Messlingen Falkstigen 1

Härjedalens kommun Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2621 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
23 046 kr/år

Här är en stuga för dig som söker något utöver det vanliga - en formstark stuga med annorlunda arkitektur och intressanta detaljer. Stugan är kvadratsmart planerad i en tidlös modern stil med härlig fjällkänsla och spännande fönsterpartier som släpper in den vackra fjällnaturen och gör den till en vilsam del av interiören.

Att bo i nära samklang med naturen, men samtidigt ha civilisationens trygghet - det är en dröm för många. Och det är därför man väljer såväl året-runt-boende som fritidshus i den vackra byn Messlingen - drygt tre mil från Funäsdalen. Området kan beskrivas som ett paradis för den som älskar storslagen vildmark, milsvid fjällutsikt och alla tänkbara friluftsaktiviteter året om.

Detta är ett trivsamt fritidshus med modern standard och spännande arkitektur. Här finns hall med förråd och tvättstuga, kök med matplats, separat toalett och tvättrum med dusch. I storstugan samlas man gärna framför den rejäla braskaminen och sover gott gör man i de båda sovrummen eller på det mysiga loftet som garanterat blir en favoritplats för de mindre familjemedlemmarna. När gästerna knackar på finns ett rymligt gästrum i byggnaden på gården som även har både ett varmbonat vallarum/förrådsrum och ett förråd. Här finns även vedbod och som pricken över i en bastukåta.

Fastigheten är belägen i Busks område med skoterled, välpreparerade längdspår, vandrings - och MTB leder i direkt närhet. Med storslagen vy över fjäll och natur har man här unika förutsättningar för en avkopplande och samtidigt fartfylld tillvaro. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. I byn finns även Fjällriket Baggården med minilivs/café och restaurang. 5km bort ligger Kappruets skidanläggning med restaurang och butik. Området är även populärt för fiske och vandring på sommaren och det satsas även mycket på leder för MTB cykling.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27