Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Keddebo 22, Ed, Munkedals kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Keddebo 22, Ed, Munkedals kommun, bild 2
Keddebo 22, Ed, Munkedals kommun, bild 3

Keddebo 22

Fritidshus
Ed, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 395 000 kr
65 m²
5 rum
1 360 m² tomt

Sagolikt läge vid Södra Kornsjön! Att ha ett bostadshus med 5 rum och kök ger gott om utrymme för familjen och gäster att trivas. Det öppna köket och sällskapsrummet finns fina möjligheter att umgås och njuta av gemenskapen. Att ha en altan med utsikt över sjön är verkligen magiskt och ger möjlighet till avkoppling och vila med en underbar naturvy som bakgrund. En gäststuga är perfekt för att välkomna besökare eller för att erbjuda extra utrymme för familjemedlemmar. Bastustugan är en praktisk och avkopplande plats där man kan njuta av avslappnande stunder och hälsa på kropp och själ. Förrådsbyggnaden kommer säkerligen väl till pass för förvaring av verktyg, trädgårdsredskap eller andra föremål. Den härliga bryggan kombinerat med soldäck är en perfekt plats att spendera soliga dagar vid vattnet, kanske ta ett dopp eller bara koppla av och njuta av den fridfulla miljön. Det insynsskyddade läget ger en känsla av privatliv och lugn, vilket är idealiskt för att trivas och må bra på sin egen egendom. Sammanfattningsvis verkar denna fastighet vara en dröm för den som uppskattar naturens skönhet och vill ha en fristad att koppla av och njuta av det natursköna läget vid vattnet. En plats där man verkligen kan skapa speciella minnen och uppleva en harmonisk livsstil i en naturskön miljö.

  • Premium
Amliden 2, Högsäter, Färgelanda kommun

Amliden 2

Villa
Högsäter, Färgelanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 100 000 kr
90 + 70 m²
5 rum
2 780 m² tomt

Välkomna till en charmig och idyllisk fastighet med ett trevligt lantligt läge! Med ett bostadshus som erbjuder 5 rum och kök finns det gott om utrymme för bekvämt boende och möjligheter att skapa olika rum för olika ändamål. Ett renoverat badrum på övreplan är en modern och bekväm detalj som säkerligen bidrar till trivseln i hemmet. Att ha bergvärme installerat är en effektiv och miljövänlig värmelösning som kan hålla energikostnaderna nere samtidigt som det ger en jämn och behaglig inomhusmiljö. Att ha fiber installerat är en stor fördel för att säkerställa snabb och stabil internetuppkoppling och tillgång till moderna kommunikationstjänster. Uterummet låter som en fantastisk plats att njuta av naturen och det natursköna läget utan att behöva oroa sig för väderlekens växlingar. Garage/carport ger skydd åt fordon samtidigt som förrådet erbjuder extra lagringsutrymme. Tillägget av ett växthus till fastigheten är en spännande detalj som kan ge möjlighet till odling av växter och grönsaker året runt, skapa en fridfull plats för avkoppling eller kanske till och med användas som ett extrarum för hobbyverksamhet. Sammanfattningsvis verkar den här fastigheten vara en perfekt kombination av lantlig charm och moderna bekvämligheter. Med omsorgsfullt renoverade detaljer och praktiska lösningar som bergvärme och fiber, erbjuder detta hem en harmonisk och bekväm miljö för hela familjen att trivas i. Lerdal som är en del av Högsäter och Färgelanda kommun och ligger beläget mellan Ed och Hedekas där Högsäter centrum nås inom 15 minuters resväg. Här finns för- och grundskolan för familjens yngre medlemmar. Åt norrgående riktning från fastigheten väntar ett större serviceutbud i Dals Eds centrum med cirka 30 minuters bilfärd från bostaden. Där finns det bland annat matbutiker, bygghandel, möbelbutik, klädbutik, bank och café. Även här hittar ni populära besöksmål om somrarna med bad i Stora- och Lilla Le. Det finns även bra förbindelser med lokaltrafiken samt direkttåg till både Göteborg och Oslo.

Kung Sverres väg 3, Hedekas, Munkedals kommun

Kung Sverres väg 3

Villa
Hedekas, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 700 000 kr
139 + 82 m²
7 rum
1 205 m² tomt

Ett bostadshus med hela 7 rum och kök, inklusive möjligheten till hela 5 sovrum. Det är generöst med utrymme för både boende och eventuella gästrum eller kontorsutrymmen. Välkomna till Kung Sverres Väg 3 i Hedekas! Entréplan erbjuder en öppen planlösning med kök och vardagsrum som skapar en luftig och inbjudande atmosfär och ger möjlighet till umgänge och gemenskap. Att ha en utgång till altan och trädgård gör det möjligt att njuta av utomhuslivet och kanske odla grönsaker eller skapa en vacker uteplats för måltider och avkoppling. Två sovrum alt. sällskapsrum i tilltagande storlekar finns till hands samt ett helkaklad badrum med värme i golv. På övreplan möts ni upp av ett trevligt allrum, vidare in så finns två sovrum och en toalett med golvvärme. Nere i källarplan möts ni av en stor luftig hall, här nere finner ni fina förrådsmöjligheter som alltid uppskattas för förvaring och ordning och reda. I dagsläget finns också en trevlig bar som kan vara perfekt för underhållning och umgänge med vänner och familj. En bastu samt dusch är en härlig bonus för avkoppling och välbefinnande. Tvättstuga. Att ha ett garage för en bil är praktiskt och skyddar fordonet från väder och vind. Att fiber är installerad ger moderna möjligheter för kommunikation och internetanvändning. Det verkar som en mycket attraktiv bostad med gott om bekvämligheter och potential för både vardagsliv och festliga tillfällen. I Hedekas bor man både centralt och med skog och grönska inpå knuten. I närområdet finns det gott om vandringsleder och natursköna Kynnefjäll med sjöar, svamp och bär. Hedekas centrum erbjuds livsmedelsaffär, Trogens Place med kiosk, minilivs och gatukök, skola, bygdegård och vårdcentral.

Valbo-Ryr 55, Färgelanda, Munkedals kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00

Valbo-Ryr 55

Villa
Färgelanda, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 800 000 kr
76 + 29 m²
4 rum
1 263 m² tomt

Drömmer du om en naturnära fastighet med bad och grönska som närmsta granne? Då är detta något för dig! Mellan Uddevalla och Munkedal finner du denna mysiga och välplanerade fritidshusvilla. Här bor du bara ett stenkast ifrån den vackra Viksjön och vacker natur, vilket passar perfekt för dig som älskar att avnjuta ett bad eller att omges av grönska. Detta boende passar utmärkt som permanentboende så väl som semesterboende, redan idag finns det både fast och fritidsboende på plats så oavsett vilket du är ute efter så finns det något för dig. Vill du komma bort från stadslivet och njuta av lugnet i en vacker miljö? Det finns en hel del svenska, norska samt andra nationaliteter i området som uppmärksammat detta fantastiska ställe. Sammanhållningen mellan grannar är mycket gemytlig. Fastigheten som innehar ett bostadshus om 76 kvadratmeter stor är utrustad med två sovrum, modernt kök med separat matrum och värmande vedkamin, vardagsrum, badrum, tvättstuga samt en stor altan. Isolerad gäststuga om 19 kvm med allrum/sovrum, badrum och trevligt pentry samt en inredd isolerad friggebod om 10 kvm med sovplatser. Visst finns det inget bättre än att njuta av en festlig grillkväll på altanen eller mellan husen med nära och kära? Med en trevlig utemöbel och stor yta finns här förutsättningar att skapa minnen för livet med underbara sommarkvällar. En välbehövlig förrådsbyggnad finns för trädgårdstillbehör i alla dess former. Ett vidbyggt vedförråd. Lättskött och vacker naturtomt. I närhet finner ni också trevliga turområden såsom Bohusleden, kanotpaddling från sjö till sjö men också fiske i fina Viksjön. Bad finns så klart inom gångavstånd. För den golfintresserade så ligger det flera golfbanor inom kort resväg. Fastigheten har ca 1 timmes körning från Svinesund eller Strömstad och har ca 20 minuter till Uddevalla, Färgelanda eller Torp köpcenter och 15 minuter till Munkedal. Tågstation från Munkedal finns också att tillgå med riktning mot Strömstad i norr och Göteborg/ Malmö i söder. Visst låter detta intressant? Tveka inte att höra av er!

  • Plus
Gunboröd 12, Hedekas, Munkedals kommun

Gunboröd 12

Villa
Hedekas, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
2 700 000 kr
125 m²
7 rum

En underbar egendom med gott om plats och möjligheter! Fastigheten beräknas bli ca 13 500 kvm vilket ger både utrymme att sträcka ut sig och möjlighet att skapa en vacker och funktionell miljö. Ett trivsamt bostadshus på ca 125 kvm med möjlighet till 6 sovrum är perfekt för en större familj eller för dem som önskar gästrum och kontorsutrymmen. Ett stort vardagsrum ger gott om plats för umgänge och avkoppling. Rymligt ljust kök. Att ha en stor altan gör det möjligt att njuta av utomhuslivet och kanske anordna trevliga grillkvällar eller picknickar med familj och vänner. En nyare och större maskinhall med dubbla portar finns på plats med oändliga förutsättningar, ladugård med loge, kostall, mjölkbod, vedbod och sadelkammare m.m. erbjuder gott om förvaringsutrymme och möjligheter för den som är intresserad av mindre jordbruk eller djurhållning. Om det inte var nog med det så finns det också en trevlig hundgård. Att ha ett hönshus är en rolig detalj och ett bra sätt att få färska ägg varje dag. Fruktträd och bärbuskar som krusbär, vinbär, jordgubbar och rabarber ger möjlighet till egen skörd och att njuta av smakrika och hälsosamma produkter direkt från trädgården. Det låter verkligen som en drömegendom för den som uppskattar landsbygdens charm och möjligheten att leva nära naturen. Hedekas centrum nås som tidigare nämnt inom 5 minuters resväg med för- och grundskolan för familjens yngre medlemmar, Trogens Place med livs samt en ICA ToGO med öppettider dygnet runt. Badmöjligheter finns när solen ligger på i populära Lersjön och/eller Sannesjön. En kort tur från bostaden finner ni Sannesocken och Ulkeröds Gård med anor från 1400-talet som många reser långväga för att besöka. Här erbjuds fantastiska matupplevelser i Ekbackens restaurang , möjligheter till övernattning i hotellverksamhet, jägarexamensutbildning, konferens, vinprovning, uppträdanden och mycket mer. Allt samlat på en plats där gårdsupplevelsen är allt utöver det vanliga. Kort och gott en plats som måste att besökas - både för första gången och definitivt åter på nytt!

Stuveryr Stommen 17, Färgelanda, Färgelanda kommun
  • Mån 5 aug kl 11:00

Stuveryr Stommen 17

Villa
Färgelanda, Färgelanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 000 000 kr
33 m²
2 rum
1 156 m² tomt

Mindre fritidshus med ett fantastiskt läge vid Ellenösjön! Att ha möjlighet att njuta av sjöutsikten och vara så nära vattnet ger verkligen en känsla av harmoni och lugn. Inredningen av en Friggebod är en extra bonus och kan användas för olika ändamål, t.ex. gästboende eller kanske som en plats för avkoppling och kreativitet. Att ha tillgång till sommarvatten och en utedusch gör det bekvämt att njuta av utomhuslivet utan att behöva kompromissa med bekvämligheten. Att sitta på den trevliga altanen och blicka ut över sjön måste vara en underbar upplevelse, särskilt vid solnedgången eller under varma sommardagar. Möjligheten till bra fiske i närheten är definitivt en attraktion, även om fiskekort krävs. Att kunna utforska sjön och kanske fånga kvällens middag låter som en verklig fröjd för fiskeentusiaster! Det verkar verkligen som att detta fritidshus är ett sant paradis, perfekt för att koppla av och njuta av naturen. Bra att veta för en köpare är att de flesta inventarierna ingår i köpet!

