Bjurfors Gotland

Bjurfors Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Berggränd 14, Visby innerstad, Gotlands kommun

Berggränd 14

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 990 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/4
1 335 kr/mån
69 535 kr/m²

Välkommen till denna anrika lägenhet som vetter mot Adelsgatan, mitt i hjärtat av Visby innerstad. Här bor du mitt i stadens puls, omgiven av Visbys charmiga kullerstensgator och livliga uteliv. Denna topprenoverade bostad med en modern touch erbjuder en oslagbar kombination av historisk charm och samtida lyx. Lägenheten genomsyras av en känsla av exklusivitet och elegans. Här möts du av högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer som tillsammans skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det ljusa och rymliga rummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge, medan de moderna bekvämligheterna säkerställer en hög boendestandard. Läget mot Adelsgatan ger dig direkt tillgång till Visbys rika kultur- och nöjesutbud. Här finner du mysiga caféer, förstklassiga restauranger och ett brett utbud av butiker alldeles runt hörnet. Under sommarens varma månader förvandlas staden till ett vibrerande centrum för evenemang och festligheter, perfekt för den som vill njuta av allt som Visby har att erbjuda. Det finns utmärkta möjligheter att hyra ut bostaden. Tack vare dess attraktiva läge och höga standard är efterfrågan stor, vilket gör den till en perfekt investering. Välkommen att upptäcka denna unika lägenhet där lyx möter historisk charm mitt i centrala Visby. Här kan du njuta av stadens liv och rörelse, samtidigt som du har ett lugnt och sofistikerat hem att återvända till. Uthyrning i andra hand är godkänt efter styrelsens tillåtelse.

  • Hiss
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Norra kyrkogatan 8B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Norra kyrkogatan 8B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 900 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 603 kr/mån
55 769 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostadsrätt mitt i hjärtat av Visby innerstad. Norra Kyrkogatan 8B är en tvårummare med kök som ger dig det bästa av både modern komfort och historisk charm. Denna bostadsrätt är en del av en nyproduktion från 2015 och erbjuder en bekväm och praktisk livsstil. Läget är helt oslagbart, med närhet till butiker, restauranger, kaféer och all den kulturella rikedom som innerstaden har att erbjuda. Trots detta är området lugnt och fridfullt. Boendeytan är generös med en öppen planlösning som binder samman vardagsrummet och köket på ett naturligt sätt. Detta skapar en inbjudande atmosfär och är perfekt för både vardag och underhållning. Köket är modernt och stilrent med högkvalitativa vitvaror och praktiska arbetsytor. Sovrummet är en fridfull oas med gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Badrummet är smakfullt inrett med moderna material och har en rymlig dusch, tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad har en hög standard och kvalitet på alla materialval, och den är utrustad med energieffektiva lösningar som är typiska för nyproduktion. Norra Kyrkogatan 8B är din chans att äga en modern och bekväm bostad mitt i Visby innerstad, där du kan uppleva historiens vingslag samtidigt som du njuter av alla moderna bekvämligheter. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och se detta fantastiska hem med egna ögon.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Flenvike 845

Fritidshus
Kappelshamn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 100 000 kr
1 551 m² tomt

Trevlig sommaridyll med många möjligheter. Här finns chansen att erbjuda enskilda egna boenden till vänner och bekanta då det finns två stugor på denna fastighet Hangvar Flenvike 1:116 med adress Hangvar Flenvike 845. På denna fastighet så finns även ett garage med gott om plats för förvaring eller för bilen om så hellre önskas. I samband med denna försäljning så säljs även grannfastigheten Hangvar Flenvike 1:115 med adress Hangvar Flenvike 843 som består av två stugor så vid förvärv av båda fastigheterna så har man fyra stugor samt ett garage som passar väldigt bra för den stora familjen eller när släkt och vänner vill komma och tillbringa härliga sommardagar tillsammans. Fastigheten/ Fastigheterna lämpar sig även väl för uthyrning med goda hyresintäkter då stugorna går att hyra ut var för sig. Båda fastigheterna ligger i en liten idyll med ostört läge inbäddade på härliga naturtomter. Fastigheterna säljs var för sig men köps fördelaktigast tillsammans . Begärt pris för Hangvar Flenvike 843 är 900.000 kr. Tveka inte att kontakta Kristian eller Magnus för mer information gällande fastigheterna.

  • Premium
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Tibbles 512

Fritidshus
Hangvar, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 250 000 kr
90 m²
4 rum
2 549 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett nybyggt hus som ligger ostört bland beteshagar och naturreservat, mitt emellan Visby och Fårö. Detta välgenomtänkta ladhus, behandlat med järnvitriol och detaljer i antracit, smälter perfekt in i det gotländska landskapet. De stora fönstren och den tilltagna fönstersättningen skapar ett fantastiskt ljusinsläpp som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Takhöjden är genomgående generös och i det stora vardagsrummet med sällskapsytor för hela familjen är det öppet upp till nock. Interiören präglas av noggrant utvalda materialval i sobra färgtoner, inspirerade av den omgivande naturen. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning och ett exklusivt badrum. Enstavsparketten i vittonad ek ger ett lyxigt och tidlöst intryck. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, kylskåp, köksfläkt, samt induktionshäll med powerfunktion och ugn med pyrolysfunktion. Köket har en praktisk köksö som ger extra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den stora altanen i sydvästläge är en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med sol från morgon till kväll. Altanen är idealisk för grillkvällar, middagar utomhus eller bara för att slappna av med en bok. Alla rum som ansluter till altanen har egen utgång via helglasade altandörrar. Detta gör att du enkelt kan röra dig mellan inomhus- och utomhusmiljön och maximera nyttan av båda. Badrummet har klinker från Bricmate i serien Norrvange, vilket bidrar till en stilful och naturnära atmosfär. Huset står på en gjuten platta och det är golvvärme i hela huset vilket ger en jämn och behaglig uppvärmning. Husets frånluftsvärmepump från Nibe tillsammans med isolering i villastandars säkerställer en energieffektiv drift. Den välkommande entrésidan är påkostad med anlagd infart, belysningspollare samt stenmur i kalksten. Väl tilltagen parkering för två bilar i anslutning till huset. De fina omgivningarna erbjuder vackra promenadvägar som gör det lätt att njuta av naturen året om. Det är cirka fem kilometer vacker promenad eller cykeltur till havet, närmare bestämt till Ireviken och Häftingsklint, genom ett naturreservat. Bekvämt avstånd till Visby, som nås på cirka 30 minuter med bil (35 km). Livsmedelsbutik finns i Lärbro och Stenkyrka. Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta mäklaren för mer information och boka en visning!

