SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gamla Marmavägen 48, null, Söderhamns kommun
  • Tor 29 feb kl 17:30

Gamla Marmavägen 48

Villa
Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
975 000 kr
99 + 72 m²
5 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till Gamla Marmavägen 48, denna villa är perfekt för familjen eller för den som vill ha gästrum, kontor och fina sociala ytor. Villan har renoverade ytskikt, öppen planlösning mellan kök och matsal samt en kamin för kallare kvällar. Det finns tre sovrum samt duschrum på entreplanet samt en mindre gästtoalett på ovanvåningen. Stort inglasat uterum med trädäck i anslutning. Lummig trädgård med fina gräsytor för härligt häng i trädgården. Det finns även ett källarplan som har tvättstuga, förrådsutrymmen samt garage, här finns det möjligheter att göra relax, hobbyrum med mera. I området finns det en pizzeria, goda kommunikationer till Söderhamns centrum samt resecentrum. En kort promenad bort har du bad samt fin natur alldeles runt hörnet. Välkommen hem!

  • Plus
Per-Ersvägen 5, null, Bollnäs kommun

Per-Ersvägen 5

Villa
Bollnäs kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
795 000 kr
86 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkommen till denna vackra sekelskiftesbostad byggd 1909! En klassisk villa med kakelugn, spegeldörrar, vackra snickerier och en vacker entre i forma av glasveranda. Huset är 86 kvadratmeter stort och har fem rum och kök.    Det första som möter dig i huset är en inbjudande och fin hall med platsbyggd hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett charmigt och stilrent vardagsrum med kakelugn, fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor, följt av ett tidstypiskt och härligt kök. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch, handfat och tvättmaskin samt torktumlare. Huset står på en rogivande, fin och välskött trädgårdstomt med stora gräsytor, en vacker häck som skyddar mot insyn och många soltimmar. Uthusbyggnad med god redskapsbod och vedbod samt ett vidbyggt varmbonat dubbelgarage på platta med elportar. Till fastigheten ingår även grannfastigheten med ett äldre hus. I Arbrå har man nära till mycket, naturen, fina fiskevatten, Skidåkning i Järvsö, Längdåkning i Harsa. Det finns även närhet till Orbaden Spa och Växbo krog som bjuder på gastronomiska upplevelser, det sägs även att Orbaden är Hälsinglands riviera. Välkommen hem!

Humlegårdsgatan 4A, Centralt, Söderhamns kommun
  • Budgivning pågår

Humlegårdsgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 311 kr/mån
8 462 kr/m²

Här erbjuds en optimalt planerad och ljus lägenhet vars hemtrevliga stämning är genomgående. Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och trevlig hall med god förvaring. Det trevliga och funktionella köket bjuder på vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och fransk balkong, ett sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Trevligt badrum med dusch, toalett samt kommod. På Humlegårdsgatan 4A har man närhet till mycket, gångavstånd till gågatan med både butiker och restauranger. Bara en kort promenad bort kommer man till naturen och havet. Välkommen hem!

  • Plus
Per-Ersvägen 21B, null, Ovanåkers kommun

Per-Ersvägen 21B

Radhus
Ovanåkers kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
750 000 kr
76 m²
3 rum
255 m² tomt

Välkommen till ett inbjudande och luftigt radhus på Per-Ersvägen 21B med optimalt planerade ytor. Här erbjuds ett boende med bra planlösning och fräscha ytskikt. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett trevligt och socialt vardagsrum med härliga umgängesytor, följt av ett trevligt och ljust kök. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp och tvättmaskin. Huset står på en lättskött, trevlig och liten klipptomt med välskött gräsmatta och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Norralagatan 24A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 24A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
550 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
3 300 kr/mån
10 784 kr/m²

Här erbjuds en charmig och ljus lägenhet med fönster som skapar ett vackert ljusflöde. Här bor man bra och bekvämt med nära till mycket. Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell och trevlig hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande och ljust sovrum med platsbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är härligt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och mysiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch och kommod. På Norralagatan har du nära både till centrum och naturen, goda kommunikationer till både resecentrum och centrum. Välkommen hem!

Baggargatan 20, Centralt, Söderhamns kommun

Baggargatan 20

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
850 000 kr
69,9 m²
2 rum
vån 3/3
4 189 kr/mån
12 160 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet där du kan mysa med familj och vänner framför den öppna spisen. Härlig planlösning med stora sociala ytor i vardagsrummet där man får plats med både matgrupp och soffa. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för garderober och arbetshörna. Ljust kök med delvis nya vitvaror. Badrum med badkar, tvättställ samt WC. Lägenheten har en balkong med storslagen utsikt samt eftermiddags- och kvällssol. Här på Abrahambäck/Klossdammen har du nära till mycket; Vårdcentral, idrottsanläggningen på Hällåsen, centrum med butiker och restauranger samt närhet till naturen och badet vid Färssjön. Goda kommunikationer till både resecentrum samt Söderhamn centrum med förorterna. Välkommen hem!

Vattenvägen 7, Söderhamn, Söderhamns kommun

Vattenvägen 7

Villa
Söderhamn, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 195 000 kr
127 + 66 m²
4 rum
1 010 m² tomt

Varmt välkommen till Vattenvägen 7. Här erbjuds ett smart planerat, hemtrevligt och luftigt boende som passar utmärkt för en barnfamilj eller för dig som längtar efter att bo i hus! I den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt. Här välkomnas du av en inbjudande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om plats för jackor och skor. Det härliga, äldre, ljusa och öppna köket är utrustat med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vidare finns 2 sovrum, ett badrum, ett socialt, rymligt och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och öppen spis. I det stora och funktionella badrummet finns toalett, dusch, handfat och tvättmaskin. I källarplanet finns det gott om förrådsutrymmen samt möjlighet att inreda ett extra sovrum för den som behöver. Till fastigheten finns det ett garage på platta med vidbyggd carport samt isolerat förråd i bakkant. Fin, rogivande trädgård med bärbuskar, fruktträd och blommor. Promenadavstånd till mataffär, pizzeria, förskola, skola samt havsbad med camping. Närhet till både skog och hav samt goda kommunikationer till både stan och resecentrum. Välkommen hem!

Storbommen, Centralt, Söderhamns kommun

Storbommen

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Pris saknas
109 m²
5 rum
vån 2
6 500 kr/mån

Kommande projekt! Välkommen till kvarteret Storbommen, här har du ett unikt tillfälle att förvärva ett bostadrättsradhus med både havs-och citynära läge. Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nytt hem där allt finns på plats redan från start! Här på Storbommen hittar du ett stilrent och socialt radhus med genomtänkt planlösning, mycket dagsljus och sociala ytor. En öppen och välplanerad bostad med hög standard där det bara är att flytta in! I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens insynsskyddade, mysiga och fina terrass med trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft, havsbruset, fåglarna och solens strålar tillsammans med nära och kära. Kvarteret Storbommen kommer byggas centralt i Söderhamns stad med närhet till centrum med restauranger, nöjesliv, butiker, skola, idrottshallar samt kommunikationer till både storstad och orterna kring Söderhamns centrum. Välkommen hem! Planerad Byggstart 2023/2024, utgångspris ej fastställt i dagsläget, månadsavgift ca 6500kr baserat på nuvarande kalkyl med reservation då byggprojektet ej startat än. För mer information/intresseanmälan, kontakta ansvarig mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95. Övrig kontakt: Mäklarassistent Josefine Grawem 070-694 79 58. "Arkitektens ord" KV STORBOMMARNA, SÖDERHAMN På Öster i Söderhamn finns ett unikt stycke svensk trästad bevarad i kvarteren kring Östra Storgatan. Här står husen med fasaderna direkt mot gatan och de bakomliggande trädgårdarna är inhägnade med höga träplank. Bebyggelsen är sammanhållen och småskalig; en eller två våningar och målad i väl avvägda, ljusa oljefärger. Gatorna är smala och karaktäriseras av växelspelet mellan hus och mellanrum, där träden ofta hänger ut över planken och in i gaturummen. Allt detta har resulterat i en av Hälsinglands, kanske Norrlands, mest attraktiva boendemiljöer. Den nya bebyggelsen i Kv Storbommarna hämtar sin inspiration från bebyggelsen på Öster. En varierad och småskalig trästad där alla trädgårdar kringgärdas av höga plank precis som i den ursprungliga bebyggelsen. Alla hus är i två våningar och utgår från en och samma planlösning, men med viss variation vad gäller taken och placering av entréerna. De två grundtyperna - med långsidan eller kortsidan mot gata – kombineras med två möjliga placeringar av entrén, vilket ger totalt fyra olika typer. I entréplanet ligger kök med matplats och vardagsrum, samt hall och en tillgänglighetsanpassad WC. Matplatsen är möjlig att bygga in med väggar (tillval) och kan då användas som ett extra sovrum. På den övre våningen ligger fyra sovrum och ett större badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Högst upp ligger en kallvind som nås via en vindslucka med stege från den övre hallen. Fasader av liggande träpanel målad med oljefärg i olika ljusa kulörer. Foder kring fönster och knutvirke, fönster och ytterdörrar av massivt målat trä med varierande kulörer. Golv av oljad och pigmenterad parkett, väggar och tak av målad gips, socklar och lister av färdigmålat trä. Utvändiga plank (med höjd ca 1600 mm) och grindar av trä. Som tillval kan även ett litet uthus byggas på tomten enligt den placering som finns inprickad i situationsplanen. 220531/ Per Kraft/ 2BK arkitekter