  • Plus
Vadholmsvägen 17, Munkedal, Munkedals kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Vadholmsvägen 17, Munkedal, Munkedals kommun, bild 2
Vadholmsvägen 17, Munkedal, Munkedals kommun, bild 3

Vadholmsvägen 17

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
2 500 000 kr
120 m²
4 rum
1 971 m² tomt

Denna charmiga villa från 30-talet i Centrala Munkedal är ett drömhem för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil. Med tre rymliga sovrum på övre plan, komplett med en stor hall och en mysig balkong, erbjuder detta hem en fristad av lugn och ro. På entréplan välkomnar de generösa sociala ytorna med ett modernt kök med matplats och ett elegant kombinerat sällskapsrum med matsalsplats och inte minst den fina fungerade kakelugnen, perfekt för trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Källaren erbjuder gott om förvaringsutrymmen och förråd för att organisera och hålla ordning i hemmet, här nere finns även tvättstugan. Ute på den välskötta tomten finner ni flertalet fruktträd, grusad infart fram till huset och en ny fräsch pergola, dessutom finns en stor altan där du kan njuta av livets små glädjeämnen som grillning och samkväm. Med en extra förrådsbyggnad ute på tomten får du möjlighet till generösa utrymmen till förvaring och kanske även till ett höns eller hund-hus. Fiber är installerad i bostadshuset för en enklare vardag. Med endast ett stenkast från centrum bor man med gångavstånd till utmärkt närservice i form av matbutiker, vårdcentral, banker, restauranger samt diverse affärer. Även för- och grundskolor, ishall och goda kommunikationer erbjuds via buss eller tåg från den närliggande stationen. För den som pendlar tar man sig snabbt ut på E6:an i riktning mot Oslo i norr eller Göteborg i söder (ca 60 minuter). Grannkommunen Uddevalla nås inom inom 20 minuter med bil där även Torp Köpcentrum är ett populärt stopp på vägen med ca 80 butiker som erbjuder allt inom fack- och dagligvaruhandel. Välkommen till din nya oas mitt i Centrala Munkedal!

  • Premium
Lerbergsvägen 4, Munkedal, Munkedals kommun

Lerbergsvägen 4

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
2 495 000 kr
114 + 121 m²
6 rum
935 m² tomt

Den fint renoverade villan på Lerbergsvägen 4 kännetecknas av generöst tilltagna sociala ytor och en genomgående hög standard. Bostaden erbjuder fyra sovrum, en lättskött trädgård och en stor altan i sydvästligt läge. Här bor ni knappt fem km från Munkedal centrum, och närheten till E6 bidrar till bekvämlighet för pendlaren. Varmt välkomna till denna välplanerade familjevilla. I den ljusa hallen finns golvvärme och gott om plats för förvaring och avhängning av ytterkläder. Det stilrent utformade kökets mörka fronter kontrasterar mot väggar målade i en dovt grön nyans. Köksön har en integrerad spishäll, ugn och takhängd fläkt, samt en praktisk köksbar med plats för fyra eller fem stolar. Övrig utrustning är bland annat diskmaskin samt kyl och frys. Köket förenas med matsal och vardagsrum i en öppen planlösning. Fönster i två väderstreck ger ett naturligt ljusinsläpp. Från köket nås den rejält tilltagna altanen, som sträcker sig längs med hela långsidan i sydvästligt läge. Exteriört väntar en lättskött trädgård med stor potential. Här finns plats för både odling och rabatter såväl som lekställning med gungor m.m. eller kanske sandlådor till de minsta. Villan erbjuder totalt fyra sovrum. Tre av dem finner ni på entréplan, varav master bedroom har utgång till altan och uterum. Här finns även en garderob med skjutdörrar, samt en utgång till altanen. På nedre plan disponerar ni över ytterligare ett sovrum. Badrummet på entréplan är utrustat med golvvärme, dusch, handfat och wc. Badrummet på nedre plan har wc och handfat. På nedre plan disponerar ni också över en väl tilltagen gillestuga med eldstad, ett sovrum, ett separat torkrum med tvättmaskin samt ett par förrådsutrymmen. Till bostaden hör ett vidbyggt garage. Här bor ni naturnära med skogsområden ett stenkast bort. Adressen erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter tack vare närheten till E6. Väljer ni att åka kommunalt ligger närmaste busstation bara några minuters promenad bort. Varmt välkomna!

Önnebackavägen 10, Munkedal, Munkedals kommun

Önnebackavägen 10

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 875 000 kr
104 + 51 m²
5 rum
942 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna tilltalande 1,5-plans villa, belägen på trivsamma Stale i Munkedal och som lämnar väldigt lite att önska. Här har samtliga rum renoverats. På en yta av 104/51 kvadratmeter disponeras fem rum och kök tillsammans med en grönskande tomt av tilltalande storlek. Bostadens placering finner vi i ett barnvänligt villaområde där både skola, mataffär, pizzeria och diverse affärer nås inom gång- eller cykelavstånd. Varmt välkomna till Önnebackavägen 10 - här kommer ni stortrivas! Bilen, båten och/eller husvagnen parkeras med lätthet på husets tillhörande grusuppfart. Det oisolerade garaget finner ni i direkt anslutning till infarten. Med några nätta trappkliv tar ni er upp till entrén som välkomnar er in till er nya bostad. Här möts man av en ljust hall med bra avhängningsmöjligheter. Vidare in i villans entréplan så möts ni av ett större lättmöblerat vardagsrum som är kombinerat med matplats. Vidare in finner ni köket som är husets hjärta och som garanterat kommer falla de allra flesta i smaken! Här på detta plan finns också ett helkaklat badrum som finns i praktiskt anslutning till hallen. Trappan upp till övre plan bjuder på sovrumsdelen med 3 sovrum av trivsamma storlekar och utgång till balkongen. På källarplanet är platsen för för uthyrning av en mindre lägenhet, här finns sov/sällskapsrum, köksdel och badrum. I en annan del av källare har vi tvättsugan. Hjärtligt välkomna, här är det bara att flytta rakt in!

Tryckerivägen 3, Munkedal, Munkedals kommun

Tryckerivägen 3

Fritidshus
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
550 000 kr
40 + 10 m²
1 rum
688 m² tomt

Välkomna till ett charmigt och välplanerat mindre hus uppe på trevliga Stale i Munkedal, bostadshuset har genomgått flera fina uppdateringar såsom ny träfasad, nya fönster och ny luftvärmepump som är både energieffektiv och miljövänlig. Ett sovloft som ger en mysig atmosfär och. Ett badrum kombinerat med tvättmaskin, ett lättsamt garage och förråd som är praktiskt och sparar plats. Helt enkelt en riktigt trevlig plats att bo på! På Stale bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, mataffärer, vårdcentral, vackra promenadslingor och mycket annat. Mataffären "Tempo" ligger någon minuts promenadväg från fastigheten. Dessutom finns Saltkällan och Gårviks badplats inom bekvämligt avstånd. I centrum finns även en tågstation där du smidigt tar dig mot Strömstad eller Göteborg med flera avgångar per dag. Med cirka 15 minuters bilfärd tar du dig även till Torp Köpcentrum i Uddevalla. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av fack-och dagligvaruhandel. Här finns även goda pendlingsmöjligheter ner till Göteborg då det är ca 5 minuters bilfärd till väg E6. För privat visning vänligen kontakta mäklaren Peter Cederbjer på 076- 213 07 54 eller [email protected]

Dahliavägen 3, Hedekas, Munkedals kommun

Dahliavägen 3

Villa
Hedekas, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
750 000 kr
86 + 12 m²
3 rum
815 m² tomt

Välkomna till Dahliavägen 3! Här presenteras ett praktiskt boende för alla på ett plan. Huset har en lättskött trädgård och ett integrerat garage för maximal lättillgänglighet. Vi välkomnas in i hallen där vi sedan går vidare till det öppna köket och vardagsrummet med utgång till altan. Bostaden erbjuder två sovrum, ett badrum och tvättstuga. Baksidan erbjuder gott om plats för sociala umgängen och härliga eftermiddagar på gräsmattan. Bra parkeringsmöjligheter vid infarten. I Hedekas bor man både centralt och med skog och grönska inpå knuten. I närområdet finns det gott om vandringsleder och natursköna Kynnefjäll med sjöar, svamp och bärplocknings möjligheter. Som tidigare nämnt erbjuder Hedekas centrum livsmedelsaffär, Trogens Place med kiosk, minilivs och gatukök, skola, bygdegård samt bensinstation. Munkedal som är närmaste samhälle nås inom dryga 25 minuter med egen bil. Varmt välkomna på visning!

Bäckevägen 2, Munkedal, Munkedals kommun

Bäckevägen 2

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
3 495 000 kr
60 + 21 m²
3 rum
1 355 m² tomt

På adressen Bäckevägen 2 väntar denna semesteridyll med två förtjusande stugor i toppskick! Fastigheten är trivsamt belägen med hörntomt och har dessutom bra solläge. Här erbjuds en fristad från vardagens stress och ett paradis för dig som älskar att njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Området bjuder på natursköna omgivningar och gångavstånd till salta bad i Gullmarn. Här finner du allt du drömt om för en avkopplande tillvaro med en grönskande trädgård, trädäck med spabad och inglasad altan. Dessutom ingår två båtplatser - och en extra bred vid bryggan med bommar. Varmt välkomna! Till fastigheten hör en plan och lättskött tomt om 1 355 kvadratmeter som omges av en hög tujahäck som både skyddar för insyn samt är grönskande fyllig året om. Gräsmattans gemytliga storlek bjuder in till såväl lek som odling, där det tillhörande växthuset är en ynnest för nästa ägare att få ta över. Storstugan har ett tillhörande uterum som verkligen förlänger sommaren och har plats för grillen på den intilliggande altansnutten. Attefallshuset har ett tillbyggt trädäck för soldyrkarna och ett lyxigt spa-bad. Efter badet, kan du enkelt skölja av spavattnet i uteduschen som ligger tillgänglig alldeles runt hörnet, bättre kan det knappast bli. Båda stugorna levererar hög standard och här utlovas gemytlig trivsel. Storstugan är fullt utrustad vad gäller kök med vitvaror, badrum med komfortabel golvvärme samt dusch och tvättmöjligheter. I attefallshuset finns ytterligare ett badrum att tillgå, smakfullt helkaklat och som även erbjuder bastu - som ett extravagant komplement till denna redan jovialiska bostad! Gemensamt finns gott om sovplatser för att enkelt kunna samla både familj och vänner som är på långväga besök. Och givetvis med fräscha ytskikt, kvadratsmart inredning och plats för myshäng framför tvn om vädret inte lämpar sig för sol och bad. Denna stugtomt passar sig såväl som semesterboende- som permanentbostad. Endast behov och nyttjandegrad bestämmer vilket. Kontakta mäklaren för en privat visning! På Bäckevägen bor ni med ett mycket eftertraktat och naturnära läge endast ett stenkast från vattnet och skogen. Området bjuder på flertalet badplatser med sandstränder, bryggor och klippor. Endast 2 kilometer från bostaden ligger Gårvik, en välbesökt semesterort om somrarna med kiosk som har försäljning av godis, glass och fika. Boulebana finns vid fotbollsplanen/parkeringsplatsen där även fotbollsmatcher spelas frekvent på sommartid. Vidare finns en volleybollplan vid strandkanten och simskola för familjens yngre medlemmar finns också att anmäla sig till om så önskas. p För den golfintresserade ligger Torreby golfbana 10 minuter från hemmet som är Bohusläns äldsta golfbana vackert belägen i en slottspark med utsikt över Gullmarsfjorden. Mittemot hamnen ligger stora Vann Spa med fin restaurang, hotell och konferens. Som grädde på moset kan man lösa medlemskort i Torreby Badförening och få tillgång till havsbastun som är belägen i fina Apelviken. Till centrala Munkedal tar ni er på bara ca tretton minuter med bil. Och till kustens övriga pärlor så som Lysekil, Smögen och Fjällbacka är det ca 35 kilometer.

Begoniavägen 3A & 3B, Hedekas, Munkedals kommun

Begoniavägen 3A & 3B

Radhus
Hedekas, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 250 000 kr
160 m²
6 rum
1 231 m² tomt

Mitt i ett lugnt villakvarter intill Hedekas centrum väntar detta väl omhändertagna parhus med stora möjligheter och god utvecklingspotential. På adressen Begoniavägen 3A & 3B erbjuds ett praktiskt boende med gångavstånd till centrum som erbjuder för- och grundskola för familjens yngre medlemmar, Trogens Place med livs och restaurang samt ett nyligen öppnat ICA ToGo som är tillgänglig för handel dygnet runt. Ett utmärkt boende för barnfamiljen med bilfritt gångavstånd till fotbollsplan och slående natur. Ena delen av fastigheten är idag uthyrd med hyresgäst och inbringar en månadshyra om 6 242 :- där värme, vatten, avlopp, renhållning och vägavgift ingår i avgiften. Detta ger nästa ägare möjligheten att ha ett fortlöpande kontrakt där hyresintäkterna bidrar till det egna hushållets ekonomi. Viktigt är att köparen till denna fastighet ansvarar själv för att sätta sig in i hyreslagen gällande nuvarande hyresgäst och dess rättigheter samt sina framtida skyldigheter. Med en tilltalande planlösning disponerar ni över 80 hemtrevliga kvadratmeter där vi börjar med att presentera bostadens två sovrum av gemytlig storlek, ett rymligt badrum med dusch samt det fullutrustade köket med vitvaror så som kyl/frys, spis med ugn, köksfläkt och diskmaskin. Generösa sällskapsytor utlovas i vardagsrummet där det stora fönsterbandet bjuder in härliga mängder dagsljus och ger karaktär åt bostaden. Härifrån har ni utgång till den trevliga altanen som är perfekt belägen mot solvänliga söder. I anslutning till altanen hittar ni även ett funktionellt förråd med gott om plats för att stuva undan både grill och utemöbler. Vardagsbestyren sköter ni med lätthet i den tillhörande tvättstugan som försetts med både tvätt- och torktumlare. I detta utrymme finner ni även tvättho och garderob till förvaring. Vi avslutar rundturen i denna fina bostad genom ytterdörren ut från tvättstugan som ger er direkt access till det vidbyggda varmgaraget så att ni oavsett väder, når bilen torrskodd året om. Den gemensamma tomten för båda bostäderna erbjuder en plan och lättskött trädgård om 1 231 kvadratmeter med plats för både lek och odling om så önskas, I Hedekas bor man både centralt och med skog och grönska inpå knuten. I närområdet finns det gott om vandringsleder och natursköna Kynnefjäll med sjöar, svamp och bärplocknings möjligheter. Som tidigare nämnt erbjuder Hedekas centrum livsmedelsaffär, Trogens Place med kiosk, minilivs och gatukök, skola, bygdegård samt bensinstation. Munkedal som är närmaste samhälle nås inom 25 minuter med egen bil. Varmt välkomna på visning!

Sågvägen 13, Ödeborg, Färgelanda kommun
  • Budgivning pågår

Sågvägen 13

Villa
Ödeborg, Färgelanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 495 000 kr
148 m²
6 rum
1 185 m² tomt

Ett stenkast ifrån Valboån ligger denna renoverade 1 1/2 plansvilla och nybyggt enkelgarage som bara väntar på sina nya husägare. Beläget på en lugn återvändsgata med hörntomtsläge erbjuds ett utmärkt boende för såväl familjen som för paren i livets alla stadier. Villan är varsamt upprustad med stilrena materialval och lämnar ett helhetsintryck av mycket gott skick. Utöver bonigshuset tillkommer en plan och lättskött tomt med praktiska ytor samt en baksida med trädgård fri från insyn. Här är dessutom fiber installerat och det är bara att flytta rakt in. Varmt välkomna till Sågvägen 13! Interiört välkomnas ni in till en praktiskt helklinkrad hall med gott om ytor för avhängning av ytterkläder och med möjlighet till förvaring i exempelvis byrå eller garderob om så önskas. Tvättstugan samt det helkaklade badrummet med dusch finner ni närmast hallen, som möts av härligt dagsljus tack vare den öppna planlösningen från resterande del av bostaden. Vidare finner ni köket med moderna köksluckor, utmärkta vitvaror, rejäl arbetsyta på bänk samt plats för ett mindre matsalsmöblemang. Två av bostadens sammanlagt fyra sovrum ligger i direkt anslutning till köket, samt att det tredje gränsar till vardagsrum och hall. Vardagsrummet som är av generös storlek gör det lätt att möblera. Det fjärde och sista sovrummet finner ni en trappa upp tillsammans med ett allrum och eget badrum - vilket erbjuder den perfekta våningen för tonåringen! Exteriört tillkommer goda ytor för lek, umgänge samt trädgårdssysslor. Tomtens generösa storlek följer solens alla timmar där lugn och avskildhet klingar som bäst. Och till de flestas glädje är här enkelt att installera exempelvis en robotgräsklippare om man vill ha tid för annat än trädgårdsmåsten! Adressen är belägen i ett omtyckt och barnvänligt område där endast de boende har anledning att passera. Ödeborg som är ett mysigt gammalt brukssamhälle ligger i Färgelanda kommun där ni finner både Ellenö, Högsäter, Rännelanda och Stigen i närområdet. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter. Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F6) finns att tillgå i närliggande Bruksskolan, samt att Färgelanda centrum nås inom dryga 4 kilometer vilket innebär cykelavstånd till bland annat mataffär, närservice, diverse restauranger och butiker. Uddevalla är närmaste stad som nås inom 25 min. Välkomna att kontakta mäklaren för en privat visning!

Gårdsjövägen 21, Färgelanda, Munkedals kommun

Gårdsjövägen 21

Villa
Färgelanda, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
1 495 000 kr
70 + 5 m²
4 rum
1 349 m² tomt

Välkommen till detta mysiga boende om 70 kvadratmeter på Gårdsjövägen 21. Här erbjuds nu ett fantastiskt hus byggt i norrländskt timmer. Stugan är välisolerad så åretruntboende är fullt möjligt. På Gårdsjövägen bor du nära sjöar med goda fiskemöjligheter. Fiskerätt i sjön medföljer ägaren med familj. Roddbåt och kanot ingår i köpet! I närheten finner ni en nyligen upprustad badplats med bryggor och gungor. Föreningen äger omkringliggande mark runt hela området, Här finns fina bär- och svampmarker för den som älskar detta. Med naturen inpå knuten erbjuds ett rikt djur- och fågelliv. Boendet erbjuder totalt två sovrum samt ett sovloft som även går bra att använda som sällskapsrum. Det gedigna vardagsrummet är den naturliga knutpunkten att samlas på. För den bastuintresserade finns en trevlig bastu med ingång från badrummet. Bredband finns inom området. Föreningen förser området med vatten och äger avloppsanläggningen samt har en samlingslokal att låna för diverse tillställningar. Dessa förmåner ingår i årsavgiften. Deltar du i städdagarna (2 per år) reduceras årsavgiften med 500 kr per gång. Det finns goda bussförbindelser till/från området. Visst låter detta mysiga boende fantastiskt? Tveka inte att anmäla ert intresse eller hör av er till ansvarig mäklare Peter Cederbjer på 076 213 07 54 eller [email protected]

Stalevägen 76, Munkedal, Munkedals kommun

Stalevägen 76

Villa
Munkedal, Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
2 900 000 kr
74 m²
3 rum
1 814 m² tomt

Här ges nu möjlighet att förvärva ett nyuppfört bostadshus på trevliga Stale i Munkedal. På Stalevägen 76 bor du i ett stilrent boende om 74 kvadratmeter där du kan inreda efter smak och tycke. Här erbjuds två sovrum, ett badrum och ett gediget vardagsrum som varvas in i köket med den öppna planlösningen. I vardagsrummet finner ni även ett fantastiskt fönsterparti i syd/väst läge som ger ett magiskt ljusinsläpp i bostaden, speciellt under eftermiddagen. Från vardagsrummet finns även utgång till baksidan. Här får ni sol under hela dagen. På fastigheten finner ni även en gäststuga/uthyrningslägenhet om 45 kvadratmeter. Här möts vi av en välkomnande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett kombinerat badrum/tvättstuga. Detta passar perfekt för dig som vill ha gott om yta för övernattningsgäster, eller för dig som vill hyra ut och på så sätt få en låg boendekostnad. Det funkar även utmärkt för dig med tonåring som vill ha ett eget utrymme. Här finns verkligen något för alla. På Stale bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, mataffärer, vårdcentral, vackra promenadslingor och mycket annat. Mataffären "Tempo" ligger precis på andra sidan vägen så här är det bara att gå utanför dörren. Dessutom finns Saltkällan och Gårviks badplats inom bekvämligt avstånd. I centrum finns även en tågstation där du smidigt tar dig mot Strömstad eller Göteborg med avgångar varje timma. Med cirka 15 minuters bilfärd tar du dig även till Torp Köpcentrum i Uddevalla. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av fack-och dagligvaruhandel. Här finns även goda pendlingsmöjligheter ner till Göteborg. För privat visning vänligen kontakta mäklaren Peter Cederbjer på 076- 213 07 54 eller [email protected]

Håvestensvägen 21, Färgelanda, Färgelanda kommun

Håvestensvägen 21

Tomt
Färgelanda, Färgelanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
100 000 kr
828 m² tomt

I rofyllda Färgelanda ges nu chansen att förvärva en tomt omgiven av lantlig karaktär och vackra vyer! Här är valet fritt av husleverantör med byggrätt om maximalt 200 kvadratmeter byggnadsarea för samtliga byggnader inom fastigheten. Med endast 25 min till Uddevalla som närmsta stad bor du även med mindre än 5 minuters resväg till Färgelanda centrum som erbjuder både skola, service, butiker och kommunikation. Med adressen Ättehögsvägen 4 får du en plan och fin tomt om 974 m² som är belägen på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villaområde där de flesta tomter numera är bebyggda. Tomten ingår även i ett verksamhetsområde för spill-, dag- och vanligt vatten. Bostadshuset får placeras med tre meters avstånd till tomtgräns. Komplementbyggnader som exempelvis garage får placeras intill tomtgräns. Anläggningsavgiften för denna tomt beräknas bli152 653 kr inkl. moms och redovisas enligt 2023 års taxeringsnivå inklusive moms. Färgelanda kommun har som villkor att husbyggnationen skall påbörjas inom 6 månader från kontraktsdatumet. I Håvestensområdet som ligger beläget i södra delarna av Färgelanda tätort, enligt detaljplanen medges uppförande av enplanshus eller suterränghus. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter. Adressen är belägen i ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Färgelanda centrum nås inom gång-/eller cykelavstånd till bland annat till två livsmedelsaffärer, Apotek, systembolag, vårdcentral samt ett rikt föreningsliv. I närhet finns idrottsanläggningen Högalid med konstgräsplan, naturgräs och ett nytt utegym. Därutöver finns två modebutiker, present och blomsterhandel, caféer och olika restauranger. I Färgelanda finns också veterinär, djurbutik och lantbruksbutik. Ni har även bekvämt avstånd till förskola (Håvestens förskola) för de små, medan de större barnen cyklar med lätthet till Valboskolan ca 1400 meter(gång och cykelbana). Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. För den golfintresserade finner ni inte mindre än Dagsholms golfbana med boende, konferens och natursköna omgivningar endast 5 minuters resväg med bil från bostaden. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F9) finns att tillgå i närliggande Valboskolan. Uddevalla är närmaste stad som nås inom dryga 25 min. Till Vänersborg och Trollhättan reser ni inom ca 45 min. Var vänlig kontakta mäklaren för visning! För ytterligare frågor om tomten vänligen kontakta Sebastian Svensson som är kontaktperson på Färgelanda kommun. Telefon: 0528-567 65

Ättehögsvägen 4, Färgelanda, Färgelanda kommun

Ättehögsvägen 4

Tomt
Färgelanda, Färgelanda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
125 000 kr
974 m² tomt

I rofyllda Färgelanda ges nu chansen att förvärva en tomt omgiven av lantlig karaktär och vackra vyer! Här är valet fritt av husleverantör med byggrätt om maximalt 200 kvadratmeter byggnadsarea för samtliga byggnader inom fastigheten. Med endast 25 min till Uddevalla som närmsta stad bor du även med mindre än 5 minuters resväg till Färgelanda centrum som erbjuder både skola, service, butiker och kommunikation. Med adressen Ättehögsvägen 4 får du en plan och fin tomt om 974 m² som är belägen på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villaområde där de flesta tomter numera är bebyggda. Tomten ingår även i ett verksamhetsområde för spill-, dag- och vanligt vatten. Bostadshuset får placeras med tre meters avstånd till tomtgräns. Komplementbyggnader som exempelvis garage får placeras intill tomtgräns. Anläggningsavgiften för denna tomt beräknas bli157 463 kr inkl. moms och redovisas enligt 2023 års taxeringsnivå inklusive moms. Färgelanda kommun har som villkor att husbyggnationen skall påbörjas inom 6 månader från kontraktsdatumet. I Håvestensområdet som ligger beläget i södra delarna av Färgelanda tätort, enligt detaljplanen medges uppförande av enplanshus eller suterränghus. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter. Adressen är belägen i ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Färgelanda centrum nås inom gång-/eller cykelavstånd till bland annat till två livsmedelsaffärer, Apotek, systembolag, vårdcentral samt ett rikt föreningsliv. I närhet finns idrottsanläggningen Högalid med konstgräsplan, naturgräs och ett nytt utegym. Därutöver finns två modebutiker, present och blomsterhandel, caféer och olika restauranger. I Färgelanda finns också veterinär, djurbutik och lantbruksbutik. Ni har även bekvämt avstånd till förskola (Håvestens förskola) för de små, medan de större barnen cyklar med lätthet till Valboskolan ca 1400 meter(gång och cykelbana). Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. För den golfintresserade finner ni inte mindre än Dagsholms golfbana med boende, konferens och natursköna omgivningar endast 5 minuters resväg med bil från bostaden. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F9) finns att tillgå i närliggande Valboskolan. Uddevalla är närmaste stad som nås inom dryga 25 min. Till Vänersborg och Trollhättan reser ni inom ca 45 min. Var vänlig kontakta mäklaren för visning! För ytterligare frågor om tomten vänligen kontakta Sebastian Svensson som är kontaktperson på Färgelanda kommun. Telefon: 0528-567 65