  • Premium
Solkatten, null, Gotlands kommun
  • 25 lediga bostäder

Solkatten

Lägenhet
Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
fr. 1 100 000 kr
40-84 m²
1-3 rum
2 755 kr/mån

Välkommen till Gotlands vackra östkust! I hjärtat av pittoreska Katthammarsvik, där havet möter det gröna landskapet, välkomnar vi er till Solkatten. Nyproducerade projektet Solkatten står redo att välkomna sina första boende redan under april månad. Med en perfekt kombination av modern design och klassisk gotländsk atmosfär erbjuder Solkatten en livsstil för er som söker både bekvämlighet och skönhet. Bostadsrätterna har genomtänkta och välplanerade utrymmen som passar perfekt för både vardagsliv och underhållning. Det välutrustade köken förenklar matlagningen, medan vardagsrummen i den öppna planlösningen erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Då samtliga lägenheter har minst en egen uteplats så kan ni njuta av solens strålar till frukost, lunch eller kvällsmat. Skulle stranden och havet locka kan ni istället ta en promenad eller cykeltur ner till havet. Se mer specificerad utrustning under "övrigt". Här erbjuds goda intäktsmöjligheter då Östergarn är en av orterna på Gotland som är mest välbesökt under sommarmånaderna. Se detta som en möjlighet till att skapa ett billigt boende där uthyrningen ger er möjlighet till en bra boendekalkyl. Då föreningen har generösa uthyrningsregler med andrahandsuthyrning upp till 12 veckor per år utan godkännande från föreningens styrelse, kan en lägenhet med 4 bäddar ge ca 10.000 kr/vecka under högsäsong. Med närhet till lokala bekvämligheter och ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter på Gotland, är Solkatten den perfekta platsen att kalla hem. Oavsett om ni är ute efter ett permanent boende eller en semesterbostad, erbjuder denna lägenhet den ultimata kombinationen av stil, komfort och livskvalitet.

  • Nybyggnadsprojekt
Västergarn Öninge 177, Västergarn, Gotlands kommun
  • Sön 4 aug
Västergarn Öninge 177, Västergarn, Gotlands kommun, bild 2
Västergarn Öninge 177, Västergarn, Gotlands kommun, bild 3

Västergarn Öninge 177

Villa
Västergarn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
6 995 000 kr
150 m²
6 rum
994 m² tomt

Välkommen till Västergarn och denna totalrenoverade bostad som förkroppsligar elegans och komfort, belägen i natursköna Västergarn på Gotland. Här, längs med den fängslande gotländska västkusten, väntar ett hem som är redo att bli er personliga fristad, antingen som semester- eller permanentboende. Detta hus har genomgått en fullständig renovering och erbjuder nu moderna bekvämligheter i varje hörn. Det fina köket, utrustat med moderna vitvaror och med material utvalda för att matcha bostadens uttryck, är perfekt för både vardagsliv och festligheter. Hemmets två badrum, det ena på entréplan och det andra på övre plan, imponerar med norrvange-kakel, rymliga duschar och stilfulla detaljer som skapar en oas av avkoppling och stil. Den privata trädgården är en av fastighetens mest förtrollande inslag. En stor insynsskyddad trälagd uteplats, som ligger i direkt anslutning till det glasade uterummet, omger den inbjudande poolen. Detta är en idealisk plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Gästhuset som också genomgått renovering står redo att anpassas efter era behov och önskemål. Här ges ni friheten att skapa det perfekta extra utrymmet, vare sig det är för familj, vänner eller egna hobbies. Boendet erbjuder en oslagbar närhet till Gotlands berömda sandstränder och kulinariska höjdpunkter, med populära lunch- och middagsrestauranger som exempelvis Hotell Stelor och Tofta Beach House inom cykelavstånd då cykelbanan går från Västergarn, hela vägen in till Visby. För golfälskare ligger prestigefyllda Visby Golfklubb/Kronholmen, en av Sveriges främsta banor, bara en kort bilfärd bort. Lockar inte golfandet kan man även där njuta av en god lunch med fantastisk vy ut över havet och välskötta golfgreener. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och gör drömmen om en egen gotländsk oas till verklighet!

  • Premium
Stora Törnekvior 21C, Östra Vi, Gotlands kommun
  • Mån 29 jul kl 13:00

Stora Törnekvior 21C

Lägenhet
Östra Vi, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 350 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 324 kr/mån
32 639 kr/m²

Upptäck denna underbara markplanslägenhet i det eftertraktade A7-området! Här finner ni ett hem med en stor, trälagd uteplats i söderläge där ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är både praktiskt och stilfullt, med modern utrustning som underlättar matlagningen. Lägenheten är väldisponerad och erbjuder två rymliga sovrum, idealiska för familj, gäster eller hemmakontor. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc, och tvättställ i kommod, samt en praktisk arbetsyta och förvaring ovanför tvättmaskinen. Boendet har ett utmärkt centralt läge med närhet till grönområden, butiker och service. Med cykel når ni Visby innerstad och stadspulsen på knappt 10 minuter, vilket gör det enkelt att ta del av allt som Visby har att erbjuda. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet som kombinerar komfort, stil och bekvämlighet på bästa sätt. Välkommen att kontakt ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Åkermansvägen 2, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkermansvägen 2

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
4 035 kr/mån
44 701 kr/m²

Lägenhet som har en härlig karaktär med dess valv som skiljer vardagsrummet och köket. Här har du goda möjligheter att hyra ut bostaden fritt när du själv inte vill nyttja den. Bostaden är i genomgående väldigt gott skick med väl tilltagna ytor vilket skapar en känsla av rymd. Lägenheten ligger med gångavstånd till bekvämligheter och sevärdheter såsom matbutik, färjeterminalen och Visby innerstad mm.

  • Uteplats
Västergarn Ammor 1:26, 1:87 samt 1:102, Västergarn, Gotlands kommun
Västergarn Ammor 1:26, 1:87 samt 1:102, Västergarn, Gotlands kommun, bild 2
Västergarn Ammor 1:26, 1:87 samt 1:102, Västergarn, Gotlands kommun, bild 3

Västergarn Ammor 1:26, 1:87 samt 1:102

Villa
Västergarn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
Pris saknas

