Mäklare Kristian Sahlén

Kristian Sahlén

Om mig

Kristian Sahlén är uppvuxen på Gotland och verksam mäklare sedan 2021. Kristians övertygelse som fastighetsmäklare är att god kommunikation och ärlighet är nyckeln till en lyckad affär. Hans kunder brukar ofta beskriva honom som lyhörd, serviceinriktad och lättillgänglig. Strävan är att de som väljer Kristian ska bli så nöjda att de rekommenderar honom vidare till sina närmsta vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Berggränd 14, Visby innerstad, Gotlands kommun

Berggränd 14

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 990 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/4
1 335 kr/mån
69 535 kr/m²

Välkommen till denna anrika lägenhet som vetter mot Adelsgatan, mitt i hjärtat av Visby innerstad. Här bor du mitt i stadens puls, omgiven av Visbys charmiga kullerstensgator och livliga uteliv. Denna topprenoverade bostad med en modern touch erbjuder en oslagbar kombination av historisk charm och samtida lyx. Lägenheten genomsyras av en känsla av exklusivitet och elegans. Här möts du av högkvalitativa materialval och genomtänkta detaljer som tillsammans skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det ljusa och rymliga rummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge, medan de moderna bekvämligheterna säkerställer en hög boendestandard. Läget mot Adelsgatan ger dig direkt tillgång till Visbys rika kultur- och nöjesutbud. Här finner du mysiga caféer, förstklassiga restauranger och ett brett utbud av butiker alldeles runt hörnet. Under sommarens varma månader förvandlas staden till ett vibrerande centrum för evenemang och festligheter, perfekt för den som vill njuta av allt som Visby har att erbjuda. Det finns utmärkta möjligheter att hyra ut bostaden. Tack vare dess attraktiva läge och höga standard är efterfrågan stor, vilket gör den till en perfekt investering. Välkommen att upptäcka denna unika lägenhet där lyx möter historisk charm mitt i centrala Visby. Här kan du njuta av stadens liv och rörelse, samtidigt som du har ett lugnt och sofistikerat hem att återvända till. Uthyrning i andra hand är godkänt efter styrelsens tillåtelse.

  • Hiss
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Flenvike 845, Kappelshamn, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Flenvike 845

Fritidshus
Kappelshamn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 100 000 kr
1 551 m² tomt

Trevlig sommaridyll med många möjligheter. Här finns chansen att erbjuda enskilda egna boenden till vänner och bekanta då det finns två stugor på denna fastighet Hangvar Flenvike 1:116 med adress Hangvar Flenvike 845. På denna fastighet så finns även ett garage med gott om plats för förvaring eller för bilen om så hellre önskas. I samband med denna försäljning så säljs även grannfastigheten Hangvar Flenvike 1:115 med adress Hangvar Flenvike 843 som består av två stugor så vid förvärv av båda fastigheterna så har man fyra stugor samt ett garage som passar väldigt bra för den stora familjen eller när släkt och vänner vill komma och tillbringa härliga sommardagar tillsammans. Fastigheten/ Fastigheterna lämpar sig även väl för uthyrning med goda hyresintäkter då stugorna går att hyra ut var för sig. Båda fastigheterna ligger i en liten idyll med ostört läge inbäddade på härliga naturtomter. Fastigheterna säljs var för sig men köps fördelaktigast tillsammans . Begärt pris för Hangvar Flenvike 843 är 900.000 kr. Tveka inte att kontakta Kristian eller Magnus för mer information gällande fastigheterna.

  • Premium
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Tibbles 512, Hangvar, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Tibbles 512

Fritidshus
Hangvar, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 250 000 kr
90 m²
4 rum
2 549 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett nybyggt hus som ligger ostört bland beteshagar och naturreservat, mitt emellan Visby och Fårö. Detta välgenomtänkta ladhus, behandlat med järnvitriol och detaljer i antracit, smälter perfekt in i det gotländska landskapet. De stora fönstren och den tilltagna fönstersättningen skapar ett fantastiskt ljusinsläpp som suddar ut gränsen mellan inne och ute. Takhöjden är genomgående generös och i det stora vardagsrummet med sällskapsytor för hela familjen är det öppet upp till nock. Interiören präglas av noggrant utvalda materialval i sobra färgtoner, inspirerade av den omgivande naturen. Huset erbjuder tre rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med kök i öppen planlösning och ett exklusivt badrum. Enstavsparketten i vittonad ek ger ett lyxigt och tidlöst intryck. Köket är fullt utrustat med integrerad diskmaskin, kylskåp, köksfläkt, samt induktionshäll med powerfunktion och ugn med pyrolysfunktion. Köket har en praktisk köksö som ger extra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Den stora altanen i sydvästläge är en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av långa sommarkvällar med sol från morgon till kväll. Altanen är idealisk för grillkvällar, middagar utomhus eller bara för att slappna av med en bok. Alla rum som ansluter till altanen har egen utgång via helglasade altandörrar. Detta gör att du enkelt kan röra dig mellan inomhus- och utomhusmiljön och maximera nyttan av båda. Badrummet har klinker från Bricmate i serien Norrvange, vilket bidrar till en stilful och naturnära atmosfär. Huset står på en gjuten platta och det är golvvärme i hela huset vilket ger en jämn och behaglig uppvärmning. Husets frånluftsvärmepump från Nibe tillsammans med isolering i villastandars säkerställer en energieffektiv drift. Den välkommande entrésidan är påkostad med anlagd infart, belysningspollare samt stenmur i kalksten. Väl tilltagen parkering för två bilar i anslutning till huset. De fina omgivningarna erbjuder vackra promenadvägar som gör det lätt att njuta av naturen året om. Det är cirka fem kilometer vacker promenad eller cykeltur till havet, närmare bestämt till Ireviken och Häftingsklint, genom ett naturreservat. Bekvämt avstånd till Visby, som nås på cirka 30 minuter med bil (35 km). Livsmedelsbutik finns i Lärbro och Stenkyrka. Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta mäklaren för mer information och boka en visning!

  • Premium
Åkermansvägen 2, Visby, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Åkermansvägen 2

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1
4 035 kr/mån
44 701 kr/m²

Lägenhet som har en härlig karaktär med dess valv som skiljer vardagsrummet och köket. Här har du goda möjligheter att hyra ut bostaden fritt när du själv inte vill nyttja den. Bostaden är i genomgående väldigt gott skick med väl tilltagna ytor vilket skapar en känsla av rymd. Lägenheten ligger med gångavstånd till bekvämligheter och sevärdheter såsom matbutik, färjeterminalen och Visby innerstad mm.

  • Uteplats
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun, bild 2
Strandvägen 80, Stuga 104, Slite, Gotlands kommun, bild 3

Strandvägen 80, Stuga 104

Fritidshus
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 200 000 kr
24 m²
1 rum
2 604 kr/mån

Upptäck din drömstuga i Slite stugby, där varje morgon börjar med en spektakulär soluppgång över havet. Denna oceanfront-stuga erbjuder inte bara en hisnande havsutsikt utan även en smak av skärgårdens rofyllda charm. Stugan är idealisk för både avkoppling och som en lönsam investering. Med ett rymligt sovrum som har direkt utsikt över vattnet och smart förvaring med garderober, samt ett modernt badrum, har den allt du behöver för en bekväm vistelse. Föreställ dig att vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över det glittrande vattnet. För den aktiva familjen eller gästerna finns vackra promenadstråk längs med vattnet, där varje steg bjuder på nya natursköna vyer. Stugbyn erbjuder även en rad fritidsaktiviteter med pool, minigolf och beachvolleyboll, vilket gör det enkelt att njuta av både avkoppling och roliga stunder. Slite stugby ligger bekvämt nära alla nödvändiga bekvämligheter med livsmedelsbutiker, apotek och Systembolag på nära avstånd. Oavsett om du planerar att använda stugan själv eller hyra ut den, finns här goda intäktsmöjligheter tack vare det attraktiva läget och de utmärkta faciliteterna. Läs gärna mer på https://www.slitestrand.se/

