SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Båtsmansvägen 1, Marmaverken, Söderhamns kommun

Båtsmansvägen 1

Villa
Marmaverken, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
750 000 kr
98 + 48 m²
4 rum
1 065 m² tomt

- Hörnfastighet! - Bergvärme som installerades 2018! - Belägen i ett lugnt område nära till skog och natur! Här ges chansen att förvärva en hörnfastighet med en bostadsbyggnad med enorm potential. Med en boarea om närmre 100kvm erbjuder det här huset fyra rum och kök fördelat på två plan + källare. På entréplan finns en farstu med plats för avhängning och vidare in finns ett fullutrustat kök med plats för matgrupp (ny fläkt kommer installeras av ägaren). I anslutning till köket finns ett sovrum med garderober. På entréplan finns även ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. En murstock finns centralt placerad i bostaden och ger dig möjligheten att installera en eldstad för ytterligare en värmekälla. På övre plan finns två sovrum varav ett "huvudsovrum" med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Här finns även ett större förvaringsutrymme som kan göras om till en praktisk walk-in-closet, utöver det finns även garderober för maximal förvaring. Det andra sovrummet ger plats för säng, skrivbord och har platsbyggda garderober. Badrummet är i äldre skick med plastmatta och badkar. På övre planet finns även en rymlig och möblerbar balkong. Källaren består utav ett förråd, matkällare, pannrum och en tvättstuga med dusch! Utöver bostadsbyggnaden finns ett rymligt förrådsutrymme, garage och carport. Huset är beläget i ett lugnt område med närhet till pizzeria och busskommunikaton som enkelt tar dig till Söderhamns centrum samt resecentrum. Här bor du även med skog och natur runt hörnet! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun, bild 2
Fagervik 102, Fagervik, Söderhamns kommun, bild 3

Fagervik 102

Fritidshus
Fagervik, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
3 295 000 kr
40 + 20 m²
2 rum
1 375 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Vi är glada att kunna erbjuda dig möjligheten att förvärva ett fritidshus i en av Fagerviks mest idylliska områden. Detta underbara sommarställe är beläget på en tomt om 1375 kvadratmeter med en otroligt vacker strandtomt där du får tillgång till sol hela dagen. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har tillgång till fantastiska havsutsikter. Med båt tar du dig snabbt till den populära restaurangen Albertina eller den fina badstranden i Långvind, eller helt enkelt bara ut till Söderhamns vackra kustremsa. Tomten är prydd med en stor och välskött gräsmatta som sträcker sig ut mot havet. Du kan njuta av soliga dagar och varma sommarkvällar medan du känner den friska havsbrisen smeka ditt ansikte. Det finns gott om plats för att koppla av eller för att umgås med familj och vänner. Fastigheten har en imponerande brygga som är cirka 150 kvadratmeter och 25 meter lång. Bryggan erbjuder en perfekt plats för att njuta av vattenaktiviteter som simning, fiske eller bara för att koppla av och beundra den vackra omgivningen. Viken där bryggan är belägen är muddrad för att uppnå ett djup på cirka tre meter, vilket gör det enkelt att lägga till eller navigera med små som stora båtar. Strax intill havet finner du en stuga med vedeldad bastu och loungeavdelning. Huvudbyggnaden består av ett kök, vardagsrum med öppenspis där det numera sitter en braskamin, sovrum på övervåning. På tomten finns en gäststuga, uthus med 2 förråd, verkstad och badrum med toalett och dusch. Fastigheten har även dubbla carports. Detta fritidshus i Fagervik erbjuder en unik möjlighet att äga en fastighet med enastående läge och direkt tillgång till stranden. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska fritidshus i Fagervik. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka detta paradis vid havet.

  • Premium
Gamla Marmavägen 48, Marmaverken, Söderhamns kommun
Gamla Marmavägen 48, Marmaverken, Söderhamns kommun, bild 2
Gamla Marmavägen 48, Marmaverken, Söderhamns kommun, bild 3

Gamla Marmavägen 48

Villa
Marmaverken, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
925 000 kr
99 + 72 m²
5 rum
1 145 m² tomt

Nu tillsaluförs denna trevliga och barnvänliga villa med stor inglasad altan mot grönskande trädgård! Här erbjuds ett välplanerat boende med delvis renoverade ytskikt. Hallen ger plats för avhängning, rymligt kök med ljusa luckor och öppen planlösning mot matsalen som ger plats för större matgrupp. I köket finns även en centralt placerad kamin som sprider värme i huset vid kallare väder. Vidare från köket finns ett stort vardagsrum som ger plats för större soffgrupp, härifrån nås även bostadens härliga inglasade altan med kvällssol samt utgång till trädäck och bostadens trädgård som blir fin och lummig under sommarhalvåret. Utöver detta finns 4 rum, varav 3 sovrum samt badrum på éntreplan och en wc ovanvåningen. Det finns även ett källarplan som har tvättstuga, förrådsutrymmen och garage. Här finns det möjligheter att göra relax, hobbyrum med mera. Ett perfekt boende för familjen eller för den som vill ha gästrum, kontor och fina sociala ytor. I området finns det en pizzeria, goda kommunikationer till Söderhamns centrum samt resecentrum. En kort promenad bort har du bad samt fin natur alldeles runt hörnet! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Norralagatan 24A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 24A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
550 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 500 kr/mån
11 000 kr/m²

- Välplanerad! - Bekvämt belägen på första våningen! - Nära till centrum! Här erbjuds en genomgående fin lägenhet med närhet till både centrum och natur! Hallen ger plats för avhängning, vidare in finns köket med ljusa luckor och rostfria vitvaror. Här finns även plats för matgrupp. I anslutning till köket finns sovrummet som rymmer en dubbelsäng och skrivbord, samt har platsbyggda garderober. Vardagsrummet är stort och ger plats för både matgrupp och soffgrupp. Bostaden har också ett fräscht badrum som har renoverats med våtrumsmatta och tapet. Utöver detta finns även en klädkammare, samt två tillhörande förråd för maximal förvaring. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt, endast en halv trappa upp! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

Baggargatan 20, Centralt, Söderhamns kommun

Baggargatan 20

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
850 000 kr
69,9 m²
2 rum
vån 3/3
4 189 kr/mån
12 160 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet där du kan mysa med familj och vänner framför den öppna spisen. Härlig planlösning med stora sociala ytor i vardagsrummet där man får plats med både matgrupp och soffa. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för garderober och arbetshörna. Ljust kök med delvis nya vitvaror. Badrum med badkar, tvättställ samt WC. Lägenheten har en balkong med storslagen utsikt samt eftermiddags- och kvällssol. Här på Abrahambäck/Klossdammen har du nära till mycket; Vårdcentral, idrottsanläggningen på Hällåsen, centrum med butiker och restauranger samt närhet till naturen och badet vid Färssjön. Goda kommunikationer till både resecentrum samt Söderhamn centrum med förorterna. Välkommen hem!

Storbommen, Centralt, Söderhamns kommun

Storbommen

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Pris saknas
109 m²
5 rum
vån 2
6 500 kr/mån