Välkommen till Västergarn, där vi stolt presenterar tre enastående fastigheter (Se fastighetskarta) som erbjuder ett unikt och idylliskt boende med närhet till bland annat Visby Golfklubb. Här bor du precis intill en pittoresk å som slingrar sig ned mot havet, vilket skapar en harmonisk och naturnära miljö. Från varje fastighet har du en hänförande utsikt över havet och de vackra Karlsöarna, vilket gör detta till ett drömboende för såväl naturälskare som golfentusiaster. | Västergarn Ammor 1:26 | Upptäck detta unika ladhus som smakfullt omvandlats till en lyxig villa med allt du kan önska dig för ett bekvämt och stilfullt boende. Med en stor gjuten platta som uteplats i sydvästläge, är detta hemmet perfekt för soliga eftermiddagar och mysiga grillkvällar. Här njuter du av ett underbart bubbelbad och en bastu som bjuder in till avkoppling året runt. Villan präglas av stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och erbjuder en fantastisk utsikt ner mot havet. Med flera rymliga sovrum finns här gott om plats för både familjen och alla era gäster. Den öppna planlösningen på nedre plan och moderna inredningen skapar en harmonisk atmosfär där varje detalj är noggrant genomtänkt. | Västergarn Ammor 1:87 | Exklusiv villa med industri-look på kök, perfekt för den passionerade hemmakocken. Stort allrum med imponerande öppningsbara glaspartier som bjuder på en fantastisk utsikt och leder ut till en stor gjuten uteplats i sydvästligt läge. Två helkaklade badrum, varav det ena på övre plan med bastu, ger en lyxig känsla och extra komfort. Därtill finns en rymlig terrass med hänförande utsikt ut mot havet. | Västergarn Ammor 1:102| Rymlig villa som erbjuder en fantastisk möjlighet för både privat bruk och uthyrning med goda intäktsmöjligheter. Med flera väl tilltagna rum och moderna bekvämligheter är detta hemmet idealiskt för stora familjer eller som en attraktiv uthyrningsenhet. Upplev det bästa av kustliv med bekvämt avstånd till stranden och möjligheten att skapa ett lönsamt boende. I Västergarn ligger mycket populära Hotell Stelor som har en fantastiskt trevlig restaurang med mycket bra rykte, känd för god mat och dryck. Är man badsugen och vill tillbringa en solig dag på en av Gotlands finaste badstränder så ligger Tofta strand nära till hands. Även här finns trevliga restauranger om man skulle bli sugen på en bit mat eller något gott att dricka. Tofta Beach House ligger alldeles på strandkanten och är mycket populärt och välbesökt under sommartid. Önskar ni få ett bra bord så rekommenderas däremot att boka i god tid, speciellt under högsäsong. Därtill finner ni Visby Golfklubb, som är rankad som en av Sveriges finaste golfbanor, alldeles i närheten. Vill ni spendera en dag i Visby så ligger det endast ca 20 minuter bort med bil. Denna fastighet är inte bara ett hem utan en livsstil – Här ges ni möjlighet att förena det bästa av två världar: natur och komfort. Välkommen att kontakta Milton eller Magnus vid prisförfrågan eller för att boka en privat visning av fastigheterna.

  • Premium
Öja Olovs 441, Öja, Gotlands kommun
Öja Olovs 441, Öja, Gotlands kommun, bild 2
Öja Olovs 441, Öja, Gotlands kommun, bild 3

Öja Olovs 441

Villa
Öja, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 750 000 kr
107,4 m²
4 rum
1 336 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda enplanshus vid havet i idylliska Öja, beläget på vackra Storsudret. Här erbjuds du en modern och stilfull bostad med en öppen och härlig planlösning som utgör hjärtat av hemmet. Stora glaspartier släpper in rikligt med naturligt ljus och suddar ut gränsen mellan ute och inne, vilket skapar en harmonisk och rymlig atmosfär. Här njuter ni av lugnet och naturen under årets alla årstider. Det är lika vackert under sommarens grönska som när höstens infinner sig med sin färgprakt, eller vintermånaderna när snön gnistrar i solen. Ni kommer in i hallen som är utrustad med spegeldörrar som döljer generös förvaring och bidrar till en välkomnande entré. Det finns även en praktisk groventré med en ordentlig tvättstuga, vilket förenklar hanteringen av kläder och städning. Vidare in i bostaden finner ni det ljusa vardagsrummet och köket som är smakfullt inrett med släta, mörkgrå skåpluckor och eleganta bänkskivor i kalksten. Denna välutrustade matlagningsplats med fristående köksö inkluderar en spishäll med inbyggd fläkt, inbyggd ugn och mikro, samt integrerad kyl, frys och diskmaskin – allt för att underlätta din vardag och förhöja matlagningsupplevelsen. Bostaden rymmer tre sovrum i varma färger som alla erbjuder gott om plats för både vila och förvaring, två av dem har access direkt ut till trädgården. Det stora, helkaklade badrummet med golvvärme, som det för övrigt är i hela bostaden, är utrustat med dusch, WC, handdukstork och ett stilrent tvättställ i kommod vilket skapar en lyxig känsla och gör vardagsrutinerna lite trevligare. Låga driftkostnader möjliggörs av kombinationen solceller, toppmodern uppvärmning och högsta standard på isolering och fönster. Uppvärmningen går att styra och kontrollera via en app. Läget nära havet är helt enkelt fantastiskt. Ta en kort promenad ner till havet och njut av de magiska solnedgångarna över vattnet. Cykelvägen som följer den gamla järnvägen till Burgsvik erbjuder en vacker tur och tillgång till ett härligt utbud av aktiviteter och service, särskilt under de varmare månaderna. Här på Storsudret finns mycket att upptäcka, för barnfamiljen finns t ex häftiga Fide Äventyrsbad. De erbjuder förutom bad en utmanande lekpark och matställe. Vill ni ta med er matsäck kan ni grilla själva också. Det väl omtalade Grå Gåsen ligger även det nära, kanske ni får syn på en kändis under juni månad då de brukar spela in "Så mycket bättre". Känn historiens vingslag på Bottarve museigård. Njut av en god lunch på Pensionat Holmhällar eller på Majstregården som erbjuder kanske Gotlands vackraste havsutsikt. Titta på konst på Körsbärsgården och låt samtidigt era barn vara med i konstverkstaden. Lär er om öns natur på Naturum vid Vamlingbo prästgård, som även inrymmer konstutställning och café. Önskar ni bosätta er permanent finns bl a matbutik och förskola till åk 6 bara några km från bostaden, högstadie finns i Hemse drygt 2 mil norrut. Varmt välkomna att kontakta Peter Tumegård på 0705-213 210 för vidare info om bostad och visning!

  • Premium
Hablingbo Lukase 804, Hablingbo, Gotlands kommun
  • Ons 7 aug kl 14:00
Hablingbo Lukase 804, Hablingbo, Gotlands kommun, bild 2
Hablingbo Lukase 804, Hablingbo, Gotlands kommun, bild 3

Hablingbo Lukase 804

Villa
Hablingbo, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 950 000 kr
140 m²
7 rum
1 811 m² tomt

Välkommen till gotlandsdrömmen i årets socken - Hablingbo! Denna charmiga villa är en pärla som väntar på att bli din. Med en boarea på generösa 140 kvm i 1 ½ plan i en inbjudande vinkel, erbjuder detta hem en perfekt blandning av tradition och modern komfort. Här hittar du ett hem där historien möter nutidens bekvämligheter. På ena delen av övervåningen hittar du ett stort rum som idag används som ett kontor genom att ha egen ingång till vinden så finns också möjligheten att omvandla vindsutrymmena till extra boyta, vilket ger dig ännu mer utrymme att utforska och skapa din egen personliga oas. Den andra delen erbjuder ett extra sovrum för gäster, och även där finns det möjlighet att inreda den andra delen av vinden till boyta. I bostaden hittar du inte bara en kakelugn, utan här hittar du nämligen fyra st. Kakelugnarna har dessutom en väldigt sällsynt färg, nämligen turkos. Omgiven av en stor tomt, erbjuder detta hem gott om plats för grönskande odlingar och trädgårdsarbete. Låt din trädgårdsfantasi flöda fritt med möjligheten att skapa din egen lilla oas av grönska och blommor. Dessutom kan du njuta av avkoppling och välbefinnande i bastun eller koppla av i det idylliska orangeriet. Med sitt avskilda läge och insynsskyddade omgivning ger denna villa den perfekta harmonin mellan avskildhet och närhet till allt som Gotland har att erbjuda. Här kan du njuta av lugnet och friden i din egen oas samtidigt som du har bekvämt avstånd till närliggande bekvämligheter och sevärdheter. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att äga en bit av Gotlands historia och skapa dina egna minnen i detta underbara hem i Hablingbo. Kom och upplev allt detta och mer - din drömvilla väntar på dig!

  • Premium
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun, bild 2
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun, bild 3

Strandvägen 80, Stuga 104

Fritidshus
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 200 000 kr
24 m²
1 rum
2 604 kr/mån

Upptäck din drömstuga i Slite stugby, där varje morgon börjar med en spektakulär soluppgång över havet. Denna oceanfront-stuga erbjuder inte bara en hisnande havsutsikt utan även en smak av skärgårdens rofyllda charm. Stugan är idealisk för både avkoppling och som en lönsam investering. Med ett rymligt sovrum som har direkt utsikt över vattnet och smart förvaring med garderober, samt ett modernt badrum, har den allt du behöver för en bekväm vistelse. Föreställ dig att vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över det glittrande vattnet. För den aktiva familjen eller gästerna finns vackra promenadstråk längs med vattnet, där varje steg bjuder på nya natursköna vyer. Stugbyn erbjuder även en rad fritidsaktiviteter med pool, minigolf och beachvolleyboll, vilket gör det enkelt att njuta av både avkoppling och roliga stunder. Slite stugby ligger bekvämt nära alla nödvändiga bekvämligheter med livsmedelsbutiker, apotek och Systembolag på nära avstånd. Oavsett om du planerar att använda stugan själv eller hyra ut den, finns här goda intäktsmöjligheter tack vare det attraktiva läget och de utmärkta faciliteterna. Läs gärna mer på https://www.slitestrand.se/

  • Premium
  • Uteplats
Korpklintsvägen 19, Snäck, Gotlands kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00

Korpklintsvägen 19

Lägenhet
Snäck, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
4 990 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/4
7 652 kr/mån
58 023 kr/m²

Välkommen till denna underbara ljusa och luftiga lägenhet med ett fantastiskt läge! Här erbjuds en bostad med härliga grönytor och en oslagbar utsikt över havet, både inifrån lägenheten och från den magiska uteplatsen. Ni hör till och med vågornas brus om vinden ligger rätt. När du kommer in möts du av en praktisk hall med klinkergolv, vilket gör det enkelt att hålla rent och ger gott om utrymme för ytterkläder och förvaring. Lägenheten har två sovrum, perfekt för familjen eller för den som behöver extra arbetsutrymme. Alla rum har genomgående ljusa färger som förstärker det luftiga intrycket och den vackra fondtapeten från Ralph Lauren ger vardagsrummet sin varma lyxiga känsla. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning med många stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Köket, som har vita skåpluckor är fullt utrustat och erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det sitter ett ljust kakel som stänkskydd över arbetsytorna och det finns spis (2023), fläkt, diskmaskin, kyl (2024) och frys (2024). Det helkaklade badrummet i vitt och blått är modernt och stilrent med alla bekvämligheter du kan önska såsom dusch, WC, tvättställ i vit kommod, tvättmaskin och torktumlare. En av bostadens absoluta höjdpunkter är den underbara uteplatsen och uterummet, som verkligen blir som extra rum till bostaden. Uterummet njuter ni av från tidig vår till sen höst när vinden viner och kvällarna blir lite kyliga. Det rymmer såväl både en mat- och en loungemöbel. Här kan du njuta av sköna dagar och kvällar, anordna middagar eller bara koppla av med en bok och njuta av utsikten över havet. Denna lägenhet erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och trivsamt boende. Lägenheten har ett attraktivt läge ca tre km norr om Visby. Här bor du lugnt och bekvämt med naturen runt knuten och Snäcks populära badvik i direkt närhet. Det är gångavstånd till flygplatsen och sommaröppna restauranger. Du kan promenera till Visby längs Hälsans stig och Kärleksstigen eller cykla längs havet på den vackra strandpromenaden. Norrut kan du vandra i fin natur i Brucebo naturreservat till charmiga Själsö med bageri, fiskeläge och hamn. Busshållplats finns också i närheten av Korpklintsvägen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Väskinde Lummelundsväg 301, Lummelunda, Gotlands kommun
Väskinde Lummelundsväg 301, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Väskinde Lummelundsväg 301, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Väskinde Lummelundsväg 301

Villa
Lummelunda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 500 000 kr
77 m²
3 rum
5 060 m² tomt