  • Premium
  • Uteplats
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 2
Rute Hamnbacken 19, Rute, Gotlands kommun, bild 3

Rute Hamnbacken 19

Villa
Rute, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 900 000 kr
135 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Välkommen till din drömbostad i Valleviken belägen ca 300m från havet och med gångavstånd till populära Sjökrogen, en pärla på nordöstra Gotland! Detta charmiga vitputsade stenhus omfamnar dig med en atmosfär av lugn och avkoppling, omgiven av den vackra naturen och bara några steg från det glittrande havet. I närheten finner du även berömda Rute Stenugnsbageri som är berömda för sina goda bullar och vedugnsbakade pizzor. När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust och rymligt kök i genuin lantlig stil, perfekt för både mysiga familjemiddagar och inspirerande matlagning. De stilrena färgerna skapar en frisk och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela huset. I vardagsrummet väntar en mysig kamin som sprider värme och skapar en harmonisk atmosfär under kvällarna. Här kan du koppla av med en bra bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder framför brasan. På övervåningen finner du två ljusa och luftiga sovrum samt ett stilrent badrum. I husets källare finner du praktiska utrymmen som tvättstuga och förråd, vilket gör vardagen smidig och organiserad. För gäster eller kanske till och med som en separat del för familjen, finns en gästdel komplett med eget kök och badrum. Trädgården är en absolut dröm med frodiga fruktträd, en vacker damm och till och med ett orangeri. Här kan du verkligen känna naturens närvaro och låta dig själv förlora dig i lugnet och skönheten som omger dig. Med bara några raska steg från trädgården når du havet, vilket gör denna plats till en sann oas för alla som älskar havet och naturen. Upplev den ultimata avkopplingen och harmonin i din egen lilla hörna av paradiset i Valleviken! I Valleviken bor du nära natur och vatten. Här finns vackra promenadstråk i naturens lugn. På sommaren finns "Rute Stenugnsbageri" som absolut är värt ett besök. Lergrav i Rute socken nedför raukområdet i den djupa viken är lättåtkomligt för bilåkare på väg ut till Furillen. Här finns Lergravs fiskeläge och "Lergrav Fisk & Café". Närservice som finns, Vallevikens sjökrog, Rute Stenugnsbageri och Lergrav Fisk & Café. I Lärbro finns livsmedelsbutik, gym, skola F-6 och restauranger. Om du är intresserad utav en visning så hör av dig till Kristian eller Magnus

  • Premium
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Nygranne 228, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Nygranne 228

Gård/Skog
Lummelunda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
14 000 000 kr
260 m²
7 rum
55 ha tomt

Stig in i historiens vingslag och upptäck en unik vingård på den vackra ön Gotland – en plats där tradition möter modern elegans där varje steg på den böljande marken berättar om sitt rika arv. Välkommen till denna förtrollande egendom som inte bara hyser Lummelundas äldsta bulhus, där självaste Carl von Linné en gång tog natthärbärge på sin Gotlandsresa, utan också bjuder på en unik kombination av vinproduktion, hästkrafter och Gotlands fina klintkust. Denna unika egendom omfamnar en atmosfär av exklusivitet och charm. Här, mitt i en oas av grönska och vidsträckta landskap, kan du följa i Linnés fotspår och njuta av det bästa av flera världar. Till gården hör såväl ängen med tryffel och ramslök och en del av klintkustleden med gammal urskog och fri havsutsikt från mäktiga klintar. Den magnifika gården med 750 vinstockar presenterar stolt en vingård som producerar kvalitetsviner från de lokala druvsorterna, skapade med passion och expertis i det välbevarade källarutrymmets fullt utrustade vineri. För den hästintresserade erbjuder egendomen en egen travbana (1km) och stall av högsta klass, där präktiga hästar tränas och trivs. Att vakna upp till hästarnas fridfulla gnäggande är en del av vardagen här – en påminnelse om den vackra symbiosen mellan människa och djur. Gästhuset välkomnar besökare till en ombonad tillflyktsort, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda komfort och avslappning. Med en bländande utsikt över den vidsträckta tomtens grönska. Båda gästhusen säljs fullt möblerade och kan användas till sommaruthyrning. Det historiska sekelskifteshuset, som ståtar på två våningsplan, är en pärla i sig själv. Med dess vackra arkitektur och genomtänkta design återspeglar det en tid av elegans och sofistikation. Här har historiens vingslag förenats med moderna bekvämligheter för att skapa en harmonisk atmosfär. Slutligen, att kunna kalla denna plats för sitt eget är som att inneha en bit av Gotlands själ. Med en mark som sträcker sig ner mot det skimrande havet och en atmosfär som genomsyras av en oändlig känsla av frid och harmoni, bjuder denna egendom in till en livsstil som är lika unik som dess historia. Välkommen till denna oas där vingården möter travbanan, där historien andas och där naturens skönhet smälter samman med människans skapande. Här, på denna magiska plats på Gotland, väntar en drömlik tillvaro för den som söker det exklusiva och det exceptionella. Gården är registrerad som jaktmark för rådjur och småviltsjakt. Säljarens hemsida https://www.nygrannegotland.com/ Varmt välkomna att boka tid för visning till Kristian eller Magnus!

  • Premium
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Kambs 157, Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Kambs 157

Villa
Lummelunda, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
5 900 000 kr
210 + 72 m²
8 rum
2,2 ha tomt

Välkommen till Lummelunda! Detta unika hem bjuder på en harmonisk livsstil omgiven av natur och en idyllisk gårdsmiljö. Här bor du med enastående avskildhet från grannar samtidigt som du har naturen som din närmaste granne och endast en kort promenad bort från det glittrande havet. I närheten av fastigheten så ligger natursköna Lickershamn där Gotlands högsta rauk finns att skåda . I Lickershamn kan man även avnjuta god mat och dryck på populära Lickershamnskrogen eller köpa sig lite god färsk fisk eller rökta räkor i den lilla fiskboden. Det går även alldeles utmärkt att slappa och bada i Lickershamn. Även populära Mejeriet i Stenkyrka ligger i närheten även här serveras god mat och dryck. I stenkyrka finns även Tempo om matvaror behöver inhandlas. Med sina fyra charmiga sovrum och ett inbjudande vardagsrum erbjuder huvudhuset gott om utrymme för familj och vänner att trivas och skapa minnen för livet. Det rymliga köket är hjärtat av hemmet, där stora glaspartier släpper in det naturliga ljuset och en mysig kamin skapar en varm och inbjudande atmosfär. Från köket leder dörrarna ut till den underbara inglasade terrassen, där du kan njuta av din morgonkaffe medan du blickar ut över den grönskande trädgården. Men denna egendom har så mycket mer att erbjuda! En lada på tomten erbjuder möjligheter till stallboxar för djurälskare, medan övervåningen ger gott om utrymme för förvaring av allt från trädgårdsredskap till leksaker och verktyg. En tillflyktsort för kreativitet och möjligheter väntar i form av en flygel, perfekt för dem som drömmer om intäktsmöjligheter eller helt enkelt vill ha ett eget utrymme att utforska sina passioner. För den som älskar att hålla sig aktiv och njuta av utomhuslivet finns en överraskning på denna unika egendom – din alldeles egna padelbana! Oavsett om du är en erfaren spelare eller bara vill ha roligt med familj och vänner är padelbanan det ultimata stället att träna, tävla och skapa minnesvärda stunder. Fastigheten lämpar sig väl för den hästintresserade då det finns ett stall och härliga naturområden som omger fastigheten att rida ut i. Avsluta dagen med avkoppling i det bubblande spabadet på terrassen, där du kan luta dig tillbaka och njuta av lugnet som omger dig. Med gott om plats för stora soffgrupper är terrassen också det perfekta stället att samlas för middagar under stjärnorna eller helt enkelt koppla av efter en lång dag.

