i var sin ände av bostaden. I anslutning till varje sovrumspar ligger ett badrum med dusch, det ena har så klart den obligatoriska bastun. Mitt i lägenheten är det stora allrummet placerat som är kombinerat kök och vardagsrum. Här får alla gott om utrymme både vid middagsbordet och i soffhörnan. För dig som önskar arbeta på distans eller bara njuta av en streamad film så finns fiber indraget. Alla möjliga funktioner och bekvämligheter finns här. Från området avnjuts vacker utsikt över skidanläggningen och fjäll. Varför inte ta en paus från skidorna, sätta sig på en värmande renfäll på balkongen eller uteplatsen och njuta av ett härligt och bekymmersfritt fjälliv! Bostäderna säljs fullt möblerade och med tillhörande inventarier. Foton är tagna i en av lägenheterna som ställts i ordning inför fotografering med bla annat textilier och och andra inredningsdetaljer (dessa ingår ej). Möblemang samt inventarier kan skilja mellan de olika lägenheterna. Avtal för uthyrning löper fram till tillträdet. Goda uthyrningsmöjligheter finns genom Destination Lofsdalen och Lofsdalen Home som erbjuder olika upplägg. En ny ägare kan välja att fortsätta uthyrning och teckna eget uthyrningsavtal med den uthyrare man själv väljer eller att inte hyra ut över huvud taget. Kontakta respektive uthyrare för mer information. Just den här bostadsrätten ligger på markplan och har egen uteplats. Tillträde beräknas ske hösten 2023. Se under "övrigt" längre ner i annonsen så beskrivs köpprocessen Missa inte att gå vidare till mäklarens hemsida för mer information samt för att se den filmade rundvandringen som finns under viktiga dokument och länkar. På hemsidan finns även en mäklarpresentation med flygfilm så att ni ser hela området. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning på plats eller kanske en digital visning om det passar bättre!

 • Uteplats
Egnahemsgatan 21, Sveg, Härjedalens kommun

Egnahemsgatan 21

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

680 000 kr

79 m²

4 rum

1 343 m² tomt

Välkommen till Egnahemsgatan 21 i Sveg! Ett en och halvplanshus med garage och carport med en fantastisk tomt med lugnt läge nära idrottsplatsen. På husets baksida finns en altan under tak i bästa solläge för härliga grillkvällar. Här finns även två rejäla växthus för den odlingsintresserade. Genom entrén och farstukvisten kommer den rymliga hallen med gott om plats för avhängning och förvaring, här finns även ett förråd under trappan. Köket har kvar sin originalinredning och har uppdaterats med vitvaror under året. Intill köket finns matsalen som även går att använda som sovrum, här finns utgången till altanen under tak. Vardagsrummet är rymligt och ljust med en öppenspis och en vacker insats från Roslagsspisen. Det övre planet bjuder på två rymliga sovrum varav ett med utgång till balkong. Mellan sovrummen finns badrummet som nyligen renoverats och utanför finns den möblerbara hallen. Källaren som även har en egen ingång under tak utifrån har två stora hobbyrum, ett litet förråd samt en rejäl hall med plats för både frysbox tvättpelare samt förvaring. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg!

 • Plus
Matsbo 14, Bruksvallarna, Härjedalens kommun

Matsbo 14

Fritidshus
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 700 000 kr

71 m²

3 rum

553 m² tomt

Nytt pris! Charmig och mysig stuga belägen på hörntomt på höjden bakom Bruksvallslidens Fjällhotell där du får både skön utsikt och närhet till längdspåren som tar dig upp på fjället samt till skidstadion. Läget som är centralt i "Vôllan" är helt optimalt med lagomt promenadavstånd till Stigmyhrs Livs och Kerstins Brasseri. Huset ligger högt i området vilket innebär en vacker fjällutsikt över de närliggande fjällen. Närmsta alpina skidanläggning är Ramundberget som endast är en kort bilresa bort. 2019 byggdes fastigheten ut och storstugan fick ett rejält lyft med nytt kök, nya fönster, panel på väggarna och golvet slipades och behandlades med en ljus och sober lasyr. Taket är öppet upp i nock vilket skapar en härlig rymd och trivsamhet. Ljusinsläppet från den fina helglasade dubbeldörren och fönstren ger en känsla av att naturen flyttat in. När solen tittar fram njuter ni tillsammans på den stora altanen som har fin utsikt över byn. Tomten som är en hörntomt gör att ingen granne känns nära. Här är du för dig själv och barn som vuxna kan gräva sin egna solgrop och kasta ut renskinnet för att bara vara i den vackra fjällmiljön. På tomten finns utrymme för den som önskar att bygga ett förråd, gästhus eller varför inte en bastu. Stugan har två ljusa sovrum som med dagens möblering rymmer 5-7 personer. Önskas fler sängplatser till familj eller gäster finns det gott om utrymme i den fantastiska storstugan. Kort sagt är det här är en äkta fjällstuga i skidmeckat Bruksvallarna. Här är det bara att flytta in och börja leva det fjälliv som passar dig. Missa inte den filmade visningen under viktiga dokument och länkar längst ned i annonsen! Stugan ligger ej för uthyrning nu men möjlighet finns till goda intäkter för den som väljer att hyra ut. Varmt välkommen att kontakta oss!

 • Plus
Strandvägen 10, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Strandvägen 10

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

3 550 000 kr

1 853 m² tomt

Välkommen till Strandvägen 10 och en härlig tomt som ligger ner mot stranden med fantastisk utsikt över både Lofssjön och kalfjäll. Strandvägen är ett exklusivt och etablerat område med endast 6 st avstyckade tomter. Skoterleden som går på sjön nås direkt från tomten. Vill man åka längd eller alpint så är det endast 900 hundra meter till spårcentral och skidanläggning. På vintern blickar du ut över en den isbelagda sjön och kalfjällen på andra sidan och på sommaren njuter du av sjöns glitter och fina små stränder. Byggrätten är hela 240 kvm byggnadsarea per tomt med högst en huvudbyggnad och ett uthus eller gäststuga. Högst två våningar får byggas. Därutöver får inte sluttningsvåning byggas eller vind inredas, dock får sovloft inredas. Högsta tillåtna byggnadshöjd är 5,2 meter för huvudbyggnad och 3,5 meter för för uthus och gårdsbyggnad. Endast friliggande hus får uppföras. Högst två lägenheter får inredas per tomt. Inom planområdet gäller att bebyggelsen i sin utformning skall utgå från Härjedalens och bygdens byggnadstradition. Byggnader skall ha enkla former med taknock i samma riktning som långsidan. Fasader skall vara av trä. Taken ska ges en lutning på 25-35 grader och utföras med begränsade takutsprång. Färgsättningen skall harmonera med bygdens traditionella färgsättning. Takmaterial ska utföras av icke reflekterande material. Staket skall utföras av grå gärdsgård, grånat rundvirke eller liknande naturanpassat trämaterial. Anslutningsavgift för el är betalt och tomten är förberedd med kanalisation för fiber. Bostadsenhetsavgift för VA tillkommer vid beviljat bygglov med 12000kr inklusive moms per bostadsenhet. VA finns vid tomtgräns Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida! Det är även via hemsidan som ni anmäler ert intresse. Tomten besöker ni när det passar er. Det är fritt fram att gå omkring på fastigheten. Frågor gällande bygglov hänvisas till Härjedalens kommun. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg!

 • Plus
Bruksvägen 36 lgh 201, Funäsdalen - Ljusnedal, Härjedalens kommun

Bruksvägen 36 lgh 201

Lägenhet
Funäsdalen - Ljusnedal, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 920 000 kr

56,5 m²

4 rum

4 232 kr/mån

33 982 kr/m²

Här har du ett fjällboende som med sitt läge är fantastiskt både vinter och sommar. Ljusnedal är en oas och en levande fjällby som erbjuder en genuin miljö året om. I byn och i omedelbar närhet till det här boendet hittar du Gyllene Bocken som serverar god mat, fixar vinterns afterski och erbjuder ett allmänt skönt häng. Du har också närhet till både skoterled, skoteruthyrning, fina längdspår och padelbana utomhus, för att inte tala om golfbanan som ligger några kliv ut från boendet (Funäsfjällens golfklubb). “BANAN ÄR INTE VACKER, DEN ÄR HELT BEDÅRANDE…”. Så beskriver Tidningen Svensk golf 18-hålsbanan. Lägenheten är ljus och inbjudande med mycket bra planlösning. Hela boendet målades om invändigt 2021 och man uppdaterade hela möblemanget vilket givit hela boendet en ny känsla och fräschör. Här finns tre sovrum samt två toaletter varav den ena med dusch. Köket och vardagsrummet i kombination gör att lägenheten känns mycket rymlig och öppen. Huset som lägenheten ligger i är ett rejält trähus målad i mörk ton med detaljer i rött. Inomhus är det trägolv och målade väggar och tak. Från vardagsrummet nås balkongen som har trägolv samt insynsskydd till grannen. Från balkongen är det utsikt mot golfbanan och Ljusnedalssjön. Från sovrummen blickar man ut mot Funäsdalsberget och skidbackarna. För dig som vill hyra ut ditt boende kan du enkelt göra det via Hotell Gyllene Bocken. För mer information kontaktar du hotellet direkt. Missa inte möjligheten till ett prisvärt och praktiskt boende med hela Funäsfjällens aktiviteter inom räckhåll! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Tjädervägen 28B, Lofsdalen by, Härjedalens kommun