Välkommen till en fantastiskt mysig fastighet i natursköna Lummelunda, strax norr om Visby. Här erbjuds ett drömboende med ett fantastiskt läge och en magnifik havsutsikt över både det glittrande havet och de grönskande trädtopparna. Huvudbyggnaden präglas av generös takhöjd och en öppen planlösning som skapar en ljus och rymlig atmosfär. Det stora köket och allrummet ligger i hjärtat av hemmet och leder ut till en imponerande trälagd uteplats i sydvästligt läge. Här kan ni njuta av långa sommarkvällar och solnedgångar över havet. Säljarna håller för närvarande på att anlägga en uteplats i österläge med direkt access från köket, perfekt som plats att starta dagen på och för att avnjuta en lunch. Centralt i huset finns en mysig eldstad som sprider värme och skapar en inbjudande atmosfär under de kallare månaderna. Utomhus finner ni en pool, omgiven av en elegant trall och med en skyddande stenmur som säljaren låtit anlägga för att ge vind- och insynsskydd norrifrån. Med sina öppna sällskapsytor både interiört och exteriört, som även ligger praktiskt placerade nära intill varandra, är detta hem idealiskt för både avkoppling och sociala sammankomster. Som en extra bonus finns ett charmigt attefallshus på tomten. Detta gästhus erbjuder ett fullt utrustat kök, badrum och ett öppet sovrum/allrum, vilket ger ett flexibel och bekväm gästboende. Även denna bostadsdel har tillgång till en stor trälagd uteplats i vinkel med en fantastisk havsutsikt, vilken nås direkt från allrummet. Här ges vänner på besök eller uthyrningsgäster alla möjligheter till att njuta av sol såväl dag som sen kväll, med fantastisk utsikt ut över Östersjön med sina solnedgångar i väst. I Lummelunda har ni nära till flera mysiga platser såsom Fabriken i Salthamn eller familjevänliga Krusmyntagården, belägen nedanför fastigheten mot havet, där ni kan njuta av härliga luncher eller varför inte strosa runt i deras gårdsbutik. Den välkända Lummelundagrotten ligger på behagligt avstånd och är sommartid öppet för att låta er utforska grottsystemen. Vill ni istället hänga på stranden en dag så är det gångavstånd till Brissunds sandstrand med det intill-liggande fiskeläget. Denna fastighet är en unik möjlighet att bo i en naturskön miljö med närhet till Visby, samtidigt som ni kan njuta av lugn och ro och enastående vyer. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem med ett fantastiskt läge i Lummelunda!

  • Premium
Vindbyvägen 24, Tofta, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vindbyvägen 24, Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Vindbyvägen 24, Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Vindbyvägen 24

Fritidshus
Tofta, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
6 500 000 kr
126 + 22 m²
5 rum
1 683 m² tomt

Välkomna till ert nya drömhem där ni bor alldeles nära havet och underbara Tofta strand. Tänk att gå bara några hundra meter så är ni vid en av Gotlands finaste stränder. Här njuter ni av solen från morgon till kväll, oavsett om ni spenderar dagen på stranden eller i er egna insynsskyddade oas. Huset är inspirerat av den omtyckta gotländska arkitekten Birger Anderssons ritningar och här ser vi detaljer såsom gesimser och det karaktäristiska låga taken. Denna påkostade fastighet med de tre vackra vitputsade byggnaderna skapar en harmonisk och privat atmosfär. Medelhavskänslan infinner sig på den ljuvliga uteplatsen som är belagd med gotländsk kalksten, där bl a vinrankor klänger sig upp längs fasaden och bidrar till den pittoreska sköna miljön. Det grönskar även av frodiga fikon-, persika- och aprikosträd. Huvudbyggnaden erbjuder ett generöst och inbjudande vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här kan ni samlas med familj och vänner för trevliga stunder. De stora fönstren, och så även glasdörrarna som öppnar upp ut mot innergården, släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig känsla. Det finns två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum som kompletterar denna byggnad. Gästhuset är för närvarande inrett som ett bibliotek – en perfekt plats för avkoppling med en bra bok eller för att arbeta i lugn och ro. Önskar ni utrymme för övernattning är det lätt att möblera till ett välkomnande boende. I Relaxhuset hittar ni en skön relaxavdelning med plats för avkoppling och återhämtning. Här finns bastu, ett badrum, en praktisk tvättstuga samt extra kyl, frys och vinkyl – allt ni behöver för bekvämlighet och komfort. För ytterligare avkoppling finns ett ljuvligt spabad där ni kan njuta av varma bad under stjärnorna. På tomten finns även två praktiska förrådsbyggnader för förvaring av allt från trädgårdsredskap till sommarens strandutrustning. Den större av dem kan ni inreda för övernattning om ni vill. På baksidan av denna byggnad finns en charmig terrassodling med automatisk solcellsbevattning. Regnvatten tas till vara i den dolda vattentanken, så ni kan hålla trädgården grönskande hela sommaren, underbart. Det finns även system för automatbevattning monterat på innergården, som styrs av en app. Denna smakfullt inredda bostad, där man lagt stor vikt på materialvalen, är en sann pärla som erbjuder en unik kombination av modern komfort i stil och klass, flexibelt boende för generationer eller övernattande vänner, privatliv och närhet till en av Gotlands bästa stränder. Här finns alla förutsättningar för ett harmoniskt och njutbart liv, året runt alternativt som fritidsboende. Nere vid stranden finns flera restauranger sommartid så ni behöver inte stå vid spisen om ni inte vill. På Surflogiet slinker ni in precis som ni är och beställer i strandbaren, hos Pizzamicke njuter ni av ljuvliga pizzor och på Tofta Beach house njuter ni av internationella influenser och magiska solnedgångar. Bageri och matbutik finner ni på cykelavstånd. Dagarna på Vindbyvägen kan inte bli annat än avkopplande och alldeles underbara. Vill ni röra er lite så varför inte testa SUP eller ta en Padelmatch på de fina banorna vid campingen. En av Sveriges bästa och absolut vackraste golfbanor, Visby GK, finns bara någon km söderut.

  • Premium
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hamnbacken 19

Villa
Rute, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 900 000 kr
135 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Valleviken belägen ca 300m från havet och med gångavstånd till populära Sjökrogen, en pärla på nordöstra Gotland! Detta charmiga vitputsade stenhus omfamnar dig med en atmosfär av lugn och avkoppling, omgiven av den vackra naturen och bara några steg från det glittrande havet. I närheten finner du även berömda Rute Stenugnsbageri som är berömda för sina goda bullar och vedugnsbakade pizzor. När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust och rymligt kök i genuin lantlig stil, perfekt för både mysiga familjemiddagar och inspirerande matlagning. De stilrena färgerna skapar en frisk och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela huset. I vardagsrummet väntar en mysig kamin som sprider värme och skapar en harmonisk atmosfär under kvällarna. Här kan du koppla av med en bra bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder framför brasan. På övervåningen finner du två ljusa och luftiga sovrum samt ett stilrent badrum. I husets källare finner du praktiska utrymmen som tvättstuga och förråd, vilket gör vardagen smidig och organiserad. För gäster eller kanske till och med som en separat del för familjen, finns en gästdel komplett med eget kök och badrum. Trädgården är en absolut dröm med frodiga fruktträd, en vacker damm och till och med ett orangeri. Här kan du verkligen känna naturens närvaro och låta dig själv förlora dig i lugnet och skönheten som omger dig. Med bara några raska steg från trädgården når du havet, vilket gör denna plats till en sann oas för alla som älskar havet och naturen. Upplev den ultimata avkopplingen och harmonin i din egen lilla hörna av paradiset i Valleviken! I Valleviken bor du nära natur och vatten. Här finns vackra promenadstråk i naturens lugn. På sommaren finns "Rute Stenugnsbageri" som absolut är värt ett besök. Lergrav i Rute socken nedför raukområdet i den djupa viken är lättåtkomligt för bilåkare på väg ut till Furillen. Här finns Lergravs fiskeläge och "Lergrav Fisk & Café". Närservice som finns, Vallevikens sjökrog, Rute Stenugnsbageri och Lergrav Fisk & Café. I Lärbro finns livsmedelsbutik, gym, skola F-6 och restauranger. Om du är intresserad utav en visning så hör av dig till Kristian eller Magnus

  • Premium
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Nygranne 228

Gård/Skog
Lummelunda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
14 000 000 kr
260 m²
7 rum
55 ha tomt

Stig in i historiens vingslag och upptäck en unik vingård på den vackra ön Gotland – en plats där tradition möter modern elegans där varje steg på den böljande marken berättar om sitt rika arv. Välkommen till denna förtrollande egendom som inte bara hyser Lummelundas äldsta bulhus, där självaste Carl von Linné en gång tog natthärbärge på sin Gotlandsresa, utan också bjuder på en unik kombination av vinproduktion, hästkrafter och Gotlands fina klintkust. Denna unika egendom omfamnar en atmosfär av exklusivitet och charm. Här, mitt i en oas av grönska och vidsträckta landskap, kan du följa i Linnés fotspår och njuta av det bästa av flera världar. Till gården hör såväl ängen med tryffel och ramslök och en del av klintkustleden med gammal urskog och fri havsutsikt från mäktiga klintar. Den magnifika gården med 750 vinstockar presenterar stolt en vingård som producerar kvalitetsviner från de lokala druvsorterna, skapade med passion och expertis i det välbevarade källarutrymmets fullt utrustade vineri. För den hästintresserade erbjuder egendomen en egen travbana (1km) och stall av högsta klass, där präktiga hästar tränas och trivs. Att vakna upp till hästarnas fridfulla gnäggande är en del av vardagen här – en påminnelse om den vackra symbiosen mellan människa och djur. Gästhuset välkomnar besökare till en ombonad tillflyktsort, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda komfort och avslappning. Med en bländande utsikt över den vidsträckta tomtens grönska. Båda gästhusen säljs fullt möblerade och kan användas till sommaruthyrning. Det historiska sekelskifteshuset, som ståtar på två våningsplan, är en pärla i sig själv. Med dess vackra arkitektur och genomtänkta design återspeglar det en tid av elegans och sofistikation. Här har historiens vingslag förenats med moderna bekvämligheter för att skapa en harmonisk atmosfär. Slutligen, att kunna kalla denna plats för sitt eget är som att inneha en bit av Gotlands själ. Med en mark som sträcker sig ner mot det skimrande havet och en atmosfär som genomsyras av en oändlig känsla av frid och harmoni, bjuder denna egendom in till en livsstil som är lika unik som dess historia. Välkommen till denna oas där vingården möter travbanan, där historien andas och där naturens skönhet smälter samman med människans skapande. Här, på denna magiska plats på Gotland, väntar en drömlik tillvaro för den som söker det exklusiva och det exceptionella. Gården är registrerad som jaktmark för rådjur och småviltsjakt. Säljarens hemsida https://www.nygrannegotland.com/ Varmt välkomna att boka tid för visning till Kristian eller Magnus!

  • Premium
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun
  • Mån 12 aug
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 31, Bungalow 52, Visby Norr, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 31, Bungalow 52

Lägenhet
Visby Norr, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 500 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
4 931 kr/mån
50 000 kr/m²

Välkommen till en bungalow som ligger i en av de mest attraktiva områdena i Visby, bara en kort promenad från stranden. Med sin unika charm och fantastiska utsikt kommer denna bungalow att överträffa alla dina förväntningar. Boendet är känt för sitt fridfulla läge och ligger inom gångavstånd från stadens centrum och dess världsarvslagda stadsmurar. Här kan du enkelt utforska de medeltida gatorna, mysiga kaféerna och restaurangerna och uppleva den unika atmosfären som endast Gotland kan erbjuda. När du kliver in genom dörren möts du av stora fönster som släpper in ett fantastiskt ljus som skapar en öppen och luftig atmosfär. Njut av solnedgångarna och havsutsikten från din privata terrass på markplan i västerläge, där kan du koppla av och varva ner efter en lång dag. Terrassen erbjuder dessutom en utomhusduschen som ger dig möjlighet att fräscha upp dig under bar himmel. Det är en fristad av ro och avkoppling där du kan njuta av underbara sommarkvällar. Denna bungalow är idealisk för dig som söker en plats för avkoppling samtidigt som du vill se din investering växa. Genom ett partnerskap med Novi Resort kan du få hjälp med uthyrning när du inte själv nyttjar bostaden, vilket ger dig en extra fördel. För boende finns det gemensamma utrymmen där du kan njuta av faciliteter såsom en uppfriskande pool, beställa uppfriskande drycker från poolbaren och avnjuta gourmetmåltider på restaurangen. För de som vill hålla sig i form finns det också ett välutrustat gym där du kan träna.

  • Premium
  • Uteplats
Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun
Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun, bild 2
Sanda Runne 1:91 samt 1:92, Sanda, Gotlands kommun, bild 3

Sanda Runne 1:91 samt 1:92

Tomt
Sanda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 000 000 kr
4 225 m² tomt

Nu finns möjligheten att vara med från början i ett fantastiskt projekt i Sanda. De två fastigheterna Sanda Runne 1:91 och Sanda Runne 1:92 ligger bredvid varandra i ett vackert område i den populära socknen Sanda. De projekterade bostäderna är fördelade med fem bostadsrätter på respektive fastighet, 5 rok om 116,2 kvm vardera och 6 rok om 126,8 kvm vardera. En total BOA på 1205 kvm. Den befintliga detaljplanen avser bostäder där den största byggnadsarean är 400 kvm per fastighet. Genom att förvärva båda dessa fastigheter så får du alltså en byggrätt på hela 800 kvm. Huvudmannaskapet är enskilt. Allting gällande VA, EL och fiber är betalt och redo för driftsättning.

