Torreby 79

Foss, Munkedal Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
44 m²
Biarea
1 m²
Tomtarea
418 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
24 450 kr/år

Detta sommarparadis är beläget högt och fint mitt på Torreby Golfbana endast 250 meter från Torreby Slott. Från entrésidan, köksfönstret och altanen har du en hänförande utsikt över Gullmarsfjorden och hål 10. Till vänster om entrén finns utrymme för tillbyggnad med obruten utsikt. Möjlighet finns även att förvärva angränsande fastighet, Torreby 3:246 som består av tomtmark med byggrätt 80 kvm samt två parkeringar. Avgift för kommunalt vatten och avlopp är betald.

På fastigheten finns en Västkuststuga på 44+1 kvm uppförd 1972. Huset har fått fortlöpande renoveringar och har idag bland annat kaklat badrum, delvis nya ytskikt, disk och tvättmaskin/ kombi torktumlare mm. Tre av fönstren är nya, så även entrédörren som är utrustad med Yale kodlås. Skyddad grillplats under tak finns också + altan i söder- västerläge med utsikt över golfbanan.

Omgivningarna på Torreby är förföriskt ljuvliga och med naturen inpå knuten finns möjligheter till annat än golf. Cirka 500 meter nedanför ligger en småbåtshamn där man i mån av tillgänglighet kan hyra båtplats. Mittemot hamnen ligger stora Vann Spa. Så varför inte ta båten och gör ett besök på hotellet. Eller också kan man ju fiska makrill istället eller hitta sig en egen badvik för dagen. Som grädde på moset kan man lösa medlemskort i Torreby Badförening och få tillgång till havsbastun som är belägen i fina Apelviken. Till kustens övriga pärlor, Lysekil, Smögen och Fjällbacka är det ca 35 km.

Övrigt; Detaljplanen tillåter en byggnadsyta på 80 kvm samt att det även finns möjligheter till tillbyggnad enligt Attefallsregler. Vänligen kontakta kommunen för närmare besked.
Fiber finns installerat så det är bara att skaffa ett abonnemang.

Huset är fullt utrustat med möbler och alla tänkbara husgeråd som medföljer vid en försäljning.
Torreby är beläget endast 5 km från E6 avfart 99. Munkedals centrum ligger ytterligare två km bort och Torp köpcentrum når du på en kvart. Till Göteborg tar det ca en timma och till Oslo cirka två.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal