Kommande

Fagervik 106

Fagervik, Söderhamns kommun Se på karta

2 175 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 797 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
11 201 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till ett fritidshus med strandtomt i populära Fagervik! För dig som söker något att göra till ditt egna har du här en sommarisolerad stuga ifrån 60-talet med en äldre charm och visst renoveringsbehov. Strandtomt på strax under 1 800 kvadratmeter och en stenpir ut mot vattnet är något alldeles extra. Vattendjupet längs piren är tillräckligt djup för att endast fantasin sätter gränser för dina båtutflykter.

Bostaden på 48 kvadratmeter innefattar ett vardagsrum med angränsning till köket och bjuder på en fantastisk utsikt mot havet med morgonsolens glittrande sken som strålar in genom de stora vardagsrumsfönstren. För att inte nämna att den murade öppna spisen förhöjer myskänslan ordentligt! Utöver det finns även två sovrum med plats för dubbelsäng.

Fagervik ligger längs Söderhamns kustremsa och Skärså och den populära havskrogen Albertina ligger bara 5 kilometer bort. Åker du från Stockholm är du här på mindre än 3 timmar och från att du svängt av E4:an är fantastiska Fagervik knappt 10 minuter bort. Missa inte chansen att skapa din dröm med ett fritidshus i Söderhamns skärgård och finna lugnet bland vågorna.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Selma Lundgren

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Selma Lundgren, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070 813 74 92

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.