Mäklare Kristian Sahlén

Kristian Sahlén

Om mig

Kristian Sahlén är uppvuxen på Gotland och verksam mäklare sedan 2021. Kristians övertygelse som fastighetsmäklare är att god kommunikation och ärlighet är nyckeln till en lyckad affär. Hans kunder brukar ofta beskriva honom som lyhörd, serviceinriktad och lättillgänglig. Strävan är att de som väljer Kristian ska bli så nöjda att de rekommenderar honom vidare till sina närmsta vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstäde Lunds 720, Tingstäde, Gotlands kommun

Tingstäde Lunds 720

Villa
Tingstäde, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 795 000 kr
122 + 39 m²
5 rum
2 134 m² tomt

Jättetrevligt enplanshus i genomgående god standard exteriört och interiört i ett fantastiskt lugnt och privat läge med utsikt över ängarna som omger fastigheten. Huset har idag tre sovrum men kan lätt om så önskas av en ny ägare göras om till fyra ( se alternativ planlösning) för övriga utrymmen se planlösning . Utesäsongen är lång då det finns ett stort jättetrevligt inglasat uterum som nås från vardagsrummet för härliga dagar, här finns även ett spabad för den som gillar att njuta lite extra. Om man sommartid vill ta sig ett svalkande dopp så ligger populära Tingstäde träsk som är en insjö endast ett par minuter bort med bil. Detta är chansen du inte vill missa, huset lämpar sig lika väl för permanentboende som fritidsboende pågrund av dess läge och karaktär.

Lärbro Angelbos 1934, Lärbro, Gotlands kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Lärbro Angelbos 1934

Fritidshus
Lärbro, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 495 000 kr
68 m²
2 rum
3 954 m² tomt

Mycket charmigt välhållet hus med plats för den stora familjen på en stor härlig uppvuxen tomt. Huset består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt ett stort sovrum, badrum och ett stort loft med plats för flera att övernatta, loftet nås från den utanpåliggande trappan. Huset erbjuder tack vare den stora öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum umgänge för stora sällskap. Inventarier medföljer köp om så önskas. Fastigheten kommer att besiktigas. För mer information eller för att boka visning kontakta Magnus eller Kristian.

  • Plus
Ganthem Hartviks 147, Ganthem, Gotlands kommun

Ganthem Hartviks 147

Villa
Ganthem, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 000 000 kr
60 + 40 m²
2 743 m² tomt

Mycket charmigt Gotländskt kalkstenshus som av nuvarande ägare renoverats smakfullt i en för husets passande tidsenliga stil. Husets inglasade terrass inbjuder till lugna och rofyllda dagar och härliga middagar tillsammans med vänner. Huset består av tre rum och kök och ett renoverat badrum samt ett jättemysigt loft en trappa upp med en härlig sommarkänsla och bör upplevas på plats. Huset ligger beläget i en mycket rofylld privat miljö med härliga vyer över ängarna som omger huset. Fastigheten ligger ca 28 km ifrån Visby och det tar med bil ca 25 minuter från stan. Detta är chansen ni inte vill missa om ni söker en Gotländsk sommardröm. Fastigheten säljs med en friskrivningsklausul. För mer information eller för att boka visning kontakta Kristian eller Magnus.

S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun
S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun, bild 2
S:t Göransgatan 25D, Visby, Gotlands kommun, bild 3

S:t Göransgatan 25D

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
2 400 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/2
4 931 kr/mån
48 000 kr/m²

Välkommen till vår exklusiva bungalow belägen i ett av Visbys mest eftertraktade lägen, bara ett stenkast från havet. Med sin unika hotellkänsla och moderna design kommer denna bungalow att överträffa dina förväntningar. Bostaden är känd för sitt lugna område och belägen inom gångavstånd från stadens historiska centrum och dess världsarvslistade stadsmurar, kan du enkelt utforska Visbys medeltida gator, mysiga kaféer och restauranger, och ta del av den unika atmosfären som bara Gotland kan erbjuda. När du kliver in genom dörren möts du av imponerande stora glaspartier som öppnar upp för ett fantastisk ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig atmosfär. Njut av solnedgångarna från din privata uteplats i västerläge, där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Den inbyggda duschen ger dig möjlighet att fräscha upp dig utomhus. Det är en oas av lugn och avkoppling där du kan njuta av ljuvliga sommarkvällar. Denna bungalow är perfekt för dig som letar efter en investeringsmöjlighet. Visby är en populär turistdestination, och möjligheten att äga en bungalow nära havet i ett av de bästa lägena kommer definitivt att locka många besökare. För de boende så finns det gemensamma utrymmen som du kan njuta av, ta ett uppfriskande dopp i poolen, beställ uppfriskande drinkar från poolbaren och avnjut gourmetmåltider i restaurangen. För dig som vill hålla dig i form finns det ett välutrustat gym där du kan träna.

