Grytgölsvägen 171

Grytgöl, Finspångs kommun Se på karta

549 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
906 m²
Byggår
1862
Driftkostnad
15 200 kr/år
Antal besök
3 065

En älskad stuga som varit i familjens ägo i generationer. Timrad på 1860-talet av nuvarande ägares morfars farfar med familj. Alltsedan 1940-talet har stället nyttjats som fritidsboende. Bostadshuset är en klassisk enkelstuga med hall, kök och kammare/allrum på entréplan och på ovanplan finns två sovrum. Köket har vedspis och allrummet har en vacker vit murad öppen spis. På entréplanet är takhöjden ca 1,75 m men på ovanplan är det däremot öppet till nock så här är det generös volym.

Inom området finns småskaliga jordbruk med ett jordbrukslandskap som präglas av omväxlande små åkertegar och skog. Inom en kort promenad flyter Emmaån som är en populär kanotled som startar i Närke och flyter mot Finspång. Fina om givningar med trevliga promenadstigar. Skogar med fina bär- och svampmarker runt knuten. Gångavstånd till busshållplats.
Inom ca 10 min bilresa finns Hällestad med välsorterad affär och mack. I Sonstorp även det inom ca 10 min finns handelsträdgård och en matvarubutik som har självbetjäning. I Sonstorps herrgård finns en trevlig inredningsbutik och för den som är intresserad är Sonstorps gamla bruksområde ett trevligt utflyktsmål med fina gångvägar. Bad med långgrund sandstrand finns i Elgsjön inom ca 10 min med bil.

Fastigheten säljs med sk friskrivning från dolda fel. Det är därför viktigt att den som vill köpa tittar och undersöker fastigheten noga.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Elin Jörgensen, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Åsa Swahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Åsa Swahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0709-998150

Visningstider

  • 24
    sep
    Sön 24 sep kl. 10:00–10:30
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.