Tjädervägen 28B

Lägenhet
Lofsdalen by, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

2 990 000 kr

91 m²

4 rum

3 032 kr/mån

32 857 kr/m²

Flytta in och njut av allt som Lofsdalen har att erbjuda i denna charmiga och trivsamma lägenhet i BRF Björnidet. Läget kan knappt bli bättre då längdspår och cykelled finns runt husknuten. Några hundra meter till Lofsdalens alpina anläggning med aktivitetshus och restauranger. Och inte nog med det. Härifrån är det bara en kort promenad på belyst gångväg, sommar som vinter till servicen i bykärnan. Ett perfekt boende helt enkelt! Planlösningen är mycket trevlig och genomtänkt med hela 8-10 sängplatser fördelade på fyra sovrum. Den nyligen byggda glasväggen mellan vardagsrum och sovrum gör så att boendet känns rymligt, öppet och ljust. Nuvarande ägare har gett boendet ett rejält lyft genom att byta golv och uppdatera inredningen till att bli ett modernt fjällboende. Så klart finns även bastu! För dig som önskar arbeta på distans eller bara njuta av en streamad film så finns fiber indraget. Alla möjliga funktioner och bekvämligheter finns här. Föreningen har även en egen utrustad vallabod/cykelbod och skidorna/cykeln förvarar du i det tillhörande förrådet. Från området avnjuts vacker utsikt mot sjö och fjäll. Grillplatsen som finns i föreningen använder du precis när du vill. Varför inte ta en paus från skidorna, sätta sig på en värmande renfäll och tända en mysig eld i eldstaden. Här i BRF Björnidet kan du njuta av ett härligt och bekymmerfritt fjälliv! Viktigt att tillägga är att föreningen endast är belånad till 3200 kr/kvm vilket är att anse som mycket lågt och räntekänsligheten blir liten. Föreningen har nyligen bundit sina lån på 1-4 år och månadsavgiften är justerad efter det nya ränteläget. Boendet hyrs idag ut via Lofsdalen Home och är mycket efterfrågat. För den som önskar så kan det inbringa fina intäkter. Inga framtida bokade veckor bokade så ny köpare har full dispositionsrätt. Föreningen har en egen hemsida. Länk finns under viktiga dokument och länkar på mäklarens hemsida. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida. Gå vidare från hemnet Planritning kommer inom kort Varmt välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg i Lofsdalen