  • Premium
  • Uteplats
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun, bild 2
Lärbro Lilla Källstäde 3635, Lärbro, Gotlands kommun, bild 3

Lärbro Lilla Källstäde 3635

Villa
Lärbro, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
3 190 000 kr
110 + 35 m²
6 rum
5 419 m² tomt

Välkommen till detta enastående charmiga hus i det eftertraktade området Lärbro, där harmoni och elegans möter modern bekvämlighet. Denna bostad är en dröm som blir verklighet med sina imponerande detaljer och enastående utformning, perfekt boende till en barnfamilj. Stig in i en värld av ljus och rymd. Här möts du av en öppen planlösning som bjuder in naturligt ljus genom stora fönsterpartier, vilket skapar en behaglig och mysig känsla i hela huset. I vardagsrummet får du rikligt med plats att slappna av och umgås med dina nära och kära, med en luftig och öppen känsla som genomsyrar hela bostaden. Det öppna köket är hjärtat i hemmet och har en trevlig kamin i väggen, som inte endast ger värme under de kalla vintermånaderna utan också en oemotståndlig mysfaktor. Här kan du laga gourmetmåltider samtidigt som du umgås med familj och vänner. Hallen och vardagsrummet pryds av vacker råspont som ger en rustik touch till interiören. På nedre plan finner du ett vardagsrum, sällskapsrum och ett sovrum samt möjligheten att skapa ett helt nytt badrum efter dina egna önskemål. På övervåningen finns tre ytterligare rymliga sovrum och ett modernt badrum, vilket ger gott om plats för alla medlemmar i familjen. Detta hem erbjuder fantastiska uthyrningsmöjligheter, med två flyglar på fastigheten. Den ena är ett gammalt bryggarhus, inredd med kök, badrum och övervåning, vilket ger potential för extra boendeutrymme. Den andra flygeln är en gammalt sädesmagasin inredd med bardisk och kamin här skapas en känsla av en äldre skotsk pub. Här finns möjlighet till sociala evenemang, vilket gör det till den perfekta platsen att underhålla dina gäster. För dem som söker en ännu mer privat och avskild plats, finns ett fullt utrustat gästhus med eget badrum, kök och ett vackert uterum. Detta är den ultimata reträtten för vänner eller familj, eller för att hyra ut till besökare. Denna fastighet är också idealisk för hästentusiaster, med möjlighet till stallboxar och hagar. Ge dina fyrbenta vänner den frihet de förtjänar och njut av en naturskön omgivning. Denna charmiga bostad i Lärbro erbjuder inte bara en underbar plats att bo, utan även en möjlighet att skapa minnen och uppleva livet i en idyllisk omgivning. Kom och upplev allt detta och mycket mer - detta är inte bara ett hem, det är en livsstil! Välkommen hem!

  • Premium
Stationsgränd 3, Lärbro, Gotlands kommun
  • Borttagen före visning

Stationsgränd 3

Villa
Lärbro, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 900 000 kr
142 m²
5 rum
1 041 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Mellangatan 7, Slite, Gotlands kommun

Mellangatan 7

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 800 000 kr
100 + 54 m²
5 rum
1 150 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus med källare i hjärtat av Slite. Genom den inbjudande entrén möts du av en öppen hall som leder till köket på höger sida. Från köket finns nergång till en praktisk källare, perfekt för förvaring eller skapa ditt eget hobbyrum. Det rymliga vardagsrummet med det vackra ljusinsläppet är en plats där värme och trivsel möts, med en mysig kamin som skapar en avslappnad atmosfär. Ett vackert valv öppnar upp till det välbelägna sovrummet, vilket ger en harmonisk övergång mellan utrymmena. På övervåningen väntar tre välplanerade sovrum, varav ett har en egen balkong där du kan njuta av lugn och ro under öppen himmel. Ett stilrent badrum på övervåningen erbjuder bekvämlighet och moderna bekvämligheter. Den rymliga tomten lämpar sig för både gröna tummar och lek. Här kan du njuta av soliga dagar på gräsmattan eller skapa din egen trädgårdsdröm. En praktisk redskapsbod finns till hands för att organisera trädgårdsverktyg eller förvara andra värdefulla tillhörigheter. Denna bostad i Slite kombinerar smart planlösning och bekvämlighet. En perfekt plats att kalla hem, där varje detalj bidrar till en harmonisk livsstil. Ta chansen att uppleva allt detta unika hem har att erbjuda.