  • Premium
Bollängsvägen 8A, Ljugarn, Gotlands kommun

Bollängsvägen 8A

Lägenhet
Ljugarn, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 195 000 kr
80 m²
2 rum
3 710 kr/mån
27 438 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare i pittoreska Ljugarn på Gotlands östra kust! Här erbjuds en rymlig och ljus lägenhet med ett nyrenoverat kök och ett generöst vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Lägenheten har två uteplatser i söderläge som bjuder in till soliga stunder och avkoppling. Den ena uteplatsen är en charmig liten veranda, idealisk för morgonkaffet eller mysiga kvällar med en god bok. Bostadsrättsföreningen har en pool som är öppen sommartid, vilket ger en härlig möjlighet till svalkande dopp under varma dagar. Dessutom har du endast en kort promenad till Ljugarns vackra strand där du kan njuta av salta bad och solsken. För den matintresserade ligger den välkända restaurangen "Bruna dörren" vid stranden, där du kan avnjuta delikata måltider i en fantastisk miljö. Området runt Ljugarn erbjuder underbara promenadstråk längs med kusten, där du kan njuta av den friska havsluften och den rofyllda naturen. Här har du allt du behöver för en harmonisk och bekväm tillvaro.

  • Uteplats
Rone Halor 159, Rone, Gotlands kommun

Rone Halor 159

Villa
Rone, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
4 490 000 kr
278 + 115 m²
12 rum
6 328 m² tomt

Nu finns en möjlighet att förvärva gamla Halor gård i Rone som är en anrik kalkstensgård uppförd år 1830 och som därefter byggts till och byggts om till hur det ser ut idag. Huset erbjuder stora vackra ytor där stora sällskap har gott om plats för umgänge. Bostaden har under senare år används som ett uppskattat kulturcentrum och gästerna har varit från när och fjärran. Hela fastigheten andas ett väldigt lugn med en fin gårdsbild och trädgården är magisk vacker med allt från vackra blommor till härliga fruktträd och här vill man bara spendera all sin tid. Endast din fantasi kan sätta stopp för vad du kan nyttja bostaden till och göra här. Bostadens flygel lämpar sig utmärkt för uthyrning och kan generera goda hyresintäkter. Bostaden bör upplevas på plats och tveka inte att höra av er till oss för mer information . För att boka visning kontakta Kristian eller Magnus.

Tingstäde Lunds 720, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Lunds 720

Villa
Tingstäde, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 500 000 kr
122 + 39 m²
5 rum
2 134 m² tomt

Jättetrevligt enplanshus i genomgående god standard exteriört och interiört i ett fantastiskt lugnt och privat läge med utsikt över ängarna som omger fastigheten. Huset har idag tre sovrum men kan lätt om så önskas av en ny ägare göras om till fyra ( se alternativ planlösning) för övriga utrymmen se planlösning . Utesäsongen är lång då det finns ett stort jättetrevligt inglasat uterum som nås från vardagsrummet för härliga dagar, här finns även ett spabad för den som gillar att njuta lite extra. Om man sommartid vill ta sig ett svalkande dopp så ligger populära Tingstäde träsk som är en insjö endast ett par minuter bort med bil. Detta är chansen du inte vill missa, huset lämpar sig lika väl för permanentboende som fritidsboende pågrund av dess läge och karaktär.

Mellangatan 7, Slite, Gotlands kommun

Mellangatan 7

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 800 000 kr
100 + 54 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med källare i hjärtat av Slite. Genom den inbjudande entrén möts du av en öppen hall som leder till köket på höger sida. Från köket finns nergång till en praktisk källare, perfekt för förvaring eller skapa ditt eget hobbyrum. Det rymliga vardagsrummet med det vackra ljusinsläppet är en plats där värme och trivsel möts, med en mysig kamin som skapar en avslappnad atmosfär. Ett vackert valv öppnar upp till det välbelägna sovrummet, vilket ger en harmonisk övergång mellan utrymmena. På övervåningen väntar tre välplanerade sovrum, varav ett har en egen balkong där du kan njuta av lugn och ro under öppen himmel. Ett stilrent badrum på övervåningen erbjuder bekvämlighet och moderna bekvämligheter. Den rymliga tomten lämpar sig för både gröna tummar och lek. Här kan du njuta av soliga dagar på gräsmattan eller skapa din egen trädgårdsdröm. En praktisk redskapsbod finns till hands för att organisera trädgårdsverktyg eller förvara andra värdefulla tillhörigheter. Denna bostad i Slite kombinerar smart planlösning och bekvämlighet. En perfekt plats att kalla hem, där varje detalj bidrar till en harmonisk livsstil. Ta chansen att uppleva allt detta unika hem har att erbjuda.