 • Plus
 • Uteplats
Funäsdalen 10:149, Bruksvallarna, Härjedalens kommun

Funäsdalen 10:149

Tomt
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 950 000 kr

3 096 m² tomt

I total närhet av fjäll och vacker natur ligger den här tomten som en gömd skatt. Charmiga Flon som ligger i underbara Bruksvallarna har anor från 1600-talet. Här får ni fantastisk utsikt över närliggande fjäll, längdspår några stavtag bort med varierad åkning för både världselit och motionärer samt närhet till skoterled och cykelled vilken man lätt tar sig till genom en transitväg som går genom området upp till fjället. I Flon, Bruksvallarna, svänger du av och åker över Ljusnan. Du följer Ljusnan en bit och tar sedan av mot fjället där den här tomten ligger och väntar på en ägare som ser och uppskattar det exklusiva med detta avskilda och vackra läge där du kan höra Ljusnan porla en bit ned, fåglarnas tjatter och kanske får beskåda en och annan älg som passerar. Då tomten ligger längs en gammal fäbodväg med endast ett fåtal stugor har man just ingen trafik förbi sitt kommande boende. Tänk att få bo så här fridfullt och vilsamt och ändå ha tillgång till all tänkbar service och många aktiviteter på bara 7- 20 min beroende på vad du behöver och var du vill! Härifrån kan du komma ut på fjället med skoter och längdskidor och du når de fina längdspåren i Funäsfjällens längdsystem. I Bruksvallarna, som ligger ca 7 km bort, finns en matbutik, restauranger och en spårcentral och längdspår i världsklass. Alpin skidåkning hittar du i Ramundberget eller Funäsdalen. Cykling finns utanför dörren på skogsbilvägar och cykelleder finns i området. I Funäsdalen by hittar du apotek, bensinmack, vårdcentral, tandläkare, större och fler butiker både för mat, kläder, motor, inredning mm. I området finns ca 15 bebyggda fastigheter med blandning av fastboende och fritidsfastigheter. Från området syns Kariknallarna, Skarvarna och Walles högfjällshotell. Tack vare att det finns fastboende i området plogas vägen fram tills dess att du viker av upp till tomterna. Gatubelysning finns från Flon fram till början av tomtområdet, men ej i själva området. I Flon finns en av områdets köttbönder som håller landskapet öppet och levande och här går att köpa fina råvaror att fylla frysen med. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och utanför område med kommunalt v/a. Med en storlek på drygt 3000 kvm finns gott om utrymme att husera på. Läs mer under övrigt gällande byggregler. Eget vatten och avlopp anordnas av ny köpare samt anslutningsavgifter för el. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Härjedalen

Funäsdalen 10:148, Bruksvallarna, Härjedalens kommun

Funäsdalen 10:148

Tomt
Bruksvallarna, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 990 000 kr

3 783 m² tomt

I total närhet av fjäll och vacker natur ligger den här tomten som en gömd skatt. Charmiga Flon som ligger i underbara Bruksvallarna har anor från 1600-talet. Här får ni fantastisk utsikt över närliggande fjäll, längdspår några stavtag bort med varierad åkning för både världselit och motionärer samt närhet till skoterled och cykelled vilken man lätt tar sig till genom en transitväg som går genom området upp till fjället. I Flon, Bruksvallarna, svänger du av och åker över Ljusnan. Du följer Ljusnan en bit och tar sedan av mot fjället där den här tomten ligger och väntar på en ägare som ser och uppskattar det exklusiva med detta avskilda och vackra läge där du kan höra Ljusnan porla en bit ned, fåglarnas tjatter och kanske får beskåda en och annan älg som passerar. Då tomten ligger längs en gammal fäbodväg med endast ett fåtal stugor har man just ingen trafik förbi sitt kommande boende. Tänk att få bo så här fridfullt och vilsamt och ändå ha tillgång till all tänkbar service och många aktiviteter på bara 7- 20 min beroende på vad du behöver och var du vill! Härifrån kan du komma ut på fjället med skoter och längdskidor och du når de fina längdspåren i Funäsfjällens längdsystem. I Bruksvallarna, som ligger ca 7 km bort, finns en matbutik, restauranger och en spårcentral och längdspår i världsklass. Alpin skidåkning hittar du i Ramundberget eller Funäsdalen. Cykling finns utanför dörren på skogsbilvägar och cykelleder finns i området. I Funäsdalen by hittar du apotek, bensinmack, vårdcentral, tandläkare, större och fler butiker både för mat, kläder, motor, inredning mm. I området finns ca 15 bebyggda fastigheter med blandning av fastboende och fritidsfastigheter. Från området syns Kariknallarna, Skarvarna och Walles högfjällshotell. Tack vare att det finns fastboende i området plogas vägen fram tills dess att du viker av upp till tomterna. Gatubelysning finns från Flon fram till början av tomtområdet, men ej i själva området. I Flon finns en av områdets köttbönder som håller landskapet öppet och levande och här går att köpa fina råvaror att fylla frysen med. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och utanför område med kommunalt v/a. Med en storlek på knappt 4000 kvm finns gott om utrymme att husera på. Läs mer under övrigt gällande byggregler. Eget vatten och avlopp anordnas och betalas av ny köpare liksom anslutning och avgifter för el. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg Härjedalen

Krokröstvallen 319, Tänndalen - Pålsvallen, Härjedalens kommun

Krokröstvallen 319

Tomt
Tänndalen - Pålsvallen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 750 000 kr