Oskarsvägen 10, Slite, Gotlands kommun

Oskarsvägen 10

Villa
Slite, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
1 500 000 kr
57 + 57 m²
4 rum
1 011 m² tomt

Välkommen till denna charmiga tvåplansvilla i det lugna området Slite, där livet går i harmoni med naturen. Med en enkel standard och genomtänkt design erbjuder detta hem en bekväm och avslappnad livsstil. På övervåningen möts du av ett ljust vardagsrum, vars stämning förstärks av en mysig kamin. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Det finns även ett välplanerat kök med god arbetsyta. I direkt anslutning når du det inglasade uterummet som förlänger sommarsäsongen. Utöver det disponerar det övre våningsplanet två välplanerade sovrum med generöst med förvaringsutrymme. Nedervåningen imponerar med ett praktiskt badrum med bubbelbadkar och en gästtoalett som ökar bekvämligheten i vardagen. Ett extra sovrum på denna nivå ger flexibilitet och möjlighet till gästfrihet. Här finns utrymme för hela familjen och vänner. I den inbjudande och rymliga hallen finns god plats för avhängning. Trädgården är stor och med lite gröna fingrar kan den myllra av grönska. Här kan du odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften och naturens skönhet. För dem som älskar att promenera finns vackra stråk längs vattnet bara en kort bit bort. Här kan du njuta av avkopplande promenader och ta in den friska havsbrisen. Huset säljs med en friskrivningsklausul.

Kanngjutaregränd 4A, Visby innerstad, Gotlands kommun

Kanngjutaregränd 4A

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
Bjurfors Gotland
7 500 000 kr
102 m²
4 rum
7 519 kr/mån
73 529 kr/m²

Välkommen till denna enastående bostadsrätt i hjärtat av Visby innerstad, där det moderna möter den klassiska villaatmosfären. Med en oslagbar kombination av centralitet och exklusivitet blir detta ditt hem att längta till varje dag. Detta boende är inte bara en plats att bo på – det är en upplevelse. Varje hörn är smakfullt renoverat och stilfullt dekorerat för att återspegla en känsla av modern sekelskifte. Du möts av en känsla av tidlös elegans så fort du kliver in genom dörren. Det första som fångar din uppmärksamhet är köket, ett mästerverk i sig själv. Med en glaslucka som leder till en vinkällare som bevarat sin charm sedan medeltiden, tar du en resa tillbaka i tiden varje gång du öppnar dörren. Här kan du njuta av de finaste vinerna omgivna av historiens anda. En inre gård med en mysig uteplats, här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för en avslappnad grillkväll under stjärnorna. På övervåningen finner du två rymliga sovrum som bjuder in till lugn och ro. Ljusflödet är generöst och ger en känsla av luft och rymd. Allrummet på övervåningen kan anpassas efter dina behov – det är perfekt som arbetsplats, läshörna eller kanske till och med ett kreativt ateljéutrymme. På entrévåningen väntar ett välkomnande vardagsrum med en klassisk kakelugn, som sprider både värme och en varm atmosfär. Det är den perfekta platsen att samla familj och vänner, och varje ögonblick här blir en minnesvärd händelse. Läget är oslagbart centralt, vilket ger dig närhet till Visbys pulserande liv och samtidigt en känsla av lugn och ro. Här kan du promenera till de charmiga gränderna, besöka historiska platser eller ta del av det rika kulturlivet som staden har att erbjuda. Boendet erbjuder dig mer än bara en plats att bo på – den erbjuder en livsstil. En kombination av modern komfort och tidlös elegans skapar en atmosfär som du kommer att älska att kalla ditt hem. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla i Visby innerstad med en villaatmosfär som saknar motstycke. Välkommen hem!

Visar alla 9