Oskarsvägen 10, Slite, Gotlands kommun

Oskarsvägen 10

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 500 000 kr
57 + 57 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tvåplansvilla i det lugna området Slite, där livet går i harmoni med naturen. Med en enkel standard och genomtänkt design erbjuder detta hem en bekväm och avslappnad livsstil. På övervåningen möts du av ett ljust vardagsrum, vars stämning förstärks av en mysig kamin. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Det finns även ett välplanerat kök med god arbetsyta. I direkt anslutning når du det inglasade uterummet som förlänger sommarsäsongen. Utöver det disponerar det övre våningsplanet två välplanerade sovrum med generöst med förvaringsutrymme. Nedervåningen imponerar med ett praktiskt badrum med bubbelbadkar och en gästtoalett som ökar bekvämligheten i vardagen. Ett extra sovrum på denna nivå ger flexibilitet och möjlighet till gästfrihet. Här finns utrymme för hela familjen och vänner. I den inbjudande och rymliga hallen finns god plats för avhängning. Trädgården är stor och med lite gröna fingrar kan den myllra av grönska. Här kan du odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften och naturens skönhet. För dem som älskar att promenera finns vackra stråk längs vattnet bara en kort bit bort. Här kan du njuta av avkopplande promenader och ta in den friska havsbrisen. Huset säljs med en friskrivningsklausul.

Kanngjutaregränd 4A, Visby innerstad, Gotlands kommun

Kanngjutaregränd 4A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 500 000 kr
102 m²
4 rum
7 519 kr/mån
73 529 kr/m²

Välkommen till denna enastående bostadsrätt i hjärtat av Visby innerstad, där det moderna möter den klassiska villaatmosfären. Med en oslagbar kombination av centralitet och exklusivitet blir detta ditt hem att längta till varje dag. Detta boende är inte bara en plats att bo på – det är en upplevelse. Varje hörn är smakfullt renoverat och stilfullt dekorerat för att återspegla en känsla av modern sekelskifte. Du möts av en känsla av tidlös elegans så fort du kliver in genom dörren. Det första som fångar din uppmärksamhet är köket, ett mästerverk i sig själv. Med en glaslucka som leder till en vinkällare som bevarat sin charm sedan medeltiden, tar du en resa tillbaka i tiden varje gång du öppnar dörren. Här kan du njuta av de finaste vinerna omgivna av historiens anda. En inre gård med en mysig uteplats, här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för en avslappnad grillkväll under stjärnorna. På övervåningen finner du två rymliga sovrum som bjuder in till lugn och ro. Ljusflödet är generöst och ger en känsla av luft och rymd. Allrummet på övervåningen kan anpassas efter dina behov – det är perfekt som arbetsplats, läshörna eller kanske till och med ett kreativt ateljéutrymme. På entrévåningen väntar ett välkomnande vardagsrum med en klassisk kakelugn, som sprider både värme och en varm atmosfär. Det är den perfekta platsen att samla familj och vänner, och varje ögonblick här blir en minnesvärd händelse. Läget är oslagbart centralt, vilket ger dig närhet till Visbys pulserande liv och samtidigt en känsla av lugn och ro. Här kan du promenera till de charmiga gränderna, besöka historiska platser eller ta del av det rika kulturlivet som staden har att erbjuda. Boendet erbjuder dig mer än bara en plats att bo på – den erbjuder en livsstil. En kombination av modern komfort och tidlös elegans skapar en atmosfär som du kommer att älska att kalla ditt hem. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla i Visby innerstad med en villaatmosfär som saknar motstycke. Välkommen hem!

Visar alla 14