  • Premium
Spireavägen 14 (lgh 9+10), Tofta, Gotlands kommun
Spireavägen 14 (lgh 9+10), Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Spireavägen 14 (lgh 9+10), Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Spireavägen 14 (lgh 9+10)

Lägenhet
Tofta, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 200 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/1
4 407 kr/mån
35 484 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva inte bara en, utan två fantastiska bostadsrätter i det charmiga Brf Toftagårdens Stugor. Dessa stugor erbjuder en unik möjlighet för att ha en investering som ger både avkoppling och potentiell inkomst. Vill man istället endast äga en av bostadsrätterna så finns möjligheten att göra detta. Kontakta då ansvarig mäklare för att få reda på de olika priserna. Detta hus består av två bostadsrätter, varav den ena är en mysig 1 rok på 35 kvm och den andra är en charmig 2 rok på 27 kvm. Men här är det bästa: du har tillstånd från föreningen att omvandla dem till en stor lägenhet istället för att ha två mindre. Tänk dig att kombinera utrymmet och skapa ditt eget personliga paradis på ön! Läget är oslagbart – mitt i hjärtat av Tofta på Gotland. Med närhet till både natur och strandliv är detta den perfekta platsen för avkoppling och rekreation. Tofta erbjuder vackra sandstränder, pittoreska omgivningar och en avslappnad atmosfär som lockar besökare från när och fjärran. Men det blir ännu bättre! Dessa stugor är inte bara perfekta för eget bruk – de erbjuder också fantastiska uthyrningsmöjligheter under sommartid. Med Gotlands popularitet som semesterdestination kan du dra nytta av att hyra ut ditt boende när du inte själv njuter av det, antingen med hjälp av Toftagården eller genom att sköta allting själv. Det är en möjlighet att både investera i din egen framtida lycka och generera en potentiell inkomstkälla. Det är dock viktigt att notera att stugorna inte är avsedda för permanentboende. Men med sin mysiga atmosfär och närhet till allt Gotland har att erbjuda, är de perfekta för kortare vistelser och avkoppling. Så vad väntar du på? Ta chansen att äga inte en, utan två underbara bostadsrätter på Gotland. Skapa ditt eget paradis, njut av sommarlivet och låt din investering växa på en av Gotlands mest eftertraktade turistdestinationer. Kontakta oss nu för att ta reda på mer och låt drömmen om livet på Gotland bli verklighet!

  • Premium
  • Uteplats
Bredgatan 2A, Visby innerstad, Gotlands kommun
Bredgatan 2A, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Bredgatan 2A, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Bredgatan 2A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 550 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 780 kr/mån
72 857 kr/m²

Välkommen till Bredgatan 2A, en charmig bostadsrätt mitt i Visbys historiska innerstad! Denna fantastiska lägenhet på 35 kvm erbjuder ett optimalt boende med sina 1,5 rum och kök. Perfekt som studentboende eller fritidsbostad då föreningen tillåter andrahandsuthyrning. Lägenheten ligger på bottenplan och har en härlig balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen. Den är i toppskick och nyproducerades under 2011/2012, vilket innebär moderna materialval och hög standard genomgående. Köket är välutrustat och öppnar upp mot vardagsrummet, vilket skapar en ljus och rymlig känsla. Det stora badrummet har gott om utrymme samt tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Dessutom ingår ett praktiskt förråd samt tillgång till ett gemensamt cykelförråd i källaren. Denna bostad är perfekt för dig som vill bo centralt med alla bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du njuter av Visbys unika charm. Missa inte chansen – kontakta oss för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Follingbo Prästgård 519, Follingbo, Gotlands kommun
  • Fre 9 aug kl 14:00
Follingbo Prästgård 519, Follingbo, Gotlands kommun, bild 2
Follingbo Prästgård 519, Follingbo, Gotlands kommun, bild 3

Follingbo Prästgård 519

Gård/Skog
Follingbo, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
18 000 000 kr
410 + 90 m²
5 rum
10 ha tomt

Follingbo prästgård är en fantastisk gård med anor från 1700-talet. Det finns bl a tre bostadshus och gården är belägen bara 7 km från Visby. Fastigheten är byggnadsminnesförklarad av Länsstyrelsen vilket omfattar huvudbyggnaden och Holmbergska flygeln samt omgivande trädgård med planteringar och träd. Dessa historiska byggnader är vackert bevarade och ger en känsla av äkthet och tradition. En hästgård i absolut bästa skick. Den underbara och välskötta trädgården är imponerande och historian som finns dokumenterad om denna gör det så mycket mer intressant. Gotlands museum har gjort en förteckning över alla träd och buskar här, vilket ger trädgården en extra dimension av kunskap och skönhet. En lindallé leder in till gården och är dessutom K-märkt, vilket bidrar till den historiska atmosfären. Bara för att nämna något om området som finns dokumenterat, så framgår det på skattläggningskartan från 1697 att det finns "äpele Trää, Winbersbuskar och Kierssbers Trään". 1667 omtalas i en skrivelse till Landskontoret att prästgården brunnit ned helt. Under 1700-talets första hälft består mangårdsbyggnaden av flera mindre hus, vilka sammanfogas senare samma århundrade. Idag är huvudbyggnaden en ståtlig mangårdsbyggnad om cirka 200 kvadratmeter i två våningar. Den är omsorgsfullt underhållen och visar på kärlek och en fin känsla för detaljer. Varje rum har sin egen unika karaktär och andas historiens charm. Holmbergska flygeln, som är ett korsvirkeshus, rullades hit på stock på 1800-talet från Akebäck under pastor Holmbergs tid. Även den är välbevarad och ger en extra dimension till egendomen. Denna och mangårdsbyggnaden är de två byggnaderna som är byggnadsminnesförklarade av Länsstyrelsen. Utöver dessa finns flera andra byggnader. Ett tidigare bryggarhus, troligen uppfört någon gång under 1700-talet, som idag är en fin bostad. Det gamla sädesmagasinet med avträde som nu används till förråd och även inrymmer utedass. Vidare finns den röda låga längan och denna erbjuder en verkstadsdel, som tidigare fungerade som hönshus, och en garagedel med elektriska portar som byggdes upp på nytt för cirka fyra år sedan. Vidare på gården ligger den imponerande vitputsade ladugården. Här finns det gamla stallet med två boxar och tre spiltor. Det finns även en förrådsdel och ett modernt stall i fullhöjd med tio boxar. Det moderna stallet är utrustat med kaklad spolbox, sadelkammare, foderrum och täckesrum. Det finns även en egen ridbana på gården förstås. Fiberanslutning finns indragen, vilket ger möjlighet till snabb och pålitlig internetuppkoppling. Detta är särskilt värdefullt för dem som vill kombinera den lantliga charmen med moderna bekvämligheter. Sammanfattningsvis är Follingbo prästgård en enastående bostad med rik historia och en imponerande arkitektur. Med sin välskötta trädgård, historiska byggnader och moderna bekvämligheter erbjuder denna egendom en unik möjlighet att bo i en vacker och charmig miljö på Gotland.