2 260 m² tomt

Längdspår, skoterspår och Tänndalsliften. En fantastisk tomt med högt läge och vidunderlig utsikt. Denna byggklara tomt ligger i det nyetablerade området Pålsvallens fjällby etapp 1 som är beläget i ett högt läge ca 750 möh. I härlig fjällmiljö och med vacker utsikt över Hamrafjället kan ni nu bygga ert egna fjällhus. Spänn fast längdskidorna vid tomten och kliv på spåret som ingår i längdskidspårsystemet Nordic Ski Center och som löper alldeles nedanför tomterna. Ett stenkast bort ligger Tänndalsvallen som har skidlift och två nedfarter och ett alldeles eget café som heter Tännfatet. För dig som gillar skoteråkning går de preparerade lederna alldeles intill tomtområdet. Det fina med område är att det är beläget en bit bort från den stora vägen Rörosvägen. Så när du åker in till Pålsvallen så passerar du fina fjällmarker med en vidunderlig utsikt och kommer en bit från vägens ljud. Här kan du verkligen njuta av lugnet och den fina naturen. Tomten är redo att bebyggas. VA samt el är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifter betalda (fiber är förberett men anslutningsavgift betalas av köparen). Det enda som saknas för att komma i gång med bygget är så klart ett bygglov. Nybyggnadskarta till tomten finns under viktiga dokument. Planbestämmelser - se plankartan under viktiga dokument Tomten får bebyggas med högst 2 byggnader med högst en lägenhet per byggnad eller en byggnad med 2 lägenheter. Inom BYA får ena lägenheten inte uppta större byggnadsarea än 40 kvm. Maximal byggnadsarea 160 kvm. Inom BYA får uthus och garage uppföras med högst 40 kvm. Högsta byggnadshöjd är 4,5 m. Byggnadshöjden är avståndet från markplanet till skärningen mellan fasadplanet och takplanet. Se boverket för utförligare beskrivning. Köparen uppmanas att kontrollera gällande byggnadsbestämmelser med Miljö & Byggnadskontoret på Härjedalens kommun. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida (ej på Hemnet). Du anmäler även ditt intresse genom att skicka in en intresseanmälan mäklarens hemsida (gå vidare från Hemnet). Varmt välkommen att kontakta oss!

 • Plus
Ljungvägen 11, Lofsdalen, Härjedalens kommun

Ljungvägen 11

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 090 000 kr

1 370 m² tomt

Ljungvägen i Lofsdalen är ett nytt tomtområde strax väster om byn som är strategiskt placerat med närhet till det mesta. Här går både längdspår och skoterspår i anslutning till området. Endast 20 minuters gångväg till bykärnan där ICA, restaurang, café, turistbyrå samt Sportbod finns. Även Lofssjön ligger nära. Byggrätten är generös med en byggnadsarea på 140 kvm samt en byggnadshöjd om 5,2 m. Utöver detta medger detaljplanen ytterligare en byggnad på max 50 kvm byggnadsarea. Läs mer om detaljerna i den bifogade plankartan som finns under viktiga dokument. Tomten är väl tilltagen och du behöver ej känna att det blir trångt mellan husen. Priset är inklusive avgift för kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkommen att kontakta Maria eller Micke på HusmanHagberg Härjedalen!

 • Plus
Sjösvängen 25, Funäsdalen by, Härjedalens kommun

Sjösvängen 25

Tomt
Funäsdalen by, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

1 990 000 kr

2 133 m² tomt

Äntligen en tomt till salu med stor byggrätt i Funäsdalen. Välkommen till Sjösvängen 25 och en rejäl tomt med utsikt över Funäsdalsberget. Här kan du bygga 300 kvm i två plan och hela 4 lägenheter får inredas. Utöver det så kan tre komplementbyggnader sättas upp. Från fina Sjösvängen är det endast några minuter till Funäsdalen by med all tänkbar service. Till byn är det gång- och cykelavstånd, eller på vintern sparkavstånd. Det charmiga med Sjösvängen är att du är nära allt men slipper ljud och brus från trafiken. Här är det lugnt och gemytligt och det sluttande läget på området gör att solen hittar hit. Endast några hundra meter till längdspår och cykelled och föredrar du hellre att åka på sjön så är det ca 1 km till spåren där. Fina skoterleder i direkt närhet. I Funäsdalen finns det något att sysselsätta sig med året runt. Utöver vinterns aktiviteter finns även en hel del sommaraktiviteter såsom vandring, cykling, kayak, ridning mm. Avgifter för kommunalt VA är betalt för en lägenhet. El-anslutning bekostas av köparen. Tomten besöker ni när det passar er. Det är fritt fram att gå omkring på fastigheten. Missa inte flygfilmen som finns på mäklarens hemsida. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg!