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Morvikstjärn 355, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 355

Tomt
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
595 000 kr
1 495 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om att bo i Söderhamns Skärgård. Inom kort släpps flertalet tomter i första etappen, beläget i lugna, natur- och havsnära Midsommarfjärden. Området har nära till mycket; Golfbanan Sofieholm med restaurang samt paddelbana. Havet bara en kort promenad bort, med tillgång till båtplats. Morvikstjärn med badrocksavstånd där du kan njuta av varma kvälls- och morgondopp. Kollektivtrafik via buss 62 en promenad bort som tar dig till och från Söderhamn. Här finns möjligheter att skapa ditt drömboende utifrån dina krav och behov. Detaljplans ändring pågår i området gällande byggrätt. VA samt el framdraget till tomtgräns, fiber planeras i området under våren 2023. Välkommen hem! För mer info och intresseanmälan, kontakta ansvarig Mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95 Varför bygga nytt? - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört. - Låga driftskostnader. - Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år. -Slippa tänka på renovering mm. -Planera sin egen trädgård efter sina behov och önskemål. Största fördelen med att bo på I Skärgården; - Naturnära, vårdberget ligger bara ett stenkast i från området- där kan man njuta av en storslagen utsikt över stora delar av Söderhamns vackra Skärgård. Bad- och båtplats inom gångavstånd. Många vandrings- och cykelleder i området. - Fritid, sport och kultur. - Affärer och Söderhamns centrum nås med en kort bilfärd, Golfbanan har restaurang samt cafè. Bil till Gävle 60 minuter, tåg eller bil 2 tim till Arlanda, Stockholm ca 3 timmar. Här kan du i hög grad vara med och påverka tomt och hus efter eget önskemål. Möjlighet att påverka tomtens utformning inför avverkning av skog samt markberedning. Olika grad av färdigställande från helt nyckelfärdigt hus till olika grad av egna insatser. Kostnader som tillkommer utöver tomt och hus är: - Anslutning av VA/AV från samfällighet. - Framdragning av El och ev. fiber. - Bygglov - Nybyggnadskarta - Kvalitetsansvarig

  • Plus
Morvikstjärn 351, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 351