  • Premium
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Kambs 157

Villa
Lummelunda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 900 000 kr
210 + 72 m²
8 rum
2,2 ha tomt

Välkommen till Lummelunda! Detta unika hem bjuder på en harmonisk livsstil omgiven av natur och en idyllisk gårdsmiljö. Här bor du med enastående avskildhet från grannar samtidigt som du har naturen som din närmaste granne och endast en kort promenad bort från det glittrande havet. I närheten av fastigheten så ligger natursköna Lickershamn där Gotlands högsta rauk finns att skåda . I Lickershamn kan man även avnjuta god mat och dryck på populära Lickershamnskrogen eller köpa sig lite god färsk fisk eller rökta räkor i den lilla fiskboden. Det går även alldeles utmärkt att slappa och bada i Lickershamn. Även populära Mejeriet i Stenkyrka ligger i närheten även här serveras god mat och dryck. I stenkyrka finns även Tempo om matvaror behöver inhandlas. Med sina fyra charmiga sovrum och ett inbjudande vardagsrum erbjuder huvudhuset gott om utrymme för familj och vänner att trivas och skapa minnen för livet. Det rymliga köket är hjärtat av hemmet, där stora glaspartier släpper in det naturliga ljuset och en mysig kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från köket leder dörrarna ut till den underbara inglasade terrassen, där du kan njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över den grönskande trädgården. Men denna egendom har så mycket mer att erbjuda! En lada på tomten erbjuder möjligheter till stallboxar för djurälskare, medan övervåningen ger gott om utrymme för förvaring av allt från trädgårdsredskap till leksaker och verktyg. En tillflyktsort för kreativitet och möjligheter väntar i form av en flygel, perfekt för dem som drömmer om intäktsmöjligheter eller helt enkelt vill ha ett eget utrymme att utforska sina passioner. För den som älskar att hålla sig aktiv och njuta av utomhuslivet finns en överraskning på denna unika egendom – din alldeles egna padelbana! Oavsett om du är en erfaren spelare eller bara vill ha roligt med familj och vänner är padelbanan det ultimata stället att träna, tävla och skapa minnesvärda stunder. Fastigheten lämpar sig väl för den hästintresserade då det finns ett stall och härliga naturområden som omger fastigheten att rida ut i. Avsluta dagen med avkoppling i det bubblande spabadet på terrassen, där du kan luta dig tillbaka och njuta av lugnet som omger dig. Med gott om plats för stora soffgrupper är terrassen också det perfekta stället att samlas för middagar under stjärnorna eller helt enkelt koppla av efter en lång dag.

  • Premium
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 2
Toftavägen 381D, Tofta, Gotlands kommun, bild 3

Toftavägen 381D

Villa
Tofta, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
6 790 000 kr
142 m²
7 rum
2 099 m² tomt

Här är det, ett fantastiskt hus på Tofta Södra som precis har blivit färdigställt och som ligger bara 200 meter från havet. Solnedgångarna kan avnjutas från den härliga balkongen eller nere på stranden, där kvällsdoppet blir en perfekt avslutning på dagen. Oavsett om det är semester eller ett permanent boende, så är detta en underbar plats att kalla sitt hem. Gästhuset, som är fullt inrett, är perfekt för att välkomna släkt och vänner under sommaren, eller om man föredrar kan man även hyra ut det under delar av året. Stranden längs denna populära del av Gotland har flera restauranger öppna sommartid, så man behöver inte stå vid spisen om man inte känner för det. Vid Surflogiet kan man komma precis som man är och beställa något gott i strandbaren, medan den italienska Trattorian serverar ljuvliga pizzor. Inte långt bort finns också Toftagården som erbjuder en god meny. Dagarna här blir garanterat avkopplande och ljuvliga. För de som önskar lite aktivitet kan man prova på SUP vid Surflogiet eller spela Padel på de fina banorna vid campingen. Dessutom finns en av Sveriges bästa och vackraste golfbanor, Visby GK, bara en kort bit söderut. Bostadshuset är ljust och trivsamt med generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Efter att ha gått genom den rymliga hallen möts man av köket, som har en köksbänk som vetter ut mot matplatsen. Här kan man njuta av god mat med glasade skjutdörrar som öppnar ut mot en av de under tak belägna uteplatserna i trädgården. Köket är stilfullt inrett med släta köksluckor, bänkskivor i sten, trägolv och är utrustat med moderna apparater som diskmaskin, spishäll, kyl och frys. Vardagsrummet är lika välkomnande som köket, med glaspartier ner till golvet och en mysig kamin som värmer skönt under kyligare månader. En del av glaspartierna kan öppnas för att enkelt komma ut på uteplatsen och njuta av poolen. De två sovrummen är ljusa med vitmålade väggar och vackra trägolv. Badrummet är smakfullt inrett med lyxiga materialval och är utrustat med tvättställ i vit kommod, WC, handdukstork och dusch. Praktiskt placerat nära köket finns även en kombinerad vardagsentré och tvättstuga, som ger smidig tillgång till trädgården där man kan hänga ut tvätten och låta den torka i de varma vindarna. Övre plan i bostadshuset rymmer tre sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum. Allrummet fungerar som en trevlig samlingsplats mellan de tre sovrummen och badrummet, och har gott om utrymme för en soffgrupp. Genom de två sovrummen åt nordväst når man en balkong där man kan njuta av havsutsikten och solens strålar på kvällarna. Det tredje sovrummet och det andra badrummet på övervåningen är belägna i motsatt riktning. Gästhuset är en mindre kopia av bostadshuset och erbjuder samma stil och design. Här finns ett kök, ett allrum med utgång till en uteplats och en kamin för extra mys. Delen är öppen upp i nock, vilket ger en imponerande ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Gästhuset har två sovrum, varav ett är något större och ett mindre, samt ett badrum vid entrén och ett sovloft ovanför. Detta är ett hem där man bara kan flytta in och trivas. Välkomna på visning och upptäck allt som denna underbara fastighet har att erbjuda!

  • Premium
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 2
Adelsgatan 1B, Visby innerstad, Gotlands kommun, bild 3

Adelsgatan 1B

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 500 000 kr
140 m²
4 rum
vån 2/2
13 074 kr/mån
39 286 kr/m²

Jobbar ni hemifrån så är detta en fantastisk möjlighet, bo i den ena och jobba i den andra. Lägenheterna är i absolut toppskick och de ligger i ett unikt läge i innerstan med uthyrningsdel/lgh som kan ge goda intäkter. Då hallen/entrén är gemensam till de båda lägenheterna kan man väldigt enkelt nyttja de båda som en stor lägenhet om man hellre önskar det. Välplanerad planlösning med en rymlig uteplats i västerläge. Härliga ljusa och smakfulla sällskapsytor finns. Egen ingång från innergården. Bra läge med närhet till centrum där de flesta butiker finns. Föreningen godkänner juridisk person. Visning efter överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 58