Lyckevägen 8, null, Munkedals kommun

Lyckevägen 8

Tomt
Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
200 000 kr
1 198 m² tomt

Bygg från 2 345 000 kr! Här i lantliga och idylliska Stale i Munkedal planerar Bohus-villan att uppföra 12 fristående villor i tre utföranden med närhet till utmärkt service, skola, grönområden, motionsspår och ridskola. Här bor man med en intensiv närhet till fin natur omgiven av vackra miljöer som passar både stora och små. Husen har blivit döpta efter fjorden Gullmarn och inspireras av svensk miljö och lantliv. Villorna kommer i tre olika storlekar med faciliteter så som golvvärme i badrum, inglasad veranda och öppna sällskapsytor. I två av husmodellerna finns dessutom möjlighet till inredningsbar övervåning. <b>Bohus-villan erbjuder ett komplett huspaket inklusive tomtkostnad samt V/A.</b> Nedre Lycke ligger beläget på omtyckta och barnvänliga Stale i Munkedal. Inom promenad- och cykelavstånd nås både för- och grundskola samt Stales egen livsmedelsbutik. Till Munkedals centrum tar ni er på mindre än 5 minuter med bil där ytterligare livsmedelsaffärer, apotek, pizzerior, restauranger samt buss- och tågstation finns att tillgå med goda kommunikationer. För er som pendlar tar ni er även ut på E6:an inom knappa 10 minuterna med riktning mot Oslo i norr och Göteborg/Malmö i söder. <b>ERBJUDANDE</b> Bygglovsavgift, anslutningsavgift för el samt fiberanslutningsavgift ingår vid tecknande av avtal gällande komplett huspaket fram till och med sista november (2021-11-30) till ett värde av maximalt 100 000kr. Köpet avser i detta fall en fastighet där säljaren har som villkor att köparen ingår entreprenadavtal med av säljaren anvisad entreprenör, i detta fall Bohus-villan. Detta innebär att vid köp av fastighet kommer köpekontraktet att villkoras med klausul om att köparen i samband med förvärv ska teckna ett entreprenadkontrakt i enlighet med ABS 09. Pris för standardhus uppgår från 2 345 000 kr. Priset för fastigheten utan entreprenad bestäms i köpekontraktet om 200.000 kr där säljare för tomten är Munkedals kommun vilket ansvarig fastighetsmäklare förmedlar. Separat entreprenadavtal (dvs val av huspaket) ingås mellan köparen och entreprenören. <b>Observera att lagfartskostnaden baseras på 200.000kr vilket är kostnaden för tomten enligt avtal med Munkedals kommun.</b> <b>Information om Bohus-villan</b> Genom en samlad kompetens av snickare, arkitekter och specialister inom olika områden inom byggnation kan Bohus-villan erbjuda en helhet till er som kund där ni får vara med från idé till färdig produkt. Utgångspunkten för ett hus är alltid kunden, huset skall passa er personlighet och spegla dem som bor i huset. Ni väljer det som passar er bäst! Deras färdiga hus är väl genomtänkta med smarta lösningar och har fokus på funktion, rymd och ljus. Generösa ytor samspelar med ljusinsläpp och tydliga rumsindelningar för funktionalitet som fungerar i vardagen. Klimatet på västkusten ställer extrema krav på husens hållbarhet och kvalitet, vilket medför att Bohus-villan enbart bygger välisolerade hus med förstklassigt material rakt igenom. * Brandsäkerhet: Alla hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav. * Energivärden: Alla hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet. * Tillgänglighetsanpassade hus: Alla husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretrunt-boenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer. <b>Visst låter det intressant? </b> Anmäl ert intresse redan idag och ring gärna för mer information till fastighetsmäklare Peter Cederbjer, 0524- 134 50, 076-213 07 54 eller maila [email protected] För frågor om de olika villautföranden vänligen kontakta Bo Josefsson som är kontaktperson på Bohus-villan. Mejl: [email protected] Mobil: 0723-18 30 50 Telefon: 0523- 55961

  • Nyproduktion
Gjutarevägen 3, null, Munkedals kommun

Gjutarevägen 3

Tomt
Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
200 000 kr
1 183 m² tomt