Tomt
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
595 000 kr
1 523 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om att bo i Söderhamns Skärgård. Inom kort släpps flertalet tomter i första etappen, beläget i lugna, natur- och havsnära Midsommarfjärden. Området har nära till mycket; Golfbanan Sofieholm med restaurang samt paddelbana. Havet bara en kort promenad bort, med tillgång till båtplats. Morvikstjärn med badrocksavstånd där du kan njuta av varma kvälls- och morgondopp. Här finns möjligheter att skapa ditt drömboende utifrån dina krav och behov. Detaljplans ändring pågår i området gällande byggrätt. VA samt el framdraget till tomtgräns, fiber planeras i området under våren 2023. Välkommen hem! För mer info kontakta ansvarig Mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95 Varför bygga nytt? - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört. - Låga driftskostnader. - Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år. -Slippa tänka på renovering mm. -Planera sin egen trädgård efter sina behov och önskemål. Största fördelen med att bo på I Skärgården; - Naturnära, vårdberget ligger bara ett stenkast i från området- där kan man njuta av en storslagen utsikt över stora delar av Söderhamns vackra Skärgård. Bad- och båtplats inom gångavstånd. Många vandrings- och cykelleder i området. - Fritid, sport och kultur. - Affärer och Söderhamns centrum nås med en kort bilfärd, Golfbanan har restaurang samt cafè. Bil till Gävle 60 minuter, tåg eller bil 2 tim till Arlanda, Stockholm ca 3 timmar. Här kan du i hög grad vara med och påverka tomt och hus efter eget önskemål. Möjlighet att påverka tomtens utformning inför avverkning av skog samt markbearbetning. Olika grad av färdigställande från helt nyckelfärdigt hus till olika grad av egna insatser. Kostnader som tillkommer utöver tomt och hus är: - Anslutning av VA/AV från samfällighet. - Framdragning av El och ev. fiber. - Bygglov - Nybyggnadskarta - Kvalitetsansvarig

Morvikstjärn 353, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 353

Tomt
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
595 000 kr
1 527 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om att bo i Söderhamns Skärgård. Inom kort släpps flertalet tomter i första etappen, beläget i lugna, natur- och havsnära Midsommarfjärden. Området har nära till mycket; Golfbanan Sofieholm med restaurang samt paddelbana. Havet bara en kort promenad bort, med tillgång till båtplats. Morvikstjärn med badrocksavstånd där du kan njuta av varma kvälls- och morgondopp. Här finns möjligheter att skapa ditt drömboende utifrån dina krav och behov. Detaljplans ändring pågår i området gällande byggrätt. VA samt el framdraget till tomtgräns, fiber planeras i området under våren 2023. Välkommen hem! För mer info kontakta ansvarig Mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95 Varför bygga nytt? - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört. - Låga driftskostnader. - Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år. -Slippa tänka på renovering mm. -Planera sin egen trädgård efter sina behov och önskemål. Största fördelen med att bo på I Skärgården; - Naturnära, vårdberget ligger bara ett stenkast i från området- där kan man njuta av en storslagen utsikt över stora delar av Söderhamns vackra Skärgård. Bad- och båtplats inom gångavstånd. Många vandrings- och cykelleder i området. - Fritid, sport och kultur. - Affärer och Söderhamns centrum nås med en kort bilfärd, Golfbanan har restaurang samt cafè. Bil till Gävle 60 minuter, tåg eller bil 2 tim till Arlanda, Stockholm ca 3 timmar. Här kan du i hög grad vara med och påverka tomt och hus efter eget önskemål. Möjlighet att påverka tomtens utformning inför avverkning av skog samt markbearbetning. Olika grad av färdigställande från helt nyckelfärdigt hus till olika grad av egna insatser. Kostnader som tillkommer utöver tomt och hus är: - Anslutning av VA/AV från samfällighet. - Framdragning av El och ev. fiber. - Bygglov - Nybyggnadskarta - Kvalitetsansvarig

Morvikstjärn 357, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Morvikstjärn 357

Tomt
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
595 000 kr
1 496 m² tomt

Nu har du möjlighet att förverkliga drömmen om att bo i Söderhamns Skärgård. Inom kort släpps flertalet tomter i första etappen, beläget i lugna, natur- och havsnära Midsommarfjärden. Området har nära till mycket; Golfbanan Sofieholm med restaurang samt paddelbana. Havet bara en kort promenad bort, med tillgång till båtplats. Morvikstjärn med badrocksavstånd där du kan njuta av varma kvälls- och morgondopp. Här finns möjligheter att skapa ditt drömboende utifrån dina krav och behov. Detaljplans ändring pågår i området gällande byggrätt. VA samt el framdraget till tomtgräns, fiber planeras i området under våren 2023. Välkommen hem! För mer info kontakta ansvarig Mäklare Angelica Wallenborg 070-813 74 95 Varför bygga nytt? - Vara med och påverka vilken typ av hus du vill bo i. - Välja vilka material du vill ha interiört. - Låga driftskostnader. - Slippa fastighetsavgiften under 15år, annars ca 8000kr/år. -Slippa tänka på renovering mm. -Planera sin egen trädgård efter sina behov och önskemål. Största fördelen med att bo på I Skärgården; - Naturnära, vårdberget ligger bara ett stenkast i från området- där kan man njuta av en storslagen utsikt över stora delar av Söderhamns vackra Skärgård. Bad- och båtplats inom gångavstånd. Många vandrings- och cykelleder i området. - Fritid, sport och kultur. - Affärer och Söderhamns centrum nås med en kort bilfärd, Golfbanan har restaurang samt cafè. Bil till Gävle 60 minuter, tåg eller bil 2 tim till Arlanda, Stockholm ca 3 timmar. Här kan du i hög grad vara med och påverka tomt och hus efter eget önskemål. Möjlighet att påverka tomtens utformning inför avverkning av skog samt markbearbetning. Olika grad av färdigställande från helt nyckelfärdigt hus till olika grad av egna insatser. Kostnader som tillkommer utöver tomt och hus är: - Anslutning av VA/AV från samfällighet. - Framdragning av El och ev. fiber. - Bygglov - Nybyggnadskarta - Kvalitetsansvarig

Norralagatan 17A, Centralt, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
Centralt, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
525 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 591 kr/mån
9 211 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och moderna tvåa vars generösa ljusinsläpp gör det lätt att trivas. Det första man slås av när man kliver in i den här bostaden är den härliga atmosfären. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och funktionell hall med inbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande sovrum med garderob. Köket är ljust, praktiskt och trevligt med vita skåpluckor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Det sociala och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar.

  • Balkong
Baggargatan 32A, Söderhamn, Söderhamns kommun

Baggargatan 32A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
470 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 250 kr/mån
9 038 kr/m²

Här erbjuds en charmig och stilren lägenhet där det generösa ljusinsläppet ger lägenheten en härlig rymd. Välkommen till ett hem att trivas i. Det första som möter oss i denna lägenhet är en trevlig och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande och rogivande sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är stilrent, ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det stilrena och mysiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. I badrummet finns duschvägg, toalett, duschkabin, handfat och badrumsskåp. Bostaden har även en balkong där du kan mysa i solen med en kopp kaffe. Solen når balkongen från förmiddagen till eftermiddagen. Här finns plats för ett mindre bord eller en mindre loungdel. Föreningen har även en relaxavdelning med båda bastu och bubbelbadkar. Välkommen hem!

Åängsvägen 11, Ljusne, Söderhamns kommun

Åängsvägen 11

Villa
Ljusne, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
1 850 000 kr
140 + 36 m²
5 rum
1 151 m² tomt

Det första som möter dig i huset är en stor, inbjudande och välplanerad hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Längre in finns ett socialt och öppet vardagsrum med härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp, stora fönster, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett socialt, öppet och modernt kök med köksön och vinkyl. Badrummet är stort och stilrent med toalett, kommod, duschhörna, tvättmaskin, handfat och torktumlare. Golvvärme i stora delar av huset samt spottar i tak. Här ingår en tomt om 1151 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets insynsskyddade, stora och mysiga altan med sol hela dagen och eftermiddagen är även ansluten till husets inglasade altan, de nås via vardagsrummet, de passar utmärkt för såväl lek som umgänge. På den stora altanen finns både utedusch samt jacuzzi. Här har man plats för både matgrupp samt loungedel samt badrocksavstånd till Ljusnan om man vill svalka sig i det klara älvvattnet. Här är det även gott om fisk för den som gillar att fiska och åka båt. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både skogen, älven och Ljusne centrum. Välkommen hem!

