Burs Bondarve 294

Burs, Gotland Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Tomtarea
5 737 m²
Byggår
1904
Driftkostnad
3 600 kr/år

Har du alltid drömt om ett fritidsboende utöver det vanliga? Här finns något för er! På fastigheten finns en storstuga som är isolerad med indraget fiber, stugan har ett sovloft och här får man in c:a 4 bäddar, i stugan finns även en braskamin. Mellanstugan är delvis isolerad och har en separett toa, ett kök med diskho, rinnande vatten, varmvattenberedare, kyl och frys, bänkugn med plattor. Lillstugan är isolerad och här får man in c:a 2 bäddar. En fantastisk kvarn från 1904 pryder tomten med plats för 4 bäddar, på första våningen finns det plats för en våningssäng, kliver du upp till övervåningen finns det plats för en dubbelsäng, hur mysigt är inte det? Alla byggnader har el.

På tomten finns även en fin grillplats som lätt blir en naturlig samlingsplats. Hela tomten är väldigt avskild och har karaktären en typiskt gotländsk natur med tallar och enesbuskar samt en och annan kanin. Det gör att du har minimalt med underhåll i form av gräsklippning och annat som tar tid. Här kan du bara njuta av att fåren betar på fastigheten intill, umgås med familjen, sola, vila och när lusten tränger sig på slänger du dig på cykeln för att cykla ner till havet som ligger en kilometer bort eller den härliga sandstranden i Herta som ligger tre kilometer bort.

Drönarfilm över fastigheten: https://vimeo.com/405353401

Digital visning:
https://bjurforsab-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/peter_tumegard_bjurfors_se/EaJ-5tnNDZlIqENHV1lxnW4BGKW0wurjpmZcDirOLGybRg?e=HJ2mCs

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland