Ättehögsvägen 4

Färgelanda, Färgelanda kommun Se på karta

125 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
974 m²

I rofyllda Färgelanda ges nu chansen att förvärva en tomt omgiven av lantlig karaktär och vackra vyer! Här är valet fritt av husleverantör med byggrätt om maximalt 200 kvadratmeter byggnadsarea för samtliga byggnader inom fastigheten. Med endast 25 min till Uddevalla som närmsta stad bor du även med mindre än 5 minuters resväg till Färgelanda centrum som erbjuder både skola, service, butiker och kommunikation.

Med adressen Ättehögsvägen 4 får du en plan och fin tomt om 974 m² som är belägen på en lugn återvändsgata i ett trivsamt villaområde där de flesta tomter numera är bebyggda. Tomten ingår även i ett verksamhetsområde för spill-, dag- och vanligt vatten.

Bostadshuset får placeras med tre meters avstånd till tomtgräns. Komplementbyggnader som exempelvis garage får placeras intill tomtgräns.

Anläggningsavgiften för denna tomt beräknas bli 127 959 kr och redovisas enligt 2021 års taxeringsnivå inklusive moms.

I Håvestensområdet som ligger beläget i södra delarna av Färgelanda tätort, enligt detaljplanen medges uppförande av enplanshus eller suterränghus. Här lever man i en lugn och trygg miljö med bekvämt pendlingsavstånd till närliggande tätorter.

Adressen är belägen i ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Färgelanda centrum nås inom gång-/eller cykelavstånd till bland annat till två livsmedelsaffärer, Apotek, systembolag, vårdcentral samt ett rikt föreningsliv. I närhet finns idrottsanläggningen Högalid med konstgräsplan, naturgräs och ett nytt utegym. Därutöver finns två modebutiker, present och blomsterhandel, caféer och olika restauranger. I Färgelanda finns också veterinär, djurbutik och lantbruksbutik. Ni har även bekvämt avstånd till förskola (Håvestens förskola) för de små, medan de större barnen cyklar med lätthet till Valboskolan ca 1400 meter(gång och cykelbana). Den storslagna naturen med badsjöar och skog finner ni inte långt ifrån husknuten vilket blir en harmoniskt, bestående del av din vardag. För den golfintresserade finner ni inte mindre än Dagsholms golfbana med boende, konferens och natursköna omgivningar endast 5 minuters resväg med bil från bostaden. Grundskola för de minsta familjemedlemmarna (F9) finns att tillgå i närliggande Valboskolan. Uddevalla är närmaste stad som nås inom dryga 25 min. Till Vänersborg och Trollhättan reser ni inom ca 45 min.

Var vänlig kontakta mäklaren för visning!

För ytterligare frågor om tomten vänligen kontakta Sebastian Svensson som är kontaktperson på Färgelanda kommun.

Telefon: 0528-567 65

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754