Skärså 669, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Skärså 669

Villa
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
4 495 000 kr
94 + 16 m²
5 rum
1 365 m² tomt

Välkommen till detta öppna hus med naturnära, havsnära och vackert läge på Skärså 669. Här hittar du ett ljust och inbjudande boende om 94 kvadratmeter i fint skick med fint ljusinsläpp, härliga sociala ytor, hög materiell standard och täljstenskamin. Utsikten och ljuset är det som präglar bostaden, panoramavy mot havet Huset står på en lättskött och rogivande trädgårds- samt naturtomt med välskött gräsmatta, många soltimmar i soligt västerläge. Stor altan med integrerat Spabad med utsikt över den vackra viken, här har du plats för både loungedel och matplats. Fint Växthus för dig som gillar att odla och flertalet förrådsbodar. Bara ca 25 meter nedanför altanen har du både strand, badbrygga samt båtplats med sevitut. Härifrån tar du dig lätt ut i Söderhamns skärgård för bad och strandhugg. Tomten bredvid arrenderas av nuvarande ägare, vilket gör att du får mer utrymme för trädgård och natur. Här växer både blåbär och lingon som du lätt kan plocka till exempelvis frukosten. Här har du nära till såväl grönområden som Skärsås lekpark, boulebana, badstrand med stor badbrygga samt båtplats. En kort promenad bort hittar du även Fiskrestaurangen Albertina, Skärså glashytta samt Skärså Rökeri och Cafè. I Skärså har man ett aktivt föreningsliv året om, här inbjuds det på midsommarfirande och diverse aktiviteter såsom Iskubb, vinprovning, navigationstävling med mera. I hjärtat av fiskelägret finns Restaurang Albertina som är populärt både sommar och juletid, hit kommer både Söderhamnsbor och turister för att insupa den pittoreska miljön som man får uppleva i Skärså. Välkommen hem!

Norralagatan 17A, Söderhamn, Söderhamns kommun

Norralagatan 17A

Lägenhet
Söderhamn, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
375 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 431 kr/mån
9 615 kr/m²

Här erbjuds en charmig och väldisponerad lägenhet där ljuset leker mellan rummen och skapar en lättsam känsla. I det här hemmet kan vem som helst trivas. Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och trevlig hall. Det sociala, moderna och fräscha köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Rymligt och mysigt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Här finns det plats för både soffa och säng i det trivsamma vardagsrummet. Välkommen hem!

Sofieholm 861, Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun

Sofieholm 861

Villa
Söderhamns Skärgård, Söderhamns kommun
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
6 250 000 kr
240 + 9 m²
6 rum
3 879 m² tomt

Varmt välkommen till Sofieholm 861 och detta perfekt planerade hus där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Det här är ett exklusivt hem där man tycks ha tänkt på precis allt, påkostade materialval , genomgående golvvärme på entrèplanet samt väldisponerade ytor. Det första som möter dig i huset är en inbjudande, funktionell och öppen hall med golvvärme och inbyggda garderober. Längre in finns ett öppet, socialt och välplanerat vardagsrum med stora fönster, med utsikt mot den vackra Söderhamnsfjärden, härliga umgängesytor, kakelugn och gott om plats för soffa och matgrupp. Vidare följt av ett socialt, öppet och trevligt kök. Badrummet är stort, smakfullt och påkostat med toalett, dusch, hörnbadkar, kommod, dubbelhandfat, badrumsskåp och golvvärme. Gästtoalett på entrèplanet med dusch och tvättställ samt en på ovanvåningen med toalett och tvättställ. Härlig uppvuxen trädgård med fin gräsmatta, fruktträd och buskar samt en extra tomt med egen stor flytbrygga som ingår. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 18