Kommande projekt! Välkommen till kvarteret Storbommen, här har du ett unikt tillfälle att förvärva ett bostadrättsradhus med både havs-och citynära läge. Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nytt hem där allt finns på plats redan från start! Här på Storbommen hittar du ett stilrent och socialt radhus med genomtänkt planlösning, mycket dagsljus och sociala ytor. En öppen och välplanerad bostad med hög standard där det bara är att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens insynsskyddade, mysiga och fina terrass med trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft, havsbruset, fåglarna och solens strålar tillsammans med nära och kära. Kvarteret Storbommen kommer byggas centralt i Söderhamns stad med närhet till centrum med restauranger, nöjesliv, butiker, skola, idrottshallar samt kommunikationer till både storstad och orterna kring Söderhamns centrum. Välkommen hem! Planerad Byggstart 2023/2024, utgångspris ej fastställt i dagsläget, månadsavgift ca 6500kr baserat på nuvarande kalkyl med reservation då byggprojektet ej startat än. För mer information/intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95. Övrig kontakt: Mäklarassistent Josefine Grawem 070-694 79 58. "Arkitektens ord" KV STORBOMMARNA, SÖDERHAMN På Öster i Söderhamn finns ett unikt stycke svensk trästad bevarad i kvarteren kring Östra Storgatan. Här står husen med fasaderna direkt mot gatan och de bakomliggande trädgårdarna är inhägnade med höga träplank. Bebyggelsen är sammanhållen och småskalig; en eller två våningar och målad i väl avvägda, ljusa oljefärger. Gatorna är smala och karaktäriseras av växelspelet mellan hus och mellanrum, där träden ofta hänger ut över planken och in i gaturummen. Allt detta har resulterat i en av Hälsinglands, kanske Norrlands, mest attraktiva boendemiljöer. Den nya bebyggelsen i Kv Storbommarna hämtar sin inspiration från bebyggelsen på Öster. En varierad och småskalig trästad där alla trädgårdar kringgärdas av höga plank precis som i den ursprungliga bebyggelsen. Alla hus är i två våningar och utgår från en och samma planlösning, men med viss variation vad gäller taken och placering av entréerna. De två grundtyperna - med långsidan eller kortsidan mot gata – kombineras med två möjliga placeringar av entrén, vilket ger totalt fyra olika typer. I entréplanet ligger kök med matplats och vardagsrum, samt hall och en tillgänglighetsanpassad WC. Matplatsen är möjlig att bygga in med väggar (tillval) och kan då användas som ett extra sovrum. På den övre våningen ligger fyra sovrum och ett större badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Högst upp ligger en kallvind som nås via en vindslucka med stege från den övre hallen. Fasader av liggande träpanel målad med oljefärg i olika ljusa kulörer. Foder kring fönster och knutvirke, fönster och ytterdörrar av massivt målat trä med varierande kulörer. Golv av oljad och pigmenterad parkett, väggar och tak av målad gips, socklar och lister av färdigmålat trä. Utvändiga plank (med höjd ca 1600 mm) och grindar av trä. Som tillval kan även ett litet uthus byggas på tomten enligt den placering som finns inprickad i situationsplanen. 220531/ Per Kraft/ 2BK arkitekter

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Norralagatan 17A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
525 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 765 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och moderna tvåa vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en inbjudande och funktionell hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Kök med ljusa luckor, goda arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet är rymligt och ger plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong med eftermiddagssol. Vidare finns sovrummet med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet, utrustat med tvättställ, toalett och dusch! Från Norralagatan 17A har du närhet till centrum med sitt utbud av affärer, restauranger och caféer. Här har du även närhet till busskommunikation! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Åängsvägen 11, Ljusne, Söderhamns kommun

Åängsvägen 11

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 850 000 kr
140 + 36 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Det första som möter dig i huset är en stor, inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Längre in finns ett socialt och öppet vardagsrum med härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, stora fönster, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett socialt, öppet och modernt kök med köksön och vinkyl. Badrummet är stort och stilrent med toalett, kommod, duschhörna, tvättmaskin, handfat och torktumlare. Golvvärme i stora delar av huset samt spottar i tak. Här ingår en tomt om 1151 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets insynsskyddade, stora och mysiga altan med sol hela dagen och eftermiddagen är även ansluten till husets inglasade altan, de nås via vardagsrummet, de passar utmärkt för såväl lek som umgänge. På den stora altanen finns både utedusch samt jacuzzi. Här har man plats för både matgrupp samt loungedel samt badrocksavstånd till Ljusnan om man vill svalka sig i det klara älvvattnet. Här är det även gott om fisk för den som gillar att fiska och åka båt. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både skogen, älven och Ljusne centrum. Välkommen hem!

Sofieholm 861, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Sofieholm 861

Villa
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
6 250 000 kr
240 + 9 m²
6 rum
3 879 m² tomt

Varmt välkommen till Sofieholm 861 och detta perfekt planerade hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Det här är ett exklusivt hem där man tycks ha tänkt på precis allt, påkostade materialval , genomgående golvvärme på entrèplanet samt väldisponerade ytor. Det första som möter dig i huset är en inbjudande, funktionell och öppen hall med golvvärme och inbyggda garderober. Längre in finns ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med stora fönster, med utsikt mot den vackra Söderhamnsfjärden, härliga umgängesytor, kakelugn och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare följt av ett socialt, öppet och trevligt kök. Badrummet är stort, smakfullt och påkostat med toalett, dusch, hörnbadkar, kommod, dubbelhandfat, badrumsskåp och golvvärme. Gästtoalett på entrèplanet med dusch och tvättställ samt en på ovanvåningen med toalett och tvättställ. Härlig uppvuxen trädgård med fin gräsmatta, fruktträd och buskar samt en extra tomt med egen stor flytbrygga som ingår. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 9