Bygg från 2 345 000 kr! Här i lantliga och idylliska Stale i Munkedal planerar Bohus-villan att uppföra 12 fristående villor i tre utföranden med närhet till utmärkt service, skola, grönområden, motionsspår och ridskola. Här bor man med en intensiv närhet till fin natur omgiven av vackra miljöer som passar både stora och små. Husen har blivit döpta efter fjorden Gullmarn och inspireras av svensk miljö och lantliv. Villorna kommer i tre olika storlekar med faciliteter så som golvvärme i badrum, inglasad veranda och öppna sällskapsytor. I två av husmodellerna finns dessutom möjlighet till inredningsbar övervåning. <b>Bohus-villan erbjuder ett komplett huspaket inklusive tomtkostnad samt V/A.</b> Nedre Lycke ligger beläget på omtyckta och barnvänliga Stale i Munkedal. Inom promenad- och cykelavstånd nås både för- och grundskola samt Stales egen livsmedelsbutik. Till Munkedals centrum tar ni er på mindre än 5 minuter med bil där ytterligare livsmedelsaffärer, apotek, pizzerior, restauranger samt buss- och tågstation finns att tillgå med goda kommunikationer. För er som pendlar tar ni er även ut på E6:an inom knappa 10 minuterna med riktning mot Oslo i norr och Göteborg/Malmö i söder. <b>ERBJUDANDE</b> Bygglovsavgift, anslutningsavgift för el samt fiberanslutningsavgift ingår vid tecknande av avtal gällande komplett huspaket fram till och med sista november (2021-11-30) till ett värde av maximalt 100 000kr. Köpet avser i detta fall en fastighet där säljaren har som villkor att köparen ingår entreprenadavtal med av säljaren anvisad entreprenör, i detta fall Bohus-villan. Detta innebär att vid köp av fastighet kommer köpekontraktet att villkoras med klausul om att köparen i samband med förvärv ska teckna ett entreprenadkontrakt i enlighet med ABS 09. Pris för standardhus uppgår från 2 345 000 kr. Priset för fastigheten utan entreprenad bestäms i köpekontraktet om 200.000 kr där säljare för tomten är Munkedals kommun vilket ansvarig fastighetsmäklare förmedlar. Separat entreprenadavtal (dvs val av huspaket) ingås mellan köparen och entreprenören. <b>Observera att lagfartskostnaden baseras på 200.000kr vilket är kostnaden för tomten enligt avtal med Munkedals kommun.</b> <b>Information om Bohus-villan</b> Genom en samlad kompetens av snickare, arkitekter och specialister inom olika områden inom byggnation kan Bohus-villan erbjuda en helhet till er som kund där ni får vara med från idé till färdig produkt. Utgångspunkten för ett hus är alltid kunden, huset skall passa er personlighet och spegla dem som bor i huset. Ni väljer det som passar er bäst! Deras färdiga hus är väl genomtänkta med smarta lösningar och har fokus på funktion, rymd och ljus. Generösa ytor samspelar med ljusinsläpp och tydliga rumsindelningar för funktionalitet som fungerar i vardagen. Klimatet på västkusten ställer extrema krav på husens hållbarhet och kvalitet, vilket medför att Bohus-villan enbart bygger välisolerade hus med förstklassigt material rakt igenom. * Brandsäkerhet: Alla hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav. * Energivärden: Alla hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet. * Tillgänglighetsanpassade hus: Alla husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretrunt-boenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer. <b>Visst låter det intressant? </b> Anmäl ert intresse redan idag och ring gärna för mer information till fastighetsmäklare Peter Cederbjer, 0524- 134 50, 076-213 07 54 eller maila [email protected] För frågor om de olika villautföranden vänligen kontakta Bo Josefsson som är kontaktperson på Bohus-villan. Mejl: [email protected] Mobil: 0723-18 30 50 Telefon: 0523- 55961

  • Nyproduktion
Familjevillor i naturskön miljö strax utanför Munkedal centrum!, null, Munkedals kommun

Familjevillor i naturskön miljö strax utanför Munkedal centrum!

Tomt
Munkedals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
fr. 200 000 kr
1 866 m² tomt

Här i lantliga och idylliska Stale i Munkedal planerar Bohus-villan att uppföra 12 fristående villor i tre utföranden med närhet till utmärkt service, skola, grönområden, motionsspår och ridskola. Här bor man med en intensiv närhet till fin natur omgiven av vackra miljöer som passar både stora och små. Husen har blivit döpta efter fjorden Gullmarn och inspireras av svensk miljö och lantliv. Villorna kommer i tre olika storlekar med faciliteter så som golvvärme i badrum, inglasad veranda och öppna sällskapsytor. I två av husmodellerna finns dessutom möjlighet till inredningsbar övervåning. <b>Bohus-villan erbjuder ett komplett huspaket inklusive tomtkostnad samt V/A.</b> Nedre Lycke ligger beläget på omtyckta och barnvänliga Stale i Munkedal. Inom promenad- och cykelavstånd nås både för- och grundskola samt Stales egen livsmedelsbutik. Till Munkedals centrum tar ni er på mindre än 5 minuter med bil där ytterligare livsmedelsaffärer, apotek, pizzerior, restauranger samt buss- och tågstation finns att tillgå med goda kommunikationer. För er som pendlar tar ni er även ut på E6:an inom knappa 10 minuterna med riktning mot Oslo i norr och Göteborg/Malmö i söder. <b>ERBJUDANDE</b> Bygglovsavgift, anslutningsavgift för el samt fiberanslutningsavgift ingår vid tecknande av avtal gällande komplett huspaket fram till och med sista november (2021-11-30) till ett värde av maximalt 100 000kr. Köpet avser i detta fall en fastighet där säljaren har som villkor att köparen ingår entreprenadavtal med av säljaren anvisad entreprenör, i detta fall Bohus-villan. Detta innebär att vid köp av fastighet kommer köpekontraktet att villkoras med klausul om att köparen i samband med förvärv ska teckna ett entreprenadkontrakt i enlighet med ABS 09. Pris för standardhus uppgår från 2 345 000 kr. Priset för fastigheten utan entreprenad bestäms i köpekontraktet om 200.000 kr där säljare för tomten är Munkedals kommun vilket ansvarig fastighetsmäklare förmedlar. Separat entreprenadavtal (dvs val av huspaket) ingås mellan köparen och entreprenören. <b>Observera att lagfartskostnaden baseras på 200.000kr vilket är kostnaden för tomten enligt avtal med Munkedals kommun.</b> <b>Information om Bohus-villan</b> Genom en samlad kompetens av snickare, arkitekter och specialister inom olika områden inom byggnation kan Bohus-villan erbjuda en helhet till er som kund där ni får vara med från idé till färdig produkt. Utgångspunkten för ett hus är alltid kunden, huset skall passa er personlighet och spegla dem som bor i huset. Ni väljer det som passar er bäst! Deras färdiga hus är väl genomtänkta med smarta lösningar och har fokus på funktion, rymd och ljus. Generösa ytor samspelar med ljusinsläpp och tydliga rumsindelningar för funktionalitet som fungerar i vardagen. Klimatet på västkusten ställer extrema krav på husens hållbarhet och kvalitet, vilket medför att Bohus-villan enbart bygger välisolerade hus med förstklassigt material rakt igenom. * Brandsäkerhet: Alla hus är godkända för permanentboende och uppfyller alla brand och säkerhetskrav. * Energivärden: Alla hus är välisolerade och anpassade efter det nordiska klimatet. * Tillgänglighetsanpassade hus: Alla husmodeller är fullt tillgänglighetsanpassade, och är klassade som åretrunt-boenden samt erbjuder boendemöjligheter för rörelsehindrade personer. <b>Visst låter det intressant? </b> Anmäl ert intresse redan idag och ring gärna för mer information till fastighetsmäklare Peter Cederbjer, 0524- 134 50, 076-213 07 54 eller maila [email protected] För frågor om de olika villautföranden vänligen kontakta Bo Josefsson som är kontaktperson på Bohus-villan. Mejl: [email protected] Mobil: 0723-18 30 50 Telefon: 0523- 55961

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 21