Siljeströms väg 26

Härjedalens kommun Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1050 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
40 562 kr/år
Antal besök
7 131
Dagar på Hemnet
10

Gediget fjällboende med fullt utrustad gäststuga, skoterförråd och vallabod, beläget på Röstberget med direkt access till friluftsaktiviteter året om. Här bor man ett stenkast från välpreparerade längdspår och med gångavstånd till Funäsdalsberget och skidbackarna. Närheten till Funäsdalens mysiga bykärna med både affärer och skola gör att läget passar lika bra för fritidsboende som permanentboende.

Boningshuset har en trivsam storstuga med fönsterpartier och utgång till en stor altan med utsikt mot Funäsdalsberget. Här finns även braskamin, kök med matplats, två rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ett stort plus är gäststugan på gården som inte bara kan inhysa gästerna utan även hyras ut då den är fullt utrustad med hall, kök, sovrum samt badrum med bastu. Bakom finns ett vidbyggt skoterförråd och ytterligare ett fristående förråd som är varmbonat.

Från stugområdet Röstberget är det gångavstånd till Funäsdalens bycentrum med mataffärer, butiker, restauranger, sjukvård, systembolag och annan service. Det är också nära till Funäsdalsberget med skidåkning i tre väderstreck - ända ner till byn. Därifrån tar man sedan gondolen upp på toppen igen.

Det är också direkt närhet till längdspår, vilket ger en uppskattad åtkomst till det fantastiska Nordic Ski-systemet med ca 300 km skidspår genom byar och dalar. Även vandringsleder finns strax intill. Funäsdalen, som är centralort i Funäsfjällen, erbjuder aktiviteter året om. Bofasta och besökare kan njuta av storslagen natur och ett rikt djurliv. Vandringar, jakt, fiske, cykling och svampplockning är bara några av de uppskattade aktiviteterna.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Malin Nyström

Funäsdalsfjällens Fastighetsbyrå AB
0705-88 61 27