 • Plus
Lofsdalsvägen 81, Lofsdalen, Härjedalens kommun
Lofsdalsvägen 81, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Lofsdalsvägen 81, Lofsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Lofsdalsvägen 81

Tomt
Lofsdalen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

990 000 kr

912 m² tomt

Visst är det härligt att slippa välja mellan sjö och fjäll! På denna tomt kan ni bygga er fjällstuga med utsikt över både Lofssjön och närliggande fjäll. Tomten är dessutom belägen på gångavstånd från byn. I direkt när närhet finns skoterleder och inte långt bort även längdspår. Vintern som var drog Lofsdalsspår mycket fina spår på sjön. Cykeln hoppar du på utanför dörren och ett något längre stenkast bort ligger Lofssjön som bjuder på mycket aktivitet med fiske, skoteråkning, skidåkning eller varför inte ta vesslan upp till Våffelstugan med härlig utsikt och god mat. Den fina alpina skidanläggningen med aktivitetshus och restauranger tar ca 3 minuter med bil att nå. Värt att nämna är att tomten ligger en bit ner från vägen vilket innebär ett mer skyddat läge. Området där tomten ligger består endast av några få stugor vilket gör detta till en mycket fin och rofylld plats. Byggrätten är enligt detaljplan 91,2 kvm i ett plan vilket motsvarar 10 % av tomtens. Läs mer om detaljerna i den bifogade plankartan som finns under viktiga dokument. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp samt elanslutning betalas av köparen. Tomten besöker ni när det passar er. Det är fritt fram att gå omkring på fastigheten. Frågor gällande bygglov hänvisas till Härjedalens kommun. Välkommen att kontakta oss på HusmanHagberg! Vi bor och lever i Lofsdalen och hjälper gärna till att svara på era frågor

 • Premium
Hovärken G 12, Lofsdalen - Hovärksvägen, Härjedalens kommun

Hovärken G 12

Fritidshus
Lofsdalen - Hovärksvägen, Härjedalens kommun
HusmanHagberg Härjedalen

4 490 000 kr

93 m²

5 rum

1 494 m² tomt

Det här väl omhändertagna fritidshuset på G 12 har allt gällande läge och utsikt. Den stora altanen i söderläge bjuder in till bedårande fjällvyer och soliga dagar. Hoppa ner i den vedeldade badtunnan och njut! Här har du känslan av att vara själv och ej ha grannarna nära inpå. Planritning kommer inom kort Gå vidare till att läsa mer på mäklarens sida och för att se flygfilm. Besiktningsprotokoll finns under viktiga dokument. Huset har en väldisponerad planlösning som är öppen mellan kök och storstuga. Fyra sovrum och två badrum, varav ett med bastu gör att det större sällskapet ryms. Ägarna har tagit väl hand om huset och har enbart anlitat hantverkare till att genomföra utbyggnader samt renoveringar. 2016 installerades ett påkostat Marbodalkök samt att ett nytt badrum byggdes 2011. Med andra ord är det bara att flytta in och njuta av fjällivet. Renoveringarna är redan gjorda och fiber indraget! För dig som uppskattar förvaring så finns ett dubbelgarage om 35 kvm med el och vatten under den stora verandan. Inte nog med det så finns ytterligare ett garage på 15 kvm på tomten samt även ett förråd till vänster om garaget. Nedfarten till garaget samt den fina gårdsplanen gjordes i ordning 2002. Mer information om renovering finns att läsa under under övrigt om byggnaden. Från tomten har du närhet till Lofsdalens fina längdspår, skoterspår och vandringsleder. Härifrån kan du även promenera till byn då det endast är 2,7 km. Kom på visning eller ring om du har frågor. Vi finns på plats i Lofsdalen för att kunna hjälpa er. Självklart ordnar vi digital visning om ni önskar. Varmt välkomna att kontakta oss!

 • Plus

Visar alla 34